Tirnak Modeli Haberleri

'Ölüm riski yüzde 91 daha yüksek' O diyetle ilgili çarpıcı araştırma! Kısa vadeli faydaları nedeniyle çok popülerdi

Amerikan Kalp Derneği’nin (AHA) tıp konferansında sunulan analiz araştırmasının ilk sonuçlarına göre, bir diyet modeli olan aralıklı oruç yönteminde günde sadece 8 saatlik bir zaman diliminde yemek yiyen kişilerin, kardiyovasküler hastalıktan ölüm riskinin yüzde 91 daha yüksek olduğu belirtildi. Çalışmanın henüz hakem onayından geçerek bilimsel dergide yayımlandığının altı çizildi.

Haber 2024-03-20 23:05:45

Müzikle ilgilenen herkesin işine yarayacak en iyi nota sehpaları

Notaların düzgün bir şekilde okunabilmesi için tasarlanan nota sehpaları, müzikle uğraşan kişilere prova ve performanslar sırasında büyük bir rahatlık sağlıyor. Dolayısıyla da piyasada farklı ölçülerde ve işlevlere sahip çok sayıda nota sehpası modeli var. Bu ürünler arasından en ergonomik ve pratik kullanım sunan nota sehpasını seçmek ise sizin elinizde. Performansınızı en üst seviyeye çıkarmak için nota sehpası edinmeye ne dersiniz? Sizin için en iyi modelleri listeledik.

Haber 2024-03-14 17:12:22

Fiyatı 1059 TL'ye düştü! Çok satan Puma spor ayakkabıda büyük fırsat

Spor ayakkabılar, ister spor olsun ister şık olsun tüm kombinlere uyum sağladıkları için pek çok kişi tarafından çok seviliyor ve tercih ediliyor. Üstelik konforlu yapıları sayesinde de gün boyu rahatlık sunuyor. Siz de ayaklarınızın ihtiyacı olan desteği sunan kaliteli bir spor ayakkabı arıyorsanız Puma'nın Bahar Fırsatları kapsamında indirime giren Puma NrgyComet Koşu Ayakkabısı'na bir şans verebilirsiniz. Gelin, indirimdeki o modeli inceleyelim.

Haber 2024-03-11 17:07:54

Yüz şeklinize göre hangi gözlük modeli size en uygun?

Herkesin yüzüne en iyi uyacak gözlük modeli farklılık gösterir. Gözlük seçerken yüz şeklinizi dikkate almak hem tarzınızı yansıtmanıza hem de doğru görünümü elde etmenize yardımcı olur. Çünkü doğru gözlük, hatlarınızı dengeleyerek yüzünüzü en iyi şekilde vurgular. Biz de içeriğimizde yüz şeklinize en uygun olacak modellerin yer aldığı bir liste hazırladık. Ünlü markaların çeşitli gözlük modellerinden oluşan seçkimize gelin birlikte göz atalım.

Kadin 2024-03-06 14:54:45

Diğer Haber Etiketleri

aralıklı oruç aralıklı oruç diyeti nota puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek ense eo Göz ilik vf gözlük prada gözlük ralph lauren guess vogue gözlük armani exchange osse gözlük osse güneş gözlüğü burberry gözlük rayban güneş gözlüğü mesai saati esnek çalışma columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı dudak biyometrik fotoğraf biyometrik fotoğraf nasıl olur makyaj camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı çalışma saati mesai marmot yağmurluk yağmurluk erkek erkek yağmurluk yapay zeka Aselsan OpenAI vans vans ayakkabı vans erkek ayakkabı vans kadın ayakkabı vans old skool sivil havacılık Gaziantep hidrojen karsan otobüs Amber Luke dövme Kıvanç Tatlıtuğ sara sampaio robot süpürge robot süpürge tavsiye akıllı robot süpürge iphone 5 iphone 11 iphone 11 pro iphone 11 pro max iphone xr iphone xs iphone xs max iphone 7 iphone 7 plus iphone 6s iphone 6s plus iphone 6 iphone 6 plus iphone 5s Model Elsa Hosk yaşında Heidi Klum emlak Kendall Jenner togg sosyal medya iphone emojis emoji kopyala iPhone iphone 11 ne kadar ele barbara palvin togg araba biseksüel Billie Eilish Tesla abd genel sipariş Tarih kartlık kartlık cüzdan deri cüzdan erkek deri cüzdan bluetooth kulaklık huawei bluetooth kulaklık xiaomi bluetooth kulaklık lenovo bluetooth kulaklık philips bluetooth kulaklık baseus Merve Taşkın Otomobil adidas terrex adidas terrex bot adidas terrex erkek Kira analiz vesbe gemini istedi ünlü oyuncu Pamela Anderson sahil güvenlik

