Tuy Dokucu Kremler Haberleri

Yaza cildinizi şimdiden hazırlayın! Pürüzsüz bir cilt için gerekli 12 ürün

Cilt sağlığınızı desteklemek ve yaz boyunca ışıl ışıl parlamak için doğru ürünleri seçmek hayati önem taşır. Nemlendiriciler, peelingler, güneş kremleri ve beyazlatıcı kremler gibi çeşitli bakım ürünleriyle cildinizi yazın sıcağına ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruyabilirsiniz. Bu yazın parlayan yıldızı olmaya hazır mısınız? Pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için ihtiyacınız olan ürünleri sizin için seçtik. Gelin, bu yaz kullanabileceğiniz o cilt bakımı ürünlerini inceleyelim.

Haber 2024-04-15 15:04:06

BB krem kimlere uygundur? Kimler BB krem kullanabilir?

Makyaj malzemesi seçimi yaparken cilt tipine uygun olması son derece önemli bir konudur. Yanlış ve cilde uygun olmayan ürünlerin seçimi cilt sağlığının bozulmasına neden olabilir. Ayrıca uygun olmayan bir ton tercih edildiğinde cilt yüzeyi daha koyu ya da olduğundan daha açık görünebilir. Günümüzde yaygın olarak kullanılan makyaj malzemelerinden biri BB kremlerdir. Bu kremler aynı zamanda cilt bakımında da tercih edilir. Peki, BB krem kimlere uygundur, kimler kullanabilir?

Kadin 2023-12-23 18:10:38

BB krem nedir, nasıl sürülür? BB krem ne işe yarar?

Kadınlar için cilt bakımı oldukça önemli bir yere sahiptir. Cilt bakımının yanı sıra makyaj yapmak da büyük bir önem taşır. Günümüzde bir yandan bakım yaparken bir yandan da makyaj malzemesi olarak kullanılan birçok kozmetik ürün vardır. BB krem de bu ürünlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Blemish Balm' kelimesinin kısaltılmış hâli olarak bilinen BB kremler, pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Peki, BB krem nedir ve ne işe yarar?

Kadin 2023-12-20 18:24:32

MASTERCHEF TUY PALOVİ TARİFİ: Tuy Palovi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Özbekistan lezzeti MasterChef'te!

Tuy Palovi tarifi, MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. "Bugün gerçekten özel ve güzel bir konseptimiz var." diyen Somer Şef, yarışmacılardan Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerine ilişkin yemekleri yapmalarını istedi. Peki, Tuy Palovi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte Özbekistan mutfağından Tuy Palovi tarifi...

Yemek 2023-11-15 20:12:06

Cilt soyucu krem ne işe yarar? Cilt soyucu krem nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı ve görünümü pek çok kişi için önemli bir konudur. İyi bir cilt bakım rutini sağlıklı, genç ve canlı bir cilt elde etmenin anahtarıdır. Bu rutinin temel taşlarından biri de cilt soyucu kremlerdir. Cilt soyucu kremler cildin üst tabakasındaki ölü deri hücrelerini nazikçe uzaklaştırmak ve daha taze, pürüzsüz bir cilt yüzeyi oluşturmak için kullanılır. Ancak bu ürünlerin nasıl çalıştığını ve doğru şekilde nasıl kullanılması gerektiğini anlamak cilt bakımının temelini oluşturur.

Kadin 30-09-23 17:21

Cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır? Cilt beyazlatıcı krem ne zaman etki eder?

Cilt beyazlatıcı kremler cilt tonunu açmayı veya lekeleri azaltmayı amaçlayan kozmetik ürünlerdir. Bu tür kremler pigmentasyon sorunları, yaşlanma belirtileri veya güneşin neden olduğu hasarlar gibi cilt sorunlarına çözüm sunma amacı güder. Ancak cilt beyazlatıcı ürünlerin kullanımı hakkında dikkatli olunması gereken birkaç önemli nokta vardır. Cilt beyazlatıcı kremler potansiyel olarak faydalı olabilir, ancak doğru kullanımları ve uygun bir şekilde yönlendirilmeleri gerekmektedir.

