Yeşilçam Haberleri

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer fotoğraflarından sonra şimdi de şarkılarını satışa çıkardı!

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söyleyerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. 'Geçinemiyorum' diye isyan eden ünlü isim şimdi de şarkılarını satışa sundu.

Magazin 15-03-2024 08:10

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır tabutun başından ayrılmadı

Kapıcılar Kralı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş filmlerin yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayatını kaybeden Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Keskiner'in cenazesinde Kadir İnanır zor anlar yaşadı.

Magazin 14-03-2024 18:09

Sessiz sedasız evlendi! Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan'ın düğün detayları ortaya çıktı

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Evlilik haberiyle çok konuşulan Banu Alkan'ın düğün detayları ortaya çıktı.

Magazin 14-02-2024 12:49

Yeşilçam'da fırtınalar estirmişti! Sibel Turnagöl son hali ve yeni mesleğiyle sosyal medyada gündem oldu! Bakın şimdi ne yapıyor

Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında yer alan usta oyuncu Sibel Turnagöl 16 yaşında mankenlik yapmaya başlamış ve 'Mankenler Kraliçesi' olarak tanınmıştı. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam süren Turnagöl şimdi de son hali ve yeni mesleğiyle gündem oldu.

Magazin 03-02-2024 15:51

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer faturalarını ödeyebilmek için yardım istemişti! Bakanlık harekete geçti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabı ile büyük bir ün kazanan eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde sıkıntılı günler yaşıyor. Elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için takipçilerinden yardım isteyen Serpil Örümcer için Bakanlık harekete geçti.

Magazin 18-01-2024 13:35

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer'in son hali yürek sızlattı! Faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde zor günler yaşıyor. Yıllardır sıkıntılı bir hayat mücadelesi veren Örümcer, son olarak elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi. Serpil Örümcer'in son hali yürekleri sızlattı.

Magazin 17-01-2024 15:15

Yeşilçam'ın tescilli güzeli Aydan Şener'den bomba ihanet itirafı! 'Aldatılmayan kadın yok' sözleri olay oldu

1981 Türkiye güzeli seçildikten sonra Çalıkuşu, Mühürlü Güller ve Yüzleşme gibi sayısız dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Aydan Şener yıllar sonraki ihanet itirafıyla gündem oldu. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Şener ' Aldatılmayan kadın yok' sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 11-01-2024 16:26

Ayşen Gruda'ın kızı Elvan Gruda kimdir, neden öldü? Elvan Gruda'nın hastalığı neydi? 55 yaşında hayatını kaybetti

Ayşen Gruda'ın kızı Elvan Gruda hayatını kaybetti. Konuya ilişkin açıklama Film-San Vakfı tarafından yapıldı. Ayşen Gruda 23 Ocak 2019, Yılmaz Gruda ise bu yıl 25 Temmuz'da hayata gözlerini yummuştu. Peki, Elvan Gruda kimdir, neden öldü? İşte Yılmaz Gruda ve Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda hakkında merak edilenler...

Magazin 25-12-2023 06:47

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozuyla adından söz ettirdi

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Serpil Çakmaklı yıllara meydan okuyor. Bir dönem Nihat Doğan ile hakkında çeşitli iddialarla anılan Serpil Çakmaklı bakımını eksik etmiyor. Ünlü oyuncu cilt bakımı sonrası son halini paylaştı.

Magazin 17-12-2023 11:40

Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yılmaz Atadeniz hayatını kaybetti

Türk sinemasına yıllarca emek veren ünlü yönetmen Yılmaz Atadeniz yaşamını yitirdi. Atadeniz 91 yaşındaydı.

Magazin 13-12-2023 14:25

Selda Alkor'dan bomba sözler! Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sını hedef aldı: Bana itici gelmiştir

Oyuncu Selda Alkor, Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit’ten oluşan Dört Yapraklı Yonca hakkında söylediği sözlerle gündem oldu. Alkor'un yıllardır kullanılan bu kalıba itirazı bakın neden...

Magazin 11-12-2023 11:48

Gülşen Bubikoğlu doğum gününü kutladı! Yeşilçam'ın güzeli yıllara meydan okuyor

Cüneyt Arkın ve Tarık Akan ile oynadığı yapımlarla hafızalara kazınan Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu 69. yaşını kutladı. Şimdilerde gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Bubikoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de bir dönem rüzgar gibi esen Bubikoğlu, güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 06-12-2023 14:09

Yeşilçam’ın paylaşılamayan güzeliydi... Çiçek Abbas'ın yıldızı Pembe Mutlu'nun son halini görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Çiçek Abbas, Davaro ve Mavi Mavi gibi birçok yapımda rol alan ve güzelliğiyle dikkat çeken Pembe Mutlu, uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü ismin son halini görenler tanıyamıyor. Pembe Mutlu'yu gören herkes 'Yıllar hiç acımamış' yorumunu yaptı.

