Aamir Khan Haberleri Ve Son Dakika Aamir Khan Haberleri

Aamir Khan Haberleri Ve Son Dakika Aamir Khan Haberleri

14 Mart 1965 tarihinde dünyaya gelen Aamir Khan, Hintli oyuncu, yönetmen ve yapımcı kimlikleriyle tanınmıştır. Hint sinema tarihine damga vuran Khan, birçok ödüle layık görülmüştür. Henüz çocuk yaşlarda amcasının "Yaadon ki Baaraat" adlı filminde rol alarak kariyerine başladı. İlk uzun metrajlı filmi olan "Holi" 1984 yılında izleyicilerle buluştu. Romantik, dram ve korku gibi birçok türde filme imza atan oyuncu, 2001 yılında kendi prodüksiyon şirketini kurdu. Bu şirketin yaptığı ilk film olan "Lagaan" ile Ulusal Film Ödülleri'nde en iyi aktör ödülünü kazanmıştır. Ghajini ve 3 idiots filmleri ise en çok hasılat yapan filmler arasında yer alarak Bollywood sinema tarihine damga vurmuştur. Kariyerinin yanı sıra yardımsever kişiliğiyle de sevenlerinin takdirini toplamıştır.

Aamir Khan Haberleri

En iyi Bollywood filmleri - Tüm zamanlara damgasını vuran en sevilen Bollywood filmleri

Bollywood, renkli dansları, büyüleyici müzikleri ve duygusal hikayeleriyle dünya sinemasının önemli bir parçasıdır. Hindistan sineması olarak da bilinen Bollywood, yıllar boyunca birçok unutulmaz filmle izleyicileri büyülemiştir. Bu filmler, geniş kitlelere ulaşarak tüm zamanların en sevilen Bollywood yapıtları arasına girmeyi başarmıştır.

Trend 29-06-2023 01:10

Eski dünya şampiyonu İngiliz boksör Amir Khan Londra'da soyuldu: 'Yüzüme silah dayayıp saatimi çaldılar'

35 yaşındaki Khan, Twitter mesajında Londra'nın Leyton semtinde eşi Faryal Khan'la dün akşam dışarıdayken silahlı iki kişi tarafından durdurulduğunu ve saatinin çalındığını açıkladı. Khan, "Ama ikimiz de iyiyiz" dedi.

Haber 19-04-2022 13:21

Dangal filmi konusu nedir? Nerede çekildi? Dangal oyuncuları kimlerdir?

Dangal filmi Mahavir Singh Phogat isimli Hintli bir adamın hayat hikayesini işliyor. Film, yaşanmış bir olayı anlatıyor. Aamir Khan'ın oyunculuk performansıyla adından söz ettirdiği Dangal filmi televizyonda gösterilecek. Peki Dangal filmi konusu nedir? Nerede çekildi? Dangal oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Trend 23-02-2022 21:43

Dangal filmi nerede ve ne zaman çekildi? Dangal filminin oyuncuları kimdir? Dangal ne demek?

Dram ve spor türünde yayınlanan Hint yapımı Dangal fimi, yayınlandığı her an sinemaseverlerin ilgilini çekti. Nitesh Tiwari’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Dangal filminde güreşçi bir baba karakterine hayat veren Aamir Khan, kızlarını iyi bir güreşçi olması için eğitiyor.

Trend 25-06-2021 12:55

Aamir Khan

Aamir Khan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aamir Khan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bollywood yıldızı Aamir Khan sosyal medyayı bırakmasının gerçek sebebini açıkladı

Dünyaca ünlü oyuncu Aamir Khan, hayranlarıyla geleneksel medya aracılığıyla iletişim kuracağını söyledi ve sosyal medyayı bırakma sebebini açıkladı.

Trend 17-03-2021 17:56

Şimdiye kadar izlemediyseniz pişman olacağınız Aamir Khan filmleri

Mutlaka izlenmesi gereken filmleri ile Aamir Khan filmleri ülkemizde oldukça ilgi görüyor. Komediden drama hatta bilimkurgunun bile altından kolaylıkla kalkan Aamir Khan’ın ünü dünyanın dört bir tarafına ulaşmış durumda. Henüz izlemediyseniz çok şey kaybettiğiniz Aamir Khan filmleri ile karşınızdayız.

