Sophia Vegas Haberleri

Yetişkin film oyuncusu Sophia Leone evinde ölü bulunmuştu! Şüpheli ölümü araştırılıyor... Son mesajı ortaya çıktı: 'Hayatın biraz daha kıymetini bilin'

Yetişkin filmlerinin tanınan oyuncularından biri olan Sophia Leone 1 Mart'ta Mew Meksiko'daki evinde ölü bulunmuştu. Son 3 ayda Kagney Lee ve Jesse Jane'den sonra Leone'ın da evinde ölü olarak bulunması endişelere neden oldu. Leone'ın şüpheli ölümüne dair soruşturma devam ederken ünlü ismin son mesajı ortaya çıktı.

Trend 2024-03-13 14:41:53

Lüks metropolün görünmeyen yüzü! Uyuşturucu tünellerinde 2 bin kişi yaşıyor: Onlar 'Köstebek insan'lar

Las Vegas bir şehir olmasına rağmen dünyadaki bir çok ülkeden daha zengin... Gösterişli metropolün altındaki labirent yaşamı ise şehrin diğer yüzünü yansıtıyor. Kimisi uyuşturu batağından kimisi ise kaçak olduğu için buralarda yaşıyor. Olası bir sel felaketinde tünelde bulunan herkesin ölme riski olsa da burada hayat devam ediyor. 2 binden fazla insanın yaşadığı bu labirentlerdeki insanlar bir YouTuber tarafından görüntülendi.

Trend 2024-02-25 14:05:59

Annesiyle tütün kavgası yaşadı! Cam masayı başında kırarak annesini öldürdü... Savunması 'pes' dedirtti... Hapishane için fazla güzelim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas bölgesinde yaşayan 29 yaşında olan Hend Bustami isimli bir kadın, 61 yaşındaki annesi Afaf Hussanen ile yaşadığı tütün kavgasından sonra yaşlı kadını öldürdü. Cam masayı annesinin başında kırdıktan sonra cam parçasıyla yaşlı kadını bıçaklayarak öldüren Hend Bustami, "Hapishane için fazla güzelim" diyerek kendisini savundu.

Trend 2024-01-11 14:11:25

Yeni model Togg tanıtıldı! İşte ilk görüntüler

ABD'nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2024'te Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yeni modeli sergilendi. Yeni model TOGG'dan ilk görüntüler geldi. İşte detaylar...

Finans 2024-01-09 22:41:31

Gündemdeki yeni Togg modeli Las Vegas yolcusu! Dünya sahnesine çıkıyor

Togg'un yeni modeli Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) sergilenecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan paylaşım geldi.

Finans 08-01-24 10:48

İki öğrenciyi öpüşmeye zorlayan öğretmen çocuk istismarıyla suçlandı! Öğrenmek için buradalar diyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas eyaletindeki bir ortaokulda iki öğrenciyi öpüşmeye zorlayan öğretmen çocuk istismarıyla tutuklanarak görevinden uzaklaştırıldı. Ortaokul öğrencilerini öpüştürerek cinsel içerikli konuşmalarla teşvik eden öğretmen mahkemedeki ifadesinde "Öğrenmek için buradalar" diyerek kendisini savundu.

Trend 03-11-23 13:44

Çıplak bir şekilde sokak dolaşıyordu! Kendisine müdahale etmek isteyen polisin aracını çalıp kaçtı... Ortalığı birbirine kattı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas bölgesindeki sokakta çıplak bir şekilde dolaşan adam ortalığı birbirine kattı. Kendisini fark eden polis memurlarıyla kaza eden adam polisin devriye aracını çalarak olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken bir arabaya çarptı. Olayda iki kişinin ağır şekilde yaralandığı ifade edildi.

Trend 02-11-23 14:56

Taşındıktan iki hafta sonra ev sahibi tarafından evden kovuldu! Nedenini gözyaşları içinde sosyal medyadan anlattı... Tepkilere neden oldu

Sosyal medya fenomeni Sophia taşındıktan sadece iki hafta sonra ev sahibi tarafından evden kovulduğunu gözyaşları içinde anlatınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. TikTok'tan yaptığı paylaşımda ev sahibinin evinde evcil hayvan beslenmesine karşı çıkarak kira kontratının iptal edildiğini anlatan Sophia parasını geri alamadığını söyleyerek isyan etti.

