Sabah Seksi Haberleri

Kan donduran vahşet! Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp 'Anneni öldürdüm' dedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Abdüsselam Abay (69), gece tartıştığı eşi Türkan Abay'ı (66) 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Sabah saatlerinde oğlunu arayıp, 'Anneni öldürdüm' diyen Abdüsselam Abay, ihbar üzerine eve giden polise ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 2024-04-16 14:59:11

Sevgilisinin kendisini aldattığını gece yarısında yaktığı kalori miktarından çıkarttı! Sosyal medya bunu konuşuyor: Belki masum bir koşudur

Celebs Go Dating yıldızı Nadia Essex, TikTok'tan yapıtğı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını spor uygulaması sayesinde fark ettiğini söyleyince bir anda viral oldu. Sevgilisinin iş yemeği için gece dışarı çıktığını söyleyen Essex, sabah masanın üzerinde duran akıllı telefondaki spor uygulamasında gece yarısında 500 kalori yaktığını gösteren bir bildirimi fark edince aldatıldığını anladı.

Trend 2024-04-16 13:18:05

Cezaevi önünde çadır kurup sabaha kadar nöbet tuttular! Sayıları artıyor: Teleferik kazasında tutuklanan belediye başkanına CHP'lilerden destek

Antalya'da can kaybı da yaşanan teleferik kazası nedeniyle tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e destek vermek için partililer cezaevi önünde çadır kurdu. Nöbet tutan partililere sabah saatlerinde yenileri eklenirken çadırların sayısı da arttı. Tutuklama kararına CHP'lilerin tepkileri devam ediyor.

Haber 2024-04-15 11:39:04

4000 dolardan fazla arttı! İsrail-İran gerilimi sonrası hızlı toparlanma: Bitcoin 66 bin doların üzerine yükseldi

Hafta sonu İsrail-İran gerilimi sebebiyle 62 bin doların altına gerileyen Bitcoin, şimdilik geniş çaplı bir savaş ihtimali görülmemesiyle bu sabah yeniden 66 bin doların üzerine tırmandı.

Finans 2024-04-15 10:56:45

İstanbul'da metro arızası! Vatandaşlar tünelden yürüyerek ilerledi

İstanbul'da sabah saatlerinde metro arızası yaşandı. M3 Bakırköy-Kayaşehir seferlerinde aksama olurken bazı yolcular tünelden ilerlemek zorunda kaldı. Aksaklık nedeniyle Metro İstanbul'dan açıklama yapıldı.

Haber 15-04-24 10:30

Yer: İstanbul! Bayram bitti, çile yeniden başladı: Trafik durma noktasına geldi

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından haftanın ilk günü geldi çattı. İstanbul'da beklendiği gibi sabah saatlerinden itibaren trafik kilit olma durumuna geldi. Anadolu yakasında D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yüzde 60'lara kadar çıktı.

Haber 15-04-24 09:27

Ticaret Bakanlığından yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği iddialarına yalanlama

Ticaret Bakanlığı tarafından 9 Nisan sabah saat 09.00 itibarıyla, yasak konusu ürünlerin İsrail'e ihracatına ilişkin olarak, herhangi bir ihracat beyanname tesciline kesinlikle izin verilmediğine dikkat çekilerek, "Kamuoyunu yanıltmaya yönelik manipülatif haber içerikleri tümüyle yanlıştır." ifadeleri kullanıldı.

Finans 11-04-24 21:13

İsrail'e yeni yaptırımlar gelecek mi? Ticaret Bakanı Bolat'tan ihracat kısıtlaması açıklaması: Gelişmelere göre karar verilebilir

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail'e ihracat kısıtlaması kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Bolat, "Maalesef bugüne kadar uluslararası bir ambargo kararı alınmadı. Dünyada Türkiye, bu sabah alınan kararla bir işaret fişeği yakmıştır. Türkiye ambargo uygulayan ilk ülke oldu. Bu ürünler seçilirken temel gıda maddeleri kapsam dışı bırakıldı. Gelişmelere göre bu ürünlerle ilgili de karar verilebilir." dedi.

Finans 09-04-24 23:30

İstanbul'da faciaya ramak kala! İETT otobüsü durağa daldı, 4 otobüse çarptı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde sabah saatlerinde büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. İETT otobüsü durakta bekleyen otobüslere çarptı. Korkunç kazayla ilgili bir iddia üzerinde duruluyor.

