Saglikli Bir Cilt Icin Uymaniz Gereken Tavsiyeler Haberleri

Kusursuz bir cilt görünümü için bu beş şeyi yap!

Kusursuz bir cilt görünümüne sahip olmak, birçok kişinin hayali. Bunu yapmak doğru cilt bakımı alışkanlıklarıyla mümkün. Kusursuz bir cilt görünümü için dikkat etmeniz gereken beş sır bulunuyor. Bu adımlar, cildinizin sağlığını destekler, nem dengesini korur, akne ve lekeleri azaltır ve cildinizi genç ve canlı tutar. Doğru cilt bakımı rutini ile, her zaman sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 2024-03-19 16:06:22

Hassas ciltlilerin favorisi Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi'nde 440 TL indirim

Hem kuru hem de ıslak tıraş yapabilmenize olanak tanıyan Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi indirime girdi. Hassas cilde sahip olanların çok beğendiği bu cihaz rahat bir tıraş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Daha pürüzsüz bir cilt görünümü için kaçırmamanız gereken tıraş makinesini sizin için inceledik.

Haber 2024-02-23 15:14:36

Pürüzsüz bir cilde sahip olmamanızın 11 nedeni! Cilt bakımından sonra dişlerinizi fırçalıyorsanız...

Pürüzsüz bir cilt her kadının hayali. Bunun için cilt bakımının yanı sıra beslenme alışkanlıkları, su içme sıklığı ve stressiz bir yaşam gibi faktörlere de dikkat etmek gerekiyor. Cildinize ne kadar iyi bakarsanız bakın bazen gözden kaçırdığınız önemli noktalar olabiliyor. İşte pürüzsüz bir cilde sahip olmak için dikkat edilmesi gereken 11 madde ve detayları...

Kadin 2024-01-31 14:48:03

Işıltılı görünüm sağlayan cilt bakımı sırları: Sağlıklı ve genç bir cilt için neler yapmalıyız?

Cilt bakımı, güzel ve sağlıklı bir cilt için önemlidir. Cildimiz, dış etkenlere maruz kaldığı, yaş aldığı ve hormonal değişikliklere tabi tutulduğu için özenli bir bakım gerektirir. Temel bir cilt bakım rutini, cildi temiz, nemli ve koruyucu bir tabaka ile donatılmasını sağlar. Ayrıca, doğru beslenme, yeterli su tüketimi ve stresten kaçınma da cilt sağlığını olumlu etkileyen unsurlardır. İşte bebek bir cilde sahip olmanın sırları ve dikkat edilmesi gereken noktalar

Kadin 2023-10-13 12:06:01

Diğer Haber Etiketleri

alara cilt cilt bakımı philips tıraş makinesi Göz mon egzersiz stres dengeli beslenme temizlik tonik nemlendirici cilt sağlığı bepanthol bepanthol cilt bakım kremi güzellik hücre hücreler iltihap sant a vitamin a vitamini Güneş beyazlatıcı krem cilt beyazlatıcı krem estetik botoks doğal güzellikler Güneş yanığı güneş yanığa ne iyi gelir güneş yanığına ne iyi gelir güneş yanıkları güneş yanıkları nasıl geçer güneş yanıklarına ne iyi gelir aloe vera aloe vera bitkisi aloe vera cilde faydaları aloe vera faydaları aloe vera faydaları cilt aloe vera jeli ne işe yarar aloe vera yüze nasıl sürülür aloe vera yüze faydaları yara yaşlılık sivilce enfeksiyon kepek saç hindi hindistan cevizi yağı genç yaş kadın şeker kabartma tozu limon diş macunu ürün eo Bella Hadid Florence Pugh kaş Kuaför uzman trend stil gençleşme yöntemleri tiktok mantar bebek pişiğine ne iyi gelir foreo cilt bakım cihazı cilt bakımı faydaları 5 yaş güneş kremi yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde Madonna tüyo yaşlı yüz temizleme jeli nemlendirici krem peeling e vitamini e vitamini nelerde var e vitamini ne işe yarar e vitamini faydaları e vitamini hangi besinlerde bulunur siyah keçi sütlü sabun keçi sütü sabunu keçi sütü sabunu faydaları saç bakımı güzel yüz yıkama diş fırçalama kişisel bakım ürünleri seyahat - tatil seyahat seyahat çantası aloevera jel aloe vera jel güneş alerjisi havuz plaj deniz yaz kuru yüz kremi siyah nokta soda süt bal cilt kanseri saç düzleştirici saç kurutma makinesi cilt kuruluğu gözenek sıkılaştırıcı makyaj cilt lekesi pudra cinsel ilişki maske

