Sandalye Tasarim Haberleri

İşe gitmek için uyandı, ayağa kalkamayınca grip sandı! Gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı: Hiç aklıma gelmezdi, şimdi tekerlekli sandalye bakıyorum

Antalya'da tek başına yaşayan Serkan Özdemir, işten gelince dinlenmek istedi ve uyuyakaldı. Ertesi gün tekrar işe gitmek için yataktan kalkmaya çalıştığında ise hayatı tamamen değişti. Belden aşağısını hissetmeyen Özdemir grip olduğunu düşündü ancak yüzleştiği gerçekle hayatı kabusa döndü. Özdemir'e ‘Parapleji’ teşhisi konuldu. İşte detaylar...

Haber 2024-03-23 10:05:27

Sinir krizi geçiren kadın ortalığı savaş alanına çevirdi! Evdeki eşyaları sokağa fırlattı

Mersin'de sinir krizi geçiren bir kadın, evinin balkonundan eline ne geçirirse sokağa fırlattı. Sandalye, damacana ve mutfak eşyalarını balkondan sokağa fırlatan kadın, şikayet üzerine polis ekiplerince sakinleştirilerek polis merkezine götürüldü.

Haber 2024-03-22 18:26:29

Kedisini öldüren köpeğe hortum ve sandalye ile saldırdı! O anlar kamerada

İzmir'in Urla ilçesinde, kedisini öldüren ve aracına zarar veren köpeği hortumla döven M.K. ile yanında bulunan ve olaya müdahale etmeyen M.K., gözaltına alındı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-03-17 10:24:36

İstanbul'da bekçilerden insanlık ölmemiş dedirten davranış! Bedensel engelli kadını evine kadar taşıdılar

Kağıthane'de bedensel engelli olduğu için tekerlekli sandalye ile hayatını sürdüren 45 yaşındaki Deniz Aydın, evine giden yolun dik bir yokuşta olmasından dolayı gece devriyesi yapan bekçilerden yardım istedi. Kadının isteğini kırmayan iki bekçi, onu evinin kapısına kadar götürerek büyük takdir topladı. Yaşananlar kameralara da yansırken Aydın, “Ben ‘İşimiz var' diye bir cevap almayı bekliyordum. Hiç öyle olmadı” diyerek bekçilere teşekkür etti.

Haber 2024-03-11 11:39:43

Alperen Şengün'den keyifleri kaçıran haber! Sahadan tekerlekli sandalye ile ayrıldı

NBA'de oynayan Alperen Şengün, geçirdiği kötü sakatlık sonucu sahadan tekerlekli sandalye ile ayrıldı.

Spor 11-03-24 07:49

Öğretme aşkıyla tüm engelleri aşan kas hastası Gamze öğretmen gençlere ilham kaynağı oluyor

Henüz 6 yaşındayken kas erimesi hastalığı teşhisi konulan ve 12 yaşında da tekerlekli sandalye ile yaşamaya başlayan Almanca öğretmeni Gamze Kılıç, engellilere umut, gençlere ise ilham kaynağı oluyor.

Yurthaber 08-03-24 10:22

YRP'li vekil Suat Pamukçu istifa ettiğini duyurdu! Kuruluş felsefesinden uzaklaştı

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Pamukçu istifa metninde, "Partimizin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim" ifadelerine yer verdi. Yeniden Refah Partisinin Meclis'teki sandalye sayısı Pamukçu'nun istifasıyla 4'e düşerken, bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.

Haber 20-02-24 18:02

Valilikten İstanbul Havalimanı açıklaması! 'Video art niyetli olarak çekildi'

İstanbul Valiliği, sosyal medyada, "Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2 buçuk saat rehin kaldı" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yolcu ve yakınları tarafından 'Refakatli Tekerli Sandalye' hizmeti talep edilmediği belirtilirken, "İstanbul Havalimanı'nda gerekli talep, uçak ekibi tarafından yapılmıştır. Uçuş ekibinin yaptığı talep doğrultusunda vatandaşımıza uçaktan inişinden, Havalimanı çıkış noktasına kadar talep edilen hizmet verilmiştir" denildi.

Haber 18-02-24 19:58

Yetenek Sizsiniz'in DJ Yıldırım'ı kocaman oldu! Acun şimdi görse sandalye fırlatır

Bir döneme damga vuran Yetenek Sizsiniz'e katılarak arabesk rap performansı ile damga vuran DJ Yıldırım sosyal medyada oldukça aktif. Yıldırım Elmas son halini paylaşınca sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 12-02-24 21:47

Acun Ilıcalı Survivor'ın maliyetini ve kaç çalışanı olduğunu açıkladı! Tarihinin en yüksek maliyetli prodüksiyonu...

