Tammy Hembrow Haberleri

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow'den romantik jest! Sevgilisinin adını kasığına dövme yaptırdı... Göstermeyi ihmal etmedi

Sosyal medyadan yaptığı vücut pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tammy Hembrow, iki aydır ilişki yaşadığı Matt Zukowski'nin adını kasığına dövme olarak yaptırdı. Fenomen isim romantik jestini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gösterirken kullanıcıların yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 28-11-2023 09:59

Doğum sonrası gerçek vücudunu paylaştığı için nefret yorumları alıyor! İnsanlar internette çok korkunç olabiliyor

Kadın vücudu hamilelikte ve hamilelikten sonraki süreçte çok kısa zamanda oldukça farklılaşabiliyor. Sosyal medyada kadınların vücutlarının hep güzel olarak gösterilmesi birçok kadının kendini kötü hissetmesine neden oluyor. Diğer annelere destek olmak için TikTok hesabında doğum sonrası gerçek vücudunu paylaşan bir kadına çok sayıda kötü yorum yapıldı.

Kadin 18-01-2023 15:12

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow bikinili paylaşımıyla mest etti! Bikini üstü o kadar küçük geldi ki neredeyse düşecekti

Sosyal medyadan fitness ve sağlıklı yaşam konularına dair ipuçları paylaşarak kısa sürede gündem olmayı başaran fenomen isim Tammy Hembrow, kusursuz fiziğini gösteren bir paylaşıma imza attı. Geçtiğimiz yılın başlarında üçüncü çocuğunu kucağına alan ve kısa sürede aldığı kilolarını vermeyi başaran Hembrow’un bikinili paylaşımı sevenlerinden tam not aldı.

Trend 07-01-2023 14:23

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow'dan şov gibi pozlar! Kalçalarından güç alıp topuklarında taşıdığı tepsi olay oldu

Fitness ve sağlıklı yaşam ipuçlarıyla ünlenen Avustralyalı sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow, uygulaması 'Tammy Fit'i tanıtmak için yaptığı son fotoğraf çekimiyle heyecan yarattı. Verdiği pozlarla olay olan Hembrow'un görüntüleri akıllara Kim Kardashian'ın kalçalarına bir bardak şampanya koyduğu olay yaratan pozlarını getirirken, birçoğu ikilinin pozlarını kıyasladı.

Trend 27-12-2022 13:00

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow kırmızı iç çamaşırı ile verdiği pozlarla dudak uçuklattı! ''Bu dünyadan olamazsın''

Fitness ve sağlıklı yaşam ipuçlarıyla sosyal medya fenomeni popülerlik kazanan ve paylaşımları ve özel hayatıyla da sık sık gündem olan Tammy Hembrow, şimdi de son Instagram paylaşımı ile dillerde. Kırmızı bir iç çamaşırı takımı içinde verdiği pozlarla dikkat çeken üç çocuk annesi güzel fenomenin hayranları, onun bu dünyadan olamayacağını iddia ettiler.

Trend 19-12-2022 09:03

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow bikinili paylaşımıyla göz kamaştırdı: 'Kaybettiğin kıza dön bak istedim' pozu!

Fitness ve sağlıklı yaşam ipuçlarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow bu yılın başlarında üçüncü çocuğunu kucağına aldı. Milyonlarca takipçisi, fenomen ismin doğumun sonrası hızla eski formuna kavuşmasına akıl sır erdirememiş ve Hembrow gündemden düşmemişti. Yakın zamanda ise sevgilisi Matt Poole olan ilişkisini bitirmesiyle gündem olan Hembrow'un son paylaşımı dudak uçuklattı.

Trend 14-12-2022 09:04

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow transparan iç çamaşırıyla karın kaslarını gösterdi! “Kim der üç annesi diye”

Sosyal medyadan fitness ve sağlıklı yaşam ipuçlarını paylaşan fenomen isim Tammy Hembrow bu yılın başlarında üçüncü çocuğunu kucağına aldı. 15.8 milyon sosyal medya takipçisi bulunan fenomen isim doğumun sonrasında eski formuna kavuşmasını transparan iç çamaşırı takımıyla kutladı. Fenomen ismin gönderisine yorum yağdı.

