Zayif Gosteren Renkler Haberleri

Doğal mı yoksa kimyasal mı? Diş macunu tüplerinin altındaki renklerin anlamları!

Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız diş macunu tüplerinin alt kısmında yer alan farklı renklerin bir anlamı olduğunu biliyor muydunuz? Bu renkler diş macunun içeriği hakkında size ipuçları veriyor. İşte diş macunu ambalajında yer alan renklerin anlamları...

Kadin 2024-01-08 12:17:29

Ankara'da gün doğumuyla birlikte gökyüzünde renk manzarası! Ortaya kartpostallık görüntüler çıktı

Ankara'da gün doğumuyla birlikte güneşin saçtığı kızıl, pembe ve mor renkler Başkent semalarını aydınlattı.

Haber 2024-01-07 10:02:16

Kadınlarda saç dökülmesi neden olur? Kadınlarda saç dökülmesine iyi gelen şeyler

Kadınlarda saç genellikle güzellik standartları ve kişisel ifadeyle ilgilidir. Saç kadınların kendilerini ifade etmelerinin bir yolu olarak görülür. Farklı saç stilleri, modeller veya renkler, kadınların kişisel tarzlarını yansıtmalarına ve özgünlüklerini ortaya koymalarına olanak tanır. Ayrıca, sağlıklı ve parlak saçlar gençlik ve canlılık sembolü olarak algılanabilir. Peki, saçlar kadınlar için bu kadar önemliyken saç dökülmesi neden olur ve ne iyi gelir?

Haber 2023-11-30 22:45:13

Renklerin enerjisini tarzınıza yansıtın! İşte sezonun en trend ve göz alıcı desenli parçaları

Bu sezon, canlı renkler ve cesur desenler ile kendinizi ifade etmenin tam zamanı! Yüksek enerjili çiçek desenler, geometrik şekiller, etnik motifler, siyah beyaz çizgiler yine yükselişe geçti! Biz de sizin için sezon trendlerini yansıta kılavuz niteliğinde bir desenli kıyafet seçkisi hazırladık. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Kadin 2023-11-30 16:24:47

Yazılarını renklendirmeyi sevenlere en iyi jel kalem modelleri

Sözlerinizi kâğıda dökerken duygu ve düşüncelerinize renk de katmayı seviyorsanız işte size en iyi jel kalem modelleri! Bu kalemlerle metinlerinizin enerjisini artırabilirsiniz. Renkler; yazılarınıza ifadenizi yansıtmak, notlarınıza düzen getirmek için mükemmel bir yol olabilir. Siz de yazmayı sevenlerdenseniz sizin için derlediğimiz en iyi jel kalem modellerini keşfedebilirsiniz. İşte her satırın özel olacağı kalemler!

Haber 30-10-23 17:28

Grafiti şenliğinde renkler konuştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenen Grafiti Şenliği, profesyonel sanatçıların yanı sıra 7’den 70’e tüm vatandaşların katılımıyla görsel şölene dönüştü.

Yurthaber 09-10-23 11:40

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya! İşte ihtiyacınız olan ürünler

Barbie filminin vizyona girmesiyle pembe tonları, kıyafet kombinlerinden makyaja kadar her yerde kendine yer buldu. Sosyal medyada ya da sokakta; hemen hemen her yerde pembe makyaj rüzgârları esiyor. Yaz mevsiminin enerjisine yakışan renkler ile Barbie makyaj trendine ayak uydurabilirken capcanlı görünmeniz de mümkün. Peki, bu makyaj modasında hangi ürünleri kullanabilirsiniz? Gelin, birlikte şeker kadar tatlı makyajlar oluşturmaya doğru yola çıkalım!

Kadin 26-07-23 16:29

Kınayla boyadığı saçı felakete dönüştü! David Bowie'ye benzetildi

Saç rengini değiştirmek için kimyasal saç boyası kullanmak istemeyen kişilerin ilk başvurduğu yöntem kına oluyor. Saçına kına yakan profesyonel kişiler bu yöntemin saç sağlığına ve rengine iyi geldiğini paylaşsa da bazı durumlarda istenmeyen renkler meydana gelebiliyor. Saçına kına yakarak yaşadığı değişimi videoya alan bir kadın yaşadıklarını gösterdi.

