Akın Akınözü Haberleri Ve Son Dakika Akın Akınözü Haberleri

Akın Akınözü Haberleri Ve Son Dakika Akın Akınözü Haberleri

22 Eylül 1990 Ankara doğumlu olan Akın Akınozü oyuncudur. TAm adıyla Süreyya Akın Akınözü Los Angeles General Studies, UC Berkeley’de uygulamalı matematik alanında öğrenim gören aktör 2014 yılında Azrail sinema filmi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Bunu Muhteşem Yüzıl Kösem, Arkadaşlar İyidir, Aslan Ailem, Payitaht: Abdülhamid ve Hercai yapımları izlemiştir. Aslan Ailem ve Hercai’de başrolde yer almıştır.

Akın Akınözü Haberleri

Akın Akınözü'nün yeni partneri belli oldu! Kübra dizisinin yıldızıyla başrolde olacak

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hercai dizisinde hayat verdiği Miran rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Akın Akınözü şimdilerde yeni dizisi için hazırlıklarına devam ediyor. Ünlü oyuncunun Aile Albümü dizisindeki partneri belli oldu. Akın Akınözü, Kübra dizisinin yıldızıyla başrolü paylaşacak.

Magazin 04-11-2023 13:16

Hercai'nin Miran'ıydı... Akın Akınözü setlere geri dönüyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hercai dizisinde hayat verdiği Miran rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Akın Akınözü son olarak Bensu Soral ile başrolünü paylaştığı Tuzak dizisiyle ekrana gelmişti. Akın Akınözü'nün yeni adresi belli oldu...

Magazin 21-10-2023 14:54

Hercai'nin yıldızı Akın Akınözü’nün annesi de çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Hercai dizisinde hayat verdiği Miran karakteriyle hafızalara kazınan Akın Akınözü’nün özel hayatı merak konusu haline geldi. En son Tuzak dizisinde rol alan Akınözü’nün annesi de çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 20-09-2023 08:27

Hercai'nin Miran'ıydı! Akın Akınözü'nün annesi bakın kim çıktı! Meğer ünlü oyuncuymuş...

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü son olarak Bensu Soral ile başrolünü paylaştığı Tuzak dizisiyle izleyicisinin karşısına çıktı. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Akın Akınözü'nün annesinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 19-05-2023 16:29

Akın Akınözü

Akın Akınözü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Akın Akınözü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tuzak dizisi final mi yapıyor? Tuzak dizisi neden bitiyor? Final tarihi belli oldu!

19 Ekim 2022'de TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Tuzak dizisi sezonun iddialı yapımlarından biriydi. Dizinin sevenlerini üzecek haber geldi. Bensu Soral ve Akın Akınözü gibi ünlü isimlerin yer aldığı Tuzak dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Peki Tuzak dizisi neden bitiyor? İşte detaylar...

Magazin 04-01-2023 13:07

Öykü Karayel'in eski aşkını görenler şaştı kaldı! O da çok ünlü çıktı

Son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde 'Asiye' rolüyle karşımıza çıkan Öykü Karayel şarkıcı Can Bonomo ile evliliğini sürdürüyor. Başarılı oyuncunun özel hayatı merak ediliyor. Öykü Karayel'in eski sevgilisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yıldızı olan ünlü bir oyuncuymuş.

Magazin 02-12-2022 23:42

Tuzak dizisinin yıldızı Bensu Soral süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi! Tişörtünü kaldırıp...

Başrollerini Akın Akınözü, Rıza Kocaoğlu ve Talat Bulut ile paylaştığı Tuzak dizisiyle ekrana dönen güzel oyuncu Bensu Soral, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozlarıyla kendine hayran bıraktı. Soral'ın beyazlar içindeki tarzına beğeni yağdı.

Magazin 11-11-2022 16:33

Tuzak dizisi nerede çekiliyor? Akın Akınözü ve Bensu Soral’lı Tuzak dizisi çekim yerleri

Tuzak dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Yeni dizi her hafta çarşamba akşamları ekrana gelecek. Tuzak dizisi oyuncuları arasında Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Onur Durmaz, Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik gibi isimler yer alıyor. Peki, Tuzak dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 19-10-2022 20:24

Tuzak dizisinin Umut'u Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında? Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pestemalciyan kimdir, nereli?

