Yumurta Suyu Haberleri

İsviçre ‘aşırı bor içeriyor’ demişti: Beypazarı'ndan sonra bir açıklama da maden suyu üreticilerinden!

İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu, Beypazarı Maden Suyu’nun içerisinde yüksek miktarda bor bulunduğu ve tüketilmemesi gerektiği uyarısında bulundu. Beypazarı markasının ardından bir açıklama da Türkiye Maden Suyu Üreticileri Derneği'nden geldi.

Finans 2024-04-18 17:22:51

Yıllarca sessizliğini koruyup sosyal medyadan itiraf edince tepkilerin odağına yerleşti! 17 yıldır eşimin ikiz kardeşine aşığım

İsmini açıklamadan sosyal medyadan itirafta bulunan bir adam adam yıllardır eşinin tek yumurta ikizi olan kız kardeşine aşık olduğunu söyleyince tepkilerin odağına yerleşti. İtirafıyla dikkatleri üzerine çeken adam 23 yıllık evliliğinde en küçük çocuğunun doğumundan sonra eşinin kız kardeşine ilgi duymaya başladığını ifade etti.

Trend 2024-04-17 10:28:35

Limonun bilinmeyen kullanım alanları! Bu 5 faydasını duyan şaşırıyor

Limon, mutfakta sıkça kullanılan bir malzeme olarak bilinir. Birçok kişi limonun başka kullanım alanlarından haberdar değil. Limon, temizlikte oldukça etkili bir malzeme olarak kullanılabilir. Özellikle limon suyu, doğal bir temizleyici ve dezenfektandır. Evde yüzeyleri temizlerken veya banyo malzemelerini parlatırken limon suyu kullanmak, kimyasal içeren temizlik ürünlerinden kaçınmanın doğal bir yoludur. Ayrıca, limon suyu, kötü kokuları gidermek için de kullanılır.

Kadin 2024-04-16 10:59:59

Yanlış biliniyormuş! Yıllarca sağlıksız olarak bilinen bu besinlerin faydalı olduğu ortaya çıktı

Yumurta, kahve ve patates zararlı olduğu düşünülen yiyecekler arasında yer alıyor. Ancak sağlık uzmanlarına göre bu besinler zararlı olmanın aksine fayda sağlıyor.

Kadin 2024-04-15 11:11:41

Diğer Haber Etiketleri

İsviçre Bor Beypazarı maden suyu sosyal medya ilişki sorunları ikiz bebek mon limon kahve yumurta patates bayram tatili Ramazan Bayramı tiktok çamaşır suyu baklava zeytinyağı Zam Manisa cenaze töreni Göçük Trabzon Su tasarrufu Belçika bitkiler Pirinç bitki Adana kulak tıkanıklığı kulak tıkanıklığı nasıl açılır kulak tıkanıklığı nasıl geçer kulak tıkanıklığı neden olur kulak tıkanıklığına ne iyi gelir kulak tıkanması Çorum çorum belediyesi Denizli Erzincan ceviz suyu neye iyi gelir tarif tarifi tuzlu yiyecekler Ramazan Ramazan menüsü yulaf lapası poşe yumurta tarifi Avokado pratik sahur tarifleri sağlıklı beslenme Sahur Ekrem İmamoğlu Elazığ çılbır çılbır tarifi börek alara Sebze iftar eo kiraz sapı kilo yağ Muğla faydaları nelerdir Pamukkale Bursa Termal çamur İnegöl Uludağ doğa koruma ve milli parklar hayvan süs havuzu Pakistan şifacı kenan taş YouTuber çeşme su Göz buzdolabı sağlıklı yaşam mutfak tüyoları antalya Alanya deniz sahil mart Marmara Denizi deniz suyu Plankton alg turgut altinok Ankara Seçim 2024 Fitness isim isimleri sevgi bebek ikiz üçüzler Fransa Çiftçi macron Aydın damarlar Diyetisyen diyet şeker tuz taze terbiyeli tavuk terbiyeli tavuk suyu çorba nasıl yapılır terbiyeli tavuk suyu çorbası tarifi tavuk suyu çorba faydaları tavuk suyu çorba tarifi tavuk suyu çorba tarifi terbiyeli tavuk suyu çorba terbiyeli terbiyeli tavuk suyu çorbası bağışıklık

