Ahu Tuğba Haberleri

İsmini 'Mahmut' olarak değiştirdi... Sakallarını uzatıp sarık taktı! Maneviyata yönelen eski manken ve oyuncu Meriç Erkan hayatının nasıl değiştiğini anlattı

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan adını değiştirdiğini açıklamış ve yeni adı Mahmut Erkan olduğunu söylemişti. Katıldığı programda gençlik yıllarında yaptıklarını ve şimdiki hayatını anlatan Meriç Erkan bu dönüşümün nasıl başladığını da anlattı.

Magazin 29-03-2024 16:43

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'nın kızının mesleği çok şaşırttı! Elinde silahla poz verdi

Yeşilçam’da sayısız filmde rol alan ve güzelliği ile hafızalara kazınan Ahu Tuğba’nın son hali sık sık gündem oluyor. Adeta yıllara meydan okuyan başarılı ismin kızı gündem oldu. Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin annesine olan benzerliğiyle dikkat çekti. Calvin’in mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 14-11-2023 10:25

Ahu Tuğba Adnan Oktar ile fotoğrafı yeniden gündem oldu! Başörtünü tak, yan odaya geç

Yeşilçam'ın cesur isimlerinden olan Ahu Tuğba'nın yıllar önce Adnan Oktar'ın önünde diz çöküp oturduğu pozu sosyal medyayı salladı. Ahu Tuğba kareye dair detayları daha önce anlatmıştı. O poz ve açıklama yeniden gündeme geldi.

Magazin 25-10-2023 15:34

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'nın kızı elinde silahla poz verdi! Mesleğini duyanlar çok şaşırdı

Yeşilçam’da sayısız filmde rol alan Ahu Tuğba unutulmaz isimlerden biri. Güzelliği ile bir döneme damga vuran Tuğba’nın kızını görenler çok şaşırdı. Ünlü ismin kızı Anjelik Calvin annesine olan benzerliğiyle ve aldığı eğitimle dikkat çekti.

Magazin 19-07-2023 15:58

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ahu Tuğba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Meriç Erkan son haliyle ağızları açık bıraktı! Her şeyi bırakıp maneviyata yöneldi

Eski manken ve oyuncu Meriç Erkan, Ahu Tuğba ile yaşadığı aşk ile bir döneme damga vurmuştu. Tuğba'nın çılgın sevgilisi Erkan, daha sonra Esra Erol'da programında yer almıştı. Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Meriç Erkan’ın son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 12-07-2023 11:11

Ahu Tuğba polis kızını paylaştı! Babanı hiç aratmıyorsun deyince Armut dibine düşermiş yorumları geldi

Yeşilçam'ın güzel oyuncularından Ahu Tuğba'nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Anjelik Calvin zaman zaman merak konusu oluyor. Kızıyla Miami'de yaşayan Yeşilçam'ın güzel oyuncularından Tuğba son olarak polis kızını paylaşıp "Babanı hiç aratmıyorsun" dedi. Güzel oyuncunun paylaşımına ise "Kızın kopyan" yorumları yağdı.

Magazin 27-12-2022 11:58

Evini, arabasını kasırga yutmuştu! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba yeni fırtınada gördüğü karşısında şoke oldu

Amerika’nın Florida eyaletini vuran Ian Kasırgası, Ahu Tuğba’nın eviyle arabasını da yutmuştu. 2018 model Cadillac aracı ile evi sular altında kalan oyuncu Ahu Tuğba her şeyini bırakıp kızı Anjelik ile birlikte güneye doğru gitmişti. Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Al Sana Haber'e attığı yeni görüntüde ise gördükleri karşısında şoke oldu. Son çıkan fırtınada Tuğba'nın evinin önünden köpek balığı geçti.

Magazin 14-11-2022 12:54

Ian Kasırgası büyük yıkıma sebep olmuştu! Yeşilçam'ın oyuncusu Ahu Tuğba ve kızı Anjelik Calvin'in evi sular altında kaldı... Korkunç anlar

ABD'nin Florida eyaletini vuran Ian Kasırgası'nda 100e yakın insan ölmüştü. Büyük yıkıma sebep olan kasırgada Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba ve kızı Anjelik Calvin'in evi de sular altında kaldı. Korkunç anlar yaşayan ünlü oyuncu ve kızı evlerini terk etti. Ahu Tuğba açıklamasında "Şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum!" dedi.