Kadin 27-09-23 19:58

Cilt lekesi sorunlarına kalıcı çözüm arayanlara en iyi leke giderici kremler

Cilt lekelerinin oluşumuna son vermek isteyen herkes buraya! Güneşin zararlı ışınları, çevresel ve yapısal nedenlerle cildimizde lekeler oluşabilir. Bu lekelerin oluşmasını engellemek ve daha önce oluşmuş lekeleri gidermek için pek çok ürün mevcut. Düzenli kullanımla fayda sağlayacağınız leke karşıtı fonksiyonel kremlerini sizin için araştırdık! Gelin, en iyi cilt lekesi giderici kremleri bir araya getirdiğimiz listeye birlikte göz atalım.

Kadin 20-09-23 17:48

Güneş yanığına iyi gelen kremler: Güneş yanıklarına ne iyi gelir, kaç günde geçer?

Güneşin sıcak kucaklayışı ve berrak mavi gökyüzü altında geçirilen keyifli saatler yaşamımıza neşe ve enerji katarken aşırı güneşe maruz kalmak da cilt sağlığımız için bazı riskler barındırır. Maalesef güneş yanıkları yaz mevsiminde sık karşılaşılan yaygın bir sorundur ve cilt üzerinde ciddi rahatsızlıklara yol açabilir. Neyse ki güneş yanıklarının hızlı ve sağlıklı bir şekilde iyileşmesine yardımcı olan çeşitli kremler ve tedavi yöntemleri bulunur.

Haber 29-07-23 20:29

Eda Taşpınar olmak istemiyorum! diyenlerin sahilde güneşten korunmak için kullanabileceği ürünler

Yazın keyfini çıkarırken yanmaktan korkmayın! Yoğun şekilde bronzlaşmış bir ten istemeyenler, doğru ürünler kullanarak güneşten korunabilir. Güneş koruyucu kremler, şık şapka ve şemsiyeler, gözlükler güneşten korunmanızı sağlayacak temel ürünler arasında. Sağlıklı, güvenli ve hatta şık bir yaz tatili geçirmek için ihtiyacınız; güneşin zararlı etkilerinden korunmak. Haydi, güneşin keyfini çıkarırken kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun!

Kadin 25-07-23 16:46

Tek malzemeyle istenmeyen tüylerden sonsuza dek kurtulun! Lazer epilasyona para vermeye son

İstenmeyen tüyleri yok etmek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Ancak bu yöntemlerin arasında yer alan ağda, tıraş bıçağı, tüy dökücü kremler gibi ürünler kalıcı etkiler sağlamıyor. Ancak evde yapılan basit kürler istenmeyen tüylerden kurtulmak için istenilen etkiyi verebiliyor. İşte tüyleri yok etmenin basit yolu...

Kadin 31-05-23 14:26

Dermatolog paylaştı: Kırışıklık karşıtı kremi bu bölgelere asla sürmeyin

Yaşlandıkça ortaya çıkan yaşlılık belirtilerini azaltmak adına çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor. Kırışıklık karşıtı kremler ciltte meydana gelen kırışıkların azalmasına yardımcı oluyor. Ancak kırışıklık karşıtı kremlerin etkilerini daha iyi görebilmek için kullanılan bir yer oldukça risk oluşturuyor. Dermatolog kırışıklık karşıtı kremlerin asla kullanılmaması gereken bölgeyi açıkladı.

Kadin 14-03-23 15:55

Mezoterapi cilde nasıl uygulanır, hangi amaçlarla uygulanır? Cilt mezoterapisi faydaları nedir, ne işe yarar?

Cildi gençleştirmek ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için günümüzde pek çok yönteme başvurulur. Kremler, cilt altına nüfuz edemeyip yalnızca yüzeyde kaldığı için etkisini uzun sürede gösterir. Ancak mezoterapi tedavisi, cildin orta tabakasına bileşenleri enjekte etme işlemine dayandığı için çok daha hızlı ve etkili sonuçlar sunar. Cildin ihtiyacı olan tüm bileşenleri tek seferde sağladığı için mezoterapi işlemi oldukça faydalıdır. Peki, cilt mezoterapisinin faydaları nelerdir?