Bepanthol tüm yüze sürülür mü? Bepanthol cilt bakım kremi nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı kendimize olan özenimizin önemli bir parçasıdır ve her gün maruz kaldığı dış etkenler nedeniyle korunmayı hak eder. Bepanthol cilt bakımının vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiş olan bir üründür. Bepanthol özellikle cilt bakımının temelini oluşturan nemlendirme ve koruma işlevlerini yerine getiren bir cilt bakım kremidir. Bu ürün cildinize gereken özeni sağlamak için geliştirilmiş bir formüle sahiptir.

Kadin 30-09-23 21:13

A vitamini cilde iyi gelir mi? A vitamini ciltte nasıl kullanılır?

A vitamini ve C vitamini gibi vitaminler cilt sağlığına olumlu etkiler sağlayabilen önemli besin maddeleridir. Cilt vücudumuzun en büyük organelidir ve dış etkenlere karşı sürekli bir savunma savaşı verirken genç ve sağlıklı bir cilt elde etmek ve korumak için doğru besin maddeleri gereklidir. A vitamini (retinol) ve C vitamini (askorbik asit) gibi vitaminler cilt bakımında özellikle dikkate alınması gereken bileşenlerdir. Her birinin farklı faydaları ve kullanım yöntemleri vardır.

Kadin 30-09-23 17:44

Cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır? Cilt beyazlatıcı krem ne zaman etki eder?

Cilt beyazlatıcı kremler cilt tonunu açmayı veya lekeleri azaltmayı amaçlayan kozmetik ürünlerdir. Bu tür kremler pigmentasyon sorunları, yaşlanma belirtileri veya güneşin neden olduğu hasarlar gibi cilt sorunlarına çözüm sunma amacı güder. Ancak cilt beyazlatıcı ürünlerin kullanımı hakkında dikkatli olunması gereken birkaç önemli nokta vardır. Cilt beyazlatıcı kremler potansiyel olarak faydalı olabilir, ancak doğru kullanımları ve uygun bir şekilde yönlendirilmeleri gerekmektedir.

Kadin 27-09-23 19:58

Botoks yaptırmaya gerek yok! Cildi sıkılaştırıp kırışıklıkları yok ediyor! İşte estetiksiz gençleşmenin formülü...

Cilt kırışıklıkları 30'lu yaşlarda belirmeye başlıyor. Bu durum özellikle kadınlar için can sıkıcı bir hal alırken birçok kişi botoks dahil olmak üzere estetik operasyonlara yöneliyor. Kırışıklıkları önlemek için çeşitli yağlardan faydalanmak da mümkün. İşte daha genç bir görünüm için kullanmanız gereken yağlar...

Kadin 09-08-23 10:05

Tatilde yaşayacağınız güneş yanığı acılarına son! İşte acınızı en hafife indirecek en faydalı ürünler

Farkında olmadan güneş altında fazla kaldıysanız ya da güneş koruyucu sürmeyi ihmâl ettiyseniz keyifli tatil günlerinizin yerini sancılı zamanlara bırakması çok olası. Neyse ki güneş sonrasında kızarıklığı azaltacak, sızlayan cildinizi rahatlatacak ve cilt bariyerinizi toparlayacak, güneş yanığı üzerinde en etkili ürünleri sizler için derledik. Haydi, bir süre için rutininize eklemeniz gereken bu ürünleri birlikte keşfetmeye başlayalım.

Haber 21-07-23 16:39

Faydalarını duyanlar evinden eksik etmiyor! En az 10 yaş gençleştiriyor

Cilt ve saç bakımında doğal ürünleri tercih eden kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Doğal ürünler pahalı malzemelerden çok daha etkili sonuçlar sağlayabiliyor. Her evde bulunması gereken bir ürün birçok saç ve cilt problemine karşı mucizeler yaratıyor.

