Tercih Edilen Banyo Dolaplari Haberleri

Ailenin tatili kabusa döndü! Tuvalete düşen 7 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti... Banyo yaparken cansız bedeni bulundu

Brezilya'da yaşayan 7 yaşındaki Alana Emanuelly isimli küçük kız ailesiyle birlikte gittiği tatilde banyoda meydana gelen kaza sonrasında ağır bir şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm çabasına rağmen kurtulamadığı ifade edilen küçük kızın annesi, "Çocuklarıma zarar gelmemesi için onlarla hep ilgilendim. Böyle ölümcül bir kaza beni şoka çevirdi" dedi.

Trend 2024-03-20 14:00:13

Çiftçilerin yeni gözdesi: Üretimi zahmetsiz, getirisi yüksek... Domatesi bırakıp onu dikmeye başladılar!

Mersin'de çiftçilerin yeni gözdesi karadut oldu. Üretimi zahmetsiz ve maliyeti az olduğu için daha çok tercih edilen karadut için çiftçiler domates üretimini bıraktı. Dönüm başına 4 tona kadar ürün veren karadut 4 ülkeye de ihraç ediliyor.

Finans 2024-03-20 12:19:07

İftar sonrası vazgeçilmez lezzet haline geldi! Artık çaydan daha fazla tüketiliyor

Türkiye'de yetişmeyen bir ürün olduğu halde hazırlama yöntemleriyle dünyaca meşhur olan kahve, iftar sonrasının vazgeçilmez lezzet haline geldi. Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan lezzetin revaçta olduğunu belirten kahveci Fatih Tosun, “İftardan sonra çay kadar artık tercih edilen bir idealimizde Türk kahvesi olarak bilenen protokol kahvelerimizdir” dedi.

Yemek 2024-03-19 15:42:46

Çiçeklerin anlamları: Popüler çiçek çeşitleri ve söyledikleri

Çiçekler, insanlık tarihinde derin anlamlar taşıyan doğal güzelliklerdir. Yüzyıllardır, çiçekler duyguları ifade etmenin, sevgiyi göstermenin ve iletişim kurmanın önemli bir yolu olmuştur. Tabii ki her çiçeğin kendine özgü bir anlamı da vardır. Bu makalemizde, Çiçeksepeti'nde hediye olarak sık tercih edilen çiçeklerden ve anlamlarından kısaca bahsettik.

Kadin 2024-03-15 19:35:45

Diğer Haber Etiketleri

Brezilya karadut Mersin Çiftçi türk kahve kahve Ramazan iftar güzellik sevgi yaz çiçekleri çiçek çiçek çeşitleri tarifi hoşaf tarifi Samsung şirket haberleri Altın tarif patates tost Sahur Ramazan menüsü temizlik deterjan farklı yemekler leziz meyve ve sebze yiyecekler tencere tencere seti doğrayıcı bıçak seti tava kesme tahtası en iyi kesme tahtası blender komedi film önerileri komedı fılmleri biberiyenin faydaları biberiye çayı tırnak kalıcı oje eo french french oje nasıl yapılır adaçayı faydaları adaçayı camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı Twitter Jack Dorsey bal süt İstanbul Üniversitesi çiftler Sevgililer Günü sevgililer gunu hediyeleri dereotunun faydaları dereotu andız pekmezi faydaları nelerdir estetik botoks botoks nedir fıstık ezmesi tarifi fıstık ezmesi fıstık ezmesi yapımı kek tarifi nane çayı nasıl yapılır mimari Otomobil renk haritası kahve sohbetleri kek yapmak meyveler ve sebzeler tuzlu kurabiye dondurma tarifi kurabiye tarifi kafein hayvan çeşitleri giyim dudak Göz kurallarına makyaj metro metro durakları metro saatleri durakları saatleri tramvay Recep Tayyip Erdoğan çıtır tavuk çıtır tavuk yapımı 321 poğaça kirde filtre kahve espresso granül kahve kahve çekirdeği kahve çeşitleri Kahve Dünyası Türk kahvesi türk kahvesi çeşitleri stüdyo daire polyester iç çamaşırı kısırlık sağlıklı yaşam tehlike ikinci el araba tuz İstanbul meyve Sebze Epic Games iPhone android pin kodu kaldırma tavuk bir tarifi ezogelin ezogelin çorba tarifi ezogelin çorbası

Hoşaf tarifi: Hoşaf nasıl yapılır?

