Sütyen Haberleri

Göğüslerin sarkmasına neden oluyor! Bunları asla yapmayın... 5 yanlış alışkanlığı değiştirerek kurtulabilirsiniz

Kadınların vücutlarıyla ilgili olarak en çok şikayet ettiği konulardan bir tanesi de zaman içerisinde gelişebilen göğüslerin sarkması durumu. Elbette genetik faktörler ve zamana karşı koyamama gibi gerekçelerle bu durum gerçekleşse de kadınların farkında olmadan yaptıkları bazı rutin alışkanlıkları da göğüslerin sarkmasına yol açabiliyor. Basit alışkanlıklarınızı değiştirerek sarkma durumundan göğüslerinizi koruyabilirsiniz. İşte göğüslerin sarkmasına neden olan o 5 alışkanlık...

Kadin 19-01-2024 13:37

Spor sunucusu Alez Scott kırmızı halı tarzıyla dikkat çekti! Sütyensiz hali olay oldu

Güzel spor sunucusu Alex Scott, GQ Men of the Year Ödülleri'ne oldukça iddialı bir kıyafetle geldi. Güzel sunucunun sütyensiz seçimi kırmızı halıda dikkat çekmeyecek gibi değildi.

Magazin 16-11-2023 09:46

Sütyen nasıl yazılır? Sütyen mi südyen mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Sözcük yönünden oldukça zengin olan dilimize farklı kültürlerden giren çok sayıda kelime mevcuttur. Sözcük haznesinin bu kadar geniş olması bazı kelimelerin yazımında imla hatalarının ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Bunun en temel sebeplerinden biri kelimelerin okunduğu gibi yazıya dökülmesidir. Dilimizde yaygın olarak yazımında imla yanlışına rastlanılan sözcüklerden biri sütyen kelimesidir. Peki, sütyen nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 13-11-2023 16:46

Drake'nin konserinde sahneye atılan sütyeni görenler şoke oldu! Ciddi bel ağrısı yapar

Dünyaca ünlü rapçi Drake'nin konserlerinde birbirinden sansasyonel olaylar yaşanıyor. Adı magazin manşetlerinden düşmeyen Drake'ye konserde bir hayranı sütyen fırlattı. Sütyenin boyu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-08-2023 12:29

Sütyen

Sütyen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sütyen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kadınlar dikkat, bu konu çok önemli! İç çamaşırı alırken dikkat etmezseniz...

Dış giyim alırken hoş gözükmek için sarf edilen özen, iç çamaşırı seçiminde gösterilmeyebiliyor. Bu durum çeşitli sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. Renk ve model tercihi önemli fakat iç çamaşırı alırken sağlık ve hijyeni de atlamamak lazım. İşte kadınların iç çamaşırı seçerken dikkat etmesi gerekenler...

Kadin 21-07-2023 14:00

Dekolteli üstleri sütyensiz giyebilmek için bulduğu yöntemi gösterdi

Dekolteli kıyafetlerde doğru sütyeni bulmak kıyafetin kaliteli durması ve frikik vermemek için önem taşıyor. Dekolteli kıyafetlerden görünen sütyen sorunundan kurtulmak isteyenler için kendi uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın, sütyen giymeden büyük göğüslerini dik gösteren stil tüyosunu gösterdi.

Kadin 18-06-2023 12:07

Küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaştı! Anında 2 beden büyük gösteriyor

Küçük göğüslü kadınlar göğüslerini büyütmek için meme büyütme ameliyatı, dolgulu sütyen gibi yöntemlere başvuruyor. Küçük göğüsleri büyük gösterecek birçok yol bulunuyor. TikTok'ta küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim aldı.

Kadin 15-06-2023 16:41

Sütyen askısı görünümünü yok ediyor! İç çamaşırını bu şekilde kullanmak gerekiyor

Yaz aylarında askılı ve straplez üstlerin içerisine giyilen sütyenlerin doğru seçilmesi gerekiyor. Küçük göğüslü kadınlar straplez sütyenleri rahatlıkla giyebilirken büyük göğüslüler bu konuda problem yaşayabiliyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan sütyen tüyosuyla askıları görünmeyen konforlu sütyene kavuşmak mümkün olabiliyor.

Kadin 14-06-2023 11:19

Mesleği şaşkına çevirdi! İçi doldurulmuş sütyen ve makyaj... Görünce polise haber verdiler: Kadın kılığında dolaşan erkek... İfadesi ortaya çıktı

Denizli'de vatandaşın şüphe üzerine ihbar ettiği kişinin kadın kılığına giren erkek olduğu anlaşıldı. Şahsın içi doldurulmuş sütyen taktığı ve makyaj yaptığı anlaşılırken üstünden kimlik çıkmayan şüpheli gözaltına alındı. Vatandaşlar, şahsı daha önce de gördüklerini söyleyip hırsızlık yapmak istediğini iddia etti. Şahsın avukat olduğu ortaya çıkarken ifadesinde değişiklik olsun diye kadın kıyafetleri giydiğini söylediği öğrenildi. Polise mukavemet suçundan işlem yapılan şahıs serbest bırakıldı.

Haber 10-06-2023 17:36

Uzak durmanız gereken 5 giyim hatası! Yaşlı görünmenize sebep oluyor

Saç stili ve kesimi, makyaj, cilt bakımı gibi etkenler görünüşümüzü doğrudan etkileyebiliyor. Bu etkenlerin arasında yer alan moda hataları çok daha yaşlı görünmemize sebep olabiliyor. Uzmanlar yaşlı görünüme sebep olan uzak durmanız gereken giyim hatalarını sıraladı.

Kadin 18-05-2023 20:23

Küçük göğüslerini büyütmek için uyguladığı yöntem görenleri şaşırttı! 3 beden büyümelerini sağladı

Küçük göğüsleri büyütmek için meme büyütme estetiği gibi kalıcı yöntemler bulunsa da bu işlemlerden uzak duran kişiler için de farklı çözümler bulunabiliyor. TikTok'ta küçük göğüslerini doğal şekilde 3 beden büyütmeyi başaran kadın dolgun göğüslere kavuşmanın yolunu paylaşarak görenleri şaşırttı.

Kadin 16-05-2023 10:38

Büyük göğüslü olmanın avantajını açıkladı! Sütyenine koyduğu eşyalarla göğüslerini çanta gibi kullanıyor

Büyük göğüslü olmak birçok kadının hayali olsa da büyük göğüslü kadınlar bu durumun sırt ağrılarına sebep olabildiğini belirterek dezavantajlarından bahsediyor. Ancak TikTok'ta video çeken bir kadın büyük göğüslerini çanta gibi kullandığını belirtti ve sütyenine yerleştirdiği ilgi çekici eşyaları göstererek izleyenleri şaşırttı.

Kadin 15-05-2023 09:36

Dekolteli kıyafetleri sütyensiz giymenin yolunu paylaştı! Bu tüyo hayat kurtarıyor

Dekolte kıyafetlerde doğru iç çamaşırı seçimi büyük önem taşıyor. Dekolteden görünen sütyenler hoş olmayan görüntüler yaratıyor. Ancak dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermekten korkanlar farklı alternatifler arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın dekolteli kıyafetleri sütyensiz bir şekilde giymenin yolunu paylaştı.

Kadin 12-05-2023 14:50

Sütyensiz giydiği tişörtüyle dışarı çıkınca çıplak gibi göründü! Anında pişman oldum

Büyük göğüslü kadınların tercih ettiği kıyafetler oldukça riskli olabiliyor. Büyük göğüslü kadınlar rahat bir şekilde dekolte giyemediklerini paylaşırken kullandıkları kıyafet renkleriyle de sorun yaşayabildiklerini söylüyorlar. TikTok'ta dışarıda giydiği bir tişörtü paylaşan kadın çıplak göründüğü için pişman olduğunu anlattı.

