Yesil Kahve Haberleri

Ramazanda yaşanabilecek o sağlık sorununa dikkat çekti! 'İftar ve sahur arasında şekersiz sakız çiğneyin'

Ramazanda su tüketiminin azalmasının diş sorunlarını artırabileceğini belirten Dt. Eylül Mercan Arslan "Tükürüğümüz ağız içerisinde yıkama yaparak antibakteriyel bir savunma sağlar. Ramazan ayında su tüketiminin azalmasına bağlı olarak tükürüğümüzün bu görevini yerine getirmesinde düşüş görünür. Bu durum diş çürükleri, diş eti problemleri ve ağız kokusu gibi istenmeyen sorunlar ortaya çıkarabilir. Ayrıca Ramazanda tatlı, kahve ve çay tüketimimizdeki artış da bu problemleri tetikleyebilir” dedi.

Haber 2024-03-27 10:25:56

İftar sonrası vazgeçilmez lezzet haline geldi! Artık çaydan daha fazla tüketiliyor

Türkiye'de yetişmeyen bir ürün olduğu halde hazırlama yöntemleriyle dünyaca meşhur olan kahve, iftar sonrasının vazgeçilmez lezzet haline geldi. Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan lezzetin revaçta olduğunu belirten kahveci Fatih Tosun, “İftardan sonra çay kadar artık tercih edilen bir idealimizde Türk kahvesi olarak bilenen protokol kahvelerimizdir” dedi.

Yemek 2024-03-19 15:42:46

Uçuş görevlisi uçakta asla çay ve kahve içmediğini söyledi! Nedeni sosyal medyada gündem yarattı: Hiç temizlenmiyor

Amerika Birleşik Devletleri'ne ait bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan Cierra Mistt isimli bir kadın YouTube'dan yaptığı paylaşımında uçakta asla kahve ve çay içmediğini söyledi. Kendisinin ve meslektaşlarının, çok çaresiz olmadıkları sürece uçaktaki sıcak içeceklere dokunmayacağını açıklayan Mistt'in paylaşımı gündem oldu.

Trend 2024-03-16 15:31:52

O ilçedeki kahvehanelerde ne çay ne de kahve içiliyor... Favori içecekleri bu oldu! Fiyatı çayla aynı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, kahvehanelerdeki süt servisi yoğun ilgi gördü. Çay yerine süt içildiğini anlatan kahvehane çalışanı Latif Islıoğlu, çayın da sütün de fiyatının aynı olduğunu söyledi.

Haber 2024-03-14 17:18:30

Diğer Haber Etiketleri

Ramazan diş çürüğü türk kahve kahve iftar uçak Hostes Burhaniye Balıkesir kahvehane kirde tchibo tchibo filtre kahve tchibo kahve tchibo cafissimo Nescafe nescafe classic Starbucks Elif Karlı Evrim Akın alara Sebze Sahur kahve sohbetleri tarifi yiyecekler gül böreği Hadise mehmet dinçer sevgilisi Mehmet Dinçerler Acun Ilıcalı survivor all star Yunus Emre çörekotu çörek otu Türk kahvesi Elazığ fincan ziyaretçi Kim Kardashian sosyal medya Mozambik aç karnına kahve içmek menengiç kahvesi tarif elmalı pasta elmalı pasta tarifi farklı tarifler kek tarif kek tarifi elmalı kek kahve çekirdeği kahve çeşitleri starbucks filtre kahve starbucks kahveleri Miss Turkey Edirne Göz uyku Milföy pasta kurabiye değişik lezzetler kurabiye tarifleri sandviç böbrekler damarlar mor pıhtı atması derin ven trombozu nasıl yazılır tdk yazım kuralları tdk yazım kılavuzu eo beslenme kış ayları metabolizma havuç topları havuç topları tarifi Viagra emniyet Gözaltı Kastamonu kek yapmak meyveler ve sebzeler tuzlu kurabiye dondurma tarifi kurabiye tarifi kafein Konya mocha filtre kahve espresso granül kahve Kahve Dünyası türk kahvesi çeşitleri Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim de bu hafta fenomen Amerika cinsel istismar Öğretmen öğrenci Bursa Barista gülücük philips philips filtre kahve makinesi philips kahve makinesi kahve makinesi filtre kahve makinesi aktan anne Oyuncu ünlü oyuncu Özcan Deniz Samar Dadgar kahvaltıda pankek tavuk iç pilav