Magazin 01-12-2023 08:25

Kadir İnanır için 'Kadir de kimmiş' demişti! Yeşilçam'ın sayılı güzellerinden Harika Değirmenci yıllar sonra görüntülendi! Gören şaştı kaldı

Yeşilçam'ın en güzel kadınları arasında yer alan Harika Değirmenci yıllar sonra görüntülendi. Yeşilçam dönemi Türk sinemasının en aranan isimleri arasında yer alan Değirmenci, yıllardır ekranlardan uzak yaşıyordu. Duayen oyuncu son haliyle şaşırttı.

Magazin 24-11-2023 20:49

Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Ergin Duru hastaneye kaldırılmıştı! Entübe edildi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Cerrahpaşalı Hüseyin karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ergin Duru geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Yeşilçam'ın emektar oyuncusundan kötü haber geldi. Ergin Duru kaldırıldığı hastanede entübe edildi.

Magazin 22-11-2023 15:03

Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın'dan üzen haber! Hastaneden paylaşım yaptı

Yeşilçam’da yer aldığı sayısız filmle hafızalara kazınan Filiz Akın hastaneden paylaşım yaparak sevenlerini üzdü. Türk sinemasının en sevilen isimlerinden biri olan Akın son halini paylaştı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Filiz Akın’a ünlü isimlerden destek yağdı.

Magazin 22-11-2023 08:32

Yeşilçam’ın tonton dedesi Nubar Terziyan bakın kim çıktı! Meğer ünlü şarkıcının dayısıymış! Duyanlar inanamadı

Yeşilçam filmlerinde canlandırdığı iyi kalpli karakterler ve gülümseyen yüzüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Nubar Terziyan rol aldığı sayısız filmle hafızalarımızdan hiç silinmedi. Terziyan hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Terziyan'ın en az kendisi kadar ünlü bir yeğeni olduğunu ilk kez duyanlar çok şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 21-11-2023 16:24

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'nın kızının mesleği çok şaşırttı! Elinde silahla poz verdi

Yeşilçam’da sayısız filmde rol alan ve güzelliği ile hafızalara kazınan Ahu Tuğba’nın son hali sık sık gündem oluyor. Adeta yıllara meydan okuyan başarılı ismin kızı gündem oldu. Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin annesine olan benzerliğiyle dikkat çekti. Calvin’in mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 14-11-2023 10:25

Yeşilçam'a damga vurmuştu! Oyunculuğu bırakan Tolga Savacı'nın yeni mesleği şoke etti

1980'lerde yakışıklı bir delikanlıyken Yeşilçam'a damga vuran Tolga Savacı rol aldığı sayısız filmle hafızalarımıza kazındı. Sinemadan sonra televizyondan da tanıdığımız Tolga Savacı bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. 2015 yılında yazar Nermin Bezmen ile hayatını birleştiren ve ABD'ye yerleşen Tolga Savacı bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 06-11-2023 17:33

Aile Şerefi'nin zengin çocuğu Oktay'ın son hali şaşırttı! Eriş Akman'ı gören tanıyamadı

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Aile Şerefi'nde 'Kötü Çocuk Oktay' karakterine usta oyuncu Eriş Akman hayat veriyordu. Filmin zengin ve şımarık çocuğunu canlandıran senarist, yapımcı ve oyuncu Eriş Akman'ın son hali gündem oldu.

Magazin 05-11-2023 15:05

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Itır Esen sağlık durumunu açıkladı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Itır Esen bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. “Geri döndüm” diyen Esen son sağlık durumunu açıkladı. Usta oyuncuya ünlü isimlerden de destek yağdı.

Magazin 31-10-2023 14:12

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan son halini paylaştı! Sağlık durumunu açıkladı

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Bahar Öztan, Şaşkın Milyoner, Ortadirek Şaban, Doktor Civanım gibi filmlerle hafızalara kazındı. Sayısız filmde rol alan Türk sinemasının gamzeli güzeli Öztan kansere yakalandığını duyurmuştu. Ünlü isim son halini paylaştı.

