Selülit Haberleri

Selülitleri yok edip çilek bacak görünümüne son veriyor! Pürüzsüz bacakların sırrı

Selülit, birçok kadının karşılaştığı yaygın bir cilt sorunudur. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının hedeflerinden biridir. Eğer selülitlerle mücadele ediyor ve çilek bacak görünümünden kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın sırlarını ve evde uygulayabileceğiniz basit peeling karışımını haberimizde derledik.

Kadin 06-04-2024 14:37

Tam bir selülit düşmanı! Hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların gözdesi

Son dönemde kullanımı oldukça artan ‘kabak lifi’ hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların 1 numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor.

Kadin 19-03-2024 13:58

Gardırobunuzu elden geçirmeniz gerekecek! Yanlış kıyafetler selüliti arttırıyor... O yöntem geçirmek yerine daha da kötüleştiriyor

Selülitten nasıl kurtulunur? Selülit nasıl gider? Pek çok kadın bacaklarındaki bu portakal kabuğu görünümünden şikayetçi. Ancak kadınlar arasında selüliti azaltma yolları olarak konuşulan bazı yöntemler, selüliti iyileştirmek yerine daha da kötüleştirebiliyor. Uzmanlara göre bunlardan bir tanesi de dar kot pantolonlar. Uzmanların verdiği o önemli bilgiler sonrasında gardırobunuzu elden geçirmeniz gerekebilir.

Kadin 05-02-2024 10:40

Selülit nasıl geçer, ne iyi gelir? Evde uygulanabilecek yöntemlerle selülit nasıl yok edilir?

Selülit birçok kişinin en azından bir kez karşılaştığı estetik bir endişedir ve genellikle cilt altı yağların fibrotik bağ dokusu ile sıkıştığı bölgelerde oluşur. Bu durum, cildin pürüzlü ve portakal kabuğu benzeri bir görünüm kazanmasına neden olabilir. Selülit, genetik faktörler, hormonal değişiklikler, yaşlanma ve yaşam tarzı alışkanlıklarının bir sonucu olarak ortaya çıkabilir. Ancak selülitin tamamen geçirilip geçirilemeyeceği konusu hala tartışmalıdır.

Haber 30-08-2023 00:34

Selülit nasıl geçer,1 haftada selülit geçer mi? Selülit neden olur, nasıl gider?

Selülit birçok kadının karşılaştığı bir cilt sorunudur. Selülit, genellikle kalça, uyluk, karın ve üst kol gibi bölgelerde oluşan ciltte çukurluklar, düzensizlikler ve portakal kabuğu görünümü ile karakterizedir. Genellikle hormonal değişiklikler, genetik faktörler, yanlış beslenme, hareketsiz yaşam tarzı ve dolaşım sorunları gibi birçok faktör selülite katkıda bulunabilir. Peki, selülit nedir ve nasıl geçer?

Haber 15-06-2023 13:43

Selülitleri yok eden karışım! Yaza pürüzsüz bacaklarla girmek için...

Selülit portakal kabuğu görünümüyle en çok bacak ve kalça kısmında görülüyor. Selülitin sadece kilolu kişilerde olduğu düşünülse de bu eksik bilinen bilgiler arasında yer alıyor. Herkeste görülebilen selüliti yok etmek için çözüm yolları arıyorsanız aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 25-05-2023 12:34

Vücuduna yorum yapanlara soyunarak cevap verdi! Minik bikinisiyle doğal kıvrımlarını sergiledi

Kadınların bedenlerine yapılan acımasız yorumlar birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve doğal vücudunu beğenmemesine neden olabiliyor. TikTok'ta büyük bedenli olmayı sevdiğini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı kötü yorumlara soyunarak cevap verdi. Selülit ve vücut çatlaklarını cesurca sergiledi.

Kadin 09-05-2023 09:47

Sosyal medya fenomeni Karina Irby, verdiği kiloları transparan tanga iç çamaşırıyla sergiledi! Doğal kıvrımlarına övgü yağdı

Kadın vücudu üzerine yaratılan baskılar birçok kişinin günlük hayatta ve sosyal medyada problemler yaşamasına neden oluyor. Yaz yaklaşırken kilo vermek için çeşitli uygulamalara başlayan kadınlar bu süreçte zorlu anlar yaşayabiliyor. Vücut pozitifliğini savunan Karina Irby, transparan tanga iç çamaşırıyla doğal kıvrımlarını sergileyerek kilo verme sürecinde olan kadınlara destek verdi.

