Regl Kirmizisi Haberleri

Nihat Hatipoğlu'na regl sorusu! Özür dileyerek söylüyorum...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla merak edilen soruları yanıtlıyor. Son olarak regl sorusu alan Nihat Hatipoğlu "Özür dileyerek söylüyorum" diyerek bu konudaki fikrini açıkladı.

Magazin 2024-03-21 08:34:00

Regl düzensizliğine iyi gelen 5 bitki çayı! Şişkinlik ve kramplara fayda sağlıyor

Regl döngüsündeki düzensizlikler, birçok kadının yaşadığı yaygın bir sorundur. Evde uygulayabileceğiniz doğal yöntemlerle bu düzensizlikleri dengelemek mümkündür. Adet düzensizliklerine iyi gelen bu bitki çayları, regl dönemi sırasında yaşanan şişkinlik ve kramplara fayda sağlayarak rahatlamaya yardımcı olabilir. Doğal çözümleri deneyerek, regl dönemindeki rahatsızlıkları hafifletebilir ve daha konforlu bir dönem geçirebilirsiniz.

Kadin 2024-03-11 08:08:18

Farah Zeynep Abdullah regl sorusunu pas geçmedi! Tarihiyle yanıt verdi

Son haftalarda "Bihter" filmiyle gündemde olan Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti'ne de konuk olmuştu. Sosyal medyada girdiği polemiklerle dikkat çeken oyuncu son olarak takipçileriyle soru cevap yaptı ve "PSM miyiz?" sorusunu da pas geçmedi.

Magazin 2024-01-22 15:23:53

Kadınların mutlaka tüketmesi gereken 5 çay! İnanılmaz faydalı... Doğurganlıktan libidoya kadar etki ediyor

Doğanın bize sunduğu mucize bitkiler her derdin devası oluyor. Keza bitki çayları da aynı şekilde. Özellikle kadınların mutlaka tüketmesi gereken bu 5 çay, menopoz ateşlenmelerini azaltma, doğurganlığı artırma, libidoyu yükseltme ve regl ağrılarının hafifletilmesi gibi pek çok fayda sağlıyor.

Kadin 2024-01-20 10:41:27

Diğer Haber Etiketleri

ele kadınları söyledi Nihat Hatipoğlu mon regl adet sosyal medya Farah Zeynep Abdullah bitkiler ginseng adaçayı civan perçemi hayıt tohumu çemen otu alara damarlar yerleşme kanaması gebelikte yerleşme kanaması kaçıncı haftada olur abd vergi kist İngiltere regl ağrısı adet ağrısı regl sancısı adet sancısı papatya çayı rezene çayı zencefil çayı nane çayı tarifi progestan nedir nasıl kullanılır menstrual kap adet kabı yasmin yasmin doğum kontrol hapı doğum kontrol hapı ne zaman başlanır tampon nasıl kullanılır tampon kullanımı tampon adetliyken denize girilir mi regl kanı bitki adet sancısının nedeni adet sancısına ne iyi gelir adet sancısı nasıl geçer adet sancısına iyi gelen yatış pozisyonu adet sancısı neden olur adet sancısı gibi karın ağrısı neden olur adet söktürücü hızlı adet söktürücü havuç ilik sinirli regl ağrısı nasıl geçer yiyecek kafein tuz şeker yağ kızartma uzman adet olmak için aspirin adet söktürücü bitki çayları adet söktürücü bitkiler ilişki sorunları Brezilya çok eşlilik adet kanaması nasıl durdurulur adet kanaması nasıl kesilir adet kanamasının çabuk bitmesi için ne yapılır adet kanamasini ne keser uzun süren adet kanaması nasıl durdurulur kesilmeyen adet kanaması ayak ayaklar eo refleks tiktok regl ağrısına ne iyi gelir adet ağrısı nasıl geçer kalem tüyo kadın ağda hamile genital bölge profesyonel Oruç Ramazan Göz tampon nedir adet tamponu regl tamponu kotex ped Zeynep Bastık aktan siyah polikistik over polikistik over belirtileri polikistik over sendromu polikistik over tedavisi kanama nasıl durdurulur Doktor Rahim seks Vajina hastalık OnlyFans erkek uterus ne demek doku Hemşire deneyim jinekoloji yıldız sendrom kene belirti Ağrı koku Jinekolog güzellik cinsi dsa inanç araştırma toplum hijyenik ped Recep Tayyip Erdoğan Meral Akşener tbmm Mahmut Tanal nane limon nane limon nasıl yapılır faydaları nelerdir bitki çayı bitki çayları adet dönemi cinsel kanser Bağışıklık Sistemi uyku stres prostat kanseri faydaları mastürbasyon mastürbasyon faydaları mastürbasyon zararlı mı orgazm balık limon portakal adet ağrısına ne iyi gelir marul brokoli Sebze ıspanak karpuz bitter çikolata muz ananas kivi mandalina Mevlid kandili regl iken dua okunur mu fayda adet kanı cilt bakımı cilt lekesi adet ağrısı neden olur adet ağrısına ne iyi gelir evde adet belirtileri regl ağrısına iyi gelen pozisyonlar regl sancısı nasıl geçer

