Topuklu Haberleri

Güzellik merkezinde akılalmaz olay: Topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olmuş! Boks torbasını yumruklar gibi vurmuş

İstanbul'daki bir güzellik salonunda yaşanan dayak olayı akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre güzellik merkezinin sahibi A.G., estestisyen Yasemin Er'i darbetti. Er'in kardeşi, "Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. A.G.'nin şiddete başvurmasının sebebi ise iddiaya göre topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olması!

Haber 2024-03-10 11:36:42

Cem Yılmaz aşka geldi! Şömine başında sevgilisine şarkılar söyledi

Cem Yılmaz yaptığı gösterilerle adından söz ettirdiği kadar yaşadığı ilişkilerle de magazin gündeminden düşmüyor. Gizemli bir topuklu ayakkabı fotoğrafıyla sevgilisini merak ettiğimiz Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Cem Yılmaz aşka geldi, şömine başında sevgilisine şarkılar söyledi.

Magazin 2024-03-09 22:27:52

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı yaşıyla dikkat çekti! Necla Karahalil 37 yaşındaymış...

Komedyen Cem Yılmaz'ın paylaşımındaki gizemli topuklu ayakkabının sahibinin yeni sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı. Cem Yılmaz iddialara göre 37 yaşındaki Necla Karahalil ile birlikte. Yaş farkı magazin programlarının da gündeminde.

Magazin 2024-03-04 12:17:40

Kimse duruma anlam veremedi! Topuklu ayakkabısıyla lüks marka otomobilin üzerine çıkıp dans etti... Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadının lüks marka bir otomobilin üzerine çıkarak dans ettiği anlar yer aldı. Yurt dışında çekildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı.

Trend 2024-01-23 07:33:07

Sonunda bu da oldu! İlk bakışta çanta sansanız da... Çanta görünümlü topuklu ayakkabı sosyal medyanın dilinde

Her yeni gün karşımıza birbirinden ilginç tasarımlı ayakkabı, çanta ve kıyafet tasarımları çıkıyor. Bu kez sosyal medyada hızla yayılan ve gündem olan ayakkabı ise ilk bakışta bir el çantası görünümüne sahip. Ancak çanta açıldığında içinden ayakların yerleştirileceği bir bölüm çıkıyor ve çanta bir anda topuklu ayakkabıya dönüşüyor. Bir anda sosyal medyanın diline düşen o ayakkabı çok konuşuldu.

Kadin 11-01-24 15:18

İster elbiselerle ister pantolonlarla giyin! Sezona damgasını vuran topuklu çizme modelleri

Topuklu çizmeler, her kış olduğu gibi bu sezonun da favorisi. Birbirinden farklı tasarımlarıyla her kadının dolabına şıklık getiren topuklu çizmeler 2024'te de şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Soğuğa karşı dirençli özel tasarımları, konforlu iç yapısı ve zarif detaylarıyla her anınızı özel kılacak topuklu çizme modellerini sizler için seçtik. Gelin, soğuk günlerde bile sıcak ve şık hissetmenizi sağlayacak topuklu çizme modellerine daha yakından göz atalım.

Kadin 03-01-24 19:44

Yeni aldığı ince topuklu çizmelerini denemedik istedi! Hopladı zıpladı yetmedi parende attı... O anlar sosyal medyada viral oldu

Ayakkabılarının rahatlığını test etmek isteyen bir kadın uyguladığı yöntemleri sosyal medyadan paylaşınca kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. İnce topuklu çizmesinin topuklarının dayanıklılığını test etmek isteyen kadın önce hoplayıp zıpladı. Ardından ise parende attı. O anlar sosyal medyada dikkat çekti.

Trend 09-12-23 14:56

Bir dönem 'Dünyanın en seksi kadını'ydı! Kate Upton son pozuyla dikkat çekti

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton, sosyal medyayı oldukça az kullanıyor. Bir döneme damga vuran güzel model "Aylardır ilk kez topuklu giyiyorum" diyerek paylaştığı pozlarla hayranlarını mest etti.

