Uzak Iliski Haberleri

İlker Kaleli sevgilisi Sıla için evini tadilata soktu! Bakın ne kadar masraf çıktı

3 yıldır İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla Gençoğlu ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Birlikte yaşayan çiftten Kaleli evini sevgili için tadilata soktu. Yakışıklı oyuncu kesenin ağzını açtı.

Magazin 2024-04-25 13:14:43

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 2024-04-25 08:09:52

Barış Arduç karısı Gupse Özay'a dair muhabirin yaptığı göndermeye verdiği yanıtla olay oldu! Bu ne biçim laf

"Deliha" filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, 2020'de dünyaevine girmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Arduç bir muhabirin eşine dair yaptığı göndermeye öyle güzel yanıt verdi ki sosyal medyada da övgü dolu sözler gecikmedi.

Magazin 2024-04-25 07:19:50

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden Kocanı neden paylaşmıyorsun? yorumuna yanıt verdi: Beni bağlamaz

Survivor yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden bir süredir eşine dair paylaşımda bulunmuyordu. Eşine "Aleyna'dan uzak dur" mesajı veren Özden kendisine gelen "Kocanı neden paylaşmıyorsun?" yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 2024-04-23 13:24:45

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 23-04-24 07:18

SON DAKİKA: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli zammı için ipucu: ‘Her türlü popülist adımdan uzak duracağız’

Son dakika: Emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar şimdiden zam hesabı yaparken tahminler yüzde 24-25 artış olacağı yönünde. Emekliye zamda ise refah payı, kök maaşa seyyanen zam ve taban maaşın artırılması formülleri gündemde. Emekli maaşı tablosu yavaş yavaş şekillenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında, ‘Her türlü popülist adımdan uzak duracağız’ dedi. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Finans 17-04-24 08:48

Annesi 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi! Aleyna Kalaycıoğlu eleme konseyinde onun adını yazdı! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümünde eleme adayı belli oldu. Eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun yazdığı ismi görenler çok şaşırdı. Yarışmadaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-24 07:31

Her evde bulunuyor! Sağlığa zarar veren 4 ev eşyası

Uzmanlar sizi hasta edebilecek dört yaygın ev eşyasını açıkladı. Bunların hepsi banyoda ve mutfakta bulunuyor. Eğer sağlığınızı tehlikeye atmak istemiyorsanız bu 4 ev eşyasından uzak durmanızda fayda var.

Kadin 15-04-24 15:00

Ancelotti'nin bir türlü süre vermediği Arda Güler, Real Madrid'e veda etmeye hazırlanıyor! Madrid yönetiminin kararı bekleniyor

Real Madrid'e transferiyle büyük ses getiren genç yıldız Arda Güler yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formadan uzak kalırken, iyileşmesine rağmen hala kulübeden kurtulabilmiş değil. Hal böyle olunca birçok iddianın ortaya atıldığı yıldız oyuncu için İspanyollar ayrılık çanlarını çalmaya başladı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 16:57

Orta Doğu'da savaş artık an meselesi! İran'dan ABD'ye zehir zemberek sözler... 'Uzak durmazsanız'

İsrail'in İran'a yönelik saldırısı sonrası bölgede tansiyon bir türlü durulmuyor. İran'ın İsrail'e saldırmasının an meselesi olduğunu belirten ABD, İran'ın en geç bu akşama kadar saldırı düzenlemesini bekliyor. ABD Başkanı Joe Biden'dan konuya ilişkin bir açıklama gelirken, ABD savaş gemileri de bölgeye intikal etmeye başladı. ABD'nin bu hareketliliğine İran'dan yanıt ise gecikmedi. İran'ın yanıtı çok sert oldu!

Haber 13-04-24 10:06

'Uzak dur' uyarılarını umursamıyorlar! Yunus Emre ödülünü Aleyna ile paylaşınca...

