Somon Dna Asisi Haberleri

Doğum yapmadan birkaç dakika öncesinde sevgilisi DNA testi istedi! O anları sosyal medyada paylaştı: Resmen öfke nöbeti geçirdi

TikTok'ta Kira kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın doğum yapmadan birkaç dakika öncesini gösterdi. Hastane yatağında doğum yapmaya hazırlanırken sevgilisinin bebeği için DNA testi istediğini söyleyen genç kadının öfkeden deliye döndüğü paylaşımı TikTok'ta izlenme rekoru kırdı. O anlara yorum ve beğeni yağdı.

Trend 2024-03-21 08:34:49

Çocuklarına DNA testi yaptırdı, dünyası başına yıkıldı! 'Benim evimde, benim yatağımda, 12 yıl boyunca...'

Antalya'da 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi. Hüseyin A.'nın tecavüz ve müstehcen fotoğraf açıklaması da dikkat çekti.

Haber 2024-03-14 11:59:18

Bar tuvaletinde yaşadığı tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Bebeğinin babasını TikTok'ta aradı... Bebeğimin babasını bulun

İskoçya'nın Edinburgh kentinde yaşayan 30 yaşındaki Sarah-Jayne Snow isimli bir kadın TikTok'tan tatilde bir gecelik ilişki sırasında kendisini hamile bırakan adamın bulunmasına yardım etmesini istedikten sonra viral oldu. TikTok kullanıcılarının bazıları adamın öldüğünü söylerken bebeğinin babasını aramaya niyetli olan Snow, "Bebeğimin babasını bulun. Doğumdan sonra DNA testi yaptırarak gerçeği öğreneceğim" dedi.

Trend 2024-03-09 08:31:15

Evlilik yıl dönümünde toprağa verilen Ezgi'nin katili 17 ilde afişlerle aranmıştı, 545 gün sonra gerçek ortaya çıktı! Hurdacının bulduğu insan iskeleti...

Ezgi Özarslan'ın 2022 yılındaki ölümü sonrası 17 farklı ilde 'Ezgi'nin katili aranıyor' afişleriyle suçlu aranıyordu. 1 ay önce İzmir'in Konak ilçesindeki boş bir arazide hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti ekipleri alarma geçirdi. Olayda yapılan DNA testinin sonucunda insan iskeleti, boşanma aşamasında olduğu eşini tabancayla başından vurarak öldüren Deniz Özarslan'a ait olduğu ortaya çıktı.

Haber 2024-02-24 12:11:10

Tunceli’de nakil ve sevk belgesi olmayan 450 kilo somon imha edildi

Tunceli’de 450 kilogram somon, su ürünleri nakil ve sevk belgesi olmadığı için ilçe tarım müdürlüğü ekipleri tarafından el konularak imha edildi.

Yurthaber 20-02-24 11:50

Kanser düşmanı: Somon balığından 4 kat fazla omega-3, sütten 7 kat fazla kalsiyum içeriyor!

Kanserle mücadelede etkili bir besin kaynağı olan chia tohumu, sağlık açısından birçok fayda sunar. Özellikle somon balığından 4 kat daha fazla omega-3 içeriğiyle dikkat çeker. Omega-3 yağ asitleri, iltihaplanmayı azaltır, hücrelerin normal işlevlerini destekler ve kanser hücrelerinin büyümesini engelleyebilir. Ayrıca, sütten 7 kat daha fazla kalsiyum içerir. Kalsiyum, kemik sağlığı için kritik öneme sahiptir ve kemikleri güçlendirirken kanser riskini azaltabilir.

Haber 13-02-24 07:10

Depremzede Ayşenur, depremde kaybolan bebeğiyle 27 gün sonra buluştu

Depremde eşini kaybeden ve yeni doğan evladına 27 gün sonra DNA testi sonucu kavuşabilen Ayşenur Turan, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Yurthaber 02-02-24 09:24

Antalya sahillerinde bulunan cesetlerden biri 18 yaşındaki Merve'ye ait çıktı! Acı gerçek DNA raporuyla tespit edildi

Antalya sahillerinde son 6 günde 9 ceset bulundu. Sahile vuran cesetlerin kimlikleri araştırılırken acı bir gerçek ise DNA sonucunda ortaya çıktı. Serik'te sahilde geçtiğimiz hafta bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.

