Sophia Wollersheim Haberleri

Yetişkin film oyuncusu Sophia Leone evinde ölü bulunmuştu! Şüpheli ölümü araştırılıyor... Son mesajı ortaya çıktı: 'Hayatın biraz daha kıymetini bilin'

Yetişkin filmlerinin tanınan oyuncularından biri olan Sophia Leone 1 Mart'ta Mew Meksiko'daki evinde ölü bulunmuştu. Son 3 ayda Kagney Lee ve Jesse Jane'den sonra Leone'ın da evinde ölü olarak bulunması endişelere neden oldu. Leone'ın şüpheli ölümüne dair soruşturma devam ederken ünlü ismin son mesajı ortaya çıktı.

Trend 2024-03-13 14:41:53

Taşındıktan iki hafta sonra ev sahibi tarafından evden kovuldu! Nedenini gözyaşları içinde sosyal medyadan anlattı... Tepkilere neden oldu

Sosyal medya fenomeni Sophia taşındıktan sadece iki hafta sonra ev sahibi tarafından evden kovulduğunu gözyaşları içinde anlatınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. TikTok'tan yaptığı paylaşımda ev sahibinin evinde evcil hayvan beslenmesine karşı çıkarak kira kontratının iptal edildiğini anlatan Sophia parasını geri alamadığını söyleyerek isyan etti.

Trend 2023-09-22 14:09:39

Osman Müftüoğlu Sophia Loren'in güzellik sırrını açıkladı! Duyanlar inanamadı

Sağlıkla ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu son açıklamasıyla dikkat çekti. “Ben kendisinden öğrendim” diyen Müftüoğlu İtalyan ve dünya sinemasının efsane yıldızlarından olan Sophia Loren’in güzellik sırrını açıkladı.

Kadin 2023-09-19 14:40:33

Fatih Altaylı'ya konuk olan Oğuzhan Uğur'un Robot Sophia'yla ilgili anlattıkları gündem oldu! 'Yani siz insansınız deyince... Fişini çekelim'

Geçtiğimiz aylarda Habertürk'ten ayrılan Fatih Altaylı şimdilerde YouTube programıyla sık sık gündem oluyor. Son olarak Oğuzhan Uğur'u konuk eden Altaylı, dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan robot Sophia ile ilgili merak edilenleri sordu. Oğuzhan Uğur'un anlattıkları ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2023-09-09 16:15:36

Tıp dünyası şokta! Bir sabah uyandığında kendini yürüyemez halde buldu, yıllardır teşhis konamıyor

İngiltere'de doktorları bile şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bir sabah uyandığında sol kalçasında şiddetli bir ağrı hisseden 13 yaşındaki kız çocuğu kendini yürüyemez halde buldu. Yürüyemediğini fark edince dehşete kapılan Sophia Moore'a aradan geçen 10 yıla rağmen teşhis konamadı.

Haber 01-09-23 12:45

Sosyal medya robot Sophia'nın şoke eden diyaloğunu konuşuyor! O soru yine gündem oldu... Endişeli olmak yerine...

Dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan robot Sophia sosyal medyanın gündeminde! Mevzular Açık Mikrofon programına katılan Sophia, programın fragmanına Oğuzhan Uğur ile girdiği 'güç' ve 'zeka' diyaloğu ile damga vurdu. Sophia'nın sözleri sonrası "Yapay zekadan korkmalı mıyız?" sorusu yine gündem oldu. Merak edilenleri ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalı Başkanı ve Dijital İletişim Araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık yanıtladı.

Haber 28-08-23 11:29

Sosyal medyada gündem oldu! Robot Sophia, 'Kılıçdaroğlu istifa etsin mi?' sorusuna böyle yanıt verdi... Oğuzhan Uğur ile yaşadığı diyalog şoke etti

Dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan Sophia'nın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programının fragmanı yayınlandı. Fragmana robot Sophia'nın verdiği yanıtlar damga vurdu. Sophia'nın 'Kılıçdaroğlu istifa etsin mi?' sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Oğuzhan Uğur ile girdiği 'güç' ve 'zeka' polemiği de sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı.

Haber 27-08-23 10:04

Oğuzhan Uğur duyurdu! Dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot Sophia, Mevzular Açık Mikrofon'a konuk oluyor...

Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot Sophia'nın Mevzular Açık Mikrofon'a katılacağını açıkladı.