Haber 24-02-23 17:43

Güzelleşmek isterken kör oldu: Kendisine ve ailesine verdiği zararın farkında değil! Kremlerin bilinmeyen tehlikesi

Cilt bakımı için çok çeşitli ürünler ve tarifler uygulanıyor. Dünya üzerinde birçok kişi yüzünü beyazlatmak için farklı bakım ürünleri kullanıyor. Ancak uzmanlar bu kremler hakkında uyarılarda bulunuyor. Cilt bakımında cilt beyatlatıcı krem kullanan bir kadın kremin içeriğinde yer alan kimyasallar nedeniyle kör kaldı.

Haber 17-12-22 14:45

2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

Cildinizin kusursuz görünmesini istiyor ama bunu ağır makyaj ürünleriyle yapmak istemiyorsanız sizin için harika bir fikrimiz var. BB kremler bu konuda en iyi yardımcınız olabilir. Nemlendirici ve kapatıcı özelliklerini bir arada sunan BB kremler, cildi güzelleştirirken ağırlık hissi vermiyor ve yapay durmuyor. En iyi BB krem 2022 yılında da kullanıcıların yorumlarıyla öne çıkıyor. Gelin yılın en iyi ürünlerine daha yakından bakalım.

Kadin 12-12-22 17:55

Trabzon'da isabella cinsi üzümden yapılan kremler tanıtıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısaihoğlu: - "Avrupa'da bu ürünün satılacağı düşüncesiyle Latince bir isim olarak 'Vis Amari' kelimesini bularak marka olarak tescil ettirdik"

Yurthaber 29-09-22 13:40

Bakmadan almayın: Zehirleniyorsunuz! Bünyeyi altüst ediyor

Kimyasal dolu güzellik ürünleri cilt bakımı için iddialı vaatlerde bulunuyor. Ancak satın almadan önce içeriğine çok dikkatli bakmanız gerekiyor. Güzelleşmek için çuval dolusu para verdiğiniz kremler cildinizi zehirliyor olabilir. Sağlığa zararlı kimyasal maddelerden dolayı risk altında olabilirsiniz. Krem satın almadan önce içeriğinde dikkat etmeniz gereken bazı maddeler var. İşte kozmetiklerde dikkat edilmesi gereken zararlı ürünler.

Haber 24-09-22 16:02

İstenmeyen lekeleri kapatırken kullanabileceğiniz en iyi kapatan bb kremler

Pürüzsüz ve canlı görünen bir cilde sahip olmak muhtemelen birçok kişinin hayali. Neyse ki makyaj ile kolayca cilt tonunuzu eşitleyip cilt kusurlarını kapatabilirsiniz. Bu noktada sizin tercihiniz de fondöten yerine BB kremlerden yanaysa çok şanslısınız, ''En iyi kapatan BB krem hangisi?'' sorusunu sizin için yanıtladık. Peki, en iyi kapatan BB kremler listesinin detaylarına göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-08-22 16:05

Ünlü terapist açıkladı! 50 yaş üstü kadınlara seslendi: ''Pahalı kremler yerine...''

63 yaşındaki ünlü terapist Marisa Peer, 50 yaş üstü kadınların cinsellikten hala zevk alıyor olmalarının neden önemli olduğunu anlattı. Peer, seksin sadece iyi hissettirmekle kalmayıp, aynı zamanda daha genç görünmeye de yardımcı olduğunu söyledi.

Trend 07-08-22 16:44

Yaza hazırlananların çantasında bulunması gereken en iyi sıkılaştırıcı vücut kremi

Yazın gelmesiyle açılan deniz sezonu, kadınlarda daha mükemmel bir vücuda kavuşma isteğini arttırıyor. Yüz ve vücudun diğer bölgelerinde kullanılan sıkılaştırıcı kremler, cilde daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Bikini ve mayo ile daha çekici görünmek ister misiniz? Cevabınız "İsterim." ise yazımızı okumaya devam edin. Vücudunuzu nemlendirirken aynı zamanda toparlayacak ve selülitleri azaltacak sıkılaştırıcı vücut kremlerini sizler için derledik. İşte, detaylar...