Haber 08-04-24 14:04

CHP lideri Özgür Özel Sabah Gazetesi'ne konuştu! Dikkat çeken röportaj

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. Gazetenin yazarlarından Yavuz Donat'ın sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu isteyeceğim. Nereye randevu verirse orada görüşeceğim." diye konuştu. Özel'in söz konusu açıklamalarının "Makama saygından asla taviz yok" başlığıyla gazetenin manşetinde yer alması ise dikkat çekti.

Haber 08-04-24 08:33

İstanbul'da korkunç olay! Uyuyan ailesine kurşun yağırdı

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı. Fırat daha sonra aynı silahla kendini vurdu. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Haber 06-04-24 17:39

Şanlıurfa’da otogar savaş alanına döndü! Döner bıçağı, sopa, silah... Ölü sayısı 2'ye yükseldi, 9 yaralı var

Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde, dün geceki kavgada Halil Deveci’nin (43) ardından akrabası Muhammed Deveci (14) de bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olaya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

Haber 06-04-24 14:38

Akın akın Muğla'ya geliyorlar! Bayram tatili başladı, kent girişinde uzun araç kuyrukları oluştu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün başladı, vatandaşlar yollara düştü. İstanbul'da dün akşam iş çıkışı başlayan bayram trafiği, sabah saatlerinde de devam etti. Turizm merkezlerinden olan Muğla'da da sabah saatlerinden itibaren kent girişinde yoğunluk başladı. Aydın-Muğla kara yolundaki uygulama noktasında polis ekipleri, GBT kontrolü yaparken; bayram boyunca Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranının yüzde 70’lik orana ulaşması bekleniyor.

Haber 06-04-24 13:52

Sabah denizde görüldü, paniğe neden oldu! Yüzlerce var... Yer: Antalya

Antalya'da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Korkulacak bir durum yok. Deniz sezonu açılmadan denizanalarının da geçişi tamamlanmış olacak" dedi.

Haber 06-04-24 10:37

Gidiyorlar... Bayram trafiği! 9 günlük tatil için yollara düştüler, yoğunluk artıyor: İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce...

9 gün sürecek bayram tatili dün mesai çıkışıyla birlikte başladı. İstanbul dışında tatillerini geçirecek vatandaşlar yollara çıktı. İstanbul'da sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu gözlemlendi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yola çıkan vatandaşları uyardı ve hava durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber 06-04-24 07:28

Cani anne yenidoğan bebeğini diri diri gömüp öldürmeye çalıştı! Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı

23 yaşındaki Ugandalı anne yenidoğan bebeğini gece yarısı evinin bahçesine gömdü. Saatlerce toprak altında kalan bebek ertesi sabah saat 11.00'da bulundu. Hastaneye götürülen bebek kalbinde, midesinde veya diğer organlarında herhangi bir yaralanma olmadığı tespit edildikten sonra 6 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Trend 05-04-24 13:46

Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyolların Cumhurbaşkanı’nın kararıyla 9 gün süresince cumartesi sabah itibarı ile bayram tatili sonuna kadar 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.

Finans 04-04-24 20:42

Şikayetler 2 kat arttı! Uzman isim uyardı 'O saatler arasında dışarı çıkmayın'

Uzman Dr. Döne Gülçin Unutmaz Erkaya, bahar alerjileri ve polenlerle ilgili hasta şikayetlerinin arttığını söyledi. Polen alerjisi için alerjenden kaçınmak gerektiğini belirten Dr. Erkaya, "Polenin yoğun olduğu saatlerde ve dönemlerde mümkünse dışarıya çıkılmamalıdır. Özellikle sabah saatlerinde rüzgar olur. Güneş doğarken 05.00 ile 09.00 saatleri arası polenlerin uçuşması daha yoğundur. Eğer çıkılması gerekiyorsa, bağ bahçeye gidilecekse koruyucu ekipman kullanılmalıdır" dedi.

Haber 04-04-24 12:21

Dehşete düşüren görüntü: Banka kredisi ile aldığı kuzuları, başıboş köpekler parçaladı! 300 bin lira zararı var

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde besicilik yapan Bahri Daşdemir'in (35), banka kredisi ile aldığı 30 kuzusu bölgedeki başıboş köpekler tarafından telef edildi. Yaklaşık 300 bin lira zararı olduğunu söyleyen Daşdemir, "Sabah hayvanları o şekilde görünce şok oldum. Bazısı da can çekişiyordu. Dünyam yıkıldı. Başıboş köpekler hayvanları telef etmiş. Banka kredisi ile almıştım. Benim evimin geçim kaynağı bu kuzulardı. Gelir kaynağım yok oldu. Çok mağdur oldum" dedi.

