Sutyen Takmamak Haberleri

Taşıma sınırı cezası ne kadar? Yük ve yolcu sınırı aşma cezası 2023

Trafikte düzeni sağlamak ve yolcuların, sürücülerin, yayaların can güvenliğini koruyabilmek için bazı kurallar bulunur. Bu kurallara uyulmadığı takdirde kanunların ön gördüğü şekilde cezalar uygulanır. Hız sınırı aşımı, emniyet kemeri takmamak, alkollü araba kullanmak ya da yolcu veya yük sınırını aşmak ihlal edilen kuralın durumuna ve oluşturduğu riske göre cezaya tabi tutulur.

Haber 2023-06-12 00:53:33

Emniyet kemeri takmama cezası ne kadar? 2023 emniyet kemeri cezası ücreti

Trafikte uyulması gereken kurallar, tüm araçların, sürücülerin ve yolcuların güvenliğini sağlayabilmek ve trafiği denetleyebilmek hedefiyle oluşturulmuştur. Bu kurallara uyulmaması hem uymayan kişilerin hem de diğer sürücülerin ve yolcuların can güvenliğini riske atar. Kurallara uyulması için bazı caydırıcı cezalar belirlenmiştir ve uygulanmaktadır. Emniyet kemeri takmamak da trafik kurallarının ihlal edildiği durumlardan biridir ve cezası vardır.

Haber 2023-06-10 14:54:33

Göğüslerini hoplattığı videoları ile şöhret kazandı! ''Benden önce onlar ünlü oldu''

Sosyal medyada 'Smashedely' adıyla bilinen Ashley Matheson, sutyen karşıtı bakış açısıyla tanınıyor ve bunu sık sık Tiktok'ta göğüslerini sallayarak dans ettiği videolar ile destekliyor. Şimdi Tiktok ile başlayan sosyal medya kariyerini yetişkin içerik platformu Onlyfans'a taşıyan Ashley, nasıl göğüsleri sayesinde şöhret olduğunu anlattı.

Trend 2022-10-18 09:49:49

Akıllarda tek bir soru var: Sütyen takmak mı daha sağlıklı takmamak mı?

Eski zamanlardan beri kullanılan sütyenlerin birçok farklı çeşidi bulunuyor. Kadınların birçoğu göğüslerinin daha güzel ve dik görünmesi adına sütyen kullanmayı tercih ediyor. Ancak sütyenden rahatsız olup takmayan da bir sürü kişi bulunuyor. Sütyenin görüntüsünden çok sağlıkla olan ilişkisi merak uyandırıyor. Sütyen takmanın sağlıklı mı sağlıksız mı olduğunu öğrenmek istiyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 2022-06-23 09:44:32

Bebek'te cinsel ilişki skandalı! Aynur Aydın patladı: Sütyen takmamak suç...

İstanbul'un göbeği Bebek'te iki kişinin herkesin içinde cinsel ilişkiye girdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Gelen son dakika haberlerinde bu iki kişinin gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şahan Gökbakar'dan sonra bu konuya dair Aynur Aydın da bir paylaşım yaptı.

Magazin 31-05-22 17:42

Sutyen ne demek? Sutyen kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin geliştirilmesi ve araştırmalar yapılması için kurulan TDK, kelimelerin kökenlerini ve anlamlarını incelerken yabancı kelimeleri de Türkçeleştirmek için çalışmalar yürütür. Bu nedenle kelime anlamları ile ilgili araştırma yapanlar için TDK pusula görevi görür. TDK’da açıklaması bulunan Sutyen kelimesi de anlamı merak edilen kelimeler arasında bulunur. TDK’nın çalışmaları doğrultusunda varılan sonuca göre Sutyen kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 21:22

Şehir efsanesini çürüttü! Bacağına prezervatif takarak erkeklere mesaj gönderen kadının paylaşımı olay oldu

Bir yetişkin mağazasında çalışan ‘Theel_insloer’ isimli TikTok kullanıcısı, sosyal medyadan yaptığı paylaşım sayesinde kısa sürede viral oldu. Erkeklerin cinsel ilişki sırasında prezervatif takmamak için yalan söylediğini ifade eden kadın, sosyal medyada gündem yarattı. Erkeklerin bahanelerini sıralayan kadın, prezervatifi bacağına geçirerek ne kadar esnek olduğunu gösterdi.

