Ruh Eşi Haberleri

Aman dikkat, bu haberi okumadan sevgili yapmayın! Aşkta en uyumlu burçlar belli oldu

Astrologlar aşk, kariyer ve finansal yönden 4 burcun Eylül ayında şanslı olacağını açıkladı. Koç, Boğa, İkizler ve Yengeç burçlarının yüzü bu ay gülecek. Öte yandan astrologlar, bir ilişki içerisinde olanlar ile yeni bir aşka yelken açmayı düşünen kişileri uyardı. Aşkta en uyumlu burçlar belli oldu.

Kadin 04-09-2023 14:31

Bu burçlar birbirleri için yaratılmışlar! Aşkta en uyumlu burç çiftleri

Duygusal ilişkilerde astrolojiden yararlanmanın büyük faydası oluyor. İnsanlar karakteristik özelliklerini taşıdığı burçtan alabiliyorlar. Bu noktada hali hazırda bir ilişki içerisinde iseniz veya yeni bir aşka yelken açmak istiyorsanız aşkta ne uyumlu ve kolaylıkla anlaşabilen burç çiftlerine göz atabilirsiniz.

Kadin 10-08-2023 10:25

Burçlarda dolunay etkisi! Evlenmeden önce bir kez daha düşünün! Boşanma ihtimali fazla olan 5 burç

Sorunsuz bir aşk hayatı isteyen kişiler, yaşadıkları olumsuz deneyimler nedeniyle temkinli davranabiliyor. Özellikle kadınlar bir ilişkiye başlamadan önce burç uyumlarını inceliyorlar. Temmuz ayı dolunayı 3 Temmuz Pazartesi günü saat 14.38’de gerçekleşti ve etkisi 13 Temmuz'a kadar sürecek. Gönül ilişkilerinde sorumluluğu kaldıramayan burçlar belli oldu. En çok boşanan kişiler bakın hangi burçlardan çıkıyor...

Kadin 06-07-2023 10:32

Milyonerle evlenen kadın zengin ev hanımı olmanın zorluklarını açıkladı! Kocasının çalınmasından korkuyor...

Ev hanımı olmanın kolay olduğu düşünülse de bu sorumluluğun da oldukça zorlukları bulunabiliyor. Dubai'de yaşayan ve milyonerle evlenen bir kadın zengin ev hanımı olmanın zorluklarını anlatarak soyulmak ve başka kadınların kocasını elinden çalması gibi korkuları olduğunu belirtti.

Kadin 29-05-2023 14:35

Ruh Eşi

Ruh Eşi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ruh Eşi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Günlük burç yorumları:18 Ocak Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 18 Ocak Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 18-01-2023 09:37