Sac Ekiminde Prp Haberleri

Porsiyonu 120 lira! Kızgın sac üzerinde 7 saniyede pişiriyor... Talep arttı, son 2 usta kaldı!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.

Yemek 2024-02-05 12:05:29

7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor! İlçede sadece 2 ustası kaldı: Eşsiz bir lezzet

Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.

Finans 2024-02-04 09:53:45

Sac bükme makinesine kafası sıkışması sonucu ölen çocuğun cenazesi defnedildi

İstanbul'da, staj yaptığı fabrikada sac bükme makinesine kafası sıkışan ve kaldırıldığı hastanede 7 gün sonra yaşamını yitiren çocuğun cenazesi Giresun'a toprağa verildi.

Yurthaber 2024-01-17 14:28:26

Fabrikada feci ölüm kamerada

Esenyurt’ta 14 yaşındaki çocuk, staj gördüğü demir fabrikasında kafasını sac büküm makinesine sıkıştırıp ağır yaralandı.

Yurthaber 2024-01-16 15:46:32

14 yaşındaki Arda'nın kafası sac büküm makinesine sıkıştı... Dikkat çeken '16 dakika' iddiası! Hala hayati tehlikesi var

Büyükçekmece'de staj gördüğü iş yerinde kafası sac büküm makinesine sıkışan 14 yaşındaki Arda Tonbul ağır yaralandı. Kafası sıkıştığı yerde 16 dakika boyunca kurtarılmayı bekleyen Tonbul, günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Haber 14-01-24 11:30

Talas’ta 2 bin 500 litre aspir yağı alındı

İlçe tarımına katkılarını aralıksız olarak sürdüren Talas Belediyesi, iki yıldır sürdürdüğü aspir ekiminde hasat gerçekleştirdi.

Yurthaber 08-11-23 10:38

Tekirdağ'da nakliye dolandırıcılığı operasyonunda yakalanan 4 şüpheli tutuklandı

Zanlılar, 3 traktörü ve 28 ton sac malzemeyi, sahte evraklarla fabrikalardan teslim alıp belirtilen adresler yerine satmak üzere başka yere taşımışlar.

Yurthaber 25-09-23 13:28

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? 4 Eylül 2023 MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı

MasterChef All Star'da kaptanlık oyununun kazananı ve eleme adayları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 4 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk kaptanlık mücadelesi gerçekleşiyor. Yarışmacılar sac tava yemeği yaptı. birçok kişi internette, "MasterChef All Star kaptanlığı kim, hangi takım kazandı? 4 Eylül MasterChef'te eleme adayı kim oldu?" sorularına yanıt arıyor. işte detaylar....

Magazin 05-09-23 07:46

Lokum gibi oluyor: MasterChef sac tava tarifi! Leziz sac kavurma nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Sac tava tarifi, MasterChef programında yer alması nedeniyle merak edildi. Misafir sofralarına çok yakışan sac kavurma tarifi yediden yetmişe herkes tarafından seviliyor. Püf noktalarına dikkat edildiğinde lokum gibi yumuşacık sac tava tarifini elde etmek mümkün. Peki, sac tava nasıl yapılır, malzemeleri neler? Leziz sac kavurma yapımı...

Yemek 04-09-23 20:09

Tüp bebek tedavisinde PRP nedir? Tüp bebek tedavisinde PRP kimlere uygulanır?

Tüp bebek tedavisi çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için umut verici bir seçenektir. Ancak bazı durumlarda tüp bebek tedavisinin başarı şansını artırmak ve embriyo tutunma olasılığını yükseltmek için destekleyici yöntemler araştırılmaktadır. Bu bağlamda Platelet Rich Plasma (PRP) tedavisi tüp bebek tedavisi sürecine dahil edilen yeni bir yaklaşımdır.

Haber 29-08-23 19:41

PRP tedavisi nasıl uygulanır? PRP kaç seans sürer?

Platelet Rich Plasma (PRP) tedavisi tıp alanındaki yenilikçi yaklaşımlardan biri olarak öne çıkar. Bu tedavi hastanın kendi kanından elde edilen plateletlerin (trombositler) zenginleştirilmiş plazması ile gerçekleştirilir. Plateletler, vücudun iyileşme süreçlerini teşvik eden büyüme faktörleri taşırlar. PRP tedavisi özellikle ortopedi, dermatoloji, estetik cerrahi ve diş hekimliği alanlarında kullanılır.

Haber 29-08-23 19:33

PRP tedavisi nedir? PRP tedavisi ne işe yarar?