Trend 11-05-22 13:47

Sol gözü sayesinde TikTok’ta fenomen oldu! “Tek pişmanlığım gözlük takmamak”

Elley Davies isimli bir sosyal medya kullanıcısı, TikTok’tan yaptığı makyaj videolarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sol gözünde henüz çocuk yaşlarda oluşan göz tembelliği nedeniyle kısa sürede sosyal medyanın dikkatini çekti.

Trend 09-05-22 12:35

Maske zorunluluğu kalktı mı? Maske takmamak serbest mi?

2 Mart 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının ardından, toplantıda alınan kararları vatandaşlarla paylaştı. Söz konusu toplantıda, pandemiyle birlikte hayatımıza giren maske takma zorunluluğu hakkında milyonlarca kişiyi yakından etkileyecek önemli karar alındı. Peki maske zorunluluğu kalktı mı? Maske takmamak serbest mi?

Haber 02-03-22 22:40

Sevgilisinden ayrılmak istedi, başına gelmeyen kalmadı! Çıplak fotoğrafları ailesine gönderildi, iç çamaşırları mahkemede yüzüne fırlatıldı

Adana'da 41 yaşındaki G.D., özel güvenlik görevlisi O.K.'den baskı gördüğü gerekçesiyle ayrılmak isteyince başına gelmeyen kalmadı. ''Benden ayrılırsan ailene ve arkadaşlarına çıplak fotoğraflarını gönderirim'' diyen O.K. bu fotoğrafları dediği gibi gönderdi. Tehdit suçlarından 3 yıl 7 ay 22 gün hapis cezasına çaptırılan O.K. bu kez mahkemede çantasından sutyen ve külodu çıkarıp 'al senin çamaşırların’ diyerek G.D.'nin yüzüne doğru fırlattı.

Haber 19-02-22 11:05

Hamile Cardi B göğüslerini paylaşıp Sutyen bedenim kaç? diye sordu!

İkinci çocuğuna hamile olan 28 yaşındaki rapçi Cardi B., Twitter'da göğüs dekoltesini paylaşarak, takipçilerine sutyen bedenini sordu. Ünlü isme çok sayıda yorum geldi.

Magazin 10-08-21 16:37

Vaka sayısı artarken maske takmamak için direndi: Yaz cezamı!

Koronavirüs vakaları hızla artmaya devam ederken pozitif sayısının en yüksek olduğu 5 il arasında yer alan Kırıkkale'de ilginç bir olay yaşandı. Maske takmayı reddeden bir kadın, "Yaz cezamı" diyerek polislere çıkıştı. Ekipler, maske takmayan kadına bin 50 lira ceza uyguladı.

Haber 25-07-21 09:39

Yarı çıplak halde ateş etti, iş yerini benzin diye çamaşır suyuyla yakmaya çalıştı

Antalya'da, Enes Ş. (46) tartıştığı ablasıyla işlettiği meze dükkanı önünde yarı çıplak halde 2 tabancayla havaya ateş ettikten sonra, benzin sandığı çamaşır suyunu döküp, iş yerini yakmaya çalıştı. Polisin müdahale ettiği Enes Ş., kıyafetini giydi, maske takmamak için direnince polis merkezine götürüldü.

Haber 25-05-21 12:30

Bartın’da virüs tedbirlerine uymayan 75 kişi hakkında işlem başlatıldı

Bartın’da korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyamayan kişi ve işletmeler hakkında işlem başlatıldı.Bartın’da jandarma ve emniyet ekiplerince 31 Mart ve 5 Nisan 2021 tarihleri arasında kent genelinde gerçekleştirilen denetimlerde, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbir kararlarını ihlal ettiği tespit edilen 75 kişi ve işletme hakkında işlem başlatıldığı ifade edildi.Bartın Valiliğince yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yönelik alınan tedbirleri ihlal edenlere kolluk birimleri (jandarma ve emniyet ekipleri) tarafından 31.03-05.04.2021 tarihleri arasında; 5 şahsa kıraathanede oyun oynamak/oynatmak, 16 şahsa maske takmamak, 42 şahsa sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek, 1 minibüs şoförüne fazla yolcu bulundurmak, 1 işletmeye açılış/kapanış saatlerine uymamaktan idari işlem, 10 şahsa karantina ihlalinden idari işlem, 1 şahsa karantina ihlalinden adli işlem olmak üzere toplamda 75 şahsa/işletmeye idari işlem yapılabilmesi için tutanak tanzim edilmiş ayrıca 1 şahsa TCK madde 195’den adli işlem yapılmıştır” denildi.

Haber 07-04-21 15:20

Banka şubesine maskesiz girmek isteyen anne-kız polise 40 dakika direndi

Bursa’da banka şubesine maskesiz girmek isteyen, ihbar üzerine gelen polis ekiplerine de maske takmamak için direnen Neriman G. (71) ile kızı Nurdan G. (53), 40 dakika süren ikna çabaları sonunda ekip otosuna bindirilerek, polis merkezine götürüldü. Anne-kıza 3 bin 150'şer lira ceza yazıldı.

Haber 22-03-21 16:27

Anne-kız ortalığı birbirine kattı! Polise 40 dakika direndiler

Bursa’da banka şubesine maskesiz girmek isteyen, ihbar üzerine gelen polis ekiplerine de maske takmamak için direnen Neriman G. (71) ile kızı Nurdan G. (53), 40 dakika süren ikna çabaları sonunda ekip otosuna bindirilerek, polis merkezine götürüldü. Anne-kıza 3 bin 150'şer lira ceza yazıldı.

Haber 22-03-21 15:50

Baret takmadı, hem işinden hem de tazminatından oldu! Baret takmamak işten çıkarıma sebebi!

7 yıl boyunca çalıştığı maden ocağında baret takmayan vatandaş, işten çıkarılınca yargının yolunu tuttu. İş Mahkemesi, ‘İşveren 7 senedir neredeydi’ derken Yargıtay, baret takmayan işçinin tazminatsız kovulmasının önünü açtı.

Finans 19-03-21 11:50

Jandarmadan helikopter destekli trafik denetimi

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı tarafından helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.Trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşın can ve mal kayıplarının önlenmesi, sağlıklı seyahat ve ulaşımın sağlanması amacıyla Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Trafik sorumluluk bölgesindeki karayollarında, helikopter destekli trafik denetim faaliyeti gerçekleştirildi.Havadan trafik denetiminde “Seyir halinde cep telefonu kullanmak”, "Emniyet kemeri takmamak”, “Yükü karayoluna değecek-düşecek şekilde yüklemek”, “Sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda beklemek”, “Ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı”, “Tehlikeli şerit değiştirme-makas atma”, “Hatalı sollama”, “Yakın takip”, “Karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklamak-park etmek” ve “Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” kurallarına uymayan 36 araç sürücüsüne toplam 12 bin 480 TL idari para cezası uygulandı.

Yurthaber 26-02-21 16:20

ABD’de Toplu Taşımacılıkta Maske Takmamak Artık Suç

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), Pazartesi günü itibariyle toplu taşıma araçları ve mekanlarının tamamına yakınında yüz maskesi takılmasını zorunlu kılan bir kapsamlı bir genelde yayınladı

Haber 30-01-21 20:43

Jandarmadan helikopter destekli trafik denetimi

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, trafik sorumluluk bölgesindeki karayollarında helikopter destekli trafik denetimi yaptı.Denetimlerde; seyir halindeyken cep telefonu kullanmak, emniyet kemeri takmamak, yükü karayoluna değecek veya düşecek şekilde yüklemek, muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkmak, trafiği tehlikeye sokmak gibi kurallara uymayan 41 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Yurthaber 08-01-21 17:20

Zara McDermott sutyen giymeyince olay oldu!

'Love Island' (Aşk Adası) adlı program ile ünlenen Zara McDermott, son paylaşımı ile gündem oldu. McDermott göğüslerini sergilemek için tercih ettiği bluzu ile gündem oldu.