Magazin 30-10-2023 13:08

Korkusuz Korkak'ın güzeller güzeli hemşiresiydi! Ayşin Atav'ın son halini görenler gözlerine inanamadı

Bir dönemin efsane filmlerinden Korkusuz Korkak'ın oyuncuları arasında başarılı oyuncu Ayşin Atav da yer alıyordu. Filmde hemşire Sevil karakterine hayat veren Ayşin Atav hem güzelliği hem de başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyordu. Aradan geçen yıllardan sonra Ayşin Atav'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 17-10-2023 20:31

Mankenler kraliçesiydi! Yeşilçam efsanesi Bahar Erdeniz’in oğlu bakın kim çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

1971 yılında mankenler kraliçesi seçilen Bahar Erdeniz Yeşilçam filmleriyle hafızalarımıza kazındı. Şimdilerde 73 yaşında olan ünlü isim zaman zaman son haliyle gündem oluyor. Tarık Akan ve Kadir İnanır gibi usta isimlerde başrolde oynayan Erdeniz’in oğlu da kendisi gibi oyuncu çıktı. Ünlü ismin oğlunun kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 16-10-2023 17:28

Evlilik dışı 2 kızı olduğu ortaya çıkmıştı! 36 yıllık sırda yeni detay! Meğer Metin Akpınar'ın torunları da varmış

Yeşilçam'daki sayısız filmiyle hafızalara kazınan Metin Akpınar'ın evlilik dışı iki kızı olduğu ortaya çıkmıştı. İkiz kızlarıyla ilgili yazılı açıklama yapan Akpınar "Sadece bir gece beraberliğim oldu" diyerek yaşananları kabul etti. Usta oyuncunun iki tane de torunu olduğu ortaya çıktı.

Magazin 14-10-2023 11:07

Yeşilçam'ın gamzeli güzeliydi! Dördüncü kez kansere yakalanan Bahar Öztan sevenlerinden dua istedi

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Bahar Öztan, Şaşkın Milyoner, Ortadirek Şaban, Doktor Civanım gibi filmlerle hafızalara kazındı. Sayısız filmde rol alan Türk sinemasının gamzeli güzeli Öztan, geçtiğimiz mart ayında dördüncü kez kansere yakalandığını duyurmuştu. Tedavisi devam eden 61 yaşındaki oyuncu, hastane odasından fotoğraf paylaşarak sevenlerinden dua istedi.

Magazin 07-10-2023 17:23

Yeşilçam'ın yıldızı Engin Koç son haliyle şaşırttı! Çıplak pozu sorulunca bakın ne dedi

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Engin Koç oyunculuk ve mankenlik kariyeri ile bir döneme damga vurmuştu. Hülya Avşar, Serpil Çakmaklı, Harika Avcı ve Banu Alkan gibi isimlerle kamera karşısına geçen Engin Koç'un son halini görenler çok şaşırdı. Ünlü isim çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 06-10-2023 14:00

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Suna Yıldızoğlu'nun kızı bakın kim çıktı! Meğer kendisinden de ünlüymüş

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Suna Yıldızoğlu Tarzan Rıfkı, Sokaktaki Adam, Petrol Kralları, Yıkılmayan Adam filmleri ile hafızalara kazındı. Kemal Sunal ile başrollerini paylaştığı filmlerle adından söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle zaman zaman gündem olan Suna Yıldızoğlu'nun kızı da çok ünlü bir oyuncu çıktı.

Magazin 03-10-2023 00:11

Genç kızların rüyasıydı! Usta oyuncu İzzet Günay'ı görenler tanıyamadı! 'Yıllar acımamış'

Türk sinemasının yakışıklı simalarından İzzet Günay son görüntüsüyle gündem oldu. Yeşilçam'daki filmleriyle genç kızların rüyası olan ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Günay'ı görenler tanıyamadı.

Magazin 01-10-2023 20:14

Sırra kadem basmıştı! Yeşilçam'ın kıvırcık Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali sosyal medyada gündem oldu! 'Yıllar acımamış'

Ertem Eğilmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Yeşilçam'ın efsane filmi Gülen Gözler'de hayat verdiği Hasret rolüyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Lale Ilgaz ünlü olduktan sonra adeta sırra kadem basmıştı. Şimdilerde 63 yaşında olan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Görenler 'Yıllar acımamış' yorumunda bulundu.

Magazin 29-09-2023 16:35

Gülüşüyle ünlüydü! Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği herkesi şaşırttı

Yeşilçam'ın efsane yapımlarından biri olan Hababam Sınıfı'nda hayat verdiği Bacaksız rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuncay Akça gülüşleriyle ünlüydü. Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen ve Münir Özkul gibi Yeşilçam'ın usta sanatçılarıyla birlikte Hababam Sınıfı filminde rol alan çocuk oyuncu şimdilerde 59 yaşında. Oyunculuğu bırakan ünlü isim bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 27-09-2023 08:17

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Sevtap Parman güzelliğiyle yıllara meydan okuyor! Son hali şaşırttı

Yeşilçam oyuncuları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. Bir dönemin aranan güzellerinden olan Sevtap Parman yıllar sonra ortaya çıktı. Usta oyuncu, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. Parman'a 'Güzellik bu olsa gerek' gibi yorumlar geliyor.