‘Mesai saati kısalacak mı’ derken plan ortaya çıktı! 57 maddelik yol haritasında gözden kaçan detay: Az değil, esnek çalışma geliyor

Dünyada pek çok ülkede uygulanmaya başlanan haftada 4 gün çalışma modeli Türkiye’nin de gündemine gelmişti. Mesai saatlerinin kısalmayacağını Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan net bir şekilde ifade ederken, hükümetin çalışanları ilgilendiren planı ortaya çıktı. 57 maddelik YOİKK Eylem Planı’na göre, esnek çalışma için düzenleme yapılacağı öğrenildi.

Finans 02-03-24 08:39

Çok satanlar listesinde zirvedeki yerini koruyan su geçirmez Columbia ayakkabının fiyatı düştü

Bir ayakkabı düşünün; kullanan herkesin "İyi ki aldım!" dediği, övgülerle söz ettiği, yıllarca sorunsuz bir şekilde giydiği... Hangi ayakkabı diye merak ettiniz değil mi? Hemen söyleyelim: Columbia'nın Peakfreak Nomad Ayakkabı modeli! Amazon'un çok satanlar listesinde zirvedeki yerini aylardır koruyan bu ayakkabı Günün Fırsat Ürünü olarak kısa süreliğine indirimde! Ayakkabının özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını görünce bu ayakkabıyı kaçırmak istemeyeceksiniz.

Haber 28-02-24 14:03

Biyometrik fotoğraf makyajı: Biyometrik fotoğrafta makyaj olur mu? Biyometrik fotoğrafta güzel çıkmak için öneriler

Biyometrik fotoğraf bir vesikalık fotoğraf türüdür. Kuralları ICAO yani Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü tarafından belirlenmiş olan ve dijital ortamda kayıt altına alınan vesikalık fotoğraflardır. Resmî kurumlar tarafından kullanılan bu fotoğraf türünde belirli kurallar aranır. Bu fotoğraf türünde makyaj, saç modeli gibi pek çok detaya dikkat edilir. Peki biyometrik fotoğrafta makyaj olur mu? İşte biyometrik fotoğrafta güzel çıkmak için öneriler.

Kadin 22-02-24 18:58

Fiyatı 3 bin 509 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper Atom Work Ayakkabı'da indirim

Klasik kombinlerde tercih edilen şık ayakkabılarla spor kombinlerde tercih edilen rahat sneakerlar arasında kalan bir noktada, hem klasik hem spor tarzı yansıtan ayakkabılar, erkeklere kombinlerinde özgür bir ruh ve esneklik sunar. O ayakkabılardan biri de Camper'ın Atom Work modeli. Günün Fırsatları kapsamında indirimde olan Camper'ın bu sevilen modelini sizin için bu içeriğimizde inceledik, işte detaylar...