Kadin 05-05-2023 11:16

Dekolteli elbisesiyle frikik vermemek için öyle bir şey kullandı ki... Göğüslerine sürdüğü ürünle görenleri şaşırttı

Dekolteli kıyafetlerle hareket ederken frikik verilmesi zor anlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermemek için yapışkanlı göğüs ucu kapatıcı ped gibi çözümler başvuruyor. TikTok'ta bir kadın dekolteli kıyafetlerini rahatça giyebilmek için göğüslerine uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 03-05-2023 14:30

Büyük göğüslerini ortaya çıkaran elbisesi yüzünden saygısızlıkla suçlandı! Sütyen takmayı sevmiyorum

Sütyen takmaya karşı çıkan kadınlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla aldıkları kötü yorumları anlatıyorlar. Sosyal medya modeli Hazel Heart, büyük göğüslerine sütyen takmayı reddettiği için saygısızlıkla suçlandığını açıkladı. Hazel, kişisel hesabından yaptığı paylaşımda dekolteli elbisesiyle sütyene karşı çıktı.

Kadin 03-05-2023 09:44

Küçük göğüslerini büyütmek için uyguladığı yöntem bu kadarı da olmaz dedirtti! Acı veriyor gibi görünüyor

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için estetik ameliyat, dolgulu sütyen, makyaj hileleri gibi yöntemlere başvuruyor. Küçük göğüsleri büyütmek için yapılan bazı uygulamalar oldukça can acıtıcı olabiliyor. TikTok'ta küçük göğüslerini daha büyük göstermenin yolunu paylaşan bir kadın eleştirilerin hedefi oldu.

Kadin 02-05-2023 14:46

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olan Beshine yaşadığı zorlukları anlattı! Göğüslerine sütyen bulamıyor

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olmak için çeşitli ameliyatlar olan Beshine, devasa boyutlara ulaşan göğüsleri nedeniyle günlük hayatta yaşadığı zorlukları anlattı. Yaşadığı zorluklara rağmen göğüslerini büyütmeye devam edeceğini belirten Beshine, ameliyat olmak istediğini açıkladı.

Kadin 27-04-2023 09:48

Büyük göğüslerini kapatamayan dekoltesi için bulduğu sütyen tüyosunu şaşkınlıkla paylaştı

Kadınlar büyük göğüslerle dekolteli kıyafetler giymenin ne kadar zor olduğunu biliyorlar. Dekolteli kıyafetleri sütyensiz giymek toplum tarafından rahatsız edici bakışlara, göğüslerde sarkık bir görüntüye ve istemsiz frikiklere sebep olabiliyor. Bu nedenle dekolteli üstleri sütyensiz bir şekilde giyerken sorun çıkarmayacak çözümler aranıyor. TikTok'ta bir kadın büyük göğüslerini dik gösteren ve frikik için önlem oluşturan tüyosunu paylaştı.

Kadin 26-04-2023 09:45

Model tamamen transparan iç çamaşırıyla dışarı çıkarak göz kamaştırdı! Göğüslerini kapatmak için...

Pijamalarla sokağa çıkma trendinin ardından iç çamaşır ve korse ile yapılan kombinler oldukça dikkat çekiyor. Bir iç çamaşırı modeli olan Uma, sosyal medya hesabında tamamen transparan korseyi kombinlediği kıyafetiyle dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları iç çamaşırını sokağa giyme trendi hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kadin 22-04-2023 14:19

Dekolteli üstlerde göğüslerini kapatmanın tüyosunu açıkladı! Büyük göğüslü kadınlar için etkili çözüm

Sütyen giymek birçok kadın için işkence olarak görülüyor. Sütyene karşı çıkan kadınlar göğüslerini dik tutabilmek ve frikik vermeyi önlemek için çeşitli yöntemler arıyor. TikTok'ta dekolteli üstleri giyebilmek için etkili sütyen taktiğini paylaşan bir kadın göğüsleri dik göstermenin yolunu açıkladı.