Kadin 18-06-23 15:01

Canlı renkler isteyenler için en iyi IPS monitör tavsiyeleri

Masaüstü bilgisayarınız ne kadar güçlü olursa olsun kaliteli görselliğin yolu, başarılı monitörlerden geçiyor. Önceliği her zaman canlı renkler olanlara tavsiye edilen IPS monitörler; grafik tasarım, oyun oynamak ve film izlemek gibi birçok farklı kullanımda sürükleyici ekran deneyimi yaşatıyor. Gelin, ekrana her baktığınızda renk kalitesiyle motivasyonunuzu artıracak en kaliteli IPS monitör çeşitlerini beraber inceleyelim!

Haber 27-04-23 15:57

Şanlıurfa’da renkler sanatla buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağındaki atölyelerde her yaştan vatandaşların katıldıkları kurslarda ebru sanatından, ahşap oymacılığına biblo sanatında yağlı boya resim kurslarında rengarenk desen desen şekiller tablolara yansıtılıyor.

Yurthaber 27-04-23 15:28

Sneaker dünyasının efsanesi Nike Air Jordan incelemesi ve yorumları

İlk modeli 1984 yılında piyasaya çıkan Nike Air Jordan, hem sahaların hem de sokakların popüler bir moda ikonu. Jordan ayakkabıları basketbol efsanesi Michael Jordan'ın mirasını yansıtan renkler, tasarımlar ve detaylarla özel olarak donatıldı. Bugün Nike Air Jordan modelleri arasında klasiklerden yenilikçilere kadar birçok seçenek mevcut. Nike Air Jordan modelleri spor ve moda arasında bir köprü kurarak hem konforu hem de tarzı bir arada sunuyor. Bu ikonik ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 27-04-23 11:48

Dut yaprağının faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Dut yaprağı ne işe yarar, nasıl saklanır?

Dut, Moraceae familyasından Morus cinsine ait bir ağaç ve bu ağacın meyvesidir. Dut ağacı, ılıman bölgelerde yetişir ve dünya genelinde çeşitli türleri bulunur. Meyveleri genellikle mor veya siyah renklidir, ancak bazı türlerinde beyaz, pembe veya kırmızı renkler de görülebilir. Meyveler genellikle tatlıdır ve taze olarak tüketilebildiği gibi, reçel, marmelat, şurup, pasta ve kek gibi çeşitli tatlılarda da kullanılır. Ayrıca sağlık açısından da birçok faydası bulunur.

Haber 07-04-23 15:36

Tertip nedir?

Dolaşımda bulunan banknotlardaki grafik tasarım ve ebatlarının dışında yetkili kişi imzaları, renkler ve motifler, baskı teknikleri, güvenlik önlemlerine ait özelliklerde bazı değişiklikler yapıldıktan sonra dolaşıma çıkartılan banknotlar tertip olarak adlandırılır. Series adı ile de bilinir. Takibi ve işlemleri Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın sorumluluğundadır.

Finans 19-11-22 22:24

Yargı dizisinden Ceylin'in makyajını beğenenler için alternatif makyaj malzemesi önerileri

Sevilen dizi Yargı'nın Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz, yeteneğiyle olduğu kadar dizideki stiliyle de oldukça beğeniliyor. Genellikle klasik kombinler oluşturan Ceylin, makyaj seçimini de kıyafetlerine uygun şekilde yapıyor. Peki sizce, makyajında genellikle yumuşak renkler kullanan ve duru güzelliğiyle ön plana çıkan Ceylin'in makyaj çantasında hangi ürünler olabilir?

Magazin 18-11-22 17:39

Yerli otomobil Togg'un C-SUV modelinde renkler belli oldu! Türkiye'nin güzelliklerinden ilham aldı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un renkleri belli oldu. Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı ilk elektrikli akıllı otomobili C-SUV’un dış renkleri için Türkiye'nin güzelliklerinden ilham aldı. İşte haberin detayları...

Haber 28-10-22 20:22

En sevdiğin renk ruhunun derinliklerini gösteriyor!