Türk mutfağının çok eski bir geleneği olan hoşaf, eski zamanlardan bu yana sindirime yardımcı olması ve hazmı kolaylaştırması için de kullanılan bir lezzettir. Günümüzde bir yaz içeceği olarak da tercih edilen hoşaf tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 13-03-24 22:04

Samsung, AI çip yarışında öne geçmek için SK Hynix’in teknolojisini benimseyecek

Samsung Electronics, yapay zeka (AI) gücündeki yüksek son çipleri üretme yarışında öne geçmek için rakibi SK Hynix tarafından tercih edilen bir çip yapım teknolojisini kullanmayı planlıyor. Jeneratif AI'nin artan popülaritesiyle birlikte yüksek bant genişliğine sahip bellek (HBM) çiplerine olan talep patlama yaptı.

Finans 13-03-24 14:48

Trabzon Hasır Bileziği otomobil fiyatına yükseldi: Kuyumcular gram altın tahminini paylaştı! Kesme altın uyarısı

Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden ucuz diye tercih edilerek alınan kesme altının, daha sonra bozdurmak istendiğinde sıkıntı oluşturabileceğine dikkat çeken kuyumcular, gram altın alırken mutlaka sertifikalı olması uyarısında bulundu. Atının gram fiyatının her geçen gün artması nedeniyle dünyaca üne sahip coğrafi işaretli Trabzon Hasır Bileziği de neredeyse otomobil fiyatı ulaştı. Kalınlığına göre 500 bin liraya bile fiyat yükselebiliyor.

Finans 12-03-24 10:13

Sahur için patates tostu tarifi: Sahurda patates tostu nasıl yapılır?

Hem az vaktiniz varsa hem hızlıca hazırlanan tarifler arayıp hem de damak tadınızdan taviz vermek istemiyorsanız sahur için patates tostu tarifimizi çok seveceksiniz. Sahur sofralarında uzun süre tok tutması sayesinde çok tercih edilen sahur için patates tostu tarifimizi hazırlaması da çok kolay.

Yemek 11-03-24 22:34

Çeyrek asırdır Türkiye’de temizlik ve hijyen ihtiyacına cevap veriyor

Domestos, 1999 yılında Türkiye pazarına ilk yoğun kıvamlı çamaşır suyunu getirerek tüketiciyle buluştu. 2024 yılı itibarıyla Türkiye’de 25. yılını geride bırakan marka, hanelerin hijyen ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Bugün ülkemizde her 10 evden 7’sinde tercih edilen marka, çeşitli tüketici araştırmalarında da kategorisinde öne çıkmayı başarıyor.

Haber 08-03-24 18:23

Yemek yapmayı sevenler buraya! Mutfaktaki en büyük yardımcılarınız bu listede

Pratik ve lezzetli yemekler yapmak için doğru ekipmanlar kullanmanız son derece önemli. Mutfakta sıkça tercih edilen ve işlerinizi kolaylaştırarak leziz sofralar kurmanıza yardımcı olacak ürünleri listemizde derledik. Göz atmaya hazır mısınız?

Yemek 07-03-24 14:57

En iyi komedi filmleri - En güzel ve en eğlenceli komedi filmi önerileri

Komedi filmleri, insanların rahatlamasına, kafa dağıtmasına olanak sağlayan ve keyif veren filmler arasında yer alır. Kahkahalar esnasında keyifli dakikalar geçirmeye yardımcı olan komedi filmleri, izleyicilerin en çok sevdiği film türleri arasında yer alır. Ülkemizde ise yerli ve yabancı komedi filmleri sıklıkla tercih edilen keyifli yapımlar arasında bulunur.