Kadin 01-05-2023 09:35

Beden pozitifliğini savunmak için transparan elbisesiyle poz verdi! Göğüslerini elleriyle kapattı... “Sarkık göğüslerim ve selülitlerim...”

Sosyal medya fenomeni Sophie Lait, beden pozitifliğini savunan yeni paylaşımıyla hayranlarından tam not almayı başardı. Sosyal medyadan sıklıkla beden pozitifliğine yönelik paylaşımlar yapan Lait, bu kez ilham olması için vücudunu tamamen gösterdiği transparan bir elbise seçti.

Trend 29-03-2023 10:15

Sessiz katil'in önemli belirtisi! Vücudu oyun hamuruna dönen adam yaşadıklarını paylaştı

Vücutta ortaya çıkan değişimler birçok hastalığın belirtisi olabiliyor. Çok riskli hastalıkları önceden fark etmek ve gerekli önlemleri almak hayati önem taşıyor. TikTok hesabında vücudunun oyun hamuruna dönüştüğünü paylaşan bir adam hastalığının etkilerini gösterdi.

Haber 16-02-2023 10:26

Beden pozitifliğini savunmak için iç çamaşırıyla poz verdi! Doğal halini cesurca paylaştı... “Selülitlerimle mutluyum”

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ariella Nyssa, Instagram’daki samimi enstantelerine bir yenisini daha ekledi. Vücudunun doğal halini cesur bir şekilde gösteren Nyssa, “Selülitlerimi seviyorum” diyerek iç çamaşırıyla poz verdi. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 27-01-2023 15:30

Selülitlere veda edin! Pürüzsüz bacaklara kavuşmanın yolu çok basit

Selülit vücudun birçok yerinde ortaya çıkarak can sıkıcı durumlara yol açıyor. Genellikle bacak ve kalça etrafında görülen selülitten kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Herkes selülitten kurtulmanın ve pürüzsüz bacakların hayalini kuruyor. İşte selülitlerinizden kurtulmanızı sağlayacak çözüm önerileri...

Kadin 07-12-2022 11:54

Herkes saklıyordu! Sosyal medya fenomeni çekinmeden açık açık selülitlerini gösterdi... “Ağlıyordum ama...”

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Danielle, Instagram’da “Kale Them With Kindness” sayfası sayesinde 100 binden fazla takipçiye sahip. Beden olumlaması tavsiyeleri veren Danielle, son paylaşımında iç çamaşırlarıyla çekilen bir pozunu paylaştı. Selülitleri yüzünden ağladığını itiraf eden Danielle, şimdi bedenini kucakladığını söyledi.

Trend 07-12-2022 08:57

Selüliti bitiren doğal karışım! Her sabah bir bardak için

Selülit kadınların en büyük düşmanı. Ancak kadınların unuttuğu bir şey var! Jessica Alba, Kim Kardashian, Sandra Bullock ve Cindy Crawford gibi isimlerin bile selüliti var. Selülit için kadınların ortak sorunu diyebiliriz. Selüliti azaltmanın birçok yolu var. Selüliti azaltmak için hayatınıza spor ve sağlıklı beslenmeyi mutlaka uygulamalısınız. İşte selülit görünümünü azaltan doğal karışım.

Kadin 18-11-2022 09:11

Prof. Dr. Canan Karatay kullananları uyarmıştı! Bakteri yuvası bulaşık süngerlerini çöpe atın: Kabak lifi etkili sonuçlar sağlıyor

Bulaşık süngerlerinin zararları bugüne kadar tam anlamıyla bilinmiyordu. Yapılan açıklamalar bulaşık süngerlerinin bakteri yuvası olduğunu belirtiyor. Prof. Dr. Canan Karatay'ın bulaşık süngeri hakkındaki çarpıcı açıklamalarının ardından alternatif ürünler aranıyor. Doğal kabak lifi hem sağlığınız hem de doğa için doğru tercih olarak görülüyor. Üstelik kabak lifi sadece mutfakta değil birçok alanda fayda sağlıyor. İşte kabak lifi faydaları...

