Soda Zayiflatir Mi Haberleri

Canlı Bağcılar seçim sonuçları! Bağcılar'da seçimi Cem Kılıç mı Abdullah Özdemir mi kazanıyor?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Bağcılar'da yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Özdemir ile CHP'nin adayı Cem Kılıç arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 2024-03-28 12:22:10

Canlı Küçükçekmece seçim sonuçları! Küçükçekmece'de yerel seçimi Kemal Çebi mi Aziz Yeniay mı kazanacak?

Türkiye sandık başına gidiyor. Belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta sonlanacak. İstanbul Küçükçekmece'de de belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim Küçükçekmeceliler tarafından meraklaa bekleniyor. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı olacak?

Haber 2024-03-28 12:17:44

Canlı Gaziosmanpaşa seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da yerel seçimi Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? Sandıktan 'Devam mı yoksa değişim mi?' çıkacak

Yerel seçim sonuçlarında tüm gözler İstanbul'da. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra İstanbul'un ilçeleri de yakından takip edilirken Gaziosmanpaşa seçim sonuçları da merak ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52'lik oyla seçilen mevcut Hasan Tahsin Usta'nın yeniden aday gösterildiği ilçede, CHP de Hakan Bahçetepe'yi aday gösterdi. Peki Gaziosmanpaşa'da AK Parti mi CHP'mi kazanacak? Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? İşte anlık Gaziosmanpaşa seçim sonuçları...

Haber 2024-03-28 11:59:37

Çekmeköy seçim sonuçları canlı! Çekmeköy'de yerel seçimi Ahmet Poyraz mı Orhan Çerkez mi kazanıyor?

Yerel seçim için artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçları ile birlikte İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Çekmeköy seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Çekmeköy'de AK Parti'nin adayı Ahmet Poyraz mı, CHP'nin adayı Orhan Çerkez mi daha avantajlı? Pazar akşamı Çekmeköy seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 2024-03-28 11:59:18

Diğer Haber Etiketleri

Kartal canlı seçim sonuçları! Kartal'da seçimi Gökhan Yüksel mi Hüseyin Karakaya mı kazanacak?

Yerel seçimler için geri sayım başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sonuçları merak edilirken Kartal Belediyesi için de başkan adaylarının yarışı takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Gökhan Yüksel mi yoksa AK Parti'nin adayı Hüseyin Karakaya mı ipi göğüsleyecek? Kartal'da hangi aday daha avantajlı?

Haber 28-03-24 11:55

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Ataşehir'de seçimi Mustafa Naim Yağcı mı Onursal Adıgüzel mi kazanıyor?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Ataşehir'de yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Naim Yağcı ile CHP'nin adayı Onursal Adıgüzel arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-24 11:53

Sarıyer canlı seçim sonuçları! Sarıyer’de seçimi Hüseyin Coşkun mu Mustafa Oktay Aksu mu Şükrü Genç mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı İstanbul’un ilçelerinde de sürüyor. Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona erecek. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sarıyer’de seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte detaylar…

Haber 28-03-24 11:51

Canlı Şişli seçim sonuçları! Şişli'de yerel seçimi Gökhan Yüksel mi Resul Emrah Şahan mı kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Şişli seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. AK Parti'nin adayı Gökhan Yüksel mi yoksa CHP’nin adayı Resul Emrah Şahan mı avantajlı? Pazar akşamı Şişli seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 11:26

Canlı Şile seçim sonuçları! Şile'de yerel seçimi İlhan Ocaklı mı Özgür Kabadayı mı kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Şile seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. AK Parti'nin adayı İlhan Ocaklı mı yoksa CHP’nin adayı Özgür Kabadayı mi avantajlı? Pazar akşamı Şile seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 11:18

Sancaktepe canlı seçim sonuçları! Sancaktepe’de seçimi Şeyma Döğücü mü Alper Yeğin mi kazanıyor?

Yerel seçim için seçmenler sandık başında! Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sancaktepe’de de seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar büyük bir heyecan içinde geçmesi beklenen Sancaktepe seçim sonuçlarında AK Parti adayı Şeyma Döğücü mü önde Alper Yeğin mi önde?

Haber 28-03-24 11:16

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-24 11:10

Canlı Sultangazi seçim sonuçları! Sultangazi'de yerel seçimi Abdurrahman Dursun mu Ferhat Epözdemir mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı... Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Özellikle İstanbul seçim sonuçları merak edilirken, Sultangazi seçim sonuçları da merak konusu. Sultangazi'de seçimi AK Parti'nin adayı Abdurrahman Dursun mu yoksa CHP’nin adayı Ferhat Epözdemir mi seçimi kazanacak? Sultangazi'deki vatandaşların gözü kulağı Sultangazi seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-24 11:09

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar'da seçimi kim önde: Uğur Sina Şen mı Ali Ercan Akpolat?