Kadin 30-05-22 13:57

Topuk çatlağına ne iyi gelir? Topuk çatlağı tedavisinde evde uygulayabileceğiniz yöntemler

Özellikle soğuk kış günlerinde çatlayan ve kuruyan dudaklarımız, cildimiz ve ellerimiz için gereken bakımı gösteriyoruz ancak aynı şey topuklarımız için pek geçerli olmuyor. Oysa ki çatlayan topuklarınız için evde hazırlayabileceğiniz birçok çözüm yolu var. Verilen kremler çözümsüz kalıyorsa topuk çatlağına ne iyi gelir? Evde uygulanabilecek topuk çatlağını yok eden doğal yöntemler neler?

Kadin 13-05-22 12:58

İz bırakmayan ve hızlıca iyileştiren en iyi yara kremi

Hayat koşturmacasında birçok sakarlık yapıyor ve yaralanıyoruz. Eğer büyük bir sorunla karşı karşıya değilsek ecza dolabında bulunan yara kremleri imdadımıza yetişiyor. Kesik, sıyrık ve yanıkları tedavi eden kremler, eskiden oluşan yara izlerini de büyük ölçüde yok ediyor. Siz de sık karşılaşılan ev kazalarına çözüm sunan yara kremlerine ulaşmak isterseniz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 03-03-22 18:00

Kendinizi şımartın: Farklı amaçlarla kullanabileceğiniz birbirinden güzel bakım maskeleri

Kendimizi iyi hissettiren cilt bakımı, günlük rutinin olmazsa olmazı. Kremler ve temizleyiciler her gün kullanılıyor ancak peeling ve maskelerin yeri ayrı. Bu nedenle temizleme, peeling ve nemlendirme aşamaları maske ile tamamlanmadan cilt bakımı tamamlanmış sayılmaz. Eğer kendinizi şımartmak ve çeşitli maskelerle cildinize iyi bakmak istiyorsanız birbirinden farklı maske önerilerini listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Kadin 10-01-22 13:33

Lekeli ciltten kurtulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Leke görünümünü hemen azaltan CC kremler hakkında merak edilenler

Cilt güzelliği, kadınların en fazla önemsediği konulardan biri. Çoğu kadın, cilt güzelliğini ortaya çıkarmak için çok çeşitli ürünler kullanıyor. Özellikle lekeli cilt yapısına sahip olanlar makyaj yaparken farklı alternatiflere ihtiyaç duyuyor. CC kremler tam bu noktada devreye giriyor. İşte, lekeli cilde sahip olanların derdini bitiren CC kremler hakkında merak edilenler...

Kadin 05-01-22 10:27

Siz uyurken cildinizi gençleştiren en iyi gece kremi çeşitleri

Cilt bakım rutininin en önemli parçalarından biri, gece kremleri. Bu kremler siz gece uyurken hem cildinizin bakımını üstleniyor hem daha canlı bir ciltle uyanmanızı sağlıyor. Siz de uyurken cildinizi gençleştiren en iyi gece kremi çeşitlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 26-12-21 01:36

İstenmeyen tüylere kesin çözüm: En iyi erkek tüy dökücü krem çeşitleri

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için en sık başvurulan yöntemlerden biri tüy dökücü krem kullanmak. Bu kremler yalnızca kadınlar için değil erkekler için de son derece kullanışlı ürünler arasında yer alıyor. Peki, en iyi erkek tüy dökücü krem çeşitlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-12-21 10:26

Selülitlerden kurtulmak için binlerce lira harcamanıza gerek yok! Bu yöntemler hepsiyle vedalaşmanızı sağlıyor

Dolaşım bozukluğu sebebiyle oluşan selülitler, birçok kadının kabusu. Neyse ki bu bu problemden kurtulmak mümkün! Üstelik bunun için pahalı kremler kullanmanıza da gerek yok. Evinizde kolaylıkla hazırlayabileceği doğal bakım kürleri ve egzersiz hareketleri sayesinde selülitlere veda edebilirsiniz.

Kadin 03-12-21 08:21

Cildinizin daha genç ve güzel görünmesini istiyorsanız hemen bu önerileri uygulayın! C vitamini ile...

Cilt bakım rutinlerinizde kremler, nemlendiriciler ve serumlar önemli yer tutar. Özellikle belli bir yaştan sonra yaşlanma karşıtı ürünlere daha sık başvurabilirsiniz. Gerek vücuda enerji veren gerekse ışıl ışıl bir cilde kavuşmanızı sağlayan C vitamini tam da buna göre! Peki C vitamininin faydaları tam olarak neler? İşte detaylar...