Magazin 14-11-23 08:17

Parkenin topuklu başantrenörü Selen Erdem: Bana 'Dişi Fatih Terim' derler!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin tek Türk kadın başantrenörü Selen Erdem, takımın başında çıktığı maçlardaki tavırları, hareketleri ve giyimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Erdem, oyuncularını yüreklendiren konuşmaları, vücut dili ve mimikleri ile Fatih Terim'e benzetiliyor.

Spor 19-10-23 17:32

Dans pistinde sizi yarı yolda bırakmayacak 500 TL altı rahat ve şık topuklu ayakkabılar

Yaz ayları demek düğün ve parti dönemi demek. Hâliyle sadece zarif elbise modelleri değil, zarif topuklu ayakkabılar da radarımıza giriyor. Siz de kıyafetlerinizi tamamlayacak şık, bütçenize uygun ve konforlu topuklu ayakkabılara ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz. Dans pistinde rahatça hareket etmenizi sağlayacak, kalın topuklu modelleri bir araya getirdik. İşte, karşınızda birbirinden iddialı tarzlarıyla gündüze ve geceye uygun topuklu ayakkabılar!

Kadin 31-07-23 17:26

Spiker Buket Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine katıldı! Topuklu ayakkabısına yorum yağdı

28 Mayıs seçiminde bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan Meclis'te düzenlenen törende yemin ederek resmen görevine başladı. Son dönemde açıklamalarıyla gündeme gelen Buket Aydın da törene katılan isimler arasındaydı. Aydın törendeki tarzıyla dikkat çekerken topuklu ayakkabılarına da yorum yağdı.

Magazin 04-06-23 14:34

Kanadalı milletvekillerinden topuklu ayakkabılı protesto! Pembe topuklu ayakkabı giyerek kadınlara destek verdiler

Kanada’da kadına yönelik şiddetin artması üzerine mecliste erkek milletvekilleri pembe topuklu ayakkabı giyerek durumu protesto etti. Ottowa Parlementosu’nda düzenlenen protestoda erkek milletvekilleri pembe topuklu ayakkabılarıyla yürüyerek “kadına şiddete hayır” mesajını verdi.

Trend 22-04-23 09:14

Sosyal medya fenomeni Francia James, süper mini elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla basketbol oynadı

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram hesabında bulunan 11.7 milyon takipçisiyle eğlenceli anlarını paylaştı. NBA oyuncularının pabucunu dama atacak bir basketbol oynama performansı gösteren fenomen ismin gönderisi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 21-04-23 13:49

Topuklu ayakkabıdan sneakera ayakkabı tutkunlarının bayılacağı en tarz modeller indirimde

Şık bir davette giyebileceğiniz ya da günlük hayatta tercih edebileceğiniz ihtiyacınız olan her türden ayakkabıya indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Topuklu ayakkabılar, sandaletler, botlar, spor ayakkabılar ve daha birçok seçenek %50'ye varan indirimlerle kısa süreliğine satışta! İşte detaylar!

Kadin 06-04-23 11:03

Moda kalıplarını yerle bir etti! Sürekli topuklu ayakkabı ve etekle dolaşıyor... “Karım buna aldırış etmiyor”

Sürekli olarak topuklu ayakabı ve etek giyerek sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Mark Bryan kıyafetlerin toplumsal cinsiyetleri olduğunu tamamen reddediyor. Etek ve topuklu ayakkabı giymediği tek zamanın futbol sahası olduğunu dile getiren Bryan, moda konusunda ilginç olmayı sevdiğini ve karısının bu duruma aldırış etmediğini söyledi.

Trend 11-03-23 10:44

Pınar Altuğ'dan boy yorumlarına sert yanıt! Siz söyleyince...