Tchibo, Kahve Dünyası, Jacobs... En sevilen kahve markalarında %60'a varan indirim

Tchibo'dan Kahve Dünyası'na, Starbucks'tan Nescafe'ye dünyaca ünlü kahve markalarında %60'a varan indirimler devam ediyor. Türk kahvesi, filtre kahve, kapsül kahve, granül kahve ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz, hemen şimdi sizin için seçtiğimiz markalardaki indirimleri keşfedin.

Yemek 14-03-24 12:30

Türkiye'den 146 ülkeye Türk kahvesi ihraç ediliyor

Türkiye geçen yıl 146 ülkeye 8 bin 652 ton kahve ihraç ederken 57 milyon 491 bin 128 dolar gelir elde etti.

Finans 11-03-24 15:34

Elif Karlı oğluyla yaşadığı 4+1 evinin kapılarını açtı! Manzaram çok güzel

Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bu haftaki konuğu şarkıcı Elif Karlı oldu. Şarkıcının siyah ve kahve tonlarının hakim olduğu ev dekorasyonu dikkat çekti.

Magazin 11-03-24 09:22

Uzman isim sahurda tok tutan ve susatmayacak besinleri açıkladı! Çay-kahve tüketimine aman dikkat

Ramazan ayının başlamasına az bir zaman kala iftar ve sahurda tüketilebilecek en doğru besinler araştırılmaya başladı. Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.

Kadin 09-03-24 09:54

Patatesli gül böreği tarifi: Patatesli gül böreği nasıl yapılır?

Çeşit çeşit börekler Türk mutfağının vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer alır. İster kahvaltıda ister ara öğünlerde isterseniz de çay, kahve sohbetlerinde size eşlik edecek olan ve yapımı son derece kolay bir patatesli gül böreği yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 08-03-24 00:28

Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Gerçek başka çıktı

Bebek'te görüntülenen Gloria Jeans kahve zincirinin sahibi Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi değil olduğu iddia edilmişti. Ama gerçek tamamen başka bir şey çıktı. Dinçerler'in yanındaki kişinin avukatı Dilara Recepoğlu olduğu ortaya çıktı.

Magazin 05-03-24 16:15

Yunus Emre ve Aleyna gizlice kahve içmeye çalıştı! Yakalanınca çalışanlara söylediği söz olay...

Survivor All Star tarihinde belki de en çok ceza alan isim Yunus Emre, tam cezaları bitmişken yine ceza aldı. Sebebi ise kamera arkasında çalışan ekibin "Yunus Emre seni nasıl durduracağız?" sorusuna verdiği yanıttı. Aleyna ve Yunus Emre birlikte gizlice kahve içerken yakalanınca olanlar oldu.

Magazin 03-03-24 11:49

Hazmı kolaylaştırıyor, şişkinlik ve gaz problemini gideriyor! Bu kahve bambaşka... O ilçede çok popüler: Çörekotu kahvesi nasıl yapılır?

Burdur’un, Gölhisar ilçesinde, 1975 yılından itibaren servis edilen ve ilçenin ilk marka tescilli ürünü olan çörekotu kahvesi insan sağlığına olan faydaları ile dikkat çekerken otantik olarak hazırlanan mekanda müşterilerin ilgi odağı konumunda.

Kadin 01-03-24 16:16

Türk kahvesi yaparken yapılan 3 hata! Bol köpüklü ve lezzetli kahve yapmanın sırrı buymuş

Kültürel bir mirasımız olan Türk kahvesi, keyifli bir içecek olarak öne çıkıyor. Bu geleneksel lezzeti hazırlarken yapılan hatalar, kahvenin lezzetini olumsuz yönde etkileyebiliyor. Bazı basit yöntemlerle, bol köpüklü ve lezzetli Türk kahvesinin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. İşte, Türk kahvesi yaparken sıkça yapılan 3 hata...