Haber 07-08-23 09:52

Robottan şok sözler! Geliştiricisi aynı fikirde olmayınca da söylemini yeniden şekillendirdi

Aralarında Ai-Da, Ameca ve Sophia gibi tanınan robotların da bulunduğu robotlar, insanların işlerini çalmayacaklarını veya insanlığa karşı isyan etmeyeceklerini söyledi. Robot Sophia'nın robotların insanlardan daha iyi liderler olabileceğini düşündüğünü söylemesi ise dikkat çekti. Ancak Sophia, geliştiricisinin aynı fikirde olmaması üzerine açıklamasını revize etmek zorunda kaldı.

Haber 10-07-23 11:14

Kaşlarını almayı reddederek güzellik tabularını yıktı! İtirafı çok konuşuldu... “Kendimi kabul etmem yıllarımı aldı”

"UnibrowMovement (Tek Kaş Hareketi)" başlatan Kıbrıs asıllı model Sophia Hadjipanteli tüm olumsuz yorumlara rağmen kendisini bulma yolculuğundan söz etti. Özellikle kadınların fiziksel özellikleri ve dış görüntüleri konusunda kendilerine karşı daha nazik olmaları gerektiğini savunan Hadjipanteli kaşları yüzünden zorbalığa uğradığı zamanları anlattı.

Trend 01-07-23 11:38

Kilo vermek için uyguladığı yöntemle 9 ayda modele dönüştü! Vücudunu yaza hazırlamak için...

Yaz aylarına giriş yapıldığında kilo vermek için çeşitli diyetler aranıyor. Ancak herkesin bedenine ve sağlığına özel diyetler farklılık gösteriyor. TikTok'ta 9 içerisinde verdiği kilolarla vücudunu şekillendiren Sophia Ashmore'un değişimi kilo vermek isteyenlere ilham oldu. Sophia, zayıflama yöntemlerini açıkladı.

Kadin 16-06-23 15:01

Bulduğu yöntem sosyal medyada gündem yarattı! İşe uçakla gidip geliyor... “Uçak biletleri ev kiralarından daha ucuz”

21 yaşındaki Sophia Celentano, Amerika Birleşik Devletleri’nin Günay Karolina eyaletinde yaşıyor. ABD’nin New Jersey eyaletinde pazarlama alanında kurumsal bir şirkette staj yapmaya başladığını ifade eden Celentano, TikTok’tan yaptığı paylaşımda ev kiralarından dert yandı. Haftada bir kez işe gittiğini belirten Celentano, ev kirası yerine çareyi uçak bileti alıp gidip gelmekte buldu.

Trend 15-06-23 14:37

Tuhaf neden! Tuvaletini yaptıktan sonra ellerini yıkamıyor... Herkesi şaşkına çevirdi

Sophia Patterson isimli bir kadın TikTok’tan yaptığı paylaşımda temizlik rutinine dair tuhaf bir detayı paylaştı. Özellikle kendi evinde tuvalete girdiğinde işini bitirdikten sonra ellerini yıkamadığını ifade eden Patterson, kendini kirletmediği özel tekniği sayesinde sudan ve zamandan tasarruf ettiğini söyledi.

Trend 01-04-23 10:20

Sosyal medya fenomeni Sophia Vay, herkesi şoke etti! Otelin balkonuna çıktı... Bluzunu kaldırıp göğüslerini gösterdi

Sosyal medyada 3.2 milyon takipçisi bulunan Amerikalı fenomen Sophia Vay, herkesi şaşkına çeviren bir harekete imza attı. Fenomen isim kaldığı otelin balkonuna çıktı ve kalabalığa doğru bluzunu yukarı kaldırarak göğüslerini gösterdi. Vay o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 28-03-23 09:55

Kardeş hareketi! Minik bikinileriyle resmen şov yaptı

Natasha Oakley, üvey küçük kız kardeşi Sophia Vantuno ile gittiği sahilde minik bikinileri ile kıvrımlarını gözler önüne serdiler.

Magazin 24-12-22 09:11

Umut Akyürek 16 yaşındaki halini paylaştı! Ferdi Tayfur beni görünce...

Umut Akyürek, gençlik fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Sık sık estetik iddialarıyla gündeme gelen Umut Akyürek açıklamasında "Ferdi Tayfur beni görünce 'Yerli Sophia Loren' demişti" dedi. Nagihan Karadere de fotoğrafa yorumsuz kalamadı.

Magazin 27-09-22 14:57

Yeşilçam filmi gibi! Görme engelli kız gözleri açılınca...

ABD'den 24 yaşındaki Sophia Corah, henüz 18 yaşındayken resmi olarak görme engelli ilan edildi. Üniversite eğitimi sırasında tanıştığı ve kendisine çok destek olan arkadaşı Christian Corah ile evlenen genç kadın, bir ameliyat ve yoğun tedavilerin ardından görüşünü geri kazandı. Eşini ilk kez gören Sophia, onun hayal ettiği kadar yakışıklı olduğunu söyledi.

