Seker Peeling Haberleri

Selülitleri yok edip çilek bacak görünümüne son veriyor! Pürüzsüz bacakların sırrı

Selülit, birçok kadının karşılaştığı yaygın bir cilt sorunudur. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının hedeflerinden biridir. Eğer selülitlerle mücadele ediyor ve çilek bacak görünümünden kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın sırlarını ve evde uygulayabileceğiniz basit peeling karışımını haberimizde derledik.

Kadin 2024-04-06 14:37:45

Cilt arındırıcı peeling ne işe yarar? Cilt arındırıcı peeling nasıl kullanılır?

Cilt arındırıcı peelingler güzellik ve cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Cilt bakımının temel adımlarından biri olan peeling, cildin genç, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bu özel bakım ürünleri, cilt yüzeyinde birikmiş ölü deri hücrelerini nazikçe temizler ve cildi yeniden canlandırır. Peki, cilt arındırıcı peelingler nasıl kullanılır?

Kadin 2023-10-31 09:36:41

Karbon peeling nedir? Karbon peelingin faydaları ve zararları nelerdir?

Karbon peeling cilt bakımının yenilikçi ve etkili bir yöntemi olarak dikkat çekmektedir. Bu yöntem, cildin üst tabakasındaki ölü hücreleri ve lekeleri hedef alarak cilt yenilenmesini sağlar. Karbon peeling, özellikle akne izleri, leke sorunları, genişlemiş gözenekler ve ince kırışıklıklar gibi cilt problemlerinin tedavisinde tercih edilir. Peki, karbon peeling nedir?

Kadin 2023-08-29 16:38:29

Balın cilde faydaları nelerdir? Yüze bal sürmek ne işe yarar?

Bal, yüzyıllardır hem gıda hem de güzellik bakımında kullanılan doğal bir üründür. Balların çeşitleri, coğrafya ve bitki çeşitliliğine bağlı olarak farklı tat, koku ve renklere sahip olabilir. Ancak bal sadece damak tadını değil cilt güzelliğini desteklemek için de kullanılan etkili bir malzemedir. Bal, cilt maskeleri, yüz temizleyicileri, peeling ürünleri ve saç maskeleri gibi birçok güzellik ürününün içeriğinde bulunabilir.

Haber 2023-08-26 22:12:09

Başarısız cilt bakımının sonuçları dehşete düşürdü! Yüzü parça parça döküldü... Kimyasal peeling yaptıranları uyardı

Cilt bakımında kullanılan ürünlerin içeriği ve cilt yapısına uygunluğu oldukça önem taşıyor. Daha hızlı sonuçlar almanızı sağlayan bazı ürünler ciltte kalıcı hasarlara neden olabiliyor. Evde yaptığı cilt bakımının sonucunda dehşete düşen bir kadın kimyasal peeling kullanmayı düşünen herkesi uyardı.

Kadin 05-03-23 11:31

Ne batık kalır ne de kuruluk! Tüm problemleri pul pul dökecek

Kadınlar ciltlerinin yaz kış pürüzsüz olmasını istiyor. Ancak özellikle bacak bölgesinde batık, tavuk derisi görünümü ve çilek bacak gibi problemler görünebiliyor. Uzmanlar bu problemlerden kurtulmak için mutlaka düzenli olarak peeling yapmanız gerektiğini belirtiyor. Evde yapacağınız peeling tarifi ile vücudunuzu pürüzsüz ve yumuşacık yapabilirsiniz.

Kadin 19-10-22 08:43

2022 yılının en gözde cilt bakım ürünü önerileri listesi

Cilt bakımına yeni başlayacak olan kişilerin akıllarındaki soru işaretlerinden biri, "Hangi ürünü kullanmalıyım?" olabiliyor. Söz konusu cilt olunca kullanılacak ürünlerin sağlığa uygun olması gerekli. Bu nedenle en etkili nemlendiricileri, temizleyicileri ve peeling ürünlerini seçmelisiniz. Sizin için 2022 yılında en çok tercih edilen ve sevilen cilt bakım ürünlerini araştırdık. İşte, yılın en gözde cilt bakım ürünleri...

