Yaz Hastaliklari Haberleri

İzmir’de sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu

Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı.

Yurthaber 2024-04-19 10:49:28

Yaz aylarında sıklıkla görülüyor! Uzmanlar uyardı... 'Büyük problemlere yol açıyor'

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte açık hava ya da dış mekânda gerçekleştirilen spor aktivitelerinin arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Gökhan Çakmak, “Özellikle yaz döneminin de gelmesiyle birlikte outdoor spor dediğimiz ekstrem spor yapan kişi sayısı oldukça artıyor. Aynı zamanda ülkemizde bisiklet ve motosiklet kullanımı da çok fazla arttı ve artmakta. Bununla beraber özellikle omuz ve dirsek çevresi yaralanmaları sıklıkla görülmektedir. Hastalar büyük problemlerle karşılaşabiliyor” dedi.

Kadin 2024-04-18 11:56:55

İlan sitelerinde kriter değişti! Ev kiralamada yeni dönem: Bodrum'da villada tatilin 1 haftası 500 bin lira...

Yaz sezonu bu yıl Airbnb düzenlemeleri ile başlayacak. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile kısa süreli kiralamalarda ‘komşu onayı’ şartı getirilmişti. Bu sebeple yeni sezonda müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek. Yazlık kiralarında ise geçen yıla göre ortalama yüzde 50 ile yüzde 80 arasında değişen artışlar var. İlan sitelerinde Bodrum’da müstakil konut ve villaların yazlık kiralarının 50 bin liradan 500 bin liraya kadar çıktığı görülüyor.

Finans 2024-04-18 08:54:25

Yaz modası kapınızda! En sevilen markaların 500 TL altı yazlık pantolon modelleri

Sezon trendlerini takip edenler buraya! Bu yazın en iyi pantolonlarını sizin için derledik. DeFacto, Koton ve İpekyol gibi önde gelen markaların 500 TL altındaki her tarza uygun yüksek bel, düşük bel, geniş paça ve cigarette kesim gibi çeşitli modellerdeki ürünleri, kalite ve konforu uygun fiyatla buluşturuyor. Bu benzersiz koleksiyonu keşfetmeye hazır mısınız? İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan yazlık pantolonlar...

Haber 2024-04-17 16:38:45

Diğer Haber Etiketleri

İzmir alara bilek mon Yunus yaz omuz ağrısı Airbnb pantolon kadın pantolon bastı glüt istan cevizi leziz sağlıklı besinler atıştırmalık granola protein bar bitter çikolata altın fiyatları gram altın 22 ayar 24 ayar gelin damat Mehmet Özhaseki çevre çevre bakanlığı cilt bakımı güneş kremi peeling kese hindi sinek duş jeli sabun hava durumu meteoroloji meteoroloji genel müdürlüğü meyve Manav gelinlik düğün fiyat çeşme villa tatil columbia columbia tişört Bodrum Işın Karaca Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok market açılış saati şok market aktüel sandalet sandalet erkek sandalet modelleri erkek sandalet Adidas doğru ele trt final İlkbahar polen hasat Oyuncu Aleyna Tilki Serel Yereli kot ceket kot ceket erkek erkek kot ceket mavi kot ceket levis levis mont ayak eo Göz jarse kumaş viskon elbise yazlık elbise yazlık elbise modelleri yazlık uzun elbise modelleri ucuz yazlık elbiseler mini vantilatör dudak vf lip gloss dudak dolgunlaştırıcı dudak kremi dudak nemlendirici dudak nemlendiricisi Çoban Sivas karavan erik para kasa tane antalya Bursa paten denge bisikleti scooter çocuk tenis raketi futbol topu futbol topu 5 numara oyun hamuru play doh oyun hamuru hulahop mavi tur tekne eğitim Tokat şelale polo yaka tişört koton erkek tişört lacoste tişört wwf market altınyıldız classic us polo tişört defacto erkek tişört adidas tişört benetton pierre cardin under armour Milli Eğitim Bakanlığı yusuf tekin Yaz tatili ders saatleri Öğretmen öğrenci taciz Amerika farklı meyveler tarifi komposto nedir hoşaf tarifi Türkiye alman artış turist özel okul Fatih Erbakan Enflasyon Seçim 2024 AZ sezon transfer dönemi real madrid Carlo Ancelotti Arda Güler idman Celta Vigo maden suyu faydaları nelerdir Kabine Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan galatasaray muslera Bayburt baba ocağı sosyal medya fenomen sıcaklık rekor

