Valize Esya Yerlestirme Haberleri

’Atatürk’e Vefa Valizi’ Adıyaman’dan yola çıktı

Adıyaman Malazgirt İlkokulu’nun, ’Atatürk’e Vefa Valizi’ projesi kapsamında hazırladığı Atatürk tablosu valize konularak Ankara’ya gönderildi.

Yurthaber 2024-02-28 14:32:24

Bir valiz fiyatına üç valize sahip olun! Çok satan valiz setini sizin için inceledik

Seyahatlerinizde sizi yarı yolda bırakmayacak kaliteli bir valize ihtiyacınız varsa harika bir öneriyle karşınızdayız: Cambridge Polo Club Abs Tokyo 3'lü Bavul Seti, Amazon'un Prime üyelerine özel fırsatları kapsamında indirime girdi! 1000 TL üzeri indirimle satışa sunulan set, çok satanlar listesinde de birinci sırada! Beklemeden, hemen harekete geçin ve kaliteli bir valiz setine indirimli sahip olmanın keyfini yaşayın!

Haber 2023-12-20 16:48:04

Van'da peynir bidonu ile valize gizlenmiş 267 sikke ele geçirildi

Van'ın Erciş ilçesinde peynir bidonu ile valize gizlenmiş, tarihi eser olduğu değerlendirilen 267 sikke ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 2023-09-20 14:14:40

Bilecik'te ölüm kokan arazi: Canlı canlı valize koyup gömmüşlerdi, başka cesetler de çıktı!

Canlı canlı valize koydukları kadını çiftliğe gömdüler, Bilecik'in Söğüt ilçesinde Çinli Lisha Yu'nun cansız bedeninin bulunduğu o araziden yıllar sonra başka cesetler de çıktı! Lisha Yu'nun korkunç ölümünün ardından arazide başka cesetler olabileceğinden kuşku duyan olmamıştı. Ancak dosya yeniden açıldı, aynı araziden daha fazla ceset çıktı. Yetkililer iki olayın bağlantılı olabileceği ihtimali üzerine duruyor.

Haber 2023-09-05 08:30:37

Seyahat severleri sevindiren fırsat: Valiz ve sırt çantalarında Prime Day indirimi

Çok sık seyahat ediyor ve bu sebeple de dayanıklı ve kaliteli bir valize veya çantaya ihtiyaç duyuyorsanız size harika bir haberimiz var! Amazon'un Prime Day indirimlerinde ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun birbirinden güzel valiz modellerini bulabilirsiniz. 17 Temmuz'a kadar devam edecek bu büyük kampanyayı kaçırmamanızı ve sizin için bir araya getirdiğimiz valizler arasından bir seçim yapmanızı öneririz.

Haber 14-07-23 09:25

Türkiye'nin konuştuğu vahşette yeni detay: Kafasını şef bıçağıyla kesip, buzdolabına koydum

Bayrampaşa’da cesedi parçalanarak derin dondurucuya konulan Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın ölümüne ilişkin adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Şüpheli savcılıkta soğukkanlılıkla verdiği ifadesinde, "Maktulü duşa kabine sokup şef bıçağıyla boğazını kestim. Gövdesini yüzdüm, kol ve bacaklarını derin dondurucuya, gövdesini ise valize koydum. Kafasını buzdolabının içine koydum’’ ifadelerini kullandı.

Haber 13-07-23 18:11

Stilinize hava, hayatınıza kolaylık katacak modadan elektroniğe onlarca üründe indirim

Siz de ihtiyacınız olan ürünü satın almadan önce indirim kovalayanlardan mısınız? Eğer öyleyse, alışveriş listenizi çıkarın! Modadan elektroniğe onlarca kategorideki binlerce ürün bugüne özel indirimde. Ayakkabıdan tablete, süt köpürtücüden valize, kedi mamasından mutfak terazisine kadar aklınıza gelen birçok ürünü uygun fiyata satın almak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 01-03-23 10:54

Deprem enkazında yaklaşık 2 milyon dolar buldular! Özel harekat eşlik etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'te arama kurtarma faaliyeti gerçekleştirilen itfaiyeciler, enkazda yaklaşık 2 milyon dolar buldu. Deste deste paraları siyah bir valize dolduran itfaiyeciler, özel harekat ekipleri eşliğinde tek tek çıkardığı dolarları polis teslim etti.