Trend 04-03-24 17:33

Biberiyenin faydaları nelerdir? Biberiye neye iyi gelir?

Antik dönemlerden bugüne kadar sağlık alanında tedavilere destek amacıyla tercih edilen birçok farklı bitki çeşidi vardır. Biberiye de geçmişten beri kullanılan bir bitki türü olup, insan sağlığına sağladığı yararlar açısından önemli bir bitkidir. Akdeniz kesiminde daha fazla yetiştirilen bu bitki türü, ballıbabagiller ailesine mensuptur. Aromatik tadı ile öne çıkan bu bitki, günümüzde birçok farklı alanda da kullanılır. Peki, biberiyenin faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 23-02-24 18:31

Kalıcı oje nedir, nasıl sürülür? Kalıcı oje kaç gün kalır?

Günümüzde oldukça popüler hâle gelen ve uzun süre kullanılabilen kalıcı ojeler, oldukça pratik ve kullanışlı olduğu için tercih edilir. Özellikle yaz mevsiminde daha çok tercih edilen kalıcı ojeler, profesyonel ekipmanlar tarafından uygulanan ve çıkarması zor bir işlemdir. Peki kalıcı oje nedir?

Kadin 22-02-24 18:52

French oje nedir, nasıl sürülür? French oje kaç gün dayanır?

Yıllardır en fazla tercih edilen, her yıl oje trendleri arasına mutlaka giren french oje, isteyenlerin evde kendinin de uygulayabileceği oldukça kolay ve klasik oje modellerinden biridir. Bu nedenle zamansızdır ve her zevke hitap eder. Peki french oje nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-24 18:51

Adaçayının faydaları nelerdir? Adaçayı neye iyi gelir, her gün adaçayı içersek ne olur?

Doğada yetişen çok sayıda bitki şifalı bitki şeklinde kabul edilir ve alternatif tıp alanında tedaviye destek amacıyla kullanılır. Adaçayı da bu şifalı bitkiler içerisinde olup, günümüzde de birçok kişi tarafından tercih edilen bir bitki çeşididir. Ballıbabagiller ailesinin üyesi olan bu bitkinin tek senelik ve çok senelik gibi çeşitleri vardır. Adaçayı bitkisinin sağlık yönünden de çok fazla yararı mevcuttur. Peki adaçayının faydaları nelerdir, neye iyi gelir ve her gün adaçayı içersek ne olur?

Haber 21-02-24 18:38

Fiyatı 3 bin 509 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper Atom Work Ayakkabı'da indirim

Klasik kombinlerde tercih edilen şık ayakkabılarla spor kombinlerde tercih edilen rahat sneakerlar arasında kalan bir noktada, hem klasik hem spor tarzı yansıtan ayakkabılar, erkeklere kombinlerinde özgür bir ruh ve esneklik sunar. O ayakkabılardan biri de Camper'ın Atom Work modeli. Günün Fırsatları kapsamında indirimde olan Camper'ın bu sevilen modelini sizin için bu içeriğimizde inceledik, işte detaylar...

Haber 20-02-24 15:33

Bluesky nedir? Bluesky’a nasıl girilir, Bluesky kimin?

Dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahip çeşitli sosyal medya uygulamaları mevcuttur. Bu uygulamalardan biri de Bluesky ismiyle öne çıkan ve günümüzde birçok kullanıcı tarafından tercih edilen uygulamadır. Bu uygulama eski adı Twitter olarak bilinen ve kullanıcılara video, fotoğraf gibi içerikler paylaşmalarına olanak tanıyan X platformuna bir seçenek olarak geliştirilmiştir. Peki, Bluesky nedir, Bluesky’a nasıl girilir ve Bluesky kimin?