Haber 20-02-24 15:33

Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar da düşecek mi? Para mı zaman mı? Haftada 4 gün veya günde 5 saat formülü deneniyor... Kısmi ve geçici süreli çalışma modeli de masada

Çalışma saatleriyle ilgili düzenleme yapıldığı haberi milyonlarca çalışanı heyecanlandırdı. Bakanlığın üzerinde çalıştığı yeni düzenleme ile haftada 45 saat olan çalışma süresinin kısaltılması gündemde. Bazı ülkelerde haftada 4 gün veya günde 5 saat formülünü denendiği belirtilirken, 21 yıl sonra yapılması planlanan değişik ile verimliliğin artırılması hedefleniyor. Söz konusu düzenleme merak edilirken, milyonlar şimdi de "Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar da düşecek mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 20-02-24 07:20

Fiyatı 3 bin 200 TL'ye düştü! Marmot Precip Eco Print Yağmurluk'ta indirim zamanı

Fonksiyonel, dayanıklı ve performans odaklı ürünleri ile tanınan outdoor markası Marmot'un sürdürülebilir malzemeler kullanarak ürettiği Precip Eco Print Yağmurluk modeli Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirime girdi. Kışın yağmurda, karda, rüzgarda tam koruma sağlayacak bu ceketi incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-02-24 18:16

Türkiye'den peş peşe yapay zeka hamleleri! ChatGPT'ye bir rakip daha: ASEL GPT

Dünyadaki yapay zeka teknolojileri dikkat çekerken Türkiye'de HAVELSAN'ın ardından Aselsan da yerli ve milli yapay zeka modeli geliştireceğini duyurdu. ASELSAN Teknoloji ve Strateji Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Taha Yücel, "ASELSAN Yapay Zeka Stratejisi hazırlıyoruz. ASEL GPT dediğimiz bir projeyi de hayata geçiriyoruz. Bu tür kalıcı projelerle sektörümüze yön vermeye çalışıyoruz" dedi.

Haber 18-02-24 18:08

Bu videoların hiçbiri gerçek değil! OpenAl'ın yeni metinden videoya yapay zeka modeli 'Sora' büyük yankı uyandırdı: Yeni bir dönem başlıyor! 'O hayal, gerçeğe artık daha yakın olabilir'

ChatGPT'nin geliştiricisi San Francisco merkezli teknoloji şirketi OpenAl, yeni bir dönemi başlattığı inanılan, metin komutlarıyla gerçekçi ve yaratıcı sahneler oluşturabilen yapay zeka modeli Sora'yı tanıtarak yankı uyandırdı! "Metinden videoya" yapay zeka modeli Sora, herkesi şoke etti. eğer herhangi bir etik engel yok ise, yaşanan son yapay zeka gelişmeleriyle birlikte birçok kişinin hayali hâline gelen yapay zekayla kendi filmini oluşturma fikri gerçeğe dönüşmeye artık daha yakın olabilir.

Haber 16-02-24 12:51

Fiyatı 2 bin 250 TL'ye düştü! Vans Knu Skool ayakkabıda kaçırılmayacak fırsat

Yıllardır sokak modasının en popüler ayakkabısı kuşkusuz, Vans Old Skool! İkonik Old Skool stilinin bir başka versiyonu olan Knu Skool da son yıllarda çok tutuluyor. Unisex tasarımıyla, her yaştan kişiye hitap eden Vans'ın Knu Skool modeli bugüne özel harika bir fırsatla karşınızda! 960 TL indirim ile sahip olabileceğiniz bu ayakkabıyı kaçırmayın, deriz!

Haber 13-02-24 14:31

Sivil havacılıkta değişimin sinyalleri! Türkiye için dikkat çeken açıklama: Global sertifika sistemi hayata geçirildi

Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek, global bir sertifika sistemini hayata geçirdiklerini belirterek, "Bu sistem bir süre sonra Türkiye'mizi, 'Büyük Türkiye Modeli' adı altında bölgenin, daha sonra uluslararası anlamda büyük bir coğrafyanın merkezi haline getirecek." dedi.

Finans 13-02-24 14:19

Karsan'ın hidrojenli otobüsü Gaziantep'te toplu taşımada test edilecek

Karsan tarafından üretilen hidrojenli e-ATA modeli otobüs, Gaziantep'teki toplu taşıma ağında yapacağı deneme sürüşleri öncesinde tanıtıldı.