Trend 30-12-2020 08:57

Hindistan’la Çin arasında Aamir Khan gerilimi

Bollywood yıldızlarından Aamir Khan, Müslüman kimliği ve Çin'deki popülaritesi nedeniyle Hint milliyetçileri tarafından hedef tahtasına konuldu.

Trend 28-08-2020 07:48

Emine Erdoğan, Hint sinemasının ünlü aktörü Aamir Khan’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Hint sinemasının dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan’ı kabul etti.

Haber 15-08-2020 20:00

Bollywood yıldızı Aamir Khan'ın Adana'da kebap keyfi

Bollywood sinemasının en önemli isimlerinden, dünyaca ünlü aktör Aamir Khan, Adana kebabını tatmak için kente geldi. Yoğun ilgi gören Khan, mangalın başına geçip kebap pişirdi.

Magazin 12-08-2020 17:39

Dünyaca ünlü aktör Aamir Khan'a 'Diriliş Ertuğrul' sürprizi!

Hint sinemasının dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle Hindistan'da yarıda "Laal Singh Chaddha" adlı yeni filminin Türkiye'de çekilecek bir kısmını Niğde'deki Demirkazık Dağı'nda gerçekleştirecek. Aamir Khan'la bir araya gelen 15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir, 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde kullanılan deri börk şapkası hediye etti.

Magazin 11-08-2020 10:17

Aamir Khan Niğde’de film çekecek! Aamir Khan kimdir? İşte Aamir Khan filmleri!

Dünyaca ünlü aktör Aamir Khan Niğde’de çekimleri gerçekleşecek yeni filmi için Türkiye’ye geldi. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesi bulunan Aamir Khan kaldığı otelin önünde hayranlarıyla buluştu.

Magazin 10-08-2020 11:17

Niğde'de Aamir Khan izdihamı! Dünyaca ünlü oyuncu hayranlarını kırmadı

Hint sinemasının dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan yeni filminin çekimleri için Türkiye'ye geldi. Aamir Khan, Laal Singh Chaddha adlı yeni filminin Türkiye'deki çekimlerinin bir kısmını Niğde'de gerçekleştirecek. Ünlü aktörün Niğde'ye geldiğini duyan hayranları ise kaldığı otele akın etti. Aamir Khan, otelin önüne gelen hayranlarıyla buluşarak fotoğraf çektirdi.

Magazin 10-08-2020 02:15

Hint sinemasının ünlü aktörü Aamir Khan yeni filmi için Türkiye'ye geliyor

Türkiye, Hint sinemasının dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan'ın Laal Singh Chaddha adlı yeni filmine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Magazin 07-08-2020 14:47

Aamir Khan'dan herkesi şoke eden yardım… Un paketlerinden bakın ne çıktı

Bollywood’un sevilen oyuncusu Aamir Khan, koronavirüs mağdurlarına yardım etmek için ilginç bir yol seçti. Oyuncu, 1 kg unun içine para gizleyerek vatandaşlara yardım etti.

Trend 28-04-2020 08:34

Aamir Khan’lı Forrest Gump uyarlaması Lal Singh Chaddha filminden ilk kare geldi

Tom Hanks‘li efsane film Forrest Gump’ın Aamir Khan’lı Bollywood uyarlaması Lal Singh Chaddha‘dan ilk görsel geldi. Filmin 2020’de vizyonda seyircisiyle buluşması bekleniyor.

Trend 20-11-2019 09:02

Ünlü Bollywood oyuncusu Türkiye'ye geldi

Aamir Khan ile başrolü paylaştığı "Dangal" filmiyle tanınan ve "Hindistan Eşkıyaları" filmiyle bir kez daha sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan Fatima Sana Shaikh, İstanbul ve Kapadokya'yı gezdi

Haber 27-11-2018 17:43

Hindistan Eşkiyaları Hindistan'da gişe rekoru kırdı

"Hindistan Eşkiyaları" Hindistan'da gişe rekoru kırdı

Haber 21-11-2018 17:19

Aamir Kahn'ın yeni filminin fragmanı yayımlandı

Aamir Kahn'ın yeni filminin fragmanı yayımlandı

Haber 28-09-2018 10:26

Aamir Khan'ın son filmi 30 Kasım'da gösterime girecek

Aamir Khan'ın son filmi 30 Kasım'da gösterime girecek

Haber 25-09-2018 09:33

Secret Superstar yeniden vizyona girecek

Ünlü Bollywood yıldızı Aamir Khan'ın başrolünde yer aldığı film, 22 Haziran'da yeniden sinemaseverlerle buluşacak

Haber 19-06-2018 13:58

Türk kadınları Aamir Khan'ı neden bu kadar çok seviyor?

