MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyetik güzeller Çağatay Ulusoy'un peşine düştü

Cemiyet dünyası yok artık dencek bir çılğınlığa başladı. Çağatay Ulusoy çılgınlığı... Aralarında bazı evli kadınların da yer aldığı sosyetikler, ünlü oyuncuyla yakınlaşabilmek için daima gittiği 'Gizli Kalsın'ın garsonlarına yüklü bahşiş veriyor.

Cemiyet dünyası bu dedikoduyla sallanıyor. Birbirinden güzel hatta aralarında evlilerin de olduğu sosyetiklerin hedefinde 'Çağatay Ulusoy'yer alıyor. Sosyetik kadınlarımız; Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan ile İdil Fırat ve Engin Öztürk aşkından ilham almış olacak ki Ulusoy'la yakınlaşabilmek için bütün yolları deniyor. Emirgan'daki 'Gizli Kalsın' adlı mekanın müdavimi olan Ulusoy, yaşları 50'ye kadar çıkan sosyetiklerin göz hapsinde...
ALO ÇAĞATAY BURADA'

26 yaşındaki Çağatay Ulusoy'la tanışmak için can atan sosyetik güzeller, ellerini cebine atmaktan da kaçınmıyor... Ailelerinin ya da kocalarının paraları sayesinde istedikleri her şeyi elde eden sosyetikler, ünlü oyuncu için devreye mekanın garsonlarını sokuyor.
Buzdolabının içerisinden geçilerek girilen mekanda Çağatay Ulusoy'un oraya gelip gelmediğini bilmek isteyen sosyetikler, garsonlardan yardım alıyor. Ünlü oyuncunun hayranı zengin kadınlar, Çağatay Ulusoy'un mekana geldiğini öğrenmek için garsonlara yüklü bahşişler bırakıyor. Bahşişi kapan garsonlar da, Çağatay Ulusoy'un mekana geldiği anda zengin müşterileri arayıp "Çağatay burada" haberini veriyor...ŞOK İSİMLER VAR!

Yakışıklı oyuncunun yan standında 'tesadüfmüş gibi eğlenmenin' bedeli var tabii ki... Dedikodulara göre; Çağatay Ulusoy'un hemen yanında eğlenmek için çapkın bir sosyetik, tam 5 bin lirayı gözden çıkarmış... Yakışıklı oyuncunun zengin hayranları, bazen garsonlardan 'çapkınlık yardımı' istemeye utanınca da cep telefonu numaralarını Çağatay Ulusoy'un yanından geçerken ceketinin cebine bırakıyormuş. Ünlü oyuncu, eğlence mekanlarından her çıktığında cebinde kadınlara ait telefon numaralarına raslıyormuş. Çağatay Ulusoy'la tanışmak ve ona telefon numaralarını iletmek için uğraşan cemiyet hayatının ünlü kadınlarının arasında kimler yok ki? Eskiden çok gözde bir diğer jönümüzle aşk yaşayan esmer güzelimiz, çok ünlü bir turizm şirketinin sahibinin sarışın eşi bunlardan sadece ikisi... Sosyetik kadınların 'tek gece' bile olsa yakınlaşabilmek için yarıştığı Ulusoy'un ise durum karşısında her erkek gibi egosunun okşandığı ise tartışılmaz...
YAN STANDI 5 BİN LİRA

Çağatay Ulusoy'la aynı anda mekanda olan bir sosyetik, kimse durumu anlamasın diye bir türlü yakışıklı oyuncunun yanına gitmeyi beceremez. Şehrin şimdilerde en gözde dedikodusuna göre çapkın sosyetiğimiz alkolün de etkisiyle garsona "Sana 5 bin lira vereyim, bana Çağatay'ın yanında kimseye belli etmeden bir yer ayarla" der. Sonuç mu? Sosyetik güzelimiz, yakışıklı oyuncunun yanına gitmeyi başarmış ama yüz bulamamış!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler