Regl Oncesi Gerginlik Haberleri

İletişim Başkanlığı'ndan sonra Bakan Şimşek'ten de Erdoğan'la gerginlik iddialarına yanıt! 'Bir süredir yalan haberlerle...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerginlik yaşandığı iddialarına yalanlama geldi. DMM'nin ardından bir açıklama da Bakan Şimşek'ten geldi. Şimşek'ten "Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız" çıkışı geldi.

Finans 2024-04-16 11:41:46

Beyaz Saray'da sinirler böyle yatıştı! Yürekler ağza geldikten sonra Joe Biden da derin bir nefes almış: İsrail'i yok edeceklerdi

Dünyanın diken üstünde olduğu akşam en büyük paniği yaşayanlardan biri de ABD Başkanı Joe Biden ile çevresiydi! İran'ın "Gerçek Vaat" operasyonunun düğmesine basmasıyla İsrail'e gökten füzeler yağarken Biden anlık olarak takipteydi. O anlarda Beyaz Saray'da derin bir gerginlik hakimdi, Joe Biden ve odadakilerin derin bir nefes aldığı anı üst düzey yetkili anlattı.

Haber 2024-04-15 10:35:02

Orta Doğu'daki gerginlik sonrası herkes merak ediyordu! Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi düşüşle açıldı

Orta Doğu'da İsrail-Filistin arasındaki savaş nedeniyle yüksek seyreden gerilim, yatırımcıların gözünü piyasalara çevirmişti. Merakla beklenen yeni haftada BIST 100 endeksi düşüş yaşadı. Borsa İstanbul'da açılış 9.759,28 puandan başladı.

Finans 2024-04-15 10:05:42

Dünya, İran ve İsrail gerilimine gözlerini çevirdi! Onay Hamaney'in önünde bekliyor, zaman verdiler: 'En geç...'

İsrail ve İran arasında yaşanan gerginlik bölgede tansiyonu yükseltti. Orta Doğu'da yeni bir savaşın yaşanmasından korkulurken ABD medyası İran'ın düzenleyeceği saldırı için tarih verdi. İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğunu vurması sonucunda 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü.

Haber 2024-04-12 19:51:36

Yunanlar galibiyeti bile unuttu, tüm ülke Edin Dzeko'yu konuşuyor... Sinir küpü oldular! 'Bu bir meydan okuma'

Fenerbahçe'nin 3-0 geriye düştüğü mücadelede skoru 3-2'ye getirerek tur umutlarını Türkiye'ye taşıdığı Olympiakos maçının yankıları sürerken karşılaşmanın 34. dakikasında taraftar ile yaşadığı gerginlik ile maça damgasını vuran Edin Dzeko, Yunanistan'da en çok konuşulan isim oldu. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 08:43

Dünyanın gözü İran ve İsrail'e çevrildi! Bölgede tansiyon yükseldi, ABD'li Senatörün dikkat çeken 'Orta Doğu' paylaşımı: 1973'ten bu yana...

İsrail ve İran arasındaki gerginlik sürüyor. Peş peşe gelen açıklamalar Orta Doğu'da yeni bir savaş mı başlıyor sorularını akıllara getirdi. Son olarak İsrail yaptığı açıklamada İran'dan gelebilecek saldırılara karşı son derece hazırlıklı olduklarını ifade etti. Ayrıca ABD'nin Florida Senatörü Marco Rubio, İran ve İsrail arasındaki gerilime değinerek "Bundan sonra olacaklar Orta Doğu'nun 1973'ten bu yana en tehlikeli anı" dedi.

Haber 11-04-24 22:59

Gaziosmanpaşa’daki yeniden oy sayımında gerginlik

Gaziosmanpaşa’da AK Parti’nin itirazının kabul edilmesinin ardından yeniden gerçekleştirilen oy sayım sırasında dışarıda bulunanlar arasında kavga çıktı.

Yurthaber 03-04-24 15:50

MHP'nin seçimi AK Parti'ye kıl payı kaptırdığı ilçede gerginlik sokağa taştı! MHP pes etmedi: 'Hakkımızı arayacağız'

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde seçimin kıl payı farkla bitmesi gerginliğe yol açtı. AK Parti adayı, kesin olmayan sonuçlara göre 13 oy farkla MHP'li rakibini geçerek belediyeyi kazandı. Bu tablo tansiyonu yükseltirken sokaklarda alevler yükseldi, polis devreye girdi. MHP ise pes etmedi!

Haber 03-04-24 14:55

Bayburt’ta iki grup arasında tekme, tokat, sopalı kavga

Bayburt merkeze bağlı Balca köyünde muhtar seçimi yüzünden seçim günü aralarında gerginlik yaşanan iki grup seçimlerin ardından kent merkezinde karşı karşıya geldi.

Yurthaber 03-04-24 09:34

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt! Savcıları göreve çağrıyorum

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerginlik günden güne artarken, Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç Olağanüstü Genel Kurul'da Erden Timur için çok sert ifadeler kullanırken, Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Dursun Özbek Hatayspor galibiyetinin ardından Başkan Koç'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 03-04-24 00:24

Polisle DEM Partililer arasında gerginlik

Van’da seçimlerin ardından kutlama yapan DEM Partililer ile polis arasında gerginlik çıktı.

Yurthaber 02-04-24 11:19
Van

'DEM Parti' sözleri nedeniyle İmamoğlu'yla gerginlik yaşan Burcu Köksal'dan coşkulu başlangıç! Bağıra bağıra andımızı okudu

31 Mart seçimleri yerini zafer kutlamalarına bıraktı. CHP birçok ilde birinci parti oldu. Bunlardan biri de seçim sürecinde DEM Parti sözleri nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla kriz yaşayan Afyonkarahisar Adayı Burcu Köksal'dı. Seçimi kazanan Köksal zafer konuşmasında mikrofonu eline alarak bağıra bağıra andımızı okudu.

Haber 01-04-24 12:03

Şanlıurfa'da tehlikeli gerginlik! Toplu oy kullanmak istediler, müşahitler kabul etmeyince...

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde toplu oy kullanmak isteyen kişiler ile sandık müşahitleri arasında arbede çıktı. Arbede sırasında 1 avukat ile Yeniden Refah Partisi'nden 2 sandık müşahidi darbedildi. Olayla ilgili tutanak tutulurken, söz konusu sandıkta oy verme işlemi durduruldu. İşte detaylar...

Haber 31-03-24 11:31

Akkuyu güç santralinde gerginlik! İşçiler firma yetkililerinin araçlarını taşladı

Türkiye'nin ilk nükleer güç santrali olan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde ortalık karıştı. Taşeron firmanın çalışanları, maaş alamadıklarını belirterek dün itibariyle bazı bölümlerde iş bıraktı. Bugün de eylemlerini sürdüren işçiler, firma yetkililerinin de olduğu bazı araçlarla servisi taşladı. Bazı işçilerin özellikle bir araca hem taşla hem de baretle vurmaları dikkat çekti.

Haber 28-03-24 18:50

PKK yandaşları Avrupa Parlamentosu önünde polise saldırdı! Çevre ülkelerden de geldiler

Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarıyla Türk asıllı vatandaşlar arasındaki gerginlik sürüyor. Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu (AP) önünde toplanan terör örgütü PKK yandaşları taşkınlık çıkardı, barikatları sökerek polise saldırdı. Diğer yandan farklı ülkelerden gelen PKK yandaşlarının da Belçika’daki Türk işletmelerine saldırdığı iddia edildi.

Haber 25-03-24 20:29

Türk asıllı vatandaşı darbeden PKK yandaşlarını böyle kovaladılar! Belçika sokaklarında arbede çıktı: 60 yıldır böyle bir şey görmedik

Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarıyla Türk asıllı vatandaşlar arasında gerginlik çıktı. Nevruzla ilgili sözde kutlamalar dönüşü PKK yandaşları arabalarıyla Türk asıllı vatandaşların yoğun yaşadığı noktadan geçince tansiyon yükseldi, arbede yaşandı. Bazı araçlar ateşe verildi. Heusden-Zolder Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Gül "60 yıldır burada yaşıyoruz, daha önce belediyemizde böyle bir olaya rastlamadık" diyerek olayların ciddiyetini ortaya koydu.

Haber 25-03-24 09:49

Üç partiden milletvekilleri olay yerine geldi! Bursa'da işçi krizi: Kendilerini vinçlere kilitlediler

Bursa'da işçi krizinde gerginlik yaşandı, devreye önce polisler, ardından AK Parti, MHP ve İYİ Partili milletvekilleri girdi. İşten çıkarıldıklarını öne süren işçiler kendilerini vinçlere kilitleyerek limanı terk etmemek için direndi.

Finans 25-03-24 08:55

İmamoğlu'na 2028'in önünü açtı! Penaltıyı atar, kazanırız Özgür Özel, Deniz Zeyrek'in sözlerini duyunca gerginlik yaşandı

CHP'nin 31 Mart'ta kazanma konusunda en iddialı olduğu büyükşehirlerden Ankara ve İstanbul'a ilişkin masasındaki son anketleri Özgür Özel açıkladı. Özel, hem Mansur Yavaş hem de Ekrem İmamoğlu için büyük bir farka işaret etti. Canlı yayında gazeteci Deniz Zeyrek ile 'genel başkanlık' tartışması yaşayan Özel ayrıca CHP'nin sıradaki cumhurbaşkanı adayıyla ilgili soruya yanıtlarken verdiği '90. dakikada penaltı' örneğiyle dikkat çekti.

Haber 22-03-24 08:45

Survivor'da gergin anlar! Yasin ve Yaman birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yasin ve Yaman arasındaki gerginlik damga vurdu. Oyun esnasında sözlü tartışan ikili Yaman'ın 'kimse elimden alamaz seni' sözlerinin ardından bir anda gerildi.

Magazin 22-03-24 08:02

Nihat Hatipoğlu'na regl sorusu! Özür dileyerek söylüyorum...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla merak edilen soruları yanıtlıyor. Son olarak regl sorusu alan Nihat Hatipoğlu "Özür dileyerek söylüyorum" diyerek bu konudaki fikrini açıkladı.

Magazin 21-03-24 08:34

Manisa Adliyesinde gerginlik

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz’ü sırtından vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan direksiyon eğitmeni tutuklu Önder Lafçı hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi.

Yurthaber 19-03-24 13:47

Regl düzensizliğine iyi gelen 5 bitki çayı! Şişkinlik ve kramplara fayda sağlıyor

Regl döngüsündeki düzensizlikler, birçok kadının yaşadığı yaygın bir sorundur. Evde uygulayabileceğiniz doğal yöntemlerle bu düzensizlikleri dengelemek mümkündür. Adet düzensizliklerine iyi gelen bu bitki çayları, regl dönemi sırasında yaşanan şişkinlik ve kramplara fayda sağlayarak rahatlamaya yardımcı olabilir. Doğal çözümleri deneyerek, regl dönemindeki rahatsızlıkları hafifletebilir ve daha konforlu bir dönem geçirebilirsiniz.

Kadin 11-03-24 08:08

CHP ve İYİ Parti adayları arasında gerginlik! 'Lütfen saygılı ol'

Muğla'da CHP ile İYİ Parti adayları arasında tokalaşma gerginliği yaşandı. İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer'in esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras'ın elini sıkmayıp, "Bu millete verdiğin sözü tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin" demesi gerginliğe neden oldu.

Haber 09-03-24 19:15

Seçim yaklaştıkça ifadeler de sertleşiyor! AK Partili Elitaş'tan çok konuşulacak çıkış: Sanki görücüye çıkmış...

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasi partiler arasında gerginlik her gen dakika daha da artıyor. Yeniden Refah Partisi, AK Parti ile müzakerelerden sonuç alamamış her yerde kendi adaylarını çıkarmıştı. Bazı eski AK Partililerin YRP listelerinde olması ise dikkat çekti. AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş konuyla ilgili isim vermeden sert açıklamalarda bulundu.

Haber 09-03-24 11:08

Esenyurt'ta seçim anketinde ortalık karıştı, Burası Kürt bölgesi diyen kişi gözaltına alındı! Ümit Özdağ: Oraya bizzat geleceğim

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde cuma günü bir sokak röportajı sırasında gerginlik çıktı. Zafer Partisi'nin Esenyurt'ta seçim çadırı kurmasını eleştiren bir kişi "Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış" dedi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu. O kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da açıklama geldi.

Haber 03-03-24 17:08

MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında gerginlik! Ortalık bir anda karıştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de MHP'nin seçim çadırını ziyaret etmek isteyince ortalık bir anda karıştı. MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ile İmamoğlu arasında gerginlik yaşandı. Olay sonrası Karaalioğlu sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Haber 24-02-24 18:58

Maçın bitiş düdüğünün ardından Okan Buruk ve Çağdaş Atan tartışma yaşadı!

Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan maçın bitiş düdüğünün ardından iki takım teknik direktörü arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Okan Buruk ve Çağdaş Atan'ın tartışması kısa süre içerisinde tatlıya bağlandı.

Spor 10-02-24 21:21

Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temasta bulununca.... Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan olay sözler

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginlik hat safhaya ulaştı. Kırmızı takımda kavgalar bir türlü bitmezken son olarak Nagihan ve Aleyna'nın birbirine girmesi geceye damga vurdu. Konseyde Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'nu itince Acun Ilıcalı çıldırdı. Fiziksel temas sonrası ise Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. O sırada Sema Aydemir'den gelen paylaşım ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 12:02

Survivor'da gerginlik büyüdü! Sema “Acil görev emri” notuyla paylaşınca...

Tansiyonun bir dakika bile düşmediği Survivor All Star'ın bütün bölümleri büyük bir heyecanla izleniyor. Nagihan ve Aleyna'nın tartışması gündemdeyken Sema'nın paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 11:14

Zaha ile Okan Buruk arasında gerginlik! 87. dakikada oyundan alınmasına rağmen saha kenarında çılgına döndü

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wilfried Zaha ile Okan Buruk arasında gerginlik yaşandı. Bandırmaspor maçının sonlarında doğru oyundan alınmasına sinirlenen yıldız oyuncu saha kenarında büyük tepki gösterdi.

Spor 06-02-24 23:03

Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlere tasfiye iddiası CHP'yi karıştırdı! İlgezdi tartışmanın fitili ateşledi, Eren Erdem itiraf diyerek paylaştı

CHP'de sancılı geçen aday belirleme sürecinde Ataşehir kararı verilince Battal İlgezdi isyan edip partisinden istifa etmişti. "Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenlerin tasfiye edildiğini" öne süren İlgezdi'nin sözlerinin yarattığı tartışmada gerginlik yükseliyor. Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "itiraf" olarak nitelediği bir paylaşımı alıntılayıp "İnkara gerek yok, dürüstlük iyidir" dedi.

Haber 30-01-24 14:40

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlıses mahkemelik olmuştu! Ünlü sunucudan dikkat çeken bir Derya Tuna açıklaması geldi: İdo'nun ileride onun gibi olmasını istemiyorum

İbrahim Tatlıses, kendisine ait olan ‘Tatlıses’ markasını izinsiz şekilde kullanarak ‘Tatlıses Kebap’ isimli mekân açtığı iddiasıyla oğlu Ahmet Tatlıses'e dava açmıştı. Tatlıses'in oğlu bir süredir küs olduğu babasına dair zehir zemberek ifadeler kullanmıştı. İkili arasındaki gerginlik, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Aramızda Kalmasın'a konu oldu. Programın sunucularından Ali Eyüboğlu, yıllar önce İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna ile yaptığı bir röportajdan bahsetti.

Magazin 23-01-24 16:26

AK Partili 'düşman kardeşler' barıştı! Melih Gökçek'le adaylığı açıklanan Turgut Altınok arasındaki çeyrek asırlık buzlar böyle eridi

Siyasetin merkezi Ankara'da AK Parti yarışa Turgut Altınok ile katılmayı seçti. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ise bu durum hakkında yapacağı yorum merak ediliyordu. Gökçek ile Altınok arasındaki gerginlik hemen hemen herkes tarafından biliniyordu. İkili arasında buzların eridiği, ilk adımı ise Gökçek'in attığı belirtildi. İşte detaylar...

Haber 23-01-24 16:04

Farah Zeynep Abdullah regl sorusunu pas geçmedi! Tarihiyle yanıt verdi

Son haftalarda "Bihter" filmiyle gündemde olan Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti'ne de konuk olmuştu. Sosyal medyada girdiği polemiklerle dikkat çeken oyuncu son olarak takipçileriyle soru cevap yaptı ve "PSM miyiz?" sorusunu da pas geçmedi.

Magazin 22-01-24 15:23

Süper Lig'de büyük olay! Sumudica ile Bülent Uygun sahanın içinde birbirine girdi!

Sivasspor - Gaziantep FK maçı sona erdikten sonra Sumudica ve Bülent Uygun arasında ardından gerginlik yaşandı. Bazı basın mensupları, Marius Sumudica'nın maç sonrası yaptığı hareketlerden dolayı Rumen teknik adamın basın toplantısını terk etti. Bir basın mensubu ise Sumudica'ya karşılaşma sırasında ve sonrasında yaptıklarının doğru olmadığını belirterek tepki gösterdi.

Spor 21-01-24 17:21

Kadınların mutlaka tüketmesi gereken 5 çay! İnanılmaz faydalı... Doğurganlıktan libidoya kadar etki ediyor

Doğanın bize sunduğu mucize bitkiler her derdin devası oluyor. Keza bitki çayları da aynı şekilde. Özellikle kadınların mutlaka tüketmesi gereken bu 5 çay, menopoz ateşlenmelerini azaltma, doğurganlığı artırma, libidoyu yükseltme ve regl ağrılarının hafifletilmesi gibi pek çok fayda sağlıyor.

Kadin 20-01-24 10:41

Survivor'da tansiyon iyice yükseldi! Turabi ve Hakan birbirine girdi! Acun Ilıcalı yine sert çıktı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam oynanan ödül oyununda kıran kırana bir mücadele yaşandı. Gizem Memiç ve Seda Aktuğlu'nun yarıştığı esnada Turabi ve Hakan arasında gerginlik yükseldi ve oyuna ara vermek zorunda kalındı. Acun Ilıcalı yine devreye girdi.

Magazin 18-01-24 13:01

Temel kazısı sırasında korkutan olay! Bina sakinleri durumu fark ederek dışarı çıktı: Girmeyin dedik, dinlemediler... Kıtır kıtır ayrılıyor

Sultangazi'de inşaatın temel kazısı sırasında yan taraftaki binanın temeli zarar gördü. Başka bir binayla bitişik bu binada çatlaklar oluştu. Zarar gören binayla diğer bina sakinleri tahliye edildi. İnşaat firması yetkilisiyle bina sakinleri arasında gerginlik yaşanırken, bina sakinlerinden Şaban Altan, "Bizim binanın altına girmişler. 'Girmeyin' dedik, bir şey yapar diye, dinlemediler" diye konuştu. Altan, "İki binada da kayma var, diğer taraftan daha iyi görünüyor, kıtır kıtır ayrılıyor" dedi.

Haber 14-01-24 10:01

Yerleşme kanaması nedir? Yerleşme kanaması neden olur?

Gebelik başlangıcında beklenmeyen kanamalar anne adaylarının korku yaşamasına neden olabilir. Sağlıklı ve hamile olmayan kadınlar düzenli olarak regl olur. Her kadının regl kanaması ve oranı farklıdır. Bazıları daha erken regl olurken bazılarında ise bu düzenli olarak seyreder. Hamilelikte adet kanamaları kesilir. Ancak hamilelik esnasında üreme sistemini ilgilendiren bazı kanamalar meydana gelebilir. Peki, yerleşme kanaması nedir?

Kadin 13-01-24 21:31

Sperm krampı nedir? Sperm krampı neden olur?

Cinsel birleşme esnasında şiddetli ağrı çekilmesi her cinsiyetten bireyin yaşayabileceği bir sorundur. Bu sorun cinsel yaşamı olumsuz yönde etkileyebilir ve bireyde kalıcı psikolojik sorunlara neden olabilir. Cinsel ilişkide ağrı yaşanması durumunda, kişiler ilişkiden kaçınmaya başlayabilir, iktidarsızlık sorunları yaşayabilir ve ilişkide gerginlik yaşayabilir. Peki, sperm krampı nedir?

Kadin 13-01-24 21:27

Gelinini öldürüp cesedini ateşe vermişti! Mahkeme salonu karıştı, katil zanlısı hakkında karar verildi

Muğla'da Kamil Öğüt, gelinini öldürüp cesedini ateşe vermişti. Kan donduran olayla ilgili mahkeme bugün kararını verdi. Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırıldı. Mahkeme kararını açıklamadan önce öldürülen Hatice Öğüt’ün akrabalarının, katil zanlısına yönelik "Hapiste sen de öl, çürüyüp gidersin inşallah" gibi sözleri kısa süreli gerginlik yaşanmasına yol açtı.

Haber 10-01-24 17:34

O ülkede kadınlara yönelik ürünlerin vergileri bir bir kaldırılıyor! Gelecekte ücretsiz olabilir

ABD'de yapılan araştırmalar kadınların regl dönemi ürünleri için ömür boyu ödedikleri tutarın çok yüksek olduğunu, bunun vergilerle birlikte daha maliyetli hale geldiğini ortaya koydu. Şimdi, eyaletler tek tek kadınlara yönelik regl ürünlerindeki vergileri kaldırıyor. Teksas en son Eylül ayında tampon vergisi olarak adlandırılan uygulamayı kaldırdı. Kentucky milletvekilleri de benzer yasa tasarılarını değerlendiriyor.

Kadin 10-01-24 11:02

Fernando Santos'un imza töreninde gergin anlar! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile gazeteci arasında atışma çıktı

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos ile sözleşme imzaladı. İmza aşamasında siyah-beyazlıların başkanı Hasan Arat ile bir gazeteci arasında gerginlik yaşandı.

Spor 09-01-24 13:00

20'lik diş ağrısı nasıl geçer? 20'lik diş ağrısına ne iyi gelir?

20'lik diş ağrısı bireyin sosyal ilişkilerini de olumsuz yönde etkileyebilen bir durumdur. 20’lik diş ağrısı nedeni ile toplum içinde konuşmak, gülümsemek veya rahat bir ifade ile iletişim kurmak zorlaşabilir. Bu durum bireyin sosyal etkileşimlerden kaçınmasına yol açarak arkadaşlık ilişkilerini ve sosyal bağlarını zayıflatabilir. Ayrıca sürekli ağrıya bağlı bir şekilde ortaya çıkan stres ve gerginlik, bireyin ruhsal sağlığını da olumsuz etkileyebilir. Peki, 20 lik diş ağrısı nasıl geçer?

Haber 07-01-24 19:51

Arda Güler ilk maçında takım arkadaşıyla gerginlik yaşadı! Türk taraftarlar sosyal medya hesabına hücum etti...

Real Madrid formasını giyen milli futbolcu Arda Güler, İspanya Kral Kupası'nda ilk maçına çıktı. Kazanılan frikik sonrası topun başına geçmek isteyen milli oyuncumuz Ceballos ile kısa süreli bir gerginlik yaşadı. Pes etmeyen Arda Güler istediğini aldı ve frikiği kendisi kullandı.

Spor 07-01-24 00:38

Kan donduran soğukkanlılık! Önce arkadaşını vurdu sonra hiçbir şey olmamış gibi davrandı: Kuruyemiş detayı hayrete düşürdü

Kocaeli'nde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. İki kişi arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Büyüyen gerginlik kanlı bitti. Bir kişi tartıştığı adamı silahla yaraladı. Ardından kuruyemişçiye giren saldırgan alışveriş yaptı. Bir kez daha olay yerine gelen silahlı saldırgan hiçbir şey olmamış gibi bir kez daha silahına davranarak tartıştığı kişiye ateş açtı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Haber 05-01-24 06:52

Polise direndi, aracının camına yumruklar indi! Yılbaşına saatler kala ortalık karıştı, devreye kadın polisler girdi

Yılbaşı gecesi Türkiye'nin en hareketli noktalarından biri yine İstanbul'da Beşiktaş'tı. Polisle 'dur' ihtarına uymayan kadın sürücü arasında başlayan tartışma hararetlendi. Polis otomobili kuşatıp camını yumrukladı. Araçtan inmekte direnen kadın "Durmazsan seni döverim dedi bana" diyerek polisin tehditte bulunduğunu öne sürdü. Polisle sürücü ve arkadaşları arasındaki hareketli gerginlik karelere de yansıdı.

Haber 01-01-24 14:09

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan İmamoğlu'na ağır ifadeler! Canlı yayındaki gerginlik sosyal medyada devam etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam konuk olduğu canlı yayındaki kısa süreli gerginlik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın İmamoğlu'na yönelik ağır sözleriyle hem devam etti hem ekranlar dışına taştı. İmamoğlu'nun TOKİ Başkanı Ömer Bulut hakkındaki ifadelerine yanıt olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, "cüce" ve "kıt beyinli" gibi ağır ifadeler kullandığı bir paylaşım yaptı.

Haber 29-12-23 08:35

Manisa'daki şehit cenazesinde gerginlik! Özgür Özel'den açıklama: 'Hepsi isim isim tespit ediliyor'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Manisa'da Irak'ın kuzeyinde şehit düşen askerin cenaze törenine katılmıştı. Bir grup, Özel'e tepki göstermiş ve CHP lideri alandan Manisa Valisi'nin makam aracıyla çıkartılmıştı. Özel, yaşananlara ilişkin olarak bugün yaptığı açıklamada "Şimdi bugün hepsi isim isim tespit ediliyor. Manisa'da olanların parti aidiyeti çok açık ortada ama civar illerden getirilenlerde de aynı kümelenme belli" dedi.

Haber 25-12-23 11:44