Renkler ve ruh şüphesiz ki vazgeçilmez bir ikili! Bir insana baktığınızda üzerine giydiği renklerden onun ruhunun yansımasını görebilir, en sevdiği rengin onu yansıttığını düşünebilirsiniz. Bu nedenle ruh üzerinde renkler oldukça önemli bir yere sahip. Siz de ruhunuzun derinliklerinde hangi duyguları beslediğinizi düşünüyorsanız bu test tam size göre!

Trend 01-10-22 17:39

Zeytin Ağacı dizisindeki Leyla karakterinin giydiği lila takıma alternatif öneriler

Eşofmanlar ve alt üst takımlar, günün birçok bölümüne uyarlanabildiği için sık tercih ediliyor. Spor giyimin öne çıktığı son dönemlerde izlediğimiz birçok yapımda tarzların da değiştiğini görebiliyoruz. Artık canlı renkler her mevsim giyilebiliyor. Seda Bakan'ın Zeytin Ağacı dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri için tercih edilen takım, dizinin yayımlandığı ilk günden beri ilgi görüyor. Siz de bu takıma hayran kaldıysanız sezona damga vuran lila renkli takımları keşfetmeye ne dersiniz?

Magazin 20-09-22 09:20

Şahan Gökbakar'ın gündemi LGBTİ+ yürüyüşü... Muhalefete sitem etti! Sert sözler

Şahan Gökbakar LGBTİ+ bireyleri hedef alan 'Büyük Aile Buluşması' mitingine tepki gösterdi. Ünlü komedyen açıklamasında hem ünlü isimlere hem de muhalefete sitem etti. Gökbakar açıklamasında "Şu anki siyasi partiler gazlı içecekler gibi; ambalajlar, renkler, esanslar farklı ama hepsi sağlığa zararlı..." dedi.

Magazin 19-09-22 09:29

iPhone 14 ne zaman çıkar? iPhone 14 özellikleri nedir, hangi renkler çıkacak, fiyatı açıklandı mı?

Eylül ayının yaklaşmasıyla beraber Apple, yeni modeli olan iPhone 14 modelini tanıtması bekleniyor. iPhone 14 ve serinin diğer telefonlarının ne zaman çıkacağı, fiyatı ve renkleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Apple kullanıcıları ve meraklıları yeni seri hakkında merak ettiği soruların yanıtlarını internet üzerinden araştırmaya başladı. Peki iPhone 14 ne zaman çıkacak, hangi gün? iPhone 14'ün özellikleri nelerdir, hangi renklerde çıkar?

Haber 07-08-22 14:22

Soğuk renkler ne demek? Soğuk renkler birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik sözcükler sık sık deyimlerde kullanılır. Bu kelimeler, tıpkı deyimler gibi kalıplaşmıştır ve güçlü bir anlam içerirler. Birleşik kelimeler ikilemelerden, tamlamalardan, birleşik fiillerden oluşabilirler. Birleşik fiiller ise, eylem belirten birleşik kelimelerdir. Birleşik kelimeler bu sayede sadece durumlara ve nesnelere isim vermekle kalmaz, eylemleri de tanımlarlar. Bu açıdan bakıldığında birleşik kelimelerin Türkçede önemli bir yeri vardır. Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan birleşik kelimelerden bir tanesi de Soğuk renkler şeklindedir. Peki, Soğuk renkler ne demek?

Egitim 23-05-22 17:44

Dikkat! Gözlerin bu şekilde görünmesi kanser habercisi olabilir

Fotoğraf çekilmek anılarımızın görsel olarak kalması için oldukça etkili bir yöntem. Fotoğraf çekilirken gözlerde istenmeyen renk değişimleri görülebiliyor. Bu renk değişimleri genellikle kırmızı renkte oluyor. Özellikle çocuk fotoğraflarında gözlerde görülen kırmızı renkler göz kanserinin habercisi olabiliyor.