Türkiye sandık başında! Bir süredir devam seçim maratonu 31 Mart tarihinin gelmesiyle birlikte bugün sonlanıyor. İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek?

Haber 28-03-24 11:09

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da yerel seçimi Murat Aydın mı Alaattin Köseler mi kazanıyor?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 28-03-24 11:03

Canlı Üsküdar seçim sonuçları! Üsküdar'da yerel seçimi Hilmi Türkmen mi Sinem Dedetaş mı kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Üsküdar seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Hilmi Türkmen mi yoksa CHP’nin adayı Sinem Dedetaş mı avantajlı? Pazar akşamı Üsküdar seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 10:36

Sonunda bu da oldu! Ayrıldığı tesisatçı erkek arkadaşı evin tuvaletini yerinden söküp gitti...Ayrılığın bedeli

Reddit'te isimsiz olarak paylaşılan bir gönderide ayrılığın sonrasında tesisatçı sevgilisinin evin tuvaletini yerinden sökerek gittiğini anlatan bir kadının hikayesine yer verildi. Genç kadın her tuvaleti geldiğinde yakınlarda bir kafeye gitmek zorunda kaldığını söylerken, "Şimdi tuvalet alabilecek bütçem yok. Tuvaleti çalmasına ağlasam mı gülsem mi bilemedim" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-24 13:31

Altın fiyatları cuma 15.30'a kilitlendi! Fiyatlar yön buluyor, rekor mu gelecek, rüzgar tersine mi dönecek? (27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altın fiyatları cuma 15.30'a kilitlendi! Fiyatlar yön buluyor, rekor mu gelecek, rüzgar tersine mi dönecek? (27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 27-03-24 10:06

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 26-03-24 13:11

'Sapık Sucu'dan sonra tekrar tartışılmaya başlandı! Kimyasal hadım uygulanabilir mi? Kanun detayı dikkat çekti

Bağcılar'da hem akrabalarının çocuklarını hem de mahalledeki çocukları istismar eden ve her detayıyla dehşete düşüren iğrenç olayın ardından yeni tartışmalar alevlendi. Sapık sucu için kimyasal hadım yani kastrasyon uygulanabilir mi? Ceza Hukuku Uzmanı Dr. Yeşim Yılmaz konuyla ilgili kanun detayına dikkat çekerken, "Bu bir hastalık değil, bir suç" vurgusu yaptı. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 10:59

Altın fiyatları yükselecek mi? İslam Memiş'ten 15 gün uyarısı geldi! 100 dolarlık atak detayı! (26 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları... )

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatlarındaki gerilemenin ardından önümüzdeki 15 günde neler yaşanacak? Hangi seviyeler görülebilir? 26 Mart 2024 Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 26-03-24 09:00

Erdoğan'ın hedef almasından saatler sonra Mansur Yavaş'tan gündem yaratan çıkış! Ben her pazartesi karşıladım onu, bir yerim mi eksildi?

Seçime bir hafta kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İftar programında yaptığı konuşmada bir kez daha belediye başkanı adayı olmayacağını yineleyen Yavaş, "Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben sayın cumhurbaşkanına çıktım. Her pazartesi gittim, havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi?" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 24-03-24 16:45

Süreç başladı, büyük gün yarın! Emeklilere zamlı ödemeler için dikkat çeken tahmin: 22 bin TL'yi aşabilir!

Emekli promosyonlarında bankalar birbiriyle yarışırken yeni gelişmeler de yaşanıyor. Kamu bankalarının promosyon ödeme miktarları arttı. Özel bankalardan da benzer atak gelecek mi? Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'dan özel bankalar için dikkat çeken bir tahmin geldi.

Finans 24-03-24 11:44

Emeklilere seyyanen zam müjdesi gelecek mi? Gözler Erdoğan'a çevrildi! İkramiye, promosyon, 2008 detayı... SGK Uzmanı tek tek anlattı!

Seçime bir hafta kala emeklilerin heyecanlandıran açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı İstanbul mitingini işaret etti. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını açıkladı. Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın İstanbul'daki mitingini iyi dinleyin" dedi. SGK Uzmanı seyyanen zam, ikramiye, promosyon ve emeklilikte 2008 detayını tek tek anlattı.

