Vazelin Haberleri

Deodoranttan nemlendirici kreme kişisel bakım kategorisinin çok satan ürünlerini sizin için seçtik

Günlük yaşamın koşuşturmacası içinde bazen kendimize vakit ayırmakta zorlansak da iyi bir kişisel bakım rutini, güvenimizi artırır ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Tabii doğru ürünleri seçmek ve düzenli bir bakım rutini oluşturmak da oldukça önemli. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, kendinizi taze ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak sizin için seçtiğimiz 15 ürüne birlikte bakalım.

Haber 01-03-2024 18:34

Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin yüze sürülürse ne olur?

Vazelin yıllardır birçok insan için güzellik ve cilt bakımı rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bu beyaz ve yarı saydam krem sahip olduğu bir dizi benzersiz özelliği sayesinde cilt bakımının ve güzellik ritüellerinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Özellikle cilt üzerindeki çeşitli faydaları ile bilinen vazelin cildin nemini koruma, kuru cilt sorunlarını hafifletme ve dudakları yumuşatma gibi görevlerde oldukça etkilidir.

Haber 19-09-2023 22:46

Kaşları gürleştiriyor, kirpikleri ok gibi uzatıyor! Çarpıcı bakışlar için...

Kaş stili tüm görünümü değiştirebiliyor. Ancak kaşların yanlış alınması gibi işlemler ve dökülmeler istenmeyen görünümler yaratabiliyor. Seyrekleşen kaşlarınızı gürleştirmek için doğal yollar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kaşlarınızı gürleştirirken kirpiklerinizi uzatan bu bakım yöntemine göz atabilirsiniz.

Kadin 05-06-2023 15:04

Khloé Kardashian kırışıklıkları için kullandığı ucuz ve kolay yöntemi paylaştı! Her gece uyguluyorum

Khloé Kardashian, özel hayatı ve görünümü ile ilgi çeken Kardashian kardeşler arasında yer alıyor. 38 yaşındaki Khloé Kardashian'ın verdiği kilolara rağmen gergin cilde sahip olduğu görülüyor. Khloé Kardashian, güzelliği için uyguladığı ucuz bakım sırlarını paylaştı. Kırışıklarını geçirmek için kullandığı ürün hayranlarını şaşırttı.

Kadin 18-05-2023 19:11

Vazelin

Vazelin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vazelin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ayakkabı vurmasını önlemek için etkili tüyoyu paylaştı! Çektiğiniz acılara son veriyor

Ayakkabı vurması en sık karşılaşılan günlük problemler arasında yer alıyor. Yürüyemeyecek kadar acılara neden olan ayakkabı vurmaları için etkili çözümler aranıyor. TikTok'ta bir uzman ayakkabı vurmasını önlemek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 28-04-2023 15:50

Marilyn Monroe'nun zamansız güzellik sırları! Genç görünmek için...

Marilyn Monroe, hem yaşadığı dönemde hem de günümüzde güzellik denilince ilk akla gelen isimler arasında yer alıyor. Döneminde dünyanın en güzel kadınlarından olan Marilyn Monroe'nun gergin cildi ve etkileyici bakışları için uyguladığı çeşitli güzellik sırları bulunuyor. İşte Marilyn Monroe'nun şaşırtan cilt bakımı ve güzellik sırları...

Kadin 24-04-2023 16:06

Çatlamış topukları anında pamuk gibi yapacak! Çatlamış topuklardan kurtulmak için doğal çözümler

Çatlamış topuk görünümü hem erkeklerde hem de kadınlarda görülebiliyor. Kış aylarında soğuk hava ve rahatsız ayakkabılar nedeniyle artış gösteren çatlamış topukları çözmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Doğal yöntemlerle pamuk gibi yumuşacık topuklara sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki çatlak topuklardan kurtulmanın yollarını deneyebilirsiniz.