Haber 22-01-24 21:41

Antalya sahillerinde son 5 günde 6 ceset bulundu! Antalya Valiliği açıkladı: O ihtimal üzerinde duruluyor

Antalya'da Aksu'da 5 yıldızlı bir otelin sahilinde erkek cesedi bulundu. Bölgede son 5 günde bulunan ceset sayısı, 6'ya yükseldi. Bölgede batmış tekne ihtimali üzerinde durulurken; Antalya'da 13 gün önce kaybolan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'a ait olma ihtimali üzerine İstanbul'da yaşayan ailesi, DNA örneği alınması için Antalya'ya geldi. Öte yandan peş peşe bulunan cesetlerle ilgili Antalya Valiliği'nden açıklama geldi.

Haber 21-01-24 18:28

Pazardan kapış kapış alacaksınız! Kırışıklıklara veda... Gençleştiren 5 altın besin! Kimse bu etkisini bilmiyordu, doktorlar her gün yiyor

Ciltten beyin sağlığına ve DNA onarımına kadar, iyi yaşlanmanız hatta yaşlanma etkilerini önleyip kırışıklıkları engellemeniz mümkün mü? Uzmanlara göre yanıtı bazı sağlıklı yiyeceklerde saklı. Pek çokları, sağlık üzerindeki büyük etkilerinden dolayı doğru ve besleyici seçimler yapmaya özen gösteriyor. Yaşlanma karşıtı besinler de bunlardan. Doktorların her gün tükettiği 5 altın besinle sağlıklı yaş almaya ve yaşlanma etkilerini azaltmaya hazır olun. Öğrenince pazardan kapış kapış alacaksınız.

Kadin 18-01-24 10:39

HPV testi nedir, nasıl ve nerede yapılır? HPV testi ve smear arasındaki fark

HPV, Human Papilloma Virus anlamına gelir. Genellikle cinsel birleşme yoluyla bulaşır. Kadınlarda genital siğil, rahim ağzı kanserine sebep olabilmektedir. Erkeklerde ise penis, skrotum (yumurtalık) ve anüs etrafı kanserlerinin oluşumuna neden olur. HPV yaygın ve kolay bulaşan bir enfeksiyon türüdür. 100’e yakın türü bulunur. HPV’nin serviks (rahim ağzı) kanserine sebep olabilen türleri, risk oranı yüksek türlerdir. Bu nedenle, HPV- DNA Testi yapılmalıdır. Peki HPV testi nasıl yapılır?

Haber 13-01-24 21:33

HPV aşısı nedir, nasıl yaptırılır? HPV aşısı kimlere, kaç doz yapılır?

İnsan Papilloma Virüsü olarak adlandırılan HPV, sıklıkla cinsel yolla bulaşan bir DNA virüsüdür. HPV aşısı ise bu virüse karşı direnerek, etkili bir biçimde korunmaya yardımcı olur. Günümüzde adı sık sık geçen bu virüs; rahim ağzı kanserine, genital bölge siğillerine neden olduğu için, HPV aşısı olmak son derece önemlidir. Peki HPV aşısı nasıl yaptırılır?

Haber 13-01-24 21:19

Soğuk hava balık tezgahlarını vurdu: Fiyatlar bir haftada ikiye katlandı

Karadeniz’de olumsuz hava şartları nedeniyle avlanma azalırken, balık fiyatları neredeyse 2'ye katladı. Bir hafta öncesine kadar 50 liradan satılan hamsi, tezgahlarda 120 lira seviyesine ulaştı. Tezgahlarda istavrit 100, sargan 200, levrek 250, somon ve mezgit 150, barbun balığı ise 300-350 liradan satılıyor.