Kadin 06-10-22 14:37

Derby, kişisel bakım kategorisinde 16 yeni ürünle portföyünü genişletti

Nemlendirici krem, tıraş kolonyası, peeling krem, batık önleyici serum, kil maskesi gibi yeni ürünlerle portföyünü genişleten şirket, ilk kez adım attığı erkek bakım kategorisinde pazar payını hızla artırmayı hedefliyor

Yurthaber 11-08-22 13:22

Peeling ne demek? Peeling kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilini güzelleştirerek yeni kelimeleri Türkçeleştirmeyi hedefleyen Türk Dil Kurumu, kelimelerin anlamlarıyla birlikte kökenlerini de inceler. Bu nedenle kelimelerle ilgili araştırma yapıldığında kılavuz olarak TDK kabul edilir. 1932 yılından bu yana incelemeler yapan ve kelimelerle ilgili çalışmalar yayımlayan TDK tarafından yapılan araştırmalar içerisinde Peeling kelimesi de bulunur. Peeling ne demektir?

Egitim 23-05-22 23:13

Dudaklarınızı pürüzsüzleştirecek peeling tarifleri

Dudaklar özellikle kış aylarında oldukça kuruyorlar. Bu da pürüzlü ve kötü görünüme sebep oluyor. Makyaj yaparken dudakların pürüzsüz görünmesi çok daha estetik duruş sağlıyor. Dudakların pürüzsüz görünmesi için evde bulunan malzemelerle kolayca peeling yapabilirsiniz.

Kadin 31-03-22 16:34

Ciltteki geniş gözeneklere elveda demenizi sağlayacak etkili cilt bakım ürünü önerileri

Genişlemiş gözenekler sık karşılaşılan cilt problemlerinin başında yer alıyor. Ciltte delikli ve pürüzlü bir görünüm oluşturan gözenek sorunu oldukça can sıkıcı hale gelebiliyor. Cildinizi doğru şekilde temizleyip ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayarak genişlemiş gözenekleri küçültebilirsiniz. Geniş gözenek soruna yönelik formüle edilen temizleme jeli, tonik, peeling ve maske gibi ürünleri sizler için derledik. Kusursuz cilt görünümü için mutlaka edinmeniz gereken ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 09-03-22 10:10

Evdeki birkaç malzeme yeterli! Bebek gibi, İpek gibi bir cilt için en doğal peeling tarifleri

Peeling ciltteki ölü derileri arındıran, cilde canlılık katan ve pürüzsüzlük sağlayan bir işlem. Bu işlem için pek çok farklı ürün bulunuyor. Ama evdeki malzemeleri kullanarak çok daha güvenli ve iyi sonuçlar elde etmek mümkün. Gelin, pürüzsüz bir cilt için evde hücre yenileyen peeling nasıl yapılır, bir bakalım.

Kadin 28-02-22 15:47

Ellerinizi yumuşacık yapıp, çatlaklardan arındıracak peeling tarifi!

Her an kurumaya ve çatlamaya meyilli eller sinir bozucu olabiliyor. Özellikle soğuk kış günlerinde kuru eller ile baş etmek daha da zorlaşıyor. Peki, yumuşacık ellere kavuşmak için ne yapabilirsiniz? Sizler için derlediğimiz peeling tarifleri ile ellerinizi çatlaklardan kolayca arındırabilirsiniz. Denemeye hazır mısınız?

Kadin 14-02-22 17:17

Adım adım günlük cilt temizleme rehberi ve her cilt tipine uygun temizleyici önerileri

Peeling, maske, krem, serum, tonik ve daha birçok ürün... Hangisini ne zaman kullanmalısınız, hangisi size daha uygun ve ürünleri hangi sırayla cildinize uygulamalısınız? Çok karışık gibi görünen tüm bu soruların altından birlikte kalkmaya ne dersiniz? Sizin için günlük cilt temizleme rehberi hazırladık ve size en uygun ürünleri sıraladık. Bebek gibi bir cilt için ilk adımı önerilerimizi okuyarak atın.

