MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özge Gürel Game of Thrones'da oynayacak mı?

Yayınlandığı tüm ülkelerde reyting rekorları kıran Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi 6. sezona veda ettikten sonra gelecek sezonda dizide neler olacağı merak konusu oldu. Dizinin yeni sezonunda Türk oyuncu Özge Gürel'in oynayacağı haberi iddia edildi.

Tüm dünyayı kasıp kavuran sevilen dizi Game Of Thrones 6. Sezonu ile final yapmasından sonra 10. bölüm konuşuluyor. Seyircileri yine şok eden ve 7. sezonu heyecanla beklemelerine neden olan dizi ile ilgili sıradışı bir bilgi geldi. Daha önce Sibel Kekilli ve Kıbrıs Türkü Tamer Hassan'ın yer aldığı dizide Özge Gürel'in de rol alacağı öğrenildi.

Kiraz Mevsimi dizisinde Serkan Çayoğlu ile başrolü paylaşan Özge Gürel izleyicinin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. İkinci sezonu erken final yapan Kiraz Mevsimi yayınlandığı süre boyunca seyirciler tarafından çok sevilmiş ve seyirciden tam not almayı başarmıştı. Serkan Çayoğlu yeni bir yapımla oyunculuğuna devam ederken Özge Gürel bu sezon herhangi bir dizide yer almamıştı.Muhteşem Yüzyıl ile performansından söz ettiren Özge Gürel bugün ilginç bir haber ile sevdiklerinin karşısına çıktı. Özge Gürel Game of Thrones'in yeni sezonunda mı yer alacak?

ÖZGE GÜREL GAME OF THRONES'DA OYNAYACAK MI?

Dizinin başroloyuncusu Jon Snow'un annesi Lyanna Stark'ın doğum sırasında öldüğü sezon finali sonrasında pek çok internet sitesinde karakterin 7. sezonda flashbacklerle dizide tekrar yer alacağı ve Stark'a Türk oyuncu Özge Gürel'in canlandıracağı konuşuldu.

Takipçi sayısı oldukça fazla olan ünlü "9gag"sitesinde Özge Gürel ile ilgili bir paylaşım yapıldı ve "İşte size Lyanna Stark 'ın yerine oynayacak Türk oyuncu Özge Güreli sunuyoruz" diyerek bir foto galeri paylaşıldı.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel İstanbul Silivri'de 5 Şubat 1987 yılında dünyaya geldi. Eğitim hayatını Silivri'de tamamladı. Özge Gürel Beykent Üniversitesinde Ticaret bölümünde okudu. Lise yıllarından beri tutkuyla bağlı olduğu oyunculuk mesleğine yöneldi. Oyunculuk eğitimi alan Özge Gürel yapım şirketlerinin beğenisini kazanarak kamera karşısına geçti.

İlk oyunculuk tecrübesini" Kızım Nerede?" dizisinde yaşadı. Dizinin Zeynep'ini oynayan Özge Gürel daha sonra döneminin reyting rekorları kıran dizilerinden Muhteşem Yüzyıl'da rol aldı. Huzur Sokağı dizisinde de yer aldıktan sonra Medcezir dizisinde de kendine yer buldu. Medcezir dizisindeki Ada rolü ile seyircilerin de dikkatini çeken Özge Gürel adını herkesin duyduğu, çok sevildiği ve büyük bir hayran kitlesine ulaştığı dizi Kiraz Mevsimi ile oldu. Özge Gürel Serkan Çayoğlu ile oynadığı Kiraz Mevsimi'nde, Öykü karakterini canlandırdı. Romantik komedi türündeki dizi seyirciler tarafından beğenildi. Ayaz Öykü aşkının gerçek yaşamda da da yaşandığı öne sürüldü. Özge Gürel'in sevgilisi olarak Serkan Çayoğlu'nu görmek isteyen hayranları ekrana veda eden Kiraz Mevsimi'nden sonra Özge Gürel'in nerede oynayacağını merak etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler