Saç Modelleri Haberleri Ve Son Dakika Saç Modelleri Haberleri

Saç Modelleri Haberleri Ve Son Dakika Saç Modelleri Haberleri

İnsanın sahip olduğu, yaptığı ve yaptırdığı saç şekillerine denir. Saçların modellenmesi tamamen kişinin tarzına ve ihtiyacına göre yapılabilen bir durumdur. Aynı zamanda moda alanında her sene değişime uğrayan saç modelleri kozmetik sektörünün de bir parçasıdır. Kimi zaman farklı ülkelerin kültürel yapılarından etkilenen saç modelleri de mevcuttur. Kuzey Kore’de mevcut olan belli başlı saç stilleri bu duruma örnek olarak gösterilebilir. Ünlülerin saç stilleri veya akımlar da bunu etkileyen durumlar arasındadır. Saç modelleri dendiği zaman akla gelen pek çok stil mevcuttur. Bunlar arasında bulunan saç örgüleri, topuz modelleri, dağınık modeller gibi örnekler verilebilir. Uzun yıllardır var olan bu saç modellerini kuaförlerde yaptırmak mümkünken aynı zamanda bireysel olarak yapabilmek de olasıdır.

Saç Modelleri Haberleri

Olduğunuzdan daha genç gösteren saç modeli! Kuaförünüzden isteyin, farkı görün

Doğru saç kesimi daha genç görünmenizi sağlayabilir. Yüz şekline ve yaşa uygun kesimler daha dinamik bir görünüme kavuşmanızı sağlar. İşte, uzmanlara göre yaş alan kadınların tercih etmesi gereken doğru saç kesim stilleri...

Kadin 01-10-2023 09:44

İster düz ister dalgalı! Kuaförden çıkmış gibi harika görünen saç modellerini evde nasıl yapabilirsiniz?

Kadınlar, kusursuz ve iddialı görünmek için kendilerine uygun saç şeklini seçme konusunda oldukça özenli davranırlar. Sonrasında ise saçlarına o şekli kolayca vermenin yollarını ararlar. Bu noktada son dönemlerde çok popüler olan saç şekillendirici aletler kadınların işini epey kolaylaştırıyor. Peki, kuaförden çıkmış gibi harika görünen saçları evde nasıl yapabilirsiniz? Bunun için hangi ürünlerden yardım almanız gerekir? Gelin, bu soruların yanıtlarına beraber bakalım!

Kadin 31-08-2023 11:26

3 adımda 10 yaş gençleşin! Anında daha genç görünmenizi sağlayan basit ama etkili saç modelleri

Saç modeli belirlemede dikkat edilmesi gereken en önemli husus yüz hatları ve kafa şeklidir. Saç stilistleri, yüzünüzü ortaya çıkarıp daha güzel ve genç bir görünüm sağlayan modelleri öneriyor. İşte anında daha genç gösteren basit ama etkili saç modelleri...

Kadin 26-07-2023 11:50

Okuldan davetlere her türlü mekana hazırlanabilmenizi sağlayacak en iyi saç şekillendiriciler

Saçlarınızın, istediğiniz gibi şekillenmesi her zaman mümkün olmuyor değil mi? Hele kuaföre gitmek için vaktiniz de yoksa işte, o zaman pek fena! Böyle durumlar için elinizin altında mutlaka kullanışlı ve pratik bir saç şekillendiricisi bulundurmalısınız. "En iyi saç şekillendirici hangisi?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Merak etmeyin! Sizin için en iyi saç şekillendiricilerini özenle inceledik. Haydi, detaylara geçelim.

Haber 14-06-2022 15:12

Saç Modelleri

Saç Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saç Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saç örgülerinizin ömrünü uzatmak ve daha göz alıcı göstermek için öneriler

Sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan uzun saç örgülerine sahip olmak ister misiniz? Bunun için öncelikle bakımlı görünen saçlara sahip olmanız gerekiyor. Siz de saçlarınızı zaman zaman ihmal ediyor ve olumsuz saç problemleri yaşıyor olabilirsiniz. Üzülmeyin, saçlarınıza yoğun bakım yaparak daha sağlıklı görünen ve parlayan saç örgülerine kavuşabilirsiniz. Peki, hangi ürünleri kullanmanız gerektiğini biliyor musunuz? Öğrenmek için yazımızı okumaya devam edin.

