Xomarym Haberleri

Dünyanın en büyük vajinasına sahip olmak isteyen Instagram fenomeninden şaşırtan itiraf! “Bana dokunmayı düşünüyorlar”

Kendisine Mary Magdalene diyen xomarym kullanıcı adlı Instagram fenomeni, dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olmak için onlarca kez estetik operasyon geçirdi. Dış görünüşüyle insanların ilgisini çektiğini belirten fenomen isim, insanların gerçek olup olmadığını anlamak için ona dokunmak istediklerini söyledi.

Trend 2021-10-04 14:59:41

Dünyanın en büyük vajinasına sahip olmak isteyen Instagram fenomeni çocukluk fotoğrafını paylaştı! Görenler tanıyamadı

Kendine Mary Magdalene diyen xomarym kullanıcı adlı Instagram fenomeni, dünyanın en büyük vajinasına sahip olabilmek için sayısız kez bıçak altına yattı. 24 yaşındaki Instagram fenomeni geçtiğimiz yıllarda göğüslerini devasa boyutta büyütmüştü. Yaptırdığı estetik operasyonlarla tepkileri çeken isim, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını yayınladı.

Trend 2021-08-24 09:47:33

En büyük vajinalı model! Dövmelerini böyle sergiledi

Dünyanın en büyük vajinasına sahip olmak için defalarca bıçak altına yatan Mary Magdalene lakaplı Kanadalı striptizci, tüm kalçasını kaplayan yeni bir dövme yaptırdı. Instagram’da xomarym kullanıcı adını kullanan kadın, devasa dövmesini böyle sergiledi.

Magazin 2021-03-30 14:03:51

Instagram fenomeni göğüslerini o kadar büyüttü ki görenler şaştı kaldı

Kendine Mary Magdalene diyen xomarym kullanıcı adlı Instagram fenomeni, göğüs büyütme ameliyatı sonrası fotoğrafını paylaştı. Devasa göğüslerini gören şaştı kaldı.

Kadin 2020-11-19 11:37:33