Finans 11-01-24 15:56

Somon ihracatı 9 kat artarak 396,3 milyon dolara ulaştı

Türkiye'nin somon ihracatı, 2023'te bir önceki yıla kıyasla yüzde 9 artarak, 396 milyon 315 bin 453 dolara ulaştı.

Finans 06-01-24 13:28

İSKİ’nin Ataköy tesislerinde esrarengiz ceset! Uzun süreden beri oradaymış...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ)’nin Bakırköy’de bulunan Ataköy İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisinde bir erkek cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cesedin kime ait olduğu DNA testiyle belirlenecek.

Haber 05-01-24 14:20

Torunun kendisine benzemediğini söyleyen dede DNA testi yaptırdı! Sonuç şoke etti... Meğerse oğlunun biyolojik babası değilmiş

Çin'de yaşanan bir olay ülkede geniş yankı uyandırdı. Adı sadece Li olarak açıklanan bir adam torunun kendisine benzemediğinden şüphelenerek DNA testi yaptırmaya karar verdi. Torunun biyolojik olarak kendisiyle akrabalığının bulunmadığını oğluna söyleyen dede büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü yenilenen DNA sonucunda torunu oğlunun gerçek oğlu çıktı. Ancak Li'nin yıllardır oğlu olarak bildiği kişiyle herhangi bir kan bağının bulunmadığı tespit edildi.

Trend 15-12-23 13:28

Uzun yaşamın sırrı! Uzmanlar açıkladı, biyolojik yaşı tersine çeviriyor

Sağlıklı ve dinç bir yaşam için sağlıklı beslenmek ve spor yapmak şart. Stres ve genetik faktörlerde bu konuda büyük önem arz ediyor. Hareketsiz yaşamın son derece sağlıksız bir seçim olduğu ise artık bilinen bir gerçek. 53 yaşındaki Harvard Üniversitesi moleküler biyoloğu, DNA testlerinin biyolojik yaşının 43 olduğunu gösterdiğini söyledi.

Haber 05-12-23 13:06

Feribot yangınında kayboldu, 633 gündür haber alınamıyor! Diriyse dirisini, ölüyse ölüsünü almak istiyoruz

İtalya açıklarındaki feribot yangınında kaybolan TIR şoförü Mehmet Çakır'dan (42) 633 gündür haber alınamıyor. Çakır'ın ablası Yeşim Gür (50), feribotta bulunan 4 ceset için DNA örneği verdiklerini belirterek, "DNA testlerinde eşleşme olmadı. Diriyse dirisini, ölüyse ölüsünü almak istiyoruz" dedi.

Haber 13-11-23 09:56

Dehşete düşüren manzara! Depremden 9 ay sonra aynı enkazdan bir ceset daha çıktı

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin üzerinden 9 ay geçmesine rağmen acı haberle gelmeye devam ediyor. Hatay’da deprem esnasında yıkılan apartmanın temelinden dün bir ceset çıkmıştı. Aynı enkazda bugün ikinci bir ceset daha bulundu. Cesedin kimliği yapılan DNA çalışmalarıyla belirlenecek. İşte detaylar...

Haber 09-11-23 16:59

Cem Garipoğlu'nun mezarı için Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi talebinde bulunulmuştu! Münevver Karabulut'un babası: 'Çok şaşkınım'

Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmediği ve yurt dışına kaçtığı iddiaları sonrasında dün sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Baba Mehmet Nida Garipoğlu'nun oğlunun mezarına Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılsın talebinde bulunduğu ortaya çıkmıştı. Bu gelişme sonrasında açıklama yapan Münevver'in babası Süreyya Karabalut, "Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi.

Haber 07-11-23 08:36

Cem Garipoğlu ile gündeme gelen fethi kabir nedir, neden yapılır? Cem Garipoğlu'nun babasından fethi kabir talebi!

Fethi kabir ile ilgili araştırmalar Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida'nın, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurması nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Nida Garipoğlu, oğlu Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını ve DNA eşleştirmesi yapılmasını talep etti. İşte Cem Garipoğlu ile gündeme gelen fethi kabir ile ilgili merak edilenler...