Haber 23-12-2022 15:03

Nemlendirirken onaran piyasadaki en iyi vazelinler ve markaları

Cildinizi nemlendirirken onaracak, çok yönlü kullanıma uygun bir bakım ürünü mü arıyorsunuz? Cevabınız "Evet." ise evinizin demirbaşı olacak bir vazeline ihtiyacınız var. Aloe veralı seçeneklerden güllü formüllere, bebek vazelinlerinden vegan ürünlere kadar bir araya getirdiğimiz en iyi vazelin çeşitlerini gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 26-10-2022 17:44

Bu kullanım alanlarını hiç duymadınız! Vazelin her alanda fayda sağlıyor

Her evde bulunan kozmetik ürünler denilince akla vazelin geliyor. Vazelin çok eski zamanlardan beri sıklıkla kullanılıyor. Çok pahalı kremlere göre daha fazla nemlendirme sağlayan vazelininin faydaları cilt bakımı ile sınırlı kalmıyor. Vazelinin faydaları saymakla bitmiyor. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelinin kullanım alanları nelerdir?

Kadin 26-10-2022 08:59

Taylor Hill gibi kalın kaşlara sahip olmak için yapmanız gereken basit! Hayal ettiğiniz gür kaşlara doğal yollarla kavuşabilirsiniz

Güzelliği ve fiziği ile tanınan genç model Taylor Hill ünlü olduğu andan itibaren gür kaşları ile dikkat çekiyor. Birçok kadın kaşlarını kalınlaştırmanın yolunu arıyor. Aslında doğal şekilde daha gür kaşlara sahip olmak için uygulanması gereken adımlar oldukça basit! Siz de doğal yollarla kaş kalınlaştırma yöntemleri arıyorsanız bu bakımları uygulayabilirsiniz.

Kadin 06-10-2022 08:13

Mobilyalarda oluşan beyaz lekeleri çıkarmak çok basit! Tek malzeme ile etkili sonuçlar alabilirsiniz

Mobilyaların üzerine konulan sıcak içecekler, yiyecekler mobilyada çeşitli izler oluşmasına neden olabiliyor. Bu izler oldukça kötü bir görünüme sebep oluyor. Birçok insan mobilyada oluşan beyaz lekelerin nasıl geçeceğini merak ediyor. Bu lekeler nedeniyle mobilya değişimi yapan insanlar bulunuyor. Ancak bu lekeleri çıkarmak için oldukça kolay bir hile bulunuyor.

Kadin 18-09-2022 07:41

TikTok'ta paylaşıldı: Bu yöntem kirpiklerinizi ok gibi yapacak!

Kirpikler bakışlarımızın, ifademizin çok daha anlamlı olmasını sağlıyor. Çarpıcı bakışlara sahip olmak için kirpiklerin kıvrık ve uzun olması isteniyor. Kirpikleri istediğimiz şekle sokmak ve gün boyu uzun, kıvrık kalmasını sağlamak zorlu olabiliyor. TikTok'ta paylaşılan güzellik hilesiyle çok kolay bir şekilde istediğiniz kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Kadin 16-09-2022 14:57

Bu taktiklerle spor ayakkabılarınızı senelerce kullanabileceksiniz

Spor ayakkabıları en pahalı ürünler arasında yer alıyor. Her geçen gün fiyatları daha da artıyor. Spor ayakkabılarınızı senelerce yeni gibi kullanmak istiyorsanız bakımına dikkat etmeniz gerekiyor. Ayakkabıcılar spor ayakkabınızı yıllarca kullanmanız için yapmanız gereken basit yöntemleri açıklıyor.

Kadin 21-08-2022 16:21

Çatlamış topuk sorununu kökten çözecek! Topuklarınızın pürüzsüz olması için…

Daha bakımlı bir görünüm için ayak sağlığına dikkat etmek gerekiyor. Nasır, çatlak topuk gibi problemler kötü bir görünüme sebep oluyor. Ayak bakımını aksatmadan yaparak pürüzsüz ayaklara sahip olmanız mümkün. Evde topuk çatlaklarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz. Doğal ürünler ile istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadin 20-06-2022 12:08

