Yumuşatıcı Haberleri

Camları uzun süre temiz tutmanın sırrı! Bu karışım camda tek bir leke bırakmıyor

Evin camlarını temiz tutmak, genellikle zaman alan ve zorlu bir iş gibi gelebilir. Bu etkili temizlik karışımı sayesinde camlarda tek bir leke kalmıyor. Bu karışım, cam temizliği için oldukça etkili olmakla beraber uygulaması da oldukça kolay. Üstelik camlarınız uzun süre temiz kalıyor. İşte temizlik ustalarının sır gibi sakladığı cam silme karışımının tarifi...

Kadin 19-11-2023 12:49

Çamaşırlarınızı çok az kullanımla yumuşacık yapacak en iyi konsantre yumuşatıcılar

Az miktarda ürün kullanımı ile çamaşırlarınızı yumuşacık yapacak bir yumuşatıcı arıyorsanız doğru yerdesiniz! Her yıkamada minimum miktarda ürün kullanarak yumuşacık çamaşırlara kavuşmanızı sağlayacak en iyi konsantre yumuşatıcı alternatiflerini listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 30-10-2023 17:22

Yumuşatıcı kullanmadan çamaşırlarınızı mis gibi kokutma yöntemleri!

Çamaşırlarınızın mis gibi kokmasını sağlamak için yumuşatıcı kullanmak yaygın bir uygulama olsa da, bazı kişiler kimyasal içeriklerden kaçınmayı tercih eder. Çamaşırlarınızı yumuşatıcı kullanmadan da doğal yollarla taze ve hoş bir kokuyla doldurabilirsiniz. Temiz içeriklerle evde çamaşırlarınızı nasıl ferah ve hoş kokulu yapabileceğinizi merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Doğal kokular ile çamaşırları güzel kokutma yöntemleri haberimizde.

Kadin 27-10-2023 10:56

Zımpara gibi sertleşen havluları yumuşacık yapan doğal çözüm! Yumuşatıcılara para vermeye son

Kimse cildini sertleşmiş havlulara silerek tahriş etmek istemiyor. Ancak havlular yıkana yıkana zaman içerisinde sertleşebiliyor. Taş gibi sertleşen havlular cildimizde çiziklere sebep olabiliyor. Sertleşen havlular nasıl yumuşatılır sorusunun tek yolunun yumuşatıcı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evde uygulayacağınız doğal yöntemle yumuşacık havlulara kavuşabilirsiniz.

Kadin 25-05-2023 16:50

Yumuşatıcı

Yumuşatıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yumuşatıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uzun süre toz almamanızı sağlayacak 2 malzemeli karışım! Evinizi mis gibi kokutacak

Bahar aylarında artış gösteren tozlar birçok kişinin alerjilerini tetikliyor. Daha sağlıklı olmak ve hijyenik bir ortamda yaşamak için düzenli olarak toz almak gerekiyor. Ancak sürekli olarak toz almak en sevilmeyen, uğraştırıcı ev işi olarak görülüyor. Mobilyalarınızın uzun süre toz tutmaması ve evinizin mis gibi kokması için oldukça kolay bir karışım bulunuyor. İşte toz tutmayan sprey tarifi...

Kadin 13-04-2023 10:36

Herkes aynı hatayı yapıyor! Havluları taş gibi sertleştiriyor

Banyoda ve mutfakta sık sık kullandığımız havlular zaman içerisinde sertleşebiliyor. Ancak sert havlular istenmeyen görünümlere sebep olurken cildin zarar görmesine yol açabiliyor. Temizlik uzmanları havluların sertleşmesinin basit hatalardan kaynaklandığını belirtiyor. Aşağıdaki hatalardan uzak durmak sertleşen havlularınızı yumuşacık yapacak.

Kadin 16-02-2023 13:41

Her gün toz almaya son! Temizlik uzmanı uzun süre toz almamanızı sağlayacak yöntemi paylaştı

Tozlu ev hem sağlık açısından solunumu rahatsız ederek alerjik reaksiyonlara sebep oluyor hem de kötü bir görünüme sebep oluyor. Ancak her gün tozlanan eşyaların tozunu almak oldukça sıkıcı ve yorucu olabiliyor. Siz de bu sorundan şikayetçiyseniz toz alırken uygulayacağınız temizlik hilesi ile uzun süre toz almadan oturabilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 15:16

Mutlaka deneyin! Çamaşırlarınızı kar gibi bembeyaz yapacak

Beyaz çamaşırların renginde zamanla kararmalar meydana gelebiliyor. Grileşmiş çamaşırlar bakımsız ve pis bir görünüme sebep oluyor. Bu görünümü düzeltmek ve çamaşırlarınızı yeni aldığınız halinden bile daha beyaz yapmak için aşağıdaki karışımı deneyebilirsiniz.

Kadin 07-07-2022 11:30

Ebeveynler için hayat kurtaracak öneriler! Yumuşatıcıyla suyu karıştırırsanız...

Ebeveynler hem çocuk büyütmek hem de sosyal yaşamı devam ettirmekte zorluk yaşayabiliyorlar. Oldukça büyük sorumluluk isteyen ebeveynlik nedeniyle birçok iş aksayabiliyor. İşleri aksatmamak, daha hızlı ve pratik davranmak adına hayat kurtarıcı tüyolar bulunuyor. Sizde daha pratik çözümler arıyorsanız bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 10-05-2022 10:06

Hem ekonomik hem kimyasal içermiyor: Ev yapımı çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı tarifleri

Evde hazırladığınız doğal ürünlerin artıları saymakla bitmiyor. Daha ekonomik, kimyasal içermiyor ve doğayı koruyor. Temizleyicilerin içindeki kimyasalların kansere sebep olabileceği, plastik ambalajlarının ise doğada yüzlerce yıl kaybolmadığı biliniyor. Ev yapımı doğal temizleyiciler ise bu açıdan oldukça masum. Kolayca hazırlayabileceğiniz doğal çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı tarifleri için buyurun yazımıza!

Haber 02-12-2021 07:50

Herkesin aradığını bulabileceği en iyi yumuşatıcı tavsiyeleri

Çamaşır yumuşatıcıları, çamaşır yıkarken deterjanlarla birlikte kullanılan vazgeçilmez ürünler arasında yer alır. Giysilerin ve nevresimlerin ilk günkü yumuşaklığını koruması için çamaşır yumuşatıcıları tercih edilir. Çamaşırların sertleşmesinin ve yapısının bozulmasının önüne geçilmesinde yumuşatıcılar büyük rol oynar. Dolayısıyla herkes en iyi çamaşır yumuşatıcı ürününe ulaşmak ister. Çamaşır yumuşatıcı önerileri verilen bu listeye göz atabilirsiniz.

Haber 22-11-2021 22:33

Çamaşırların dokusunu bozmadan yumuşacık tutmak için ipuçları

Uzun süre kullanılan kıyafet ve havlular belirli bir süre sonra sertleşerek kullanışsız hale geliyor. Sertleşen kıyafetler hem giyerken rahatsız ediyor hem de kötü dokusu nedeniyle onları daha fazla kullanmak istemiyoruz. Havlular ise sertleştiğinde cilde zarar veriyor. Oysa basit yöntemlerle çamaşırların dokusunu bozmadan yumuşacık yapmak mümkün.

Haber 18-11-2021 18:39