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 17-04-24 16:04

Altın fiyatları İran-İsrail gerilimi sonrası tavan yaptı! Evlenecek çiftlere kuyumculardan uyarı: '1 gramlık altınların....'

Ramazan Bayramı tatilinin ardından yaz aylarının gelmesiyle birlikte çiftler düğün hazırlıklarını yapmaya başladı. Çiftlerin düğün hazırlıklarında en önemli masraflarından biri takı ve altın alışverişi oluyor. Rekor fiyatlardan sonra evlenecek çiftlerin takı alışverişi de erken başladı.

Finans 16-04-24 13:03

Bu yaz kavrulacağız! Bakan Özhaseki'den uyarı geldi: 'Bazı illerimizde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor'

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Haber 15-04-24 21:54

Yaza cildinizi şimdiden hazırlayın! Pürüzsüz bir cilt için gerekli 12 ürün

Cilt sağlığınızı desteklemek ve yaz boyunca ışıl ışıl parlamak için doğru ürünleri seçmek hayati önem taşır. Nemlendiriciler, peelingler, güneş kremleri ve beyazlatıcı kremler gibi çeşitli bakım ürünleriyle cildinizi yazın sıcağına ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruyabilirsiniz. Bu yazın parlayan yıldızı olmaya hazır mısınız? Pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için ihtiyacınız olan ürünleri sizin için seçtik. Gelin, bu yaz kullanabileceğiniz o cilt bakımı ürünlerini inceleyelim.

Haber 15-04-24 15:04

Vücut sabununuz sinekleri kovuyor! Bu yöntemle sivrisinekler artık size gelmeyecek

Sivrisinek ısırıkları, yaz aylarında en sık karşılaşılan sorunlardan biridir ve rahatsız edici olabilir. Ancak, vücut sabunu gibi sıradan bir ürün, sivrisineklerin ısırıklarından kaçınmanın doğal bir yolunu sunabilir. Vücut sabununun sivrisinekleri nasıl uzaklaştırdığını ve bu doğal yöntemin nasıl uygulanacağını haberimizde derledik.

Kadin 15-04-24 14:12

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

'1 hafta - 10 gün sonra fiyatlar düşecek' O tüyoyu paylaştı 'Vatandaş pek bilemez'

Eskişehir’de havaların ısınmasıyla beraber yaz meyveleri tezgahtaki yerini aldı. Esnaf, fiyatların şu anda yüksek olduğunu ancak 1 hafta - 10 gün sonra fiyatların düşeceğini belirtti. Öte yandan meyvelerin nasıl seçilmesi konusunda da tüyoları paylaştı.

Finans 13-04-24 12:21

Düğün sezonu yaklaşıyor! Bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın: 15 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sektöründe çalışmalar hızlandı. Her düğünün olmazsa olmazı gelinlikler de yeni fiyatlarıyla sezona merhaba dedi. Dikimi, modeli ve tasarımına göre değişen gelinlik modelleri 15 bin liradan başlıyor 150 bin liraya kadar çıkıyor. Gelinlik Tasarımcısı Bahar Demir pandemi ve ramazan olmayan yeni sezon için, "Çok kusursuz bir sezona giriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 09:51

Yaz tatili planı yapanlar dikkat! Çeşme'de bir villanın aylık kirası dudak uçuklattı

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil bölgeleri de hareketlendi. Vatandaşlar şimdiden yaz tatili için plan yapmaya başladı. İzmir Çeşme'de tatilcilere kiralanan bir villanın fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Bir vatandaş, "Bu paraya eskiden yazlık alırdı millet" yorumunu yaptı.