Trend 23-08-22 11:37

Yıllarca devasa göğüslerinden nefret etti! Ta ki ailesinin 130.000 sterlinlik borcunu ödemesini sağlayana kadar

Amy Sophia isimli genç kadın, yıllarca 34HH bedenindeki göğüsleri sebebiyle birçok zorluk yaşamış. Uzun süre istemediği bir ilgiye maruz kaldığını söyleyen genç kadın, bu durumu avantaja çevirip bir sosyal medya hesabı açmasının ardından şimdi hem vücudunu kabul ettiğini hem de nasıl ayda yüz binlerce sterlin kazandığını anlattı.

Trend 20-06-22 17:28

Michael Ballack öyle bir şey yaptı ki! Ölen oğlunun ardından...

Futbol efsanelerinden Michael Ballack, 18 yaşındaki oğlu Emilio'yu yaşadığı trafik kazasında kaybetmişti. 42 yaşındaki Ballack flaş bir haber ile Alman basınının gündemine oturdu. Oğlu Emilio'nun yakın arkadaşı model Sophia Schneiderhan ile görüntülenen Ballack'ın 21 yaşındaki model ile oğlunun ölümünün ardından yakınlaşmaya başlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Spor 20-06-22 09:37

Royan Hotel Hagia Sophia İstanbul açıldı

Royan Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gedikli: - "Turizm yatırımlarına devam edeceğiz. İlk etapta Kapadokya'da bir kültür oteli ve Urla'da bir bağ oteli açmayı amaçlıyoruz" - "Öncelikli hedefimiz Türkiye genelinde 10 otel açmak ve sonrasında dünyaya açılmak"

Yurthaber 17-06-22 12:54

Dilan Çiçek Deniz sarı saçlı yeni imajını paylaştı: Robot Sophia diyebilir miyiz?

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz imaj değiştirdi. Çukur ve Alev Alev'in ardından yeni projesi için hazırlık yapan Çiçek, saçlarını sarıya boyattı. Instagram'dan fotoğraf paylaşan güzel oyuncu "Robot Sophia diyebilir miyiz?" notunu düştü.

Magazin 06-02-22 21:43

Sahnede hayranının suratına idrarını yapan rock müzisyeni Sophia Urista özür diledi

Geçen günlerce konser sırasında sahnede hayranlarından birinin suratına idrarını yapmasının ardından tepki çeken Brass Against grubunun solisti Sophia Urista, özür mesajı yayınlayarak "Müzikte ve sahnede her zaman sınırları zorladım. O gece sınırları çok zorlamıştım" dedi.

Magazin 17-11-21 13:33

Cesaretiyle toplumsal güzellik kalıplarını alt üst etti! Yıllardır kaşlarını almayı reddediyor

Geçtiğimiz yıllarda Kıbrıslı model Sophia Hadjipanteli, moda endüstrisinde oldukça ses getiren bir imaja atmıştı. Arjantinli ressam Frida Kahlo’dan esinlenerek vücudundaki tüyleri almayı reddettiğini belirten model, siyaha boyadığı tek kaşıyla şaşkınlık yaratmıştı. Modelin bu radikal görüntüsü Waterford'da yaşayan Caoilfhionn Hanton isimli öğrenciyi harekete geçirdi. Hanton’da ünlü model gibi tamamen özgür bıraktığı kaşlarını sosyal medyadan gösteriyor.

Trend 16-11-21 14:47

Yok artık dedirten görüntüler! Sophia Urista hayranının yüzüne idrarını yaptı

Rockville festivalinde sahne alan Brass Against adlı müzik grubu bir skandala imza attı. Grubun solisti Sophia Urista bir izleyicinin üzerine idrarını yaptı. Gruptan özür açıklaması geldi.

Magazin 15-11-21 10:01

Robot Sophia bebek sahibi olmak istiyor!

Dünyanın vatandaşlık verilen ilk insansı robotu Sophia, anne olmak istiyor. Sophia, verdiği bir röportajda bebek sahibi olmak istediğini söyledi ve ailenin önemini vurguladı.

Haber 14-10-21 09:44

Ünlü ismin model kızı Sophia Peschisolido müstehcen paylaşımlarına hız verdi

West Ham United futbol kulübünün Başkan Yardımcısı Karren Brady'nin model kızı Sophia Peschisolido, sosyal medya üzerinden paylaştığı müstehcen pozlarla gündeme geldi. Genç kız daha önce yaptığı açıklamada, annesinin bikinili ve iç çamaşırlı fotoğraflarını onayladığını dile getirmişti.