Haber 17-02-23 16:53

Çinli kadını canlı canlı valizin içine koymuşlardı! Her detayı korkunç: İstanbul'dan Bilecik'e... Vahşi cinayette ceza belli oldu

3 yıl önce Küçükçekmece’de meydana gelen kan donduran olayda karar çıktı. Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı olan Lisha Yu, takip edildikten sonra kaçırılmış, canlı canlı valize konulmuş ve ardından ölmüştü. Vahşi cinayette İstanbul’da kaçırılan Çinli kadının cesedi Bilecik’e gömülmüştü. Korkunç olayda 3 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Sanıklardan olan ve yargılama sırasında ölen bir kişi hakkındaki davanın düşmesine, bir sanığın da beraatine karar verildi.

Haber 20-10-22 18:37

CHP’li vekil canlı yayına valizle geldi! Belgeleri tek tek masanın üzerine koydu…

Bartın’daki maden faciası sonrası CHP’li vekilin paylaştığı Sayıştay incelemesinin yer aldığı iddia edilen rapor çok tartışılmıştı. CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz bu kez, bir valize koyarak yanında getirdiği Sayıştay raporlarını canlı yayında açıkladı. Halk TV’de katıldığı yayında Sayıştay'ın eksi 300 kotundaki duruma dikkat çektiğini belirten Yavuzyılmaz, "Neredeyse patlamanın olacağı yerin haritasını çizmiş" ifadelerini kullandı.

Haber 17-10-22 14:47

Valizinizde bir yeri hak eden en gözalıcı seyahat kıyafetleri

Siz de seyahate gideceğinde yanına ne alacağı konusunda kararsızlık yaşayanlardan mısınız? Seyahat boyunca yanınızda olması için dolabınızdan belirli kıyafetleri seçmeniz gerekiyor. Doğru tercihleri yaparak seyahatiniz boyunca ihtiyaç duyduğunuz her şeyin yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Peki, seyahate çıkarken valize neler konmalı? Gelin, tüm seyahatinizi kusursuz şekilde geçirmenizi sağlayacak o kıyafetlere hep beraber bakalım.

Haber 30-08-22 13:56

Seyahat çantanıza mutlaka eklemeniz gereken kişisel bakım ve güzellik ürünleri

Yaz mevsiminin gelmesi ve havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Seyahat sırasında bakım ve güzellik rutinlerini bozmamak için birkaç yardımcıyı valize eklemeniz tatilinizin kalitesini arttırabilir. Seyahat çantanıza mutlaka eklemeniz gereken kişisel bakım ve güzellik ürünlerini sizin için inceledik. Diş fırçasından maskaraya, saç bakım kreminden far paletine kadar birbirinden kaliteli olan bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 08-07-22 11:38

Tatile çıkarken kurtarıcınız olup size ekstra yer yaratacak valiz organizeri önerileri

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil planları da gün yüzüne çıktı. Tatile çıkmadan önce en önemli konulardan biri valiz hazırlamak. Kusursuz bir tatil için yanınıza almanız gerekenleri düşünüp "Bunların hepsini valize nasıl sığdıracağım?" diye endişelenmenize gerek yok. Sizler için birbirinden kaliteli valiz organizer önerileri hazırladık. Gelin, bu ürünlere hep birlikte bakalım.

Haber 30-06-22 20:27

Valiz hacmini katlayan, küçücük alanlara dağlar sığdıran yardımcılar

Valiz hazırlamak kimi zaman sakin ve huzurlu, kimi zaman da insanı çileden çıkaran bir süreç. Her zaman her şeyimizi götürmek isteriz ama bir türlü istediklerimizi valize sığdıramayız. İşte bu sinir harbine engel olacak, valiz hazırlamanızı kolaylaştıran bazı ürünler!

Trend 06-10-21 00:44

Annesini öldürüp valize koydu, uyurken polise yakalandı

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde, annesinin boğazını keserek öldürüp, valize koyan, ardından evde uyuyan bir kişi, polisler tarafından yakalandı. Şahıs bir anlık öfkeyle annesini öldürdüğünü itiraf ederken, zanlının şizofreni hastası olduğu ve zaman zaman annesine şiddet uyguladığı öğrenildi.

Haber 22-04-21 20:32

Konya’da valizli kablo hırsızı tutuklandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, çaldığı kabloları tekerlekli valize doldurup götüren hırsızlık şüphelisi, polisleri görünce valizi bırakıp kaçtı.

Haber 27-03-21 11:17

Narkotik köpeğinin tepki verdiği bagajdan 12 kilogram kubar esrar çıktı

Antalya’da jandarmanın yol kontrolünde durdurduğu şehirlerarası otobüsün bagajında 12 kilogram kubar esrar ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre Gazipaşa ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mersin-Antalya (D-400) karayolu üzerindeki arama noktasında şehirlerarası bir otobüsü durdurdu.Otobüste yapılan bagaj kontrolünde uyuşturucu madde arama köpeği otobüste seyahat eden H.A.’ya ait valize tepki verdi.