Haber 04-04-24 10:59

Tayvan'daki 7.4 büyüklüğündeki depremin en net görüntüsü! Muhabir canlı yayında yakalandı... Üstünüzde tavan deli gibi sallanırken...

Tayvan'ın doğusundaki Hualien bölgesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem ülkenin 25 yıllık tarihinin en şiddetli sarsıntısı olarak kayıtlara geçti. Yerel saatle sabah 08.00'da meydana gelen sarsıntının en net görüntüsü bir canlı yayın sırasında kaydedildi. Sabah haberlerini sunan muhabirin zor anlar yaşadığı canlı yayında stüdyo büyük bir şiddetle sallandı.

Trend 03-04-24 14:14

Bomba patlamış gibi... Her yer simsiyah! Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangından yeni görüntü! DJ Gökay Tevlek'in babası anlattı: Çenesinde yara vardı, kötü durumdaydı

İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde meydana gelen yangın faciasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İBB tarafından servis edilen görüntülerde gece kulübünün içinde oluşan ağır hasar dikkati çekti. Öte yandan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Oğlu DJ Gökay Tevlek'in cenazesini sabah Adli Tıp Kurumundan teslim alan babası, yaptığı açıklamada çene kısmında yara olduğunu belirterek "Doktorun dediğine göre kötü durumdaydı" diye konuştu.

Haber 03-04-24 13:58

Dakikalar içinde oldu! Bitcoin yatırımcılarını şaşırtan hızlı düşüş

Bitcoin yatırımcılarını üzen haber... Güçlenen dolar karşısında Bitcoin sabah saatlerinde 40 dakikada yüzde 4 değer kaybederek 66 bin 532 dolara geriledi. Bitcoin hafta sonu 71 bin doların üzerini görmüştü.

Finans 02-04-24 11:57

CHP’li başkan güne şükür namazı ile başladı

31 Mart Yerel Seçimleri’nde kesin olmayan sonuçlara göre yaklaşık yüzde 50 civarında oy alarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Akın, Balıkesir’in tarihi Zağnos Paşa Cami’nde esnaflarla beraber sabah namazını kılarak şükür duasında bulundu.

Yurthaber 01-04-24 07:54

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | 2024 yerel seçim ilk sonuçlar için geri sayım! Sandıklar kapandı, oy sayımı başladı... 81 il ve 973 ilçede yeni belediye başkanları belli oluyor... İl il, ilçe ilçe kim önde?

Canlı seçim sonuçlarını takip etmek isteyenler için geri sayım başladı. 2024 yerel seçim sonuçları saatler içerisinde belli olacak. Yerel seçimler için Türkiye, bugün sabah saatlerinden itibaren sandık başına giderken, oy verme işlemi saat 17.00'de tüm Türkiye'de sona erdi. Oy verme işlemi sonrası sandıklar açılmaya başlandı ve oy sayımına geçildi. YSK'nın seçim yasaklarının sona ermesiyle ilk seçim sonuçları Mynet'te olacak. Hangi il ve ilçede hangi aday önde? sorusu yanıt bulacak.

Finans 31-03-24 15:26

Taksim Meydanı'nda seçim sessizliği: Boş kalan meydan havadan böyle görüntülendi

Yerel seçimler nedeniyle sabah saatlerinde oy kullanmaya giden vatandaşlar Taksim Meydanı'nın boş kalmasına neden oldu. Taksim'deki sessizlik dron ile de görüntülendi.

Haber 31-03-24 12:05

Hande Erçel seçim tarzıyla dikkat çekti! Mini etek gömlek kombini...

Sabah erken saatlerde oy kullanmaya giden ünlüler arasında Hande Erçel de vardı. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Erçel'in seçim kombini de dikkat çekti.

Magazin 31-03-24 11:41

Bakan Yerlikaya duyurdu! Kırmızı bültenle aranıyordu: İstanbul'da yakalandı

İçişleri Bakanlığı'nın çetelere yönelik operasyonları devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu sabah yaptığı açıklamada, İnterpol kırmızı bülteniyle “yasa dışı örgüt faaliyetleri ve kaçakçılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve “dolandırıcılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov'un İstanbul’da yakalandığını duyurdu.