Magazin 05-10-2022 10:59

Meriç Erkan'ın O dönem yaşananlar doğaçlama kurgu sözleri Ahu Tuğba'yı kızdırdı

Katarsis'e konuk olan Meriç Erkan'ın açıklamaları oyuncu Ahu Tuğba'yı kızdırdı. Bir süredir kızıyla Miami'de yaşayan Ahu Tuğba Meriç Erkan'ın "Ahu Tuğba'ya karşı hiçbir şey yoktu. Aslında o dönemin yalancısıyım ben. Buna razı edilmiştim bu da benim hatamdır" sözleriyle çileden çıktı.

Magazin 04-07-2022 09:55

Yaşam tarzını değiştiren Meriç Erkan, Katarsis'e konuk oldu! Ahu Tuğba yorumu: O dönemin yalancısıyım ben

Ahu Tuğba’nın eski sevgilisi Meriç Erkan yaşam tarzını ve adını değiştirdi. Değişimiyle gündeme gelen Mahmut Erkan, Katarsis'e konuk oldu! Bir dönem Esra Erol'a katılan, Ahu Tuğba ile aşk yaşayan Meriç Erkan "Ben bir yalancıydım! Öyle ölmek istemedim" itirafında bulundu. İşte Meriç Erkan olarak tanınan ve cüppe ve sarıklı haliyle gündem olan Mahmut Erkan'ın açıklamalarının detayları...

Magazin 30-06-2022 11:48

Ahu Tuğba 'Doğal güzellik' notuyla kızı Anjelik Calvin'i paylaştı

Yeşilçam'ın cesur oyuncularından Ahu Tuğba kızıyla Miami'de gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Kızını da gözlerden uzak büyüten Ahu Tuğba polis olan kızının pozlarını zaman zaman paylaşıyor. Tuğba son olarak kızını 'Doğal güzellik' notuyla paylaştı.

Magazin 28-03-2022 09:15

66 yaşındaki Ahu Tuğba Miami sahillerinde! Hala genç kız gibi

Geçtiğimiz aylarda Meriç Erkan'ın değişimi ve yaptığı açıklama ile adından söz ettiren Ahu Tuğba, Instagram paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Bir çocuk annesi olan 66 yaşındaki Ahu Tuğba, Miami sahilinden yaptığı paylaşımla kendine hayran bıraktı.

Magazin 19-03-2022 10:27

Ahu Tuğba havuzdan paylaştı! Fiziğini sergiledi

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Ahu Tuğba herkes kar pozu paylaşırken havuzdan paylaşım yaptı. Yıllara meydan okuyan Ahu Tuğba'ya "Yıllara meydan okuyorsun" yorumları yağdı.

Magazin 13-03-2022 15:51

Ahu Tuğba'dan bomba Meriç Erkan itirafı! Aşk yaşamadık! Allah yoluna girdiyse...

Meriç Erkan'ın maneviyata yönelmesi, son görüntüsü ve açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi olarak da tanınan Meriç Erkan hakkında Yeşilçam'ın yıldız oyuncusundan bomba bir itiraf geldi. Meriç Erkan'ın son görüntüsünü gören Ahu Tuğba "Aşk yaşamadık, TV formatıydı" dedi.

Magazin 11-02-2022 07:12

Sosyal medyayı salladı! Meriç Erkan'ın yeni imajı olay oldu... İsmini 'Mahmut' olarak değiştirdi, sakallarını uzatıp sarık taktı

Meriç Erkan'ın yeni imajını gündem yarattı. Katıldığı sabah programlarında yaptığı ilginç danslar ve bir dönem Ahu Tuğba ile yaşadığı aşkla ünlenen Meriç Erkan'ın son halini görenler inanamadı. Maneviyata yöneldiğini ve "Nasuh tövbesi" ettiğini söyleyen Meriç Erkan, sakal bırakıp sarık taktı. İsmini de 'Mahmut' olarak değiştiren Meriç Erkan'ın yeni hayatı gündem oldu. "Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım" diyen Erkan geçmişte yaptığı hatalar olduğunu ancak şimdi huzura kavuştuğunu belirtti.