Yerleşme kanaması nedir? Yerleşme kanaması neden olur?

Gebelik başlangıcında beklenmeyen kanamalar anne adaylarının korku yaşamasına neden olabilir. Sağlıklı ve hamile olmayan kadınlar düzenli olarak regl olur. Her kadının regl kanaması ve oranı farklıdır. Bazıları daha erken regl olurken bazılarında ise bu düzenli olarak seyreder. Hamilelikte adet kanamaları kesilir. Ancak hamilelik esnasında üreme sistemini ilgilendiren bazı kanamalar meydana gelebilir. Peki, yerleşme kanaması nedir?

Kadin 13-01-24 21:31

O ülkede kadınlara yönelik ürünlerin vergileri bir bir kaldırılıyor! Gelecekte ücretsiz olabilir

ABD'de yapılan araştırmalar kadınların regl dönemi ürünleri için ömür boyu ödedikleri tutarın çok yüksek olduğunu, bunun vergilerle birlikte daha maliyetli hale geldiğini ortaya koydu. Şimdi, eyaletler tek tek kadınlara yönelik regl ürünlerindeki vergileri kaldırıyor. Teksas en son Eylül ayında tampon vergisi olarak adlandırılan uygulamayı kaldırdı. Kentucky milletvekilleri de benzer yasa tasarılarını değerlendiriyor.

Kadin 10-01-24 11:02

Vücudunda ortaya çıkan şaşkına çevirdi: Tam 17 santim! Regl sancısı sandı aldırış etmedi, 8 organını kaybetti

İngiltere'de Faye Louise adındaki 39 yaşındaki kadın, aşırı regl sancısı ve şişkinlik şikayetleriyle doktora başvurdu. Ağrıyı dindirebilmek için mefenamik asit kullanan kadının vücudunda 17 santimlik bir kist keşfedildi. Kist iyi huylu olduğu için doktorlar aldırış etmedi fakat ilerleyen süreçte kist, bir faciaya yol açtı. Zavallı kadının, 'ağrıyı dindirmek için ağızdan morfin alıyordum' diyerek ifade ettiği sürecin tüm detayları haberimizde.

Haber 12-12-23 10:15

Regl ağrısı kabusunuz olmasın! Adet sancısına iyi gelen 5 çay

Adet (regl) dönemi ağrıları hemen hemen her kadının dönemsel olarak yaşadığı bir sorundur. Kimi kadınlar regl dönemini tamamen ağrısız bir şekilde atlatabiliyorken kimi kadınlarda bu durum tam tersi olarak şiddetli ağrı ve sancılar eşliğinde sürebilmektedir. Regl sancısını hafifleten 5 çayı haberimizde derledik.

Kadin 11-11-23 11:30

Progestan nedir, neden kullanılır? Progestan nasıl kullanılır?