Haber 29-03-24 07:56

Son dakika! İstanbul'da korkutan dakikalar... Yangın çıktı: 5 katlı binada mahsur kalanlar var

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde korkutan olay. Esenyurt’ta 5 katlı binada nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor. Binada mahsur kalan vatandaşlar olduğu belirtildi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haber 28-03-24 10:29

Sabah dükkanı açınca neye uğradıklarını şaşırdılar! Görüntüleri izleyince... 'Midemizi bulandırdı, birçok şeyi çöpe attık'

Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-03-24 16:05

Bursa sağanak yağışa teslim oldu

Bursa’da sabah saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar ve sağanak yağış etkili oldu.

Yurthaber 25-03-24 15:06

Entübe edilmişti! Kadir İnanır'ın sağlık durumuna dair yeni detaylar... Jülide Kural'dan açıklama

Usta oyuncu Kadir İnanır 24 Mart sabah saatlerinde apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Usta oyuncunun inme geçirdiği ve ameliyata alındığı bildirilmişti. Entübe edilen Kadir İnanır'dan güzel haber geldi. Jülide Kural ve başhekim de açıklama yaptı.

Magazin 25-03-24 14:18

Altunizade'de metrobüs arızası nedeniyle yoğunluk oluştu

Üsküdar'da, metrobüsün arızalanması nedeniyle haftanın ilk işi günü sabah saatlerinde Altunizade durağında yoğunluk oluştu.

Yurthaber 25-03-24 10:17

SON DAKİKA | Muğla Köyceğiz'de deprem! AFAD ve Kandilli Rasathanesi peş peşe duyurdu (SON DEPREMLER)

Son dakika deprem haberi: Muğla'da sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. Merkez üssünün Köyceğiz ilçesi olduğu depremin büyüklüğünü AFAD 4,0 olarak duyurdu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 3.9 olduğunu açıkladı.

Haber 25-03-24 06:13

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 24-03-24 15:20

Yer: Adana! Sokak ortasında çıplak dolaşan yabancı uyruklu kadına battaniyeyle müdahale ettiler... Üzerini böyle örtmeye çalıştılar

Adana'nın Seyhan ilçesnin Gürselpaşa Mahallesi'nde mahalleli sabah saatlerinde ilginç bir manzarayla karşılaştı. Yabancı uyruklu olduğu iddia edilen bir kadının çıplak bir şekilde koştuğu anlara vatandaşlardan battaniyeyle müdahale gecikmedi. O anlar sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 23-03-24 10:36

Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti... 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! O illerde okullara kar tatili, Ankara'da kar! İstanbul, İzmir ise... Meteoroloji'den son dakika 22 - 26 Mart hava durumu

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakların ardından yurt geneline yağışlı bir hava hakim oldu. Bazı bölgelerde kuvvetli kar yağışı görülürken pek çok il ve ilçedeki okullardan kar tatili haberi geldi. Öte yandan Ankara'da da dünkü kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini gösterdi ve akşama kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji ise 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? Sıcaklıklar yükselecek mi? Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti.

Haber 22-03-24 10:00

ABD'nin Gazze için hazırladığı karar tasarısı BM Güvenlik Konseyinde bugün oylanacak

ABD'nin Gazze'de tüm esirlerin serbest bırakılmasıyla bağlantılı olarak acilen ateşkes sağlanması talep edilen karar tasarısı, bugün oylamaya sunulacak. BM Güvenlik Konseyinde (BMGK) sabah saatlerinde yapılması planlanan oylamada, ABD'nin bir süredir müzakereye açtığı karar tasarısı görüşülecek.

Haber 22-03-24 00:11

'Bir sabah uyandığımda hiç gitmediğim ülkenin aksanıyla konuşmaya başladım' Çok nadir görülüyor! 'Sesim bana ait değilmiş gibi'

İngiltere'de yaşan 36 yaşındaki Zoe Coles, bir sabah uyandığında hayatını tümüyle değiştiren ve kendisine hayatının şokunu yaşatan bir olayla karşı karşıya kaldı. Zoe, sabah uyandığında, daha önce hiç gitmemiş olmasına ve o ülkeye dair hiçbir fikri olmamasına rağmen Gal aksanıyla konuşmaya başladı. Çok nadir görülen bu durumun, başka olumsuz etkileri de var. Zoe, yeni sesinin artık ona ait değilmiş gibi hissettirdiğini söyledi.

Kadin 21-03-24 15:50

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 10:59

Ankara’da kar yağışı başladı

Ankara’da sabah saatlerinde kar yağışı başladı.