Magazin 10-02-2022 17:43

Mahmut Erkan kimdir, aslen nereli? Eski adı Meriç Erkan olan Mahmut Erkan kaç yaşında?

Bir dönem realty show dünyasının popüler isimleri arasında yer alan Meriç Erkan yeni hayat tarzıyla gündeme geldi. Meriç Erkan yaşamını artık ‘Mahmut’ adı ile sürdüreceğini açıkladı. Peki Mahmut Erkan kimdir, aslen nereli? Eski adı Meriç Erkan olan Mahmut Erkan kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-02-2022 17:18

Meriç Erkan kimdir, aslen nereli? Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında?

Bir dönem katıldığı reality show programlarıyla gündeme gelen ve Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi olan Meriç Erkan yaptığı açıklama sonrası yeniden gündem oldu. Meriç Erkan, adını Mahmut Erkan olarak değiştirdiğini açıkladı. Yeni yaşam tarzıyla dikkat çeken Meriç Erkan'ın kim olduğu merak edildi. Peki Meriç Erkan kimdir, aslen nereli? Meriç Erkan kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 10-02-2022 16:59

Meriç Erkan'ın eski aşkı Ahu Tuğba'nın kızı merak konusu oldu

Maneviyata yönelen, sakal bırakıp imajını tamamen değiştiren Meriç Erkan bir dönem Ahu Tuğba ile büyük aşk yaşamıştı. Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi olarak tanınan Erkan gündeme gelince bir döneme damga vuran oyuncu da merak edildi. Ahu Tuğba'nın ne yaptığı ve kızı araştırılan konular arasına girdi.

Magazin 10-02-2022 15:00

Meriç Erkan'ın son hali Twitter'ı salladı! Sakallarını uzattı adını Mahmut Erkan olarak değiştirdi, yıllar sonra itiraf etti

Meriç Erkan'ın son hali dikkat çekti. Ahu Tuğba'nın unutulmaz aşkı Meriç Erkan bir döneme damga vuran isimlerin arasındaydı. İlginç dansları ve katıldığı izdivaç programlarıyla da adından söz ettiren Meriç Arkan son haliyle şoke etti. Meriç Erkan maneviyata yöneldi, sakal bıraktı, sarık taktı. Bununla da yetinmeyen Erkan adını 'Mahmut Erkan' olarak değiştirdi. Meriç Erkan katıldığı Esra Erol programını da unutmadı. Meriç Erkan kimdir?

Magazin 10-02-2022 14:17

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kimdir, ne iş yapıyor? Meriç Erkan'ın yeni adı Mahmut Erkan oldu

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan yaptığı açıklamanın ardından gündem oldu. Meriç Erkan adını değiştirdiğini açıkladı. Meriç Erkan'ın yeni adı Mahmut Erkan oldu Peki Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kimdir, ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Magazin 10-02-2022 09:14

Özlem Savaş'tan bomba itiraf! Gülben Ergen ve Ahu Tuğba...

Yaşar Alptekin ve Atilla Saral ile birlikte Salıncakta Üç Kişi adlı filmde ve daha pek çok filmde oynayan bir dönemin ünlü oyuncusu Özlem Savaş açıklamasıyla merak uyandırdı. Özlem Savaş'ın "Kariyerimi bitirdiler" dediği isimler Gülben Ergen ve Ahu Tuğba çıktı.

Magazin 28-01-2022 13:15

Sisi, İzzet Yıldızhan ile ilişki yaşadığını itiraf etti! Ahu Tuğba yayına bağlanıp...

Al Sana Haber yorumcusu olan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan'ın 'külot' çıkışı sonra "Eskiden aşk yaşadık" itirafında bulunmuştu. Canlı yayında bu konuyu masaya yatıran Al Sana Haber yorumcuları yayına Ahu Tuğba'yı bağladı. Ahu Tuğba yaşanılan aşk iddiasını doğruladı.

Magazin 18-01-2022 09:52

Ahu Tuğba kızının doğum gününü kutladı

Yeşilçam'a damga vuran isimler arasından yer alan Ahu Tuğba sosyal medyada zaman zaman kızını paylaşarak dikkat çekiyor. Polis akademisini bitiren kızıyla gurur duyan Tuğba kızının doğum gününü kutladı.