Finans 24-03-24 07:44

Hafta başından itibaren tüm yurtta görülecek 'Soğuk damla...' Prof. Dr. Orhan Şen 'toz taşınımı' haberlerine açıklama getirdi! Meteoroloji'den son dakika 23 - 27 Mart hava durumu

Kar ve yağmur devam edecek mi? Hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi yükselecek mi? Tüm yurtta vatandaşlar meteorolojik gelişmeleri dikkatle takip ediyor. Bir süredir mevsim normalleri dışında seyreden hava durumu nedeniyle herkes gelişmeleri merak ediyor. Beklenenden sıcak geçen günlerin ardından yurdun belirli bölgelerinde yağmur ve kar yağışı görüldü. Meteoroloji, son hava durumu raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen de hava durumu tahminlerini aktardı.

Haber 23-03-24 09:47

Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti... 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! O illerde okullara kar tatili, Ankara'da kar! İstanbul, İzmir ise... Meteoroloji'den son dakika 22 - 26 Mart hava durumu

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakların ardından yurt geneline yağışlı bir hava hakim oldu. Bazı bölgelerde kuvvetli kar yağışı görülürken pek çok il ve ilçedeki okullardan kar tatili haberi geldi. Öte yandan Ankara'da da dünkü kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini gösterdi ve akşama kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji ise 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? Sıcaklıklar yükselecek mi? Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti.

Haber 22-03-24 10:00

Seçim günü resmî tatil mi? Seçim günü iş yerleri açık mı?

Seçim dönemleri oy kullanma hakkına sahip olan her seçmen için oldukça önemli bir dönemdir. Bu dönem ayrıca toplumun geleceğini de büyük ölçüde etkilemektedir. Seçim zamanlarında Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen birtakım kurallar vardır. Bu kurallarla birlikte seçim gününde bazı temel yasaklar da getirilmektedir. Peki, seçim günü resmî tatil mi ve seçim günü iş yerleri açık mı?

Haber 21-03-24 18:08

Oy kullanırken fotoğraf çekilir mi? Oy kullanırken fotoğraf çekmek yasak mı, cezası var mı?

Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim dönemlerine dair oy kullanacak kişilere birtakım uyarılar yayınlamaktadır. Bu uyarılar oy kullanma hakkına sahip olan bireylerin, oylarının geçerli sayılması açısından oldukça önemlidir. Seçim gününde oy kullanan bireylerin kullandıkları oyları gizli tutması ve bu konuda hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Peki, oy kullanırken fotoğraf çekilir mi?

Haber 21-03-24 18:05

Cep telefonu ile oy kabinine girilir mi? Cep telefonu ile oy kullanmak yasak mı? Cep telefonu ile oy kullanma cezası

Seçmen kütüğünde kaydı bulunan her vatandaşın seçim günü geldiğinde oy kullanması önemli bir sorumluluktur. Bu yüzden seçme ve oy hakkı bulunan her bireyin seçim gününde oy verme işlemlerini gerçekleştirmesi önemlidir. Oy verme esnasında bireylerin bazı cihazları yanlarında bulundurmaması gerekir. Peki, cep telefonu ile oy kabinine girilir mi?

Haber 21-03-24 18:03

Yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi? Yeni evlendim, kimliğimi değiştirmeden oy kullanabilir miyim?

Seçim gününde oy kullanma hakkını elinde bulunduran kişiler, oy kullanım anında gerekli olan belgeleri, sandık başında görevli olan kişilere göstermekle yükümlüdür. Kimlik belgesi ya da kimlik kartı ve benzeri belgeler olmadan oy kullanılması mümkün değildir. Yüksek Seçim Kurulu, oy kullanımı esnasında hangi belgelerin gerekli olduğu hususunu resmî web sitesinde açıklamıştır. Peki, yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi?

Haber 21-03-24 18:00

Geçici kimlik belgesi ile oy kullanılabilir mi? Geçici kimlik belgesi nereden alınır?

18 yaşını dolduran ve seçmen kütüğünde kaydı olan her Türk vatandaşı oy kullanabilir. Seçim günü oy verme hakkına sahip olan her bireyin bu hakkı kullanması hem vatandaşlık sorumluluğu hem de görevidir. Oy kullanımı esnasında bireylerin yanlarında bulundurması gereken kimlik belgesi gibi bazı önemli belgeler vardır. Peki, geçici kimlik belgesi ile oy kullanılabilir mi ve geçici kimlik belgesi nereden alınır?

Haber 21-03-24 17:59

Ömrü 3 yıl uzatıyor! Haftada sadece 3 kez... 'Daha az göz korkutucu'

Pek çok insan formda kalmak için günde 10.000 adım atması gerektiğini düşünüyor ancak durum gerçekten de öyle mi? Araştırmalara göre haftada belli bir miktar egzersiz yapmanın yaşamınıza üç yıl ekleyebileceği ortaya çıktı.