Magazin 22-09-2023 20:30

Kemal Sunal filmlerinin vazgeçilmez ismiydi! Ali Şen’in kızı bakın kim çıktı, duyan şaşırdı

Kemal Sunal'ın başrolde olduğu Sakar Şakir de dahil olmak üzere komediden drama, 290 kadar filmde rol alan usta oyuncu Ali Şen'in kızı da ünlü çıktı. Merhum sanatçının kızının kim olduğunu ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 22-09-2023 09:33

''Göster ama elletme'' repliğiyle hafızalara kazınmıştı! Yeşilçam'ın yıldızı Mürüvvet Sim'in oğlu bakın kim çıktı

Neşeli Günler filmindeki ''Göster ama elletme'' repliğiyle hafızalara kazınan usta oyuncu Mürüvvet Sim; Yaz Bekarı, Evcilik Oyunu, Yumurcak Veda, Sev Kardeşim, Bitirimler Sosyetede, Avanak, Cevriyem, Bizim Kız ve Gol Kralı gibi çok sayıda filmde rol aldı. Yeşilçam tarihine adını altın harflerle yazdıran usta oyuncunun oğlu ise kendisinden daha ünlü çıktı.

Magazin 20-09-2023 13:42

Yeşilçam'ın kötü adamı Bilal İnci'nin torununu görenler çok şaşırdı! Akasya Durağı'nın yıldızı çıktı

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Bilal İnci hayat verdiği kötü adam karakterleri ile hafızalara kazınmıştı. Usta oyun Kemal İnci’nin kardeşi olan Bilal İnci’nin torunu da çok ünlü bir isim çıktı. Akasya Durağı’nın yıldızını görenler çok şaşırdı.

Magazin 19-09-2023 15:03

Yeşilçam filmlerinin aranan ismiydi! Oğlu bakın kim çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Sezercik, Babacan, Bekçiler Kralı, Deli Kan, Gülen Adam, Garip, Tarzan Rıfkı, Kiracı, Ortadirek Şaban ve Kapıcılar Kralı gibi birçok Yeşilçam filminde yer alan usta oyuncu Ekrem Dümer yer aldığı bu filmlerle hafızalara kazınmıştı. Bundan 23 yıl önce aramızdan ayrılan usta oyuncunun oğlunun kim olduğu ortaya çıktı. Dümer'in oğlunun çok ünlü bir isim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 08-09-2023 14:14

Yanıyorsun Fuat abi repliği ile hafızalara kazınmıştı! Yeşilçam'ın yıldızı Ünal Gürel'in oğlu da tanıdık çıktı

Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı 1977 yapımı komedi filmi Sakar Şakir'de hayat verdiği Gardrop Fuat karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ünal Gürel filmdeki "Yanıyorsun Fuat abi" repliği ile dillere pelesenk olmuştu. Kemal Sunal ile başrolünü paylaştığı bu filmle geniş kitleler tarafından tanındı. 2002 yılında aramızdan ayrılan usta oyuncunun oğlu da kendisi gibi ünlü bir isim çıktı. Ünal Gürel'in oğlu bakın kimmiş...

Magazin 05-09-2023 11:32

Yeşilçam'ın yıldızı Emel Sayın'ın nostalji paylaşımı sosyal medyayı salladı! 'Meğer ne güzelmişim' deyince yorum yağdı

Yeşilçam'ın ve Türk müziğinin efsane isimlerinden Emel Sayın, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Takipçilerini yıllar öncesine götüren sanatçının gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 04-09-2023 17:31

Yeşilçam'ın 'Şeytan'ı Canan Perver'in son hali ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Yeşilçam'ın Hollywood uyarlaması 'Şeytan' filminde, içine şeytan kaçan Gül adlı karakteri Canan Perver canlandırıyordu. Aradan geçen yıllardan sonra değişime uğrayan Canan Perver'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 02-09-2023 16:45

Yeşilçam'ın aranan kötülerindendi! Suzan Avcı yıllar sonra ortaya çıktı, görenler tanıyamadı! Ahlar tutmuş

Yeşilçam yıldızları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. Mürüvvet Sim, Aliye Rona, Hikmet Gül ve Leyla Sayar gibi isimlerin yanı sıra Suzan Avcı da kötü kadınlar listesinde yer alıyor. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 26-08-2023 22:21