Kadin 14-01-22 17:53

Kendinizi şımartın: Farklı amaçlarla kullanabileceğiniz birbirinden güzel bakım maskeleri

Kendimizi iyi hissettiren cilt bakımı, günlük rutinin olmazsa olmazı. Kremler ve temizleyiciler her gün kullanılıyor ancak peeling ve maskelerin yeri ayrı. Bu nedenle temizleme, peeling ve nemlendirme aşamaları maske ile tamamlanmadan cilt bakımı tamamlanmış sayılmaz. Eğer kendinizi şımartmak ve çeşitli maskelerle cildinize iyi bakmak istiyorsanız birbirinden farklı maske önerilerini listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Kadin 10-01-22 13:33

Hem peeling hem gübre işlevi görüyor! Kahve telvesinin kullanım alanları sizi çok şaşırtacak

Kahve, mis gibi kokusu ve enfes tadıyla birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kahve telveleri ise yaydıkları hoş koku ve mineral dolu yapıları sayesinde birçok farklı alanda kullanılabiliyor. Gelin, kahve telvesinin birbirinden ilginç kullanım alanlarına beraber göz atalım.

Haber 10-12-21 08:33

Ölü derilere elveda diyebilirsiniz! Evdeki malzemelerle yapabileceğiniz doğal peeling tarifleri

Peeling ürünleri, cildin üst tabakasında oluşan ölü deriyi soyar ve temizler. Çeşitli hammaddelerden üretilen, türlü kokulara sahip kozmetik peelingleri her yerde bulmak mümkün ama bu hazır ürünler içeriğinde binbir kimyasal barındırarak bazen bize "acaba" dedirtebiliyor. Siz de kendi doğal peeling etkili maskenizi, kolayca bulabileceğiniz malzemelerle hazırlamak istiyorsanız, buyurun yazımıza!

Kadin 11-11-21 00:19

Eskiyen banyo liflerini atmayın! Onlarla ev temizliğinde mucizeler yaratabilirsiniz

Köpük köpük olmuş bir banyo lifi, duş almak için en gerekli malzemelerden biri. Deri üzerinde peeling etkisi yapan ve artık derilerden arınmayı sağlayan lifler bir evin vazgeçilmez nesneleri. Ailede her bir kişinin ayrı bir lif kullanması, sık kullanılan ve çabuk eskiyen pek çok eşyanın ortaya çıkmasına yol açıyor. Peki kullandıkça yıpranan ve eskiyen lifleri atmalı mıyız?

Haber 26-10-21 07:57

Kahve bu işe de yarıyormuş! Peeling etkisi yaratan kahveli cilt maskeleri

Sabah gözünü açar açmaz cezveye koşanlardan mısınız? O zaman size güzel bir haberimiz var! Kahve, günümüzde cilt bakımında sıkça tercih ediliyor çünkü kafein, ciltte kan dolaşımını hızlandırıcı bir etkiye sahip. Kahveyle yapılan cilt bakımı sonucunda cilt daha pembe ve sağlıklı bir görünüm kazanıyor. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu tariflerle siz de ışıldayan bir cilde kavuşabilirsiniz

Kadin 15-10-21 07:08

Pürüzsüz ve çarpıcı dudaklar hayal değil! Evdeki malzemelerle yapabileceğiniz peeling ve maskeler

Kuruyan ve çatlaklarla dolan dudaklar, özellikle de havaların soğuduğu bugünlerde başımıza bela olabiliyor. Neyse ki evde bulanan birkaç malzeme ve doğal tarifler sayesinde bu sorunun üstesinden gelmek mümkün! Peki çatlaklarla dolu dudaklarla nasıl başa çıkacağız? İşte bilmeniz gereken detaylar...

Kadin 06-10-21 22:55

Ciltte biriken ölü deriler kabusunuz olmasın! Peeling uygulamanın önemi ve faydalarına mutlaka göz atın

Günlük hayatın koşuşturmasında bazı şeyleri unuttuğumuz gibi kişisel bakımımızı da ihmal ediyoruz. Bu yoğun tempolu hayatta özellikle cildimiz yıpranabiliyor ve çeşitli cilt sorunları yaşayabiliyoruz. Örneğin; ölü hücreler cildimizi terk etmeyebiliyor ve cansız bir görüntü oluşuyor. Peeling de bu noktada imdadımıza yetişiyor. Peki bu peeling tam olarak ne işe yarıyor?