Pınar Altuğ, arkadaşının nikahında giydiği topuklu ayakkabı nedeniyle, eşi Yağmur Atacan ise yine aynı nikahta giydiği pantolon nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Magazin 05-03-23 00:57

Deprem bölgesi için gönderilen bazı eşyalar çileden çıkardı! 'Akıl alır gibi değil'

Deprem bölgesine gönderilmek üzere yollanan eşyaları ayrıştıran gönüllüler, bazı ürünler karşısında adeta çileden çıktı. Gönüllüler, duyarlı vatandaşların gönderdiği ürünleri toplayarak tırlara yüklüyor. Gönderilen bazı ürünler ise görenlere pes dedirtiyor. Ürünler arasında; kirli ve yıpranmış kıyafetler, topuklu ayakkabılar, abiye elbiseler, yazlık giysiler, mayo ve takma kirpik bile var. Gönüllüler, gördükleri manzaraya "Bu akıl alır gibi değil" sözleriyle tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 10-02-23 10:05

Depremzedelere yollanan bazı eşyaları görünce çileden çıktılar! 'Bunu yapmak ayıptır'

Deprem bölgesine gönderilmek üzere yollanan eşyaları ayrıştıran İzmirli gönüllüler, bazı ürünler karşısında adeta çileden çıkıyor. Yoğun bir mesai ile çalışan gönüllüler; kirli ve yıpranmış kıyafetler, topuklu ayakkabılar, abiye elbiseler, yazlık giysileri deprem bölgesine göndermiyor ancak bu durum onlara zaman da kaybettiriyor.

Haber 10-02-23 09:56

Kombinlerinize şıklık katacak en iyi süet çizmeler

Sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezlerinden olan çizmelerin modası hiç geçmiyor! Çizme türleri arasında çoğunlukla deri, süet, kumaş ve kauçuk malzemesinden yapılan çizmeler yer alsa da süetin şıklığı bir başka! Kombinlerinize şıklık katacak birbirinden farklı süet çizme modellerini sizin için bir araya getirdik. Diz üstü, diz altı, kısa topuklu, fermuarlı ve bağcıklı birçok model arasında zevkinize hitap edecek çizmeler sizi bekliyor.

Kadin 02-02-23 18:12

Hem şık olmanızı sağlayacak hem de ayağınızı sıcacık tutacak topuklu bot modelleri

Stiline önem veren kadınların vazgeçilmez tercihi olan topuklu ayakkabılar, bacak boyunu daha uzun gösteriyor ve kombinlere şıklık katıyor. Siz de kış aylarında topuklu ayakkabı giymek ama bu sırada ayaklarınızı da sıcak tutmak istiyorsanız topuklu botları tercih edebilirsiniz. Gelin bir araya getirdiğimiz, birbirinden şık ve rahat topuklu bot modellerine birlikte göz atalım.

Kadin 02-01-23 16:09

Playboy modeli, yarı çıplak halde kokpite bindi! İç çamaşırı ve topuklu ayakkabıyla binince herkesi şaşırttı

Playboy modeli Francia James topuklu ayakkabılar, dantelli siyah iç çamaşırı ve pilot şapkasıyla kokpite girerken hayranlarına uçağını uçurmasını isteyip istemediklerini sordu. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı. Model sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam eden James, paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Trend 26-10-22 11:05

İtfaiye aracından böyle indi! Topuklularıyla, yarı çıplak halde kulübe girdi

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde, San Jose'de bulunan ve 'San Jose'nin tamamen çıplak tek striptiz kulübü' olarak bilinen The Pink Poodle striptiz kulübüne bikinisi ve yüksek platform topuklu ayakkabıları dışında hiçbir şey giymeden gelen bir striptizcinin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra viral oldu. Ancak daha da garip olan şey, genç kadının mekana bir itfaiye aracı ile gelmesiydi.