Magazin 29-12-20 16:12

Bolu'da maske takmamak için polise direnen kadına para cezası kesildi

Bolu'da maske takmamak için polise direnen kadına para cezası kesildi

Yurthaber 18-12-20 00:16

Karakolda maske takmamak için dakikalarca polise direnen kadın ekiplere zor anlar yaşattı

Bolu’da ağabeyi gözaltına alındıktan sonra karakola giden kadın, maske takmamak için dakikalarca polis ekiplerine direndi.

Haber 17-12-20 23:59

Maske takmamak için direndi, polis biber gazıyla müdahale etti

Aksaray'da, bir GSM bayisine maskesiz girmek isteyen ve polisin uyarısına rağmen direnen Kenan Y. (30), biber gazıyla müdahale edilerek gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Kenan Y. hakkında maske takmadığı ve çevreyi rahatsız ettiği için 1087 TL para cezası uygulandı.

Haber 16-12-20 22:38

Kısıtlamada Kahramanmaraş-Bursa yolculuğu 12 bin 250 liraya patladı

Bursa’da sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle oluşturulan polis uygulamasına otomobilleri ile giren 3 gence, ‘Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak’ ve ‘Maske Takmamak’ suçundan 12 bin 250 TL para cezası kesildi.

Haber 04-12-20 09:09

Kısıtlamada Kahramanmaraş-Bursa yolculuğu 12 bin 250 liraya patladı

Bursa’da sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle oluşturulan polis uygulamasına otomobilleri ile giren 3 gence, ‘Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak’ ve ‘Maske Takmamak’ suçundan 12 bin 250 TL para cezası kesildi.

Haber 03-12-20 17:36

Sakın bu hatayı yapmayın! Yatarken sutyen takmak...

Yatarken sutyen takmanın meme formunun bozulmasından omurga aksının bozulmasına kadar pek çok zararı bulunmaktadır. Uzmanlar yatarken sutyenin çıkarılması gerektiğinin altını çiziyor.

Kadin 19-11-20 07:27

Çarpıcı araştırmanın sonucu ürküttü: Sutyenle kanser arasında...

Kadınların günlük hayatının bir parçası olan sutyenle ilgili yapılan bir araştırmadan dikkat çekici sonuçlar paylaşıldı. Yapılan araştırmada sutyen kullanımı ile kanser arasında bağ olduğu ileri sürüldü.

Kadin 18-11-20 11:32

Kadınların yüzde 70’i bu hatayı yapıyor! Göğüs ölçünüzü alırken...

Meme sağlığı açısından önemli bir yere sahip olan sutyen doğru seçilmediğinde birçok soruna yol açabiliyor. Genelde göz kararı alınan sutyenler hem gün içinde rahatsızlık hem de ağrı ve sarkmaya neden oluyor.

Kadin 17-11-20 07:41

Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

Candice Swanepoel, Miami sokaklarında sutyensiz koşuya çıktı. Daracık egzersiz kıyafetiyle kusursuz vücudunu gözler önüne seren model, etraftaki bakışlara aldırış etmeden spor yapmaya devam etti.

Magazin 11-11-20 12:23

Kayseri polisinden motosiklet denetimi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli ekiplerce; sürücü belgesiz motosiklet kullanma, kask takmamak, yetersiz sürücü belgesiz, plakasız kullanma ve abart egzoz konularında yapılan denetimlerde 88 motosiklet trafikten men edildi.Kentte meydana gelen yaralanmalı trafik kazalarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda, motosiklet sürücülerinin karıştıkları kazaların toplam kazalara oranının yüzde 13 olduğu tespit edilmesi üzerine, meydana gelen kazaların önlenmesine yönelik şahin motosikletli polislerce denetim yapıldı.

Yurthaber 20-10-20 17:14

İzmir’de depoya kumar baskını: toplam 188 bin TL ceza kesildi

İzmir’de jandarma ekiplerinin kumarhaneye çevrilmiş bir depoya düzenlediği operasyonda 54 kişiye “kumar oynamak”, “sosyal mesafe kuralına uymamak” ve “maske takmamak” suçlarından toplamda 188 bin 118 TL idari para cezası kesildi.İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Buca İlçe Jandarma ekipleri, bir depoda kumar oynatıldığına dair aldıkları istihbaratı değerlendirerek, Buca ilçesi 29 Ekim Mahallesi’nde bulunan depoya operasyon düzenledi.