Haber 19-02-24 18:04

Herkes şifa olsun diye içiyor ama o yöntem daha zararlı yapıyor! Tüm faydaları yok oluyor

Mevsim geçişleri ve kış aylarında bağışıklık sistemini destekleyen vitamin ve mineral deposu besinler tüketmenin önemini belirten diyetisyen Elif Akçeken “Öksürük, boğaz şişkinliği şikâyetleri olduğunda ilk tercih edilen karışımlardan biri ballı süt. Fakat bazı yanlış uygulamalarla bu karışımı bedenimiz için zararlı hale sokabiliriz. Bal yüksek derecede kaynatılırsa içindeki doğal enzimler, vitaminler ve diğer biyoaktif bileşenler zarar görebilir ve balın besleyici özellikleri yok olur” dedi.

Kadin 16-02-24 13:57

Şifa olsun diye içiliyor ama... Yanlış yöntemle tüm değerlerini kaybediyor!

Mevsim geçişlerinde ve kış aylarında bağışıklık sistemini destekleyen vitamin ve mineral deposu besinleri tüketmenin büyük öneme sahip olduğunu belirten Diyetisyen Elif Akçeken, öksürük, boğaz şişkinliği gibi şikâyetlerde ilk tercih edilen karışımlardan biri olan ballı sütün yanlış hazırlanmasıyla tüm değerlerini kaybedebileceğini açıkladı.

Kadin 16-02-24 13:56

İstanbul Üniversitesi öğrencilerini isyan ettiren karar

Türkiye'nin en çok tercih edilen üniversitelerinden İstanbul Üniversitesi'nin kapılarını ziyaretçilere açması öğrencileri isyan ettirdi.

Haber 13-02-24 15:10

İstanbul Üniversitesi öğrencileri endişeli, 'ziyaretçi' kararı isyan ettirdi! Kampüsten fotoğraflar geldi: Sirk maymununa döndük

Türkiye'nin en çok tercih edilen üniversitelerinden İstanbul Üniversitesi'nin kapılarını ziyaretçilere açması öğrencileri isyan ettirdi. Uygulamanın hayata geçmesinin ardından öğrenciler sosyal medyadan kampüsteki durumun fotoğraflarını paylaşıp tepkilerini dile getirdi. Öğrencilerin en çok yakındığı konu ise güvenlik olurken, İstanbul Üniversitesi'nden de açıklama geldi.

Haber 13-02-24 15:10

Sevgililer Günü çiçekleri: Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır? 14 Şubat'ta sevgiliye verilecek en güzel çiçek hangisi?

Sevgililer Günü, her sene 14 Şubat'ta sevgi ve aşkın simgelendiği özel bir gündür. Bu günde çiftler birbirlerine hediyeler alarak ve kutlama yaparak aşklarını yansıtırlar. Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediyelerden biri çiçeklerdir. Çiçekler, görüntü ve kokuları ile sevginin ve aşkın en güzel simgelerinden biridir. Sevgililer Günü'nde en çok alınan çiçekler ise kırmızı güllerdir. Peki, Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır?

Kadin 12-02-24 19:00

Dereotunun faydaları nelerdir? Dereotu neye iyi gelir?

Gerek yemeklerde gerekse salatalarda yaygın olarak kullanılan birçok bitki çeşidi vardır. Dereotu da zengin aroması ile öne çıkan zeytinyağlı yemek türlerinde ve salatalarda da sıklıkla tercih edilen bir bitki çeşididir. Maydanozgiller ailesinden olan bu bitki, Anethum türünün tek çeşidi olma özelliğine sahiptir. Ana yurdu Asya olarak bilinen bu bitkinin insan sağlığı yönünden birçok önemli yararı bulunmaktadır. Peki, dereotunun faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 12-02-24 18:38

Andız pekmezi faydaları nelerdir? Andız pekmezi neye iyi gelir?

