20 Kilo Verdi Haberleri

6 gündür haber alınamıyordu! Ekipler 4. kattaki eve balkondan girdi! Uyuduğu ortaya çıktı

Elazığ'da ilginç bir olay yaşandı. Yalnız yaşayan Cevdet Ç.'den 6 gündür haber alamayan komşuları polise haber verdi. Adrese gelen ekipler kapıyı kimse açmayınca merdivenli itfaiye aracı ile 4. kattaki eve balkondan girdi. İtfaiye ve polis ekipleri 80 yaşındaki adamı evde uyurken bulundu.

Haber 2024-04-24 23:05:56

DSP Lideri Aksakal ile DEM Partili Sakık arasında Meclis bahçesinde tartışma! Dayı mısın sen?

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 2024-04-24 21:03:04

Kocaeli'de lise öğrencisi dövülerek öldürülmüştü! Aileden karara tepki: 15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz

Kocaeli'de lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirtti.

Haber 2024-04-24 19:57:40

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında bunu da duyduk! Evden çıkartmak için kanalizasyon giderini tıkadı

Kartal’da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

Finans 2024-04-24 15:31:45

Eşine kızdı yol ortasında aracını ateşe verdi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir şahıs, eşine ait olan aracı yakarak kullanılamaz hale getirdi.

Yurthaber 24-04-24 14:43

5 ayda yüzde 200 zamlandı! Siparişleri bile göndermiyorlar: ‘20 koli yerine 5 koli geldi’

Kırmızı et fiyatlarının zamlanmasının ardından tüketiciye bir kötü haber de tavuk fiyatlarından geldi. Tavuk etine talep artınca hafta sonlarında özellikle İstanbul’da kanat bulmak zorlaştı. Tavuk fiyatlarına ise son 5 ayda yüzde 200 zam geldiğini belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal “Bayram nedeniyle tavuk siparişi verdik, 20 koli yerine 5 koli geldi. 100 kilo kanat yerine 10 kilo gönderdiler” dedi.

Finans 24-04-24 13:44

Sosyal medyadaki bank paylaşımına belediyeden Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz yanıtı

Eskişehir'in Tepebaşı Belediyesi, sosyal medyada bir kişinin "Beraber oturduk diye bankı çaldım. Ben mi sevmedim?" şeklindeki paylaşımına "Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz da olsa lütfen bankı aldığınız yere bırakınız." mesajıyla yanıt verdi.

Yurthaber 24-04-24 13:35

Asgari ücretliye, memura mesaj! Bakan Işıkhan'dan 1 Mayıs için açıklama: 'Emekçiler samimi icraatların muhatabı olmalı'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İşçilerimiz, emekçilerimiz, ideolojik sloganların değil, samimi icraatların muhatabı olmalıdır" dedi. Memura, çalışana dikkat çeken mesajlar verdi.

Finans 24-04-24 12:01

İstanbul'da bir şahıs tahtaları söküp saldırdığı ağaçla kavga etti: O anlar kamerada

Kağıthane’de bir şahıs, kaldırım kenarında bulunan ağaçları sökmeye çalıştı. Başaramayınca da yanında bulunan tahtaları sökerek etrafa bağıran şahıs, ağaçlara zarar verdi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 24-04-24 11:14

Marmara için tsunami ve 7,5 büyüklüğünde deprem uyarısı! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan uyardı: 20 dakika içinde gelir, 300 metreye kadar ilerler

Deprem uzmanı Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çok Marmara için konuşulacak açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Prof. Dr. Ercan, hem 7,5 büyüklüğünde deprem hem de tsunami uyarısında bulundu. Ercan, "Depremden 4 ile 20 dakika içinde kıyılara varır. Dar ağızlı koylar, girintiler sakıncalıdır" ifadelerine yer verdi.