PRP tedavisi,modern tıbbın gelişmiş yöntemlerinden biri olarak öne çıkar. Bu tedavi hastanın kendi kanından elde edilen plazma ile zenginleştirilen plateletlerin (kan pulcukları) kullanıldığı bir prosedürdür. Plateletler vücudun iyileşme süreçlerini destekleyen büyüme faktörleri içerir. PRP tedavisi özellikle ortopedi, dermatoloji, estetik cerrahi ve diş hekimliği gibi alanlarda yaygın olarak kullanılır.

Haber 29-08-23 19:28

Saatte 100 kilometre hıza ulaşıyor! “İlk gördüğümde çok tuhaf gelmişti

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bakkal Nihat Gürsoy, hurda parçalarından tasarladığı cip ile dere tepe aşıp, yayla yollarını geçiyor. Şanzıman ve motoru bulunan, kaportası hurda sac ve demir parçalarıyla sanayi ustasına tasarlatılan cip, görenlerin de ilgisini çekiyor. Yaklaşık 50 bin lira maliyetli cip, saatte 100 kilometre hıza ulaşıyor. Gürsoy, cipi için “Kendisi ufak ama bizi hiç yolda bırakmadı" derken, Gürsoy'un eşi ise "İlk gördüğümde çok tuhaf gelmişti" ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-23 12:02

1 dönüme ne kadar sarımsak ekilir, nasıl ekilir? Sarımsak ekiminde hangi gübre kullanılır, kaç günde bir sulanır?

Kültür sebzeleri arasında önemli bir yeri olan sarımsak doğal antibiyotik olmasıyla bilinir. Yoğun bir talep gören sarımsak toprakta yetiştirilen bir sebzedir. Bu yüzden tarımla ilgilenen pek çok kişi bu şifalı sebzeyi yetiştirmek istemektedir. Sadece bahçede ya da serada değil, evde saksıda da sarımsak yetiştirmek mümkündür. Kolay bir şekilde yetiştirilen sarımsak hızlıca gelişir. Peki, sarımsak ekiminde hangi gübre kullanılır?

Haber 17-03-23 16:31

Depremzede berber kendi imkanlarıyla yaptığı kulübede hizmet veriyor

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası iş yeri yıkılan Yunus Emre Gül, ailesinin de desteğiyle tahta ve sac parçalarından yaptığı kulübede depremzedeleri tıraş ediyor.

Yurthaber 13-03-23 14:01

Geniş alnını kapattırmak için kakül kestirmek yerine saç ekimini tercih etti! Türkiye'de yaptırdığı saç ekiminin detaylarını paylaştı

Saç ekimi Türkiye'de en popüler olan işlemler arasında yer alıyor. Özellikle yurtdışından birçok kişinin saç ekiminde ülkemizi tercih ettiği görülüyor. TikTok'ta Türkiye'de yaptırdığı saç ekim sürecini paylaşan Sonja Van Den Berg'in görüntüleri milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Kadin 02-03-23 14:14

PRP mezoterapi nedir, nasıl yapılır? PRP'nin saça faydaları nedir, saç çıkarır mı?

Saç dökülmesi günümüzde oldukça sık rastlanan rahatsızlıklardan biridir. Hem erkeklerde hem de kadınlarda rastlanan bu rahatsızlık için pek çok tedavi yöntemi geliştirilmiştir. PRP mezoterapisi de bunlardan biridir. Etkisini kısa süre içinde gösterme özelliğine sahip bu tedavi yöntemi, saç kaybını önlemek için en sık başvurulan tedavilerdendir. Peki, PRP mezoterapi nedir, yeni saç çıkarır mı?

Haber 24-02-23 17:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! 'Kimsenin icazetini aramayız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş, Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi Birinci Gemisi Blok Kızağa Koyma ve İkinci Gemisi Sac Kesim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörün her türlüsüne karşı verdiğimiz mücadele sınır içi ve dışında sürecek. Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi bizden kimse beklemesin. Bize kimse ders veremez. Türkiye terör stratejisini devam ettirmekte kararlı. Kimsenin icazetini aramayız" dedi.

Haber 25-11-22 16:50

Fidanlık çalışanları 60 yıl önceki işçilerin pozunun aynısını verdi

Kastamonu Daday Fidanlık Şefliğinde 1962 yılında tohum ekiminde görev alan işçilerin yer aldığı fotoğraf, o dönemki çalışanlardan "Tahir Çavuş"un da katılımıyla aynı traktörün yanında ve aynı açıdan tekrar çekildi.