'Eğer o olmadan yola çıkılırsa...' 150 bin TL'ye mal olabilir! Bayram tatiline çıkacakları uzmanı uyardı

9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla uzun yola araçlarıyla çıkacak olan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan oto bakım ustası Hasan Balta, “Araçta motor suyu olmadan yola çıkılırsa 150 bin TL’lik masraf kapıda olur” dedi.

Haber 05-04-24 13:31

Su basan dairesinde dans gösterisi yaptı! TikTok'tan paylaşınca sosyal medya kullanıcıları 'kanalizasyon suyu' endişesi yaşadı

TikTok'ta su basan dairesinde dans eden bir kadının yaptığı paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Kullanıcılar daireyi basan suyun kanalizasyon suyu olduğuna dair endişelerini dile getirdikten sonra gönderiye yorum yağdı.

Trend 05-04-24 09:56

Temizlik günlerinin olmazsa olmazı en iyi çamaşır suyu önerileri

Temizlik denince akla gelen ilk ürünlerden biri olan çamaşır suyu, evde mutfak ve banyo gibi alanlarda kullanılıyor. Mikrop ve bakterilerden kurtulmanın en pratik çözümü olduğu için vazgeçilmez temizlik ürünleri arasında yer alıyor. Siz de etkili temizlik için çamaşır suyu almak istiyor ancak en iyi çamaşır suyu hangisi karar vermekte zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, yüksek performansıyla maksimum hijyen sağlayan, en iyi çamaşır suyu önerilerini inceleyelim.

Haber 01-04-24 17:57

Bu da oldu: Boş baklava, dilim karpuz ve boş tosttan sonra sıra onda!

Gıdadaki yüksek fiyatlar vatandaşları zorlarken; meyve, sebze, et, süt, ekmek, yumurta başta olmak üzere neredeyse zamlanmayan ürün kalmadı. Fiyat artışlarına karşı firmalar çeşitli yöntemler uygulamaya devam ediyor. Bu kez şaşırtan uygulama zeytinyağı için geldi.

Finans 29-03-24 14:50

Alaşehir’in 120 milyonluk içme suyu yatırımı başlıyor

Alaşehir ilçe merkezinde ekonomik ömrünü tamamlayan ve zamanla deformasyona uğrayan 50 yıllık içme suyu ana isale hattında yaklaşık 120 milyon TL yatırım bedeli ile ilçe merkezinde 17 kilometrelik çelik hat döşenecek.

Yurthaber 29-03-24 14:24

Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçinin cenazesi defnedildi

Trabzon'un Hayrat ilçesinde iki gün önce içme suyu hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden Dinçer Uzunosmanoğlu'nun cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 29-03-24 13:34

Başkentte barajların aktif doluluk oranı yüzde 40,72 olarak ölçüldü

Başkente içme ve kullanma suyu sağlayan barajların, toplam doluluk oranının yüzde 47,79, aktif doluluk oranının ise yüzde 40,72 olarak ölçüldüğü bildirildi.

Yurthaber 29-03-24 12:26

Trabzon’da isale hattındaki göçükte hayatını kaybeden işçilerden İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon’un Hayrat ilçesindeki Balaban mahallesinde dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 28-03-24 13:34

Trabzon’da göçük altında kalarak hayatlarını kaybeden işçilerin kimlikleri belirlendi

Trabzon’un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi’nde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçinin kimlikleri belirlendi.

Yurthaber 27-03-24 15:24

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük! 3 işçi hayatını kaybetti... Yürek yakan görüntü

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Çok sayıda ekip olay yerine sevk edilirken, toprak altında kalan 3 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 27-03-24 15:01

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte ölü sayısı 3’e yükseldi

Trabzon’un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi’nde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi toprak altında kalarak hayatlarını kaybetti.