Kadin 02-05-2022 15:10

Hangi yüz tipine hangi saç kesimi daha uygun? 2022 saç trendleri

Doğru saç kesimi ile daha hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yüz şekline uygun kesim sayesinde yüz hatlarınızı belirginleştirebilir, yüzünüzü ve saçınızı daha havalı gösterebilirsiniz.

Kadin 30-03-2022 14:03

Bunları okumadan kuaföre gitmeyin! Yüz şeklinize göre en doğru saç kesim modelleri

Saçlar, nasıl göründüğünüz konusunda belirleyici bir unsur olduğu için biraz değişikliğe ihtiyaç duyduğunuzda siz de kuaförün yolunu tutuyor olabilirsiniz. Yeni saç modelinizi belirlerken dikkat etmeniz gereken en önemli unsurlardan biri, yüz şekliniz. Peki, yüz şeklinize en uygun saç modeli hangisi?

Kadin 11-11-2021 00:19

Sonbahar davetleri için çok şık ve aşırı pratik saç modelleri

Yaz ayları bitti, artık şehre dönüş vakti. Plaj kenarında, sıcaktan ve nemden sıkılıp saçlarınızı hep aynı şekilde topladığınız zamanlara elveda demeye hazır mısınız? Şanslıyız ki sonbaharın özgür ve yenilikçi ruhu, saçları da baştan aşağıya sarmaya hazır. Kabarık dalgalar, salaş kesimler, birbirinden şık tokalar ve aksesuarlar... Yazın deniz ve güneş ile iyice yıpranan saçlarınıza yeni bir soluk getirmek istiyorsanız, Sonbahar davetleri için çok şık ve pratik saç modellerine göz atmaya ne dersi

Kadin 04-11-2021 15:02

1970’li yıllardaki kıvırcık saç akımı geri döndü! Sosyal medyada popüler olan trend yayıldı

1970’li yıllarda Liverpool futbol takımının orta saha oyuncusu Terry McDermott, İngiltere efsanesi Kevin Keegan ve Arsenal'in forveti Alan Sunderland'ın kıvırcık saçları pek çok kişinin beğenisini kazanmıştı. Aradan geçen 50 yılın ardından ise bu saç modeli yeniden popüler olmaya başladı. Özellikle genç erkeklerin perma yaptırarak kıvırcık saçlı fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşması trendin popülerliğini arttırdı.

Trend 13-10-2021 11:36

Bir döneme damga vuran sim ve abartılı makyaj trendi geri dönüyor

1990’lı yılların 2000’lerin başında hangi düğüne giderseniz gidin mutlaka abartılı makyaj ve simlerle bezenen topuzlara denk gelmişsinizdir. Özellikle damadın kız kardeşinin yaptırdığı büyük topuzlara kuaförlerin simleri boca etmesi oldukça popülerdi. Uzun bir süre boyunca dalga geçilen bu moda akımı tarihin tozlu sayfalarından yeniden ışıl ışıl çıktı.

Kadin 30-09-2021 15:30

Sadakatsiz'in Bahar'ı Yeliz Kuvancı kızıl saçlarına veda etti

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz isimli dizide 'Bahar' karakterine hayat veren Yeliz Kuvancı imajını değiştirdi. Ünlü oyuncunun yeni imajı beğeni topladı.

Magazin 20-09-2021 20:52

Aslı Bekiroğlu: Sevenlerimi ikiye böldü

İmaj değişikliğine giderek saçlarını örgü yaptıran oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı.

Magazin 18-09-2021 09:55

Nurgül Yeşilçay yeni imajına alıştı! Sarışın bomba mıyım neyim

Yeni proje için saç rengini değiştiren ve sarışın olan Nurgül Yeşilçay'dan iddialı bir paylaşım geldi. Yeşilçay yeni saçlarına alıştı ve son halini paylaştı.