Kadınların sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmesinde birçok etken önemli rol oynar. Bu etkenlerden biri de kadınlık hormonu bir başka deyişle progestan hormonudur. Kadınların gerek gebe kalması gerekse düzenli olarak regl olabilmeleri için hormonların düzgün bir şekilde görevlerini yerine getirmesi gerekir. Hormonlarda meydana gelen değişimler neticesinde progestan gibi hormon takviye ilaçlarına ihtiyaç duyulabilir. Peki, progestan nedir, neden kullanılır?

Haber 24-10-23 20:37

Adet kabı (menstrual kap) nedir? Adet kabı nasıl kullanılır?

Kadınlar günümüze kadar regl günlerinde sadece hijyenik ped ve tampon kullanmaktaydı. Son zamanlarda ise menstrual kap oldukça popüler hale geldi. Regl dönemi çoğunlukla fiziksel rahatsızlık yaşanan bir dönem olduğundan pek çok kişi konforlu seçeneklere yönelir. Adet kabının sıklıkla tercih edilmeye başlamasının sebebi ise birçok avantajının bulunmasından kaynaklanmaktadır. Adet kabı nedir, nasıl kullanılır?

Haber 20-09-23 23:26

İlk defa Yasmin nasıl kullanılır? Yasmin doğum kontrol hapı adetin kaçıncı günü başlanır?

Oral kontraseptifler olarak doğum kontrol hapları içinde yer alan kadınlık hormonu vasıtasıyla yumurtlamayı önler. Hamilelikten korunma yolları içerisinde sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir. Doğum kontrol hapları hamilelikten korunma yöntemlerinden sadece biridir. Yaygın olarak kullanılan doğum kontrol haplarından biri de Yasmin'dir. Yasmin, hamileliği engellemenin yanı sıra regl dönemini daha düzenli hale getirebilir. Yasmin nasıl kullanılır?

Haber 20-09-23 23:15

Tampon nasıl kullanılır? 1 tampon kaç saat kullanılır?

Tampon pedler regl dönemi boyunca kullanabilen pamuktan, suni ipekten ya da her ikisinin karışımından yapılan hijyenik bir üründür. Tampon, kadınların günlük yaşamlarını daha kolay geçirmesinin yanı sıra yüzme, dans ve egzersizlere olanak tanır. Vajina içerisine yerleştirilen tampon, sıvının dışarı sızmasını engelleyerek, vajina içerisinde emilmesini sağlar. Peki tampon nasıl kullanılır?

Haber 20-08-23 21:30

Adetliyken denize girilir mi? Regl iken denize, havuza girilir mi, zararları nelerdir?

Yaz ayları sıcak hava ve tatil keyfiyle dolu bir dönemdir. Ancak kadınlar için regl dönemine denk gelmesi bazı zorluklar ve endişeler yaratabilir. Regl dönemi kadınların vücutlarının doğal bir parçasıdır ve her kadın bu dönemi farklı yaşayabilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve rahat ettiğiniz şekilde hareket ederek yazın keyfini çıkarabilir ve denize girerken kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Kadin 31-07-23 15:22

Yöntemi şaşkınlık yarattı! Regl kanını biriktiyor... “Bitkileri regl kanımla sularım”

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine Jessica McKasson son açıklamasında regl kanını biriktirdiğini söyledi. Regl kanıyla bitkileri suladığını ifade eden McKasson, “Bitkileri regl kanımla sularım. Bu durum dünyayla yeniden bütünleştiğim anlamına geliyor” dedi.

Trend 22-07-23 14:17

Adet sancısına kesin çözümler nelerdir? Regl ağrısı ve sancısına iyi gelen şeyler, çaylar, bitkiler, egzersizler

Kadınların hayatının bir parçası olan adet dönemi birçok fiziksel ve duygusal değişiklikleri beraberinde getirir. Ne yazık ki birçok kadın için bu dönemde en yaygın şikayetlerden biri olan adet sancısı yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Adet sancısı alt karın bölgesinde hissedilen ağrılar ve rahatsızlıklar şeklinde ortaya çıkar ve bazı durumlarda günlük aktivitelerin yerine getirilmesini zorlaştırabilir. Peki, adet ağrısına kesin çözüm nedir?