Magazin 12-11-2021 09:33

Ahu Tuğba kızını paylaştı! Polis akademisi bitirdin

ABD'nin Miami kentinde kızı Anjelik ile yaşayan Ahu Tuğba zaman zaman sosyal medyada kızıyla birlikte pozlarını paylaşıyor. Yeşilçam'ın güzellerinden Tuğba son olarak kızının mezuniyetinden paylaşım yaptı.

Magazin 04-11-2021 09:26

Ahu Tuğba kızı Anjelik Calvin'in yeni imajını paylaştı

Yeşilçam'a damga vuran oyuncu Ahu Tuğba zaman zaman Amerika'da yaşayan kızı Anjelik Calvin'in fotoğrafını paylaşıyor. Anjelik Calvin, annesine benzerliğiyle her paylaşımda beğeni topluyor.

Magazin 17-09-2021 09:13

Ahu Tuğba kızının lüks otomobilini çöpe attı! İlginç paylaşım dikkat çekti

Yeşilçam'ın güzel oyuncularından Ahu Tuğba zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ahu Tuğba son olarak kızı Anjelik'in otomobilini çöpe attığı anları paylaştı.

Magazin 16-07-2021 11:22

Yeşilçam'ın dikkat çeken güzeli Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik sosyal medyayı salladı!

Yeşilçam sinemasının vamp güzeli Ahu Tuğba, Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile yaptığı evliliğinden dünyaya gelen kızı Anjelik'in son halini paylaştı. Amerika'da yaşayan kızı Anjelik Calvin'in son hali herkesi şaşırtırken, güzelliğini annesinden aldı şeklinde yorumlar yapıldı. Annesine olan benzerliği dikkat çeken Anjelik, güzelliği ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-06-2021 12:48

Ahu Tuğba kızı Anjelik Calvin'i paylaştı! Yeni imajı olay oldu

Yeşilçam'a damga vuran oyuncu Ahu Tuğba Amerika'da yaşayan kızı Anjelik Calvin'in fotoğrafını paylaştı. Anjelik Calvin, annesine benzerliğiyle beğeni topladı.

Magazin 25-06-2021 14:58

Dokunmayın Şabanıma ne zaman ve nerede çekildi? İşte Dokunmayın Şabanıma filminin oyuncuları

Yapımcılığını Kemal Sunal ve Fatma Girik'in üstlendiği yönetmenliğini ise Osman Fahir Seden'in yaptığı Dokunmayın Şabanıma filmi vatandaşların araştırdığı konular arasında bulunuyor. Peki Dokunmayın Şabanıma ne zaman ve nerede çekildi? Dokunmayın Şabanıma filminin oyuncuları kimler? İşte yanıtı...

Magazin 20-03-2021 14:12

Yeşilçam'ın unutulmaz güzeli Ahu Tuğba'nın son hali!

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Ahu Tuğba, uzun süredir hayatını Miami'de sürdürüyor. Ahu Tuğba zaman zaman geçmişe götüren paylaşımlar yaparken son olarak da kızıyla Noel alışverişinden bir paylaşım yaptı. Ahu Tuğba son haliyle dikkat çekti.

Magazin 24-11-2020 10:21

Ahu Tuğba'dan nostaljik paylaşım! Maksim Gazinosu sahnesi....

Bir süredir Amerika'da yaşayan Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Ahu Tuğba, yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 10-11-2020 15:16

Ahu Tuğba kızı Anjelik Calvin'i paylaştı! 'Annesinin kopyası'

Yeşilçam'a damga vuran oyuncu Ahu Tuğba Amerika'da yaşayan kızı Anjelik Calvin'i paylaştı. Polis olan Anjelik Calvin annesine benzerliğiyle beğeni topladı.

Magazin 08-09-2020 13:55

Ahu Tuğba'nın 1985 yılına ait fotoğrafı çıktı! Olay oldu

Yeşilçam'ın iddialı yıldızlarından Ahu Tuğba yıllar önce çekilen fotoğrafıyla gündem oldu.

Magazin 20-05-2020 10:53

Ahu Tuğba: Amerika'da paran yoksa sokakta ölüyorsun

Yeşilçam oyuncularından Ahu Tuğba, uzun süredir hayatını Miami'de sürdürüyor.