Magazin 22-08-2021 09:58

İpek eşarpların tarihsel serüvenine yolculuk! 100 yıl içinde kullanımı tamamen değişti

Zaman içinde moda önlemez bir değişim yaşadı. Yıllar içinde trendlerle birlikte moda sektörü hızlı bir yükselme yaşadı. Giysileri kullanma şekilleri de yeni akımlara ayak uydurarak modern dünyanın kalıplarına uyum sağladı. Sizler için her dönemin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan ipek eşarpların tarihsel yolculuğunu araştırdık.

Kadin 09-07-2021 17:29

Doğal, sık dalgalı, örgülü ve parlak... Burçlara göre en güzel saç modelleri neler? İşte Yengeç, Oğlak, Balık, İkizler ve diğer burçlar için saçlar...

Yıldızların ve gezegenlerin hareketlerinin takip edilmesiyle ortaya çıkmış olan astroloji, günümüzde pek çok kişi tarafından ilgiyle takip edilmekte. Astrolojide bulunan on iki burcun hepsinin kendine özgü karakteristik özellikleri bulunmaktadır. Kişiliğimizi ve bilinçaltımızı yansıtan, aynı zamanda yaşamımızın önemli parçası olan burçlarımızın özellikleri bizlere de yansımaktadır. Peki burçlara göre en güzel saç modelleri neler? İşte Yengeç, Oğlak, Balık, İkizler ve diğer burçlar için saçlar...

Kadin 03-06-2021 02:00

2021 yılının saç modası belli oldu! Maskülen kesimler, renkler ve fütürist stiller etkili olacak

2021 yılında hem dünyada hem de Türkiye’de etkili olacak saç trendleri belli oldu. Maskulen kesimlerin yanında 2021 yazına farklı renkler ve fütürist modeller yaygın hale gelecek.

Kadin 02-06-2021 11:49

Bu yazın popüler saç kesimi belli oldu! Japonya’dan çıkan saç modeli tüm dünyaya yayıldı

Moda hızla gelişim ve dönüşüm gösteren bir alan olarak kabul ediliyor. ‘Kendine yakışanı giymek’ modanın genel tanımını oluştursa da trendler yakından takip ediliyor. Özellikle tüm dünyada K-pop modasının etkili olmasıyla beraber bir Uzakdoğu stili de saç modasında kendisini gösterdi. Perçemlerin bambaşka bir hal aldığı ‘hime saç kesimi’ bu yıl yaz aylarına damga vuracak.

Kadin 01-06-2021 15:40

Amerikan keratinin inanılmaz etkisi: Yaptıranlar altın tozlarıyla saçlarını canlandırıyor!

Kadınlar için güzellik denince olmazsa olmazlar arasında yer alan saç bakımı zaman zaman yanlış seçimleri beraberinde getirebilir. Saçlarının daha güzel görünmesini isteyen kadınlar, araştırmadan denedikleri yöntemler nedeniyle korkunç sonuçlarla karşılaşabilir. Brezilya fönü de bu yöntemlerden biridir. Çoğu zaman Brezilya fönü ile karıştırılan Amerikan keratin uygulaması ise saç bakımında etkileri ile büyük beğeni topluyor. Peki Amerikan keratin yaptıranlar nasıl bir sonuçla karşılaşıyor?

Kadin 01-06-2021 10:04

Burcunuza en uygun saç modelini öğrenmeden kuaföre gitmeyin! Çok daha güzel görüneceksiniz

Burçların hayatımızda etkilemediği bir yer var mı? Düşünün ki burçlar, saçlarımızın rengine ve modeline bile minik dokunuşlar yapıyor. Burcumuza göre tercih ettiğimiz saç modeli de farklılık gösteriyor. Peki, hangi burç hangi saç modelini kullanmalı? Gelin, günlük yaşamımızdan astrolojiye doğru kısa bir yolculuk yapalım.

Kadin 27-05-2021 11:42

Birkaç dakikada hazırlayacağınız ve sizi ortamın yıldızı yapacak en güzel örgü saç modelleri

Örgü, kadınların en sevdiği saç modelleri arasında yer alıyor. Hem son derece rahat, hem oldukça şık hem de nispeten kolayca yapıldığı için her konsepte ve her ortama ayak uyduruyor. Hiçbir zaman da modası geçmiyor. Tabii ki her bir modelin farklı farklı yapılışı var. Gelin, en güzel örgü saç modellerini inceleyelim.