Haber 15-06-23 11:03

Adet söktürücü doğal yöntemler nelerdir? Regl olmak için yapılabilecek doğal çözümler ve bitkisel tedavi önerileri

Regl bir kadının üreme döngüsünün bir parçası olarak her ay düzenli olarak gerçekleşen doğal bir olaydır. Bu süreç rahim iç tabakasının dökülmesiyle birlikte kanama olarak bilinen bir dizi fiziksel ve hormonal değişiklikle karakterizedir. Regl dönemi her kadının hayatının bir noktasında deneyimlediği normal bir durumdur. Ancak bazı durumlarda regl düzensizlikleri veya fazla kanama sorunları ortaya çıkabilir. Peki, adet söktürücü doğal yöntemler nelerdir?

Haber 15-06-23 10:23

Havuç adet söktürür mü, adet kanamasını çoğaltır mı? Havuç adet söktürücü olarak kullanılır mı, adet dönemi semptomlarını hafifletir mi?

Havuç köklü sebzeler arasında popüler olan ve sağlık açısından birçok faydası bulunan besleyici bir sebzedir. Hem lezzetli hem de çok yönlü olmasıyla tanınan havuç aynı zamanda kadın sağlığıyla ilgili bazı ilginç etkilere sahip olabilir. Adet söktürücü özellikleriyle dikkat çeken havuç bazı insanlar için adet dönemiyle ilgili sorunları hafifletebilir veya düzenleyebilir. Peki, havuç adet döneminde regl söktürücü olarak kullanılır mı?

Haber 15-06-23 10:17

Regl döneminde tüketilmemesi gereken yiyecek ve içecekler

Regl dönemi birçok kadın için işkence olarak görülüyor. Regl süresi boyunca çeşitli semptomlar yaşayan kadınlar ağrılarını ve şişkinliklerini azaltacak çözümler arıyor. Uzmanlar regl semptomlarını artırabilecek yiyecek ve içeceklere karşı uyarıyor.

Kadin 08-06-23 15:23

Aspirin adet söktürür mü, adeti hemen ne getirir? Aspirin adet söktürücü olarak kullanılır mı, adet gecikmesi neden olur?

Regl kadınların üreme dönemiyle ilgili doğal bir süreçtir. Genellikle ergenlik döneminde başlayan regl, her ay bir yumurtanın olgunlaşması ve rahim iç tabakasının dökülmesiyle gerçekleşir. Bu süreç birçok kadın için fiziksel ve duygusal değişikliklere neden olabilir. Regl döneminde karın ağrısı, baş ağrısı, hâlsizlik gibi belirtiler ortaya çıkabilir ve bu durum günlük yaşam aktivitelerini etkileyebilir. Peki, adet gecikmesi neden olur ve aspirin regl söker mi?

Kadin 25-05-23 09:20

Adet sancısı nasıl geçer ne iyi gelir? Adet sancısı neden olur, doğal tedavi ile geçer mi?

Adet sancısı, regl döneminde kadınlarda görülen bir durumdur. Kimi kadında bu sancı daha az sürerken kimi kadında da ise günlerce sürebilir. Günlük yaşamı etkileyen adet sancıları kişileri daha da rahatsız eder. Regl dönemi her kadında olması gereken doğal bir süreçtir. Ancak bazı kadınlar bu süreci daha zor atlatır. Özellikle yaşanan ağrılar, kişide hem bedensel hem de ruhsal problemler yaratır. Peki, adet sancısı nasıl geçer, evde yapılabilecek doğal yöntemler nelerdir?

Haber 22-05-23 10:03

Altı kadınla aynı anda evli olan adam hayatının en büyük zorluğunu anlattı! “Hepsi aynı anda regl oluyor ve bu çok kaotik”

Brezilya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Arthur O Urso aynı anda 6 kadınla evlenerek dünya manşetlerindeki yerini almıştı. Çok eşli hayat düzeni sayesinde dikkatleri üzerine çeken Urso, şimdi birden fazla kadınla evli olmanın en büyük zorluğundan bahsederek bir kez daha manşetlere yerleşti.