Survivor yarışmasında sinirlerine hakim olamayarak sandalye devirmesiyle gündeme bomba gibi düşen Acun Ilıcalı Survivor'ın maliyetini açıkladı. Tarihinin en yüksek maliyetli prodüksiyonu olan yarışmada yaşananlar gündemdeyken Ilıcalı kaç çalışanı olduğu sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 11-02-24 11:40

Sandalye fırlatıp, konseyi terk etmişti! Acun Ilıcalı neden bu kadar sinirlendiğini açık açık anlattı! 'Ekranda tamamını gösterseydik...'

Survivor All Star 2024 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye fırlattığı ve konseyi terk ettiği anlar damga vurmuştu. Sosyal medyada viral haline gelen o anları Acun Ilıcalı ilk kez anlattı.

Magazin 10-02-24 13:31

Survivor yarışmacıları haftalık ne kadar kazanıyor? Bomba iddia... Acun Ilıcalı sezonluk maliyeti açıklamıştı

Tv8 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışma programına son olarak Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye devirdiği anlar damga vurmuştu. Şimdi de yarışmacıların aldıkları haftalık ücretler hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Peki, Acun Ilıcalı yarışmacılara haftalık ne kadar veriyor?

Magazin 09-02-24 15:12

Murat Özarı çok sinirlendi! Canlı yayında ağladı: 'Acun Ilıcalı'yı delirttiler ne istediklerini söylüyorum...'

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında Acun Ilıcalı'nın sinirlendiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü televizyoncu yarışmacılara sinirlenip sandalye fırlattı. O anlar Survivor Ekstra programında masaya yatırıldı. Acun Ilıcalı'nın neden bu hale geldiğini anlatan Murat Özarı "Adamı ne hale sokmuşlar simsiyah olmuş" dedi ve canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 06-02-24 16:09

Pas lekelerini anında söküp atıyor! Evde pas tutan eşyalarınızı tek malzemeyle parlatan yöntem

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan pas lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özelliklerde evlerde masa, sehpa ve sandalye ayakları, bıçak, lavabo, küvet ve kapı kolu gibi yüzeylerde oluşan pas lekelerinden kolayca kurtulmak mümkün. Her evde bulunan tek malzeme pas lekelerini çözmede oldukça başarılı.

Kadin 06-02-24 09:38

Tekerlekli Sandalye Curling Milli Takımı seçmeleri Erzurum'da tamamlandı

Türkiye Curling Federasyonunca Güney Kore'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek iki sporcunun belirlenmesi için Erzurum'da yapılan Curling Milli Takımı seçmeleri sona erdi.

Yurthaber 29-01-24 12:31

Gaziantep’te sokakta çıkan kavgada sandalyeler ve sopalar havada uçuştu

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yabancı uyruklu iki grup sandalye ve sopalarla birbirine girdi.

Yurthaber 15-01-24 12:13

Istakalarla birbirlerine saldırdılar! Çay ocağında ortalık karıştı... Polisin müdahalesiyle sonlandı

Şanlıurfa'da, çay ocağında çıkan iki grubun kavgasında taraflar, birbirlerine masa, sandalye ve oyun ıstakalarıyla saldırdı. Olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 13-01-24 16:35

Off-Road pisti değil ilçenin sokak yolu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan ve engelli kızı olan baba, yolların bozuk olması sebebiyle tekerlekli sandalye kullanmakta zorluk çektiklerini aktararak ilçe belediye başkanına, “Kahvaltı düzenleyip orada poz vermekle engellilerin sorunları çözülmüyor” diyerek sitem etti.

Yurthaber 11-12-23 11:40

Metroda unutulan eşyalar 'yok artık' dedirtti! Solunum cihazı, tekerlekli sandalye, dj seti...

İstanbul'da 2023 yılında metrolarda 55 bin eşya unutuldu. Unutulan eşyalar arasında solunum cihazı, tekerlekli sandalye, bilgisayar monitörleri bile var. Konuyla ilgili konuşan Metro İstanbul Kurumsal İletişim Müdürü Aylin Erol, "Tekerlekli sandalyesini unutmuş bir yolcumuz. Biz çok merak ediyoruz sonrasında nasıl yolculuğuna devam etti" dedi.

