Ter Kokusundan Kurtulmanin Yollari Haberleri

Mutlaka uygulayın! Tamamen doğal yöntemlerle ter kokunuza son verebilirsiniz

Ter kokusu gün içerisinde oldukça rahatsız eden durumlar arasında yer alıyor. Ter kokusu hem kişiyi hem de çevresini olumsuz yönde etkiliyor. Sosyal ilişkilerde bozulmalara dahi yol açabilen ter kokusunu çözmenin zor olduğu düşünülse de oldukça basit! Evde uygulayacağınız doğal yöntemler ile ter kokusundan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kadin 2022-06-15 11:34:12

Eğitimli köpekler Covid-19 hastalarını ter kokusundan tespit ettiler!

Covid-19 pandemisi ile ilgili yürütülen araştırmalar kapsamında Fransa ve Lübnan'da yapılan deneyle şaşırtıcı bir sonuca varıldı. Covid-19 testi pozitif çıkan 97 kişiden ve negatif olan 82 kişiden koltukaltı ter örneği alındı. Eğitimli köpeklerin kullanıldığı deneyde, köpeklerin ter kokusu ile Covid-19 pozitif olan hastaları tespit ettikleri görüldü.

Haber 2020-12-11 14:53:29

Ayak kokusuna son! Bu doğal çözümlerle ayak kokusu tarihe karışıyor...

Ayaklarımız gün içinde uzun saatler ayakkabının içinde kalınca ister istemez terliyor ve bu ter ayakkabının içinde kuruyor. Ter başlı başına kokusuz olsa da oluşturduğu bazı bakteriler ayak kokusuna neden olabilir. Siz de birçok insan gibi ayak kokusundan muzdaripseniz bu yöntemler çok işinize yarayacak. Çünkü doğal yollarla ayak kokusundan kolaylıkla kurtulabilirsiniz!

Kadin 2020-08-18 13:38:09

Ceketinizdeki ter kokusundan kurtulmanın 4 yolu

Hemen hemen her kıyafetle uyum sağlayan, mevsim geçişlerinde giydiğimiz deri ceketler hepimizin dolabında yer alan vazgeçilmez kıyafetlerden. Ancak ceketlere ter kokusu bir kez sinince giymek pek içimizden gelmiyor. Neyse ki, bu kokudan nasıl kurtulacağımızla ilgili birkaç ipucumuz var.

Kadin 2019-09-06 11:55:56

Vücudunuzu ter kokusundan arındıracak 8 etkili ürün

Aşırı terleme kötü kokuya neden olur ve toplumsal hayatta bizleri ciddi anlamda sıkıntıya sokabilir. Domates, lahana ve kahve gibi bazı yiyecekler ise terin çok daha fazla kötü kokmasına sebep olur. Ancak yine bazı mutfak ürünleriyle bu kokunun üstesinden gelmek de mümkün.

Yemek 17-05-19 14:56

Kötü vücut kokusunu önlemenin yolları

Kişisel bakımınıza dikkat ediyor, yine de ter kokusundan kurtulamıyorsanız, işte yapmanız gerekenler.

Kadin 15-09-15 06:13