Trend 22-09-23 14:09

Osman Müftüoğlu Sophia Loren'in güzellik sırrını açıkladı! Duyanlar inanamadı

Sağlıkla ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu son açıklamasıyla dikkat çekti. “Ben kendisinden öğrendim” diyen Müftüoğlu İtalyan ve dünya sinemasının efsane yıldızlarından olan Sophia Loren’in güzellik sırrını açıkladı.

Kadin 19-09-23 14:40

Fatih Altaylı'ya konuk olan Oğuzhan Uğur'un Robot Sophia'yla ilgili anlattıkları gündem oldu! 'Yani siz insansınız deyince... Fişini çekelim'

Geçtiğimiz aylarda Habertürk'ten ayrılan Fatih Altaylı şimdilerde YouTube programıyla sık sık gündem oluyor. Son olarak Oğuzhan Uğur'u konuk eden Altaylı, dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan robot Sophia ile ilgili merak edilenleri sordu. Oğuzhan Uğur'un anlattıkları ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-09-23 16:15

Tıp dünyası şokta! Bir sabah uyandığında kendini yürüyemez halde buldu, yıllardır teşhis konamıyor

İngiltere'de doktorları bile şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bir sabah uyandığında sol kalçasında şiddetli bir ağrı hisseden 13 yaşındaki kız çocuğu kendini yürüyemez halde buldu. Yürüyemediğini fark edince dehşete kapılan Sophia Moore'a aradan geçen 10 yıla rağmen teşhis konamadı.

Haber 01-09-23 12:45

Sosyal medya robot Sophia'nın şoke eden diyaloğunu konuşuyor! O soru yine gündem oldu... Endişeli olmak yerine...

Dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan robot Sophia sosyal medyanın gündeminde! Mevzular Açık Mikrofon programına katılan Sophia, programın fragmanına Oğuzhan Uğur ile girdiği 'güç' ve 'zeka' diyaloğu ile damga vurdu. Sophia'nın sözleri sonrası "Yapay zekadan korkmalı mıyız?" sorusu yine gündem oldu. Merak edilenleri ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalı Başkanı ve Dijital İletişim Araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık yanıtladı.

Haber 28-08-23 11:29

Sosyal medyada gündem oldu! Robot Sophia, 'Kılıçdaroğlu istifa etsin mi?' sorusuna böyle yanıt verdi... Oğuzhan Uğur ile yaşadığı diyalog şoke etti

Dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan Sophia'nın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programının fragmanı yayınlandı. Fragmana robot Sophia'nın verdiği yanıtlar damga vurdu. Sophia'nın 'Kılıçdaroğlu istifa etsin mi?' sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Oğuzhan Uğur ile girdiği 'güç' ve 'zeka' polemiği de sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı.

Haber 27-08-23 10:04

Oğuzhan Uğur duyurdu! Dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot Sophia, Mevzular Açık Mikrofon'a konuk oluyor...

Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot Sophia'nın Mevzular Açık Mikrofon'a katılacağını açıkladı.

Haber 07-08-23 09:52

Ailesi tarafından işkence edilerek kafese kapatılan 6 çocuk kurtarıldı! Nefes kesen operasyon saniye saniye kamerada

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas bölgesinde gelen ihbarlar üzerine polis ekipleri bir apartman dairesine baskın yaptı. 31 yaşındaki baba Travis Doss ve 33 yaşındaki anne Amanda Stamper’in işkencesine maruz kalan 6 çocuk kurtarıldı. Nefes kesen operasyon anlarında çocuklardan ikisinin köpek kafesine kilitlendiği ve diğerlerinin ise öldüresiye dövüldüğü ortaya çıktı.