Kadin 29-05-23 15:20

Gençleşmek için servet harcamanıza gerek yok! Bu yağ gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Genç görünmek için cilt bakımına verilen önemi artırmak gerekiyor. Cilt bakımı denilince ilk akla pahalı ürünler ve botoks gelse de doğal ürünler ile de etkili sonuçlar alınabiliyor. Güzellik uzmanları her evde bulunması gereken bir ürünün gençlik iksiri gibi çalıştığını ve yaşlanma karşıtı etkileriyle yüzdeki kırışıklara iyi geldiğini belirtiyor.

Kadin 17-05-23 14:17

Farkında değilsiniz ama cildinizi mahvediyor! Yüzünüze asla sürmemeniz gereken ürünler

Doğru cilt bakımı çok daha genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmamızı sağlarken cilt bakımında uyguladığımız yanlış müdahaleler yüzümüz hasar almasına neden olabiliyor. Uzmanlar cilt bakımında asla kullanılmaması gereken ürünleri sıralayarak bu doğal ürünlerin cilt problemlerine neden olabileceğini belirtiyor.

Kadin 05-05-23 15:11

Kuaför yüzü anında kaldıran ve gençleştiren kaş şeklini açıkladı! Yaşlanma karşıtı kaş trendi giderek yayılıyor

Yaşlanma karşıtı bakımlar denildiğinde ilk akla cilt ve saç bakımı gelse de kaşların yapısı da yaşı oldukça etkileyebiliyor. Son zamanlarda TikTok'ta giderek artan yüzü kaldıran kaş şekli trendi birçok ünlünün güzellik sırları arasında yer alıyor. Bir kuaför daha genç gözükmek isteyen kadınların uygulaması gereken kaş şeklini açıkladı.

Kadin 16-04-23 15:51

Bebeklerde pişik nasıl geçer, neden olur? Bebek pişiğine ne iyi gelir, yeni doğan bebeklerde pişik nasıl geçer?

Bebeklerde pişik rahatsızlığı dikkate alınması gereken bir durumdur. Derinin sağlıklısı yapısının iltihaplanması neticesinde cilt üzerinde döküntü ve kızarıklık meydana gelir. Bu döküntü ve kızarıklık pişik olarak adlandırılır. Bebeklerde özellikle yeni doğan bebeklerde en çok görülen cilt hastalıklarından biri pişiktir. Peki, yeni doğan bebeklerde pişik nasıl geçer?

Kadin 24-03-23 16:49

Genç, pürüzsüz, ışıltılı bir cilt onunla mümkün! Foreo cilt bakım cihazlarında fırsat

Son yılların en trend kişisel bakım ürünlerinden Foreo yüz sıkılaştırma ve temizleme cihazlarında fırsat zamanı! Cilt bakım rutininize mutlaka eklemeniz gereken Foreo ürünleri, benzersiz teknolojisi sayesinde günlük cilt bakımınızı destekler, cildinizi derinlemesine temizleyip yenileyerek daha taze ve ışıltılı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Kullanıcılarından tam not alan bu yeni nesil kişisel bakım cihazlarına bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 19-03-23 21:47

Genç ve kırışıksız bir cildin sırrını paylaştı: Botoksa veda edebilirsiniz! Bebek ürünü alarak...

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek ve daha genç görünmek için çeşitli bakım uygulamaları yapılıyor. Yaşına rağmen genç görünen kadınların ciltlerinin ve saçlarının bakım sırları merak ediliyor. Sosyal medyada cilt bakım sırlarını paylaşan bir büyükanne yapmanız gereken en basit güzellik tüyosunu açıkladı.

Kadin 20-02-23 14:22

Kasım indirimlerinde kaçırmamanız gereken karma yüz tiplerine özel bakım ürünleri

Cildin fazla yağlanması ve siyah nokta oluşumu, karma ciltlerin en büyük sorunu. Eğer siz de karma cilt tipine sahipseniz kasım ayı indiriminde yer alan ürünlere yer verdiğimiz harika bir liste ile karşınızdayız. İndirimler sona ermeden ve stoklar tükenmeden listemize mutlaka göz atmalısınız. İşte bakım rutininizde mutlaka olması gereken karma ciltlere özel ürünler!