Kadin 19-04-2023 11:22

Dekolteli üstleri sütyensiz giymenin çözümünü paylaştı! Bu tüyoyu her kadının bilmesi gerekiyor

Dekolteli üstlerden gözüken sütyen, kıyafetlerin kalitesizleşmesine neden olabiliyor. Bu sorun hem küçük hem de büyük göğüslü kadınların ortak dertleri arasında yer alıyor. Kadınlar dekolteli kıyafetlerde sütyen giymeden frikik verme sorunu aşmak için çeşitli çözümler arıyor. TikTok'ta kendi stil tüyosunu paylaşan kadın bu yöntemin oldukça rahat hissettirdiğini belirtti.

Kadin 11-04-2023 22:36

İnsanların göğüsleri hakkındaki düşüncelerini umursamıyor! Artık sütyen takmadığım için mutluyum

Kadınlar hem erkekler hem de hemcinsleri tarafından kıyafet ve görünüm baskısı yaşıyor. En sık karşılaşılan durumlar arasında sütyen baskısı yer alıyor. İnsanların rahatsız edici bakışlarına ve tacize varan yorumlarına maruz kalan kadınlar bu duruma karşı direniş gösteriyor. Sosyal medyada sütyen takmadan mutlu olduğunu paylaşan Stephanie Germino, yaşadığı ameliyatı anlattı.

Kadin 07-04-2023 11:04

Instagram modeli büyük göğüslerine gelen taciz yorumları yüzünden ameliyat oldu

Kadınların bedenlerine yapılan yorumlar ve bakışlar günlük hayatı oldukça zorlaştırıyor. Özellikle büyük bedenli kadınlar, tacize kadar varan rahatsız edici yorumlara, davranışlara maruz kalıyor. Instagram'da modellik yapan Kaeleen Stammers, bu tacizlerin ardından hayatını değiştirme kararını paylaştı.

Kadin 05-04-2023 14:03

Kendall Jenner'in sütyensiz hallerine tepki yağdı! Her şeyi göreceksek...

Modellik kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen ve sektörün en iyi modellerinden biri olarak gösterilen Kendall Jenner geçtiğimiz günlerde beyaz atlet elbisenin altına sütyen giymeden pozlar vermişti. Modelin paylaşımları büyük tepki çekti ve müstehcen bulundu.

Magazin 31-03-2023 13:16

Sütyen takmaktan nefret ettiğini belirten kadın büyük göğüslerine gelen acımasız teklifleri paylaştı

Sütyen birçok kadın için işkence aleti olarak görülüyor. Sırt ağrılarına ve baskılara neden olan sütyenden kurtulmak isteyen kadınlar diğer kadınlara da destek olmak için sütyene olan düşüncelerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. TikTok'ta paylaşım yapan büyük göğüslü bir kadın sütyenden nefret ettiğini belirterek göğüslerini sevdiğini açıkladı. Yayınlanan videoya gelen acımasız yorumlar ve uygunsuz teklifler görenleri şaşırttı.

Kadin 31-03-2023 10:26

Büyük göğüsleri nedeniyle açılan dekoltesini kapatmak için bulduğu şaşırtıcı yöntemi paylaştı! Hayat kurtarıyor

Büyük göğüsler istenilen kıyafetleri giymekte oldukça zorlu durumlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetlerde verilen frikiklere karşı çeşitli çözüm yolları arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın büyük göğüsleri nedeniyle açılan kıyafetlerine bulduğu çözümü gösterdi. Bulduğu yöntemle dekoltesini anında kapatabildiğini paylaştı.

Kadin 31-03-2023 08:48

Devasa büyük göğüslerine gelen sırt ağrısı sorularına tepki gösterdi! Bununla gurur duyuyorum

Büyük göğüslerin çeşitli sağlık sorunlarına neden olabildiği biliniyor. En sık yaşanan problemler arasında bulunan sırt ağrıları kadınlar için işkenceye dönüşebiliyor. Ancak büyük göğüsler üzerine yapılan yorumlar kadınların kendini kötü hissetmesine sebep olabiliyor. TikTok'ta büyük göğüslerine gelen sırt ağrısı yorumlarına sinirlenen bir kadın bu konudaki düşüncelerini paylaştı.