Haber 08-12-23 16:59

Hollanda'da kritik seçim! Sandık çıkış anketine aşırı sağcı Geert Wilders liderliğindeki Özgürlük Partisi açık ara önde

Hollanda'da düzenlenen erken genel seçimde, sandık çıkış anketine göre Geert Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi açık farkla ilk sıraya yerleşti. Göçmen karşıtı politikaları savunan Wilders, ülkenin Avrupa Birliği'nden ayrılması için referandum düzenlemek istiyor. Dilan Yeşilgöz-Zegerius liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi (VVD) ise 24 sandalye ile üçüncü sıraya geriledi.

Haber 23-11-23 00:09

Engelli kızını her gün üniversiteye götürüp sınıf kapısında bekliyor

Adana’da bilgisayar mühendisliği okuyan 21 yaşındaki bedensel engelli Fadime’yi annesi Elif, her gün tekerlekli sandalye ile evinden 2 kilometre uzaktaki okula götürüp, kızını sınıfın kapısında bekliyor.

Yurthaber 20-11-23 10:58

Koltuk, masa, sandalye... Beşiktaş'ta hareketli anlar! Sinir krizi geçirip evdeki eşyaları camdan aşağı attı

Beşiktaş'ta siniz krizi geçiren bir kişi evin camlarını kırarak eşyaları sokağa attı. Uzun süre polisin eve girmesine izin vermeyen kişi, daha sonra polisin kapıyı açmasıyla ambulansa götürüldü. Evden atılan eşyalar ise 3 otomobilde hasar oluşmasına sebep oldu.

Haber 27-10-23 11:53

Galatasaray maçı için İstanbul'a gelen Bayern Münih taraftarı Taksim'i karıştırdı! Sandalye ve şişeler havada uçuştu

Galatasaray ile Bayern Münih arasında bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı için çok sayıda Alman taraftar Taksim'e geldi. Gece saatlerinde Taksim'de taşkınlık yapan Bayern Münih taraftarı ortalığı karıştırdı. Sandalye ve şişelerin havada uçuştuğu kavga anı ise cep telefonu ile görüntülendi.

Spor 24-10-23 09:53

Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası Bodrum'da başladı

Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası, Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı.

Yurthaber 18-10-23 14:09

Öğrencilerin arasındaki tartışmanın faturası öğretmene kesildi! Öğrencilerin birbirine attığı sandalye öğretmene isabet edince bayıldı

İki öğrenci arasındaki kavgayı ayırmaya çalışan bir öğretmenin yüzüne sandalye çarptı. Şoke edici görüntülerde öğretmenin sandalyenin çarpmasının etkisiyle hastaneye kaldırıldığı ve bilincinin kapalı olduğu ifade edildi.

Trend 03-10-23 08:12

Operasyonda bacağını kaybeden gazinin hedefi milli sporcu olmak

Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-Şimşek operasyonları sırasında 2020'de el yapımı bombaya basarak sol bacağını kaybeden 21 yaşındaki gazi Uzman Çavuş Yusuf Deli, protez takıldıktan sonra başladığı tekerlekli sandalye basketbolunda milli formayı giyme hedefine ilerliyor.

Yurthaber 18-09-23 11:52

Dehşet anları kamerada! Yolda yürürken göğsünden bıçaklandı, sığındığı kahvehanede yere yığıldı

Bursa'da sokak ortasında yaşanan dehşet kameralara saniye saniye yansıdı. Nazım K. (38), yolda yürürken tartıştığı kişi tarafından göğsünden bıçaklandı. Yaralı halde kaçarak bir kahveye sığınan Nazım K. saldırgana sandalye fırlattıktan sonra yere yığıldı. Saldırgan ise çevredekilerin tepkisi üzerine bölgeden uzaklaştı. Hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirdi.

Haber 11-09-23 22:44

Hakan Akkaya, Tekerlekli Sandalye Eskrim Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı

Uluslararası Tekerlekli Sandalye ve Ampute Sporları Federasyonu (IWAS) Tekerlekli Sandalye Eskrim Dünya Kupası'nda Hakan Akkaya flöre A kategoride organizasyonu 3'üncü sırada tamamlayarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Yurthaber 04-09-23 14:32

Fatih'te kafe baskını! Ortalık savaş alanına döndü

Fatih’te bir grup genç aralarında husumet olan kişilerin oturduğu kafeyi bastı. Taraflar arasındaki kavgada, sandalye ve kuru sıkı silah kullanıldı. Kavga güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 15-08-23 15:59

Aydın Didim'de otel inşaatında çalışan işçilerin yemekhanedeki sıra kavgasında ortalık savaş alanına döndü!