Haber 23-11-22 16:18

Cildinizin kuru sonbahar rüzgârlarına dayanmasını sağlayacak cilt bakım ürünleri

Rüzgârlar yavaş yavaş etkisini hissettirmeye başladı. Yağlı, normal, kuru, hassas hangi tip olursa olsun; herkesin cilt bakımına daha fazla özen göstermesi gereken bir döneme giriyoruz. Peki, soğukların ve ansızın esmeye başlayan rüzgârların cildinizde yaratacağı hassasiyetin çaresi yok mu? Var tabii! Gelin, cildinizi kuru sonbahar rüzgârlarına karşı koruyacak cilt bakım ürünleri hangileriymiş bakalım.

Haber 13-11-22 22:31

E vitamini ampul ne işe yarar, faydaları nelerdir? E vitamini nelerde var, E vitamini içeren besinler nedir?

Vitaminler insan sağlığı için oldukça önemli görevlere sahiptir. Vücutta bulunması gereken vitaminler birçok ciddi rahatsızlıkları önler. Vitaminler insan vücudunda az bir miktarda veya hiç depolanır. Bu sebeple besinler aracılığı ile vücuda takviye edilmesi gerekebilir. Bilinen 13 adet vitamin çeşidi vardır. Bu vitaminler insan vücudu için farklı farklı görevleri bulunur. E vitamini de bunlardan biridir. Bağışıklık sistemi ve cilt sağlığı için oldukça önemli olan E vitamini nelerde var?

Haber 04-11-22 18:02

Her evde olması şart! Hem cilde hem de saça mucizevi etkileri var

Saç ve ciltte problemler meydana gelebiliyor. Bu problemleri gidermek isteyenler çeşitli ürünler kullanıyor ama ürünlerin fiyatı çok yüksek olsa bile istenilen sonuç elde edilemiyor. Her kadının evinde bulunması gereken, hem saç hem de cilt sorunlarına iyi gelen tek bir ürün bulunuyor. O da keçi sütü sabunu. İşte keçi sütü sabununun faydaları...

Kadin 14-10-22 17:24

Uyanınca yüzünüzü yıkıyorsanız yanlış yapıyorsunuz! İlk yapmanız gereken...

İngiliz bir dermatolog, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Doktor, sabahları yüzünüzü yıkamadan önce mutlaka dişlerinizi fırçalamanız gerektiğini söylüyor. İnsanları sabah ve akşam rutinlerinde yaptığı yanlışların cilt sağlığı üzerinde önemli ve zararlı etkileri olabileceği yönünde uyardı.

Haber 24-09-22 20:16

Yolculuklarda yer kaplamadığı için tercih edilen seyahat boy kişisel bakım ürünleri

Seyahat çantası hazırlarken yaşanan en büyük sıkıntılardan biri, yanınıza almanız gereken malzemelerin fazla yer kaplaması ya da çantanıza sığmaması oluyor. Bu nedenle pek çok ürünün, seyahat boy olanları üretiliyor. Sizin için şampuandan diş fırçasına, cilt bakım setinden güneş koruyucuya kadar en kullanışlı seyahat boy ürünleri bir araya getirdik. Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 16-09-22 14:53

Cildinizin kendini bulmasına yardımcı olacak en kullanışlı Aloe vera cilt bakım ürünleri

Canlı ve ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olmanın yolu, cildin nem dengesini korumaktan geçiyor. Bu nedenle en temel kişisel bakım aşaması, temizliğin ardından cildi yeterli miktarda nemlendirmekle başlar. Sağlıklı bir cilt için gereken doğal ürünlerin başında ise şüphesiz Aloe vera gelir. Peki, kullanıcıların en çok tercih ettiği Aloe vera cilt bakım ürünlerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 06-09-22 14:30

Güneşin yüzünüzü ve cildinizi kurutmasına karşı önlem olarak alınabilinecek en iyi güneş kremleri

Her mevsim olduğu gibi yaz aylarında da dikkat edilmesi gereken cilt bakımı adımlarından biri, güneş koruyucu kullanmak. Güneşin zararlı ışınlarından cildinizi korumak ve daha sağlıklı görünmek için iyi bir güneş koruyucuya ihtiyacınız olabilir. Sizler için birbirinden farklı özellikte ve çeşitli cilt tiplerine uygun güneş koruyucularını derledik. Hem güneşten korunmak hem cildinizin iyi görünmesini sağlamak için bu ürünleri incelemenizi öneririz.