Trend 10-10-22 07:54

Kraliçe Elizabeth'i anma törenine damga vurdu! Meghan'ın topuklu ayakkabısındaki sembol olay oldu

Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından İngiltere'deki yas devam ediyor. Kayınvalidesi Elizabeth'i anma törenine katılan Meghan Markle'nin ayakkabısının altındaki işaret olay oldu. Prens Harry ile birlikte törene katılan Meghan'ı, ailenin istemediği daha önce evlenip boşandığı için sıcak bakılmadığı iddia edilmişti.

Haber 19-09-22 09:01

Sadece iç çamaşırıyla metroya bindi! Yolcular gözlerine inanamadı

Playboy modelleri Francia James ve Laci Kay Somers, Washington DC’de işlerine gitmek için toplu taşıma aracını kullanmayı tercih ettiler. İkilinin metroya bindiklerinde ise üzerlerinde sadece bir iç çamaşırı takımı ve ellerinde topuklu ayakkabıları vardı. Metroda karşılarında iç çamaşırıyla duran iki kadını gören diğer yolcular hayrete düştü.

Trend 06-08-22 13:53

Rahat olmasının yanında şıklıktan da ödün vermeyen topuklu ayakkabı modelleri

Topuklu ayakkabının kadınların tarzına ve duruşuna ayrı bir hava kattığı ortada. Ofis hayatının, günlük rutinlerin, özel davet ve organizasyonların vazgeçilmez parçası olan topuklu ayakkabılar; kadınlara daha şık ve etkileyici bir görünüm vadeder. Tabii topuklu ayakkabı söz konusu olduğunda daha çok rahatlık ön plana çıkar. Neyse ki rahat olduğu kadar şık modeller de var! Eğer siz de şık ve rahat bir topuklu ayakkabı arayışı içerisindeyseniz hazırladığımız listeyi mutlaka incelemelisiniz.

Kadin 25-07-22 15:59

Rüyada topuklu ayakkabı giymek ne anlama gelir? Rüyada beyaz, pembe topuklu ayakkabı giymek ne demek?

Rüyada topuklu ayakkabı giymek, özellikle kadınlar tarafından çok sık görülen simgelerdendir. Rüyanın yorumu belirleyen ise diğer detaylardır. Sorumluluk alma konusunda çevresindekiler tarafından eleştirileceği tahmin edilir. Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek ise rüya sahibinin dedikodulara maruz kalacağını, bu yüzden sinirleneceği şeklinde yorumlanır.

Trend 06-07-22 16:01

Afra Saraçoğlu'nun GQ 10. yıl davetinde giydiği kombini benimsemek isteyenlere alternatif ayakkabı önerileri

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, sadece oyunculuğuyla değil birbirinden şık kombinleriyle de gündemde kalmayı başarıyor. GQ dergisinin 10. yıl davetinde giydiği göbek dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinden oldukça ilgi gören oyuncu, kombinini tamamlayan topuklu ayakkabısıyla da dikkatleri üzerine çekti. Afra Saraçoğlu'nun bu muhteşem kombinini benimsemek istiyor ve ayakkabısına alternatif model arıyorsanız okumaya devam edin!

Magazin 29-06-22 14:52

Çağımızın yeni halk sağlığı sorunu: Erişkin skolyozu! Bu 4 hataya düşmeyin

Fazla kilolar, hareketsizlik, yanlış duruş ve oturuş, hatta aşırı topuklu ya da babet ayakkabılar giymek… Günümüzde gerek sağlıksız yaşam tarzı gerekse ilerleyen yaş gibi etkenlerle erişkin skolyozu giderek yaygınlaşıyor.

Haber 28-06-22 10:11

Rüyada ayakkabı görmek ne anlama gelir? Rüyada tek, büyük ayakkabı görmek ne demek?

Rüyada ayakkabı görmek, rüya sahibinin hayatında açılacak yeni kapılara yorulur. Rüya sahibi bu kapılar arasında seçim yapar. Rüyada görülen ayakkabı genelde olumsuz olarak yorumlansa da diğer simge ve rüyanın nasıl görüldüğüne göre farklı anlamlar kazanabilir. Rüyada ayakkabı giyen kişinin her zaman korunma arzusu içinde olduğu bilinir. Siyah topuklu ayakkabı giyen kişi, yalnız kalma ihtiyacı duyar. Büyük ayakkabı görmek ise kişinin istedikleri için harekete geçmesi gerektiğini anlatır.