Kadin 01-11-21 11:25

Sosyal medyanın yeni akımı herkesi şaşırttı! Cinsel ilişki sırada kullanılan kremler makyaj bazı oldu

Sosyal medyanın kullanıcı sayısı hızla artan uygulamalarından TikTok her geçen gün yeni bir akımın daha doğmasına zemin hazırlıyor. Pratik yaşam tüyolarının verildiği TikTok hesapları popülerleşirken güzellik rutinleri de bu uygulama sayesinde değişti. Son olarak sosyal medyada cinsel ilişki sırasında kullanılan kremler makyaj bazı olarak tercih edilmeye başlandı.

Trend 19-10-21 17:36

Cildinizi pürüzsüz gösterecek en iyi cc krem çeşitleri

“Color Corrector” kelimelerinin kısaltmasından gelen, yani renk eşitleyici olan CC kremler; fondöten ve BB kremlerden daha hafif ve kapatıcı olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Hepimizin yüzünde zaman zaman cilt problemleri, kızarıklıklar ve güneş lekeleri gibi kapatması zor bölgeler olabiliyor. Bu tarz problemli bölgeleri internet üzerinden satın alabileceğiniz CC kremler ile kolayca kapatabilirsiniz.

Kadin 16-10-21 15:35

Saç problemlerine artık son! Ksantan sakızı ile bir mucize yaşamaya hazır mısınız?

Kadınların en önemli aksesuarlarından biri de saçları. Kim sağlıklı ve hacimli saçlara sahip olmak istemez ki? Fakat her şeyde olduğu gibi saçlar da güzel görünmek için özel bakımlar yapılmasını gerektirir. Çeşitli şampuanlar, kremler ve yağların yanı sıra ksantan sakızı gibi doğal ürünler de saçların imdadına yetişir. İşte ksantan sakızı ile ilgili detaylar...

Kadin 14-10-21 06:39

Doğal ve ışıltılı etki bırakan en iyi BB krem çeşitleri

Kozmetik dünyasına girdiği günden bu yana gönüllerde taht kuran BB kremlerin tam adı blemish balm. Kusur kapatıcı etki gösteren BB kremler ciltteki sorunları gizleyerek pürüzsüz bir görünüm vermek için kullanılıyor. Ağır yapısı nedeniyle makyaj yapmak için fondöteni tercih etmeyenlerdenseniz BB krem sizin için mükemmel bir ürün olabilir. Ancak burada hassas bir nokta var: Cilt tipiniz ve cilt tonunuz! Size en uygun BB kremi bulmak için, listemize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 05-10-21 14:11

Sivilceye iyi gelen besinler nelerdir? Bunlardan uzak durun

Sivilcelerinden kurtulmak isteyen pek çok kişi dermatologların yolunu tutuyor. Elbette kremler etkili olabilir ancak beslenme düzeninizi değiştirmediğiniz sürece, bu biraz zor görünüyor. İşte sivilceye iyi gelen besinler…

Haber 27-09-21 19:18

Yanlış bakım kıvırcık saçları elektriklendiriyor! İşte mükemmel bukleler için doğru saç bakım yöntemleri

Bakımlı, güzel, gür ve dolgun görünen saçlar; hepimizin hayali. Bunun için her gün şampuanlar, kremler, fön makineleri kullanıyoruz. Ancak çoğu zaman elektriklenmenin ve kabarmanın önüne geçemediğimiz için bütün çabamız ve vaktimiz heba oluyor. Özellikle kıvırcık saçlara sahipseniz kolayca elektriklenip tel tel uçuşabilen saçlar, hiç de hoş bir görüntü oluşturmuyor.

Kadin 02-08-21 15:26

Sadece cilde zarar vermiyor: Gözlerimizi güneşten nasıl koruruz?

Cilde verdiği zararlar nedeniyle güneşten korunma yaz aylarında daha önemli hale geliyor. Korunmak için kremler, güneş koruyucular ve solüsyonlara onlarca para yatırdığımız güneşin cildimiz gibi gözlerimize de zarar verdiğini biliyor muydunuz? Farklı göz hastalıklarına neden olan güneşten korunmak için ne yapmak gerekiyor? İşte 6 adımla güneşten korunmanın yöntemi...