Haber 06-07-22 16:43

Kurak yaz aylarında yüzünüzü kurtarıcı görevi üstlenecek en iyi nemlendirici yüz kremleri

Cildin dolgun ve nemli görünmesi için düzenli olarak nemlendirici krem kullanmak gerekiyor. Yaz kış demeden her mevsim cilt bakım rutininde olması gereken nemlendiriciler, özellikle kurak yaz aylarında ciltte âdeta kurtarıcı bir rol üstleniyor. "En iyi nemlendirici yüz kremi hangisi?" sorusu aklınızı kurcalıyorsa sizin için harika bir liste hazırladık. Haydi, detaylara göz atalım.

Kadin 13-06-22 15:57

Siyah noktaları geçiren doğal maske tarifi

Cilt problemleri rahatsız edici görüntülere sebep olabiliyor. Cilt problemi yaşayan kişinin sıkılmasına neden olan problemleri evde çözebilmeniz mümkün. Doğru cilt bakımı ile sivilce ve siyah noktalardan çok kısa bir sürede kurtulabilirsiniz. Ancak bu süreçte dikkat etmeniz gereken noktalar bulunuyor. İşte siyah noktaları geçiren maske tarifi…

Kadin 24-05-22 16:55

Yaz aylarında cilt kanseri riski nasıl azaltılır? Cilt kanseri belirtileri nelerdir?

Kanser sinsi bir hastalıktır. Sinsi bir şekilde kademeli olarak ilerleyen kanser zamanında tespit edilemediğinde yıkıcı sonuçlar doğurabilir. Cilt kanseri de olmak üzere tüm kanser türleri erken teşhis edildiğinde hayatta kalma şansı, geç yakalanmasına göre daha yüksektir. Yaz aylarında cilt kanseri, dikkat edilmesi gereken önemli bir kanser türü olarak yüzeye çıkar. Peki, cilt kanserinden nasıl korunulur ve cilt kanseri belirtileri nelerdir?

Haber 12-05-22 07:13

Evde keratin bakımı nasıl yapılır? Dümdüz ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz

Keratin, saç ve cilt sağlığı için vücutta bulunması gereken bir proteindir. Keratin bazen azalabilmektedir. Vücutta oluşan keratin miktarının azlığı çeşitli sorunlara neden olmaktadır. Dışarıda çok yüksek fiyatlara yapılan keratin bakımını evde yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Aşağıda yer alan bilgiler ile evde dümdüz, parlak saçlar elde edebilirsiniz.

Kadin 10-05-22 14:13

Yaklaşan yaz aylarında güneşten korunmak isteyenler için en iyi renkli güneş kremi markaları

Yaz aylarında atlanmaması gereken cilt bakımı adımlarından birisi güneş koruyucu kullanmak. Güneş ışınlarının en etkili olduğu yaz aylarında renkli güneş kremleri son yıllarda en büyük kurtarıcılardan biri oldu. Siz de yaz aylarında hem güneşten korunmak hem de daha güzel görünen bir cilt görünümü istiyorsanız en iyi renkli güneş kremi tavsiyelerimize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 29-04-22 10:14

Cilt bakımına önem veren erkeklerin mutlaka evinde olması gereken ürünler

Kadın erkek fark etmeksizin cilt bakımı her yaştan kişi için oldukça önemli. Cilt yapısına ve ihtiyaçlarına uygun, doğru ürünler kullanılarak düzenli cilt bakımı yapılmazsa erken yaşlılık belirtileri, sivilce, leke gibi cilt problemleri kaçınılmaz olur. Eğer siz de cilt bakımınıza özen gösteriyor ve doğru ürünleri kullanarak sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmak istiyorsanız en iyi erkek cilt bakım ürünlerinin yer aldığı yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Haber 11-04-22 10:52