Haber 05-10-20 11:27

Komşusunun 5 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunup, valize koymaya çalışmış

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, A.Y. (34) komşusunun 5 yaşındaki kızını evine alarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. A.Y.'nin küçük kızı boş bir valize koymaya çalıştığı sırada oğlunun geldiği ve çocuğun evine gittiği belirtilirken, hakkında ilk duruşmaya kadar ev hapsi cezası verildi.

Haber 17-09-20 19:23

7 yıl önce Zeynep'i öldüren katil zanlılarından biri, kadını bulmak için televizyon programına çıkmış

Adana'da 2013'te 2 çocuk annesi Zeynep Söğüt'ü (22) öldürüp, cesedini valize koyarak, Pozantı ilçesindeki dere yatağına attığı belirlenen Ersin Yalçınkaya (46) ve ona yardım eden Savaş Sanatman (38) ile Nazlı Tuğulucan, yakalanıp, tutuklandı. Şüphelilerden Savaş Sanatman'ın kayıp başvurusu yapılan Zeynep'i bulmak için televizyon programına, telefonla bağlandığı ortaya çıktı.

Haber 09-09-20 10:40

Hamile kadını öldürüp, valizle ormana atanlar 7 yıl sonra yakalandı

Adana’da 7 yıl önce kaybolan iki çocuk annesi hamile kadının kendisiyle birlikte olmak isteyen zanlı tarafından boğularak öldürüldüğü, daha sonra valize konularak ormanlık alana atıldığı ortaya çıkartıldı.

Haber 09-09-20 10:00

Havalimanında narkotik köpeğinin tepki verdiği valizden uyuşturucu çıktı

Antalya Havalimanında narkotik madde arama köpeği ile rutin kontrol yapan polisler, köpeğin bir valize tepki vermesi üzerine yaptığı kontrolde, 224 gram esrar ve sentetik ecza maddesi ele geçirdi.

Haber 02-09-20 11:44

Narkotik köpeği koku almasın diye uyuşturucu dolu valizlere kahve dökmüşler

Bursa'da, polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 15 kilo 300 gram bonzai ele geçirildi. Şüphelilerin, uyuşturucu maddeleri içine koydukları valize, narkotik köpeğinin koku almaması için kahve döktükleri öğrenildi.

Haber 31-08-20 10:12

Bursa'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Şüphelilerin, dedektör köpeklerin kokusunu almaması için uyuşturucu koydukları valize kahve döktükleri belirlendi

Yurthaber 31-08-20 08:38

Maltepe’deki vahşi cinayette yeni gelişme! Lüks rezidansta öldürdüğü sevgilisinin cesedini bavulda saklamıştı

Maltepe’de kız arkadaşı Didem Mengü’yü başına parke taşı ile vurup askıyla boğarak öldüren ve cesedini bir bavulun içinde saklayan Abdulselam Günay, ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, “Hareketsiz kaldığını görünce şoke oldum. Şuurum gitti. Şuursuzca maktulü valize koymuşum. Akabinde o korku ile evi terk ettim” dedi. Genç kadının acılı annesi ise, “Biz yandık, senin de canın yansın” diyerek sanığa tepki gösterdi.

Haber 21-07-20 14:52

Valizinizi bu şekilde yerleştirirseniz çok daha fazla eşya alacak! Ayakkabıları...

Seyahatiniz için otel rezervasyonunuzu hazır, uçak biletinizi aldınız şimdi sırada seyahatin en önemli adımı valiz hazırlamak var. Fakat yanınızda götürmek istediğiniz ve alınması gerekenlerin listesini yaptığınız halde valize nasıl sığdıracağınızı bilmiyor musunuz? Dert etmeyin! İşte doğru şekilde valize eşya yerleştirmenin püf noktaları…

Kadin 27-06-20 10:35

Mübadelede hayatını yitirenler unutulmadı

Zorunlu Nüfus Mübadelesi Sözleşmesi ile vatanlarını terk etmek zorunda kalan ve tüm geçmişlerini bir valize sığdırıp yola çıkan mübadiller, 97.

Yurthaber 27-01-20 12:04

Afgan genci öldürüp, parçaladığı cesedini valize koyan sanığa 18 yıl hapis

ESKİŞEHİR'de, Afganistanlı Malik Gülen'i (27), öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp, 2 valiz içine koyan Afganistan uyruklu Beitollah Tatlıdil (22) tutuklu yargılandığı mahkemece ilk duruşmada ‘haksız tahrik indirimi’ uygulanarak 18 yıl hapse mahkum edildi.