Kadin 01-03-24 14:12

Kırk yıllık hatırın yad edildiği müze

Elazığ'da kurulan Kahve Fincanı Müzesi'ni ziyaret edenler, tarihi eser niteliği taşıyanlar ile ülkenin farklı bölgelerinden getirilen 5 bin fincanı görme ve hatıraları yad etme imkanı buluyor.

Yurthaber 27-02-24 11:57

Kim Kardashian 100 bin dolarlık Tesla Cybertruck ile kahve almaya gidince... Yeni imajı dikkat çekti

Kim Kardashian, Beverly Hills'te 100.000 dolarlık Tesla Cybertruck'ından inerken dikkat çekti. Sütyensiz tarzı ve yeni saç rengiyle bir bakanın bir daha baktığı Kim yine adından söz ettirdi.

Magazin 25-02-24 15:04

Kahve Çekirdeğinden Gelen Mucize: Mozambik Kahvesi'nin Her Çekirdeği Yağ Yakımı Sağlıyor!

Mozambik son yıllarda Afrika’nın önemli kahve üreticileri arasında yer alıyor. Mozambik kahvesi, zengin lezzeti ile beraber yüksek asiditeye sahiptir. Kaliteli kahve üretimi ve çekirdeklerin doğal bir resveratrol kaynağı olmasıyla kahve üretiminde Afrika’nın lider ülkesi olması beklenen mozambik dünyanın 36. büyük ülkesi konumunda. Ülkenin en önemli ekonomik kaynağı ise ürettikleri resveratrol zengini kahve çekirdekleri.

Haber 22-02-24 15:12

Kahveyi yanlış içiyormuşuz '45 dakika' detayı! Uzmanı kahve içmek için en ideal zamanı paylaştı

Sabah güne kahveyle başlamak pek çok kişinin sık yaptığı bir eylem. Ancak kahve tüketiminde bazı yanlışlar yapıyor olabilirsiniz. Uzmanlar; kahve içmek için gün içinde bazı ideal saatlerin olduğunu açıkladı. Çünkü kahveyi hangi saatte içtiğiniz sağlığınız üzerinde önemli bir etkiye sahip.

Kadin 21-02-24 11:40

Sıradan bir kahve değil şifa deposuymuş! Soğuk algınlığı, öksürük, mide ve kalp hastalıkları... Turistlerin yeni ilgi odağı

Gaziantep kültürünün vazgeçilmezi olan menengiç kahvesi, kış aylarında sağlığa faydaları nedeniyle yoğun olarak tüketiliyor. Yerli ve yabancı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği menengiç kahvesinin bilinmeyen faydalarını duyan çok şaşırıyor.

Kadin 20-02-24 07:09

Elmalı pasta tarifi: Elmalı pasta nasıl yapılır?

Elmalı pasta, misafirlere ikram etmelik, aniden gelen tatlı krizlerinin önüne geçmek için tüketmelik, çay ya da kahve sohbetlerinde sunmalık enfes ve bir o kadar kolay bir tarif. Hem tatlı hem de pratik bir pasta tarifi arıyorsanız elmalı pasta tarifimizi deneyebilirsiniz.

Yemek 15-02-24 01:14

Elmalı kek tarifi: Elmalı kek nasıl yapılır?

Çay davetlerinizde, kahve sohbetlerinizde size eşlik edecek olan ya da çat kapı gelen misafirlerinize servis edebileceğiniz lezzetler arıyorsanız aşağıdaki elmalı kek tarifimiz tam size göre. Hem çok kısa süre içinde hazırlayabileceğiniz hem de kolay malzemeleri olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 14-02-24 23:44

Türk kahvesi, filtre kahve ve dahası... Kahve çeşitlerinde %50'ye varan indirim başladı

Kahve tutkunları buraya! En sevilen kahve markalarında bugüne özel %50'ye varan indirimler başladı. Türk kahvesinden filtre kahveye, kapsül kahveden latte, cappucino gibi kahvelere, her beğeniye uygun kahve çeşitlerindeki indirimleri keşfetmek için içeriğimizi okumaya devam edin.