Magazin 04-04-2020 14:49

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, ABD’de polis oldu

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, ABD’de polis oldu. Tuğba sosyal medya hesabından kızı ve polis akademisinden eğitmenini paylaştı.

Magazin 09-12-2019 13:37

Ahu Tuğba 'Adnan Oktar'lı fotoğrafı hakkında ilk kez konuştu

Oyuncu Ahu Tuğba'nın Oktar'la bir fotoğrafı dikkat çekerken, Tuğba, yıllar sonra o fotoğrafın hikayesini ses sanatçısı Onur Akay’a anlattı...

Magazin 20-07-2018 09:40

Ahu Tuğba 'Kocamı boşuna boşamışım'

Bodrum'da tatil yapan oyuncu Ahu Tuğba, ''Kızım Anjelik, babasından beter çıktı. Babasını boşadım ama babasından daha çok sahiplendi beni, babasını hiç aratmıyor. Bilseydim kocayı boşamazdım'' dedi.

Magazin 02-07-2018 16:51

Ahu Tuğba'dan bomba itiraf: Temizlikçimle arkadaşımla yattılar

''Bugüne kadar 10 kez evlendim hepsi hataydı'' diyen Ahu Tuğba, ''Benim temizlikçimi, arkadaşımı hamile bırakan kocalarım oldu.

Magazin 19-05-2018 11:54

Ahu Tuğba soluğu Amerika'da aldı! Kızım mezun oldu

Oyuncu Gözde Kansu üniversite yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 24-04-2018 13:44

Ahu Tuğba’nın son hali sevenlerini korkuttu

Bir döneme damga vuran isimlerden Ahu Tuğba, aşırı zayıf haliyle görenleri şaşırtıyor. Ünlü oyuncuyu görenler, "Sağlık problemi mi var?" sorusunu sormadan edemiyor. Yeşilçam'da fırtınalar estiren ve en cesur isimlerden birisi olarak gösterilen Ahu Tuğba'nın son hali görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 09-02-2018 21:16

Ahu Tuğba'nın kızına ceza

BODRUM'a bağlı Yalıkavak Mahallesi'nde sinema sanatçısı Ahu Tuğba'nın kızı Ahu Anjelik Alajbegu'ya ait olan villaya, kaçak eklentiler nedeniyle 2011'de önce para cezası kesildi, ancak ceza mahkeme kararıyla iptal edildi. Aradan 7 yıl geçtikten sonra Alajbegu'ya aynı nedenden bir kez daha para cezası kesildi.

Magazin 09-02-2018 14:02

Ahu Tuğba, Kim Kardashian’la akraba mı olacak?

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, son paylaşımıyla akıllarda soru işareti bıraktı.

Magazin 26-10-2017 19:48

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan'dan flaş iddia: 'Hepsi kurgu'

Bir dönem Esra Erol'un sunduğu izdivaç programına katılan ve burada kendine eş arayan Meriç Erkan, dönen dolabı bir bir anlatarak "Türk halkından özür diliyorum" dedi.

Magazin 24-10-2017 09:27

Ahu Tuğba: 'Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatmam gerekiyor'

Özge Uzun'un sunduğu programa konuk olan Ahu Tuğba, hakkında yazılanlar nedeniyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastenesi'nde yatması gerektiğini söyledi.

Magazin 08-06-2016 19:14

Ahu Tuğba yaşadıklarını anlattı

Ölümün kıyısından dönen ünlü oyuncu yaşadıklarını anlattı.

Magazin 09-10-2013 15:33

Yine adliyede

Ahu Tuğba, rottweiler cinsi köpeği olan komşusu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Magazin 24-10-2012 17:59

Ahu Tuğba'dan şok iddialar

Yeşilçam'ın unutulmazlarından Ahu Tuğba'dan olay açıklamalar...

Magazin 22-01-2012 12:41

Bu da Yeşilçam Andıcı

Yeşilçam'ın emekçilerine 'vefa' amacıyla hazırlanan kitapta skandal... Ünlü isimleri nasıl fişlediler

Haber 12-01-2012 11:37

Ünlü oyuncunun kızı adliyede

Ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba'nın kızı adliyeye gitti

Magazin 15-12-2011 09:35