Haber 23-05-22 09:24

Sıcak renkler ne demek? Sıcak renkler birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle bambaşka bir anlama bürünen birleşik kelimeler, günlük konuşma dilinde basit kelimeler kadar sık kullanılırlar. Günlük yaşantıda, internette zaman geçirirken, televizyon izlerken ya da farklı aktiviteler esnasında birleşik sözcükler ile karşılaşmak mümkündür. Bu birleşik kelimelerden bazılarının anlamı bilinirken bazılarının anlamını öğrenmek için TDK sözlüğe başvurma ihtiyacı duyulabilir. Sıcak renkler ne demek, TDK sözlükte ne anlama gelir? Sıcak renkler TDK sözlük anlamı ve örnek cümleler…

Egitim 19-05-22 00:02

İsveç'te skandal olay! Polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonu

İsveç'in Linköping kentinde bir skandal meydana geldi. Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan, polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yaktı. Farklı Renkler Partisi Genel Başkanı Mikail Yüksel, olayla ilgili olarak "Bu nasıl bir akıl tutulması anlamış değilim." dedi.

Haber 14-04-22 19:29

Amazon'da bulabileceğiniz evinizi modern köy havasına sokacak ürün önerileri

Bir evin dekorasyon stili, atmosferini ve havasını çokça etkiliyor. Birbiriyle uyumlu renkler, desenler, belli bir tarza hitap eden eşyalar kullanıldığında renksiz ve cansız bir ortamı bile güzelleştirmek mümkün. Yaşam alanınızda daha doğal görünümlü bir tarz oluşturmak istiyorsanız evinizi modern köy stiliyle dekore edebilirsiniz. Bu fikir sizi de heyecanlandırdıysa birbirinden farklı dekoratif ürünlerin yer aldığı yazımızı okumaya devam edin!

Haber 14-03-22 11:02

Sıkıcılıktan uzak, rengarenk sonbahar elbise önerileri

Etrafa saçılan sarı-turuncu kurumuş yapraklarıyla, yüzünü bir gösterip aniden ortadan kaybolan güneşiyle, dinmek bilmeyen yağmurlarıyla rüya gibi mevsim: Sonbahar. Bu mevsim, ruh halimizi etkilediği kadar giydiklerimizi de etkiliyor. Hüznün mevsimine ayak uydurmak istercesine yazdan kalan cıvıl cıvıl elbiseler rafa kalkıyor ve yerini daha koyu renkler, daha tekdüze ve hareketsiz elbiseler alıyor. Bu gidişe bir dur demenin vakti gelmedi mi sizce?

Kadin 01-03-22 11:13

Kış mevsimine özel gardırobunda renk düzeni belirlemek isteyenlere, en güzel kış renklerine özel en güzel parçalar

Kış aylarında soluk ve koyu renkler giymek zorunda değilsiniz. Kış sezonun canlı renkleriyle modaya hareket geliyor. Giyim tarzınızda enerjiyi yakalamak ve kışa uygun kombinleri keşfetmek istiyorsanız bu yazıya göz atmanızda fayda var. Bu kış modasında klasik koyu renklerden ziyade canlı ve göz alıcı renkler var. Pembe, fuşya, mor, sarı, turuncu gibi göz alıcı renkleri seviyorsanız bu kış kimse gözünü sizden alamayacak!

Haber 15-02-22 17:43

Seksi ya da rahat: 2022'nin iç çamaşırı modelleri

Giyimin en önemli parçalarından biri iç çamaşırları. Giydiği iç çamaşırı ile kendini seksi ve mutlu hissetmek her kadının kendini daha özgüvenli ve rahat hissetmesini sağlıyor. Farklı renkler, farklı kalıp ve kesimler ile iç çamaşırı dünyasında herkese göre bir parça bulmak mümkün. Bakalım 2022'nin iç giyim modasında bizi neler bekliyor? Birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 11-02-22 11:42

Duvarlarında canlı ve uzun ömürlü renkler için en iyi iç cephe boyası çeşitleri

Ev dekorasyonundan sıkıldıysanız değişiklik için en kolay yol, duvarları farklı bir renge boyamak. Bunun için iç cephe boyalarını tercih edebilirsiniz. Elbette iç cephe boyaları sadece dekoratif amaçla kullanılmaz. Bu boyaların evinizin daha temiz görünmesini ve duvarların daha uzun ömürlü olmasını sağlamak gibi birçok faydası var. Siz de eviniz için en iyi iç cephe boyalarını araştırıyorsanız doğru yerdesiniz. Kaliteli ürünlerin yer aldığı yazımızı inceleyerek kolayca seçim yapmaya ne dersiniz?