Kadin 21-03-24 15:13

Acun Ilıcalı'dan Premier Lig açıklaması geldi! ''Bir takım daha alacağız''

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Türk futbolunda son dönemde yaşanan gerginliklerin sebebinin hakemler olduğunu belirterek, "Yarın getirin yabancı hakemi tansiyon yükselecek mi? Yüzde 80’ini yok ederiz. Futbolun her ülkesinde hata var. Bizde hatanın arkasında bir şey aranıyor, yabancı hakemler getirilsin" dedi. Ilıcalı, Türkiye’de bir futbol kulübü almayacağını ama Hull City’in yanına bir yabancı takım daha alacaklarını da bildirdi.

Spor 21-03-24 15:08

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? HAK-İŞ'ten önemli açıklama, enflasyon işaret edildi

Seçim öncesi çalışan ve emekli kesimin gündeminde ara zam var. Emekliler seyyanen zam beklentisindeyken, çalışanlar da asgari ücrete ara zam bekliyor. HAK-İŞ'ten önemli açıklama yapıldı. Enflasyon ve fiyat artışları işaret edildi. Asgari ücrete ara zam gelecek mi?

Finans 21-03-24 09:35

Okuma yazma bilmeyen seçmen nasıl oy kullanır? Okuma yazma bilmeyen seçmene oy kullanırken başkası yardımcı olabilir mi?

Seçimlerde oy kullanmak son derece önemli bir vatandaşlık görevidir. Her seçmenin oy kullanım hakkı olduğunda seçmen bilgi kâğıdında yer alan oy kullanım yerine gidip sandık başında oy kullanması çok önemlidir. Okuma yazma bilmeyen seçmenler için de aynı durum geçerlidir. Onların da oy kullanma haklarını kullanması gerekir. Peki, okuma yazma bilmeyen seçmen nasıl oy kullanılır ve okuma yazma bilmeyen seçmene oy kullanırken başkası yardımcı olabilir mi?

Haber 20-03-24 19:55

Oy zarfa nasıl konulur? Yanlış oy kullanan seçmene yeni pusula verilir mi?

Seçim zamanlarında oy kullanma hakkını elinde bulunduran bireyler, seçmen olarak da tanımlanmaktadır. Seçmenlerin seçim günü sandık başına gidip oy kullanması önemli bir vatandaşlık görevi olarak bilinmektedir. İlk defa oy kullanacak olanların oy kullanımı hakkında bilgi sahibi olması bu noktada önemlidir. Oyların yanlış veya hatalı kullanılması ise oyların geçersiz sayılmasına neden olabilir. Peki, oy zarfa nasıl konulur ve yanlış oy kullanan seçmene yeni pusula verilir mi?

Haber 20-03-24 19:53

Oy pusulası nasıl katlanır? Oy zarfı nasıl kapatılır, oy kullanılırken zarfı yapıştırmak gerekir mi?

Seçmen kütüğünde ismi geçen bireyler, seçmen kabul edilmektedir. Seçmenlerin en önemli vatandaşlık görevlerinden biri ise seçim dönemlerinde sandıklara giderek oy haklarını kullanmalarıdır. Oy kullanımında bazı önemli noktalara dikkat edilmesi de büyük önem taşımaktadır. Peki, oy pusulası nasıl katlanır, oy zarfı nasıl kapatılır ve oy kullanırken zarfı yapıştırmak gerekir mi?

Haber 20-03-24 19:51

Yalova'daki deprem sonrası Övgün Ahmet Ercan uyardı: 5, 5.5 ve 6 büyüklüğünde depremlere hazır olun dedi, İstanbul için ise 2045 yılını işaret etti

Yalova açıklarında bu sabah saatlerinde meydana gelen deprem endişe yarattı. İstanbul'da da hissedilen depremin ardından akıllara "İstanbul depremini tetikler mi, etkisi ne olur? Büyük deprem yaklaşıyor mu?" soruları geldi. Konuyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hem rahatlattı hem de uyardı. Prof. Dr. Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili de tarih verdi.

Haber 20-03-24 11:19

Emeklinin gözü kulağı zamda! Seçim öncesi AK Partili adayın sözleri emeklileri heyecanlandırdı: 'Cumhurbaşkanımız iyileştirme yapacak'

Emeklilere zam sürprizi mi geliyor? Milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zam haberindeyken AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Altınok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini anlatarak, emekliler için iyileştirme yapılacağı sinyalini verdi.