Trend 27-06-22 15:16

Hande Sarıoğlu kendisine gelen ilginç isteği paylaştı! Lütfen jartiyerli ve siyah topuklu...

YouTube'da yaptığı programla bilinen ünlü spiker Hande Sarıoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla adından bahsettirmeye devam ediyor. Ünlü spiker geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan programında külotlu çorabı hakkında bir bölüm çekmiş ve takipçilerini şaşırtmıştı. Sarıoğlu bu kez kendisine gelen ilginç bir isteği paylaştı.

Magazin 04-06-22 13:06

Topuklu ne demek? Topuklu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Topuklu kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Topuklu ne demektir?

Egitim 23-05-22 17:51

Bu yazı kasıp kavuracak en gözde topuklu ayakkabı modelleri

Modayı yakından takip eden kadınlardan mısınız? Cevabınız “Evet” ise son derece ilginizi çekecek olan yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz çünkü 2022 yaz trendlerinde sıkça karşınıza çıkacak olan ayakkabı modellerini tanıtacağız. Bu yaz öne çıkan topuklu ayakkabı modellerini sizler için bir araya getirdik. Siz de ayakkabılarınız ile farkınızı yansıtmak istiyorsanız bu modeller tam size göre!

Kadin 17-05-22 14:49

Davetleriniz için tekrar tekrar kullanabileceğiniz en iyi topuklu ayakkabı markaları

Özel davetlerin, partilerin, şık akşam yemeklerinin göz alıcı kombinlerini tamamlayan en önemli parçalardan biri, topuklu ayakkabı. Tabii her kombine ve ortama uygun topuklu ayakkabı bulmak her zaman mümkün olmayabilir. Böyle zamanlarda birçok kombine uyum sağlayabilecek, zamansız tasarımıyla her an yardımınıza koşacak modellere sahip olmanızda fayda var. Bu modeller neler mi? Okumaya devam edin!

Kadin 26-04-22 16:42

Topuklu ayakkabı giymeden bir kez daha düşünün! Hastalığa neden oluyor

Topuklu ayakkabı çok daha estetik ve güzel bir görünüm sağlıyor. Kadınlar özel günlerinde ve günlük hayatlarında topuklu ayakkabıyı sıklıkla kullanıyor. Özellikle iş hayatında oldukça fazla topuklu ayakkabı giymek zorunda olan kadınların sağlığı bu durumdan oldukça etkileniyor.

Kadin 21-04-22 15:13

Bu baharın en modası olmaya aday platform spor ayakkabı önerileri

Bahar aylarında giyebileceğiniz bir ayakkabı arıyorsanız sezonun gözde modelleri arasında yer alan platform topuklu spor ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Hem rahatlık hem şıklığı bir arada bulunduran ürünler aynı zamanda uzun görünmenize de yardımcı olur. Siz de platform topuk spor ayakkabı almaya karar verdiniz ama hangi ürünlerin iyi olduğunu bilmiyorsanız merak etmeyin. En iyi platform topuk spor ayakkabıları inceledik.

Haber 15-04-22 14:27

Yanlış giden ameliyatın ardından ‘aşk hayatının etkileneceği’ gerekçesiyle 75.000 pound tazminat aldı!

Rutin bir operasyonun ardından maruz kaldığı ihmal sebebiyle ciddi yaralarla baş etmek zorunda genç bir kadın, aldığı hasarın arından yüksek topuklu ayakkabı giyemeyeceğini öğrendi. Olayın ardından hastaneye tazminat davası açan kadın, avukatların yaralanmanın aşk hayatını mahvedebileceğini savunmasıyla 75.000 pound tazminat aldı.