Yurthaber 12-02-24 14:42

Dövme modeli Amber Luke dövmelerinin sayısını açıkladı! Tenini görmek bile mümkün değil

Dövme modeli Amber Luke, vücudundaki dövmeleriyle verdiği cesur pozlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Gözbebekleri de olmak üzere vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplatan Luke ilk kez yüzündeki dövme sayısını açıkladı.

Trend 08-02-24 11:51

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio imaj tazeledi! Son halini 'Herkes rahatlasın' diyerek paylaştı

Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer alan Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken Sampaio son olarak imaj tazeledi. Ünlü model yeni görünümünü 'Herkes rahatlasın' notu ile paylaştı.

Magazin 08-02-24 11:25

Fiyatı 5 bin 130 TL'ye düştü! Çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge indirime girdi

Son yılların en gözde elektronik ürünlerinden robot süpürgeler, temizliğe vakit ayıramayanların favorisi! Temizliği dert olmaktan çıkaran bu yeni nesil cihazları bir kez kullanan adeta bağımlısı oluyor. Siz de "Zamanım bana kalsın ama evim de tertemiz olsun!" diyorsanız, yapmanız gereken belli, kaliteli robot süpürge satın almak! "Hangi modeli almam gerek?" diye düşünüyorsanız, çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge bugüne özel indirimde, işte detaylar!

Haber 07-02-24 12:37

Yıllara meydan okuyan, tüm zamanların en çok satan telefonları

Visual Capitalist tüm zamanların en çok satan 15 telefonunu sıraladı. Rapora göre, ilk 15'te tam 14 iPhone modeli yer alıyor. Listenin başında Nokia ve iPhone modelleri yer alsa da Nokia, akıllı telefonlara geçişte başarısız olurken teknoloji devi Apple'ın modelleri en çok satan telefonlar listesinde zirvede boy gösteriyor. Peki 2000'lerin başından günümüze, tüm zamanların en çok satan cep telefonları hangileri oldu dersiniz? Detaylar, yazımızda!

Haber 07-02-24 12:14

Victoria's Secret meleği Elsa Hosk külot modasına uydu! Cesur pozlarını peş peşe paylaştı

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk cesur ve iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model bu defa külot modasına uydu. Cesur pozlarını peş peşe paylaşan ünlü modelin son pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-02-24 10:17

Eşiyle yatak odasında yaptıklarını açık açık anlatmıştı! Heidi Klum iddialı pozuyla olay oldu

Cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan 50 yaşındaki eski Victoria's Secret modeli Heidi Klum son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Heidi, katıldığı bir partide giydiği derin göğüs dekolteli siyah elbisesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 02-02-24 13:17

Heidi Klum kendisinden 17 yaş küçük eşiyle yatak odasında yaptıklarını açık açık anlattı! İtiraf geldi

Tokio Hotel grubundan Tom Kaulitz'le 2019'da evlenen Heidi Klum katıldığı bir programda özel hayatına dair çok rahattı. Kendisinden 17 yaş küçük eşiyle cinsellik olarak da mutlu olduğunu söyleyen modelin seks hayatına dair itirafları gündem oldu.Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli, son olarak üstsüz şekilde yatakta yatarken çektiği pozu kocasına mesaj olarak attı.

Magazin 01-02-24 13:31

Konutta yeni dönemin adı ‘kademeli satış’ 11 yılın en kötüsü yaşanmıştı, SPK çalışma başlattı: Ev almak isteyenler dikkat, detaylar belli oldu!

Ev almak isteyenler yüksek kredi faiz oranlarından şikayetçi olurken, ipotekli satışlarda 11 yılın en kötü performansı 2023 yılında görüldü. Ancak gayrimenkule olan ilginin devam etmesi konutta yeni bir modelin uygulamaya alınmasına neden oldu. Konut satışında ‘kademeli satış’ modeli başladı! Detaylar ise netleşti. İlk projenin sonuçları beklenirken fiyatların yüzde 20 daha ucuz olması tahmin ediliyor.