Kadin 29-03-2023 15:26

Sütyensiz paylaşımıyla küçük göğüslerine gelen kötü yorumlara meydan okudu! Her vücut tipi güzeldir ve kabul edilmelidir

Kadınlar vücutları üzerinden oldukça ağır eleştirilere maruz kalabiliyorlar. Özellik sosyal medyadan gelen kaba yorumlar psikolojik problemlere sebep olabiliyor. Küçük göğüslere sahip olan bir YouTuber yaptığı sütyensiz paylaşımda vücudunu cesurca sergileyerek aldığı kötü yorumlar karşısındaki duruşunu gösterdi.

Kadin 29-03-2023 10:41

Büyük beden model göğüslerini kapatmak için bulduğu sütyen tüyosunu paylaştı! Hayatınızı değiştirecek

Büyük beden modeller kıyafetlerinde uyguladıkları ufak teknikleri paylaşarak istedikleri kıyafetleri kolayca giyebildiklerini gösteriyorlar. TikTok'ta büyük bedenini cesurca paylaşan bir model büyük göğüslü kadınların en büyük derdi olan dekolteli üstleri kullanırken uygulanması gereken sütyen tüyosunu açıkladı.

Kadin 27-03-2023 14:35

Midesine kadar sarkan büyük göğüslerinin çözümünü Türkiye'de buldu! İki sütyen takmak zorunda kalıyordu...

Büyük göğüslü kadınlar hem sosyal hem de sağlık açısından birçok problem yaşıyorlar. Rahatsız edici bakışlara ve dayanılmaz sırt ağrılarına neden olan büyük göğüsleri küçültmek için birçok kadın meme küçültme ameliyatı oluyor. Ergenliğinden beri midesine kadar sarkan göğüsleriyle baş etmek zorunda kalan Phoebe, büyük göğüslerini küçültmenin çaresini Türkiye'de buldu.

Kadin 27-03-2023 09:45

Sütyensiz videosu erkekler tarafından yorum yağmuruna tutuldu! Bu bir işkence aleti!

Kadınlar giyimlerine karşı aldıkları tepkiler nedeniyle rahat bir şekilde giyinmekte zorluk yaşıyorlar. Kadınlara eski zamanlardan beri diretilen sütyen baskısı nedeniyle günlük yaşamlarında sütyen takmak zorunda olan birçok kadın ağrı yaşadığını belirtiyor. Sütyenin işkence aleti olduğunu paylaşan bir kadın yayınladığı videoda erkekler tarafından rahatsız edici yorumlar aldı.

Kadin 17-03-2023 09:12

Sütyensiz yaptığı paylaşımda gizli yeteneğiyle sosyal medyada gündem oldu! Göğüslerimi esnetme numaram herkesi şaşırtıyor

Kadınlar sütyen giyilmesi için dayatılan baskılara karşı çıkarak diğer kadınlara destek olmak için sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıyorlar. Sütyensizler kulubü üyesi olduğunu paylaşan bir anne yaptığı paylaşımda göğüslerini esnetme yeteneğini göstererek izleyenleri şok etti.

Kadin 15-03-2023 09:56

Kayınvalidesiyle tanışmaya giderken giydiği kıyafet tartışmalara yol açtı! Dekoltesi uygunsuz bulununca...

Giyilen kıyafetler için yer ve zaman seçimi oldukça önem taşıyor. Giyilen kıyafetler, saç stilleri, yapılan makyajlar insanların hakkımızdaki düşüncelerini etkileyebiliyor. Bu sebeple iş görüşmesi, sevgilinin ailesiyle tanışmak gibi önemli görüşmelerde giyilen kıyafetlerin özenle seçilmesi gerekiyor. Kayınvalidesi ve kayınpederi ile tanışmaya giderken giydiği kıyafeti paylaşan bir kadın sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Kadin 14-03-2023 17:04

Her kadının yaşadığı can sıkıcı 15 durum! Erkeklerin anlayamayacağı dertler...

Kadınlara yüklenen sorumluluklar görülmese bile oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bu sorumlulukların yanı sıra gündelik hayatta yaşanan ufak sıkıntılar büyük problemlere dönüşebiliyor. Günün yorgunluğu nedeniyle gözden kaçan ufak hatalar büyük problemlere dönüşebiliyor. İşte neredeyse her kadının başına gelen can sıkıcı 15 durum...

