Skar Olusumu Haberleri

Avantajları saymakla bitmiyor, peki skar oluşumuna etkisi?

Gelişen teknoloji ve tıp sayesinde cerrahi operasyonlarda artık çığır açan sonuçlar elde etmek mümkün. Gözle görülemeyecek, elle müdahale edilemeyecek alanlarda ameliyat yapmayı olanaklı hale getiren robotik cerrahi sayesinde hayat kurtaran sonuçlar elde ediliyor.

Kadin 2019-04-29 16:27:32

Cildinizdeki aşırı sivilce problemine dikkat

Estetisyen Neslim Güngen ciltteki oluşan aşırı sivilce problemleri hakkında bilgi verdi.Dermastemp/skar bakımının manuel bir cilt bakım cihazı olduğunu uygulayıcının cildin gereği kadar serumu cilt yüzeyine aktarması yolu ile yapılan işlem olduğunu ifade eden Estetisyen Neslim Güngen, “ Skar bakımları uzun vadede iyileşme gösteren cilt hasarlarından olup seanslar halinde işlem uyguluyoruz.

Yurthaber 2019-02-08 10:05:20

Ciltteki yara izleri psikolojiyi bozuyor

Uzman Estetisyen Neslim Güngen, ciltteki yara izlerinin psikolojiyi olumsuz etkilediğini söyledi.Dermastemp/skar bakımının manuel bir cilt bakım cihazı olduğunu uygulayıcı kimsenin cildin gereği kadar serumu cilt yüzeyine aktarması yolu ile yapılan işlem olduğunu belirten Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, “Skar bakımları uzun vadede iyileşme gösteren cilt hasarlarından olup seanslar halinde işlem uyguluyoruz.

Yurthaber 2018-12-11 10:30:11

Ciltte oluşan yara izlerine dikkat

Uzman Estetisyen Neslim Güngen, ciltte oluşan yara izlerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, “Dermastemp/skar bakımı manuel bir cilt bakım cihazı olup uygulayıcı kimsenin cildin gereği kadar serumu cilt yüzeyine aktarması yolu ile yapılan işlemdir.

Yurthaber 2018-11-29 10:40:14

Diğer Haber Etiketleri