Trend 18-11-2022 14:16

Kimse üç çocuk annesi olduğuna inanmıyor! Doğumdan sonraki dönüşümünü gösterdi... Görenleri hayran bıraktı

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow, fitness ve sağlıklı yaşam konularında Instagram’dan yaptığı paylaşımları sayesinde tanınıyor. Kendi uyguladığı sağlıklı yaşam rutinlerini hayranlarıyla da paylaşan Hembrow, üçüncü çocuğunu geçtiğimiz aylarda kucağına aldı. Instagram'da 15.8 milyon takipçisi olan Tammy Hembrow, inanılmaz fitness dönüşümünü göstermek için yan yana birkaç fotoğrafını paylaşarak hayranlarını memnun etti.

Trend 08-11-2022 09:58

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow ikonik sarı saçlarından vazgeçti! Yeni imajına takipçilerinden yorum yağdı

Sosyal medya hesaplarından fitness ve sağlıklı yaşam konularında yaptığı paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesine kavuşan Tammy Hembrow adeta kendisiyle özdeşleşen sarı saçlarından vazgeçti. Sosyal medya fenomeninin yeni imajı takipçilerinden tam not aldı.

Trend 16-09-2022 16:41

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow, tatilinden samimi görüntüleri paylaştı! Tanga bikini altı sosyal medyayı salladı

Sosyal medya hesabından yaptığı sağlıklı yaşam ve fitness paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine kavuşan fenomen isim Tammy Hembrow, yaz tatilini kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuğunu kucağına alan ve doğum kilolarından hızla kurtularak gündeme gelen Hembrow, bu kez de Bali tatilinden yaptığı tangalı bikini paylaşımlarıyla olay oldu.

Trend 10-09-2022 17:20

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow, bebeğiyle plaj gününü paylaştı! Emzirme pozu olay oldu

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow, Instagram hesabından yaptığı fitness paylaşımları sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başarmıştı. Sağlıklı yaşam rutinlerinin yanı sıra hamilelik ve sonrasındaki ebeveynlik dönemlerine ilişkin paylaşım yapan Hembrow, kızıyla plajda bir gününü nasıl geçirdiğini takipçilerine gösterdi. Sosyal medya fenomeninin emzirme pozu olay oldu.

Trend 05-09-2022 15:02

Ünlü fenomen Tammy Hembrow, doğumdan iki ay sonrasında bikinili paylaşımıyla göz doldurdu

Sosyal medyada gebelik dönemini ve bebekleri ile geçirdiği zamanları paylaşarak ünlenen fitness uzmanı Tammy Hembrow, nişanlısı Matt Poole Haziran ayında kızlarını kucağına almıştı. Instagram’da 15.5 milyon takipçisi bulunan Hembrow fitness ve sağlıklı yaşam tüyoları sayesinde doğum kilolarından çabuk kurtuldu. Sosyal medya fenomeni son halini ise Instagram’dan yaptığı bir paylaşımla takipçilerine gösterdi.

Trend 29-08-2022 15:17

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow, emzirme pozuyla gündem oldu! “Küçük böceğimi besliyorum”

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow ve nişanlısı Matt Poole geçtiğimiz haftalarda kızlarını kucağına almıştı. Üçüncü kez anne olmanın heyecanını yaşayan Hembrow kızı Posy ile özel anlarından bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Hembrow kızını emzirdiği fotoğrafıyla bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 02-07-2022 15:14

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow, doğumundan bir hafta sonra karın kaslarını sergiledi

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow ve nişanlısı Matt Poole yaklaşık 1 hafta önce minik kızlarını kucağına aldı. Üçüncü kez anne olan Hembrow, doğumdan bir hafta sonra kızı Posy ile ayna karşısında çekilen bir fotoğraflarını paylaştı. Fenomen ismin kısa sürede doğum kilolarından kurtulması ve belirginleşen karın kasları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Trend 25-06-2022 14:17