Kadin 27-09-21 09:50

Güzellik merkezinde yaptırdığı peeling yüzünü yaktı! Genç kadın kabusu yaşadı

Güzellik merkezinde kristal peeling yaptıran 33 yaşındaki talihsiz kadın hayatının şokunu yaşadı. Yüzünde yanıklar oluşan ve izler kalan N.B., işletme hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 01-09-21 11:43

Evde cilt bakımı çok kolay! Kahve ve soda ile peeling kendiniz hazırlayın

Cilt bakımının olmazsa olmazlarından biri cildi ölü hücrelerden arınmaktır. Bu noktada peeling kişilerin imdadına koşar. Haftada en az 1 kez peeling yaparak ölü cilt hücrelerinden kurtulmanız mümkün. Ancak cilt bakımı yaparken cildinizi tanımanız ve ihtiyaçlarını bilmeniz oldukça önem taşır. Cildinizin ihtiyacına göre oluşturacağınız cilt bakım rutinleri pürüzsüz bir görünüş elde etmekte yardımcınız olacak.

Haber 09-02-21 12:30

Keçeyle kapladıkları organik sabunları satarak ev ekonomisine katkı sağlayacaklar

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Kadın Kültür Evi'nde eğitim gören kadınlar, renkli yün keçeyle kapladıkları organik sabunların satışını yaparak gelir elde etmek istiyor - Sandıklı Kadın Kültür Evi Sorumlusu Esra Baykal: -"El sanatlarına yönelik eğitimler planlıyoruz. Keçeden sabun kaplama kursunu da bu çalışmalar kapsamında açtık. Kadınlarımız burada hem meslek öğreniyor hem de ilerleyen süreçte kurulacak satış noktalarında ürünlerin satışları yapılarak aile bütçelerine katkı sağlayacak" - El sanatları eğitmeni Ayşenur Karaca: - "Ürettiğimiz keçe sabunlar, banyolarda lif gibi kullanılabiliyor. Hatta peeling (Cilt temizleme) etkisiyle cilde faydası var. Ayrıca, farklı renkteki ve motiflerdeki keçe sabunlar, süs eşyası olarak da değerlendirilebilir"

Yurthaber 20-01-21 11:14

Keçeyle kapladıkları organik sabunları satarak ev ekonomisine katkı sağlayacaklar

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Kadın Kültür Evi'nde eğitim gören kadınlar, renkli yün keçeyle kapladıkları organik sabunların satışını yaparak gelir elde etmek istiyor - Sandıklı Kadın Kültür Evi Sorumlusu Esra Baykal: -"El sanatlarına yönelik eğitimler planlıyoruz. Keçeden sabun kaplama kursunu da bu çalışmalar kapsamında açtık. Kadınlarımız burada hem meslek öğreniyor hem de ilerleyen süreçte kurulacak satış noktalarında ürünlerin satışları yapılarak aile bütçelerine katkı sağlayacak" - El sanatları eğitmeni Ayşenur Karaca: - "Ürettiğimiz keçe sabunlar, banyolarda lif gibi kullanılabiliyor. Hatta peeling (Cilt temizleme) etkisiyle cilde faydası var. Ayrıca, farklı renkteki ve motiflerdeki keçe sabunlar, süs eşyası olarak da değerlendirilebilir"

Yurthaber 20-01-21 11:14

Göz alıcı dudaklar için ev yapımı kolay dudak peelingi tarifleri

Havaların soğumasıyla yaşanan problemlerin başında dudak çatlamaları ve cansız görünen dudaklar gelir. Siz de bu durumdan şikayetçiyseniz evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz evde dudak peeling ürünleriyle bu durumu çözebilirsiniz.