Trend 13-04-22 18:47

Rüyada terlik giymek ne anlama gelir? Rüyada mavi, beyaz, yırtık terlik giymek ne demek?

Rüyada terlik giymek, rüya sahibinin üzüntülü ve çaresizlik içinde kalacağı sürece girdiğini simgeler. Rüya sahibinin iş arkadaşlarından ve yakınlarından yardım istemekten çekinmemesi gerekir. Rüyada mavi terlik görmek ise huzur ve mutluluğu temsil eder. Rüyada topuklu terlik giymek de kariyer hedefleri ve başarılarla ilişkilendirilerek yorumlanan imgelerdendir.

Trend 11-04-22 12:20

Cemre Solmaz'ın bikinili pozu topuklu ayakkabı giymesi ile olay oldu! Buraları ateş bastı

YouTube kanalına çektiği videolarla adından söz ettiren Cemre Solmaz, Instagram hesabında yaptığı paylaşımın ardından gündem oldu. Cemre Solmaz'ın bikini pozu ve paylaşımında yer verdiği topuklu ayakkabı detayı sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-03-22 10:13

Rüyada beyaz ayakkabı görmek ne anlama gelir? Rüyada yeni ve yırtık beyaz ayakkabı almak ne demek?

Rüyada beyaz ayakkabı görmek, çok farklı anlamlara geliyor olabilir. Rüyanın her küçük detayı rüya tabirinin yönünde belirleyici rol oynar. Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giyen kişi, özgüveni yüksek olarak tanımlanır ve gördüğü rüya yeni kazançlar elde edeceğine yorulur. Rüyada yeşil beyaz ayakkabı almak ise kişinin hedeflerine ulaşabilmesini sağlayacak yeni fırsatlarla karşılaşacağını alamet eder.

Trend 08-03-22 15:33

Topuklu ayakkabı ile zorlanmadan yürümeniz mümkün! İşte kolayca yürümenizi sağlayacak tüyolar…

Topuklu ayakkabı birçok kadının zarif kombinlerinin temel parçası. İster şık bir akşam yemeğine ister işe giderken topuklu ayakkabı tercih etmek istiyor olabilirsiniz. Zarif görüneyim derken topuklu ayakkabı yüzünden acı çekmemek için bazı ipuçlarına ihtiyacınız olabilir. İşte topuklu ayakkabıyla yürümekte zorluk çekiyorsanız alışkanlık haline getireceğiniz basit yöntemler!

Kadin 22-02-22 10:42

Şarkıda dediği gibi al topuklu güzel kadınlardan olmak için uygulayabileceğiniz ayak bakımı rutinleri

Gün boyu vücudun bütün yükünü taşıyan ayaklar özel bir bakımı hak ediyor. Ayak bakımı yaparak kendinize bir hediye verin. Gün boyu kapalı kalan ayaklarınızın bakımını yapmanız sizi oldukça rahatlatacak. Ayrıca yumuşacık olmuş ayaklarınız her zaman çok estetik görünecek. Haydi harika bir ayak bakımı rutinini birlikte keşfedelim.

Kadin 22-02-22 10:40

Adalet Anıtı'nı yakacağını günler önce camide anlatmış: Kur'an üzerine basan heykel var...

Edirne'de Adalet Anıtı'nı ateşe vererek yaktığı gerekçesiyle tutuklanan Şefik Çelik'in, anıtı yakmaya giderken, kimliğini gizlemek için topuklu ayakkabı ile kadın kıyafeti giydiği ortaya çıktı. Çelik'in, olaydan 4 günce de camiye girip bazı kişilere "Kur'an üzerine ayakla basan heykel var, onu yakacağım" dediği iddia edildi. 2 çocuk babası Çelik'in, bir süre önce psikolojik sorunlar nedeniyle eşinden de ayrıldığı öğrenildi.