Haber 06-11-23 13:09

'Yurt dışına kaçtı iddiası' gündem olmuştu! Cem Garipoğlu'nun babasından dilekçe: 'Mezarı açılsın'

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmeyip yurt dışına firar ettiğine ilişkin iddialar gündem olmuştu. Münevver Karabulut'un babası mezarının açılmasını istemiş ancak yargıdan bu talebe ret cevabı gelmişti. Söz konusu gelişmeyle ilgili olarak Cem Garipoğlu'nun babası oğlunun mezarına Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Haber 06-11-23 08:14

Falezlerde ölü bulunan 13 yaşındaki Aylin’in cenazesi gözyaşları arasında Adli Tıptan alındı

Antalya’da 2 gün önce falezlerde cesedi bulunan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisinin cenazesi, DNA eşleşmesinin ardından annesi tarafından Adli Tıp Kurumundan gözyaşları içinde alındı.

Yurthaber 01-11-23 12:07

Henüz 13 yaşındaydı... Falezlerde bulunan cesetle ilgili kahreden ihtimal

Antalya'da dün falezlerden kayalık alana düştüğü iddia edilen genç bir kadına ait ceset bulundu. Cesedin kimlik tespiti için okul servisinden indikten sonra ortadan kaybolan ortaokul öğrencisi kızları 13 yaşındaki Aylin Kaya'yı arayan anne ve babası, DNA örneği verdi.

Haber 31-10-23 12:45

Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Duygu Nebioğlu'dan ilk açıklama

62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen Duygu Nebioğlu isminde bir kızının olduğu ortaya çıktı. Gizlilik kararı bulunan ve bugün sonuçlanan davada DNA testleriyle Nebioğlu'nun Akpınar'ın kızı olduğu netleşti. Kararın ardından gözyaşlarına boğulan Nebioğlu, "1,5 aydır uyumuyordum, ben bu haberi bir sindireyim" dedi.

Magazin 13-10-23 00:05

Köyde iğrenç olay: Zihinsel engelli kızın hamile olduğu anlaşılmıştı! Bebek dünyaya gelince muhtarla ilgili gerçek ortaya çıktı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı bir köyde, cinsel istismar sonucu hamile kalıp doğum yapan zihinsel engelli M.A.'nın (17) bebeğinin babasının, DNA testi sonucuna göre köy muhtarı O.A. (42) olduğu ortaya çıktı. Muhtar O.A., tutuklandı.

Haber 12-10-23 18:08

'Hep beraber beyin yanması yaşadık' DNA testiyle anlaşıldı: İkiz bebeklerin babaları farklı çıktı! Adliyede büyük kavga... Şişeler havada uçuştu 'Nereye gideceğimi bilmiyorum'

Esra Erol'da programındaki Betül ve Veysel Yurulmaz çifti Türkiye'nin gündeminde. Betül'ün aldatıldığını söylediği, Veysel ve Özge'nin ikiz bebeklerinin olduğunun öğrenildiği olayda Betül, boşanma için ikizlere DNA testini şart koştu. Sonuç; herkesi şoke etti. Veysel'in bebeklerden sadece birinin babası olduğu öğrenildi. Betül ve Veysel boşandı, adliyede Özge ve Betül arasında kavga çıktı. İşte Esra Erol'un "Hep beraber kısa süreli bir beyin yanması yaşadık" diyerek anlattığı olayın detayları...

Magazin 06-10-23 10:15

Türkiye Esra Erol'daki ikizleri konuşuyor! İkiz bebeklerin babaları farklı çıkmıştı... Milyonda bir ihtimal denildi ama benzeri daha önce de yaşanmış

Esra Erol'un programına Batman'dan katılan Betül Yurulmaz aldatıldığını ve eşi Veysel Yurulmaz'ın Özge Çelik isimli bir kadından ikiz çocukları olduğunu söyleyerek başvurmuştu. Programda milyonda bir gerçek olabilecek bir durum yaşandı. Veysel ve Özge çiftinin ikiz bebeklerinin DNA testi sonucunda babalarının farklı olduğu ortaya çıktı. Türkiye'nin kilitlendiği olayın benzerinin geçtiğimiz yıl Brezilya'da da yaşandığı belirtildi.