Trend 10-05-23 10:09

Adet kanaması nasıl durdurulur? Uzun süren adet kanamasını ne keser?

Regl olarak da ifade edilen adet kanaması, kadın üreme sisteminin doğal bir sürecidir ve düzenli olarak her ay gerçekleşir. Bu süreçte, rahim iç zarı (endometrium) dökülür ve kanama oluşur. Adet kanaması genellikle ergenlik çağından (genellikle 11-14 yaş) menopoz dönemine kadar olan süre boyunca düzenli olarak devam eder. Regl kanaması süreci içerisinde adet dönemiyle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Bu sorunlar genellikle kanamanın az ya da çok olmasıyla ilgilidir.

Haber 14-04-23 15:37

Her kadının bilmesi gerekiyor! Regl ağrılarını anında kesen tüyoyu açıkladı

Regl ağrısı kadınların her ay çektiği çileler arasında yer alıyor. Yaşam kalitesini oldukça düşüren regl ağrısını geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Ne yaparsam yapayım regl ağrısından kurtulamıyorum diyorsanız TikTok'ta yayınlanan basit yönteme şans verebilirsiniz.

Kadin 12-04-23 11:06

Profesyonel ağdacı genital ağdası yapmadan müşterilerinin regl olduğunu anladığını açıkladı

Ağda kadınlar için oldukça can acıtıcı ve sıkıcı olabiliyor. Birçok kadın ağdacıya gitmeden önce çekince yaşıyor. Özellikle regl dönemlerinde bu problemlerde artış görülüyor. TikTok'ta paylaşım yapan profesyonel bir ağdacı müşterilerine genital ağdası yapmadan onların regl olduğunu anlayabildiğini açıkladı.

Kadin 02-04-23 14:26

Oruçluyken adet olunca ne yapılır? Oruçluyken regl olmak orucu bozar mı?

Adet, regl olmanın orucu bozup bozmayacağı, Ramazan ayına kısa bir süre kala araştırılmaya başlandı. Bilindiği üzere sakız çiğnemek, yemek yemek, su içmek gibi durumlar orucu bozuyor. Oruçlu kişi orucunu bilerek bozarsa kaza orucu tutarak telafi edebiliyor. Peki oruçluyken adet olunca ne yapılır? Oruçluyken regl olmak orucu bozar mı? İşte detaylar...

Haber 09-03-23 17:02

Ped kullanmak istemeyip alternatif arayanlara en iyi tampon ve markaları

Regl dönemleri, tüm kadınların ergenliğe girişlerinden menopoz süreçlerine kadar her ay düzenli olarak yaşadıkları doğal bir süreç. Bu süreçte kadınlar, birçok farklı ürün kullanmayı tercih edebiliyor. Bu ürünler, kullanım şekillerinden fiyatlarına kadar farklılık gösterebiliyor. Bazı kadınlar ped kullanırken bazıları pedleri yeterince konforlu bulmayıp yeni arayışlara başlıyor. Eğer siz de böyle bir arayıştaysanız doğru yerdesiniz. Gelin, en iyi tampon ürünlerini inceleyelim.

Kadin 20-02-23 16:04

Zeynep Bastık sahnelere döndü! Tarzını görenler Ev hali daha iyi dedi

Regl öncesi paylaşımıyla son olarak gündeme gelen şarkıcı Zeynep Bastık sakatlığı geçtikten sonra sahnelere döndü. Sahnede yerinde duramayan Bastık'ın tarzını görenler "Ev hali daha şıktı" yorumları yaptı. Bastık Azerbaycan'da Bakü Kongre Merkezi'nde sahne aldı.

Magazin 23-01-23 15:50

Zeynep Bastık'tan 'regl öncesi' paylaşımı! Ev halini paylaşıp...