Haber 10-02-22 14:38

Her özel gecenin yıldızı, şık ve estetik topuklu ayakkabı ve elbise kombinleri

En yakın arkadaşınızın düğününden önemli bir iş yemeğine kadar özel bir geceye hazırlanıyorsanız gardırobunuzdaki iki sadık dost hemen yardımınıza koşar. Evet, topuklu ayakkabı ve elbiseden bahsediyoruz. Bir araya geldikleri anda şıklığı garantileyen ikili, her özel gecenin yıldızı olmanızı sağlayacak kadar güçlü. Siz de modanın bu efsanevi ikilisinin güven dolu şıklığını yakalamak istiyorsanız birbirinden estetik topuklu ayakkabı ve elbise kombinlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 07-02-22 09:37

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan topuktan geçmeli taytla poz verdi! Bu sefer güldürmedi

Yediği, içtiği, giydiği ve gittiği her şeyin linkini paylaşmasıyla zaman zaman eleştirilen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan bu sefer siyah lastik geçmeli tayt ve kırmızı topuklu ayakkabısıyla yaptığı kombinle topa tutuldu.

Magazin 04-02-22 16:56

Hande Sarıoğlu taytının altına topuklu giydi, yoga yaptı

Ertan Süzgün ile yaptığı programdaki her hareketiyle olay olan Hande Sarıoğlu’ndan yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Hande Sarıoğlu partneriyle çift yogası yapmak için programda taytın altına sarı bir topuklu giydi. Ünlü isim topukluya rağmen pes etmedi.

Magazin 21-11-21 10:04

Babasının tabutu başında verdiği seksi pozla olay olan fenomen ortaya çıktı! Kimliği açıklandı

Babasının cenazesinde siyah mini bir elbise ile topuklu ayakkabılar giyen bir kadın sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündem yaratmıştı. Babasının tabutu başında verdiği pozla sosyal medyada bir anda popüler olan kadının kimliği belli oldu.

Trend 26-10-21 14:37

İşe giderken giyebileceğiniz, her kombine uygun topuklu bot önerileri

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte montu, pantolonu, eteği, kazağı derken kombinimizi en şık şekilde tamamlamak için düşünmemiz gereken birçok detay ortaya çıkıyor. Tabii ki bir de ayakkabı derdi var! Bot mu giymeli, çizme mi giymeli, yoksa yağmur botunu mu tercih etmeli, kararsız kaldığımız hava durumları olabiliyor. Özellikle çalışanlar için işe giderken hangi ayakkabıyı tercih edecekleri büyük bir sorunsal. Peki sizi hem şık gösterecek hem de yormayacak topuklu botlara ne dersiniz?

Kadin 13-10-21 13:26

Maskülen stil sevenlere uygun, sonbahar renklerinde takım önerileri

Rahatlıkla havalı görünümün birleştiği nokta: Maskulen giyim. Sokak modasından ofis şıklığına günlük hayatta birçok mekanda kullanabileceğiniz bu tarz, artık özel gün ve davetlerde de karşımıza çıkmaya başladı. Farklı ve şık görünmek isteyenlerin bir numaralı tercihi. Özellikle ceket-pantolon takımları maskulen tarzın vazgeçilmezleri arasında. Spor ayakkabılarla ayrı, topuklu ayakkabılarla ayrı şık duran bu takımlar aksesuarlarınızla da çok farklı görünebilir. Süper kahraman gibi!

Kadin 08-10-21 22:04

Topuklu ayakkabı kabus olmaktan çıkıyor! Bu hile ile kendinizi rahat hissedeceksiniz

Topuklu ayakkabı şık davetlerin vazgeçilmez unsurudur. Her kadının dolabında mutlaka bir topuklu ayakkabısı bulunur. Topuk boyu yükseldikçe ayakkabının rahatsızlık seviyesinin arttığı bilenen bir gerçektir. Ancak TikTok’ta paylaşılan güzellik hilesi sayesinde “Topuklu ayakkabı rahatsızdır” klişesi sona erdi.

Kadin 28-09-21 15:51