Trend 05-10-23 15:07

Aldatılan eş oyunu bozdu! Esra Erol'da ikizlerden birinin DNA sonucu farklı çıktı

Eşinin kendisini aldattığını öne süren Betül Yurulmaz, Esra Erol'a başvurdu. Haftalardır işlenen ve artık yılan hikayesine dönen aldatma hikayesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. İkizlerin DNA testi sonucu Esra Erol'u ve ekran başındakilerini hayrete düşürdü.

Magazin 05-10-23 07:02

O hainin dağda çekilen görüntüleri ortaya çıktı! Terörist elebaşı Duran Kalkan da yanında…

Ankara’da İçişleri Bakanlığı’nın binasına yapılan alçak terör saldırısı ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden ikincisinin de kimliği belli olurken BTÖ (PKK/KCK) üyesi Rojhat Zilan kod adlı Özkan Şahin’in terör örgütünün kampında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Şahin’in fotoğraflarında örgüt elebaşlarından Duran Kalkan ile de poz verdiği görüldü.

Haber 04-10-23 11:40

Son dakika: Ankara'daki hain terör saldırısı ile ilgili yeni gelişme! İkinci teröristin de kimliği belirlendi…

Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na yönelik düzenlenen hain terör saldırısı girişimi ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre saldırı düzenleyen ikinci teröristinde kimliği belirlendi. Bakanlıktan yapılan açıklamada “Yapılan araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden diğerinin de BTÖ (PKK/KCK) üyesi Özkan Şahin olduğu tespit edilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Haber 04-10-23 07:18

Esra Erol bile duygulandı! Yıllar süren hasret sona erdi, gözyaşları sel oldu

Berke Kalem, Esra Erol'dan biyolojik anne ve babasını bulmak için yardım istedi. Esra Erol 24 yıllık hasreti bir gün içerisinde bitirmeyi başardı. Yapılan DNA sonucu ise yeni belli oldu. Esra Erol, canlı yayında DNA sonucunu okurken gözyaşları sel oldu.

Magazin 03-10-23 14:51

Folik asit nedir? Folat düşüklüğü neden olur?

Folik asit B vitaminlerinden biri olan ve vücut için hayati öneme sahiptir. Ayrıca folat olarak da adlandırılır. Folik asit hücre bölünmesi, DNA sentezi ve onarılmış hücrelerin yeniden üretilmesi gibi birçok temel biyolojik işlevde kritik bir rol oynar. Bu nedenle hamilelik döneminde bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için çok önemlidir. Folik asit sağlık profesyonelleri tarafından özellikle hamilelik döneminde ve bebeklerin doğum öncesi gelişimini desteklemek amacıyla önerilir.

Haber 29-09-23 23:45

54 yaşındaki Jennifer Aniston'dan iç çamaşırlı pozlar! Genç görünme sırrını da açıkladı

"Friends" dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Jennifer Aniston, genç görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ünlü isim son olarak bir dergi için iç çamaşırlı pozlar verdi. 54 yaşındaki güzel oyuncu daha önce yaptığı açıklamada zayıf görünmek için somon spreyi bile kullandığını itiraf etmişti.

Magazin 29-09-23 14:08

Yıllardır öldü sanıyordu! Ses sanatçısı Sakin Künar kızının yaşadığını Müge Anlı'dan öğrendi

Atv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı'da bugün şaşırtan bir olay yaşandı. Ankara'da yaşayan Merve Güzel isimli genç kız Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak hiç görmediği babasını aradı. Genç kızın 24 yıldır hasretini çektiği babasını Müge Anlı dakikalar içinde buldu. Merve Güzel'in babası tanınmış ses Sakin Künar olduğu ortaya çıktı. Künar, DNA sonucunun ardından Güzel'i de bağrına basacağını ifade etti.