Trend 10-04-24 17:02

Yazın kurtarıcınız olacak Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt indirime girdi

Rahatlığı ve tarzı bir arada sunan Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt, bugüne özel indirime girdi. Yaz aylarında stilinizi güçlendirecek, sizi olduğunuzdan daha havalı gösterecek, Columbia kalitesini hissetmenizi sağlayacak bu tişörte bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 10-04-24 10:32

Bodrum'daki fiyatlar yine gündemde! Işın Karaca otopark ücretine isyan etti

Her yaz olduğu gibi bu yaz da sezon açılır açılmaz Bodrum'daki fiyatlar gündeme geldi. Lahmacun fiyatları konuşulurken Işın Karaca otopark ücretini paylaşarak gündem oldu.

Magazin 10-04-24 09:39

ŞOK'a kamp sandalyesi geliyor! İşte 10 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Havalar ısındı, yaz kapıda olduğunu iyiden iyiye belli etmeye başladı. Sıcak havalar, bayram tatili derken piknik ve kamp malzemelerine rağbet de arttı! Güzel haber, ŞOK'a bu hafta kamp ve piknik malzemeleri geliyor, hem de çok uygun fiyatlarla... İşte ŞOK'un 10 Nisan 2024 tarihli Aktüel Ürünler Kataloğu!

Haber 09-04-24 17:59

Fiyatı 631 TL'ye düştü! Çok satan Adidas sandalette kaçırılmayacak fiyat

Bu sene yaz erken geldi, havaların günden güne ısınmasıyla tatil hazırlıkları da başladı. Şu sıralar en çok satan ürünlerin başında da sandaletler geliyor. Yazın vazgeçilmezi sandaletler arasında bazı modeller, rahatlığı ve işlevselliğiyle bir adım öne çıkıyor. Onlardan biri de çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas HENGAT M Sandalet! Bugüne özel indirimli fiyatıyla sizleri bekleyen ürünle ilgili detaylar içeriğimizde...

Haber 08-04-24 16:13

TRT o dizinin fişini çekti! Final kararı verildi

Yaz sezonu yaklaştıkça bazı diziler için final kararı verilmeye başlandı. Yeni sezonda başka projeler ekranda yer alacak. O dizilerden biri daha belli oldu. TRT o dizinin fişini çekti.

Magazin 06-04-24 10:02

Türkiye'de ilkbaharda yaz sıcakları yaşanıyor

Türkiye'de etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle ilkbahardan çok yaz mevsimini anımsatan sıcaklıklar yaşanırken, yeni yılda sıcak rekorlarının devam etmesi bekleniyor.

Yurthaber 04-04-24 11:07

Kilosu 1000 TL! Sağlık açısından altın değerinde... Talep yağıyor 'İnsanlar faydasını öğrendi'

Türkiye’nin bal üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin’de, milyonlarca arının gram gram topladığı, kilogram fiyatı bin TL’ye kadar çıkan polende sezonun ilk hasadı sıfır rakımda yapıldı. Sıfır rakımda başlayan polen hasadının, yaz mevsiminde Toroslar ve Eğriçayır yaylalarında devam edeceği, bu sene 200 ton civarında verim beklendiği belirtildi.