Kadin 09-11-2022 09:21

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa selülitlerini ve fazla kilolarını böyle kutladı! Çırılçıplak poz verdi

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla kısa sürede fenomen dönüşüne Ariella Nyssa, fazla kilolarını eleştirenlere sosyal medyadan cevap verdi. Vücudunu gizlemek yerine herkese meydan okuyan Nyssa, toplum tarafından kusur olarak görülen selülit, fazla kilo ve çatlaklarını sergilemek için tamamen çıplak fotoğraflarını paylaştı.

Trend 14-09-2022 15:08

Bacaklarınız pürüzsüz olacak! At kılı fırçası kullanarak batık, selülit sorunuzu çözebilirsiniz, at kılı fırçası faydaları nelerdir? Nasıl kullanılır?

Genellikle bacaklarda ve kalçalarda görülen batık ve selülit sorunu oldukça rahatsız edici olabiliyor. Kadınlar bu sorunlara çözüm önerileri arıyor. Son yıllarda popüler olan at kılı fırçasıyla kuru fırçalama yapmak bacaklarınızı pürüzsüz hale getirebilir. Batık nasıl düzelir? Selülit nasıl giderilir? Gibi soruları merak ediyorsanız at kılı fırçası tam size göre bir tercih olacak!

Kadin 18-08-2022 09:55

Beden pozitifliği savunucusu olan Yasmin Hadfield, en doğal halini paylaştı! “Kusurlarınızı kucaklayın”

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Yasmin Hadfield, en doğal halini takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyadan bikinili bir paylaşım yapan Hadfield, selülitlerini ve çatlaklarını büyük bir gururla sergiledi.

Trend 18-07-2022 15:36

Tatile gitmeden uygulayın! Bu karışım ile selülitlere elveda

Selülit görünümü oldukça can sıkıcı olabiliyor. Özellikle yaz aylarında giyilen kısa etek ve şortlardan görünen selülit görünümünü geçirmek için çeşitli yöntemler deneniyor. Aşağıda yer alan karışım ile selülit görünümünden kurtulabilirsiniz.

Kadin 08-07-2022 07:09

Yazın çilek bacak görünümüne elveda! Pürüzsüz bacaklar için mutlaka uygulayın

Yazın gelmesiyle birlikte bacaklardaki görünümlere daha fazla dikkat edilmeye başlanıyor. Yazın giyilen kıyafetlerden görülen bacaklarda batık ve çilek bacak görünümü rahatsız edici olabiliyor. Kadınlar bu görünümlerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deniyor. Ancak bu yöntemlerin çoğu başarısız oluyor. Aşağıda yer alan yöntem ile istediğiniz pürüzsüz bacaklara kolayca kavuşabilirsiniz.

Kadin 21-06-2022 10:04

Tatil sezonu yaklaşırken selülitlerinizi yok edecek öneriler

Keyifle geçirmeyi düşündüğünüz yaz planınızın hüsrana dönüşmemesi için selülitlerinizi yok etmenin çözümü var. Öncelikle bilmeniz gereken altın kural: Yaz tatili hazırlıkları yapmaya başladığınızda yanınızda mutlaka selülit kremi bulundurmanız. Ayrıca selülitlerinizin tamamen yok olmasını ve bir daha oluşmamasını istiyorsanız beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmelisiniz. Çünkü yanlış beslenme, selülit oluşumunun en büyük sebeplerinden biri. Hareketsiz yaşam tarzını bırakıp harekete geçmeye

Kadin 09-06-2022 14:22

Selülit görünümüne kahveyle veda edin! Etkisi inanılmaz

Selülit, hem kadınlarda hem de erkeklerde görülüyor. Genellikle üst bacağın arka tarafında görülen selülit başka alanlarda da çıkabiliyor. Özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla birçok insan selülit görünümünü azaltmak ve bitirmek istiyor. Verdiğimiz öneriler ile selülit görünümünü kolaylıkla çözebilirsiniz.