Yemek 14-02-24 14:39

Miss Turkey 2019 güzellik yarışmacısı Aleyna Yavaş kamp sürecinde yaşadıklarını anlattı: Yaşım küçüktü çok korktum...

2019 Miss Turkey yarışmacılarından biri olan Aleyna Yavaş, sosyal medya hesabında kamp sürecinde yaşadığı zorlukları ve ortamı anlattı. Yavaş, "Kahve ve ekmek yasak sadece su içebiliyorsun dedi.

Magazin 13-02-24 18:28

Mide bulandıran görüntüler! Kahve dükkanındaki fincanları tükürerek temizledi

Edirne'de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan bir dükkanda, işletmeci H.Z.'nin fincanları tükürerek temizlediği anlar, kameraya yansıdı. Görüntüler tepki çekerken, Edirne Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, çalışma ruhsatı da olmayan iş yerini mühürledi. İşletmeci çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşte mide bulandıran o görüntüler...

Haber 13-02-24 16:10

Geç saatlerde tüketmeden önce bilmelisiniz! Geceleri uykunuzu kaçıracak kafein içeren 7 şaşırtıcı yiyecek

Kafeini kahveyle ilişkilendiririz. Ancak, içinde kafein bulunan pek çok başka yiyecek de gerginliklere neden olabilir. Birçok kaynak günlük kafein alımı için günde 400 mg'lık bir sınır önermektedir. Öte yandan hamile kadınların günde 200 mg'dan fazla kafein içmekten kaçınmasını öneriliyor. Kahvenizdeki kafein içeriği, çekirdeğin sertliğine ve çekim sayısına bağlıdır. Bununla beraber kahve dışında kafein içeren 7 besin uykunuzu kaçırmaya neden olabilir. İşte o besinler...

Kadin 12-02-24 08:31

Milföy pasta tarifi: Milföy pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinin, çay ve kahve sohbetlerinin en iyi eşlikçilerinden biri olan milföy pasta, çeşitli pastanelerin menülerinde de yer alan bir tatlıdır. Ancak bu pasta evde de son derece hızlı, pratik ve kolay bir şekilde yapılabilir. Milföy pasta tarifimize göz atıp siz de bu lezzetli pastayı kendi mutfağınızda yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-24 17:01

Limonlu vanilyalı kurabiye tarifi: Limonlu vanilyalı kurabiye nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, kahve sohbetlerinin yanında ikram edilecek farklı atıştırmalıklar yapmayı ve sunmayı seviyorsanız bu pratik ve lezzetli tarifi mutlaka denemelisiniz. Limonlu vanilyalı kurabiye ile hem tatlı krizlerinizi giderecek hem de çat kapı gelen misafirlere lezzetli bir atıştırmalık sunabileceksiniz.

Yemek 10-02-24 14:34

Sandviç kurabiye tarifi: Sandviç kurabiye nasıl yapılır?

Bilinen kurabiye tariflerinden ya da aynı görünümdeki kurabiyeler yapmaktan sıkıldıysanız ve farklı bir kurabiye tarifi arıyorsanız sandviç kurabiye tarifimiz tam size göre. Adını şeklinden alan bu kurabiyelerle tatlı krizlerinizi yatıştırabilir ya da çay kahve sohbetlerinin yanında şık sunumlar yapabilirsiniz.

Yemek 09-02-24 18:25

Profesör açıkladı Toplardamar pıhtılarında kritik süre ilk 15 gün

Toplardamar pıhtılarının tedavi edilerek hastaların sağlığına kavuşması için ilk 15 günün çok kritik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Levent Oğuzkurt, "İlk 15 gün içerisinde anjiyo ile damardan müdahale edilirse o pıhtıyı tamamen yok etme şansınız var. Hasta bize 25 gün sonra geldiği zaman bu pıhtıyı temizleyemiyoruz. Şansımız azalıyor, 1 aydan sonra artık imkânsız hale geliyor. İlk birkaç gün kahve telvesi gibidir, içerisini girip çekebiliriz. 15 gün diyoruz ama ne kadar erken o kadar iyi" dedi.