Haber 04-07-21 15:30

Mutfağınızdaki malzemeler ile maske yapımı

Her kadın; gözeneksiz, pürüzsüz ve lekesiz bir cildin hayalini kurar. Kullandığımız kremler cilt problemlerimizi azaltsa da maske ve peelinglerden destek alarak daha güzel bir yüze sahip olabiliriz. Mutfağınızdan eksik etmediğiniz 3 malzeme ile doğal maske yapmaya ne dersiniz?

Kadin 17-06-21 11:54

Uzman isim uyardı: Kontrolsüz güneşlenme kansere sebep oluyor

Kontrolsüz güneşlenmenin ciltte lekeler oluşturmanın yanı sıra deri kanserlerine de sebep olduğunu kaydeden Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Onur Çapkan, 3 adımda ultraviyole ışınlardan korunmanın mümkün olduğunu söyleyerek, “Direkt güneş ışığından kaçının, gölgede kalmak UV ışının yüzde 75 oranında azaltır. Güneşten koruyucu özelliği bulunan kıyafetler ve kremler kullanmaya özen gösterin." açıklamasını yaptı.

Haber 08-06-21 10:51

Kadınlar artık eldivenli manikür yaptırıyor! Eti yumuşak kişiler on gün, sert olanlarsa...

Eldivenli manikür kişiye özel, tek kullanımlık cilt ve tırnak bakımıdır. Susuz manikürdür. Eldiven içerisinde bulunan kremler sayesinde tırnak etini yumuşatır ve maniküre kısa sürede hazır hale getirir. Peki eldivenli manikürü herkes yaptırabilir mi, yaptırırken nelere dikkat etmek gerekir?

Kadin 17-02-21 09:47

Gazi Çiftliğinde eğitimler sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca, Silifkeli kadınlar ve çocuklar için Gazi Çiftliğinde başlatılan 4 haftalık eğitimlerin üçüncüsünün gerçekleştirildiği bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eğitimlere, Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer’in yanı sıra Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ile Çaltıbozkır Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Gülcan Yüksel de katıldı.

Yurthaber 07-02-21 11:30

Cilt lekelerini silgi gibi siliyor! İşte lekeleri ortadan kaldıran ev yapımı BB krem tarifi

BB kremleri ve CC kremleri piyasada kolayca bulmak mümkün. Ancak bu kremler bütçenizi zorluyor ya da teninize uygun olanı hala bulamadıysanız evde de yapabilirsiniz. Tarif bizden uygulaması sizden.

Kadin 02-02-21 08:26

Ameliyatsız bel fıtığı ve boyun fıtığı tedavisi nasıl yapılır? Kimler için uygundur?

Bel fıtığı ameliyatı, boyun fıtığı ameliyatı, ameliyatsız bel fıtığı tedavisi ve ameliyatsız boyun fıtığı tedavisi konularında internet ortamında bir araştırma yaparsak, kendimizi uçsuz bucaksız bir bilgi kirliliğinin içinde buluruz. Bel fıtığına ne iyi gelir diye araştırıldığında bitkisel ürünler, kremler, korseler gibi birçok farklı yöntem karşımıza çıkar. Ancak bunlar gerçekten etkili midir? Bel fıtığı ve boyun fıtığı ameliyatsız tedavisinde hangi yöntemlere başvurulmalıdır?

Haber 01-02-21 10:00

Aşırı terleme tedavisinde geçici ve kalıcı tedavi yöntemleri

Terlemenin iki türlü tedavi yöntemi vardır. Bunlar geçici ve kalıcı tedavi yöntemleridir. Geçici tedavi yöntemlerinin başında, oral yoldan alınan ilaçlar, kremler, iyontoforez ve botokstur. Bu tedavilerin kendilerine göre değişik üstünlükleri ve çekinceleri vardır. Peki kalıcı tedavi yönteminde nasıl bir yol izlenir? Terleme tedavisinin yan etkileri nelerdir? İşte konu ile ilgili tüm merak edilenler...

