Ter Haberleri

Google'da aratılan 10 utanç verici soru! Uzmanlar teker teker açıkladı

Sağlık ve cinsellik hakkında yaşanan problemlerden utanç duyulması bu problemlerin daha fazla artmasına sebep olabiliyor. Doktorlara sormaya utanılan birçok sağlık sorunu Google üzerinden aratılıyor. Ancak internette aratılan sağlık problemleri kaygıya düşmenize sebep olabiliyor. İşte Google'da en çok aratılan 10 utanç verici sorunun uzmanlar tarafından verilen yanıtları...

Haber 02-01-2023 15:08

Hiç duymadınız! Karbonatın hayat kolaylaştıran yararları şaşırtıyor

Karbonatın yemeklerde kullanımı en çok bilinen faydaları arasında bulunuyor. Kekleri, poğaçaları kabartmak isteyenler karbonattan yararlanıyorlar. Ancak karbonatın faydaları sadece mutfakla sınırlı kalmıyor. Hayatımızın birçok alanında hayat kolaylaştırıyor. Hiç bilmediğimiz karbonat kullanım alanları bulunuyor.

Kadin 07-11-2022 13:12

Sararmış yastık kılıflarını bembeyaz yapacak! Yeni alınmış gibi olacak

Uyku sırasında terlemek, ağız suyunun akması, yağlı saç gibi nedenler yastıkların kolayca pislenmesine yol açıyor. Bembeyaz yastık kılıfları zamanla sararıp kötü bir görünüme neden olabiliyor. Birçok ev hanımı sararmış yastık kılıfı nasıl temizlenir? Sararan yastık kılıfları nasıl beyazlatılır? diye düşünüyor. İşte yastıklarınızı kar gibi bembeyaz yapmanın kolay yolu...

Kadin 06-11-2022 11:06

Her aktarda bulunuyor! Terlemeyi önlemenin yolu buradan geçiyor

Terlemek rahatsız edici durumlara sebep olabiliyor. Özellikle yaz aylarının bunaltıcı sıcak havaları nedeniyle terleme çok daha artış gösteriyor. Terleme sorununuzdan şikayetçiyseniz bu sorunun çözümü aktardan geçiyor. Tuz sabunu terleme miktarını azaltan en iyi çözümler arasında bulunuyor.

Haber 16-08-2022 11:18

Terlemeyi önlemek için bulduğu yöntem sosyal medyayı ikiye böldü

Terlemek gün içerisinde en fazla sıkıntı veren durum olabilir. Herkes terlemekten şikayetçi olsa bu konuda yapılabilecek yöntemler maalesef kısıtlı. Tiktok hesabı üzerinden terlemeye bulduğu çözümü gösteren kadın sosyal medyayı ikiye böldü.

Kadin 14-08-2022 08:34