Haber 24-04-24 10:19

Çorlu’da 1 kilo eroin ele geçirildi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda eroin ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yurthaber 24-04-24 09:58

Milyonlara yeni ödeme! Memur zammı ile 42 bin lirayı aşacak: Kıdem tazminatı, engelli maaşı, 65 yaş aylığı… Hepsi değişiyor

Memur maaşı zammı Temmuz ayı ile bir kez daha artacak. Enflasyon tahminlerine göre yılın ikinci yarısı için memur zammı oranının yüzde 20 olması bekleniyor. Bu rakam sadece memur maaşları değil birçok kalemde de ödemeleri artıracak. Kıdem tazminatı tavanı Temmuz 2024’te 42 bin lirayı aşacak. Peki memur zammıyla 65 yaş aylığı (yaşlılık maaşı), engelli maaşı, SED ödemeleri Temmuz 2024’te ne kadar olacak? İşte detaylar…

Finans 24-04-24 08:47

Fahiş fiyat için yeni düzenleme: Erdoğan önerdi, Bakanlık harekete geçti: ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması geliyor

Milyonlarca liralık para cezaları kesildi, hatta son olarak kapatma cezası uygulanacağı bile konuşuldu. Gıdada fatiş fiyat artışı yapanları hiç biri durduramadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyatta yeni bir adım daha atılacağının sinyalini verdi. ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması ile artık ürünün fiyatını üretici belirleyecek. Böylece günlük fiyat değişimleri rafa kalkacak. Ticaret Bakanlığı ise yasal düzenleme için çalışmalara başladı.

Finans 24-04-24 07:42

Fatih Erbakan'dan Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız? sorusuna dikkat çeken yanıt: 'Değiliz herhalde'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonuna katıldı. Fatih Erbakan, gazetecilerin soruları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile seçimlerden sonra görüşmediğini açıkladı. Erbakan, "Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusuna ise "Değiliz herhalde, onların söylediğine göre. Onlar öyle söylüyorlar. Biz zaten hep milli görüşün içindeydik. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorduk. Şimdi de gene aynısını yaptık, yapmaya devam edeceğiz." yanıtını verdi.

Haber 24-04-24 00:18

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe maç sonu açıkladı! Semih Kılıçsoy derbide oynayacak mı?

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu. Topraktepe açıklamasında çok merak edilen Semih Kılıçsoy sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 23:29

Özel-Erdoğan görüşmesi ne zaman olacak? Tarih verdi: Randevu talep edeceğiz

Günlerdir konuşulan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in beklenen görüşmelerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Randevu talep edeceğini belirten Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz." dedi.

Haber 23-04-24 16:15

Icardi'den Fenerbahçeli taraftarları kızdıran 23 Nisan paylaşımı!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 23 Nisan'ı kutladı. Paylaştığı fotoğraflarda Fenerbahçe'nin u19 takımını da etiketleyen Icardi, 23 Nisan paylaşımında bu detaya da yer verdi.

Spor 23-04-24 15:28

Yunanistan'da Fatih Terim rüzgarı esiyor! Tüm muhabirler taraf değiştirdi...

Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak. Ligde iki kupada da iddialı konumda bulunan Fatih Terim, Yunan basınını ters köşeye getirdi. İmza attığı gün başarısız olacağını söyleyen muhabirler şimdi tam tersi tarafa geçti.

Spor 23-04-24 14:05

Araç sahibi olmak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 150 bin lira ödedi...

Antalya’da internetten 680 bin TL’ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep’e giden yüzde 71 engelli Hayrettin Serin (52), karşı tarafla yaptığı protokole göre 130 bin lirasını kaparo verdiği aracının süresi gelmeden bağlandığını iddia etti. Protokole göre 20 bin lira peşinatı da ödeyip toplam 150 bin TL ödediğini savunan vatandaş, hem araçtan hem kaporadan oldu.

Haber 23-04-24 13:30

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden Kocanı neden paylaşmıyorsun? yorumuna yanıt verdi: Beni bağlamaz

Survivor yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden bir süredir eşine dair paylaşımda bulunmuyordu. Eşine "Aleyna'dan uzak dur" mesajı veren Özden kendisine gelen "Kocanı neden paylaşmıyorsun?" yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 23-04-24 13:24

Aktif yanardağın yanında fotoğraf çektirmek istedi! Poz verirken dengesini kaybedince 70 metreden düşerek hayatını kaybetti

Endonezya'da bir turist, aktif bir yanardağın kenarında fotoğraf çekerken ayağı takılıp 70 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. 31 yaşındaki Çin vatandaşı Huang Lihong isimli kadının kocasına poz verdi sırada aktif yanardağa düşerek öldüğü belirtildi.