Magazin 21-09-23 14:36

Meksika'daki uzaylı cesetleri dünyayı sarsmıştı! Üniversite DNA iddialarını yalanladı: Bilimsel bulguya ulaşılmadı

Meksika meclisinde düzenlenen oturumda uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki cesedin gösterilmesi dünya gündemine oturmuştu. Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi ise yaptığı açıklamayla sözde uzaylılara ait mumyaların sergilenmesi olayını yalanladı. Açıklamada, mumyaların uzaylı olduklarına dair herhangi bir bilimsel bulgu olmadığı ve karbon 14 yaş belirleme testi dışında başka testler yapıldığı iddialarının da gerçek dışı olduğu kaydedildi.

Haber 16-09-23 00:18

1000 yaşında oldukları tahmin ediliyor! Uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki cesedi ilk kez gösterdiler 'Gezegenimize ait değiller'

Uzun süredir devam ancak son dönemde artış gösteren uzaylı ve UFO tartışmalarında meraklılarının dikkatini çekecek bir gelişme yaşandı. Meksika meclisinde düzenlenen oturumda uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki ceset gösterildi. Uzaylı cesedinin 1000 yaşında olduğunun tahmin edildiği aktarılırken oturuma çok sayıda bilim insanı da katıldı. Bilim insanları "DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik" dedi.

Haber 13-09-23 13:10

Kardeşlerini spreyle bayıltıp dolandırdığı iddia edilmişti! Esra Erol'da şoke eden gelişme! Babaları başka çıktı

Uzun yıllardır gündüz kadın kuşağının en sevilen kadın programlarından olan Esra Erol'da da herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde spreyle kardeşlerini bayıltıp dolandırdığı iddia edilen kardeş Menekşe Divitçi'nin babalarıyla ilgili açıklamaları olay olmuştu. Divitçi kardeşler olayında DNA sonucu belli oldu.

Magazin 12-09-23 13:59

Erdoğan en sevdiği balığı açıkladı, yanıtı herkesi gülümsetti! Şimdi bir şey söyleyeceğim, kızacaksın

Balıkçıları ve balık severleri heyecanlandıran gün geldi çattı. Av yasağı sona ererken Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir balıkçı teknesinde dümene geçip sezonu açan balıkçılara seslendi. Kalkan, somon, levrek ve çipura yavrularını denize bırakarak balıklandırma yapan Erdoğan'a en sevdiği balık soruldu. Erdoğan'ın yanıtıyla birlikte renkli anlar yaşandı.

Haber 01-09-23 10:45

Biyolojik baba olmadığını radyodan ifşa etti! Damat ve kayınvalide birbirine girdi... Gelin ne yapacağını şaşırdı

Gana’nın Kumasi bölgesinde ismi açıklanmayan bir adam evliliği sırasında dünyaya gelen çocuklarına DNA testi yaptırmaya karar verdi. Testin sonucunda çocuklarının biyolojik babası olmadığını öğrenen adam durumu yerel bir radyo programında ifşa etmek istedi. Radyo istasyonunun çıkışında ise kayınvalidesi ve eşiyle karşılaşınca ortalık bir anda karıştı.

Trend 01-09-23 08:48

Somon spermiyle gündemdeydi! Jennifer Aniston fit görünümünü destekleyen salatasının tarifini verdi

Friends dizisiyle ünlenen güzel oyuncu Jennifer Aniston, 54 yaşındaki genç görünümünü korumak için çeşitli şeyler deniyor. Oyuncu bu süreçte yüzüne somon spermi de sürdüğünü itiraf etmişti. Aniston şimdi de fit görünümü için tercih ettiği salatanın tarifini verdi.