Tuzak dizisinde Umut karakterini canlandıracak olan Akın Akınözü, dizinin birinci bölümü için geri sayım sürerken merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu Tuzak'ta Bensu Soral ile başrolü paylaşacak. Senaristliğini Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Akın Akınözü, Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşıyor. Peki, Tuzak dizisinin Umut'u Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında? Akın Akınözü ve sevgilisi Sandra Pestemalciyan hakkında bilgiler...

Magazin 19-10-2022 20:22

Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Akın Akınözü yeni imajıyla şaşırttı!

Tuzak dizisi TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Yakında seyircisiyle buluşacak olan Tuzak dizisi geçtiğimiz aylarda sete çıktı. Dizinin başrollerinden Akın Akınözü'nün kirli sakallı imajı ise dikkat çekti. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'na ait. Peki, Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Akın Akınözü'nün yeni imajı ve dizi hakkındaki detaylar..

Magazin 19-10-2022 20:21

Tuzak dizisinin Luna'sı İlayda Çevik kimdir, kaç yaşında? İlayda Çevik nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Tuzak dizisinin Luna'sı dizide dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Tuzak dizisi 19 Ekim Çarşamba akşamı itibariyle yayın hayatına başlayacak olan sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Dizide Luna karakterine can veren İlayda Çevik'in yaşı, memleketi, rol aldığı diziler gibi hayatına dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Tuzak dizisinin Luna'sı İlayda Çevik kimdir, kaç yaşında? İlayda Çevik nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Magazin 19-10-2022 20:03

Talat Bulut, Mahkum'un ardından sürpriz bir diziyle ekranlara dönüyor

Ünlü oyuncu Talat Bulut, Yasak Elma ve Mahkum dizilerinin ardından yeni projeyle ekranlarda olacak. Bulut'un dizideki rol arkadaşı ise genç oyuncu Akın Akınözü oldu.

Magazin 27-07-2022 23:16

Akın Akınözü final yapan dizisi 'Kaderimin Oyunu'ndaki performansıyla Twitter'da gündem oldu

Geçtiğimiz sene aralık ayında yayın hayatına başlayan Kaderimin Oyunu dizisi, dün akşam 26. bölümle final yaptı. Asiye'nin öldüğü final bölümünde Cemal karakterini oynayan Akın Akınözü'nün performansı izleyicilerden tam not aldı. Twitter'da gündem olan oyuncu için "Dram senin için, rolünü hissettirerek ağlattın" yorumları yapıldı.

Magazin 18-06-2022 10:41

Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Sevilen diziden üzen haber! Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak?

Star TV ekranlarının yayınlanan Kaderimin Oyunu final iddiaları ile gündeme geldi. Son bölümlere doğru hikayedeki sırların açığa çıktığı dizinin neden ve ne zaman final olacağı merak ediliyor. İzleyiciler "Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak? İşte merak edilenler ve final tarihi...

Magazin 28-05-2022 16:42

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü eski haliyle şaşırttı! Meğer 120 kilodan düşmüş

Daha önce Hercai dizisinde Ebru Şahin'le başrolü paylaşan ve şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde yer alan yakışıklı oyuncu Akın Akınözü, eski haliyle hayranlarını şaşırttı. Çocukluk fotoğrafları ortaya çıkan ismin 120 kilodan 70 kiloya düşerek bambaşka bir görünüme sahip olduğu görüldü. İşte yıldız ismin çok konuşulan eski hali...

Magazin 28-05-2022 16:15

Kaderimin Oyunu dizisinin Cemal'i Akın Akınözü'nün asıl mesleği bakın neymiş

Akın Akınözü, Ebru Şahin ile başrolü paylaştığı Hercai dizisinde canlandırdığı Miran Aslanbey rolüyle oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. 3 sezon süren dizi, 69. bölümüyle ekranlara veda etti. Akın Akınözü, şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal rolüne hayat veriyor.

Magazin 20-05-2022 09:50

İngiliz gazeteci Myra Ali BBC için Akın Akınözü ile röportaj yaptı

Hollywood yıldızlarıyla yaptığı röportajlarla tanınan İngiliz gazeteci Myra Ali, BBC için Akın Akınözü ile röportaj yaptı. Röportajın bir kısmını Instagram hesabından paylaşan Myra, Akınözü için "Tanıştığım en karizmatik, en tatlı adam" yorumunda bulundu.