Kadin 14-03-2023 14:35

Fenomen Merve Taşkın yarı çıplak poz verdi! Göğüslerini saçıyla kapattı

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın cesur pozlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz gün montunun önünü açarak sütyenli poz veren Taşkın bu defa kamera karşısına yarı çıplak bir şekilde geçti.

Magazin 09-03-2023 10:53

Sütyen baskısına karşı çıkıyor! Devasa göğüslerim dizlerime kadar sarkıyor

Kadınlar gün geçtikçe sütyen takma fikrinden uzaklaşmaya başlıyor. Artan güzellik algılarına inat kadınların bedenlerine dayatılan baskılara karşı çıkan kadınlar sütyen takmadıkları sosyal medyadan paylaşarak diğer kadınlara destek oluyorlar. TikTok'ta devasa göğüsleri olduğunu ve buna rağmen sütyen takmadığını paylaşan bir kadın binlerce yorum aldı.

Kadin 08-03-2023 15:25

Viral sütyen tüyosuyla en cesur dekolteli kıyafetleri bile giyiyor! Büyük göğüslü kadınlar için...

Büyük göğüslü kadınlar dekolteli kıyafetler giyerken çeşitli zorluklar yaşayabiliyor. Sütyenlerin dekoltelerden görünmesi kadınların istemediği görüntüler arasında yer alıyor. Sütyen giyerken kullanılan bir tüyo en dekolteli kıyafetlerin bile kullanımını kolaylaştırıyor.

Kadin 07-03-2023 15:41

Yıllardır sütyen giymediğini paylaşarak sütyenin zararlarını anlattı! Herkes çöpe atmalı

Kadınlar göğüslerini toparlamak ve daha dik tutmak için çeşitli sütyenler kullanıyor. Ancak sütyen takmak zaman içerisinde rahatsız edici olabiliyor. Bu sebeple birçok kadın sütyen kullanmadığını paylaşarak diğer kadınlara da bu konuda özgür olmaları için destek oluyor. TikTok'ta yıllardır sütyen kullanmadığını paylaşan bir kadın sütyenin zararlarını açıkladı.

Kadin 06-03-2023 11:10

Vücut tipinize göre sizin için biçilmiş kaftan olacak sporcu sütyenleri

Spor sürecini konforlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için uygun kıyafetlerin seçimi son derece önemli. Her vücut tipine uygun çeşitlerle sunulan sporcu sütyenleri, spora ilgi duyan kadınlar için olmazsa olmaz ürünler arasında bulunuyor. Özellikle ağır antrenmanlarda göğüs bölgesi zarar görebildiğinden toparlayıcı sütyenler koruyucu görev taşıyor. İşte her bedende şık duracak en güzel sporcu sütyenleri...

Kadin 16-02-2023 18:15

Aleyna Tilki sütyeni ve süper mini eteğiyle poz verdi! Photoshop ile boy uzamış

Geçtiğimiz günlerde sütyensiz pozlarını paylaşan şarkıcı Aleyna Tilki yine dikkat çekti. Bir süredir sahnelerden uzak kalan Tilki bu sefer süper mini eteği ve sütyeniyle poz verdi. Şarkıcıyı görenler "Photoshop ile boy uzamış" yorumları yaptı.

Magazin 30-01-2023 07:03

Sütyen takmaktan nefret eden kadın bulduğu pratik çözümü paylaştı

Sütyen takmak göğüsleri toparlayıp daha dik görünmelerini sağlasa da gün içinde rahatsızlık verebiliyor. Kadınlar bir an önce eve gelip sütyenini çıkarmanın hayalini kuruyor. Toplumda birçok kadın sütyen takmamaya başladı. TikTok'ta sütyen takmaktan nefret ettiğini belirten bir kadın bulduğu çözümü paylaştı.