Züğürt Ağa'nın güzeller güzeli Kiraz'ıydı! Nilgün Nazlı'nın son hali sosyal medyada gündem oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Züğürt Ağa'da hayat verdiği Kiraz karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nilgün Nazlı ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Züğürt Ağa filmindeki saflığı ve güzelliğiyle dikkat çeken Nilgün Nazlı çok az filmde rol almasına rağmen unutulmadı. Nilgün Nazlı'nın son hali sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 26-08-2023 17:13

Yeşilçam'dan bir çınar daha gitti! Artist Ahmet lakaplı Ahmet Cengiz hayatını kaybetti

"Umudumuz Şaban", "Nerede O Eski Günler", "Islak Mendil", "Kara Gurbet" ve "Dokunmayın Dünyama" gibi filmlerdeki performansıyla hafızalara kazınan Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Ahmet Cengiz hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Magazin 25-08-2023 14:51

Yeşilçam'ın güzeller güzeli Fatma Karanfil bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş! Her yaşı ayrı güzel

Yeşilçam yıldızları zaman zaman gündem olmaya devam ediyor. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan isimler arasında Fatma Karanfil de bulunuyor. Yeşilçam'ın sayılı güzelleri arasında yer alan usta oyuncu adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 24-08-2023 21:07

Yeşilçam efsanesi Türkan Şoray'ın estetiksiz hali çok şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Al Yazmalım, Dila Hanım, Kara Gözlüm gibi başarılı filmlerle hafızalara kazınan Türkan Şoray, Türk sinemasının devlerinden biri. Unutulmaz sanatçılar arasında yer alan ve oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de büyük beğeni toplayan Şoray’ın estetiksiz halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 23-08-2023 09:37

Yeşilçam’ın cesur kadını Yaprak Özdemiroğlu'nu bir de şimdi görün! Son haline yorum yağdı

Atıf Yılmaz'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 1983 yapımı Türk filmi Şekerpare, filmiyle hafızalarımıza kazınan Yaprak Özdemiroğlu, son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Sanatçı Atilla Özdemiroğlu'nun da kızı olan Yaprak Özdemiroğlu'nun yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı. Şimdilerde 60 yaşında olan ünlü ismi görenler 'Hala şekerpare' yorumunu yaptı.

Magazin 21-08-2023 17:19

Yeşilçam'ın tescilli güzeli Aydan Şener’in kızı bakın kimmiş! Meğer Medcezir'in yıldızıymış

1981 Türkiye güzeli seçildikten sonra Çalıkuşu, Mühürlü Güller ve Yüzleşme gibi sayısız dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Aydan Şener yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık gündem oluyor. Göz alıcı güzelliğiyle kendine hayran bırakan 60 yaşındaki Aydan Şener'in kızı da kendisi gibi oyuncu çıktı. Aydan Şener'in kızı meğer bir döneme damga vuran Medcezir dizisinde rol almış.

Magazin 17-08-2023 11:10

Hakaretlere dayanamayıp ülkeyi terk etmişti! Yeşilçam'ın kötü adamı Bilal İnci'nin kızı bakın kim çıktı

Yeşilçam'ın kötü adam rollerinde hep karşımıza çıkan Bilal İnci, 1964 yılında başladığı oyunculuk kariyerine sayısız dizi ve film sığdırdı. Yer aldığı projelerde gaddar karakterlere hayat veren İnci, seyircilerden gelen olumsuz tepkilere dayanamayarak bir süre oyunculuğa ara vermiş ve ülkeyi terk etmişti. Usta oyuncunun kızı da kendisi gibi ünlü çıktı. Bilal İnci'nin kızının kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-08-2023 17:19

Yeşilçam efsanesi Sakar Şakir'in Marmara Kazım'ının oğlu da çok ünlü çıktı! Bakın kimmiş

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Sakar Şakir'de Marmara Kazım'a hayat veren Macit Flordun bu rolüyle hafızalara kazındı. Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı filmdeki oyunculuğu çok beğenilen Macit Flordun'un oğlu da çok ünlü bir oyuncu çıktı.

Magazin 08-08-2023 11:07

Yeşilçam efsanesi Hikmet Gül'ün kızı bakın kim çıktı! Meğer çok ünlüymüş

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olan Hikmet Gül hayat verdiği kötü kadın tiplemesiyle hafızalara kazındı. Genellikle gaddar karakterleri canlandıran Gül sayısız filmde rol aldı. Usta oyuncunun kızının kim olduğunu duyanların ise ağızları açık kaldı.

Magazin 02-08-2023 07:58