Kadin 16-03-2022 09:42

Selülit ve çatlak görüntüsünden kurtulmak isteyenler için ipuçları ve ürün önerileri

Kadınların en büyük cilt problemlerinin başında çatlak ve selülit geliyor. Kötü görüntüsü nedeniyle kıyafet seçimini doğrudan etkileyen ve hemen her kadının korkulu rüyası olan bu ikili, uzun tedavi gerektirdiği için sabırları zorluyor. Ancak her sorunun mutlaka bir çözümü bulunuyor. Çatlak ve selülit görünümünden sizi kurtaracak çözüm önerilerini ve en iyi ürünleri sizler için listeledik.

Kadin 04-01-2022 15:17

Selülitlerden kurtulmak için binlerce lira harcamanıza gerek yok! Bu yöntemler hepsiyle vedalaşmanızı sağlıyor

Dolaşım bozukluğu sebebiyle oluşan selülitler, birçok kadının kabusu. Neyse ki bu bu problemden kurtulmak mümkün! Üstelik bunun için pahalı kremler kullanmanıza da gerek yok. Evinizde kolaylıkla hazırlayabileceği doğal bakım kürleri ve egzersiz hareketleri sayesinde selülitlere veda edebilirsiniz.

Kadin 03-12-2021 08:21

Selülit ve çatlaklardan kurtulmak mümkün! Bu yöntemleri uygularsanız...

Her fırsatta bedeni saran selülit ve çatlaklar en ısrarcı baş belaları listesinde. Onlardan kurtulmak biraz zor olsa da imkansız değil. Düzenli olarak bazı formüller uygulayıp, bazı alışkanlıklar kazandığınızda bebeksi cildinize yeniden kavuşulabilirsiniz. Peki pürüzsüz cildinize nasıl kavuşacağınızı biliyor musunuz? İşte detaylar...

Kadin 04-11-2021 01:19

Yaz hazırlıklarına şimdiden başlayın: En iyi selülit kremi tavsiyeleri

Yaz aylarını yeni uğurlamış olsak da kışın tembelliğine kendinizi kaptırarak vücudunuzu ihmal etmek doğru olmaz. Yıllar içinde değişen beslenme alışkanlıklarınıza, günlük koşturmacanıza ve spor yapma sıklığınıza bağlı olarak vücudunuz belli bir form kazanır. Bu süreçte oluşan selülitleriniz varsa onlarla mücadele edebilmeniz için piyasada birçok krem bulunmakta. "Hangi selülit kremi daha iyi?" karar veremiyorsanız bu ürünler arasından en iyi selülit kremini seçmek için doğru yerdesiniz!

Kadin 02-11-2021 13:54

Burcu Esmersoy'dan selülit itirafı

Bodrum'da yazı geçiren Burcu Esmersoy günlük hayatına dair açıklamalarda bulundu. Esmersoy selülit itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 26-07-2021 14:50

Dar kıyafet giyerken bir kez daha düşünün! Hiç ummadığınız tehditlerle karşı karşıya olabilirsiniz

Dar giysileri, bazen moda anlayışınızı yansıttığı için bazen de forma soktuğunuz vücudunuzu daha iyi gösterdiği için tercih ediyor olabilirsiniz. Ancak dar giyinmenin sağlığınız için ne kadar zararlı olduğundan haberdar mısınız? Peki gerçekten dar kıyafetler sağlığınıza zarar veriyor mu? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi? Gelin bir göz atalım!

Haber 12-07-2021 14:25

Exilis ile selülit tedavisi ve sarkma nasıl geçer sorusu kabus olmaktan çıkıyor!

Exilis, dünyada mevcut olan 3 adet zayıflama sisteminden birisidir. Radyofrekans bazlı sistemler, ultrason bazlı sistemler ve soğutma bazlı sistemler mevcuttur. Dünyada bu üç sistemi aynı makinede tek başlık altında toplayan tek sistem Exilis sistemidir. Konuyla ilgili bilgi veren Medikal Estetik Hekimi Dr. Emre Çiçek, exilis ile zayıflamanın nasıl sağlandığını, hangi bölgelere ve kimlere uygulandığını anlattı. İşte exilis ile zayıflamanın detayları...