Yurthaber 21-03-24 08:31

Kuyumcu dükkanının camından bakınca gözlerine inanamadılar! Emanet ettikleri altın ve dövizleri buhar oldu

Uygun fiyata döviz bozuyorlar, kar payı vaadiyle müşterilerinin altınlarını emanet alıyorlardı. Bursa'daki o kuyumcu dükkanının camından bir sabah içeri bakan müşteri gözlerine inanamadı: Altınların yerinde yeller esiyordu. Milyon liralık vurgun ortaya çıkınca mağdurlar kuyumcu dükkanının önüne akın etti.

Haber 20-03-24 13:45

Yalova'daki deprem sonrası Övgün Ahmet Ercan uyardı: 5, 5.5 ve 6 büyüklüğünde depremlere hazır olun dedi, İstanbul için ise 2045 yılını işaret etti

Yalova açıklarında bu sabah saatlerinde meydana gelen deprem endişe yarattı. İstanbul'da da hissedilen depremin ardından akıllara "İstanbul depremini tetikler mi, etkisi ne olur? Büyük deprem yaklaşıyor mu?" soruları geldi. Konuyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hem rahatlattı hem de uyardı. Prof. Dr. Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili de tarih verdi.

Haber 20-03-24 11:19

SON DAKİKA: İstanbul'da deprem oldu! Yalova merkezli deprem Bursa'da da hissedildi, AFAD duyurdu

İstanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi! Son dakika bilgisine göre AFAD, Yalova Merkez'de 3.5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. 09.21'de meydana gelen deprem, İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da da hissedildi. Sabah saatlerinde yaşanan sarsıntı kısa süreli korkuya neden oldu.

Haber 20-03-24 10:11

Avuç avuç hap içmişti! Bella Hadid 14 vitamin alıyor, deniz yosunu içiyor ve...

Bella Hadid'in sabah rutininin içinde yok yok... Dünyanın en güzel kadını olarak anılan model yalnızca sabah 14 vitamin alıyor, deniz yosunu içiyor ve adaçayı ile arınıyor.

Magazin 19-03-24 14:31

İsmail Kartal'a yabancı madde atan, Livakovic'e yumruk atanlar da aralarında! Olaylı Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası gözaltına alındılar

Trabzonsporlu taraftarlar, maç sonrası sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu durum hakkında açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya sabah saatlerinde maçtaki olaylarla ilgili toplam 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Gözaltına alınanlar arasında İsmail Kartal'a yabancı madde atan, Livakovic'e yumruk atan ve sahaya giren diğer bazı taraftarlar da var.

Spor 18-03-24 10:49

İliç'teki maden faciasında 9 kişi toprak altında kalmıştı! Sabah saatlerinde liç alanında kamyonet bulundu

Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin toprak altında kaldığı maden sahasında devam eden çalışmalarda kamyonet bulundu.

Haber 16-03-24 17:17

İmamoğlu Ayasofya'da: Vatandaşlardan yoğun ilgi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sabah namazını Ayasofya'da kıldı. Vatandaşlar İmamoğlu'na yoğun ilgi gösterdi.

Haber 16-03-24 13:30

16 yaşındaki kız iğrenç istismarı saniye saniye anlattı! Şüpheli sözleriyle pes dedirtti: Bana 'eskort' dediler

Bursa'da iğrenç olay! Aralık ayında yaşanan olada 37 yaşındaki İlker Sertel, 16 yaşındaki C.Ç. ve arkadaşlarıyla önce alkol aldı sonra arkadaşlarına evine geçerek kızı istismar etti. Mağdur kız o anları saniye saniye anlatırken sabah karnı ağrıyınca istismara uğradığını fark ettiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 16-03-24 12:31

Yataktan zor kalkanlar aman dikkat! O hastalığın asıl belirtisiymiş

Kaliteli bir uykunun önemine ve uyku sorunlarının nedenlerine dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Emine Esra Okuyucu, “Sağlıklı bir uyku düzeni hem bedensel hem de ruhsal iyiliğe katkı sağlarken, aynı zamanda iş ve okul yaşamındaki başarıyı da artırıyor. İdeal olan; 10 dakika içinde uykuya geçebilmek ve sabahları yenilenmiş olarak kalkmaktır. Sabah uyanamama sorununun altında uyku apnesi, kalitesiz uyku veya depresyon gibi sebepler olabilir” dedi.

Haber 15-03-24 11:35