Finans 20-03-24 10:16

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor 20-03-24 09:50

Bayram ikramiyesinde dikkat çeken 'dilekçe' detayı! Geri sayım başladı, emeklilere uyarı geldi

Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi verilecek bayram ikramiyelerini beklerken yeni emekli olacaklara da 'dilekçe' uyarısı geldi. 2 -5 Nisan tarihinde ödenecek bayram ikramiyesinden yeni emekli olacaklar yararlanabilecek mi?

Finans 19-03-24 11:12

Mansur Yavaş'ın Ankara'da oy oranı yüzde 60'a mı çıktı? 'Büyük farkla kazanacağız' diyerek yanıt verdi, 'siyaset' çıkışı ise dikkat çekti

Yerel seçimler için son 11 güne girilirken herkes yerel seçim sonuçlarını merak etmeye başladı. 31 Mart öncesi kritik virajda son seçim anketleri peş peşe yayımlanırken; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da oy oranıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Anketlerde yüzde 60'lara çıktığınız doğru mu?" sorusuna yanıt veren Yavaş'ın "Belediyeyi bırakıp Türkiye’nin siyasi gündemini mi konuşayım?" sözleri ise dikkat çekti.

Haber 19-03-24 11:03

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-24 07:24

Akşener, 'Erdoğan'a oy istiyor' eleştirileri hakkında ilk kez konuştu: 'Sayın Erdoğan yapacak bunu'

Seçimlere 13 gün kala siyasi arenada tartışmalar devam ediyor. İYİ Partili lideri Meral Akşener Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Diyorlar ki Meral Akşener, Erdoğan'a oy istiyor. Ne alakası var kardeşim." dedi. Hükümeti eleştiren Akşener, 'para yok' iddiaları için de, "Hadi oradan be Suriyelilere para buluyorsun da emekliye, öğretmene mi bulamıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 17:55

Bomba iddia! Apar topar evlenmişti... Ebru Gündeş hamile mi?

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde evlenmişti. Onur Akay, apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia etti.

Magazin 18-03-24 17:04

Bakan Özhaseki o ifadeyi duyunca çok sinirlendi! Yeter midem bulanıyor diyerek isyan etti: Onu yapanın Allah cezasını versin

Kocaeli’de TOKİ anahtar teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'rantsal dönüşüm' sözlerinden midesi bulandığını belirterek isyan etti. Meclis'teki konuşmaları hatırlatan Özhaseki, "Size rantsal dönüşüm yapın diyen mi var? Rantsal dönüşüm yapanın zaten Allah cezasını versin. Ne demek rantsal dönüşüm?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 15:55

Hatay'da Gökhan Zan bilmecesi! Aday mı, değil mi? YSK tartışmalara son noktayı koydu

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde en çok konuşulan illerden biri de Hatay oldu. CHP'nin Lütfü Savaş adaylığına tepki olarak TİP'ten büyükşehir belediye başkan adayı olan Gökhan Zan'ın adaylığının dün geri çekildiği duyuruldu. Ancak Gökhan Zan yola devam edeceğini vurguladı. Peki bundan sonraki süreç ne olacak? İşte merak edilen detaylar...

Haber 18-03-24 14:54

Fransa savaşa dahil mi oluyor? Macron yeni açıklama, 'Kara operasyonu' mesajı

Rusya ve Ukrayna arasında savaş devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Macron, gazetecilerin "Ukrayna’ya asker göndermek ihtimal dışı değil" açıklamasını sorması üzerine "Belki bir noktada Rus kuvvetlerine karşı koyması için kara operasyonu yapılması gerekecek" dedi.

Haber 17-03-24 18:39

Son dakika | Yeni vergi konusuna son noktayı Bakan Şimşek koydu! Krediler için de yeni açıklama geldi: 'Gerekirse ilave tedbirler alacağız'

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten gerek 'yeni vergi' ve KDV oranları konusunda gerekse enflasyonla ilgili önemli açıklamalar geldi. "Yeni vergi gelecek mi?" sorusu yanıtını Bakan Şimşek'in açıklamasıyla buldu. Şimşek "Enflasyon mayısa kadar yükselmeye devam edecek" deyip enflasyonun düşüşe geçeceği tam tarihi de açıkladı.

Finans 17-03-24 12:41

Emekliye seyyanen zamda SGK Uzmanı Özgür Erdursun, Erdoğan'ı işaret etti, yeni tarihi verdi! 'Son dakika açıklama gelebilir'

SSK ve Bağkur emeklilerinin gözü seçim öncesi açıklanacak seyyanen zamda. Şubat ayı enflasyonu da beklentileri aşarken emeklilerin zam oranları da enflasyon karşısında eridi. Emekliler, "Seyyanen zam gelecek mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 17-03-24 07:44