Kadin 22-06-2021 11:21

Bir ayda selülit görüntüsü nasıl azalır?

Tatil sezonu açılmışken kadınların baş belası selülit konusu yine gündemdeki yerini aldı. Bu görüntüden hoşlanmayanlar sadece 1 ay içinde selülit görüntüsünden kurtulabilir. Peki nasıl?

Kadin 11-06-2021 14:18

Eiza Gonzalez: Selülitler kalçalarımdaki küçük gamzelermiş gibi geliyorlar

Eiza Gonzalez, Shape dergisine konuk oldu. Genç oyuncu açıklamasında "Selülitler bana kalçalarımdaki küçük gamzelermiş gibi geliyorlar" dedi.

Magazin 18-04-2021 10:28

Duygu Özaslan en sonunda isyan etti! 'Hâlâ selülitim var'

Bulimia nervoza hastalığı olduğunu itiraf eden Duygu Özaslan, uzun tedaviler sonucunda tedavi olmuş ve aynı zamanda kontrollü şekilde kilo vermişti. Duygu Özaslan son olarak yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Magazin 09-04-2021 14:35

Birçok kadının sorunu olan selülitten masaj yoluyla kurtulmak mümkün mü?

Fazla vücut sıvısını boşaltmak, yağ hücrelerini yeniden dağıtmak, dolaşımın iyileştirilmesi ve cildi dolgunlaştırmak selülit masajının sağladığı yararlardan. Peki, birçok kadını etkileyen bir problem olan selülitten masaj yöntemiyle kurtulunabilir mi?

Kadin 12-02-2021 14:49

Bölgesel zayıflama ve selülit tedavisi

Memorial Hastanesi Medikal Estetik Bölümü doktorları, mezoterapi yönteminin kullanım alanları ve mezoterapi yöntemi ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı:

Haber 26-06-2005 01:01

Selülit tedavisinde LPG yöntemi

Kadınlara özgü bir sorun olan selülit tedavisinde ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) belgeli tek cihaz olan LPG Cellu 16, Ordu'da faaliyet gösteren Este-Life Güzellik Merkezi'nde hizmet vermeye başladı.

Haber 13-06-2005 13:57

Selülite karşı doğal beslenmenin önemi

Selülit, günümüz kadınının asli sorunlarından. İşin tatsız yanı, selülitin baş edilmesi kolay bir problem olmayışı ve fazla kiloyla doğrudan ilişkisi bulunmayışı. Vücutta bir dolaşım problemi ortaya çıktığında selülit oluşuyor. Eğer vücudunuzda selülit varsa, bunun anlamı, vücudu temizleyen lemfatik sistemin, tıkanıklık sebebiyle işlevini tam olarak yerine getiremiyor olduğudur. Eğer selüliti kendinizden uzak tutmak istiyorsanız, beslenmenize dikkat etmek zorundasınız.

Haber 04-06-2005 01:18

Selülite karşı doğal beslenme şart

Selülit, günümüz kadınının asli sorunlarından. İşin tatsız yanı, selülitin baş edilmesi kolay bir problem olmayışı ve fazla kiloyla doğrudan ilişkisi bulunmayışı. Vücutta bir dolaşım problemi ortaya çıktığında selülit oluşuyor. Eğer vücudunuzda selülit varsa, bunun anlamı, vücudu temizleyen lemfatik sistemin, tıkanıklık sebebiyle işlevini tam olarak yerine getiremiyor olduğudur. Eğer selüliti kendinizden uzak tutmak istiyorsanız, beslenmenize dikkat etmek zorundasınız.

Haber 15-05-2005 05:45

Selülit tedavisinde mezoterapi uygulaması

Bu yazımızda bayanlarda genç yaşlı, zayıf şişman demeden en sık rastlanılan şikayet konusu olan Selülit ve çözümlerinden; bilhassa Mezoterapi'den kısaca bahsetmek istiyorum. Çünkü uygulama açısından en elverişli aylar içerisindeyiz.