Haber 20-01-20 14:55

Rabia Kaçmaz davasında kan donduran sözler

Avcılar’da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Rabia Kaçmaz’ın (25) boğazını falçatayla kestikten sonra cinsel istismarda bulunup valize koyan ve arabayla üstünden geçen Emre Çiçek'in yargılandığı davada ifadeler kan dondurdu.

Trend 20-12-19 11:56

Valize saklanmış 102 şişe kaçak alkol ele geçirildi

Erzurum’un Uzundere ilçesinde, Artvin’den gelen bir otomobilin bagaj kısmında valiz içerisine saklanmış vaziyette 102 şişe kaçak alkol ve 50 karton kaçak sigara ele geçirildi.Erzurum İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca kaçakçılıkla mücadele kapsamında Uzundere ilçesinde yapılan kontrollerde, Artvin’den Erzurum istikametine gitmekte olan 3 şüpheli şahsın içerisinde bulundukları aracın bagaj kısmında valiz ve karton kutular içerisinde 102 şişe (102 litre) kaçak alkollü içki ve 50 karton (500 paket) kaçak sigara ele geçirildi.Şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber 03-12-19 15:49

Kitap okuyana dondurma bedava

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde "Kitap Okuyana Dondurma Bedava" kampanyası başlatan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, makamındaki kitapları valize doldurup dondurma aracıyla parklarda oynayan çocuklara önce kitap okutup.

Haber 09-09-19 09:15

Afgan genci öldürüp, parçaladığı cesedini valize koyan zanlı: Nehre atacaktım

ESKİŞEHİR'de, Afganistanlı Malik Gülen'i (27), öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp, 2 valiz içine koyan ev arkadaşı Beitollah Tatlıdil'in(21) ifadesinde, "Amacım kimse yokken çantaları nehre atarak, yok etmekti" dedi.  Olay, 25 Temmuz günü Erenköy Mahallesi Bozkaya Sokak'ta meydana geldi.

Haber 03-08-19 13:32

Valize gizlenmiş uyuşturucu bulundu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir yolcu minibüsündeki valizin alt kısmına gizlenmiş 4 kilo 320 gram eroin ele geçirildi

Yurthaber 29-05-19 15:36

Valize gizlenmiş uyuşturucu bulundu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir yolcu minibüsündeki valizin alt kısmına gizlenmiş 4 kilo 320 gram eroin ele geçirildi

Haber 29-05-19 15:32

Kırmızı Göl’de valiz içinde ikinci ceset

Güney Kıbrıs’ta bir subayın seri katil olduğunun ortaya çıkmasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, Kırmızı Göl’de yapılan aramada valiz içinde bir ceset daha bulundu.Güney Kıbrıs Polisi Basın Sözcüsü Andreas Angelidis’in, Kırmızı Göl’de içerisinde ceset bulunan bir valize daha ulaşıldığını duyurdu.

Haber 05-05-19 22:03

Bolu Dağı'nda yol kenarına atılan valizin içinden ceset çıktı (2)

BAŞI KESİLMİŞ Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu Bakacak mevkiinde yol kenarına atılan valizin içerisinde bulunan cesetle ilgili olay yerinde inceleme yapıldı. 4 ay önce öldürüldüğü düşünülen kimliği belirsiz kadının başının balta ile kesilerek ayrı poşet ile birlikte valize konulduğu bildirildi.

Haber 10-02-19 15:06

16 yaşındaki kızı öldürüp valize koyan sanık yayın yasağı istedi 

GAZİOSMANPAŞA'da 16 yaşındaki Dilek İnce’yi   öldürdükten sonra valize koyan ve ablasının ihbarı ile yakalanan sanık Ahmet Tazeoğlu  (34) İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı.

Haber 10-01-19 17:14

16 YAŞINDAKİ KIZI ÖLDÜRÜP VALİZE KOYAN SANIK YAYIN YASAĞI İSTEDİ

Gaziosmanpaşa'da 16 yaşındaki Dilek İnce’yi öldürdükten sonra valize koyan ve ablasının ihbarı ile yakalanan sanık Ahmet Tazeoğlu  (34) İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı.

Haber 10-01-19 16:06

16 yaşındaki kızı öldürüp valize koyan sanık yayın yasağı istedi 

GAZİOSMANPAŞA'da 16 yaşındaki Dilek İnce’yi   öldürdükten sonra valize koyan ve ablasının ihbarı ile yakalanan sanık Ahmet Tazeoğlu  (34) İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı.