Ev halleri, kazancı ve iddialı pozlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Zeynep Bastık sosyal medyada en doğal anlarını da paylaşmaktan çekinmiyor. Zeynep Bastık son olarak regl öncesi halini sosyal medyada paylaştı.

Magazin 20-01-23 15:16

83 gün boyunca regl olan kadın duyanları dehşete düşürüyor! Doktorlar hastalığına inanmadı

Kadınlar regl süreci boyunca vücutlarında, sağlıklarında ve psikolojilerinde farklılar yaşayabiliyorlar. Bazı kadınlar adetliyken dayanılmaz regl ağrıları yaşıyor. Hemen bitmesi istenen regl sürecini 83 gün boyunca yaşayan bir kadın kan nakli olmak zorunda kaldı. Yaşadıklarını duyan kadınlar zorlu mücadelesine hayran kaldı.

Kadin 13-01-23 15:03

İki vajinası olan kadın paylaştı! Seks oldukça karmaşık

Dünyada nadir görülen hastalıklar çok ciddi problemlere yol açabiliyor. Özellikle cinsel organlarda görülen olağan dışı durumlar oldukça dikkat çekiyor. İki vajinaya ve rahme sahip olduğunu paylaşan bir kadın regl ve seks üzerine yaşadığı problemleri teker teker anlattı.

Haber 02-01-23 10:12

Her kadının başına gelebilir! Adet olurken yaşadığı korkunç deneyimi paylaştı

Adet olurken vücutta ve psikolojide çeşitli değişimler görülebiliyor. Bu değişimler kadınların ve çevresinin tedirgin olmasına yol açabiliyor. TikTok'ta regl döneminde yaşadığı korkutucu deneyimi paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlendi. Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcılarından bazıları bu korkunç deneyimi kendilerinin de yaşadığı açıkladı.

Kadin 28-12-22 10:48

İçinden çıkan doktorları şaşırttı! Hastalığı var sandı ama... Tam 2 yıldır aynı tamponu kullanıyormuş

Tampon regl sürecinde pedlere göre çok daha konforlu olabiliyor. Tampon kullanmaya çekinen birçok kişi olsa da özellikle özel günlerde ve spor yaparken tamponu tercih eden kadınların sayısı giderek artıyor. Ancak tamponun sık sık değiştirilmesi gerekiyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı 2 yıldır aynı tamponla yaşadığını öğrendi.

Kadin 26-12-22 10:18

Regl kanıyla neler yaptığını anlattı! ''Bitkilerimi sulamaktan, resim yapmaya kadar...''

Son dönemde regl kanını kullanmaya yönelik büyüyen bir trend mevcut. Bu trende katılan insanların sayısı git gide artarken, Riley Ayn isimli bir TikTok kullanıcısı da regl kanını nasıl değerlendirdiğine ilişkin birkaç açıklamaya yer verdiği gönderisi ile sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Trend 20-12-22 14:48

Regl döneminde tatlı krizi nasıl önlenir?

Regl dönemleri öncesinde veya regl dönemi sırasında tatlı ataklarının olması aslında bunlar normal çünkü bu tamamen hormonal dengeyle alakalı. Bu dönemde progesteron seviyeniz yükseliyor. Bu da insülin seviyelerini artırıyor, kan şekerini düşürüyor.

Haber 10-12-22 15:14

Sadece bir sevgilisi varken regl oluyor! ''O kadar acı verici ki ilişkiden vazgeçtim''

TikTok kullanıcısı Ilana, eski sevgilisiyle ilişkisi varken daha sık regl olmaya başladıktan sonra çektiği ağrı ve acılardan ötürü ilişki yaşamaya son verdiğini ve ilişkisini kestikten sonra hiç adet görmediğini açıkladı. Gönderisiyle viral olan genç kadın, acı dolu regl deneyimleri yüzünden ilişki yaşamaktan vazgeçtiğini ve bekar ve acısız hayatından oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Trend 05-12-22 10:02

Yeni trend mide bulandırdı! Hızla yaygınlaşıyor... Genç ve pürüzsüz bir cilt için regl kanını yüzüne sürüyor

Tiktok'ta başlayan regl kanını yüz maskesi olarak kullanma trendi hızla yayılmaya devam ediyor. Birçok kadının çok faydalı bulduğu ve sonuçlarına ilişkin detayları paylaştığı trend hala tartışma yaratmaya devam etse de, denemeyi tercih edenlerin sayısının giderek artmaya başladığı görülüyor.