Survivor All Star'da 2024 yılında en çok konuşulan ikili Aleyna ve Yunus Emre. Sosyal medyada aralarındaki samimiyet sık sık gündeme gelirken ikilinin yakınlarından her iletişim ödülünde "Uzak dur" mesajları geliyor. Ancak ikili bu uyarıları umursamıyor. Bu sefer de ödül oyununda yaşananlar dikkat çekti.

Magazin 12-04-24 07:29

Deli Yürek'in Zeynep'i her şeyi bırakıp kendini yogaya verdi! Zeynep Tokuş sınırları zorluyor

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı Deli Yürek ile yıldızı parlayan oyuncu Zeynep Tokuş ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Her şeyi bırakıp yogaya yönelen Tokuş sınırları zorlayan pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 11-04-24 10:49

Survivor Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! Yunus Emre'den uzak dur!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet dikkat çekmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’in 'Aleyna'dan uzak dur' demesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 11-04-24 00:01

Gözde Kansu ile anılıyordu! Emre Altuğ'dan aşk itirafı: Henüz erken ama...

Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutan Emre Altuğ'tan aşk itirafı geldi. Gözde Kansu ile uzun süre beraber olduğuna dair iddialarla gündeme gelen Altuğ "Hayatımda biri var" dedi.

Magazin 10-04-24 09:16

TCG Kınalıada korveti Japonya seferine çıktı! 4,5 ayda 20 ülkeye demir atacak

TCG Kınalıada korveti, 134 yıl önce Japonya'ya giden ancak dönüş yolunda batan Ertuğrul Fırkateyni'nin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacak.

Haber 08-04-24 19:01

Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan sağlık durumunu anlattı! Son haliyle gündem oldu

90'lı yıllarda seslendirdiği arabesk şarkılarla tanınan Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Hakan Taşıyan “Hep Yek Aşiret” filminin galasına katıldı. Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 11:34

Uzak durulması gereken burç erkeklerini açıkladı! Sosyal medyada çok konuşuldu: 'Fingirdek erkek...

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken burç erkeklerini açıklayınca sosyal medyada gündem oldu. Bayraktar videosunda burçlara yönelik yaptığı analizlerle adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 05-04-24 09:13

Yeniden Refah Partisi’nden çok konuşulacak AK Parti iddiası: ‘Çok büyük bir grup gelecek’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal’dan çok konuşulacak bir AK Parti iddiası geldi. Yerel seçim sonuçlarının ardından AK Parti’den ayrılma ihtimali olanlar hakkında canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aydal “AK Parti’den çok büyük bir grubun geleceğini düşünüyoruz. O günün de çok uzak olmadığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber 05-04-24 08:30

Bayrama günler kala herkesi ilgilendiren uyarı geldi! Çikolata ve şeker, lokum alırken bunlara dikkat

Ramazan'ın son günlerine girilmesiyle Türkiye'de bayram heyecanı yaşanmaya başladı. Bayramların vazgeçilmezi olan çikolata, şeker ve lokum satışları artarken tüketicilere önemli uyarılar yapıldı. Sektörün önde gelen isimleri taklit ürünlerden uzak durulmasını belirtirken ambajlı ürün alınması vurgusu yapıldı. Öte yandan artan fiyatlar nedeniyle satışların çok artması beklenmiyor.

Haber 04-04-24 11:54

Uzmanı uyardı! Çınlama deyip geçmeyin... Ciddi hastalıkların habercisi olabilir

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Emel Peru Yücel, her 10 kişiden birinin hayatının bir döneminde kulak çınlaması ile karşılaşabildiğini söyleyerek, kişinin stres, sinir ve gerginlikten uzak durması gerektiğini belirtti.

Haber 03-04-24 15:22

Yunus Emre'nin eşi Aleyna'nın adını duyunca... Yayında bomba anlar! Boşanacaklar mı?

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasındaki arkadaşlık uzun zamandır gündemde. Beria Özden eşiyle ilk iletişim ödülünde eşine "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulunmuştu. Yunus Emre'nin eşi son katıldığı programda ise Aleyna'nın adını duyunca verdiği tepkiyle gündem oldu.

Magazin 03-04-24 13:36

Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 1,5 ayda 10 kilo verdi! Değişimiyle herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yarım Elma dizisinde hayat verdiği 'Yonca' karakteriyle hafızalara kazınan Janset Paçal uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Şimdilerde değişimiyle gündem olan ünlü oyuncu 1,5 ayda 10 kilo verdi. Paçal'ın yeni görünümüne sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 09:34

Çiçeği burnunda annelerin en büyük ihtiyacı en iyi elektrikli göğüs pompası modelleri

Bebekler için anne sütünün önemini konuşmaya gerek bile yok! Doğdukları andan itibaren bebeklerini düzenli olarak emziren anneler, gerekli durumlarda anne sütünü hazır tutmak için pratiklik sunan göğüs pompalarını kullanıyor. Özellikle çalışan ve bebeklerinden uzak kalan annelerin kurtarıcısı olan cihazlar, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Bu mucizevi aletlerin konforunu siz de denemek isterseniz en iyi elektrikli göğüs pompası modellerinden hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Kadin 01-04-24 18:06

'Son dakika' anketine tepki de gelmişti! Metropoll, Betimar, SONAR... İşte 31 Mart sınavını başarıyla veren araştırma şirketleri

31 Mart'a gidilen aylar boyunca Türkiye'nin konuştuğu seçim anketleri de dün akşam sınavını vermiş oldu. Sandıkların kapanmasına dakikalar kala bir anket daha paylaşan Betimar'dan İstanbul anketiyle tepki çeken SONAR'a ve Metropoll'e değin birçok araştırma şirketinin seçim karnesi belli oldu. Bazı firmalar var ki dün gece ortaya çıkan tabloya hayli uzak kaldı. İşte seçim sonuçlarını en yakın ve en uzak öngören anket firmaları...

Haber 01-04-24 06:59

Hazal Kaya saçlarını kısacık kestirdi! Yeni imajıyla şaşırttı

Ali Atay ile mutlu bir beraberlik sürdüren ve bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya imajıyla gündemde. Saçlarını kısacık kestiren Hazal Kaya'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 31-03-24 07:16

Fenerbahçe'de keyifleri kaçıran Fred gelişmesi! Galatasaray maçı bile kesin değil...

Fenerbahçe'de bir türlü istenilen tempoya ulaşamayan ve sakatlıklarla boğuşan Fred'in sakatlığı nüksetti. Bir süre sahalardan uzak kalması beklenen Fred'in Galatasaray maçında oynayıp oynayamayacağı henüz belli değil...

Spor 30-03-24 13:07

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Boşanıyorlar mı? Survivor Yunus Emre'nin Eşi Beria Özden iddialara ilk kez yanıt verdi!

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre, Aleyna ile olan yakınlığı ile oldukça dikkat çekiyordu. Aleyna ile yakınlığından rahatsız olan eşi Beria Özden, bu durumu sosyal medyadan sık sık dile getiriyordu. Çiftin boşanacağı iddia edilmişti. Özden, yaptığı paylaşımla iddialara yanıt verdi.

Magazin 29-03-24 11:39

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Aleyna eleme adayı olunca... Yunus Emre'nin sözleri şoke etti! 'Beria seni bekliyor'

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre Aleyna ile olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria bu samimiyetten rahatsız olmuş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyerek mesaj atmıştı. Yarışmanın son bölümünde Aleyna eleme adayı olunca Yunus Emre'nin sözleri şoke etti.

Magazin 29-03-24 08:29

Sergen Yalçın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geliyor! Bomba aşk iddiasında yaş farkı gündemde

Sefo ile ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile anılan Melisa Döngel hakkında yeni iddia. Döngel'in ünlü teknik adamla yeniden yakınlaştığı ve gözlerden uzak yerlerde görüşmeyi tercih ettiği iddia edildi. İkilinin arasındaki yaş farkı da gündem oldu.

Magazin 28-03-24 15:39

Kuşum Aydın değişimiyle şaşırttı! Param bitti diyerek isyan etti

Bir dönem ekranların unutulmaz isimleri arasında olan Kuşum Aydın artık gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle şaşırtan Kuşum Aydın 'mucize krem' arayışında hayal kırıklığı yaşadı ve bakın nasıl isyan etti.