Finans 29-01-24 09:50

Kendall Jenner'ın Aspen kaçamağı... Ayna pozuyla Yılın modeli dedirtti

Model Kendall Jenner, kız kardeşleri Kim ve Khloe ile Aspen kaçamağı yaptı. Son dönemin dikkat çeken modellerinden olan Jenner ayna karşısında fiziğini sergilerken derin siyah elbisesi içinde oldukça iddialı görünüyordu.

Magazin 21-01-24 15:54

Otomobil sahnesinde yeni dönem! Togg'da büyük değişiklik bugün hayata geçiyor: T10X modeli satışı çekilişsiz başlıyor

Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg'un T10X modeli için yeni başvuru dönemi başlıyor. Bugün itibarıyla Togg'da çekiliş yapılmayacak. Sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açık olacak.

Finans 20-01-24 08:05

Sosyal medya onu konuşuyor! Yapay zeka modeli Lexi Love'ın paylaşımları gündem yarattı... Kimse gerçeğinden ayırt dahi edemedi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekerek kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran 'Lexi Love' fenomen olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Instagram'da 20 bine yaklaşan takipçi sayısına ulaşan Love'ın diğer fenomenlerle arasındaki en büyük farkı yapay zeka tarafından üretilmesi... Öyle ki sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Love'ın gerçek olmadığını bile fark edemiyor.

Trend 19-01-24 13:25

Elsa Hosk ayna karşısında eşofmanını indirip poz verdi! Bir bakan bir daha baktı

İddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk bu defa ayna karşısındaki son pozuyla gündem oldu. Gri eşofmanıyla ayna karşısına geçen ünlü isim eşofmanını indirip poz verdi.

Magazin 16-01-24 16:02

Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Ceketinin önünü açarak koltuğa uzandı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa son pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı. Etek ceket kombiniyle pozlar veren Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 11-01-24 17:48

iPhone emoji kopyalama: iPhone’da emojiler nasıl kopyalanır?

Mobil dünyada birçok farklı akıllı cep telefonu modeli bulunmaktadır. Bu modellerden biri de gerek tasarımı, gerek renkleri, gerekse de özellikleriyle öne çıkan iPhone akıllı telefon modelleridir. Pek çok cihazda olduğu gibi bu cihazlarda da en sık kullanılan özelliklerden biri mesajlaşmadır. Mesajlaşma denildiğinde ise akla ilk gelen emoji simgeleridir. Peki, iPhone’da emoji kopyalama işlemi nasıl yapılır?

Haber 10-01-24 19:16

İndirilenler klasörü iPhone’da nerede? iPhone indirilenler nereye gidiyor ve nerede görülür?

Teknoloji sektöründeki yenilikler sayesinde mobil dünyaya birçok farklı akıllı cep telefonu modeli kazandırılmıştır. Bu modellerden biri de Amerika Birleşik Devletleri merkezli çok uluslu şirketlerden biri olarak bilinen Apple’ın piyasaya sunduğu iPhone modelleridir. Günümüzde birçok farklı özelliği ile öne çıkan iPhone akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. Bu modellerde bazı durumlarda indirilenler klasörünü bulmak karmaşık bir hâl alabilir. Peki, indirilenler klasörü iPhone’da nerededir?

Haber 10-01-24 19:10

iPhone 11 ne zaman çıktı? iPhone 11 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyadaki gelişmeler ve yeniliklerle birlikte birçok farklı akıllı cep telefonu modeli hayatımıza dâhil olmuştur. Bu akıllı cep telefonu serilerinden biri de Apple markasının çıkarttığı iPhone modelleridir. Apple tarafından geliştirilip piyasaya sunulan bu modelin günümüzde birçok farklı çeşidi mevcuttur. Bu çeşitlerden biri de iPhone 11 adını taşıyan akıllı cep telefonu modelidir. Peki, iPhone 11 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 10-01-24 19:09

Victoria's Secret modeli Barbara Palvin iç çamaşırı markası için kamera karşısına geçti! Kırmızı dantel iç çamaşırıyla göz kamaştırdı

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Barbara Palvin son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Geçen yıl evlenen ünlü isim 20 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

Magazin 10-01-24 12:08

Yeni model Togg tanıtıldı! İşte ilk görüntüler

ABD'nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2024'te Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yeni modeli sergilendi. Yeni model TOGG'dan ilk görüntüler geldi. İşte detaylar...

