Z Kuşağı Haberleri

Cloaking nedir, Cloaking ne demek? İlişkide Cloaking ne anlama gelir?

Günümüz ilişkilerini tam olarak tanımlayabilmek için neredeyse pek çok insan bir sözlüğe ihtiyaç duymaktadır. Zira, gün geçtikçe modern ilişki terimlerine bir yenisi daha eklenmektedir. Dijital medya araçlarından ortaya çıkan bu kavramlar özellikle Z ve Y kuşağı tarafından bilinen kavramlardır. Sosyal ilişkileri derinlemesine anlamak için bu kavramları bilmek son derece önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de cloaking’dir. Peki cloaking nedir? İlişkide cloaking ne anlama gelir?

Kadin 04-03-2024 17:27

Zombieing nedir, zombieing ne demek? İlişkide zombieing ne anlama gelir?

İçinde bulunulan dönemde ilişkileri doğru tanımlamak için adeta bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun sebebi, modern ilişki terimlerinin her geçen gün artmasıdır. Sosyal medyadan bir hayli etkilenen bu kavramlar Z ve Y kuşağı arasında oldukça popülerdir. İlişkilerin içerisinde neye maruz kalındığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de zombieing’dir. Peki zombieing nedir?

Kadin 04-03-2024 17:21

Kime oy verecekler? AK Parti ve CHP'nin sıralaması... 'Z kuşağı' anketinde dikkat çeken sonuçlar

2023 seçimlerine artık sadece aylar kaldı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs tarihini işaret etmesi sonrası seçim anketleri de hareketlendi. Özellikle Z kuşağının ağırlıklı olarak hangi partiye oy vereceği merak konusu oldu. Bununla ilgili ORC Araştırma, yaptığı yeni bir anketin dikkat çeken sonuçlarını paylaştı. İşte Z kuşağının oy tercihi ve AK Parti'nin sıralaması...

Haber 19-01-2023 18:32

Herkes onların kime oy vereceğini merak ediyor! AK Parti'nin sıralaması... Z kuşağı anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı

2023 seçimlerine artık sadece aylar kaldı. Siyaset gündeminde cumhurbaşkanı adaylığı ve erken seçimle ilgili çeşitli tartışmalar devam ederken seçim anketleri de yalnızca siyasiler tarafından değil vatandaş tarafından da dikkatle takip ediliyor. Özellikle Z kuşağının ağırlıklı olarak hangi partiye oy vereceği merak ediliyor. Bununla ilgili ORC Araştırma, yaptığı yeni bir anketin dikkat çeken sonuçlarını paylaştı. İşte Z kuşağının oy tercihi ve AK Parti'nin sıralaması...

Haber 29-12-2022 18:12

Z kuşağından birine hediye almak zorundaysanız bu listeye kesinlikle göz atmalısınız

Z kuşağı olarak adlandırdığımız günümüz gençlerini hediye konusunda memnun edebilmek biraz zor olabilir. Gençler için hediye seçimi yaparken onlara hitap edebilmek oldukça önemli. Her neslin ilgi alanının farklı olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Sizler için Z kuşağının ilgisine yönelik hediye önerileri listeledik. Gelin, bu ürünleri hep birlikte inceleyelim.

Haber 24-11-2022 14:54

Z kuşağı anketinden çıkan sonuçlar gündem oldu! Mustafa Sarıgül ve Ümit Özdağ sürprizi

Türkiye seçim sürecine her geçen gün daha da yaklaşırken anket çalışmaları da hız kazandı. Son yapılan anket ‘Z kuşağı’ ile gerçekleştirildi. 17-26 yaş arası seçmenler arasında yapılan araştırmada zirvedeki parti açık ara fark atarken anketteki en dikkat çeken sonuca Zafer Partisi imza attı. İşte Z kuşağı anketinde AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP’nin oy durumu…

Haber 02-11-2022 11:27

Çok konuşulacak 'Z kuşağı' seçim anketi! Kararsızlar zirve yaptı, AK Parti 4. sırada yer aldı... İşte genç seçmenin oy tercihi

Son dakika seçim anketi: ORC Araştırma'nın 'Z kuşağı' seçim anketinin sonuçları gündem yarattı. "Bu pazar genel seçim olsa kime oy verirsiniz?" sorusu bu kez gençlere soruldu. Çok konuşulacak anket sonuçlarında kararsızların oranı zirvede yer alırken, AK Parti'nin 4. sırada olması dikkat çekti. Öte yandan TikTok videolarıyla gençlere ulaşan Mustafa Sarıgül'ün oy oranı da gündem oldu. İşte genç seçmenin oy tercihiyle ilgili tüm detaylar...

Haber 20-10-2022 15:59

Berk Can Arslan Z kuşağının radarına girdi

Genç müzisyen ve piyano sanatçısı Berk Can Arslan 'Teslimiyet' ismini verdiği konsept müzik projesi için kamera karşısına geçti. Son çalışmasıyla Türk müzik kültürünü, dünya müziğiyle harmanlayıp doğa ve insana atıfta bulunan Berk Can Arslan “Teslimiyet” çalışması ile listelerde yerini aldı.