Yurthaber 27-03-24 14:42

Çiftçiler Brüksel'i savaş alanına çevirdi! Polise gübre sıkıp sis bombaları attılar

Belçika'da çiftçiler, Avrupa Birliği’nin (AB) tarım politikalarına karşı bir kez daha traktörleriyle Avrupa Birliği'nin de başketi olan Brüksel'e gelerek AB binalarının bulunduğu caddeleri trafiğe kapattı. Sis bombaları atan çiftçilerin polise hayvan gübresi sıkıp yumurta fırlatmasıyla ortalık savaş alanına döndü.

Haber 26-03-24 19:15

Pirinci ıslattığınız suyu sakın dökmeyin! Meğer öyle bir faydası varmış ki... Duyan şaştı kaldı

Pirinci ıslattığınız suyun dökülmesi alışılmış bir davranıştır, ancak bilmediğiniz bir şey var: Bu su, bitkiler için mükemmel bir sulama kaynağıdır. Pirinç suyu, bitkilerin ihtiyaç duyduğu besin maddelerini içerir. Bu şekilde, atık oluşumunu azaltırken aynı zamanda bitkilerinizin sağlıklı büyümesini teşvik edebilirsiniz. Sadece bir gıda artığı olarak değil, aynı zamanda bitki yetiştirme sürecinizde verimli bir şekilde kullanabileceğiniz bir kaynak olarak değerlendirilebilir.

Kadin 25-03-24 15:17

Yer: Adana! Kıskançlık krizine giren kadın duruma kovayla müdahale etti... Kıskandığı kadının başından aşağıya kovayla suyu döktü

Adana'da bir eğlence mekanında kaydedilern görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Görüntülerde kıskançlık krizine giren bir kadının duruma kovayla müdahale ettiği anlar yer aldı. Kıskandığı kadının yanına su dolu kovayla giden kadın başından aşağıya döktü. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 22-03-24 13:18

Kulak tıkanıklığı nasıl geçer, ne iyi gelir? Kulak tıkanıklığı belirtileri ve tedavisi

Kulak tıkanıklığı, günlük yaşamı oldukça rahatsız edebilen ve sıkça karşılaşılan bir durumdur. Kulak tıkanıklığı genellikle kulakta biriken kir, orta kulak iltihabı, havuz suyu, yüksek irtifa değişiklikleri veya sinüzit gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Bu durum işitme kaybına neden olabilir veya rahatsız edici bir his yaratarak kişinin genel yaşam kalitesini etkileyebilir.

Haber 21-03-24 11:03

Birbirlerinden ayırt etmek imkansız! Yatak odası da dahil her şeyi paylaşıyorlar... İkiziz ve her şeyi paylaşıyoruz

Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken ikiz kardeşler April ve Amelia Maddison itiraflarıyla gündeme geldi. İkiz kardeşler yatak odası da dahil olmak üzere her şeyi paylaştıklarını söyledi. Tek yumurta ikizleri tek bir erkeği paylaşmanın kendilerine ilginç bir deneyim kazandıracağını söyledi.

Trend 20-03-24 15:23

Çorum Belediyesi gri suyu yeniden kullanarak yüzde 50 tasarruf hedefliyor

Belediyenin bir sosyal tesisinin lavabosuna kurulan "Gri Su Tekrar Kullanım Modülü", başarılı sonuç vermesi halinde diğer tesislerde de yaygınlaştırılacak.

Yurthaber 19-03-24 14:36

3 milyarlık Denizli İçme Suyu projesi tamamlandı

Denizli’nin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, 100 bin kişiye hizmet verecek 10 bin tonluk su deposunu düzenlediği törenle hizmete aldı.