Hint filmlerini dünyaya sevdiren Aamir Khan Türk kadınları tarafından ayrı bir yerde tutuluyor. Yaptığı her filmi gişe rekorları kıran Aamir Khan'ın Türk kadınları tarafından bu kadar çok seviliyor olmasının altında yatan haklı sebepler var.

Kadin 30-10-2017 17:32

Secret Superstar ne zaman vizyona giriyor? Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar Hindistan ile aynı anda Türkiye'de gösterilecek. Aamir Khan'ın yeni filmi ne zaman gösterimde?

Geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelen Bollywood'un dünyaca ünlü oyuncusu Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar ile Türkiye'deki sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Hindistan ile ilk defa aynı anda gösterime girecek olan Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar ne zaman vizyona girecek merak ediliyor.

Haber 19-10-2017 10:44

Bollywood yıldızı Aamir Khan Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı

Hindistan'ın dünyaca ünlü oyuncu, yönetmen ve senaristi Aamir Khan, ülkesine dönmeden önce Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı.

Magazin 15-10-2017 10:55

Kim Milyoner Olmak İster: Aamir Khan ne zaman yarışacak? Aamir Khan kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Aamir Khan yayını merak edilirken ATV ekranlarında Aamir Khan ne zaman yarışacak sorusu sık sık sorulmaya başlandı. Aamir Khan yeni filmi dolayısıyla Türkiye'de bulunuyor ve sonuç olarak Kim Milyoner Olmak yarışmasında yarışma hakkı buldu. 3 idiot filmi ile popüleritesini artıran Aamir Khan, ne zaman Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışacak? İşte ATV yayın akışı ve yarışmadan detaylar...

Haber 14-10-2017 17:26

Aamir Khan'ın Maraş dondurmacısıyla imtihanı

Bollywood yıldızı Aamir Khan, meşhur Maraş dondurması yemek istedi ancak tahmin edileceği gibi pek kolay olmadı.

Magazin 09-10-2017 10:59

Aamir Khan'ın Türkiye ziyareti izdihama neden oldu

Bollywood’un dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan, yeni filminin tanıtımı için Türkiye’ye geldi. Hayranları Atatürk Havalimanı’na akın ederken, ünlü aktör güçlükle havalimanından çıkabildi.

Magazin 04-10-2017 14:29

Aamir Khan Kim Milyoner Olmak İster?'de yarışacak. Aamir Khan Kim Milyoner Olmak İster?'e ne zaman katılacak? Aamir Khan kimdir?

Hindistan'ın dünyaca ünlü oyuncusu Aamir Khan Türkiye'ye geldi. Türkiye'de oldukça sevilen Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar için Türkiye'ye geleceğini duyurmuştu. Nihayet Aamir Khan Türkiye'de hayranlarıyla buluştu. Aamir Khan Türkiye ziyareti dahilinde Aamir Khan Kim Milyoner Olmak İster?'e katılacak. Peki Aamir Khan Kim Milyoner Olmak İster?'e ne zaman katılacak? Aamir Khan kimdir?

Haber 02-10-2017 14:36

Aamir Khan Türkiye mesajı ile gündem oldu! Aamir Khan'dan Türk hayranlarına mesaj var.

Aamir Khan Türkiye mesajı ile hayranlarını sevirdi. Dangal filmi Türkiye'ye geldi, Bollywood'un ünlü oyuncusu Aamir Khan Türkiye'ye özel mesaj paylaştı. İşte Aamir Khan'dan Türk hayranlarını sevdiren mesaj...

Haber 19-08-2017 11:17