Magazin 14-06-2022 14:35

Z kuşağı çalışanları arasında tükenmişlik hissi neden yaygın?

Genç çalışanlar arasında, tükenmişlik duygusu yaşadığını bildirenlerin sayısı artıyor. Kariyerlerinin ilk basamaklarındaki bu insanlar neden tükenmişlik hissinden yakınıyor?

Haber 31-05-2022 04:47

Z kuşağı nedir? Z kuşağı hangi yılları kapsar? Z kuşağının özellikleri nelerdir?

Z kuşağı neslinin özellikleri son günlerde arama motorlarında çok sık aratılan konular arasında yer alıyor. Z kuşağı özellikleri ve bu dönemde doğan çocuklar hakkında fikir almak isteyen ebeveynler bu kuşak hakkında sorular soruyor. Z kuşağının hangi yaş aralığını kapsadığı merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!

Haber 30-05-2022 16:35

'Z kuşağı oy kullanmamalı' diyen Hakan Ural'a Behzat Uygur'dan cevap! 'Sıkıntı Z kuşağında değil...'

Oyuncu Hakan Ural, "Neler Oluyor Hayatta'nın canlı yayınında dikkat çeken açıklamada bulundu. "Z kuşağı oy kullanmamalı" diyen Hakan Ural, sosyal medyada tepki çekti. Paylaşım yapan ünlü sunucu, sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Ural'ın sözlerine ünlü oyuncu Behzat Uygur'dan şok cevap geldi.

Magazin 28-05-2022 15:44

30 yıllık yüncü Z kuşağından dert yandı: Delikanlılık taslıyorlar

Bursa'da 30 yıldır yün kuşak, korse, dizlik ve yün iç çamaşırı satan Naci Bağcı, yünün ter emmeme özelliği sayesinde kışın giyenleri hastalıklardan koruduğunu söyledi. Yünün yer yüzünde en tabiî maddelerden biri olduğuna dikkat çeken Bağcı, Z kuşağı olarak anılan gençliğin petrol türevi sentetik ipliklerden yapılan kıyafetleri tercih etmesinden dert yandı. Bağcı, ''Bu Z kuşağı dediğimiz yavrularımız, delikanlılık taslıyor ve maalesef yün giymiyorlar. Ondan sonra hastalığa yakalanıyorlar'' dedi.

Haber 01-12-2021 08:39

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da gençlerin sorularını yanıtladı:

"Mustafa Kemal dar kalıplar arasına sıkışmış bir ideolojinin adı değildir, Atatürkçülük bu değildir. Tümüyle hedef gösterdiği çağdaş uygarlıktır. Çağdaş uygarlık sürekli değişen bir kavramdır, dinamik bir kavramdır" - "Farklı düşünürken kimsenin etnik kimliği, yaşam tarzı üzerinden siyaset yapmayacaksınız, kimseyi düşüncesinden ötürü onu suçlamayacaksınız" - "Şu anda her ilimizde üniversite var. Gerçekten bunlar üniversite mi? Adı üniversite ama gerçekten üniversite mi? Hayır, çoğu üniversite değil. Hukuk fakültesi var, hukuk dersini verecek profesör, doçent yok. Ne olacak, fakülte mi burası? Üniversite mi? Değil."

Yurthaber 10-11-2021 23:54

İrem Derici'den bomba itiraf! Beni beğeniyor diye... Pislik

Attığı her adımla olay olan şarkıcılardan biri olan İrem Derici Bize Kaldı programına konuk oldu. İrem Derici kendisinden hoşlanan birinin hesabına 25 bin TL gönderdiğini söyledi.

Magazin 25-10-2021 16:22

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı: Z kuşağı yok, inançlı gençlik var

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çay sohbetinde gençlerle bir araya geldi. Başkan Çağırıcı, ‘Z’ kuşağı soruları üzerine, “Z kuşağı diye bir şey yok. Bunlar özellikle gençleri dışlamak ve farklı bir gençlik oluşturmak için oluşturulan algı. Milletine, vatanına sevdalı ve ailesine bağlı inançlı gençlik var” dedi.

Haber 14-10-2021 11:20

AK Partili Kurtulmuş: Z kuşağında birinci partiyiz

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Z kuşağı tartışmaları üzerinden bir algı operasyonu sürdürülmeye çalışılıyor. Yapılan bütün anketlerde Z kuşağı olarak tanımlanan kuşakta yani en genç kuşakta AK Parti açık ara birinci partidir. Dolayısıyla gençlerin ilgisi, alakası, desteği AK Parti'ye karşı devam etmektedir." dedi.

Haber 20-09-2021 20:58

BNB tahtını USDT'den geri aldı! Kripto para piyasası yükselişte, işte son gelişmeler

ABD'den, kripto varlık piyasalarına bir "düzenleyici çerçeve" oluşturulacağına ilişkin açıklamaların gelmesine karşın gelen alımlarla, yüzde 13'e yakın yükselen Binance Coin 62 milyar dolarlık piyasa hacmine ulaşarak yeniden üçüncü sıraya çıktı.

Finans 03-06-2021 08:25