Mutlaka yapın! Kirpikleriniz hiç olmadığı kadar uzun ve kıvrık olacak

Kirpikler bakışların daha çarpıcı ve çekici olmasını sağlıyor. Herkes kirpiklerinin daha uzun ve kıvrık görünmesini istiyor. Bazı insanlar bu konuda doğuştan şanslıyken bazıları kirpiklerinin daha etkileyici görünmesi için çeşitli yollar deniyor. Son çıkan trend ile kirpiklerinizde istediğiniz uzun ve kıvrık görünüme çok hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kadin 13-05-2022 12:05

Bugüne kadar yanlış kullanmışız! Çok şaşıracaksınız

Vazelin hayatın birçok yerinde sıklıkla kullanılıyor. Yoğun yapısı ile bilinen vazelinin kullanımı çok eski zamanlardan itibaren süre geliyor. Ancak vazelini yanlış kullandığınızı biliyor muydunuz? Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda cilt bakım uzmanları vazelinin doğru kullanımı hakkında bilgi verdi. Bu yöntem ile dudaklarınız hiç olmadığı kadar yumuşak olacak.

Kadin 11-05-2022 17:03

Tamamen doğal ürünlerle dudaklarınızı dolgunlaştıracak maskeler

Dudaklar konuşurken ve gülümserken dikkat çeken bölgeler arasında bulunuyor. Dudakları kalınlaştırmak için birçok çözüm yapılıyor. Bu çözümler estetik operasyonlar ile daha uzun süreli olabilirken bu operasyonları yaptırmak istemeyenler için makyaj hileleri ve evde doğal kürler yapılabiliyor.

Kadin 22-04-2022 15:45

Vücut çatlakları için evde yapacağınız etkili ve basit yöntemler

Vücutta zamanla çeşitli nedenlere bağlı olarak çatlaklar oluşabiliyor. Çatlak görünümü kadınların rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. Çatlak görünümünü azaltmak için en önemli nokta çatlaklara erkenden müdahale etmek. Vücut çatlaklarının oluşmaya başlamasıyla birlikte müdahale edersiniz çatlaklarınızın görünümünü tedavi edebilirsiniz. Evde yapacağınız bakım kürleri ile çatlak görünümünü azaltmanız mümkün.

Kadin 22-04-2022 13:46

Vazelinin çok yönlü kullanım alanları

Vazelini günlük hayatımızda sıklıkla kullanılıyor. Oldukça yoğun bir yapıya sahip olan vazelin genellikle cilt bakımında kullanılsa da birçok farklı alanlarda da kullanılabiliyor. Vazelinin etkilerini öğrenerek kışın kuruyan cildinizi koruyabilir, uçuklarınızı kısa zaman içerisinde iyileştirebilirsiniz.

Kadin 08-04-2022 17:01

Aniden başlayan burun kanamasını durdurmak için uygulayabileceğiniz 7 yöntem

Burun en hassas organlardan biri olduğu için sıklıkla kanayabilir. Burun kanaması çoğu zaman önemsizdir fakat bazen ciddi hastalıkların habercisi de olabilir. Burun kanaması; burnun içinde yer alan damarların zedelenmesi, güneşin altında fazla kalma, D vitamini eksikliği, sağlıksız beslenme, uykusuzluk gibi nedenlerle ortaya çıkabilir. Peki birdenbire başlayan burun kanaması nasıl durdurulur?

Haber 27-07-2021 11:03

Vazelinin faydaları nelerdir? İşte vazelinin faydaları ve kullanım alanları

Vazelin, bir petrol yan ürünü olarak tesadüf bir şekilde keşfedilmiş çok faydalı bir üründür. Kullanım alanları ile birlikte vazelinin başta yüze ve cilde olmak üzere faydaları çoktur. Vazelin, bulunduğu yerde işçilere bir yerden zorluk çıkaran fakat aynı zamanda onların el ve ayaklarında yaralara iyi gelmesi ile faydalı bir ürün olduğu ortaya çıkmıştır. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelinin kullanım alanları nelerdir? Çatlaklara, yüze iyi gelir mi? Kirpikleri uzatır mı?

Kadin 01-11-2018 15:46