Yurthaber 25-11-22 11:15

Saç ekiminde işi uzmanına bırakın

Eskişehir Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Cildiye Uzmanı Dr.

Haber 27-10-22 11:28

EYT ne zaman çıkacak, son durum ne? EYT’ye staj ve çıraklık sigortası dahil edilecek mi? Kısa sürede 4.5 milyon kişi emekli olacak!

EYT ne zaman çıkacak, sorusunun yanıtı merak konusu olurken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasının ardından Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin sorgulama yapıyor. Üç önemli sac ayağı olacağı ifade edilen düzenlemenin ilk aşamasında 1,5 milyon kişinin emeklilik potasına gireceği düşünülüyor. Peki, EYT ne zaman çıkacak, EYT'de son durum ne?

Finans 20-10-22 09:57

Ayçiçek yağında yeni hamle! Rekolte artışı indirim getirecek

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın gündeminden düşmezken sevindiren haber geldi. Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Sivas’ta ayçiçeği ekiminde geçmiş yıllara göre yüzde 400 artışın olduğunu söyledi. Rekolte artışı sonrası market fiyatlarında da düşüş gelecek.

Finans 31-08-22 11:43

Türk profesör, PRP yöntemini bir üst seviyeye çıkaran PvRPyi dünyaya duyurdu

Prof. Dr. Eray Copcu, kandan elde edilen plazma ile hücre yenilenmesini hızlandıran PRP yönteminin bir üst versiyonu niteliğindeki PvRP'yi geliştirdi - Prof. Dr. Eray Copcu: - "Paris'teki kongrede literatürde ilk defa tanımlanmış olan 'trombositten çok zengin plazmayı' (PvRP) tanıttık. Çok basit bir kit ile normalin 25 katı kadar trombosit elde edebileceğimizi gösterdik."

Yurthaber 05-08-22 11:34

Lezzet tutkunlarının gözdesi Adana'nın ütü tostu

Sucuk, yumurta, domates ve bol acı pul biber ile sac üzerinde yapılan "ütü tost", Adana'da yaşayanların yanı sıra şehir dışından gelenler tarafından da beğeniyle tüketiliyor - Tostu yiyenlerden Muhammed Zülküf Daş: - "Farklı bir lezzet, böyle bir tat yok. Ben acıyı severim ama tadını daha iyi alabilmek için çok acılı yemedim. Çok lezzetliydi, acısını da tam tutturmuşlar"

Yurthaber 31-07-22 11:01

MasterChef sac tava nasıl yapılır? Sac tava malzemeleri neler?

Leziz tadıyla birçok kişinin favori yemeklerinden biri olan sac tava, MasterChef programında hazırlandı. Bununla beraber sac tava tarifi arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Peki MasterChef sac tava nasıl yapılır? Sac tava malzemeleri neler? İşte merak edilenler...

Yemek 30-07-22 00:43

Baklagillerin doğrudan ekimi hem çiftçinin cebini hem çevreyi koruyor

BM Gıda ve Tarım Örgütü ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle uygulanan proje kapsamında çiftçilere toprak verimliliğini artıran, tasarruf sağlayan, çevre dostu doğrudan ekim yöntemi tanıtılırken, bu yöntemle, nohutta, geleneksel tarımla aynı, mercimekte ise geleneksel tarıma çok yakın verim elde edildi - Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Yemeklik Dane Baklagil Islah Birim Başkanı Dr. Abdulkadir Aydoğan: - "Çalışmada geleneksel ve doğrudan nohut ekiminde bir dönümde 57’şer kilogram, mercimekte ise geleneksel ekimde 56 kilogram, doğrudan ekim sisteminde 54 kilogram verim gerçekleşti"

Yurthaber 27-06-22 11:05

Erzincan'da feci olay! Kaldırımda yürüyen kadının başına sac düştü

Erzincan'da şiddetli rüzgar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Kaldırımda yürüyen bir kadının başına rüzgar sebebiyle binanın çatısından kopan sac parçası düştü.