Kadin 08-12-20 10:30

Büyük hata! Duş alırken ayakları yıkamamak bu soruna neden oluyor

Yaklaşık 250 bin ter bezine sahip oldukları için, günde 2 litrelik büyük bir ter sadece ayaklarımız tarafından üretilebilir ve üzerlerinde yaşayan bakterilerle birleşince, bu oldukça kötü bir koku yaratır. Ayaklarınızı yıkamak ve peeling yapmak sadece kokuyu gidermeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda kanınıza, ayak tırnaklarınıza ve hatta eklemlerinize de fayda sağlar.

Haber 23-09-20 12:09

Bu malzemeler her evde var! Hepsi vücut peelingi için çok faydalı...

Canlı deriyi ortaya çıkarmak ve epilasyon sonrası batık oluşumunu engellemek için peelinge ihtiyaç duyarız. Piyasada çeşitli peelingler bulunuyor olsa da evdeki malzemelerle de kendi ihtiyaçlarınıza yönelik peeling hazırlamak mümkün. Gelin, birlikte vücut peelingi için kullanabileceğiniz doğal malzemelere birlikte bakalım.

Kadin 12-08-20 10:06

Bu peeling etkili cilt maskeleriyle çok daha güzel olacaksınız! Kil, kahve...

Işıl ışıl parlayan, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt herkesin hayali! Kusursuz bir cilde kavuşmanın en etkili yolu ise peeling etkisiyle cildi ölü hücrelerden temizleyen maskeleri kullanmak. Neyse ki evde bulunan malzemelerle 2 dakikada kolayca hazırlayabileceğiniz doğal içerikli maskeler var. İşte arındırıcı özelliğiyle teninize bakım yapabileceğiniz peeling etkili doğal cilt maskesi tarifleri!

Kadin 13-07-20 14:57

4 adımda kusursuz dudaklara ulaşabilirsiniz! Ev yapımı peeling ile...

Yumuşak ve dolgun dudaklar hepimizin ortak arzusu. Çünkü gülümsemenin sadece bakımlı dişlerle alakalı olmadığını biliyoruz. Angelina Jolie'den Kardashian kadınlarına uzanan yolda gösterişli ve kusursuz dudakların önemini hepimiz kavradık, değil mi? Uzak bir rüya gibi gözüken pembe, canlı ve tatlı dudaklara sahip olmak hiç de zor değil! Şimdi harekete geçmenin tam zamanı!

Kadin 25-06-20 11:49

Türk kahvesi ile peeling sonrası cilde nasıl bir bakım yapılabilir?

Türk kahvesi tiryakileri güne bir fincan kahve olmadan asla başlayamazlar. Hele ki gün içinde kahve içmediklerinde baş ağrısından gerginliğe kadar birçok belirti kendisini gösterir. Peki Türk kahvesinin hoş sohbet eşliğinde keyifle yudumlanmasının yanı sıra cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olduğunu biliyor muydunuz?

Kadin 23-06-20 11:42

Karbon peeling nedir, nasıl yapılır, yararlar ve zararları nelerdir?

Dış görünüş insanları etkilemede her zaman ön planda olmuş, pürüzsüz bir cilde sahip olan insanlar daha özgüvenli ve etkileyici olmayı başarmışlardır.

Kadin 23-06-20 11:41

Gençleştiren maske tarifleri! Bu 5 doğal maskeyi uygulayınca gözlerinize inanamayacaksınız...

Zamanı durdurmak hepimizin en büyük arzusu. Henüz kırışıklıklarla tanışmamış, canlı ve genç bir cilt istiyoruz. Bu uğurda kozmetiklere küçük çapta bir servet harcadığımız da doğru. Yüz yıkama jeli, gözaltı kremi, gece kremi, gündüz kremi, tonik ve peeling tamam, unuttuğumuz bir şey kaldı mı? Tabii ya! Cildinize, ihtiyacı olan yoğun bakımı sunacak maskeleri unuttuk!