Trend 26-07-23 13:46

Arkadaşlarını toplayıp kocasının sevgilisini otelde bastı! Ortalık bir anda karıştı... Saç saça baş başa girdiler

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas eyaletinde ismi açıklanmayan bir kadın kocasının sevgilisi olduğunu düşündüğü bir başka kadının kaldığı oteli bastı. Arkadaşlarını toplayan kadın, yasak aşk yaşadığı iddia edilen kişi ve arkadaşlarını otelin lobisinde darp etmeye başladı. Görgü tanıkları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 21-07-23 07:57

Otelde müşteriler birbirlerine girdi! Çevredekiler ayırmakta zorlandı... Saç saça başa başa kavga ettiler

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas eyaletindeki bir otelde dört kadın müşteri arasında çıkan kavga çevredekileri şaşkına çevirdi. Kadınlar saç saça baş başa kavga ederken araya girmeye çalışanlar bile durumu sakinleştiremedi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 12-07-23 08:54

Robottan şok sözler! Geliştiricisi aynı fikirde olmayınca da söylemini yeniden şekillendirdi

Aralarında Ai-Da, Ameca ve Sophia gibi tanınan robotların da bulunduğu robotlar, insanların işlerini çalmayacaklarını veya insanlığa karşı isyan etmeyeceklerini söyledi. Robot Sophia'nın robotların insanlardan daha iyi liderler olabileceğini düşündüğünü söylemesi ise dikkat çekti. Ancak Sophia, geliştiricisinin aynı fikirde olmaması üzerine açıklamasını revize etmek zorunda kaldı.

Haber 10-07-23 11:14

Kaşlarını almayı reddederek güzellik tabularını yıktı! İtirafı çok konuşuldu... “Kendimi kabul etmem yıllarımı aldı”

"UnibrowMovement (Tek Kaş Hareketi)" başlatan Kıbrıs asıllı model Sophia Hadjipanteli tüm olumsuz yorumlara rağmen kendisini bulma yolculuğundan söz etti. Özellikle kadınların fiziksel özellikleri ve dış görüntüleri konusunda kendilerine karşı daha nazik olmaları gerektiğini savunan Hadjipanteli kaşları yüzünden zorbalığa uğradığı zamanları anlattı.

Trend 01-07-23 11:38

Kilo vermek için uyguladığı yöntemle 9 ayda modele dönüştü! Vücudunu yaza hazırlamak için...

Yaz aylarına giriş yapıldığında kilo vermek için çeşitli diyetler aranıyor. Ancak herkesin bedenine ve sağlığına özel diyetler farklılık gösteriyor. TikTok'ta 9 içerisinde verdiği kilolarla vücudunu şekillendiren Sophia Ashmore'un değişimi kilo vermek isteyenlere ilham oldu. Sophia, zayıflama yöntemlerini açıkladı.

Kadin 16-06-23 15:01

Bulduğu yöntem sosyal medyada gündem yarattı! İşe uçakla gidip geliyor... “Uçak biletleri ev kiralarından daha ucuz”

21 yaşındaki Sophia Celentano, Amerika Birleşik Devletleri’nin Günay Karolina eyaletinde yaşıyor. ABD’nin New Jersey eyaletinde pazarlama alanında kurumsal bir şirkette staj yapmaya başladığını ifade eden Celentano, TikTok’tan yaptığı paylaşımda ev kiralarından dert yandı. Haftada bir kez işe gittiğini belirten Celentano, ev kirası yerine çareyi uçak bileti alıp gidip gelmekte buldu.

Trend 15-06-23 14:37

Kıyafetleri uygunsuz bulunduğu için uçağa alınmayan kadın yolcular herkesin içinde giyinmek zorunda kaldı! “İç çamaşırımıza kadar soyunduk”

Chrissie Mayrus ve Keanu Thompson, Las Vegas Havalimanı'nda kıyafetleri uygunsuz bulunduğu için uçağa alınmadıklarını söylediler. Genç kadınlar kıyafetlerini herkesin içinde değiştirmek zorunda kaldıklarını iddia ederek gündem yaratmayı başardılar.

Trend 05-05-23 13:54

Yerin altında... Elon Musk'ın şirketinin 'çılgın projesi' genişliyor!

Elon Musk'ın sahibi olduğu altyapı ve tünel inşaat şirketi The Boring Company'nin 'çılgın projesi' Vegas Loop genişliyor. Şirket, yolcuları Tesla araçlarıyla taşıyan yer altı tünel sistemi "Vegas Loop"u genişletmek için onay aldı. The Boring Company şirketi, onay almasının ardından sosyal medyadan ise Las Vegas'ın altındaki tünel ağını 40 kilometre genişleteceğini ve orijinal planına 18 yeni istasyon ekleyeceğini duyurdu.