Kadin 27-01-2023 08:40

Rus modelin devasa göğüsleri başına iş açıyor! Yandaki sürücü kaza yapıyordu

Büyük göğüsler oldukça büyük problemlere neden olabiliyor. Kadınlarda sırt ağrısı ve istedikleri kıyafetleri bulamamaya neden olan büyük göğüsler birçok kadının sıkıntıları arasında yer alıyor. Anastasiya Berthier, devasa göğüsleriyle istemeden yol açtığı kazaları ve toplumun bakış açısını paylaşıyor.

Kadin 19-01-2023 14:03

Nadiren görülen hastalığı nedeniyle göğüslerinin büyümesi durmuyor! Kıvrımlı OnlyFans modelinin göğüsleri sadece 8 ayda...

Kadınlar göğüslerinin boyutu için çeşitli estetik operasyonlar yaptırıyorlar. Göğüslerinin daha büyük olmasını isteyenler göğüs büyütmek için uygun cerrahi işlemler yaptırıyor. Göğüslerinin hep büyük olmasını hayal eden OnlyFans modeli Pamelia'nın nadir görülen hastalığı nedeniyle göğüslerinin büyümesi durmuyor.

Kadin 17-01-2023 09:26

Büyük göğüslerinin videosunu paylaştı! Sütyen zorunluluğuna isyan edip...

Sütyen takmak kadınlar için oldukça rahatsız edici olabiliyor. Özellikle toplumun bu konuda yaptığı baskılar kadınların kendini kötü hissetmesine yol açıyor. Her geçen yıl bu baskılara karşı duran birçok kadın sütyen takmaktan vazgeçiyor. TikTok'ta sütyene karşı direnişini paylaşan bir kadın başka sosyal medya kullanıcıları tarafından desteklendi.

Kadin 29-12-2022 13:47

90 beden sütyen giyiyorum. Viral sırtı açık sütyen tüyosu hayat kurtarıcı Büyük göğüslerde bile işe yarıyor!

Büyük göğüslü kadınlar doğru sütyeni bulmakta oldukça zorlanabiliyorlar. Özellikle sırtı açık kıyafetleri giymek konusunda problem yaşıyorlar. Sırtı açık kıyafet küçük göğüsler için rahat olurken büyük göğüslülere işkence haline gelebiliyor. Ancak TikTok'ta viral olan sütyen tüyosunu paylaşan 90 bedenli bir kadın bu tüyonun hayatını kolaylaştırdığını paylaştı.

Kadin 28-12-2022 15:04

Dikkat! Bu sütyenler yüksek oranda kanser riski taşıyorlar

Sütyenler göğüsleri kaldırmak ve toparlamak için kullanılan iç çamaşırlarından. Sütyenler hakkında sıklıkla araştırmalar yapılıyor. Bazı uzmanlar sütyen takılmasının daha sağlıklı olacağını öne sürerken bazıları sütyenlerin sağlığı riske attığını belirtiyor. Son yapılan araştırmalarda bazı sütyenlerin kanser riskini arttırdığı tespit edildi.

Haber 23-12-2022 09:50

Göğüslerim o kadar büyüktü ki nefes alamıyordum 100 Beden göğsü nedeniyle cinselleştirildiğini paylaştı

Göğüs ölçüleri çeşitli nedenlere göre farklılık gösteriyor. Birçok kadın büyük göğüslere sahip olmanın hayalini kursa da çok büyük göğüsler günlük hayatta çeşitli problemlere yol açıyor. Hayatını 100 beden göğsüyle yaşamak zorunda kaldığını paylaşan kadın yaşadığı zorlukları anlattı.

Kadin 23-11-2022 16:36

Dışarı sütyensiz çıktığında herkesin göğüslerine baktığını paylaştı! Genç kadın bedeniyle gurur duyduğunu açıkladı

Göğüs ölçüleri kişiden kişiye göre değişebiliyor. Kadınların göğüsleri hakkında oldukça rahatsız edici yorumlar yapılabiliyor. Beden pozitifliği savunucusu Clara Dao, özellikle sosyal medyada artış gösteren bu kırıcı yorumlar nedeniyle rahatsız olmasına rağmen bedeniyle gurur duyduğunu açıkladı.

Kadin 16-11-2022 10:17