Magazin 28-03-24 07:16

O ilde dev dalgalar! 3 metreye ulaştı... 'Sahilden uzak durun' uyarısı

Rize'de etkili olan fırtına Pazar ilçesi sahilinde dev dalgalar oluşturdu. Yetkililer sahil kenarından uzak durulması konusunda uyarılarda bulundu.

Haber 27-03-24 13:12

Sosyal medya onun itirafını konuşuyor! Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum

Sosyal medyada 'Cat Gately' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın cinsellikten uzak kaldığını ve yetişkin dönemine geldiğinde cinsellik konusunda hiçbir bilgisi olmadığını fark ettiğini dile getirdi. Bilimsel ve fiziksel olarak cinsellik konusunda eğitim alan Gately, "Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum" dedi.

Trend 27-03-24 11:58

Ömer dizisi setinden paylaşım! Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı

Uzun bir süredir TV ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden paylaşım yapması bile hayranlarını heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun işte sete gitme sebebi...

Magazin 27-03-24 07:18

Psikolog Buse Aydın'ın 'uzak durulacak kadın tanımı' viral oldu! Sosyal medya ikiye bölündü: Tepkiler gecikmedi

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'uzak durulacak kadın' tanımı tepkilere neden oldu. Aydın'ın, "Sosyal medyada göğüs ölçüsü ve kalça büyüklüğü anlaşılan kadından uzak durun" sözleri sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aydın'a tepki gösterirken bazıları ise sözlerini desteklemeyi tercih etti.

Trend 26-03-24 13:32

Joshua King İsmail Kartal'ı bin pişman etti! Sakatlığı nedeniyle tam 19 maçı kaçırdı

Süper Lig'e bildirilen listede kendisine yer bulamayan Ryan Kent'in yerine Joshua King kadroya dahil edilirken yıldız ismin yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kadrodan uzak kalması İsmail Kartal'ı pişman etti. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 10:48

Rıza Çalımbay Süper Lig ekibinin teklifini reddettiğini duyurdu! Sebebini ise böyle açıkladı

Süper Lig'in tecrübeli teknik adamlarından Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ı çalıştırmasının ardından sahalardan uzak kalırken Süper Lig ekibinden teklif aldığını ancak bu teklifi reddettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 24-03-24 22:38

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 24-03-24 15:20

Yunus Emre'nin Aleyna'ya hareketleri gündemdeydi! Beria Özden eşini sildi

Aleyna ve Yunus Emre'nin samimi görüntüleri sık sık gündeme geliyor. "Aleyna'dan uzak dur" diyen eş Beria Özden bu duruma dayanamadı. Kısa süre önce bebeğini kaybeden Yunus Emre'nin eşi kocasını sosyal medyada sildi.

Magazin 24-03-24 08:11

Aynalı Tahir'in biricik aşkıydı! Yıllardır teknede yaşayan Yeşim Büber'in son hali şaşırttı

Aynalı Tahir’de Zümrüt karakterini canlandıran Yeşim Büber, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Büber, 2006'da evlendiği görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile beraber teknede yaşama kararı aldı. Oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 23-03-24 17:59

Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre ve Aleyna'nın konseydeki samimi halleri dikkat çekti

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırmıştı. Bu uyarının ardından tepki çeken Aleyna adada sinir krizi dahi geçirmişti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi halleri damga vurdu.

Magazin 23-03-24 07:53

Buray ile büyük aşk yaşamıştı! Ezgi Şenler ayrılık sebebini açıkladı

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü şarkıcı Buray, Ayşe Özyılmazel ile birlikteliğinin ardından gönlünü Ezgi Şenler'e kaptırmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Buray ve Ezgi Şenler çifti ayrılık kararı ile herkesi şaşırttı. Ezgi Şenler ayrılık sebebini açıkladı.

Magazin 22-03-24 11:04

Oruçluyken makyaj yapılır mı, oruçluyken saç boyanır mı? Makyaj yapmak ve saç boyamak orucu bozar mı?