Haber 04-05-23 18:50

Tuhaf neden! Tuvaletini yaptıktan sonra ellerini yıkamıyor... Herkesi şaşkına çevirdi

Sophia Patterson isimli bir kadın TikTok’tan yaptığı paylaşımda temizlik rutinine dair tuhaf bir detayı paylaştı. Özellikle kendi evinde tuvalete girdiğinde işini bitirdikten sonra ellerini yıkamadığını ifade eden Patterson, kendini kirletmediği özel tekniği sayesinde sudan ve zamandan tasarruf ettiğini söyledi.

Trend 01-04-23 10:20

Sosyal medya fenomeni Sophia Vay, herkesi şoke etti! Otelin balkonuna çıktı... Bluzunu kaldırıp göğüslerini gösterdi

Sosyal medyada 3.2 milyon takipçisi bulunan Amerikalı fenomen Sophia Vay, herkesi şaşkına çeviren bir harekete imza attı. Fenomen isim kaldığı otelin balkonuna çıktı ve kalabalığa doğru bluzunu yukarı kaldırarak göğüslerini gösterdi. Vay o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 28-03-23 09:55

Kardeş hareketi! Minik bikinileriyle resmen şov yaptı

Natasha Oakley, üvey küçük kız kardeşi Sophia Vantuno ile gittiği sahilde minik bikinileri ile kıvrımlarını gözler önüne serdiler.

Magazin 24-12-22 09:11

Adele'den itiraf: Günde beş kez terapi aldım

Şarkıcı Adele, eski eşinden boşanırken günde beş kez terapi gördüğünü itiraf etti. Adele canlı performans yapmaktan korktuğu için Las Vegas gösterileri esnasında terapi almaya başladığını söyledi.

Magazin 12-12-22 17:39

Film gibi hikaye: Ailesi tarafından 1 yıl boyunca bir odaya kapatılıp aç susuz bırakıldı! Tişörtleri birbirine bağlayıp...

4 Kasım'da ABD'nin Kuzey Las Vegas kentinde bir gencin merdivenle odasına tırmanmaya çalışırken görülmesinin ardından ortaya çıkan hikaye herkesi şaşkına çevirdi. 18 yaşındaki genç kızın ailesi tarafından neredeyse 1 yıl boyunca bir odada kilitli tutulduğu ve aç susuz bırakıldığı anlaşıldı.

Trend 21-11-22 14:26

Adele sesini 9 milyon liraya koruyacak

Ocak ayında sadece 24 saat kala ertelediği LKas Vegas konser serisine başlamaya hazırlanan Adele, konsere kadar sesini korumak için 400 bin sterlinlik (yaklaşık 9 milyon lira) bir teknoloji kullanacak.

Magazin 14-11-22 15:50

Yetişkin içerik yıldızı Cj Miles anlattı: ''İşim gereği 14 yıl boyunca her günümü çıplak geçirdim''

Filipinli yetişkin içerik üreticisi ve Eski bir Las Vegas striptizci Cj Miles, yoksulluk zamanlarını ve Vegas'ta geçen günlerini anlattı. Şimdi bir servet kazansa da fakirlik içinde büyüdüğünü söyleyen Cj, Vegas'a geldiğinde hayatının nasıl değiştiğinden bahsetti.

Trend 07-11-22 14:33

Sosyal medya fenomeni mezarlıkta tangasıyla twerk yaptı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Las Vegas' yaşayan bir Playboy modeli 27 yaşındaki Amanda Nicole Martin, Cadılar Bayramını kutlamak için vampir kılığına girerek mezarlığa gitti ve yarıçıplak kostümü içinde mezarlıkta twerk yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşınca eleştirilerin hedefi oldu.

Trend 31-10-22 13:01

Katy Perry’nin gözü sosyal medyada olay olmuştu! Açıklama geldi

Katy Perry, sosyal medyada viral olan videonun ardından hayranlarının komplo teorilerine açıklık getirdi. ABD'nin Nevada eyaletinin Las Vegas kentindeki konser performansında şarkıcısının gözü "hata vermiş" gibi göründü.

Magazin 29-10-22 13:55

“Tutuklanmayacak kadar güzelim” demişti! Gözünün yaşına bile bakmadan cinayetten tutukladılar

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas eyaletinde yaşayan 28 yaşındaki Hend Bustami isimli bir kadın, çıkan bir tartışmanın ardından annesini öldürme şüphesiyle tutuklandı. Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan Bustami’nin aylar öncesinde başka bir olaya karıştığı ortaya çıktı.