Haber 28-01-22 13:24

Not alma ve ders çalışma şekilleri öğrenci başarısını nasıl etkiliyor

Dünyanın en etkili not alma tekniği olarak kabul edilen “Zihin Haritaları”nı biliyor musunuz? Öğrenme ve hafızayla ilgili beynimizde iki tane lob var; sağ beyin ve sol beyin. Sol beyin; mantık, sayı, yazma, listeleme, detaylarla ilgilenirken, sağ beyin ise hayal gücü, renkler, görüntüler, müzik, ritim, duygu daha çok bu işlevleri icra ediyor. Eğitim sistemleri ise genellikle daha çok sol beyni çalıştıran sistemler olduğu için sol beyin daha fazla gelişiyor.

Haber 21-01-22 11:31

Büyülü bakışlar için göz rengine göre makyaj önerileri ve çok seveceğiniz ürünler

Far paletinde görünce hayran olduğunuz renkler, yüzünüzde istediğiniz gibi durmuyor mu? Bu durum, göz renginize göre makyaj yapmadığınızı gösterir. Neyse ki göz renginize yakışan farları ve göz kalemlerini kullanırsanız bakışlarınızı çarpıcı bir şekilde ortaya çıkarabilirsiniz. Biz de bu sebeple göz renginize göre nasıl makyaj yapacağınızı tek tek anlattık ve ihtiyacınız olan ürünleri sıraladık. Öyleyse göz makyajının ustası olmaya hazır mısınız?

Kadin 12-01-22 11:18

Günlük hayattaki nesnelerin masumiyetini tuvaline yansıttı

Dilek Yalçın'ın Kovid-19 karantinası boyunca evindeki nesnelerden yola çıkarak resmettiği eserlerden oluşan "Nesnelerin Masumiyeti" sergisi, CerModern'de başkentli sanatseverlerle buluşacak - Kullanılan doğal malzemeler, canlı renkler ve sergi alanına yayılan şeker kokusuyla ziyaretçilerini çocukluklarının en masum zamanına götüren sergi, 27 Şubat'a kadar gezilebilecek

Yurthaber 12-01-22 11:11

Cesur trendleri sevenleri A'dan Z'ye colour blocking rehberi ve kombin önerileri

Gökkuşağının tüm renklerini barındıran son trend colour blocking hakkında neler biliyorsunuz? İtiraf etmeliyiz ki cesur bir moda akımı ve her yiğidin harcı değil. Bu akımı hakkıyla yerine getirmek için renkler hakkında az da olsa bilgi sahibi olmak gerekiyor. Tabii ki kombin yapabilme yeteneği de önemli. Siz de colour blocking akımına uymak isteyip bir türlü o adımı atmaya cesaret edemeyenlerdenseniz size rehberlik edebiliriz!

Kadin 31-12-21 11:49

Siyah-kırmızı ikilisinin kendine has havasını en iyi şekilde yansıtan kombin önerileri

Moda dünyasında birbirlerine en çok yakışan renkler şüphesiz siyah ve kırmızı. Birbirine çok yakıştırdığımız ve bir türlü ayıramadığımız ikili, bu sezonda da hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor. Kışkırtıcı ve heyecanlı kırmızıyı, asil ve gizemli siyahla buluşturan tasarımlar; elbiseden aksesuara her formda karşımıza çıkıyor. Siz de siyah-kırmızı ikilisinin büyüleyici etkisinden nasibinizi almak istiyorsanız bu birlikteliğin gücünü en iyi hissedeceğiniz kombin önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 30-12-21 17:27

Yılbaşı partisinde ışıl ışıl parıldamak isteyenlerin aşık olacağı kombin önerileri

Yılbaşı partileri, yıl sonlarında yapılan en eğlenceli faaliyetlerden biri. Renkler, ışıklar, müzikler, şamata ve tabii ki biz! Yılbaşı partilerinin birçok güzel yanı var ama en güzellerinden biri, o gün herkesin istediği gibi giyinme özgürlüğüne sahip olması. Gözleri kamaştıracak kadar parıltılı giyseniz bile hiç sorun yok! Eğer siz de parıltılı kombinlerden hoşlanıyorsanız okumaya devam edin!