Trend 23-04-24 13:02

Cevdet Yılmaz 'hazırlıklar var' diyerek sinyali verdi! Emeklilerle ilgili yeni çalışma! Kök maaş ve en düşük emekli aylığı detayı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarının ardından temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken hükümet kanadından emekliler için yeni çalışma sinyali ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, "Hazırlıklarımız var" dediği yeni çalışmada emeklileri neler bekliyor?

Finans 23-04-24 09:54

Aksaray’da akılalmaz olay! Ölen kişinin mezarını açtı, mezarı ateşe verip cesedi yakmak istedi

Aksaray’da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. 8 gün önce intihar eden borçlusunun ödeme gününde mezarı başına gitti. Mezar başında canlı yayın açan şahıs yaptıkları ile adeta tüyler ürpertti. ‘Yakacağım seni Apo’ diyerek önce mezarı açmaya başladı ardından ateşe verdi. Mezarı tamamen açmak üzereyken ise bekçi ve polisler tarafından yakalandı.

Haber 23-04-24 07:36

Özel sektörde çalışanlar için banka promosyon teklifi 50 bin lirayı buluyor! Yasa teklifi Meclis'te bekliyor

Özel sektör çalışanlarının gözü banka promosyonlarını yasalaştıracak yasa teklifinde. Özgür Özel'in genel başkan seçilmesinin ardından CHP'nin sunduğu yasa teklifinin akıbeti merak ediliyor. 27 Kasım 2022'de CHP, banka promosyonlarının güvence altına alınması için yasa teklifi verdi. Teklif 1.5 yıldır Meclis'te bekliyor. Özel sektör çalışanları promosyonun yasal güvence altına alınmasını istiyor. 3 yıllık banka promosyonu 50 bin lirayı buluyor.

Finans 22-04-24 21:25

Arda Güler, Real Madrid takımına halay çekmeyi öğretti!

İspanya'da Real Madrid forması giyen Arda Güler, takım arkadaşlarını evinde misafir etti. Federico Valverde ve Brahim Diaz'ı ağırlayan Arda Güler, evinde mangal partisi verdi ve halay çekti.

Spor 22-04-24 20:21

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

Fatih Terim'in takımı Panathinaikos'u yakından ilgilendiren doping skandalı patlak verdi! Golcü oyuncu Fortis Ioannidis'ten açıklama geldi...

Yunanistan'da şampiyonluğa koşan Fatih Terim'in takımı Panathinaikos ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Takımın golcü oyuncusu Fotis Ioannidis hakkında çıkan doping iddialarına yanıt veren Fatih Terim oyuncusunu savundu.

Spor 22-04-24 16:33

Destici'den canlı yayında erken seçim tarihi! Emekliye zam için de net rakam verdi

Cumhur İttifakı üyesi BBP'nin lideri Mustafa Destici katıldığı canlı yayında 31 Mart seçimleri, emekli maaşları, yerel seçim süreci ve asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Seçimlerde Cumhur İttifakı'nın istediğini alamadığını belirten Destici erken seçim için tarih verdi. Destici'nin temmuz ayında yapılması beklenen emekli maaşı zamları sözleri ise dikkat çekti.

Haber 22-04-24 16:26

Beyazlar içerisinde poz veren Dilan Çiçek Deniz beyaz elbisesiyle poz verdi! Paylaşımı çok beğenildi

Dilan Çiçek Deniz sosyal medya paylaşımları ve pozlarıyla gündemden düşmüyor. Deniz bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Beyazlar içerisinde poz veren oyuncuya sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 22-04-24 16:20

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Luka Modric'ten sürpriz karar!

Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Luka Modric, geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Spor 22-04-24 15:50

Uzmanından önemli uyarı: İşte aşı olmayanların yaydığı o hastalıklar

Dünyada aşılamanın henüz istenilen düzeye gelmediğini söyleyen Çocuk Enfeksiyon Hekimi Uzm. Dr. Esra Çakmak Taşkın, "Dünyada yaklaşık 20 milyon eksik aşılı veya aşılanmamış çocuk bulunmaktadır. Özellikle son birkaç yıldır dünyada kızamık, difteri, boğmaca ve diğer bazı aşı ile önlenebilen hastalıklarda salgınlar yaşanmaktadır" dedi.

Haber 22-04-24 14:29

Gecelik giydirip mermi yutturdular! Sosyal medyada paylaşılan işkence görüntülerinin detayları, ifadelerde ortaya çıktı

Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden ve görüntüleri sosyal medyadan paylaşan zanlıların cezaları belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, 4 yıl 7 ay ile 20 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. İşkence olayının detayları da sanıkların savunmalarında ortaya çıktı. Olaydaki eski kız arkadaş detayı da dikkat çekti. İşte olayın ayrıntıları...

Haber 22-04-24 13:30

Ünlü bir markayla anlaşan Yasemin Özilhan kamera karşısına geçti! Beyaz elbisesiyle poz verdi

Bir dönemin efsane dizilerinden Doktarlar'da 'Ela' rolüyle akıllara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Özilhan ünlü bir markayla el sıkıştı. Beyazlar içerisinde kamera karşısına geçen oyuncunun pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-04-24 12:53

Büyük beden model Ashley Graham siyah dantelli elbisesiyle poz verdi! Kıvrımlarını sergiledi

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyordu. Siyah dantelli bir elbiseyle poz veren modelin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-04-24 12:35

Memur zammı hesabı belirdi! Son enflasyon tahmini ile oran değişti: İşte meslek meslek merak edilen yeni memur maaşı tablosu…

Memur maaşı zammı ve memur emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar heyecanlı bekleyişini sürdürürken Merkez Bankası’ndan zamda hesabı değiştirecek bir açıklama geldi. 6 aylık enflasyon tahmini ile memur enflasyon farkı ortaya çıktı. Toplu sözleşme zammı ile birlikte memur ve memur emekli maaşı zammının yüzde 20’ye yükselmesi öngörüldü. En düşük memur maaşı için tahmini rakam da belli oldu. İşte meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 22-04-24 11:16

Real Madrid El Clasico'yu kazandı, Arda Güler takımla birlikte sevinmedi! Ancelotti'den maç sonu açıklama geldi

La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Barcelona’yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Karşılaşmada yedek kulübesinde bulunan Arda Güler forma şansı bulamazken maç sonunda toplu sevince katılmadı. Teknik Direktör Ancelotti maçın ardından kendisine milli yıldız ile ilgili gelen soruya da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 08:19

Otomobilde en düşük ÖTV dilimi değişti! Liderlikler birer birer kaybediliyor... O veriler herkesi alarma geçirdi

Türk otomotiv sanayinde 2024 yılı mart ayıyla birlikte her alanda kan kaybı hızlandı. AB'de lider olunan alanları da birer birer kaybetmeye başladı. 20 yıldır sektör yeni yatırım çekemezken, umutların bağlandığı Çinli otomotiv üreticileri de Türkiye’yi listeden çıkarttılar. Sektör temsilcileri, rekabet gücünün geri kazanılmasının tek yolunun ÖTV sisteminin kademeli olarak azaltılmasında görüyor.

Finans 22-04-24 08:13

Birleşme partisinde renkli anlar... Survivor All Star'da şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Seçtikleri şarkıları söyleyen yarışmacıların performansını Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumlarken Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Magazin 22-04-24 07:20

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 21-04-24 19:48

Yaylaya ot toplamak için gitti, bir daha geri dönmedi! Betül'ün cansız bedeni bulundu

Sakarya'da yaylaya giden 27 yaşındaki Betül Kurt'tan bir daha haber alınamadı. Kaldırık otu toplamak için yaylaya giden Erhan Sofuoğlu akşam saatlerinde bir ceset gördü ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hayatını kaybeden kadının Betül Kurt olduğu tespit edildi. Kurt'un dün akşam saatlerinde yaylaya geldiği öğrenilirken, ceset otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Haber 21-04-24 18:39

Karısının çok çirkin olduğunu söyleyen taraftarlara ateş püskürdü! Declan Rice'ın cevabı sosyal medyada gündem oldu

İngiliz futbolunun önde gelen isimlerinden Declan Rice'a gelen yakışıksız yorum büyük eleştiri almıştı. Gelen tepkilere daha fazla dayanamayan Declan Rice, kendisine yapılan yorumlara sert bir cevap verdi.