Trend 28-10-22 12:06

Dudak dolgusu yaptırdı, kabus yaşadı! Son halini görünce gözlerine inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas eyaletinde yaşayan Basi Query isimli bir kadın dudak dolgusu yaptırmak istedi. Ancak prosedürü sırasında kullanılan bir kreme alerjisi olduğunu bilmeyen kadın dolgu işleminin tamamlanmasından sonra dudaklarının şişmeye başladığını gördü. Büyük bir panik yaşayan kadın acilen hastanenin yolunu tuttu.

Trend 26-10-22 11:56

Umut Akyürek 16 yaşındaki halini paylaştı! Ferdi Tayfur beni görünce...

Umut Akyürek, gençlik fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Sık sık estetik iddialarıyla gündeme gelen Umut Akyürek açıklamasında "Ferdi Tayfur beni görünce 'Yerli Sophia Loren' demişti" dedi. Nagihan Karadere de fotoğrafa yorumsuz kalamadı.

Magazin 27-09-22 14:57

Yeşilçam filmi gibi! Görme engelli kız gözleri açılınca...

ABD'den 24 yaşındaki Sophia Corah, henüz 18 yaşındayken resmi olarak görme engelli ilan edildi. Üniversite eğitimi sırasında tanıştığı ve kendisine çok destek olan arkadaşı Christian Corah ile evlenen genç kadın, bir ameliyat ve yoğun tedavilerin ardından görüşünü geri kazandı. Eşini ilk kez gören Sophia, onun hayal ettiği kadar yakışıklı olduğunu söyledi.

Trend 23-08-22 11:37

10. yılın anısına satıyor! Eski striptizci Prens Harry’in iç çamaşırını açık arttırmaya çıkarttı

Prens Harry’in 2012 yılının Ağustos ayındaki Las Vegas eğlencesi dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Prens Harry, kraliyet mücevherleri de dahil olmak üzere bütün kıyafetlerini çıkartarak çıplak halde bir kadına sarılırken yakalanmıştı. O dönemde Las Vegas'ta Lady Dominique takma adıyla çalışan Carrie Reichert, Prens Harry’in o gece kendisine verdiği iç çamaşırını açık arttırmaya çıkarttı.

Trend 09-08-22 11:01

Bu tepkiyi kimse beklemiyordu! Dükkanı soymak için gelen hırsızları işte böyle durdurdu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas eyaletinde kar maskeli iki hırsızın dükkanı soyma girişimi, dükkan sahibi tarafından engellendi. Dükkan sahibinin yedi kez hırsızları bıçaklayarak durduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkan sahibinin kendisini ve dükkanını savunduğunu anlar ülkede büyük ilgi çekti.

Trend 08-08-22 10:12

Eski striptizciden bomba açıklama! 'Prens Harry, meşhur Las Vegas gecesinde vermişti ama şimdi onları satıyorum'

Eski bir striptizci olan Carrie Reichert, Prens Harry'nin 10 yıl önce Las Vegas'taki bir partide iç çamaşırını kendisine verdiğini iddia etti. Sussex Dükü'nü çok sıkıcı bulduğunu söyleyen Reichert, şimdi ona verdiği iç çamaşırlarını satmaya hazırlanıyor.

Trend 24-07-22 11:16

Las Vegas Havalimanı'nda korkunç kaza! 2 uçak çarpıştı, 4 kişi hayatını kaybetti

ABD'nin Las Vegas Havalimanı'nda hafif motorlu iki küçük uçak çarpıştı. Korkunç olayda 4 kişi hayatını kaybetti. Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından yapılan açıklamada uçaklardan birinin çarpıştığı sırada inmeye hazırlandığı açıklandı.

Haber 18-07-22 10:54

Yıllarca devasa göğüslerinden nefret etti! Ta ki ailesinin 130.000 sterlinlik borcunu ödemesini sağlayana kadar

Amy Sophia isimli genç kadın, yıllarca 34HH bedenindeki göğüsleri sebebiyle birçok zorluk yaşamış. Uzun süre istemediği bir ilgiye maruz kaldığını söyleyen genç kadın, bu durumu avantaja çevirip bir sosyal medya hesabı açmasının ardından şimdi hem vücudunu kabul ettiğini hem de nasıl ayda yüz binlerce sterlin kazandığını anlattı.