Haber 04-04-24 10:12

Aleyna Tilki ve Serel Yereli İstanbul Boğazı'nın serin sularına atladı! Sezonu böyle açtılar

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki oyuncu Serel Yereli ile İstanbul Boğazı'nın serin sularına atladı. Yaz sezonunu açan ikili sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Magazin 03-04-24 22:07

Levi's Trucker serisinin en beğenilen kot ceketi indirime girdi

Levi's markasının ikonik Trucker serisinin en beğenilen parçalarından biri olan The Trucker Kot Ceket, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Zamansız şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan, yaz aylarında gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak bu kot cekete bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 03-04-24 14:17

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-24 21:38

Hem portatif hem kullanışlı! Sıcak yaz aylarının kurtarıcısı mini vantilatörler

Yaz aylarında sıcaktan bunalanlara mini vantilatörler tavsiye ediliyor. Küçük boyutları sayesinde kolaylıkla taşınarak her yere götürülebilen mini vantilatörler, kullanıcılarına her zaman serinlik vadediyor. Böylece yaz sıcaklarıyla etkili mücadele ediliyor. Birçok markanın birbirinden kaliteli mini vantilatör modeli bulunuyor. Gelin, bütçenize uygun en kaliteli ve yüksek performanslı mini vantilatör çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 01-04-24 18:08

Makyajınıza altın dokunuşu yapmanızı sağlayacak en iyi dudak parlatıcı önerileri

Dudak parlatıcıları her mevsimin favori makyaj ürünlerinden biri. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında mevsimin enerjisini dudaklarınıza yansıtıp ışıltılı bir görünüm elde etmek için makyajınızı bir dudak parlatıcısı ile tamamlamak isteyebilirsiniz. Gelin, dikkatleri üzerinize çekecek birbirinden güzel ürünleri inceleyelim ve "En iyi dudak parlatıcısı hangisi?" sorusunun cevabını birlikte keşfedelim.

Kadin 01-04-24 18:07

Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul için açıkladı 'Yaz havası...' 4 bölgeye uyarı: Marmara da var... Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl? Bu hafta hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Son dönemde artan sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen'den de 'Yaz havası' açıklaması geldi. İşte il il son dakika hava durumu tahmini...

Haber 01-04-24 09:11

42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev, çocukların eğitim masrafını karşılama... Eleman bulamadığı için şikayetçi: Yaz ayı için karavanı da var

Sivas'ta koyun yetiştirmek amacıyla yeni bir girişimde bulunan Niyazi Mit, çoban bulamadığı için isyan etti. Toplamda 42 bin lira maaş vereceğini belirten Mit diğer olanakları, sigorta, yeme-içme, gelecek kişinin varsa çocuğun eğitim masraflarının karşılanması sözleriyle sıraladı. Mit ayrıca yaz aylarında içinde duşu yatağı olan bir karavan vereceklerini söylemesine rağmen eleman bulamadıklarını belirtti.

Finans 30-03-24 10:22

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi! Taneyle satılıyor, çalınmaya karşı para kasasında saklanıyor!

Tezgahlarda yerini almaya başlayan eriğin tane işi satışı başladı. 10 tanesi 200 TL'ye satılan eriği esnaf çalınma ihtimaline karşı para kasasında saklıyor.

Finans 27-03-24 12:08

Antalya’da yaz erken başladı, dünyaca ünlü sahil tarla gibi sürüldü

Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Antalya’da işletmeler yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yurthaber 26-03-24 15:44

Dondurucu soğuk suda eğitim yapıyorlar

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Birliği (MAK), soğuk havaya aldırış etmeden denizde yaz hazırlıklarına başladı.

Yurthaber 22-03-24 10:02

Patenden scootera, bisikletten kaykaya çocuğunuzu sevindirecek hediyeler

Sıcak yaz günleri kapıda! Bayram coşkusuyla birleşen bu enerji dolu dönemde çocuklarınızın evde ve sokakta keyifle vakit geçireceği ürünlerle dolu bir liste hazırladık. Çocukların hayal dünyalarını zenginleştiren, yaratıcılıklarını geliştiren ve tabii ki bol eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak ürünlerle dolu bu liste, tatilin tadını çıkarmaları için mükemmel bir rehber olacak. Çocuklarınızın oynamaktan asla sıkılmayacağı ürünlere gelin, birlikte göz atalım!