Yurthaber 18-03-24 15:11

Erzincanlılar ’ekşisu’ ile iftar açıyor

Erzincanlılar, Ekşisu Mesire Alanı’ndaki çeşmelerden akan doğal maden suyu ile iftar açıyor.

Yurthaber 18-03-24 10:06

Ceviz suyunun faydaları nelerdir? Aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

İnsan sağlığı adına önemli olan birçok farklı besin kaynağı vardır. Ceviz de bu besinler arasında yer almakla birlikte önemli bir protein deposudur. Ceviz ağacının meyveleri olarak bilinen bu besinin kendisi kadar suyu da oldukça faydalıdır. Binlerce yıldır atıştırmalık olarak da tüketilen cevizin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri, ceviz suyu için de geçerlidir. Peki, ceviz suyunun faydaları nelerdir ve aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

Haber 16-03-24 18:45

Oruç tutanları gün boyu susatmıyor! Şeften sahura özel tarifler

Sahurda genellikle tok tutan tarifler tercih ediliyor. Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 15-03-24 08:47

Gün boyu susatmıyor! Oruç tutanlar için tok tutacak sahur tarifleri... O yiyeceklerden uzak durun

Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan ise oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 14-03-24 12:49

Rakibi Murat Kurum'u taklit eden İmamoğlu: Tavuğun suyu içip yukarı bakması gibi, Allah muhafaza...

İBB'yi bir kez daha kazanmak için çalışmalarını sürdüren Ekrem İmamoğlu, rakibi Murat Kurum'u taklit etti. "Ankara'da Ekrem'e cevap verirken milletin eli titriyor" diyen İmamoğlu, son dönemde gündeme gelen eleştirilere yanıt vererek "Ekrem'in üstüne toz bile konmaz, işinize bakın" diye konuştu.

Haber 13-03-24 13:23

Elazığ’da camiler gül suyu ile yıkanıyor

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Elazığ’ın tarihi mahallesi Harput’ta bulunan camiler başta olmak üzere kent genelindeki bütün camiler gül suyu ile yıkanıyor.

Yurthaber 12-03-24 10:20

Çılbır tarifi: Çılbır nasıl yapılır?

Dünya çapında bilinen adıyla poşe yumurta ile karıştırılsa da çılbır aslında ülkemizin topraklarında 17. yüzyıldan bu yana yapılan bir lezzettir. Osmanlı saraylarında verilen ziyafetlerde de yeri olan çılbırı isterseniz siz de kendi mutfağınızda pişirebilir ve kahvaltılarda ya da diğer öğünlerde tüketebilirsiniz. İşte nefis çılbır tarifi!

Yemek 11-03-24 20:10

Yumurta böreği tarifi: Yumurta böreği nasıl yapılır?

Çok az malzemeyle ve çok kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz bir kahvaltılık tarifi arıyorsanız yumurta böreği tarifimiz tam da sizin aradığınız gibi bir tarif. Hem yapımı çok kolay hem de son derece lezzetli! Kişi sayısına göre miktarları artırabilir, istediğiniz peynir ya da sebze ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 19:17

Uzman isim sahurda tok tutan ve susatmayacak besinleri açıkladı! Çay-kahve tüketimine aman dikkat

Ramazan ayının başlamasına az bir zaman kala iftar ve sahurda tüketilebilecek en doğru besinler araştırılmaya başladı. Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.

Kadin 09-03-24 09:54

Sadece 1 haftada 4 kilo verdiren içecek! Tüm gün tüketince cayır cayır yağ yakıyor

Kilo vermek ve fazla yağlardan kurtulmak birçok insanın hedeflerinden biridir. Kilo verme sürecinizde hızlı sonuçlar elde etmek için çeşitli yöntemler denemek etkili olabiliyor. Diyetisyen Büşra Çalışkan sadece 1 haftada 4 kilo verdiren detoks suyu tarifini paylaştı. Bu karışım, tüm gün boyunca tüketildiğinde cayır cayır yağ yakmanıza yardımcı olabilir.