Haber 15-09-20 11:34

Kaymakam Ünsal; “Maske takmamak kişisel hukukun ihlalidir”

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla, alınan tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması kapsamında Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal başkanlığında; tüm kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, banka yetkilileri ve kargo şirketlerinin katıldığı “Pandemi Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.Edremit Şükrü Tunar Kültür merkezinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında; Edremit ilçesinde koronavirüs sürecinin yönetilmesi, alınan tedbirler, gerçekleştirilen denetim uygulamaları ve sağlık birimlerinin çalışmaları hakkında bilgiler sunuldu.Kaymakam Ünsal maske takmamanın kişisel hukukun ihlali olduğunu vurgulayarak, “Pandeminin ülkemizde ilk görülmeye başladığı günden itibaren Sağlık Bakanlığımız koordinasyonunda tüm kurumlarımız koronavirüse karşı bütün tedbirleri almıştır.

Yurthaber 14-09-20 16:02

Maske takmamak için direnen kadın ortalığı ayağa kaldırdı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredeki vatandaşları da çileden çıkardı. Polis ekipleri ile tartışan maskesiz kadının görüntülerini çeken bir başka kadın, "O adamlar sen kadınsın diye sana bir şey yapamıyor ama ben parçalarım seni tak o maskeyi" diyerek tepki gösterdi.

Haber 11-09-20 10:52

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki...

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı.

Haber 11-09-20 10:44

Amber Heard'ün cami fotoğrafı tartışma yarattı: Sutyen de takmamış

Oyuncu Amber Heard'ün İstanbul ziyaretinden paylaştığı fotoğraflara 'sutyen' tepkisi!

Magazin 17-08-20 13:42

Antalya’da jandarmadan motosiklet sürücülerine denetim

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca 61 noktada gerçekleştirilen motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerinde 181 sürücüye kask takmamak ve diğer kuralları ihlalden 45 bin 88 TL cezai işlem uygulandı.Antalya il Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, motosiklet ve motorlu bisiklet kullanımına yönelik denetimlerine devam ediyor.

Yurthaber 15-08-20 11:45

Konya’da trafik denetimlerinde 264 sürücüye 187 bin lira ceza

Konya’da yapılan trafik denetlemelerinde 264 sürücüye çevreyi rahatsız etmek, sahte plaka takmak ve plaka takmamak maddelerinden 187 bin 195 lira ceza kesildi.Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile genelinde denetimlerine devam ediyor.

Yurthaber 30-06-20 12:17

Fatsa’da denetimler sıklaştı

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü fiziksel mesafe kurallarına uymayan ve maske takmayan vatandaşlara idari para cezası uyguladı.İlçenin merkez mahallelerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleşen uygulamalarda 27 şahsa maske takmamak ve fiziksel mesafe kurallarına uymamaktan, 1 araca da fazla yolcu taşımaktan cezai işlem yapıldı.Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara kurallara uyulması konusunda bilgilendirme yaparken denetimlerin ilçe merkezinde sürekli devam edeceği bildirildi.

Yurthaber 02-06-20 13:27

Maske Takıp Takmamak Siyasi Bir Tercih mi?

ABD’de Corona salgını gölgesinde yapılan Ulusal Anma Günü törenlerinde iki zıt görüntü dikkat çekti. Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump o gün yine maske takmamış, salgın döneminde 2 ay sonra ilk kez evinden çıkan Demokrat başkan adayı Joe Biden ise siyah bir maske takarak anıta çelenk bırakmıştı

Haber 30-05-20 16:25

Geceleri sütyenle uyuyanlar dikkat! Bu hastalıklara davetiye çıkarıyorsunuz...