Trend 20-06-22 17:28

Michael Ballack öyle bir şey yaptı ki! Ölen oğlunun ardından...

Futbol efsanelerinden Michael Ballack, 18 yaşındaki oğlu Emilio'yu yaşadığı trafik kazasında kaybetmişti. 42 yaşındaki Ballack flaş bir haber ile Alman basınının gündemine oturdu. Oğlu Emilio'nun yakın arkadaşı model Sophia Schneiderhan ile görüntülenen Ballack'ın 21 yaşındaki model ile oğlunun ölümünün ardından yakınlaşmaya başlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Spor 20-06-22 09:37

Royan Hotel Hagia Sophia İstanbul açıldı

Royan Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gedikli: - "Turizm yatırımlarına devam edeceğiz. İlk etapta Kapadokya'da bir kültür oteli ve Urla'da bir bağ oteli açmayı amaçlıyoruz" - "Öncelikli hedefimiz Türkiye genelinde 10 otel açmak ve sonrasında dünyaya açılmak"

Yurthaber 17-06-22 12:54

Las Vegas’taki bir kumarhanede 229 bin dolar kazandı! Fark etmeden ayrılınca yetkililer arayıp buldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas şehrine tatil için giden Robert Taylor, bir kumarhanede geçen ay 229 bin 368 dolar (yaklaşık 3 milyon 127 bin TL) kazandı. Kazandığı paranın farkında olmadan kumarhaneden ayrılan adam aylar sonra bulundu. Kumarhane yetkililerini müşterisini bularak kazandığı parayı teslim etti.

Trend 08-02-22 12:15

Kumarın başkentine şok! Gelirler düştü, 20 yılın en büyük...

ABD'de bulunan Las Vegas ile birlikte dünyanın en büyük kumar merkezi olarak kabul edilen Macau'nun kumarhane gelirleri yılın ilk ayında düşüş gösterdi. Ayrıca ülkede 20 yılın en büyük reformu için adım atılarak kumarhane lisanslarının süresini yarıya indirecek ve uzatma sürelerini kısaltacak.

Finans 07-02-22 08:21

Dilan Çiçek Deniz sarı saçlı yeni imajını paylaştı: Robot Sophia diyebilir miyiz?

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz imaj değiştirdi. Çukur ve Alev Alev'in ardından yeni projesi için hazırlık yapan Çiçek, saçlarını sarıya boyattı. Instagram'dan fotoğraf paylaşan güzel oyuncu "Robot Sophia diyebilir miyiz?" notunu düştü.

Magazin 06-02-22 21:43

Adele, Las Vegas konserlerini iptal etti, hayranlarından gözyaşları içinde özür diledi

33 yaşındaki şarkıcı kararını Instagram'da paylaştığı bir videoyla duyurdu. Adele gözyaşları içindeki mesajında "teslimat yaşanan gecikmeler ve Covid nedeniyle" konserlerin başka bir zaman yapılacağını söyledi ve hayranlarından özür diledi.

Haber 21-01-22 10:52

İnsansı robot Ameca ilk kez halkla iletişim kurdu! Elon Musk iğrenç demişti

İnsansı robot Ameca, Las Vegas kentinde düzenlenen teknoloji fuarında görücüye çıktı. 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) ilk kez halkla iletişim kuran Ameca büyük ilgi gördü. Etkinlikte Ameca'nın şaşırtıcı şekilde ayrıntılı ve duygulu yüz ifadelerini görmek için büyük bir kalabalık toplandı. Ameca, ilk olarak yüz ifadelerinin yer aldığı bir videoyla gündem olmuş ve Elon Musk ise robota "İğrenç" sözleriyle tepki göstermişti.

Haber 09-01-22 23:41

Yerli otomobil TOGG özellikleri neler? Yerli otomobil TOGG açılımı nedir?

İlgiyle takip edilen Türkiye'nin yerli otomobili TOGG C SUV modeli görücüye çıktı. ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Consumer Electronic Show Fuarı'nda C Sedan modeli tanıtıldı. Peki yerli otomobil TOGG özellikleri neler? Yerli otomobil TOGG açılımı nedir? İşte ayrıntılar...

Haber 06-01-22 18:29