Adını Feriha Koydum Haberleri

Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin değişimiyle olay olmuştu! Yeni mesleği şaşırttı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteriyle hafızalara kazınan Sedef Şahin dizinin ardından değişimiyle çok konuşuldu. Estetik ve verdiği kilolarla adeta bambaşka bir olan Şahin şimdi de yeni mesleğiyle gündem oldu. Sedef Şahin'in yeni mesleği çok şaşırttı.

Magazin 13-02-2024 14:00

Adını Feriha Koydum'un platonik aşığı Halil'in son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Perçin, Ceyda Ateş gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Halil karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Tan Altunkaya'nın son hali görenleri şaşırttı. Başarılı oyuncu sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 31-10-2023 11:33

Adını Feriha Koydum’un yıldızı Sedef Şahin değişimiyle şaşırttı! Cesur pozları dikkat çekti

Gigi Hadid ile benzerliğiyle dikkat çeken Adını Feriha Koydum’un yıldızı Sedef Şahin estetikle bambaşka bir görünüme sahip oldu. Sedef Şahin sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-10-2023 15:43

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su göğüs dekolteli pozuyla büyüledi! Son hali şaşırttı

Oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Sedef Şahin gibi isimlerin yer aldığı Adını Feriha Koydum unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin dikkat çeken isimlerinden olan Sedef Şahin, Cansu karakterini canlandırıyordu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu dekolteli pozuyla adeta büyüledi.

Magazin 30-05-2023 11:29

Adını Feriha Koydum

Adını Feriha Koydum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adını Feriha Koydum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin'e bakan bir daha baktı! Değişimiyle gündem oldu

Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteri ile tanıdığımız Sedef Şahin dün akşam bir filmin galasına katıldı. Ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Şahin, değişimiyle ağızları açık bıraktı.

Magazin 11-03-2023 15:53

Adını Feriha Koydum dizisinin platonik aşığı Halil'in son hali şaşırttı! Kaybettiğin Halil'e bak Feriha

Ufuk Tan Altunkaya, 2011-2012 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi Adını Feriha Koydum'da Halil rolüyle akıllara kazındı. Dizide sergilediği oyunculuk performansı ile seneler sonra sosyal medyada yeniden gündem Ufuk Tan Altunkaya'nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 06-03-2023 15:54

Adını Feriha Koydum'un Halil'i Ufuk Tan Altunkaya'nın son halini görenler şaştı kaldı! Adam çok coolmuş

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Adını Feriha Koydum'un Halil'i son haliyle gündeme geldi. Feriha'nın belalısı olarak hafızalara kazınan Ufuk Tan Altunkaya'yı görenler şaştı kaldı. Altunkaya'nın son haline "Çok coolsun" yorumları yağdı.

Magazin 22-12-2022 15:47

Gizem Karaca mini şortuyla çöllere düştü! ''Devede de boy var ama...''

Eşi Kemal Ekmekçi ile Mısır'da tatil yapan güzel oyuncu Gizem Karaca, deveye bindiği anları takipçileriyle paylaştı. Mini şortuyla poz veren Gizem Karaca, paylaşımına ''Bir noktada 'Devede de boy var ama' esprisi yapıldı'' notunu düştü.

Magazin 25-11-2022 09:33

Aldatmak dizisinin Güzide'si Vahide Perçin'in kızı da ünlü oyuncu çıktı! Meğer rol arkadaşıymış... Gören şaştı

ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak ile televizyon ekranlarına geri dönen ünlü oyuncu Vahide Perçin'in kızı da oyuncu çıktı. Meğer Vahide Perçin'in kızı uzun yıllardır gözümüzün önündeymiş...

Magazin 09-11-2022 11:38

Oyuncu Hazal Kaya'nın göğüs dekolteli pozuna beğeni yağdı! Bu ne güzellik

Adını Feriha Koydum, Aşk-ı Memnu ve Bizim Hikaye gibi birçok farklı yapımda rol alan ve 2019 yılında Ali Atay ile hayatını birleştiren Hazal Kaya, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olduğu bilinen ismin göğüs dekolteli pozuna beğeni yağdı.

Magazin 22-09-2022 09:53

Oyuncu Hazal Kaya mini elbisesiyle düğün pozu verdi! Beğeni yağdı: Kızı düğün düğün gezdiriyorum

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, Bizim Hikaye gibi pek çok farklı yapımda rol alan ve 2019 yılında Ali Atay ile hayatını birleştiren Hazal Kaya'dan düğün pozu geldi. Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olduğu bilinen ismin, mini elbisesiyle verdiği poza beğeni yağdı.

Magazin 13-09-2022 09:31