Finans 09-01-24 22:41

Billie Eilish cinsel yönelim itirafı sonrası galada! Seksi modeli görünce dayanamadı: Ateşlisin...

ABD’li şarkıcı Billie Eilish, kadınlara da ilgisi olduğunu ilk kez açıklamasının ardından Altın Küre'de boy gösterdi. Başarılı şarkıcı Sports Illustrated mayo modelini görünce kendini tutamadı ve iltifatıyla gündem oldu.

Magazin 09-01-24 10:29

Gündemdeki yeni Togg modeli Las Vegas yolcusu! Dünya sahnesine çıkıyor

Togg'un yeni modeli Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) sergilenecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan paylaşım geldi.

Finans 08-01-24 10:48

Tesla Cybertruck park halinde görüntülendi! İşte o anlar

ABD'de Tesla'nın elektrikli kamyonet modeli Cybertruck park halinde görüntülendi.

Haber 07-01-24 10:19

Togg'da genel siparişler başlıyor, tarih verildi

Togg 2024 takvimini duyurdu. Togg T10X modeli için 2024 yılı sipariş döneminin başladığını duyurdu. Yeni siparişler 15 Ocak'ta alınacak, bu yıl çekiliş yapılmayacak. Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplayacak. Kullanıcılar isterlerse arkadan itişli V1 donanım tipini, uzun menzil seçeneğiyle de satın alabilecek.

Finans 04-01-24 17:03

Heidi Klum plajda üstsüz güneşlendiği anları paylaştı! Kocası başında bekledi

Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan model Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli Noel tatilinde plajda üstsüz güneşlendi o anları ise paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 29-12-23 06:49

Minimal tasarımları ve her tarza uygun modelleriyle öne çıkan cüzdan ve kartlıklar

Günlük hayatta şıklığından ödün vermek istemeyen ama büyük cüzdan kullanmaktan hoşlanmayan erkekler için birbirinden farklı model ve tasarıma sahip kartlıkları derledik. klasik modellerden, spor ve modern tasarımlara kadar farklı seçenekler sunan kartlıklar uygun fiyatları, şık tasarımları ve kaliteli malzemeleriyle tarzınızı yansıtmanın en pratik yollarından birisi. İşte, minimal tasarımlı kartlık ve cüzdan kullanmayı seven erkekler için özel olarak seçtiğimiz birbirinden şık 10 kartlık modeli!

Haber 26-12-23 17:34

Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklık arayanlar buraya! 1000 TL altı modelleri sizin için seçtik

Günümüzün vazgeçilmez teknoloji ürünlerinden biri olan bluetooth kulaklıklar hayatımızı daha özgür kılıyor. Bu küçük cihazlar sadece ergonomik ve hafif tasarımlarıyla değil aynı zamanda uzun pil ömrüyle de gün boyu bize eşlik ediyor. Müziğin keyfini çıkarırken bütçenizi zorlamadan kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklıkları araştırarak sizin için seçtik. İşte 1000 TL altında bulabileceğiniz en etkileyici 11 kablosuz kulaklık modeli!

Haber 21-12-23 19:34

Tesla Cybertruck mahsur kaldı, yardımına en büyük rakibi koştu! O şirketin Türkiye hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu

Tesla'nın ilk pick-up modeli Cybertruck, tanıtımının üzerinden geçen 4 yılın ardından satışa sunulmuştu. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde karda mahsur kalan bir Tesla Cybertruck'ın görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu. Şimdiden çok konuşulan görüntüler arasına giren anlarda, mahsur kalan Cybertruck'ı en büyük rakibi kurtardı. O şirket ise bu olayı bakın sosyal medya üzerinden nasıl değerlendirdi.