Kadin 07-02-24 17:48

Sabah uyanır uyanmaz kahve içiyorsanız bunları bilmelisiniz! Kahve hangi saatlerde içilmeli?

Sabah uyanır uyanmaz bir fincan kahve içmek, pek çok kişi için güne enerjik bir başlangıç yapmanın bir ritüeli haline gelmiştir. Ancak, kahve tüketiminde doğru zamanlama önemlidir. Peki, kahve hangi saatlerde içilmeli? Diyetisyen Ömer Can Yorulmaz doğru kahve tüketimi saatleri hakkında bilgiler paylaştı.

Kadin 03-02-24 13:47

Kahve nasıl yazılır? Kahve mi kaave mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk Dil Kurumu Yazım Kuralları Kılavuzu ile güncel çevrim içi sözlüğüne başvurulduğu zaman yabancı kökenli kelimelerin dilimizdeki doğru yazılışları öğrenilebilir. Bu kapsamda ele alınabilen kahve kelimesi de sözlü dilde neredeyse her gün kullanılan ifadelerdendir. Bununla birlikte günlük yazışmalarda ve farklı bağlamlarda yaygın kullanılan kahve kelimesinin bazı durumlarda hatalı yazıldığı görülür. Bu nedenle kahve TDK onaylı yazılışı hakkında net bilgiler sunulması gereken kelimelerdendir.

Egitim 28-01-24 11:12

Kış aylarında metabolizmayı hızlandıracak beslenme uyarıları! Cayır cayır yağ yaktırıyor

Proteinler (et, tavuk, balık, yumurta, kurubaklagiller), yağlı tohumlar (badem, kabak çekirdeği, fındık), acı biber, kahve, yeşil çay, zencefil, kakao, sirke ve tarçın gibi gıdaların metabolizma hızını az da olsa artırmaya yardımcı olabileceğini ifade eden Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, “Ancak bu gıdaları daha çok tüketmek kilo vereceğinizi garanti etmez. Bu besinler, düzenli egzersizle birlikte kilo kaybını teşvik etmek için dengeli bir diyetin tamamlayıcısı olarak görülmelidir” dedi.

Kadin 27-01-24 15:58

Fiyatı dudak uçuklattı! Kedi tuvaletini yapıyor ve kahveyi üretiyor

Dünyanın en pahalı kahvesi luvak kahvesini içen kadın sosyal medyada gündem oldu. Kahvenin üretim aşamasını adım adım paylaşan kadın daha sonra kahveyi tattı. Bu kahve misk kedisinin (Endonezce: luwak) yediği ve sonrasında dışkıladığı kahve çekirdeklerinden üretilmektedir.

Kadin 27-01-24 11:59

Havuç topları tarifi: Havuç topları nasıl yapılır?

Çay saatlerinde ya da keyifli kahve sohbetlerinize eşlik edecek türlü atıştırmalıkları kendi mutfağınızda kolaylıkla ve çok kısa süre içinde yapabilirsiniz. Bu atıştırmalıklardan ve ikramlıklardan biri olan havuç toplarını, diyet yapıyorsanız, sağlıklı, tok tutucu özelliği bulunan ve açlık hissinizi giderecek atıştırmalıklar ya da ara öğünler olarak da tercih edebilirsiniz.