Aydın’ın Didim ilçesinde, otel inşaatında çalışan işçilerin, yemekhane kavgasında masa, sandalye, tabldot, çatal ve kaşıklar havada uçuştu. Meydan savaşına dönen kavga anbean kameraya yansıdı.

Haber 12-08-23 11:13

Üsküdar'da engellilerin akülü sandalye ve hasta yatakları ücretsiz yenileniyor

Üsküdar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kurulan tamirhanede, vatandaşlardan toplanan atıl haldeki tekerlekli sandalye ve hasta yatakları ücretsiz onarılıyor.

Yurthaber 20-07-23 11:01

Beren Saat ve Kenan Doğulu tatil dönüşü yakalandı! Tekerlekli sandalye ile getirildi

Oyuncu Beren Saat ve Kenan Doğulu havalimanında görüntülendi. Yurt dışı tatilinden dönen Beren Saat’in bileğini burktuğu bu yüzden tekerlekli sandalye ile uçaktan aracına kadar gitmesi gerektiği ortaya çıktı.

Magazin 14-07-23 14:40

SON DAKİKA | Tanju Özcan CHP Genel Merkezi önünde açıklama yaptı! Kılıçdaroğlu hakkında sert sözler

Son dakika haberi: Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'ya bir yürüyüş başlatmıştı. CHP Genel Merkezi'ne ulaşan Özcan'ı kalabalık bir grup karşıladı. Burada bir konuşma yapan Özcan, istifaya davet ettiği Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Özcan ,"Sen demokrat değilsin. Sen sadece kendi muhaliflerinden korkan, kendi partililerinden korkan, artık koltuğu bırakması gereken bir genel başkansın" dedi. Özcan, konuşma yaptığı otobüsün üzerinden aşağı sandalye de fırlattı.

Haber 12-07-23 17:16

Yer: Tekirdağ! Düğün değil meydan savaşı: Polise taşlı, sopalı ve baltalı saldırı

Tekirdağ'da vatandaşlar ihbarı üzerine polisler bir sokak düğünü sonlandırmak istedi. Polis ve düğünde bulunanlar arasında arbede çıktı. Şahıslar, polis ekiplerine taş, sopa, sandalye, cam şişe, balta ve satırlarla saldırdı. Olay sırasında gazdan etkilenen şahıslar ve yaralanan polisler hastaneye kaldırıldı. Hastanede de gözaltına alınanların yakınları polislere saldırdı. Özel güvenlik yetersiz kalınca takviye ekipler sevk edildi. Düğün ve hastanedeki olaylarda 10 kişi gözaltına alındı.

Haber 26-06-23 06:56

Komşu bir kez daha sandık başında! Fırsatı 5 sandalye ile kaçıran Miçotakis seçimi 2. tura bırakmıştı... Yunanistan'da anket sonuçlarında dikkat çeken fark

Tek başına iktidara gelme fırsatını yalnızca 5 sandalye ile kaçıran, Kiryakis Miçotakis liderliğindeki Yeni Demokrasi partisi koalisyona yanaşmayınca Yunanistan'daki genel seçimler 2. tura kaldı. Bugün yaklaşık 10 milyon seçmen yeniden sandık başına gidiyor. Yunanistan'da seçim anketi sonuçları, Yeni Demokrasi ile Aleksis Çipras'ın liderliğindeki SYRIZA arasında açık ara fark olduğunu işaret ediyor.

Haber 25-06-23 11:01

Turgutlu’da kafede sandalye kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir kafeteryada sandalye tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 21-06-23 08:05

Muş'ta engelli basketbol takımı, 20 yıllık Süper Lig hayaline kavuştu

Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü (BESK) Basketbol Takımı, kuruluşunun 20. yılında Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubu'na yükselmenin sevincini yaşıyor.

Yurthaber 19-06-23 11:07

Öğrenciler, topladıkları atık yağ karşılığında belediyeden akülü tekerlekli sandalye aldı

Kastamonu Belediyesinin başlattığı "Atık Yağ Toplama" projesine destek veren öğrenciler, topladıkları 470 litre atık yağ karşılığında aldıkları akülü tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine hediye edecek.

Yurthaber 15-06-23 15:32

Milletvekili kesin sonuçları açıklandı! İşte Meclis'teki sandalye dağılımı...

28. dönem milletvekili kesin sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması YSK tarafından yapıldı. Başkanı Ahmet Yener, sonuçların Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıklamıştı. Milletvekili kesin sonuçları açıklandı. İşte 28. dönem Milletvekilleri ve Meclis'teki sandalye dağılımları...