Trend 03-12-22 11:35

Kadınların dörtte biri acılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor! Regl ağrıları hakkında bilincin artması gerekiyor

Kadınlar her ay regl ağrıları nedeniyle iş, okul ve sosyal hayatlarında oldukça zorluk yaşıyorlar. Dayanılmaz regl ağrılarıyla yaşamsal aktivitelerini yapmak da zorluk çeken kadınlar ağrılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor. Toplumun regl izni konusunda daha duyarlı olması gerekiyor.

Kadin 28-11-22 14:33

Hijyen ürünlerinde büyük tehlike: Kısırlık ve kanser riskini artırıyor

Kadınların kullandığı hijyenik pedlerin bazıları kanser ve kısırlık riskini artırabilir. Regl ürünlerinizi dikkatli ve içeriğine bakarak tercih etmelisiniz. Yeni bir çalışma, hijyenik pedlerin kadın sağlığı üzerinde yıkıcı etkileri olabileceğini ortaya koydu.

Haber 23-11-22 11:05

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Erdoğan'dan İYİ Parti'ye çağrı, Akşener'den Erdoğan'a yanıt, Thodex CEO'su Özer'in Türkiye'ye iadesi...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan İYİ Parti'ye "6'lı masadan ayrılma" çağrısı, Akşener'den Erdoğan'ın çağrısına yanıt, Ankara Barosundan 'regl izni' kararı, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye iade edilmesi kararı, Ferdi Kadıoğlu'nun milli takım kadrosundan çıkarılması...

Haber 17-11-22 17:44

CHP'li Tanal kadınlara regl izni için teklif sunmuştu! Ankara Barosu'ndan dikkat çeken karar: Ayda 1 gün...

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, dün TBMM'ye kadınların regl izni kullanması için hazırladığı yasa teklifini sunmuştu. Kadınların regl izninin temel insan hakkı olarak görülmesi gerektiği vurgulanan teklifte ayda bir gün izinli sayılmaları istenmişti. Konuyla ilgili dikkat çeken bir gelişme bugün Ankara'da yaşandı. Ankara Barosu, regl izniyle ilgili yeni bir karar aldı.

Haber 17-11-22 16:14

CHP'li Mahmut Tanal'dan 'kadınlara regl izni' için TBMM'ye kanun teklifi: Temel bir insan hakkı olarak görülmeli

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal kadınların regl izni kullanması için hazırladığı kanun teklifini TBMM'ye sundu. Teklifte kadın memur ve kadın işçilerin, regl başlangıç tarihinden itibaren ayda bir iş günü izinli sayılması istendi.

Haber 16-11-22 19:19

Nane limon çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Nane limon çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Demir, kalsiyum ve C vitamini içeren nane limon çayı kış aylarında en çok tercih edilen çaydır. İdrar söktürücü ve kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi ile ön plana çıkar. Grip, regl ağrısı, idrar yolları enfeksiyonları, ağız ve diş hastalıklarına iyi geldiği düşünülen bu çay evlerde 10 dakika içerisinde hazırlanabilir. Kış aylarının vazgeçilmez içeceklerinden olan nane limon çayı, her derde deva olması ile meşhurdur. Geleneksel tıpta da adından sıkça söz ettiren nane limon çayı nasıl demlenir?

Haber 08-11-22 11:08

Adet döneminde mastürbasyon yapmak zararlı mıdır? Mastürbasyon adet düzenini bozar mı?