Sağlık alanında kullanılan birçok farklı bitki ve ot çeşidi bulunmaktadır. Andız bitkisi de yaygın olarak alternatif tıp alanında tercih edilen bir bitki çeşididir. Servigiller ailesine mensup olan bu bitki, 10 ile 15 metre boylarına sahiptir. Andız ağacı olarak da tabir edilen andız bitkisinin sağlık yönünden çok sayıda faydası bulunmaktadır. En sık kullanım şekli ise pekmez formundaki tüketimidir. Peki, andız pekmezi faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 12-02-24 18:36

Yeni tehlikenin adı: İran botoksu! Ucuz olduğu için tercih ediliyor ama... Uzmanlar uyardı

Botoks son yılların en çok tercih edilen estetik işlemlerinden. Yaşlanmak ve kırışmak istemeyen pek çok kişi botoks uygulamasına başvuruyor. Ancak botoks yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Botoksun hekimler tarafından yapılıyor olmasına ve ilacın Bakanlık onaylı olmasına özen göstermek gerekiyor. Çünkü son dönemde yeni bir tehlike ortaya çıktı. O da; İran botoksu. Uzmanlar; Türkiye'ye kaçak yollarla gelen bu botoksun komplikasyonlara neden olabildiğini belirtiyor.

Kadin 12-02-24 16:29

Evde fıstık ezmesi tarifi: Evde fıstık ezmesi nasıl yapılır?

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerinden biri olarak kabul edilen fıstık ezmesini dışarıdan, marketlerden almak yerine evde kendi mutfağınızda hazırlayabilirsiniz. Ev yapımı ürünleri tercih ediyor ve kendi yaptığınız şeyleri tüketmeyi seviyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 10-02-24 15:17

Yılın en romantik gününe özel: Sevgililer Günü keki tarifi! Sevgililer Günü keki nasıl yapılır?

Yılın en romantik günü kabul edilen Sevgililer Günü her yıl aynı coşkuyla kutlanan bir gündür. Bu özel günde kimi çiftler çeşitli mekanların ve lokantaların etkinliklerine katılmayı tercih ederken kimileri birlikte hazırladıkları sofrada romantik bir akşam geçirmeyi tercih edebilirler. Böyle bir kutlama yapmayı tercih eden çiftlerdenseniz kendi mutfağınızda kolaylıkla hazırlayabileceğiniz Sevgililer Günü keki için verdiğimiz tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 00:34

Nane çayının faydaları nelerdir? Nane çayı neye iyi gelir?

Gerek lezzeti gerekse sağladığı faydalar açısından birçok çay türü mevcuttur. Nane çayı da bu çaylar arasında bulunmaktadır. Ballıbabagiller ailesine mensup nane bitkisinden elde edilen nane çayı, hem hoş kokusu hem de sakinleştirici özelliği ile birçok kişi tarafından tercih edilen bir içecek türüdür. Nane bitkisi yalnızca içeceklerde değil, yemeklerde de kullanılan bir baharat türü olarak da bilinir. Peki, nane çayının faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 06-02-24 19:14

Yatay mimari nedir, özellikleri nelerdir? Yatay mimarinin avantajları

Şehir planlamalarında farklı çeşitlerde mimarı yapılar kullanılır. 2 ana mimari türü vardır. Biri yatay mimari diğeri ise dikey mimaridir. Hem yatay hem de dikey olarak gerçekleştirilen mimari planlamaların kendilerine özel bazı dezavantajları ve avantajları olur. Özellikle son zamanlarda en sık duyulan ve tercih edilen mimari türü yatay mimari olmuştur.

Finans 04-02-24 14:11

Otomobilde renk tercihleri değişti, işte tahtın yeni sahibi

Otomobilde geçmişte en çok tercih edilen beyaz renk, tahtını "griye" kaptırdı.2014'te trafiğe kaydı yapılan 10 otomobilden 6'sı beyaz iken geçen yıl bu rakam 3'e düştü.