Haber 21-06-22 20:12

Avcılar'da sac yüklü kamyon devrildi

Avcılar'da sac yüklü kamyon devrildi

Yurthaber 21-06-22 12:59

Sac kebabı ne demek? Sac kebabı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Sac kebabı de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Sac kebabı TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 23:21

Sac kavurması ne demek? Sac kavurması birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle bambaşka bir anlama bürünen birleşik kelimeler, günlük konuşma dilinde basit kelimeler kadar sık kullanılırlar. Günlük yaşantıda, internette zaman geçirirken, televizyon izlerken ya da farklı aktiviteler esnasında birleşik sözcükler ile karşılaşmak mümkündür. Bu birleşik kelimelerden bazılarının anlamı bilinirken bazılarının anlamını öğrenmek için TDK sözlüğe başvurma ihtiyacı duyulabilir. Sac kavurması ne demek, TDK sözlükte ne anlama gelir? Sac kavurması TDK sözlük anlamı ve örnek cümleler…

Egitim 18-05-22 23:21

Sac ekmeği ne demek? Sac ekmeği birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Sac ekmeği birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Sac ekmeği ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:21

Sac böreği ne demek? Sac böreği birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Sac böreği de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Sac böreği ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:21

Sac ne demek? Sac kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Sac kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Sac ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:21

Aydın'da feci kaza! 120 km hızla giderken yoldan çıktı, bahçeye uçtu

Aydın’da gece yarısı, 120 km hızla giderken yoldan çıkan bir otomobil etrafı savaş alanına çevirdi. Kazada, yol kenarındaki sac bariyerleri kırarak incir bahçesine uçan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.

Haber 07-05-22 07:16

Gebelik şansını artırdığı iddia edilen yöntemlerle ilgili uyarı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Faruk Buyru: - "Daha önce tüp bebek tedavisi denemeyen veya deneyip başarılı olmayan çiftler kendilerine umut olarak sunulan bu yöntemlere kurtarıcı gözüyle bakıyorlar" - "PRP, kök hücre, çeşitli vitaminler, rahim içinin kazınması, embriyo glue, bağışıklık sistemiyle ilgili tetkik ve tedaviler, IVIG ve ERA bu amaçla kullanılabiliyor"

Yurthaber 27-04-22 13:15

Türkiye’de her 10 erkekten 7’sinde var: Saç ekiminde doğru bilinen yanlışlar!

Türkiye’de her 10 erkekten 7’si ciddi saç kayıpları yaşıyor ve kellikle mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu noktada en sık başvurulan yöntemlerin başında gelen saç ekimi hakkında yayılan yanlış bilgiler, kişileri hayal kırıklığına sürüklüyor. Söz konusu saç ekimi olduğunda doğru bilinen yanlışlar sebebiyle saç ektirmeye ön yargılı kişilerin aslında başarılı bir işlem sonrasında istediği görünüme kavuşabiliyor.

Haber 19-04-22 10:06

Bursa'da makine parçası üreten meslek lisesi 27 ülkeye ihracat yapıyor

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin atölyelerinde, döner sermaye çalışmaları kapsamında yapılan anlaşma gereği bir firmanın ürettiği sac bükme makinelerinin bazı parçaları imal ediliyor

Yurthaber 06-01-22 11:51

Zara sac ekmeği coğrafi işaretle tescillendi

"Zara sac ekmeği" coğrafi işaretle tescillendi

Yurthaber 21-12-21 12:28

Beylikdüzü’nde fırtınada uçan sac levhadan son anda kurtuldular! Vatandaşların ölümden döndüğü anlar kamerada

Beylikdüzü’nde fırtına sırasında uçuşan sac plakasından kıl payı kurtuluş kameralara yansıdı.

Haber 01-12-21 17:34

Bursa'daki makine fuarlarıyla 1,5 milyar liralık ticaret hedefleniyor

18. Metal İşleme Teknolojileri, 12. Sac İşleme Teknolojileri ile 18. Otomasyon fuarlarını tek çatı altında buluşturan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları devam ediyor - TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü: - "Son dönemde yurt dışından büyük bir talep aldık. Birçok farklı coğrafyadan, bizim dahi çalışmadığımız coğrafyalardan ziyaretçiler gelmeye başladı. Avrupa Birliği, Kuzey Afrika, Orta Asya, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri hedef kitlemiz. Bu coğrafyalar haricinde de ziyaretçiler gelmeye başladı"

Yurthaber 26-11-21 11:04

Kuru incirde 1 ayda 68 milyon dolarlık ihracat

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Günaydın: - "Hem ihracatçının hem de üreticinin yüzü gülüyor. İnciri 3 sac ayağı olarak görüyorum. Üretici, esnaf ve tüccar ile ihracatçı. Bizim bu 3 yüzü de güldürmemiz lazım"

Yurthaber 11-11-21 11:09

Beyoğlu'nda otele gittiği kadının telefonlarını çalıp, pencereden atlamak isterken düştü