Amazon'da 100 TL altına satılan ve mutlaka sahip olmanız gereken cilt bakım ürünleri

Işıltılı, pürüzsüz, lekesiz bir cilt görünümü için eksiksiz cilt bakım rutini oluşturmalısınız. Yüksek fiyatlı ürünler gözünüzü korkutmasın, bütçe dostu ürünlerle de iyi bir cilt bakımı rutini oluşturmak mümkün. Nasıl mı? Tabii ki 100 TL altındaki fiyatlarıyla Amazon'da sizi bekleyen birbirinden başarılı ürünlerle! Cilt bakımınız için ihtiyacınız olabilecek ürünleri yakından incelemeye ne dersiniz? O hâlde yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 11-04-22 10:17

Evde yapacağınız tonikler sayesinde gözenek görünümünü çözebilirsiniz

Cilt toniği uygulaması cilt sağlığı için rutininize mutlaka eklemeniz gereken aşamalardan. Cilt bakımınızı yaptıktan sonra açılan gözeneklerinizi sıklaştırmak ve cildinizi daha sağlıklı daha parlak göstermek adına cilt toniği kullanmalısınız. Cilt toniklerinizi evde doğal ürünler ile yapabilirsiniz. Bu sayede hem cildiniz sıkılaşacak hem de daha genç bir cilde sahip olacaksınız.

Kadin 16-03-22 15:54

Ciltteki geniş gözeneklere elveda demenizi sağlayacak etkili cilt bakım ürünü önerileri

Genişlemiş gözenekler sık karşılaşılan cilt problemlerinin başında yer alıyor. Ciltte delikli ve pürüzlü bir görünüm oluşturan gözenek sorunu oldukça can sıkıcı hale gelebiliyor. Cildinizi doğru şekilde temizleyip ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayarak genişlemiş gözenekleri küçültebilirsiniz. Geniş gözenek soruna yönelik formüle edilen temizleme jeli, tonik, peeling ve maske gibi ürünleri sizler için derledik. Kusursuz cilt görünümü için mutlaka edinmeniz gereken ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 09-03-22 10:10

Vücut kuruluğuna kalıcı çözüm olacak en iyi vücut nemlendiriciler

Su, ciltte yeterli düzeyde bulunması gereken maddelerden en önemlisi olduğu için azaldığında ciltte can sıkıcı kuruluklara neden olur. Bir de cilt yapınız kuruysa işinizin daha da zor olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Oysaki tek ihtiyacınızın vücut nemlendirici krem olduğunu biliyor musunuz? Doğru nemlendiriciyle vücut kuruluğundan kurtulmak mümkün. Sağlıklı ve nemli bir cilde kavuşmanızı sağlayacak en iyi vücut nemlendiricileri için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 04-03-22 09:43

Doğru yöntemleri kullanarak makyaj malzemelerinin yüz çizgilerinize dolmasına bir son verin!

Cilt makyajı, göz ve dudak makyajını öne çıkarmak için adeta bir baz görevi görüyor. Makyaj yaparken yanlış uygulanan fondöten ve kapatıcı gibi makyaj malzemeleri ise kötü bir görünüme sebep oluyor. Bütün bunları engelleyip çizgilere dolmayacak bir makyaj yapmak için bilmeniz gereken detaylar karşınızda!

Kadin 01-03-22 13:08

Cilt lekelerinden muzdarip olanlar buraya! Cilt lekelerini anında yok edecek, evde hazırlayabileceğiniz doğal maskelerle karşınızdayız...

Sık görülen cilt problemlerinin başında yer alan cilt lekeleri, aydınlık bir cildin önündeki en büyük engel. Güneş ışığı, sivilce, yaşlanma ve hormonal dengesizlik gibi birçok faktörün etkili olduğu lekelerle başınız dertteyse endişelenmeyin. Evde hazırlayabileceğiniz doğal cilt maskeleriyle lekeleri yok edebilirsiniz. Gelin, mutlaka denemeniz gereken maskeleri detaylı inceleyelim.