Magazin 12-06-21 00:43

Robot Sophia NFT çılgınlığına katıldı! Açık artırmaya hazırlanıyor

Dünyanın ilk vatandaşlık alan insansı robotu Sophia da NFT çılgınlığına katıldı. Robot Sophia, İtalyan dijital sanatçı Andrea Bonaceto ile birlikte hazırladığı NFT eserini açık artırma ile satışa çıkartmaya hazırlanıyor. Eserinde insanlardan ilham aldığını söyleyen Sophia'nın makinelerin de yaratıcı olabileceğinden yana bir düşüncesi var.

Haber 22-03-21 11:33

Kaşlarını almayı redderek güzellik tabularını alt üst eden Kıbrıslı ünlü model: Sophia Hadjipanteli

Son dönemde kadın ve güzellik algısı üzerine ortaya atılan fikirler değişmeye başladı. Kadının belirli ölçüler içerisinde güzel olduğu inancı tamamen alt üst oldu. Kadınlar adeta değişimlerin önündeki lider konumuna geldi.

Trend 08-03-21 13:26

Karren Brady’nin kızı Sophia Peschisolido Dubai tatilinde bikinisiyle nefes kesti

Karren Brady’nin kızı Sophia Peschisolido, Dubai tatilinde bikinisiyle kameralara poz verdi.

Magazin 30-12-20 17:24

86 yaşındaki oyuncu: 'Gelinlik giymek en büyük hayalim'

İtalyan oyuncu Sophia Loren, hayatının en büyük pişmanlığını açıkladı. Bir programa katılan deneyimli oyuncu, Pişman olduğum tek şey beyaz gelinlik giyerek evlenmemiş olmak dedi.

Trend 04-11-20 14:32

Sophia Loren'i 10 yıl aradan sonra sinemaya döndüren Onca Yoksulluk Varken'den fragman

Efsane isim Sophia Loren’i sinemaya döndüren Onca Yoksulluk Varken (The Life Ahead) filminden ilk fragman yayınlandı.

Trend 22-10-20 14:37

Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla, yeni mesleğiyle herkese ters köşe yaptı

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş'ın kalesini koruyan Alman futbolcu Loris Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla, 'Love Island'ın benzeri olan programda sunuculuk yapacak.

Spor 12-10-20 19:07

Sophia Loren’in başrolündeki 'The Life Ahead'in yayın tarihi belli oldu

84 yaşındaki yaşayan efsane Sophia Loren'in sinemaya dönüş filmi olan 'The Life Ahead'in yayın tarihi belli oldu. Netflix’te gösterilecek olan film 13 Kasım 2020’de izleyici ile buluşacak.

Trend 23-09-20 08:00

Ayasofya temalı Galaxy Note 20 Ultra fiyatıyla dudak uçuklattı!

Caviar, Ayasofya'ya özel bir Samsung Galaxy Note 20 Ultra tasarımı hazırladı. Lüks tasarımlarıyla öne çıkan Caviar'ın 'Hagia Sophia' adını verdiği Galaxy Note 20 Ultra ise fiyatıyla herkesi şaşırttı. İşte Ayasofya işlemeli Galaxy Note 20 Ultra'nın tasarımı ve fiyatı...

Haber 26-08-20 16:04

Sophia Loren: Kadın yönetmenler film setlerinde bağırmıyor, sadece ilham veriyorlar

Dünya sinemasının unutulmaz isimlerinden İtalyan aktris Sophia Loren, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için BBC'ye verdiği röportajda Netflix'teki favori filmlerinden hayattaki seçimlerine, kadın yönetmen olmanın zorluklarından bir Napolili olarak pizza yapma tutkusuna birçok konuya değindi.

Haber 25-03-20 13:39

Sophia Loren: Kadın yönetmenler film setlerinde bağırmıyor, sadece ilham veriyorlar

Dünya sinemasının unutulmaz isimlerinden İtalyan aktris Sophia Loren, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için BBC'ye verdiği röportajda Netflix'teki favori filmlerinden hayattaki seçimlerine, kadın yönetmen olmanın zorluklarından bir Napolili olarak pizza yapma tutkusuna birçok konuya değindi.

Haber 25-03-20 13:37

Sophia Loren: Kadın yönetmenler film setlerinde bağırmıyor, sadece ilham veriyorlar

Dünya sinemasının unutulmaz isimlerinden İtalyan aktris Sophia Loren, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için BBC'ye verdiği röportajda Netflix'teki favori filmlerinden hayattaki seçimlerine, kadın yönetmen olmanın zorluklarından bir Napolili olarak pizza yapma tutkusuna birçok konuya değindi.