Kadin 26-05-2021 10:46

Evde kız çocuklarına özel saç aksesuarı nasıl yapılır? Kız çocukları için saç aksesuarı yapımı

Kız çocukları renkli kıyafetlere, değişik saç modellerine ve saç aksesuarlarına bayılır. Yazın renk renk elbiselerle uyumlu takacağı saç aksesuarları onu çok mutlu edecektir. Hem çocuğunuz ile eğlenmek hem de birlikte saç aksesuarı yapmak isterseniz bu yazıyı sizin için hazırladık.

Kadin 20-05-2021 12:35

Saç stillerinin ilginç değişimi! 800 yılda saç modası nasıl değişti?

‘Saç stillerinin modası olur mu?’ diye hiç düşünmeyin. Saç şekillendirmenin büyüleyici ve tarihi bir geçmişi bulunuyor. Saç modelleri kimi zaman sosyal ve siyasi statüyü ifade ediyordu. Sizler için saç modellerinin tarihsel süreç içerisindeki değişimine tanıklık ettik.

Trend 18-05-2021 09:46

Zamansız bir saç modeli ile davetlerde ışıldayın! Balerin topuzu nasıl yapılır?

Kadınlar davetlere, eğlencelere erkeklerden daha çok önem verir. Güzel giyinmek, saça ve makyaja özenmek neredeyse her kadın için olmazsa olmazdır. Yaz düğünleri yaklaşırken evde kolaylıkla yapabileceğiniz, zamansız bir saç modeli arayışındaysanız bu yazı tam size göre!

Kadin 17-05-2021 17:02

Saçlarınızı sık sık at kuyruğu toplarsanız sağlığınızı nasıl etkiler?

Saçlarını at kuyruğu yapmak kadınların en sık tercih ettiği modellerden biridir. Hem pratik hem de kullanışlı olması bu modeli oldukça popüler hale getirmiştir. Üstelik farklı şekillerde kullanarak spor ve şık kombinlerin tamamlayıcı haline gelebilmektedir. Ancak sık sık at kuyruğu yapmanın sağlığınız üzerinde etkisi olduğunu biliyor muydunuz?

Trend 16-03-2021 15:07

Soner Sarıkabadayı sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, yıllar önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. O dönem uzun saçlı olduğu görülen Sarıkabayı, "Saçlar lens değil arkadaşlar" sözleriyle kendisini ti'ye aldı.

Magazin 25-02-2021 11:46

Ünlülerin bile vazgeçemediği saç modeli: At kuyruğu modelini adım adım anlattık!

Hepimizin saçlarının şekil almadığı günler oluyor ve bu durumda at kuyruğu modeli en büyük kurtarıcımız oluyor. Öyle ki bu modelin herkese yakıştığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte bu saç modeli kırmızı halıda boy gösteren ünlülerin de vazgeçilmezi. İşte at kuyruğu modelinin videolu anlatımı ve bu modeli kullanan ünlüler.

Kadin 18-02-2021 11:53

Gözünüzde büyümesin! İşte sadece 2 dakikada yapılan topuz modeli

Saçınızı 2 dakikada şık bir topuz yapabilmek için ne kuaföre ne de bir arkadaşa ihtiyacınız yok. Bunlar yerine size yardımcı olacak tokalarınız olsun yeter. İşte ister özel günde, ister işe giderken yapabileceğiniz pratik topuz modeli. Bununla birlikte evde beş dakikada yapabileceğiniz birbirinden şık ve pratik saç modellerini de bir araya getirdik.

Kadin 16-02-2021 15:39

Yüz şekline göre saç modeli nasıl olmalı? Yüzünüz uzunsa katlı kesimler, yüzünüz yuvarlaksa...

Saç kesimi ve stiline karar verirken yüz şeklinize hangi modelin uyacağını merak edebilirsiniz. Açık olmak gerekirse, herhangi bir yüz şekline sahip olan herkes, elbette istedikleri herhangi bir saç stilini kullanabilir. Ancak yüz şeklinize hangi modelin uyabileceğini merak ediyorsanız, sizin için açıklamaya çalıştık.

Kadin 08-02-2021 16:01