Magazin 20-03-2022 07:45

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü sosyal medyada dalga konusu oldu! Psikoloğa götürün yazıktır

Öykü Karayel, Sarp Apak, Akın Akınözü ve Meriç Aral'ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu, Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden bir tanesi. İlgiyle izlenen dizinin12. bölümünde bir Akın Akınözü'nün oyunculuk performansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-03-2022 13:34

Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Yapım şirketi açıkladı! Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak?

Star TV'de yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisinin final olacağı iddiası izleyicileri üzdü. Sevilen dizide Öykü Karayel ve Akın Akınözü gibi pek çok başarılı oyuncu rol alıyordu. Peki Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu ne zaman ve neden final yapacak? İşte yapım şirketinin açıklaması ve merak edilenler...

Magazin 22-02-2022 18:12

Kaderimin Oyunu Cemal kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında ve nereli?

Başrollerinde Öykü Karayel, Sarp Apak, Meriç Aral gibi oyuncuların yer aldığı popüler dizi Kaderimin Oyunu'nda bir diğer başrol olan 'Cemal' rolüne, ünlü oyuncu Akın Akınözü hayat veriyor. 'Cemal' rolü ile sosyal medyada gündem olan Akın Akınözü'nün hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 05-02-2022 00:02

Kaderimin Oyunu'nun Helin'i Meriç Aral'ın gerçek aşkı bakın kimmiş! 11 yaş büyük ünlü oyuncu çıktı

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği 'Helin' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Meriç Aral, bakın hangi oyuncuyla sevgili çıktı.

Magazin 26-01-2022 14:52

Kaderimin Oyunu neden yok? Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Dizinin, 14 Ocak Cuma günü yayın akışında yer almaması, ''Kaderimin Oyunu neden yok?'' ve ''Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 14-01-2022 14:24

Kaderimin Oyunu'nun Nergis'i Iraz Akçam Instagram pozlarıyla kendine hayran bıraktı!

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği Nergis karakteriyle adından söz ettiren genç oyuncu Iraz Akçam, sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Magazin 04-01-2022 16:16

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü'nün Ermeni sevgilisi Sandra güzelliğiyle büyüledi!

Şimdilerde Öykü Karayel ile başrolü paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisiyle ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Akın Akınözü, geçtiğimiz günlerde yaptığı ''Sevgilimin yüz kremi olmak isterdim'' açıklamasıyla, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Akın Akınözü'nün dikkat çeken sözleri ardından, gözler ünlü oyuncunun Ermeni sevgilisi Sandra Pestemalciyan'a çevrildi.

Magazin 23-12-2021 11:29

Akın Akınözü'nin çocukluk fotoğrafı sosyal medyayı salladı! 50 kilo vermiş

Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana dönen oyuncu Akın Akınözü'nün eski hali sosyal medyada gündem oldu. Geçmişte 50 kilo veren Akınözü, yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuldu.

Magazin 13-12-2021 10:43

Kaderimin Oyunu Cemal kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında ve nereli?

Akın Akınözü'nün kim olduğu merak konusu oldu. Ebru Şahin ile başrolü paylaştığı Hercai dizisi ile büyük çıkış yakalayan Akın Akınözü şimdilerde Öykü Karayel, Sarp Apak ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinde rol alıyor. Oyuncu Akınözü, TED Ankara Koleji Matematik Fen Bölümünü tamamladı. İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 19:59

Kaderimin Oyunu uyarlama mı? Kaderimin Oyunu kitaptan mı uyarlandı?

Senarist Sırma Yanık tarafından kaleme alınan, Emre Bakaşasak tarafından yönetilen Kaderimin Oyunu dizisi 3 Aralık 2021'de seyircilerle buluşacak. Birbirinden ünlü oyuncuların oyuncu kadrosunda yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinde genç yaşında iki çocuğuna bakmak zorunda kalan Asiye karakterinin dramı işlenecek. Peki Kaderimin Oyunu uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 18:59

Kaderimin Oyunu nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu oyuncuları kimdir?

Kaderimin Oyunu dizisinin nerede çekildiği, konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi 3 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yönetmeliği Emre Kabakuşak'a ait. İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 18:15

Kaderimin Oyunu ekibi buluştu! Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'tan ilk poz

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak. Ekip bir araya gelerek okuma yaptı.

