Yüz Yıkama Haberleri

Cilt uzmanı yüzümüzü yanlış yıkadığımızı açıkladı! Temizlendiğini sanıyoruz ama...

Cildimiz gün içerisinde yağ, kir ve makyaj nedeniyle oldukça kirlenebiliyor. Cilt temizliğini aksatmak sivilce, siyah nokta gibi problemler yaratabiliyor. Cilt uzmanı yüz yıkamada yapılan temel hatayı paylaşarak doğru yüz yıkama yöntemini açıkladı.

Kadin 14-06-2023 09:52

Cilt uzmanı yüz yıkarken en sık yapılan yanlışı açıkladı! Bu hata sivilceye sebep oluyor

Cilt bakımı yaparken gözden kaçan ufak hatalar cilt problemlerine sebep olabiliyor. Cilt uzmanı yüz yıkarken yapılan en büyük hatayı açıklayarak doğru yüz yıkama yöntemini açıkladı. İşte en sık yapılan o hata...

Kadin 26-05-2023 15:56

Cameron Diaz'ın zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan doğal güzellik sırları! Yüzümü asla yıkamam

Başarılı oyuncu ve model Cameron Diaz, 50 yaşında olmasına rağmen çok daha genç ve dinç gözüküyor. Hayranları güzel oyuncunun cilt bakımında uyguladığı uygulamaları merak ediyor. Kadınlara dayatılan genç kalma baskısı ve zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan yöntemleri hakkında konuşan Diaz'ın yüz yıkamama itirafı birçok kişiyi şaşırttı.

Kadin 23-05-2023 09:11

54 yaşındaki Jennifer Aniston yaşlanma karşıtı güzellik sırrını açıkladı! Yüzümü fazla yıkamıyorum

Jennifer Aniston, Friends dizisindeki ikonik Rachel karakteriyle arttırdığı hayran kitlesi tarafından oldukça yakından takip ediliyor. 54 yaşındaki güzel oyuncu yaşına göre çok daha genç görünüyor. Doğallıktan yana olan Jennifer Aniston, yaşlanma karşıtı cilt bakım rutinini açıkladı.

Kadin 18-04-2023 11:41

Güzellik uzmanının kırışıklıkları silip süpüren yaşlanma karşıtı bakımı! Bu doğal yağ botoks etkisi yaratıyor

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için en etkili çözümün botoks olduğu düşünülüyor. Botoksa olan ilgi arttıkça botoks etkisi yaratan doğal çözümler için yapılan araştırmalar da artıyor. Bir güzellik uzmanı yaşlanma karşıtı güzellik bakımını anlatarak botoks etkisi yaratan ve en pahalı kremlerden bile daha iyi sonuç sağlayan yağı açıkladı.

Kadin 10-04-2023 10:50

56 yaşındaki Salma Hayek botokssuz doğal yaşlanmanın sırrını açıkladı! Sabahları asla yapmadığı önemli adım...

Salma Hayek, oyunculuğu ve Hollywood standartlarına uymayın güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kadın oyunculara dayatılan güzellik baskılarından ayrı bir profil çizen Salma Hayek'in yaşlanma karşıtı sırları merak ediliyor. 56 yaşındaki Salma Hayek, doğal yaşlanmanın sırlarını paylaştı.

Kadin 05-03-2023 10:28

Yüzünü birkaç ay boyunca yıkamamanın faydaları paylaştı! Şimdiye kadar yaptığım en iyi şey

Yapılan cilt bakımları kişinin cilt yapısına göre değişim gösteriyor. Daha sağlıklı görünen sivilcesiz, gözeneksiz ve kırışık olmayan ciltler için çeşitli bakım ürünleri kullanılıyor. Ancak bazı durumlarda cilt bakımının en temeline inmek istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlayabiliyor. Yüzünü aylardır yıkamayan bir kadın bu durumun faydalarını açıkladı.

Kadin 22-02-2023 17:27

51 yaşındaki Cameron Diaz'ın şaşırtan güzellik sırrı! Bu yaşlılık karşıtı yöntem tartışma yaratıyor

Ünlülerin cilt bakımların uyguladıkları yöntemler oldukça merak ediliyor. Birçok ünlü cildini daha gergin ve genç tutmak için botoks ve profesyonel cilt bakımı yaptırıyor. 51 yaşındaki güzel oyuncu Cameron Diaz'ın ise cilt bakımında uyguladığı yöntem bildiklerinizi unutturuyor. İşte sosyal medyada oldukça konuşulan o bakım sırrı...

Kadin 21-02-2023 13:43

Yüzündeki kırışıklıkları botokssuz tamamen geçirdi! 10 yıl sonra çok daha gençleşti... Güzellik sırrı mutfakta saklı

Yaşlılığın ve zararlı alışkanlıkların en büyük sonucu olan kırışıklıkları geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Kadınlar daha gergin ve sıkı bir cilde sahip olmak için botoks gibi uygulamalar yaptırıyor. Ancak TikTok'ta güzellik sırlarını paylaşan bir kadın tamamen doğal yöntemlerle kırışıklıklarının tamamından kurtulduğunu paylaştı.

Kadin 18-01-2023 11:00

Cildinizi mahvediyorsunuz! Yüzümüzü bugüne kadar yanlış yıkamışız... Doğru çift temizleme nasıl olmalıdır?

Yüz temizliğimi cildimizin sağlığı için büyük önem taşıyor. Doğru yapılmayan cilt temizlikleri sivilce, siyah nokta ve kırışıklıklara neden olabiliyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir cilt bakım uzmanı yüzümüzü tamamen yanlış yıkadığımızı açıkladı. Yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından izlendi.

Kadin 05-01-2023 16:02

55 yaşındaki Julia Roberts botoks yaptırmadan sağladığı gençlik sırrını paylaştı! Favorisi karbonat...

Başarılı ve güzel oyuncu Julia Roberts genç yaşından itibaren güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Hafızalara kazanan Pretty Woman, Notthing Hill gibi romantik filmlerde başrol oynayan Julia, aradan yıllar geçmesine rağmen doğal güzelliğini koruyor. Yaşından çok daha genç gösteren Julia Roberts'ın botoks yaptırmadığı biliniyor. İşte Julia Roberts'ın daha genç görünmesini sağlayan güzellik sırları...

Kadin 30-12-2022 10:31

20 yaş genç gösteriyor! 71 yaşındaki kadın gençlik sırrını paylaştı... Sabahları yüzümü yıkamıyorum

Kadınlar daha genç ve sıkı görünen bir cilde sahip olmak için çeşitli bakım uygulamaları yapıyorlar. Ancak genç görünüme sahip olmak istenildiği kadar kolay gerçekleşmiyor. 71 yaşındaki bir kadın TikTok üzerinden genç görünmesini sağlayan cilt bakım sırlarını paylaştı. Paylaştığı bilgiler birçok sosyal medya kullanıcısının bildiklerini unutturacak cinsten şaşırtıcı şeyler içeriyor.

Kadin 28-12-2022 13:49

Uyanınca yüzünüzü yıkıyorsanız yanlış yapıyorsunuz! İlk yapmanız gereken...

İngiliz bir dermatolog, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Doktor, sabahları yüzünüzü yıkamadan önce mutlaka dişlerinizi fırçalamanız gerektiğini söylüyor. İnsanları sabah ve akşam rutinlerinde yaptığı yanlışların cilt sağlığı üzerinde önemli ve zararlı etkileri olabileceği yönünde uyardı.

Haber 24-09-2022 20:16