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte birçok konu da merak edilmeye başlar. Diyanet İşleri Başkanlığı orucu bozan eylemleri detaylı bir biçimde resmî web sayfasında yayımlamıştır. Oruç ibadeti temel olarak; yeme, içme ve cinsel birleşmeden uzak durmak olduğu için, oruç tutarken bu gibi eylemlerin orucu bozduğuna inanılır. Peki oruçluyken makyaj yapılır mı? Saç boyatmak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:34

Oruçluyken kan verilir mi? Oruçluyken kan alınır mı? Oruçluyken kan vermek ve kan almak orucu bozar mı?

Ramazan ayında, orucu bozan eylemlerle ilgili pek çok sorunun yanıtı merak konusu olabilir. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından orucu bozan eylemler ve durumlar detaylı bir biçimde incelenmiştir. Oruç ibadeti, yememek, içmemek ve cinsel birleşmeden uzak durmak anlamına geldiğin için, oruç esnasında bu tür eylemlerin orucu bozduğu düşünülür. Peki oruçlu tutarken kan vermek ve vücuda kan almak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:20

Oruçluyken kan aldırılır mı? Oruçluyken kan tahlili yaptırmak, oruçluyken kan aldırmak orucu bozar mı?

Ramazan ayında oruç ile ilgili birçok sorunun yanıtı aranır. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ise orucu bozan eylemler detaylı bir biçimde açıklanmıştır. Orucun esasları arasında yememek, içmemek ve cinsel birleşmeden uzak durmak olduğu için, oruç ibadeti esnasında buna benzer eylemlerin orucu bozduğuna inanılır. Peki oruçluyken kan aldırılır mı?

Haber 21-03-24 23:18

Ruj orucu bozar mı? Oruçluyken ruj sürülür mü?

Ramazan ayında oruç tutmak ile ilgili sorunun yanıtı merak edilir. Diyanet İşleri Başkanlığı orucu bozan durumları ayrıntılı bir şekilde resmi internet sayfasından yayımlamıştır. Orucun temel gereklilikleri arasında yeme, içme ve cinsel ilişkiden uzak durmak olduğu için, oruçlu tutarken bu anlama gelecek eylemlerin orucu bozduğuna inanılır. Peki, ruj sürmek orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:16

Kritik yaş 45! Profesör o hastalığa karşı uyardı 'En çok bu gıdalar sebep oluyor'

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Bünyamin Kaplan, kolon kanserinde beslenmenin çok önemli olduğunu söyleyerek, “Paketlenmiş ve tütsülenmiş hazır gıdalar, içerisinde birçok katkı maddesi bulunan gıdalar kansere en çok sebep olan gıdalardır. Bunlardan uzak durun” dedi.

Kadin 21-03-24 17:27

Simge soluğu Mauritius'ta aldı! Kaldığı villanın gecelik fiyatı dudak uçuklattı

Simge Sağın 10 gün boyunca her şeyden uzak tatil yapmak için soluğu yurt dışında aldı. Son dönemde ses getiren şarkılarıyla adından söz ettiren Simge kesenin ağzını da açtı.

Magazin 21-03-24 15:12

Arto'dan Yunus Emre ve Aleyna konusunda olay çıkış! Sinan Akçıl'la karısının evine giriyorsun...

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna'nın arkadaşlığı sık sık gündeme geliyor. Beria Özden'in kocasına "Aleyna'dan uzak dur" demesi sonrası bu mesele Söylemezsem Olmaz masasında da konuşuldu ve Arto'dan olay sözler gecikmedi.

Magazin 21-03-24 07:09

Karısının 'Aleyna'dan uzak dur' mesajı ortalığı karıştırmıştı! Yunus Emre ve Aleyna sonunda yüzleşti

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırdı. Hakkındaki eleştirilerden sonra adada dışlanan Aleyna sinir krizi geçirmiş hatta oyuna bile çıkmamıştı. Yunus Emre ve Aleyna oyun alanında bir araya geldi.

Magazin 20-03-24 13:16