Magazin 28-08-23 13:50

Ayin iddiaları, 40 km uzağa bırakılan kesik baş! Münevver Karabulut cinayetinden 14 sene sonra Cem Garipoğlu yine gündemde! Hükümetten de yorum geldi

Yaklaşık 14 yıl önce Münevver Karabulut'u vahşice öldüren katil Cem Garipoğlu ve ailesi son günlerde yeniden gündemde. Karabulut Ailesi, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını ve yeniden DNA testi yapılmasını isterken, başvuruları reddedildi. Garipoğlu'nun mezarının açılıp açılmayacağı tartışmalarına son noktayı ise Adalet Bakanı Tunç koydu.

Haber 16-08-23 09:06

Hatay'dan acı haber! Depremden 180 gün sonra kızı ve torununun cenazesine ulaştı

Hatay’ın Antakya ilçesinde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden sonra haber alınamadı. 17 gün boyunca enkaz başında bekleyen ve kızı ile torununun bulunması için DNA testi veren Mehmet Beşerikli (63), depremden 180 gün sonra DNA eşleşmesi ile hayatını kaybeden kızı ve torununun mezar yerini öğrendi. İşte detaylar...

Haber 10-08-23 11:45

Deprem felaketi sonrası 14 yaşındaki Yunus Emre'ye ulaşılamamıştı... Acı gerçek ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, yıkılan binanın enkazında yaşamını yitiren Yunus Emre Tunçbilek’in (14), DNA testiyle cenazesinin karışıp Adana'ya defnedildiği belirlendi. Yunus Emre'nin cenazesi, Adana'daki mezardan çıkarılıp İslahiye'de, annesi ve kardeşinin yanına defnedildi.

Haber 09-08-23 17:08

DNA testiyle babası olduğunu ispatladığı patronunun mirasına ortak olmak için dava açtı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yıllarca yanında hizmetçi olarak çalıştığı ev sahibinin babası olduğunu öğrenen kadının DNA testiyle bu iddiasını kanıtlaması sonrası mahkeme, ölen iş adamının mal varlığına tedbir koydu.

Yurthaber 03-08-23 14:38

Çinko eksikliği nedir, belirtileri nelerdir? Çinko takviyesi nasıl yapılır?

Çinko vücudumuz için hayati öneme sahip olan bir mikroelementtir. Hücresel işlevlerin düzenlenmesi, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, protein sentezi, DNA onarımı ve birçok enzim aktivitesi için gereklidir. Ne yazık ki modern yaşam tarzı ve dengesiz beslenme alışkanlıkları çinko eksikliğini yaygın hale getirir. Çinko eksikliği vücutta önemli sorunlara yol açabilen ciddi bir sağlık durumudur.

Haber 31-07-23 23:08

B12 kilo aldırır mı? B12 vitamini eksikliği kilo aldırır mı?

B12 vitamini, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde çalışması için kritik öneme sahip olan suyla çözünen bir vitamin türüdür. B12 vitamini, kırmızı kan hücrelerinin oluşumu, sinir sisteminin sağlığı ve DNA sentezi gibi birçok temel işlevde rol oynar. Aynı zamanda, B12 vitamini ve kilo kontrolü arasında da ilişki bulunmaktadır. Peki, B12 eksikliği kilo aldırır mı?

Haber 31-07-23 14:03

37 yıl önce kaybolan dağcının cansız bedenini buldular! Buzullar eriyince ortaya çıktı

İsviçre'nin güneybatısındaki Matterhorn Dağı’nın zirvesinde bir ceset bulundu. Yapılan incelemelerle birlikte DNA testi sonuçlarına göre bulunan cesedin 37 yıl önce kaybolan Alman bir dağcıya ait olduğu yıllar sonra ortaya çıktı.

Trend 29-07-23 09:41

Kopmuş ayak bir ilçeyi alarma geçirdi! Ön otopside 'mezarlık' detayı... 1 aileden DNA başvurusu

Artvin'in Borçka ilçesinde derede bulunan insana ait kopmuş ayak ile ilgili soruşturmasında kentte 1 aile DNA örneği için jandarmaya başvurdu. Ekiplerin ön incelemelerinde kesik izine rastlanılmayan ayağın hayvanlarca mezarlıktan çıkarılmış olabileceği de değerlendiriliyor.

Haber 21-07-23 16:27