Kadin 08-03-24 14:25

Marmaris’in günlük su iletimi 475 tondan 730 tona yükseltildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından İl genelinde sürdürülen içme suyu çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 08-03-24 13:53

Maden suyunun faydaları nelerdir? Her gün maden suyu içersek ne olur, maden suyu zayıflatır mı?

İnsan sağlığına oldukça faydalı olan birçok farklı içecek türü bulunmaktadır. Maden suyu da bu içecekler arasında yer almaktadır. Tamamen doğal kaynaklar aracılığıyla elde edilen maden suyu, içerdiği minerallerden dolayı tam bir şifa deposu olarak da bilinmektedir. Maden suyu, yaz kış fark etmeksizin sık sık tüketilen içecek çeşitleri arasındadır. Peki, maden suyunun faydaları nelerdir, her gün maden suyu içersek ne olur ve maden suyu zayıflatır mı?

Haber 06-03-24 18:19

'Kazı yapılırken bir anda topraktan fışkırdı' Akın akın geliyorlar! Şifa bulanlar var 'Ücretsiz olmasından çok memnunuz'

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Uludağ'ın eteklerinde maden suyu kazısında bulunan termal su halkın ilgisini çekti. 15 yıldır durmadan akan kaplıca suyu nedeniyle alan adeta bir Pamukkale'ye dönüştü. Binlerce kişi ücretsiz termal ve çamur için farklı şehirlerden bölgeye akın ediyor.

Haber 06-03-24 12:05

Bartın'da nesli tehlike altındaki Kafkas şeritli semenderleri tespit edildi

Bartın'da yağmur suyu birikintisi olan süs havuzunda, nesli tükenme tehlikesi altındaki Kafkas şeritli semenderleri bulundu.

Yurthaber 06-03-24 10:15

'Çuf çuf hoca'ya değirmenin suyu bakın nereden geliyormuş! 'Çuf' sesiyle ilgili akılalmaz detay... YouTuber Ali Ertuğrul: Her yerimde benekler çıkmaya başladı

Kimine göre şarlatan, kimine göre mucizevi güçlere sahip bir şifacı... Türkiye'de çok konuşulan 'Çuf Çuf Hoca'yı Pakistan'da ziyaret eden YouTuber Ali Ertuğrul'un yayını geniş yankı uyandırmıştı. Ziyaretten sonra Kenan Taş'a konuşan Ertuğrul, "Her yerimde benekler çıkmaya başladı, hızlıca buradan ayrılmayı planlıyoruz" dedi. Ertuğrul'un anlattıkları arasında en ilgi çekici detaylardan biri, adamın "çuf" sesini nasıl çıkardığıyla ilgiliydi. Tarikatın parayı kazanma şekli de şaşkına çevirdi.

Trend 04-03-24 14:26

Çeşme İçme Suyu Projesi'nde son aşamaya gelindi

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Çeşme'nin içme suyu problemini çözecek projenin son aşamasına gelindiğini bildirdi.

Yurthaber 04-03-24 11:14

Suyu sakın böyle içmeyin! Kalbi riske atıyor! Vücutta büyük hasara yol açan o hatanın zararlarını duyan inanamıyor

Suyu içmek, vücudumuzun sağlıklı çalışması için hayati öneme sahiptir, ancak suyu yanlış bir şekilde içmek bazen beklenmedik risklere yol açabilir. Uzmanlara göre suyu ayakta içmenin vücuda birçok zararı bulunuyor.