Yemek 26-01-24 23:46

Şaşırtan plan! Kahveye viagra atarak iş arkadaşlarını zehirlemeye çalıştı... Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

İngiltere'nin Dover kentindeki bir fabrikada temizlik işçisi olarak görev yapan 62 yaşındaki Karen Beale isimli kadın iki iş arkadaşını zehirlemeye teşebbüs etmekle suçlanarak tutuklandı. Temizlik personeli ofiste bulunan ve ortak kullanılan kahve makinesine viagra atarak iki iş arkadaşını zehirlemek istedi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 25-01-24 14:58

Kastamonu'da otomobilde kahve paketlerine gizlenmiş uyuşturucu bulundu

Kastamonu'da otomobilde bulunan kahve paketlerinde uyuşturucu bulundu, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 25-01-24 11:38

Mandalinalı kek tarifi: Mandalinalı kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ev partilerinin ve davetlerin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri de kektir. Meyvelerden ya da çeşitli malzemeler ile yapılabilen kek türleri, çayın ya da kahve sohbetlerinin yanında vazgeçilmez bir eşlikçi olarak kabul edilir. Siz de kokusu tüm evi saracak lezzetli bir kek yapmak istiyorsanız taze mandalinalardan yapacağınız kek ile dikkatleri üzerinize çekerek övgüler alabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:00

Dondurma kurabiye tarifi: Dondurma kurabiye nasıl yapılır?

Hem çocukların hem yetişkinlerin sevdiği birçok tatlı ve tuzlu kurabiye çeşidi çay saatlerinde, kahve sohbetlerinde en çok tercih edilen lezzetlerden biridir. Farklı malzemelerle, birkaç dakika içinde ya da birkaç aşama uygulanarak yapılabilen birçok kurabiye türü vardır. Adını şeklinden alan dondurma kurabiye de bu kurabiye türleri arasında yer alır.

Yemek 24-01-24 18:25

Kahve içen herkesin bilmesi gereken kritik nokta! Bu şekilde içmek faydalıymış

Kahve güne daha zinde başlamak için tercih edilen içeceklerden biri. Dünyada en çok tüketilen içeceklerden biri olan kahveyi tüketmeden önce bilmeniz gereken kritik noktayı haberimizde derledik.

Kadin 23-01-24 16:00

'O ağaçların yanında yetiştiği için çikolata tadı var! Tokluk hissi veriyor' Konya'da artık çok sık tüketiliyor

Konya’da kahveye ilgi gün geçtikçe artıyor. Konyalıların eskiden sadece Türk kahvesi içtiğini söyleyen kahveci Fatih Tosun, şu anda dünya kahvelerine de ilginin arttığını söyledi. Dünya kahvelerinin belli başlı sağlık sorunlarına iyi geldiğini söyleyen Tosun "Mocha kahvesi bu yüksek rakımda yetişen bir kahve türü. Kakao ağaçlarının yanında yetişiyor. İster istemez kakao ağaçlarından çikolata tadı almış oluyor. İnsana tokluk hissi veriyor." dedi.

Haber 22-01-24 12:44

Kahve severlerin vazgeçilmezi! İşte en çok tercih edilen kahve çeşitleri

Hayatımızda önemli bir yer tutan kahve; sohbetlerin, dostlukların ve keyifli anların vazgeçilmez parçası olan bir içecek. Zamanla dünya çapında popülerleşen farklı kahve çeşitleri ve demleme yöntemleriyle birlikte kahve deneyimimiz daha da zenginleşti. Bu listemizde espressodan filtreye, Türk kahvesinden granül kahveye en sevilenleri sizler için bir araya getirdik. Damak zevkinize en uygun kahveyi keşfetmek istiyorsanız, gelin en çok satan 10 kahve çeşidine birlikte göz atalım.

Yemek 19-01-24 13:29

Notebook, akıllı saat, kahve makinesi ve dahası! 19 Ocak BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

Sevilen markaların kaliteli ürünlerine uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz BİM'in 19 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'na mutlaka göz atmalısınız. BİM'in bu haftaki aktüel indirim kataloğunda herkesin ihtiyacına uygun ürünler yer alıyor ve indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte 19 Ocak BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri!