Haber 20-12-23 09:31

Türkiye'yi terk eden OnlyFans modeli Merve Taşkın çıplak pozunu paylaştı! Paylaşımı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadan yaptığı müstehcen içerikleri nedeniyle Türkiye'nin gündemine yerleşen Merve Taşkın geçtiğimiz aylarda Bali'ye yerleşmişti. Aylık gelirinin 100 bin dolar olduğunu açıklamasından sonra gözlerin üzerine çevrildiği Merve Taşkın çıplak pozunu paylaşarak sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 19-12-23 10:44

Satışta Tesla'yı sollamıştı! Togg Sedan modeli için tarih verildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını, 2025'te de üretilmeye başlanacağını bildirdi. Öte yandan Togg satışları Tesla’yı sollarken, dün itibarıyla da 15 binden fazla T10X’in kullanıcılarla buluştuğu belirtildi.

Finans 13-12-23 08:09

Fiyatı 2 bin 399 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper Beetle Spor Ayakkabı'da yılın son fırsatı

Camper'ın ikonik Beetle modeli Yılın Son Fırsaları kapsamında büyük bir indirimle sizleri bekliyor. Modern tasarımıyla dikkat çeken bu ayakkabı, hem rahat hem de şık! Konforundan ödün vermek istemeyenlerin favorisi olan bu model, uzun yıllar size eşlik edecek dayanıklılıkta. Ayakkabıya bir şans vermek isterseniz, işte detaylar!

Haber 12-12-23 15:12

Elsa Hosk sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! İddialı pozlarına beğeni yağdı

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü model sütyensiz tercihleriyle de çok konuşuluyor. Ünlü model son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 17:31

Fiyatı 1682 TL'ye düştü! Adidas'ın Terrex serisinin beğenilen modeli indirime girdi

Yılın Son Fırsatları bugün başladı! Amazon Prime üyelerine özel büyük indirimlerle dolu alışveriş etkinliğinin yıldızlarından biri olan Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy W Spor Ayakkabı, tam 740 TL indirimle satışta! Su geçirmez özelliğiyle öne çıkan outdoor ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 11-12-23 14:11

Ev sahiplerinden kiracılara yeni zorluk! İki tarifeli kira modeli… 12 aylık peşin ödemeyene yüzde 20 daha zamlı

Yüksek kiralar ve faiş artış talepleriyle başı dertli olan kiracılara yeni bir zorluk daha açıldı. Son dönemde bazı ev sahipleri kiranın yıllık ve aylık ödenmesi için iki farklı tarifeye geçti. Tarifeli kira modelinde 12 ay peşin ödeme ile aylık ödeme arasındaki fiyat farkı da yüzde 20'lere ulaştı. Ev sahipleri bu yolla hem kirasını garanti altına almak istiyor hem de toplu parayı farklı yatırımlara değerlendiriyor.

Finans 11-12-23 10:46

VESBE trend analizi: Gemini bir ChatGPT mi?

Google, yeni başlattığı yapay zeka modeli Gemini için yaptığı tanıtım videosu nedeniyle eleştiriyle karşı karşıya. Google, yılın sonlarına doğru, Gemini olarak adlandırdığı en büyük ve en yetenekli yapay zeka modelini başlattı ve bunu medya kuruluşlarına ve halka tanıttı.

Finans 10-12-23 18:53

Ahlaksız teklif aldığını söylemişti! Makyajı hayatından çıkaran 56'lık Pamela Anderson son hali ile şaşırttı

Bir zamanların ikonik modeli ve oyuncu Pamela Anderson sosyal medyada gündem oldu. Makyajı hayatından çıkaran ünlü oyuncu genç kızlara taş çıkarttı. Şimdilerde 56 yaşında olan Pamela Anderson'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 10-12-23 13:42