Haber 25-01-21 13:55

Satın alınanlar el yakıyor... Kendi kremimizi kendimiz yaptık! İşte ev yapımı krem tarifi

Krem, daha çok kadınlar için kuşkusuz en önemli cilt bakım ürünü. Yüz, el, vücut, gözler ve ayaklar için birçok çeşidi olan ve kozmetik sektörünün yeni buluşlarla sürekli geliştirdiği kremler, kadın cildini güzelleştirmeye ve gençleştirmeye devam ediyor. Ancak krem fiyatları oldukça pahalı olduğu için kendi kremimizi kendimiz yapmaya karar verdik.

Kadin 07-01-21 07:32

Egzama kremleri kullandı yüzü tanınmaz hale geldi! Aylarca...

Güney Afrika, Cape Town'da yaşayan Samantha Saunders'ın, 14 yaşındayken egzama için kullandığı kremler yüzünden yıllar içerisinde tüm vücudunda yaralar çıktı. Bu korkunç yaralar yüzünden işini kaybeden kadın, aylarca yataktan çıkamadı...

Kadin 01-12-20 08:51

Pasinler’de Orta Şiddetli Deprem

Erzurum’un Pasinler ilçesinde orta şiddetli deprem meydana geldi.Kandilli Rasathanesinden alınan verilere göre; bugün sabah saat 08.47 sularında merkez üssü Pasinler ilçesi Küçük Tuy Mahallesinde 1.6 km derinliğinde 3,5 büyüklüğünde orta şiddetli deprem meydana geldi.Meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmazken, depremin şiddeti çevre ilçelerden de hissedildi.

Yurthaber 28-11-20 11:40

Yerel Eşitlik Eylem Planı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında ‘Yerel Eşitlik Eylem Planı Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantı, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile ‘Yerel Eşitlik Eylem Planı’ çerçevesinde çalışma yürüten Raoul Wallenberg Enstitüsü İnsan Hakları Kentleri Program Danışmanı Bahar Özden Coşgun’un ‘İnsan Hakları Kentleri’ sunumu ve Hilal Gençay’ın ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ semineri ile devam etti.Daire Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, daire bünyesinde yetkin bir hizmet sunmak adına kurdukları birimleri sıraladı.

Yurthaber 25-11-20 10:33

Kabak çekirdeği mucizesi! Her gün yarım bardak yediğinizde...

Vücudumuzun önemli bir parçası olan ve dış görünümü etkileyen saçların dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin korkulu rüyası. Beslenme, düzensiz uyku, stres, genetik ve çevresel faktörler, saç tipinize uygun olmayan şampuanlar, kremler, spreyler, mevsim geçişleri gibi saç dökülmesinin birçok farklı nedeni olabilir.

Kadin 09-11-20 14:38

Büyükşehir Belediyesi ’Yerel eşitlik için eylem planı’ başlattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca, kadının gücünün kurum içindeki dayanışmayla arttırılması amacıyla, ’Yerel eşitlik eylem planı’ toplantısı düzenlendiği bildirildi.Kongre ve Sergi Sarayı’nda Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığının ilk gönüllüsü Meral Seçer’in yanı sıra Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, şube müdürleri ve birim temsilcileri katıldığı toplantıda, özellikle yerel düzeyde toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması amaçlandı.

Yurthaber 18-09-20 12:30

Çene ve dudak bölgesindeki sivilce lekeleri için etkili yöntemler! Kil, sarımsak ve...

Sivilceler her yaştan insanın karşılaşabileceği yaygın bir problem. Zaman zaman hem mevsimsel nedenlerden dolayı hem de hormonal sebeplere dayalı olarak sivilcelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız kremler güvenli gelmiyor olabilir. Çene ve dudak çevresindeki sivilce lekelerinden doğal çözümlerle kurtulmak istiyorsanız tavsiyelerimize göz atın...

Kadin 26-08-20 10:49

BEE'O Propolis'ten yeni propolisli güneş kremleri

BEE'O Propolis’in geliştirdiği kremler arasında "BEE’O Apicare Yüz Güneş Kremi, BEE’O Apicare Vücut Güneş Kremi, BEE’O Apicare Çocuk Güneş Kremi ve BEE’O Apicare Güneş Sonrası Losyonu" bulunuyor

Yurthaber 24-08-20 12:44