Haber 25-03-20 13:37

Sophia Myles: Babamı koronavirüs öldürdü

İngiliz aktris Sophia Myles, babası Peter Myle'ın koronavirüs (Covid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Myles, "Babamı koronavirüs öldürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 22-03-20 11:29

Sophia Türkiye’ye geliyor!

Dünyada vatandaşlık alan ilk robot olarak kayıtlara geçen Sophia, merak uyandırmaya devam ediyor. Neredeyse her ülkeye gitmeye çalışan bu robot, makine öğrenme sistemine sahip.

Haber 13-03-20 12:07

ULUSLARARASI KÖPRÜ KURAN TÜRK DİZİLERİ - Gürcistan'da Türk dilinin elçileri: Türk dizileri

Gürcü sanatçı Sophia Saakaşvili: - "Türk dizilerini Gürcistan'a geldiğinden beri çok severek izliyorum. Diziler Gürcüceye çevrilse de benim için önemli olan Türkçe öğrenmekti" - 24 yaşındaki Türkolog Bela Gabitaşvili: - "Gürcülerin çoğu Türk dizilerini tercih ediyor çünkü kendi kültüründen bir şeyler buluyor. Ayrıca Türk yapımcılar gelenek ve adetlerini en iyi şekilde göstermeyi başarıyor"

Haber 28-11-19 11:01

Karius'un sevgilisinden bomba itiraf

Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'un sevgilisi olan Alman model Sophia Thomalla, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 20-11-19 14:32

Sophia Loren sinemaya geri dönüyor

Oscar ödüllü efsane aktrist Sophia Loren, 10 yıllık aradan sonra "The Life Ahead" beyaz perdede boy gösterecek.

Trend 12-07-19 12:24

Genç girişimciler dünya sosyetesinin merkezinde iş kurdu

İzmirli girişimci kardeşler Gizem ve İdil İdiz, dünya sosyetesinin tatil ve eğlence merkezi Monako’da sağlık turizm şirketi kurdu.Fransa’nın saygın üniversitelerinden Université de Nice Sophia Antipolis Hukuk Fakültesinde ekonomi eğitimi alan Gizem ve İdil İdiz adlı kardeşler, başarılı eğitim hayatlarını yüksek lisans ve doktora tez çalışmalarıyla da sürdürdü.

Haber 08-07-19 11:15

Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla'nın aracına sprey boyalı saldırı

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius'un 29 yaşındaki sevgilisi Sophia Thomalla'ya büyük şok... Seksi model, Instagram hesabından arabasına yapılan spreyli saldırının fotoğrafını paylaştı.

Trend 29-05-19 18:20

Sylvester Stallone'nin mutlu günü! Kızı mezun oldu

Rocky ve Rambo filmlerinin yıldızı Sylvester Stallone'nin kızı Sophia Rose Stallone üniversiteden mezun oldu.

Magazin 12-05-19 13:40

Sophia Thomalla: Karius için İstanbul'a yerleştim

Beşiktaş'ta forma giyen Alman file bekçisi Loris Karius'un model sevgilisi Sophia Thomalla, Alman basınına konuştu.

Trend 27-04-19 14:59

Loris Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla'dan Xherdan Shaqiri'ye: Hiç tipim değil

Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla, İsviçreli futbolcuları kızdıracak açıklamalar yaptı. 'İsviçreli futbolcuların hepsi birbirine benziyor' diyen seksi model, Liverpoollu Xherdan Shaqiri için ise "Hiç tipim değil" yorumunu yaptı.

Trend 08-04-19 21:17

Dünyanın en ince belli kadını doğum yaptı haftalar sonra bakın nasıl ortaya çıktı

Asıl adı Sophia Wollersheim olan Alman TV yıldızı 31 yaşındaki Sophie Vegas, kızının doğumundan yedi hafta sonra tekrar dünyanın en ince belli kadını olma iddiasını sürdürmek için çalışıyor. Hamilelik öncesi haline tekrar kavuşmak isteyen kadın bu görüntüsüne kavuşabilmek için bazı kaburgalarını aldırdı. Göğüs ve kalçasına da implant taktırmak için ameliyat masasına yattı.

Kadin 05-04-19 08:53

AB Akdeniz'deki gemi devriyesini sonlandırdı

AB’nin insan kaçakçıları ile mücadele için Akdeniz’de yürüttüğü Sophia misyonunda İtalya ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle gemilerin artık devriye gezmeyeceği belirtiliyor.

Haber 27-03-19 13:01