Kadin 23-02-22 17:53

Makyaj çantanızda mutlaka bulunması gereken en iyi transparan pudralar

Pürüzsüz ve güzel bir cilt, öne çıkan, kusursuz ten, göz ve dudak makyajı için olmazsa olmaz. Yağlanma ve parlama gibi problemler ise güzel duran cilt makyajının önündeki en önemli engellerden biri. Siz de bu sorundan şikayetçiyseniz mutlaka transparan pudra kullanmalısınız. "Transparan pudra nedir?" ve "En iyi transparan pudra hangisi?" gibi sorular kafanızı karıştırıyorsa haydi detaylara bir bakalım!

Kadin 23-02-22 10:43

Her makyaj yapan kadının masasında bulunması gereken cilt bakım ürünleri

Cilt bakımı, temiz ve sağlıklı bir cilt için herkesin yapması gereken bir rutin. Makyaj yapıyorsanız bu konu daha önemli hale geliyor. Özellikle fondöten ve kapatıcı gibi ürünler iyice temizlenmediğinde sivilce, siyah nokta ve gözenek gibi cilt sorunları ortaya çıkıyor. Gelin her kadının makyaj masasında bulunması gereken cilt bakım ürünlerine birlikte göz atalım!

Kadin 16-02-22 15:43

Kimsenin aklına gelmez: Güzel bir cildin anahtarı cinsel ilişkiden geçiyor

Cilt bakımının kadınlar için olan önemi bilinen bir gerçek. Son yıllarda cilt bakımına önem veren erkeklerin sayısında da ciddi bir artış yaşandı. Pürüzsüz bir cilt için kimileri kozmetik ürünlere para harcarken kimileri ise doğal yöntemleri tercih ediyor. Mükemmel bir cilt için yapmanız gereken en önemli şey cinsel ilişkiye girmek! Tatmin edici bir cinsel ilişki hormonları dengelemeye, kortizolü temizlemeye, kolajen üretimini artırmaya ve yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı olabilir.

Haber 02-02-22 08:43

Yoğun cilt lekeleri yüzünden bir türlü rahat edemeyenlerin bilmesi gereken bakım ve makyaj ipuçları

Bir türlü geçmek bilmeyen cilt lekelerinden şikayetçi misiniz? Güneş, yara ve sivilce gibi farklı nedenlerden oluşan iz ve lekelerin geçmesi oldukça zorlu olsa da doğru ürünleri kullanarak hepsine veda edebilirsiniz. Lekelerden sonsuza kadar kurtulmanızı sağlayacak bakım önerilerini ve geçici olarak yok etmenize yarayacak makyaj tüyolarını sizler için derledik.

Kadin 30-12-21 11:33

Yeni yıl kararlarından biri cildine çok iyi bakmak olanların mutlaka alması gereken ürünler ve cilt bakımı tüyoları

Cilt bakımı, kendinize yapacağınız en büyük yatırımlardan biri. Cildi iyice temizleyerek ihtiyaca yönelik ürünlerle bakım yapmak büyük oranda cilt sorunlarının önüne geçiyor. Kuruluk, yağlanma, sivilce ve gözenek problemleriyle doğru ürünleri kullanarak baş edebilirsiniz. Yeni yılda siz de kendinize güzel bir cilt bakım rutini oluşturmak istiyorsanız mutlaka almanız gereken ürünleri ve cilt bakım tüyolarını sizler için derledik.

Kadin 16-12-21 10:54

Sağlıklı bir cilt ve gözenek yapısı için en iyi yüz yıkama jeli çeşitleri

Cilt bakımının ilk adımı olan yüz temizleme jelleri, günlük bakım rutininize mutlaka dahil etmeniz gereken kurtarıcı ürünlerin başında geliyor. Peki ama farklı formlar ve içeriklerle piyasaya sunulan cilt temizleme ürünlerini seçerken nelere dikkat etmelisiniz? Cildinizi derinlemesine temizleyerek gözeneklerinizi açan, böylece daha sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlayan en iyi yüz yıkama jeli hangisi? Gelin, bu soruların cevaplarına hep birlikte bakalım!