Kadınların, eğer döllenme gerçekleşmemişse her ay olgunlaşmış yumurtalarını vücuttan dışarı atmaları gerekir. Bunun için gerçekleşen fizyolojik olaya regl ya da adet denir. Bu dönemde yaşanan hormonal değişiklikler kadınların duygu durumlarında değişikliklere yol açar. Bunun sonucunda da aşırı gerginlik ve stres gibi problemler ortaya çıkar.

Haber 06-11-22 15:07

Mastürbasyonun faydalarını duyanlar şaşırıyor! Regl ağrısını bıçak gibi kesiyor

Mastürbasyon hakkında kafalarda birçok soru işareti bulunuyor. İnsanlar mastürbasyon zararlı mı faydalı mı diye araştırmalarda bulunuyor. Yapılan bazı çalışmalara göre mastürbasyonun oldukça etkili faydaları bulunuyor. Regl ağrısını azaltmak da bu faydalar arasında yer alıyor.

Kadin 25-10-22 08:47

Dayanılmaz regl ağrılarından kurtulmanın yolu basit! Regl ağrısına iyi gelen yiyecekler

Regl ağrısı birçok kadının her ay yaşadığı dayanılmaz dertleri arasında bulunuyor. Kadınlar bu ağrılar nedeniyle okulda, işte ve sosyal hayatlarında oldukça problem yaşıyorlar. Ancak regl ağrısını geçirecek çeşitli besinler bulunuyor. Doğru besinler ile adet ağrınızı geçirmeniz mümkün.

Kadin 23-10-22 07:18

Mevlid Kandilinde regl olanlar ne yapmalı? Mevlid Kandilinde adetli kadın nasıl ibadet eder?

Mevlid Kandilinde regl olanların nasıl ibadet edeceği araştırılıyor. Mevlid Kandili bugün idrak ediliyor. Son peygamber Hazreti Muhammed'in doğum günü olan Mevlit Kandilinde ibadet etmek isteyenler araştırmalarını hızlandırdılar. Peki, Mevlid Kandilinde regl olanlar ne yapmalı? Mevlid Kandilinde adetli kadın nasıl ibadet eder?

Haber 07-10-22 21:08

Cildini gençleştirmek için regl kanını yüzüne süren kadının sosyal medya paylaşımı tepkilere neden oldu! “Midem bulandı”

TikTok’ta ‘dayaderya’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın gençlik sırrını takipçilerine anlattığında tepkilerin odağına yerleşti. Kendi regl kanını kullanmanın cildi gençleştirmeye yardımcı olabileceğini iddia eden kadının paylaşımı tartışmalara yol açtı. Sosyal medya kullanıcıları regl kadının kokusuna dikkat çekerek güzellik formülünü iğrenç olarak nitelendirdi.

Trend 07-10-22 11:51

Cildini gençleştirmek için uyguladığı yöntem mide bulandırdı! Cildine adet kanını süren kadın büyük tepkiler aldı

Cilt bakımı için çok çeşitli yöntemler deneniyor. Oldukça şaşırtıcı cilt bakım uygulamalarının faydalı olduğu görülebiliyor. TikTok hesabı üzerinden cildine regl kanını sürdüğünü gösteren Derya isimli kadın büyük tepkiler aldı. Tepkilere rağmen bunun oldukça faydalı olduğunu düşünerek yapan kadınlar da bulunuyor.

Haber 07-10-22 11:41

REGL SANCISINDAN KURTULUN! Regl ağrısına ne iyi gelir? Adet ağrısı nasıl geçer?

Adet (regl) dönemi ağrıları hemen hemen her kadının dönemsel olarak yaşadığı bir sorundur. Kimi kadınlar regl dönemini tamamen ağrısız bir şekilde atlatabiliyorken kimi kadınlarda bu durum tam tersi olarak şiddetli ağrı ve sancılar eşliğinde sürebilmketedir. Adet ağrısı yaşayan pek çok kadın internet üzerinden "Adet ağrısı nasıl geçer? Regl ağrısına ne iyi gelir? şeklinde aramalar yapıyor. İşte adet döneminde dikkat edilmesi gerekenler ve regl sancısından kurtulmanın yolları...

Kadin 24-09-22 13:33