Kadin 28-12-21 17:55

Bu hatayı bir an önce bırakın! Eğer kıyafet seçiminde o renkleri tercih ediyorsanız...

Herkes şık görünmek ister. Bu konudaki en önemli etken ise giydiğiniz kıyafetlerin rengi! "Renkler nasıl kombinlenir? Zıt renkler nasıl kullanılır? Tenime hangi renk yakışır?" gibi bir ton soru aklınıza gelebilir. Birlikte kullandığınız renkler sizi rüküş de gösterebilir şık da. İşte kombin ve kıyafet rengi seçerken dikkat etmeniz gerekenler...

Haber 03-11-21 15:20

Evliya Çelebi Yolu'nu yürümek için gelen Hollandalılar, Anadolu insanına hayran kaldı

Henk Vısser: - "Kültür, çevre de doğa bizi çok etkiledi. Kitapta gördüğümüz yerleri keşfettik, bu çok hoştu. İnsanlar misafirperver ve çok yardımsever. Bize sürekli çay ve benzeri ikramlarda bulundular. Bunları görmek gerçekten çok hoştu" - Frans Joosstens: - "İnsanlar çok kibar. Örneğin buradan önce İznik’teydik. Bizi gören insanlar tarlalarında domates, biber gibi birçok yiyecek ikram ettiler. Biz hiç aç kalmadık. Köydeki insanlar sürekli çay ikram etti ve ayrıca mevsim sonbahar, renkler harika"

Yurthaber 28-10-21 11:02

Evinizde de sonbaharın güzelliklerini yaşayın! Sonbahara uygun en güzel dekorasyon fikirleri

Sonbahar denince akla dökülen yapraklar, tatlı bahar yağmurları, turuncudan kahverengiye çalan renkler ve dizi izlerken sarıldığımız battaniyeler geliyor. Havaların da soğuması ile birlikte evlerde daha çok vakit geçiriyoruz. Vakit geçirdiğimiz alanda iyi hissetmek ve mutlu olabilmek çok önemli. Evde huzurlu ve keyifli bir alan yaratmak birkaç küçük dokunuş ile mümkün. İşte detaylar...

Haber 28-10-21 08:07

Munzur Vadisi Milli Parkı güz renklerine büründü

Kentte yaklaşık 42 bin hektar alandan oluşan milli parkta sonbaharın gelişiyle yaprakları sararan ceviz, yabani kavak, meşe ve çeşitli meyve ağaçlarında birçok renk bir arada gözleniyor - Doğa tutkunu Yusuf Yerlikaya: - "Bu doğayı korumamız gerekiyor. Şu an ağaçlardaki renkler farklılaşmaya başladı ve yaprakların dökümü çok güzel oluyor"

Yurthaber 25-10-21 10:28

Seç, beğen, al: Her stile uygun renkler sunan en iyi saç boyası çeşitleri

Saçlar, özellikle kadınların en önem verdiği aksesuarlarından biri ve dış görünüşün de önemli bir parçası. Beyazları kapatmak ya da saç rengini değiştirmek için imdada yetişen ise saç boyaları! Alternatifin bol olduğu saç boyaları, gün geçtikçe çeşitlenirken evde saç boyamak da çok pratik hale geldi.

Kadin 14-10-21 15:44

Tunceli'deki Salördek ormanları sonbahar renklerine büründü

Doğa tutkunu ve yazar Caner Canerik: - "Son birkaç yıldır çevre illerden çok fazla insan buraya gelmeye başladı. Burada gerçekten inanılmaz doğal zenginlik ve görsel güzellik var" - Salördek köyünde yaşayan Yusuf Topçu: - "Burada genellikle turuncu, kırmızı, sarı ve yeşil renkleri görüyoruz. Bütün bu renkler yan yana geldiğinde gerçekten görülmeye değer manzara ortaya çıkıyor"

Yurthaber 07-10-21 11:07

Evde saçınızı boyamadan önce bunlara dikkat edin

Kadınlar saçlarında değişiklikler yapmaya bayılır. Yeni renkler yeni kesimler derken kuaför masrafları dağ gibi büyür. Masraf yapmadan saç rengini değiştirmek isteyenler için evde saç boyamak avantaj sağlıyor. Peki saçınızı boyarken nelere dikkat etmelisiniz?