Kadin 10-12-21 16:26

Gözenekleri derinlemesine temizleyip açarak cilde nefes aldıracak ev yapımı doğal maske tarifleri

Derinlemesine temizlik, ışıltılı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyen herkesin uygulaması gereken bir rutin. Ancak cilt tipine en uygun bakım ürünlerini bulmak epey zahmet ve külfet gerektirebiliyor. Oysa evde tamamen doğal ve faydalı cilt bakım maskeleri hazırlamak, pahalı ürünlere ayrılan bütçeden tasarruf etmek mümkün!

Haber 01-12-21 08:59

Sivilce ve akne nasıl geçer? Sivilce ve akneli ciltten kurtulmak mümkün: İşte yöntemi

Sivilce ve akne problemi hemen herkesin ortak sorunudur. Beslenme şeklinden yaş aralığına, kullanılan cilt bakım ürünlerine kadar pek çok farklı neden sivilce ve akne sorununa yol açabilir. Güzel bir cilde sahip olmak isteyenlerin aklını kurcalayan ise sivilce ve akne nasıl geçer sorusudur. Sivilce ve akne nasıl geçer diye merak edenlerin ilk odaklandığı konu cilt bakımı olsa da atlanmaması gereken nokta yeme alışkanlıklarıdır. İşte detaylar...

Kadin 07-07-21 16:06

Evde cilt bakımı yapmak için hangi ürünler kullanılmalı?

Cilt bakımını evde yapmak isteyen kişiler yavaş yavaş kendilerine göre bir rutin oluşturmaya başladı. Peki tercih edilen ürünler ve uygulamalar ne kadar doğru ilerliyor? Neler yanlış yapılıyor? Evde cilt bakımı yaparken hangi ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor? Tüm bu soruların cevabını Güzellik uzmanı Selda Gamzeli anlatıyor. İşte pandemi sürecinde evde uygulanması gereken doğru cilt bakımı rutini...

Kadin 23-05-21 11:27

40 yaşından önce mutlaka uygulanması gereken cilt bakımı! Bu bölgeyi ihmal etmeyin

Stres, günlük yaşam telaşı veya ilerleyen yaş nedeniyle cildinizde hasarlar meydana gelebilir. Özellikle 40 yaş sonrasında ince çizgiler ve cilt lekeleri, pek çok kadının muzdarip olduğu bir konudur. Büyüme hormonu yavaşlamaya başladığında, cilt kendini onarmakta zorlanabilir. Bu nedenle ekstra cilt bakımına ihtiyaç duyarsınız. Güzelliğinizi uzun yıllar boyunca korumak ve bakımlı görünmek için cildinizi ihmal etmemelisiniz. Unutmayın ki, cildinizi ciddiye almanın tam zamanı 40 yaş öncesidir.

Kadin 28-12-20 10:20

Cilt kuruluğuna ne iyi gelir?

Hem sağlık hem de güzellik bakımından oldukça önemli olan cilt yapısı, kadınlar ve erkekler tarafından fazlasıyla dikkat edilmesi gereken bir konudur. Farklı sebepler sonucunda ortaya çıkan cilt kuruluğu problemi, kaşıntı ve çatlama gibi rahatsız edici belirtileri de beraberinde getirir.

Haber 07-12-20 16:53

Mantar ve bakteri üretiyor! Güzelleşeyim derken gözünüzden olmayın

Elimizden düşürmediğimiz makyaj fırçalarını güzelleşmek için kullanıyoruz peki ya onların temizliğine gereken özeni gösteriyor muyuz? Bir mikrobiyolog, cilt enfeksiyonlarına ve akneye yol açabilen, güzellik araçlarında gizlenen mide bulandıran görüntüleri ortaya çıkardı.

Kadin 06-11-20 14:53

Bu püf noktaları bilmeden parfüm alırsanız pişman olursunuz! Parfüm seçerken...

Hepimiz koku imzamızı bulmak ve insanlar arasında etkileyici bir fark yaratmak isteriz. Hayalinizdeki o randevuya giderken büyüleyici bir kokunun size eşlik etmesini istemez misiniz? Bu yüzden doğru parfüm seçimi yapmak oldukça önemli ve karmaşıktır. Peki bir parfüm her cilt tipinde aynı performansı gösterir mi? Doğru cevabı bulmak için gereken ipuçlarına yazımızda ulaşacaksınız.

Kadin 12-08-20 15:47