Haber 10-01-19 15:56

Sazlıkta bulunan valiz içindeki kadın cesediyle ilgili 8 gözaltı

İZMİR'in Menemen ilçesinde, Melahat Mersinli'nin (66) öldürüldükten sonra valize konulup, sazlığa atılmasıyla ilgili aranan Ö.K., Ankara'da yakalanıp, gözaltına alındı.

Haber 09-10-18 04:32

İzmir'deki valiz cinayetinde yeni gelişme! Her şeyi itiraf etti

İzmir'in Menemen ilçesinde 7 Haziran'da sazlık alanda valiz içinde cesedi bulunan kadının katil zanlısı ile olayla bağlantıları olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edilirken, şüpheli Ö.K'nin emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği, yakını olan Melahat Mersinli ile birlikte tefeciden yaklaşık 50 bin lira para aldıklarını, parayı ödeyemediği için tartıştıklarını, boğarak öldürdükten sonra valize koyduğunu ardından da sazlık alana attığını söylediği öğrenildi.

Haber 08-10-18 14:15

Valizin içinde Türkiye'ye girmeye çalışırken yakalandı

Sarp Sınır Kapısı'nda valize saklanarak yurda girmek isteyen kadın ile kendisine yardımcı olan arkadaşı gözaltına alındı

Haber 01-09-18 14:12

Antalya'da cinsel istismara uğrayıp öldürülmüştü! 15 yaşındaki Sezgi Kırıt'ın davasında karar verildi!

Antalya'da 15 yaşındaki Sezgi Kırıt'ın 2009'da cinsel istismara uğrayarak öldürülmesi ve cesedinin çırılçıplak bir şekilde valize konularak, Isparta'nın Gönen ilçesinde arı kovanlarının yanına bırakılması olayı ile ilgili istinaf mahkemesinde görülen davada, tutuklu 3 sanık tahliye edildi. Karara isyan eden anne Hanife Kırıt, "Katiller tahliye oldu. Sezgimi de tahliye etsinler. Benim acımı da tahliye etsinler" dedi.

Haber 22-06-18 17:33

Valize yaklaşanlar dehşete düştü

Sahibi tarafından Rusya'da teslim alınmayan ve İstanbul'a gönderilen valizin içerisinde kaplumbağa, yılan ve akreplerden olaşan 9 çeşit canlı hayvan çıktı.

Haber 05-06-18 11:20

İngiltere'ye valizde girmeye çalışan genç hastanelik oldu

Ülkeye aracın içindeki valize saklanarak kaçak girmeye çalışan Vietnamlı genç, sınırdaki aramalar sırasında bulundu

Haber 01-06-18 17:00

Şüpheli Valize Sosyal Medyadan Naklen Yayın

Antalya’da işlek bir cadde üzerine bırakılan yolcu valiz bomba imha uzmanı tarafından açılıp kontrol edildi....

Yurthaber 07-05-18 16:17

Yüksekova’da uyuşturucu operasyonu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kara ve havayoluyla yapılmak istenen uyuşturucu madde sevkiyatı polis ekiplerine takıldı.Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Yüksekova-Van karayolu üzerinde yapılan aramada, 24.3 kilogram esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi.Ayrıca, Yüksekova ilçesindeki Selahaddin Eyyübi Havalimanındaki yolcu kontrol noktasında x-ray cihazının bir valize tepki vermesi sonucu detaylı arama yapıldı.

Haber 16-04-18 17:49

Habur’da 11 milyon TL değerinde eroin ele geçirildi

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Habur Gümrük Kapısı’nda piyasa değeri 11 milyon TL olan 55,5 kilogram eroin ele geçirildi.Habur Gümrük Kapısı’nda Gümrük Muhafaza ekiplerinin gece devriyesi sırasında Türkiye’ye giriş tarafında valiziyle bekleyen bir şahsa kimlik kontrolü yapılırken narkotik dedektör köpeği İda valize tepki verdi.

Haber 13-03-18 10:52

“bir Valize Ne Sığar Ki” İzleyicisiyle Buluştu

Çankaya Belediyesi, Ankara Sanat Tiyatrosu’nun “Bir Valize Ne Sığar Ki” isimli oyununu ücretsiz olarak sanatseverlerle...

Yurthaber 23-02-18 13:02

“Bir valize ne sığar ki” izleyicisiyle buluştu

Çankaya Belediyesi, Ankara Sanat Tiyatrosu’nun “Bir Valize Ne Sığar Ki” isimli oyununu ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşturdu.Çankaya Belediyesi, Yeşim Dorman’ın yazıp yönettiği Ankara Sanat Tiyatrosu’nun “Bir Valize Ne Sığar Ki” isimli oyununu ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşturdu.

Haber 23-02-18 12:08