Kadin 18-05-20 14:27

Hiçbir yararı yok ama bu güzellik ürünlerini kullanmaya devam ediyoruz

Gündüz kremi, tonik veya peeling... Cildinizin tüm bu ürünlere gerçekten ihtiyacı olduğuna emin misiniz? 2018 yılında Amerikan kozmetik markası SkinStore tarafından yapılan bir araştırmaya göre, ortalama bir kadın günde yaklaşık 16 kozmetik ürünü kullanıyor. Ve bunlar için harcadığımız paranın ise haddi hesabı yok.

Kadin 18-05-20 09:25

Limon ve aspirinin cilt bakımında mucizevi etkisi! Gözlerinize inanamayacaksınız...

Bir güzellik sırrı duymak ister misiniz? Ağrıları hafifletmek için kullanılan aspirinin cilt bakımındaki etkisi kanıtlandı. Aspirin ve limon suyu birleşince cilt için harika bir ikili haline geliyor ve cildinizi tazeleyip iyileştiriyorlar. Bu ikiliden aspirin cilde peeling yapan bazı bileşikler içerirken, limon da içerdiği C vitamini sayesinde güneş hasarını en aza indirgiyor.

Kadin 07-05-20 13:40

Leke tedavisinde yeni soluk: Cosmelan

Gebelik dönemi, bazı ilaçlar, solaryum, hormonal hastalıklar, genetik ve mevsimsel faktörlere bağlı olarak gelişen lekeler, günümüzde birçok kadının ve erkeğin korkulu rüyasına dönüşebiliyor. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bora Özel, leke tedavisindeki son yenilik olan enzimatik peeling ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Kadin 05-03-20 16:37

Doğal peeling hazırlamanın püf noktası

Canlı bir cilde sahip olmak için çok fazla para harcamak gerektiğini düşünüyorsanız yanıldığınızı söyleyebiliriz. Evde bulunan malzemeleri değerlendirerek de parlak ve hayalinizdeki cilde sahip olmanız mümkün. Nasıl mı? İşte bu sorunun cevabı...

Kadin 24-12-19 11:56

Banyoda peeling için kullandığımız lif kabağı aslında bakın ne?

Ölü derilerden kurtulmak için vücudumuzda, canlılık kazandırmak için yüzümüzde, selülit problemlerinde kullandığımız lif kabağının (sünger lifi) aslında ne olduğunu biliyor muydunuz? Birçok vitamin ve mineral barındıran bu ürün aslında kurutulmuş salatalık.

Kadin 26-07-19 16:46

Kadınlar ömürlerini güzellik için harcıyor! En büyük korkuları ise...

Yeni yapılan bir araştırma, kadınların hayatlarını daha güzel ve genç görünmek için harcadığını gösteriyor. Çalışmadan çıkan sonuçlara göre kadınlar zamanlarını yüzlerini yıkamak, nemlendirici uygulamak ve peeling yapmak için harcıyor.

Kadin 26-06-19 09:53

Estetik Hekim Çiğdem Akman: “Şeker peeling fark oluşturuyor”

Medikal Estetik Hekimi Çiğdem Akman, şeker peelinginin fark oluşturduğunu söyledi.Medikal Estetik Hekimi Çiğdem Akman, “Acılı, Zor, Uzun süren tüm tedaviler yerini yeni trend şeker peeling’e bıraktı.

Yurthaber 17-06-19 10:50

200 aileye gıda yardımı

Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Bafra Umut Derneği (BAFUMDER) 200 aileye gıda dağıtımı yaptı.Ramazan ayı dolayasıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteğinde bulunan Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, "Derneğimizin gönüllülerinin bağışlamış oldukları gıda malzemeleri un, seker, çay, bulgur, tuz,makarna, çorbalıkları 200 aileye teslim ettik.

Yurthaber 03-06-19 12:10

Aslında yararsız ancak kullanmaya devam ettiğimiz popüler güzellik ürünleri

Gündüz kremi, tonik kullanıyor veya peeling yapıyor musunuz? Öyleyse, cildinizin tüm bu ürünlere gerçekten ihtiyacı olduğuna emin misiniz? 2017 yılında Amerikan kozmetik markası SkinStore tarafından yapılan bir araştırmaya göre, ortalama bir kadın günde yaklaşık 16 kozmetik ürünü kullanıyor. Ve bunlar için harcadığımız paranın ise haddi hesabı yok.