Haber 15-02-2005 05:02

Karbositerapi ile selülitlerden kurtulun

"Karbositerapi" yönetimiyle selülitlerden kurtulun. Birkaç yıldır ülkemizde de uygulanmakta olup bilhassa son bir senedir duyulan ve yaygınlaşan karboksiterapi metodu hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum .

Haber 31-01-2005 04:54

Su içmenin faydalarını biliyor musunuz?

Gündelik hayatta ihmal ettiklerimizin başında su içmek gelir. Özellikle kimimiz için eziyettir sanki o bir bardak suyu bitirmek. Ancak sağlığın korunması ve canlılığın sürdürülebilmesi için gerekli bir numaralı madde sudur. Vücudumuzun yüzde 55-75'lik kısmını oluşturur.

Haber 24-01-2005 02:53

Selülitten kurtulmak için doğru beslenin

Günümüzde kadınların en önemli sorunlarından biri olan selülitten (bağ dokusu iltihabı) korunmak için doğru beslenilmesi gerektiği bildirildi. Uzmanlar, selülit sorunu olan kadınlara, bol sebze ve meyve yiyerek doğal gıdalar tüketmeyi öneriyor. Bununla birlikte selüliti olanlara da bol su içilmesi, alkol ve kahveden uzak durulması tavsiye ediliyor.

Haber 20-12-2004 11:00

Selülitten kurtulma yolları

Günümüzde kadınların en önemli sorunlarından biri olan selülitten (bağ dokusu iltihabı) korunmak için doğru beslenilmesi gerektiği bildirildi. Uzmanlar, selülit sorunu olan kadınlara, bol sebze ve meyve yiyerek doğal gıdalar tüketmeyi öneriyor. Bununla birlikte selüliti olanlara da bol su içilmesi, alkol ve kahveden uzak durulması tavsiye ediliyor.

Haber 18-12-2004 12:09

Selülite karşı 'mezoterapi'

Türk kadınlarının neredeyse yüzde 80'inin sorunu olan selülit, kalçalarda, bacaklar, karın, hatta kollar ve dizlerde oluşabiliyor. Avrupalı doktorlar, selüliti daha ciddi yaklaşımla, tedavi edilmesi gereken tıbbi bir problem olarak görüyorlar. Tedavi yöntemleri ise 'Mezoterapi'.

Haber 17-10-2004 10:24

Selülite karşı doğal beslenme

Selülit, günümüz kadınının asli sorunlarından. İşin tatsız yanı, selülitin baş edilmesi kolay bir problem olmayışı ve fazla kiloyla doğrudan ilişkisi bulunmayışı.

Haber 30-11-1999 00:00

Güzellik uzmanlarından beden tiplemeleri

Güzellik uzmanları kilolarına göre kadınların beden tiplerini, elma veya armut olmak üzere ikiye ayırıyor. Estetisyen Nesrin Akdağ, kadın vücudunun kiloların yoğunlaştığı bölgelere göre belirli bir şekil aldığını belirterek, "Elma tipi bedende daha çok karın bölgesi, mide bölgesi, kollarda ve sırtta kilolar yoğunlaşıyor. Armut tipi dediğimizde ise daha çok kalça ve bacaklarda yoğunluk oluyor" dedi.

Haber 30-11-1999 00:00

Selülit'ten kurtulmak için...

Selülit, günümüz kadınının asli sorunlarından. İşin tatsız yanı, selülitin baş edilmesi kolay bir problem olmayışı ve fazla kiloyla doğrudan ilişkisi bulunmayışı. Vücutta bir dolaşım problemi ortaya çıktığında selülit oluşuyor.

Haber 30-11-1999 00:00

Selülit, estetik değil tıbbi sorun

Selülit, yıllardır estetik bir problem olarak görülüyor ama aslında tıbbi bir sorun. Özellikle kadınlar açısından selülitsiz bir hayat çok mümkün görünmüyor, ancak düzelme sağlanabiliyor. Başlangıç aşamasında ilerlemesini önlemek için hayat tarzı değişikliği olarak 'Aş şekerli, az yağlı bir gıda diyeti, bol su içilmesi, hareket edilmesi, yürüyüş veya bir şekilde spor yapılması' öneriliyor.

Haber 30-11-1999 00:00