Kadin 21-09-21 12:54

iPhone 13’ün kullanacağı renkler kesinleşmeye başladı

iPhone 13 renk seçenekleri kesinleşiyor. Teknoloji devi Apple’ın uzun zamandır piyasaya sunmadığı Rose Gold renginin eylül ayında duyurulacak olan İphone 13 serisinin içerisinde yer alacağı ile ilgili haberler ortaya çıktı.

Haber 25-08-21 11:01

BMW X2 Serisi 2021 ne kadar? İşte BMW X2 fiyat listesi ve özellikleri

Üst segment araçlarda portfolyosuna farklı renkler kazandırmaya başladığı gözlemlenen BMW, 2021 X2 serisiyle bu konuya ağırlık verdiğini yeniden göstermiş oldu. X2 orjinal tasarımı ve spor özellikleriyle üst segmentte yüksek araca binmek isteyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Finans 13-08-21 10:00

‘Modası geçti’ deyip atmayın! Son zamanlarda yükselişe geçen moda trendleri

Zaman makinesi henüz icat edilmedi. Ancak bu durum geçmişe gitmenize engel değil. Kimi saç modelleri, renkler, kumaşlar ve kombinleme şekilleri kullanıldıkları dönemle birebir şekilde özdeşleşmiştir. Bu durumda sizi bir zaman makinesinin içinde hissettirir. Anne ve babalarınızın dolabının derinliklerini kurcalamanın zamanı geldi.

Trend 10-08-21 12:23

Saç rengi deyip geçmeyin! Saç rengi kişiliğinizle ilgili mesajlar veriyor

Saç boyatmak, saçta değişiklikler yapmak birçok kadın için bir tutkudur. Bazı kişiler saçlarının orijinal renklerine sadık kalırken, bazıları ise sık sık yeni renkler deniyor. Peki tercih ettiğiniz saç renginin kişiliğiniz hakkında ipucu verdiğini düşündünüz mü?

Kadin 10-06-21 15:24

2021 yılının saç modası belli oldu! Maskülen kesimler, renkler ve fütürist stiller etkili olacak

2021 yılında hem dünyada hem de Türkiye’de etkili olacak saç trendleri belli oldu. Maskulen kesimlerin yanında 2021 yazına farklı renkler ve fütürist modeller yaygın hale gelecek.

Kadin 02-06-21 11:49

Koronavirüsten korunmak için renkli beslenin! Mor, kırmızı ve yeşil besinlere yönelin

Pandeminin devam ettiği bu günlerde bağışıklık sistemimizin güçlü olması için renkli beslenmek çok önemli. Gün içerisinde tükettiğiniz farklı renkteki meyve ve sebzeler sayesinde farklı antioksidanları ve vitamin gruplarını almış olursunuz. Peki nedir bu renkler? Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger konu hakkında bilgiler verdi.

Yemek 02-06-21 10:53

İç mimaride giriş ve antreler nasıl düzenlenir?

Evimiz kişiliğimizin yansımasıdır, eşya seçimimiz, dekorasyon tercihlerimiz hatta duvardaki renkler bile misafirlerimize bizim kişiliğimiz hakkında ipuçları verir. Özellikle eve girildiğinde misafirleri karşılayan antre bölümü ilk izlenim için çok önemlidir.

Kadin 21-05-21 09:59

Ufuk Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ufuk Yıldırım evli mi? İşte şarkıları…

Yaradana Yalvartma, Çabuk Gel Annem, Dükkan Senin, Başak, Sensizlik Haram Bana, Mucize Nağmeler, Bebeğim, Yaşasın Arabesk, Kurşuni Renkler, Tükeneceğiz, Beni Sana Hapsettin, Çok Özlüyorum Seni ve Tutkunum gibi birçok eserleri seslendiren Ufuk Yıldırım, bir dönem Grup Vitamin’de yer aldı. Ufuk Yıldırım, bu gruptan ayrıldıktan sonra Ercan Saatçi ile Ufuk-Ercan grubunu kurdu.

Magazin 12-04-21 13:16