Spor 21-04-24 18:17

Edis'in o belediye başkanıyla pozları olay oldu! Meğer çok eskiden tanışıyorlarmış

Sahne tarzları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Edis bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Çeşme'de sahne alan Edis Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile poz verdi. Denizli o anları Instagram hesabından paylaştı. Denizli, ayrıca Edis'le çocukluk arkadaşı olduklarını ifade etti.

Magazin 21-04-24 13:01

Usta oyuncu Şevval Sam reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ilk kez poz verdi!

Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir ilişkiye başladığını duyurmuştu. Ünlü sanatçı yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 21-04-24 07:48

Bakan Uraloğlu 'Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı' için tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nin bir bölümünü 2026, tamamını ise 2027 yılında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haber 20-04-24 16:39

Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi! Acun Ilıcalı'nın itirafı gündem oldu! 'Romantik ilişkiler...'

Her bölümü büyük ses getiren Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmalar ve kaoslar sosyal medyayı meşgul ederken Acun Ilıcalı itiraflarıyla gündem oldu. 343 Digital YouTube kanalının Röveşata programına konuk olan Ilıcalı Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi.

Magazin 20-04-24 16:17

Fahiş fiyat boykotuna o da katıldı! Gazeteci Kübra Par kebapçıda nasıl kazıklandığını anlattı

Kafe ve restoranlarda fahiş fiyatlar nedeniyle 20-21 Nisan’da boykot çağrıları yapıldı. Ünlü isimlerinde destek verdiği boykota gazeteci Kübra Par da katıldı. Kübra Par, Bakırköy sahilde gittiği bir kebapçıda nasıl kazıklandığını sosyal medya hesabında anlattı.

Magazin 20-04-24 12:46

Vergi oranlarında artış! Yurt dışından eşya alanlar dikkat: 15 gün sonra...

Değeri 150 euroyu geçmeyen eşya ile 1500 euroyu geçmeyen ilacın Avrupa Birliği ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda uygulanan vergi oranı yüzde 18'den yüzde 20'ye yükseltildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı ancak 15 gün sonra yürürlüğe girecek.

Finans 20-04-24 12:06

Binlerce insan mahsur kaldı, yaşlılar ve çocuklar yerde uyumak zorunda... Emirates tarihinin en kötü sınavını verdi: Sonsuza kadar ders olacak

Kuraklığıyla ünlü Dubai selle sarsıldı ancak en büyük mağduriyeti havayolu ulaşımında Emirates'i tercih edenler yaşadı. Günlerdir havalimanında kalmak isteyen binlerce yolcuya hiçbir kolaylık sağlamayan şirkete tepkiler çığ oldu büyüdü. Yaşlılar ve çocuklar yerde yatmak zorunda kaldı, oteller açılmadı, yemek bulamadılar. İşte Emirates mağdurlarının isyanı...

Haber 20-04-24 11:41

Restoran ve kafelere boykot bugün başladı! 110 liralık kurabiye ‘sembol’ olmuştu, o işletmeci konuştu: ‘Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapmayı düşünüyoruz’

Hükümet evinden arabasına, gıdasından kıyafetine fahiş fiyatlarla mücadeleye devam ederken, bir tepki de vatandaştan artan kafe ve restoran fiyatlarına gelmişti. Sosyal medyada 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara gitmeme kararı alınmıştı. Boykot bugün başladı. Kampanyanın sembolü olan 110 kiralık kurabiyenin satıldığı işletme sahibi ise konuya ilişkin açıklama yaptı. Ürünü maliyetine sattıklarını belirten işletmeci indirim bir yana zam yapmaya hazırlandıklarını söyledi.

Finans 20-04-24 11:28