Finans 28-01-24 15:14

Mandalinalı kek tarifi: Mandalinalı kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ev partilerinin ve davetlerin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri de kektir. Meyvelerden ya da çeşitli malzemeler ile yapılabilen kek türleri, çayın ya da kahve sohbetlerinin yanında vazgeçilmez bir eşlikçi olarak kabul edilir. Siz de kokusu tüm evi saracak lezzetli bir kek yapmak istiyorsanız taze mandalinalardan yapacağınız kek ile dikkatleri üzerinize çekerek övgüler alabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:00

Dondurma kurabiye tarifi: Dondurma kurabiye nasıl yapılır?

Hem çocukların hem yetişkinlerin sevdiği birçok tatlı ve tuzlu kurabiye çeşidi çay saatlerinde, kahve sohbetlerinde en çok tercih edilen lezzetlerden biridir. Farklı malzemelerle, birkaç dakika içinde ya da birkaç aşama uygulanarak yapılabilen birçok kurabiye türü vardır. Adını şeklinden alan dondurma kurabiye de bu kurabiye türleri arasında yer alır.

Yemek 24-01-24 18:25

Kahve içen herkesin bilmesi gereken kritik nokta! Bu şekilde içmek faydalıymış

Kahve güne daha zinde başlamak için tercih edilen içeceklerden biri. Dünyada en çok tüketilen içeceklerden biri olan kahveyi tüketmeden önce bilmeniz gereken kritik noktayı haberimizde derledik.

Kadin 23-01-24 16:00

Vikunya yünü nedir, vikunya yünü hangi hayvandan elde edilir? Vikunya yünü özellikleri

Tekstil sektöründe farklı kullanım amaçlarına yönelik satışı sunulan ve özellikleri ile dikkat çeken pek çok giyim ürünü ve bu giyimlerde kullanılan çok sayıda giyim malzemesi vardır. Vikunya yünü de giyim dünyasında kullanılan ve özellikle lüks kıyafetlerde tercih edilen önemli malzemelerden biridir. Bu yünün önemli ve değerli olmasının altında yatan sebeplerden biri ender bulunmasıdır. Peki, vikunya yünü nedir, vikunya yünü hangi hayvandan elde edilir ve yünün özellikleri nelerdir?

Kadin 22-01-24 18:55

Kalıcı makyaj kimlere uygulanır, kimlere uygulanmaz? Kalıcı makyaj zararlı mı?

Kadınların makyaj alanında uygulattıkları birçok farklı işlem vardır. Bu işlemlerden biri son zamanlarda da çok sık tercih edilen kalıcı makyaj uygulamalarıdır. Kalıcı makyaj, isminden de anlaşılabileceği gibi belli bir süre çıkmayan ve uygulatan kişiyi her daim bakımlı gösteren bir işlemdir. Özellikle sık sık makyaj yapanlar için kurtarıcı özelliğe sahip olan kalıcı makyaj işleminin bazı durumlarda zararı olabilir. Peki, kalıcı makyaj kimlere uygulanır, kimlere uygulanmaz? Zararları nelerdir?

Kadin 22-01-24 18:51

metro durakları - M4 metro durakları isimleri neler? M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı saat kaça kadar?

Raylı sistemler günümüzde en çok tercih edilen toplu taşıma araçları arasında bulunur. Gün içerisinde milyonlarca kişi metro hatlarını kullanır. Bu sebeple metro durakları isimleri, güzergah hattı, sefer saatleri merak edilir. Trafik yoğunluğunun en fazla yaşandığı şehirlerin başında ise İstanbul gelmektedir. M4 metrosu İstanbul’da en sık kullanılan hatlar arasında bulunur. M4 metrosunun geçtiği duraklar ise pek çok kişi için merak konusu olmaktadır. Peki, M4 metro durakları isimleri neler?

Haber 21-01-24 20:48

durakları - T1 tramvay durakları isimleri nelerdir? T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı kaça kadar çalışıyor?

Tramvay, ülkemizdeki en sık kullanılan toplu taşıma araçlarından birisidir. İnsan taşımacılığında tercih edilen tramvay sisteminin tekerleri ise raylar üzerinde hareket eder. Birçok tramvayın elektrik gücüyle çalıştığı bilinen bir durumdur. İstanbul Bağcılar-Kabataş tramvay durakları başta olmak üzere diğer hatların durakları da yolcular tarafından sıkça araştırılmaktadır. Peki, T1 tramvay durakları isimleri nelerdir?

Haber 21-01-24 20:45

Son dakika | Mavi Vatan'da Türk donanmasına katılıyorlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Dünyada bir ilk; dosta güven, düşmana korku verecek'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk donanmasına teslim edilen 3 gemi ve 1 SİDA ile ilgili mesajlar verdi. Savunma sanayiinde tam bağımsızlık vurgusu yapan Erdoğan, "Projelerde kendi kuruluşlarımızı tercih edeceğiz" dedi. Erdoğan ayrıca Marlin SİDA'nın dünyada bir ilk olduğuna değinerek "Denizdeki hakimiyetimizi destekleyecek, dosta güven, düşmana korku verecektir" diye konuştu.

Haber 19-01-24 16:10

Çıtır tavuk yapımı: Çıtır tavuk nasıl yapılır?

Farklı şekillerde pişirilerek tüm öğünlerin en lezzetli yemek seçeneklerini sunan tavuk, dünya çapında en sık tercih edilen yiyecekler arasında yer alır. Genel olarak dışarıdan ünlü markalar tarafından yapılan çıtır tavuk tarifi evde yapılabilecek ve kolaylıkla hazırlanabilecek lezzetlerden biridir. Çıtır tavuk yapmak için birkaç malzeme ve birkaç dakika yeterli olacaktır.

Yemek 19-01-24 16:04

321 poğaça tarifi: 3 2 1 poğaça nasıl yapılır?

Hızlı bir şekilde yapılan kahvaltılarda en çok tercih edilen, birçok türü olan, farklı malzemeler ile çok kısa süreler içinde ve oldukça kolay tarif adımları uygulanarak yapılabilen poğaçalar aynı zamanda atıştırmalık olarak da en çok tüketilen yiyecekler arasındadır. Hem doyurucu hem de açlık yatıştırıcı etkisi ile poğaçalar özellikle Türk mutfaklarının yıldızlarından biridir. Son günlerde adı ile de kendinden bahsettiren ve en sık tercih edilen poğaça türlerinden biri de 3-2-1 poğaçasıdır.

Yemek 19-01-24 14:42

Kahve severlerin vazgeçilmezi! İşte en çok tercih edilen kahve çeşitleri

Hayatımızda önemli bir yer tutan kahve; sohbetlerin, dostlukların ve keyifli anların vazgeçilmez parçası olan bir içecek. Zamanla dünya çapında popülerleşen farklı kahve çeşitleri ve demleme yöntemleriyle birlikte kahve deneyimimiz daha da zenginleşti. Bu listemizde espressodan filtreye, Türk kahvesinden granül kahveye en sevilenleri sizler için bir araya getirdik. Damak zevkinize en uygun kahveyi keşfetmek istiyorsanız, gelin en çok satan 10 kahve çeşidine birlikte göz atalım.

Yemek 19-01-24 13:29

Stüdyo daire nedir? Özellikleri nelerdir?

Konut sektöründe birçok farklı faydası ile ön plana çıkan, insanların bütçelerine ve ekonomik şartlara göre şekillenen çok sayıda ev çeşidi mevcuttur. Kimi evler bünyesinde çok fazla oda ve imkân barındırırken kimi daireler ise standart olanaklara sahiptir. Son dönemlerde birçok kişi tarafından tercih edilen ve emlak alanında da hareketliliğe neden olan daire çeşitlerinden biri stüdyo dairelerdir. Peki, stüdyo daire nedir, özellikleri nelerdir?

Finans 18-01-24 18:34

İç çamaşırlarındaki gizli tehlike! Kendinizi fark etmeden kısırlaştırıyor olabilirsiniz! Araştırmalar sonucu ortaya çıktı

Günlük hayatta sıkça tercih edilen polyester iç çamaşırları rahatlığı ve dayanıklılığıyla bilinse de birçok kişi bu kumaşın içerdiği gizli tehlikelerden habersiz. Erkeklerin yanı sıra kadınları daha yakından ilgilendiren bu tehlike polyester iç çamaşırlarının kullanımının kısırlık riskini artırabileceğini gösteriyor. Peki bu durum nasıl ortaya çıkıyor? İşte detaylar...

Kadin 17-01-24 16:02

Renault, Volkswagen, Fiat, Hyundai… İkinci el otomobilde merak edilen liste ortaya çıktı: 2 milyona yakın araç!

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı. İşte herkesin merak ettiği o liste...

Finans 13-01-24 12:19

Epsom tuzu nedir? Epsom tuzunun faydaları nelerdir, ne işe yarar?

Modern tıbba alternatif olarak kullanılan çeşitli alternatif tıp yöntemleri, çok eski çağlardan beri uygulanmaktadır. Günümüzde de geçerliliğini koruyan ve bazıları alanlarında uzman doktorlar tarafından da onay gören bu yöntemlere genel olarak doğal ürünler, meyveler, otlar ve bitkiler eşlik eder. Az bilinen ama son günlerde adı çok duyulmaya başlayan epsom tuzu da doğal tedavi yöntemleri söz konusu olduğunda tercih edilen bir bileşiktir.

Haber 13-01-24 07:50
tuz

İstanbulluların en çok tükettiği meyve ve sebze belli oldu

İstanbul'da 2023 yılında en çok tüketilen meyve karpuz, en çok tercih edilen sebze ise domates oldu.

Finans 12-01-24 12:36

Epic Games giriş: Epic Games Store’a nasıl giriş yapılır?

Epic Games Store dijital oyun uygulaması, günümüzde internet üzerinden oyun oynamayı seven birçok kişi tarafından tercih edilen bir uygulamadır. Piyasada birçok farklı özelliği ve avantajı ile dikkat çeken çok sayıda oyun platformu bulunur. Epic Games ise zengin oyun çeşitliliği ve bazı oyunların ücretsiz olmasıyla öne çıkan bir oyun platformudur. Bu platformda oyun oynayabilmek için öncelikli olarak üye olunup giriş yapılması gerekir. Peki, Epic Games Store’a nasıl giriş yapılır?

Haber 10-01-24 19:15

İPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma: Telefondan PIN kodu kaldırma nasıl yapılır?

Yeni bir hat alındığında veya var olan SIM kart numarası değiştirildiğinde tercih edilen iletişim operatörleri tarafından 4 haneden oluşan bir şifre verilir. PIN kodu olarak da ifade edilen bu şifreler, SIM kartın cep telefonlarına takıldığı zaman açılmasında büyük bir rol oynar. Günümüzde cep telefonu alanında yaşanan yenilikler sayesinde iPhone, Android gibi cihazlar için PIN koduna gerek kalmamaktadır. Peki, iPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Haber 09-01-24 19:45

Fırında bütün tavuk tarifi: Fırında bütün tavuk nasıl yapılır?

Hem dünyada hem de Türkiye’de yemek davetlerinin en sık tercih edilen ana yemeği tavuktur. Tavuk sadece ve bütün olarak pişirileceği gibi soslanarak ya da iç pilav ile doldurularak da pişirilebilir. Dışarıdan hazır olarak almak istemiyorsanız siz de birkaç dakika içinde evde kendi imkanlarınız ile soslu bir bütün tavuk pişirebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 18:23