Uzun ve yorucu bir günün ardından eve gelir gelmez sütyeni çıkaranlardan mısınız yoksa sütyensiz asla diyerek onsuz uyuyamayanlardan mı? Sütyen takmak ya da takmamak... Son zamanların önemli tartışma konularından biri. Peki, gece boyunca sütyen takmanın ne kadar zararlı olduğunu biliyor musunuz? Bakın uzmanlar bu konuda ne diyor…

Kadin 20-04-20 11:20

Koronavirüs şüphesi olan hasta, maske takmamak için direndi

Bursa Gemlik Devlet Hastanesi'nde, koronavirüs testinin sonuçlarını beklerken, maske takması gerektiği yönündeki uyarıları dinlemeyen hasta ile doktor arasında geçen diyalog, odadaki başka bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 11-04-20 09:54

Dörtyol’da korona virüs kararlarına uymayan 36 kişiye ve iş yerine idari para cezası

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yeni tip korona virüsle (Kovid-19) mücadele çalışmaları kapsamında alınan kararlara uymayan işletme sahiplerine ve vatandaşlara idari para cezası kesildi.Korona virüsü tedbirleri kapsamında İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde; kapalı olması gereken işyerinde kumar oynamak suçundan işletme sahibine ve 10 kişiye 3 bin 150’şer lira, 20 yaş altı kişilerin sokağa çıkma yasağına muhalefeti suçundan 4 kişiye ve 65 yaş üstü 1 kişiye 3 bin 150’şer lira, sosyal mesafe kuralına uymayan 4 kişiye kişi başı 392’şer lira, toplu taşıma aracı içerisinde maske takmamak suçundan 7 kişiye 392’şer lira, Toplu taşıma aracında yüzde 50 den fazla yolcu bulundurmaktan 9 sürücüye kişi başı 392’şer lira olmak üzere 36 kişiye ve işletme sahiplerine toplamda 70 bin 490 lira idari para cezası uygulandı.

Yurthaber 05-04-20 20:17

Mersin’de kask takmayan motosikletlilere uygulama artırıldı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 Şubat-8 Mart tarihleri arasında yaptığı uygulamalarda 5 bin 42 motosikletliyi kontrol ederken, bin 149 sürücüye kask takmamak, ehliyetsiz olarak araç kullanmaktan 630 bin 696 lira trafik cezası yazdı.Dünya Sağlık Örgütü’nün 2015 yılı ’yol güvenliği’ raporunda, dünyada ölümlü trafik kazalarının yüzde 49’unu yayalar ile bisiklet ve motosiklet sürücülerin karıştığı kazaların oluşturduğu, 2019 yılında Türkiye’de meydana gelen 147 bin 902 ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarına karışma oranının yüzde 19,5 olduğu, Mersin il genelinde meydana gelen 5 bin 282 ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasının ise yüzde 35’ini motosikletli sürücülerin oluşturduğu tespit edildi.

Yurthaber 12-03-20 13:52

İstanbul'da direksiyonu ayaklarıyla tutarak araç kullanan sürücü yakalandı

Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, emniyet kemeri takmamak ve kamunun rahat ve huzurunu bozmaktan toplam 396 lira para cezası kesilen sürücünün ehliyetine geçici olarak el konuldu

Haber 30-01-20 16:50

Etek giydirip, sutyen takarak caddede gezdirdiler

Adana’da kız meselesi yüzünden bir kişiye etek giydirip, sutyen takarak caddede gezdirildi.

Haber 22-04-19 17:16
Haber 17-04-19 09:12

Bu yıl festivallerde çok göreceğiz! Simli sutyen trendi

Coachella festivali kapıda! Bakın geçtiğimiz senelerde birçok ilginç stile tanıklık yapmış bu festivalde bakın en çok neyle karşılaşacağız.

Trend 11-04-19 11:27

Sivil polislerin yolcu gibi bindikleri otobüslerde 343 sürücüye ceza uygulandı

Emniyet  Genel Müdürlüğü, son bir ayda şehirlerarası yolcu taşıyan otobüslere yolcu gibi binen sivil polislerin gerçekleştirdiği denetimlerde, 343 sürücüye, 'seyir halinde cep telefonuyla görüşmek' ve 'emniyet kemeri takmamak' gibi çeşitli kural ihlallerinden trafik cezası uygulandığını açıkladı.

Haber 21-03-19 14:32