Haber 20-03-24 20:38

Antalya'daki turistik tekneler yaz sezonu için gün sayıyor

Antalya'da kış aylarında marinalara çekilen ya da bakım ve onarımdan geçirilen turistik yatlar ile tekneler, konuklarını eşsiz koylarla buluşturmak için gün sayıyor.

Yurthaber 20-03-24 11:55

SAK timi, boğulma vakalarının arttığı yaz dönemindeki görevlere hazırlanıyor

Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan ve yazın boğulma vakalarının arttığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde görev yapan Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, suda kaybolan ve yardım isteyenlerin imdadına hızla yetişmek için eğitimlerini aksatmıyor.

Yurthaber 19-03-24 11:55

Yazın doğal bir klima gibi! Her gideni adeta büyülüyor

Tokat’ın Pazar ilçesinde bulunan Ocaklı Şelalesi yaz kış görsel şölen sunuyor. Birçok doğa severin ziyaret ettiği şelale turizme kazandırılmayı bekliyor.

Haber 18-03-24 16:14

Bahar ve yaz aylarında erkeklerin gardıroplarının bir numarası olan polo yaka tişörtler

Erkek giyiminin vazgeçilmezi olan polo yaka tişörtler, şıklığı vurgulayan ve her zaman kullanışlı olan parçalar arasında yer alıyor. Hem rahatlık hem de şıklık arayan erkekler için her duruma uyum sağlayan polo yaka tişörtlerden oluşan bir liste hazırladık. Polo tişörtlerden oluşan seçkimize göz atmak için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 15-03-24 23:51

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

Yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz etti! Öğretmen 'tatilde' olduğunu söyleyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde öğretmen olarak görev yapan 30 yaşındaki Victoria Fowler'in 16 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğinin tespit edilmesinden sonra hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmada Fowler'in yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz ettiği ifade edildi.

Trend 15-03-24 11:26

Komposto tarifi: Komposto nasıl yapılır?

Özellikle yaz günlerinde, elinizin altında yer alan neredeyse her meyveden yapabileceğiniz, serinlik ve ferahlık verici bir içecek yapmak istiyorsanız aşağıdaki komposto tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Biz her mevsim kolayca bulabileceğiniz elma ile hazırlayabileceğiniz bir komposto tarifini sizin için seçtik. Damak tadınıza ve mevsime göre siz de farklı meyveler ile bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 13-03-24 23:13

Hoşaf tarifi: Hoşaf nasıl yapılır?

Türk mutfağının çok eski bir geleneği olan hoşaf, eski zamanlardan bu yana sindirime yardımcı olması ve hazmı kolaylaştırması için de kullanılan bir lezzettir. Günümüzde bir yaz içeceği olarak da tercih edilen hoşaf tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 13-03-24 22:04

Bu sene de tercihleri Türkiye! Artış yüzde 40'ı geçti

Alman vatandaşlarının bu yaz tatili tercihi bu sene de Türkiye oldu. Yaz için rezervasyon yaptıranların oranındaki artış yüzde 40'ı aştı. Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, "Türkiye, her şey dahil ürünler sunan destinasyonlar arasında bir numara" dedi.

Finans 13-03-24 12:56

MEB'den özel okullar için yeni yılda yeni karar! Resmi Gazete'de yayımlandı: Ücretsiz kontenjanlarda merkezi yerleştirme dönemi

MEB'in özel okullarla ilgili yeni uygulama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı dikkat çeken yeni bir karara imza attı. MEB tarafından şehit, gazi yakını ve koruma altına alınan çocukların özel okullara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak amacıyla gelecek eğitim öğretim yılı itibarıyla merkezi yerleştirme yapılacak. Söz konusu kararla birlikte; öğrenciler için takvim ilan edilecek ve başvurular, yaz döneminde dijital sistem üzerinden yapılacak.