Haber 30-05-23 14:34

Laf atıp tartıştığı kişilere Pitbull ile saldırdı! Korku dolu anlar kamerada

Zeytinburnu'nda akıllara durgunluk veren bir kavga yaşandı. Pitbull cinsi köpeğiyle çorbacının önünden geçen bir kişi, masada oturanlarla 'Niye bakıyorsun' diyerek tartıştı. Aynı kişi, ayrıldıktan kısa süre sonra köpeği ve arkadaşıyla gelerek tartıştıkları müşterilere saldırdı. Sandalye ve sopalarla iş yerinin de camlarını kıran saldırganları yakalamak için polis çalışma başlattı. Saldırı anları ise cep telefonu ile görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 23-05-23 10:20

Didim’de Engelli depremzedenin talebi yerine getirildi

Malatya’daki depremde evleri ağır hasarlı olduğu için Didim’de misafir edilen ve aynı zamanda bedensel engeli olan İbrahim Sakarkaya’ya akülü sandalye hediye edildi.

Yurthaber 17-05-23 14:09

2024 yerel seçimleri öncesi Hazine payları değişti! AK Parti’nin payı 5’te 1 azalacak: CHP, MHP, İYİ Parti…

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Pazar günü Türkiye’nin sandık başına gitmesi ile gerçekleştirildi. Bu kapsamda Meclis’in sandalye dağılımı da belli olurken 2024’teki yerel seçimler öncesi siyasi partilerin alacağı Hazine yardımı oldu. Bu yılki yardımlarda vekil başına en düşük harcama 6.8 milyon TL ile CHP’de oldu. 2024 yerel seçimlerinde Hazine yardımı en fazla azalacak parti AK Parti, en fazla artan ise CHP olacak. YRP binde 18 oyluk farkla Hazine yardımını kaçıracak.

Finans 16-05-23 08:35

2018 seçim sonuçları ile 2023 seçim sonuçları karşılaştırıldı! İşte parti parti milletvekili sayısı… Hangi partinin vekil sayısı düştü?

14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarının belli olmasının ardından şimdi herkes TBMM’deki sandalye dağılımının nasıl olduğunu merak ediyor. Seçim sonuçları ile birlikte AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Parti’nin 2018 seçimleri ile 2023 seçimleri kıyaslandığında kaç vekil kaybettiği ya da kaç vekil artırdığı da ortaya çıktı. İşte parti parti 2018 seçimleri ile 2023 seçimlerinin milletvekili sayısı yaşanan değişiklikler…

Haber 16-05-23 08:08

Torununun boks maçını izlemek için tekerlekli sandalye ile salona geldi!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Boks Dostluk müsabakasına 14 yaş kategorisinde katılan torunu Efe'nin maçını izlemek için tekerlekli sandalyesiyle geldi. Rakibini mağlup eden Efe, kendisini izleyen ninesinin elini öperek sevincini paylaştı. İşte detaylar...

Spor 13-05-23 16:13

Şahinbey’de 91 engelliye tekerlekli sandalye

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 91 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Yurthaber 12-05-23 15:13

Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Kupası-3 finalleri, Yalova'da düzenlenecek

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Federasyonu (IWBF Europe) Avrupa Kupası-3 finalleri, Yalova Ortopedikler Spor Kulübünün (YOSK) ev sahipliğinde 27-30 Nisan tarihlerinde Yalova'da düzenlenecek.

Yurthaber 23-04-23 12:00

Ağrı'da misafir edilen depremzede kadının tekerlekli sandalye ihtiyacı giderildi

Ağrı'da misafir edilen ve yürümekte güçlük çeken 80 yaşındaki depremzede kadına, hayırsever bir vatandaş tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Yurthaber 15-03-23 12:25

Göl kenarında korku dolu anlar! Rüzgar ortalığı savaş alanına çevirdi... Herkes yerinden fırladı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde aniden çıkan rüzgar, göl kenarında kahvaltı yapanlara oldukça zor anlar yaşattı. Masa, sandalye ve yiyeceklerin havada uçuştuğu, vatandaşların ise güçlükle ayakta durduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 20-02-23 16:33

Yardım kampanyası başlatmıştı! Müge Anlı’dan alkışlanacak bir hareket daha! ''Vakit yardım vakti''

Müge Anlı’dan deprem bölgesine yardımlar bitmiyor. Canlı yayınında ''vakit yardım vakti'' diye seslenen Anlı'dan bir alkışlanacak hareke daha geldi. Müge Anlı, Kızılay üzerinden depremzedeler için 280 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu...

Magazin 11-02-23 10:32