Squat Turleri Haberleri

Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovuldu! Nedenine bir türlü anlam veremedi... 'Rahatsız ediyorsun'

TikTok'tan 'yourfavoritedaughter2' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın spor salonunda yaşadığı ilginç anları sosyal medyadan paylaştı. 'Deep squat' olarak bir spor hareketini yaptığı sırada spor salonu sahibinin genç kadını kovması üzerine herkes şaşkına döndü. Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovulan kadın ise duruma uzun bir süre boyunca anlam veremedi.

Trend 2024-02-21 07:55:31

Spor salonunda korkunç kaza! Squat makinesi üzerine düşünce sakatlandı... “Yürüme şansı %1”

42 yaşındaki Regilanio da Silva Brezilya’daki bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. 150 kg’lık plakalardan oluşan squat aleti boynuna düşen Silva yaralandı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken Silva’nın kaldırıldığı hastanede yürüme şansının %1 olduğu ifade edildi.

Trend 2023-08-08 13:18:53

Evde doğru squat nasıl yapılır, günde kaç squat yapılmalı? Squat hangi kasları çalıştırır, ne kadar sürede işe yarar?

Spor yapmak vücudunuz için yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biridir. Eğer spor salonuna gitmeyi tercih etmiyorsanız evde de çeşitli egzersizlerle spor yapmaya başlayabilirsiniz. Son yıllarda sıklıkla duyulan squat egzersizi, herhangi bir yardımcı alet gerektirmeden evinizde uygulayabileceğiniz en etkili egzersizlerden biridir. Bacak ve kalça bölgesini sıkılaştırmada etkili squat egzersizi, pek çok sporcunun egzersiz programında yer alır. Squat ne kadar sürede işe yarar?

Haber 2023-03-31 17:18:39

Squat şovuyla gündeme gelmişti! Emel Özkızıltaş'ın pozunda göğüs detayı dikkat çekti

Çarkıfelek, Bu Tarz Benim gibi programlarla boy gösteren ve adını geniş kitlelere duyuran Emel Özkızıltaş şimdilerde sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu da yapan Özkızıltaş'ın pozundaki göğüs detayı dikkat çekti.

Magazin 2022-04-24 14:44:27

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş'tan squat şov! O anları saniye saniye kaydetti

Bir zamanlar Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği Çarkıfelek programının hostesi olan Emel Özkızıltaş, düzgün fiziğiyle görenleri büyülüyor. Emel Özkızıltaş taytıyla squat yaptığı anları saniye saniye kaydetti.

Magazin 16-04-22 00:14

Artık Bugün salonda ne yapsam? diye düşünmeyeceksiniz! İşte kalça şekillendiren squat hareketleri...

Herkes yaza daha sıkı girmek, kıyafetlerin içinde fiziğiyle ışıldamak ister. Fakat ne yazık ki emek vermediğiniz sürece kalçalarınız kendi kendine sıkılaşmıyor. Peki, yaza kadar nasıl sıkılaşacaksınız? Kendinizi çaresiz hissetmeyin, tavsiyelerimize uyduğunuz takdirde kalça şekillendiren squat hareketleri sizi forma sokacak!

Kadin 01-03-22 13:08

Cami önünde 'squat' videosu tepkilere neden oldu

Bir grup Rus kadının karşılarına camiyi alarak fitness yaptığı görüntüler, Ramazan ayı olması gerekçesiyle tepkilere neden oldu. Rusya'ya bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da çekilen videoya 'kışkırtıcı', 'kabul edilemez' yorumları yapıldı.

Haber 05-05-21 11:22

Akılalmaz olay! Covid kurallarını çiğneyen adama verilen ceza can aldı

Sokağa çıkma yasağında dışarı çıkan Filipinli adama 300 squat (çökme hareketi) cezası verildi. 100. hareketi yaptığında tekrar başa dönmesini isteyen memurlar, şimdi adamın ölümünden sorumlu tutuluyor.

Haber 09-04-21 07:21

Jen Selter squat yaparken çıt çıtı açıldı! 'Bu kostüm uygun değilmiş'

Sosyal medya hesabından bal kabağı ile squat hareketi yapmaya çalışan model Jen Selter hiç beklemediği bir olay yaşadı! Selter ani bir hareket yapınca iç çamaşırı koptu. Ünlü model, başına gelen bu olaya gülerek tepki verdi.

Magazin 30-11-20 10:22

Eda Taşpınar'dan 'squat' paylaşımı: İşe yarıyor

Sosyal medyayı sık kullanan ünlülerin başında gelen Eda Taşpınar her zaman fiziğiyle ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de kiraladığı villa ile gündeme gelen Eda Taşpınar'dan bu kez 'squat' paylaşımı geldi. Sosyal medya hesabı Instagram'dan 'squat' videosu paylaşan Taşpınar, 'işe yarıyor' dedi.

Magazin 30-08-20 16:38

Squat Nedir? Nasıl Yapılır? Türleri Nelerdir?

Hem kadınlar hem de erkekler sağlıklı olmak ve fit kalabilmek için çeşitli spor türlerine yönelirler. Özellikle kadınlar vücutlarının kusursuz görünmesine çok önem verirler ancak maalesef bölgesel kilo almaktan muzdariptirler

Kadin 23-06-20 10:36

Anadolu Üniversitesi evde yapılacak egzersiz tavsiyelerinde bulundu

Üniversite tarafından squat, evde yürüyüş, ayakta diz çekme, yana esneme, omuz pres, omuz yana açış, omuz öne açış, ön kol curl, arka kol pres, bacak yana açış, jumping jacks gibi egzersizler önerildi

Yurthaber 28-03-20 12:14

30 squat yapana bedava bilet

Moskova metrosunda sağlıklı yaşama teşvik için yapılan bir uygulama ilgi gördü. 30 squat yapan herkese 1 bilet veren uygulama, sosyal medya gündeminde de geniş yer buldu.

Trend 19-09-18 10:22

Mükemmel bir popo için 30 günlük egzersiz planı

Kalçanın güçlendirilmesi söz konusu olduğunda, akla ilk gelen şey çömelme (squat) hareketidir. Size bu makalede 30 günlük squatlardan oluşan gerçek bir meydan okuma sunuyoruz. Eğer gerçekten kalçanızın hayal ettiğiniz bir görünümde olmasını istiyorsanız bu ilginç mücadeleye katılmalı 30 gününüzü buna ayırmalısınız. Buna değdiğini göreceksiniz.

Kadin 08-08-18 15:27

Kalça farkıyla önde gelen 15 ünlü

Bazılarının yeteneğini yanında sadece bir görüntü, bazılarının ise ünlü olma sebebi.. Formül çok basit: Düzenli beslenme + bolca squat.

Trend 15-03-18 15:50

Nasıl böyle kalçalara sahip oldu: Daha az zahmet ile daha güzel vücut mümkün!

Squat yapıyorum ama bir türlü istediğim görüntüyü elde edemiyorum diyenlerdenseniz yaklaşın; squat yapmadan da hayalinizdeki yuvarlak ve kalkık popoya sahip olabilirsiniz.

Kadin 07-09-17 13:25

Hanımların Dikkatine Squat Yapma Makinesi Ayağınıza Geldi!

Squat yapmak istiyorsunuz ama spor yapmak istemiyor musunuz? Harika popolarım olsun; ama kendi kendine olsun mu diyorsunuz? O zaman bu haber tam size göre! (Tavsiye değildir, sorumluluk kabul etmem.)

Trend 20-08-15 12:27