Kadin 04-03-24 07:53
su

Yıllardır yanlış biliniyormuş: Yumurtayı sakın buzdolabı kapağına koymayın! Yumurtayı daha uzun ömürlü saklama sırrı ortaya çıktı

Yumurta, mutfaklarımızın vazgeçilmez bir parçası. Yumurtayı saklarken buzdolabı kapağına koymanın yıllarca yanlış bilinen bir uygulama olduğu ortaya çıktı. Yumurtanın daha uzun ömürlü bir şekilde saklama sırrını merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 02-03-24 07:46

Antalya’da Mart ayının ilk günü deniz keyfi! İşte o görüntüler…

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi Antalya’dan gelen görüntülere de yansıdı. Mart ayının ilk günü Antalya sahillerinde denize girenlerin görüntüleri dikkat çekti. Bölgede deniz suyu sıcaklığının 17 dereceyi geçtiği öğrenildi. İşte Antalya sahillerinden bugün gelen o görüntüler…

Haber 01-03-24 14:55

Marmara’da deniz suyu renk değiştirdi, mavi renkli parlamalar ortaya çıktı! İşte o anlar…

Marmara Denizi’nde deniz suyundaki renk değişikliği şaşkına çevirdi. Bursa kıyılarında planktonların çoğalmasıyla deniz suyu yer yer renk değiştirdi. Ortaya çıkan mavi renkli parlamalar ise böyle görüntülendi.

Haber 29-02-24 08:47

Bursa kıyılarında planktonların çoğalmasıyla deniz suyu yer yer renk değiştirdi

Marmara Denizi'nin Bursa kıyılarında, sularda bulunan ancak mikroskopla görülebilen canlıların (plankton) çoğalması sonucu mavi renkli parlamalar ortaya çıktı.

Yurthaber 29-02-24 07:31

Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok: 'Suya yüzde 50 indirim yapacağız'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde suda indirim yapılacağını söyledi. Altınok, “Şu an Ankara, en pahalı suyu tüketiyor. 31 Mart'tan sonra suda yüzde 50 indirim yapacağız. Ankara'nın suyu içilecek" dedi.

Haber 27-02-24 22:22

40 yaşındaki fitness fenomeni mükemmel fiziğinin sırrı açıkladı! Bir günde yediği yumurta sayısını duyan kulaklarına inanamadı

Instagram'da 10,8 milyon takipçisi bulunan 40 yaşındaki Gracyanne Barbosa, mükemmel fiziğinin sırrını ve günde kaç adet yumurta yediğini açıkladı. Tükettiği yumurta sayısının oldukça fazla olduğu fitness gurusu bunun formda kalmanın anahtarı olduğunu düşünüyor.

Kadin 26-02-24 15:22

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 26-02-24 13:28

Fransız Cumhurbaşkanı Macron'a çiftçilerden büyük tepki! Ortalık savaş alanına döndü... Macron istifa!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Paris Uluslararası Tarım Fuarı'na katıldı. Fransız Cumhubaşkanı, çiftçilerin yoğun protestosuyla karşı karşıya kaldı. Öfkeli çiftçiler "Macron istifa" sloganları atıp, polise yumurta fırlattı. Polis ekipleri eylemcilere biber gazıyla müdahalede bulundu.

Haber 24-02-24 17:14

Aydın’da beş ilçede 2055 yılına kadar içme suyu sıkıntısı yaşamayacak

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan ve sözleşmesi imzalanan proje ile Aydın’da beş ilçe ve mahallelerinde 2055 yılına kadar içme suyu karşılanacak.

Yurthaber 22-02-24 08:41

Diyetisyenlerden sağlıklı beslenme hakkında doğru bilinen 7 yanlış! 'Geç saatte yiyebilirsiniz, 'doğal' şeker daha iyi değildir ve yumurta kolesterolü yükseltmez...'

'Günde asla ikiden fazla yumurta yemeyin. Tam tahıllı ekmek tüketin ve beyazlardan (un, şeker, tuz) kaçının. Şekerli ve gazlı içeceklerden kaçının.' gibi beslenme kuralları yaygın olarak biliniyor. Bunlar, yıllar boyunca beslediğimiz ve optimum sağlığın anahtarı olduğuna inandırdığımız yüzlerce sözde diyet 'kuralından' sadece üçü. Ancak giderek artan kanıtlar, aslında sağlıklı bir beslenmenin çok daha basit olduğunu gösteriyor.

Kadin 20-02-24 08:26