Haber 18-01-24 17:12

Sosyal medya fenomeni Arabella Chi'den cesur 'kahve keyfi' pozu! Gömleğinin içine hiçbir şey giymedi... Yetmedi iç çamaşırı altıyla poz verdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur pozları sayesinde 1 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Arabella Chi geleneğini bozmadı ve hayranlarının karşısına yine son derece cesur bir kıyafet seçimiyle çıktı. Fenomen isim beyaz gömlek ve iç çamaşırı altıyla poz veren Chi hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı.

Trend 18-01-24 14:14

Kovulduğunu öğrenince öfkeden deliye döndü! Patronuna saldırıp ortalığı birbirine kattı... Kavga anları saniye saniye kamerada...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Atlanta bölgesindeki bir havalimanında bir kahve dükkanı çalışanı işten kovulduğunu öğrenince ortalığı birbirine kattı. Öfkeden deliye dönen kadın olay yerine polislerin gelmesinden önce patronuna saldırdı. O anlar müşteriler tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Trend 17-01-24 10:57

BİM'e Türk kahve makinesi geliyor! BİM 12 Ocak 2024 Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu burada!

BİM 12 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da elektronik, moda, ev yaşam ve daha pek çok kategoride uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı katalog, alışveriş severlerin radarına çoktan girdi. BİM Aktüel Ürünler Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız işte detaylar!

Haber 11-01-24 15:50

Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar! Savunması 'pes' dedirtti: 'Suç olduğunu bilmiyordum'

Bursa’da özel okulda yabancı dil öğretmeni olarak çalışan S.Y. (38), sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği kız öğrencisi Ö.K.'ya (14) cinsel istismarda bulundu. Ö.K.'nin ailesi, S.Y.’nin kızlarına cinsel istismarda bulunduğunu, cinsel içerikli fotoğraflar gönderdiğini belirledi. S.Y., ‘cinsel istismar’dan 10 yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan ise 2,5 yıl olmak üzere toplam 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 10:59

Kız arkadaşının kahve bardağındaki gülücüğü görünce öfkeden deliye döndü! Tişörtünü çıkarıp baristayı yumruklarla yere serdi

İstanbul'da müşterisinin bardağına gülücük çizdiği öne sürülen barista neye uğradığını şaşırdı. Müşterinin erkek arkadaşı, bardaktaki gülücük sembolünü görünce küplere bindi, tişörtünü çıkarıp baristaya saldırdı. Yumrukların havada uçuştuğu anlar kameraya yansıdı.

Haber 10-01-24 14:24

Çok satan Philips HD7462/20 Filtre Kahve Makinesi'ni sizin için denedik

Kahve tutkunlarının favori içecekleri arasında yer alan filtre kahve, içerdiği yüksek antioksidanla sağlıklı bir içecek alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Siz de filtre kahve tüketmeyi seviyorsanız, dışarıda bir ay boyunca kahveye vereceğiniz paraya bir ömür kullanabileceğiniz kaliteli bir filtre kahve makinesi alarak hem bütçenize katkı sunabilir hem de evde 7/24 kahve keyfi yaşayabilirsiniz. Sizin için piyasadaki en sevilen ve çok satan Philips HD7462/20 Kahve Makinesi'ni denedik.

Haber 08-01-24 16:21

Özcan Deniz eşinin falına baktı: Yeni yılda Samar Dadgar'ı şunlar bekliyor...

'Kızıl Goncalar' dizisinin ünlü oyuncusu Özcan Deniz eşi Samar Dadgar 'ın kahve falına baktı. Ünlü şarkıcının eşi o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Magazin 31-12-23 14:15

Sebzeli pankek tarifi: Sebzeli pankek nasıl yapılır?

Amerika’dan tüm dünyaya yayıldığı bilinen pankek genel olarak kahvaltıda, bal, reçel ya da sürülebilir çikolata gibi tatlılarla birlikte tüketilir. Ancak dünyayı saran ve her bir ülkenin farklı bir tat kattığı pankek Türk mutfağında sebzeli olarak da yapılabilir. Kahvaltılarda diğer malzemelere eşlik edecek ya da çay ya da kahve ile tüketilebilecek sebzeli pankekler yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimize bir göz atabilirsiniz.

Yemek 29-12-23 00:52