Beyoğlu’nda tanıştığı kadınla bir aparta giden şahıs, kadının iki adet cep telefonunu çalıp kaçmak istedi. Pencereden atlayacağı esnada sac levhaya basan şahıs aşağıya düştü. Apartın önünde oturan adam ise bir anda yerinden kalkınca yaralanmaktan son anda kurtuldu. Akılalmaz olay kameralara yansırken, yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 21-10-21 17:42

Bir kişi hayatını kaybetmişti! Saç ekim merkezleriyle ilgili korkutan iddia

Türk Sağlık Turizmi Derneği(TÜSATDER) Başkanı Dr. Servet Terziler, 28 yaşındaki İbrahim Gül'ün saç ekiminde ölümü iddiası üzerine açıklamalarda bulunarak, "Şu anda piyasada maalesef beyaz önlüğünü giyip, hastanın karşısına çıkıp, 'ben saç ekim koordinatörüyüm' diyerek bu işi yaptığını iddia eden birçok insan var. İstanbul'da şu anda saç ekim merkezlerinin yüzde 50'si gibi yarı yarıya bir oranda kliniğin bazen doktorsuz işlem yaptığı kulağımıza geliyor." dedi.

Haber 13-09-21 16:35

MasterChef'te yarışmacı Nejdet yaptığı hata sonrası yıkıldı! Gözyaşlarına boğuldu!

MasterChef Türkiye'de yarışmacılar ana kadroya girebilmek için mücadele ediyor. TV8'de ekrana gelen MasterChef'in 18 Ağustos Çarşamba yayınlanan son bölümünde yarışmacılar ilk turda sac tavadaki hünerlerini sergiledi. Ancak tadım öncesinde iki yarışmacı talihsizlik yaşadı. Şeflerin yemeğini tatmayacaklarını söylediği Nejdet gözyaşlarına boğuldu. Büyük üzüntü yaşayan Nejdet'i MasterChef'teki rakipleri teselli etmeye çalıştı.

Magazin 19-08-21 01:23

MasterChef’te ana kadroya kim girdi? Hata yapan yarışmacı ağlama krizine girdi!

TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef’in yeni bölümünde yarışmacılar en iyi sac tava yemeğini yapmak için kıyasıya mücadele etti. Final turunun son haftasında ana kadroya girmek için yarışan yarışmacılardan Nejdet ve Atakan ise büyük bir şok yaşadı. Yaptıkları bir hata sonucu ikilinin yemekleri değerlendirilmeye alınmadı. Kısıtlı süre içerisinde yemeğini yetiştirmek için mücadele eden ancak yemeğinden tadım yapılmayan Nejdet ise olay sonrası ağlama krizine girdi.

Magazin 19-08-21 00:52

MasterChef Türkiye'de kim kazandı? İşte 18 Ağustos MasterChef'te ana kadroya giren yarışmacı

MasterChef Türkiye'nin 17 Ağustos Salı ekrana gelen 41. bölümünde yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için mücadele etti. İlk turda yarışmacılar sac tava ve pilav yaparak yarıştı. Final turuna kalan isimlere ise ana ürün olarak patlıcan verildi. Yarışmacılar bu turda yemek yaratıcı bir yemek yapmaya çalıştı. Şeflerin tadımları sonrasında ise MasterChef ana kadrosuna giren 14. yarışmacı belli oldu.

Magazin 19-08-21 00:02

Rizeli marangozun ahşap kaplayarak kamyonete çevirdiği 1988 model otomobili ilgi görüyor

Metin Tercan: - "Bu aracın suda ömrü sac arabalardan 1,5 kat fazladır. Bu, 20 yıl suda kalsın, çıkar yine aynı arabadır. Su, kar bozmaz"

Yurthaber 06-07-21 11:15

Osmaniye OSB 7 şirketle İSO 500'de

OSB üyesi Tosçelik Profil ve Sac, Yücel Boru ve Profil Endüstrisi, Baştuğ Metalurji, Tosyalı Toyo Çelik, Koç Metalurji, Tosyalı Filmaşin ve İnşaat Demir ile Beyteks Tekstil, İSO'nun "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırması"nda yer almayı başardı

Yurthaber 09-06-21 12:29

Hataylı kadınların geçim kaynağı sac ve tandır ekmeği

Hatay’ın yöresel sade, biberli, çökelekli ve zahterli sac ve tandır ekmeği, ev kadınlarının gelir kaynağı oldu.

Finans 27-05-21 11:23