Kadin 24-04-19 08:44

Ruhun Dirilişi Çanakkale tiyatro oratoryosu

Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen "Ruhun Dirilişi Çanakkale" tiyatro oratoryosu etkinliği sanatseverlerin katılımı ile gerçekleştirildi ve yoğun ilgi gördü.Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki tiyatro etkinliğine; Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca, Eskişehir Defterdarı Rahim Taş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, sanatseverler ve davetliler katıldı.Seyircilerin duygusal anlar yaşadığı tiyatro programının yönetmenliğini eğitimci, yönetmen ve tiyatro öğretmeni Seker Aybala yaptı.

Yurthaber 29-03-19 12:00

Kadınlar şimdi bunun için kesenin ağzını açıyor! Yeni trend 'zengin kız yüzü'

‘Rich Girl Face’ yani zengin kız yüzü 2019’da herkesin istediği plastik cerrahi trendi olma yönünde hızla ilerliyor. Bu eğilim dermal dolgu maddeleri, kimyasal peeling ve botoks enjeksiyonlarını içeriyor.

Kadin 18-03-19 12:21

Enzim peeling birçok bölgenize derman oluyor

Doktor Sevgi Ekiyor, “Enzim peeling uygulamasının birçok bölgenize derman oluyor” dedi.Yüz ve vücutta yer alan lekeler, renk değişimleri ve koyulaşmalar için son zamanlarda çok severek kullandığı iki üründen bahseden Ekiyor, “Geliştirilmiş içeriği ile enzim peeling sistemine sahip böylelikle hassas ciltlerde ve hassas bölgelerde de kullanıma uygun haline getirilmiş uygulanması çok kısa ve kolay olan hatta bazı hastalarıma ev ödevi olarak da verebildiğim ve genellikle hydrafacial ve mezoterapi gibi işlemler de kombin edebildiğim antiaging ürünlerinden ilki; PQ Age Evolution; FDA onaylı bu peeling içerik maddeleri açısından diğer tüm topikal ürünlerden farklı endikasyonlara sahip durumda.

Yurthaber 17-01-19 11:50

Güzelliğe ve bakıma dair her şey bu merkezde

10 yıldır güzellikle ilgili tüm bakım ve uygulamalarla adından söz ettiren Hatice Soydan, "Özellikle ciltle ilgili sorunların tedavisi, karbon peeling, dermapen, lazer epilasyon, kalıcı makyaj, kirpik bakımları ile güzelliğe dair aradığınız tüm çözümleri sunuyoruz" dedi.10 yıldır sektörde bulunan ve 5 yıldır da ticaret yaşamından faaliyet gösteren Hatice Soydan, deneyimli ekibiyle MyVia Park 414’te 1 yıldır hizmet veriyor.

Yurthaber 10-12-18 12:25

Güçlü kaşların yeni sırrı: Kaş peeling'i! İşte izleyeceğiniz yol

Cilt bakımında kan dolaşımını ve hücre yenilenmesini hızlandıran peeling'in önemini bilmeyen yok. Peki kaşlarına peeling yapmanın önemi hiç aklınıza geldi mi? Cilt bakım rutininizde kaşlarınıza ayıracağınız 15-20 saniyelik bir zaman gür ve sağlıklı kaşların yeni sırrı. Daha yoğun ve gür kaşlara sahip olmak için bu adımları uygulamanız yeterli.

Kadin 02-11-18 17:02

Evde hazırlayabileceğiniz 10 doğal peeling tarifi! Türk kahveli olanı denemelisiniz

Peeling; cildi ölü derilerden arındıran, yeni hücre oluşumunu hızlandıran, cildin daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayan bir uygulama.

Kadin 06-09-18 15:13

Cilt sorunlarına tıbbi yaklaşım! Peeling uygulamaları

Estetik Dermatolog Dr. Ebru Sağlık, tıbbi peeling uygulamaları hakkında açıklamalarda bulundu. İşte akne, renk düzensizlikleri, yağlanma, parlaklık gibi sorunlara tıbbi yaklaşım...

Kadin 27-08-18 09:46