Egitim 11-03-24 13:32

Fatih Erbakan'dan enflasyon çıkışı! 'Hep aynı hikayeler ama...'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hükümetin izlediği ekonomi politikasını eleştirdi. Erbakan, "Her bahar, 'Bu bahar enflasyon düşüyor.' Her yaz, 'Bu yaz sonu enflasyon düşüyor.' Her sene, 'Bu sene sonunda enflasyon düşüyor.' Hep aynı hikayeler ama enflasyonun düşeceği falan yok. Bir kere Merkez Bankası, 'Yıl sonunda dolar 40 lira olacak' diyor. Orta vadeli programda, hükümet, 'Yıl sonunda dolar 45 lira olacak' diyor" dedi. İşte Erbakan'ın o açıklamaları...

Haber 10-03-24 14:59

Arda Güler'in resitali! Davide Ancelotti idmanı durdurup tebrik etti: İlk 11 sözü...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken Arda Güler bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Sezon başından bu yana idmanlarda sergilediği performanslarla göz dolduran milli yıldızın takımındaki son antrenmanında sergilediği performans ise Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'yi bir farklı etkiledi. Ayrıca milli yıldızın yarınki Celta Vigo maçı için ilk 11 sözü aldığı iddia edildi.

Spor 09-03-24 11:28

Maden suyunun faydaları nelerdir? Her gün maden suyu içersek ne olur, maden suyu zayıflatır mı?

İnsan sağlığına oldukça faydalı olan birçok farklı içecek türü bulunmaktadır. Maden suyu da bu içecekler arasında yer almaktadır. Tamamen doğal kaynaklar aracılığıyla elde edilen maden suyu, içerdiği minerallerden dolayı tam bir şifa deposu olarak da bilinmektedir. Maden suyu, yaz kış fark etmeksizin sık sık tüketilen içecek çeşitleri arasındadır. Peki, maden suyunun faydaları nelerdir, her gün maden suyu içersek ne olur ve maden suyu zayıflatır mı?

Haber 06-03-24 18:19

Son dakika: Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Bu yaz Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 2 saat 30 dakika süren kritik toplantının ardından açıklamalar yaptı. Terörle mücadele konusunda net mesaj veren Erdoğan, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." şeklinde konuştu.

Finans 04-03-24 18:16

Muslera'dan Galatasaray yönetimine sosyal medya aracılığı ile mesaj! ''Kendi rakamını kendin yaz derim''

Galatasaray'da Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamışken Uruguaylı eldiven sosyal medya hesabından Galatasaray yönetimine mesaj gönderdi.

Spor 04-03-24 15:24

Havalar ısınıyor tatilciler %100 zammı düşünüyor! Ucuza gelsin derken dolandırıcıların hedefi olmayın

Bu yaz tatilseverler için oldukça zor geçecek. Çeşme'de Bodrum'da Antalya'da Marmaris'te fiyatlar alıp başını gidiyor. Otel tatili severler, yüksek fiyatlardan şikayetçi. Ev tutup o şekilde vaktini geçirmek isteyen aileler ise market fiyatlarından çekiniyor. Ucuza planladığınız tatiliniz size pahalıya patlamasın!

Finans 04-03-24 08:33

Her şeyi tek başına yaptı! Yazın ziyaretçi akınına uğruyor: En eski parça 300 yıllık

Uzun yıllar Bursa'da yaşayan daha sonra memleketi Bayburt'a dönüş yapan 56 yaşındaki marangoz ustası Ömer Keleş, Ballıkaya köyündeki baba ocağını kültür evine dönüştürdü. Keleş, 50 metrekarelik evde yaklaşık bin adetin üzerinde antika ve nostaljik eşyayı sergiliyor. Kültür evi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Maddi anlamda kimseden destek almadığını kaydeden, her şeyi tek başına yaptığını kaydeden Keleş, kültür evinin özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğradığını belirtti.

Haber 03-03-24 15:18

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll mayo ve çizme kombiniyle büyüledi! Yaz mı kış anlayamadık

Eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla hayranlarını büyüledi. Mayo ve çizme kombiniyle poz veren Knöll'ün gönderisi beğeni topladı.

Trend 29-02-24 15:04