Magazin 27-09-2021 17:34

Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak, Kaderimin Oyunu dizisinde buluştu

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak.

Magazin 20-09-2021 20:32

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü Miran bebek için düzenlenen kampanyaya destek verdi!

Atv ekranlarının fenomen dizisi Hercai ile büyük bir hayran kitlesi elde eden Akın Akınözü sosyal medyada da hatrı sayılır bir takipçi kitlesine sahip. Demet Evgar'ın Miran bebek için düzenlediği yayına katıldı. Akın Akınözü'nün katılımı sonrası Miran bebek için verilen desteğe de katkılar çoğaldı. İşte, ayrıntılar...

Magazin 22-05-2021 00:51

Hercai'nin başrolü Akın Akınözü'den şok görüntüler: Artistlik yapma!

Geçtiğimiz aylardan beri sette olay çıkarıp, sete çıkmadığı ve set çalışanlarının üzerine yürüdüğü gibi iddialarla gündeme gelen Hercai dizisi başrolü Akın Akınözü'nün hakaretler ettiği bir görüntü ortaya çıktı. Sevilen dizi, final olmasına rağmen gündeme gelmeye devam ediyor. İşte Hercai'nin başrolü Akın Akınözü'nün şaşırtan görüntüleri...

Magazin 01-05-2021 12:45

Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü'den duygusal veda mesajı!

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü, başrolünü Ebru Şahin'le paylaştığı 'Hercai' dizisine veda paylaşımı yaptı. Akın Akınözü, final yaparak ekrana veda eden Hercai'de canlandırdığı Miran karakterine hitaben yaptığı paylaşımda "Sevgili Miran, seni anlamaya ve anlatmaya çalışırken beni de beraberinde çıkardığın, büyülü Mezapotamya topraklarındaki, bu olgunlaşma yolculuğu için sana teşekkür ederim" notunu yazdı.

Magazin 25-04-2021 21:14

Hercai koordinatöründen şok Akın Akınözü itirafı: Sete alkollü gelip hakaretler, küfürler savuruyor, set ekibini saatlerce bekletiyor!

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Hercai, son zamanlarda setteki olaylarla gündeme geliyor. Dizinin genel koordinatörü Suat Erdoğmuş son olarak Akın Akınözü ile ilgili sosyal medya üzerinden şok eden bir açıklamada bulundu. İşte o açıklamalar...

Magazin 24-04-2021 14:33

Hercai ne zaman final yapacak? Hercai neden final yapıyor? İşte son bölüm fragmanı...

Atv'nin sevilen dizisi Hercai 69. bölümü ile final yapıyor. Mia Yapım imzalı olan Hercai dizisinin başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü paylaşıyor. Çekimleri Mardin'de gerçekleşen dizi Pazar akşam yayınlanacak olan final bölümü ile ekranlara veda edecek. İşte, ayrıntılar...

Magazin 23-04-2021 02:17

Hercai dizisinde sular durulmuyor! Emrullah Omay, arkadaşlarıyla birlikte seti bastı

Final öncesi yaşanan gerilimlerle gündemden düşmeyen Hercai dizisinin setinde bu sefer gerçekten silahlar çekildi. Dizide yardımcı oyunculuk yapan Emrullah Omay, gerginlik yaşadığı set ekibini gece yarısı silahlı bir şekilde bastı.

Magazin 22-04-2021 07:23

Ebru Şahin takipten çıktı! Akın Akınözü'nden açıklama geldi

Hercai setinde yine ortalık karıştı. Akın Akınözü'nün sete geç gittiği ve ekip tarafından uyarılınca da olay çıkarıp karavanını dağıt olay yerini terk ettiği iddiaları sonrası Ebru Şahin rol arkadaşını takipten çıktı. İddialardan sonra Akın Akınözü'nden açıklama geldi.

Magazin 20-04-2021 08:59

Akın Akınözü'nden sette kavga iddiasına şok yanıt! Karavanı dağıtan şahıstan şikayetçi oldum

Atv ekranlarının fenomen dizisi Hercai'nin başrol oyuncusu bugün sette çıkan bir kavga ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu geç kalması konusunda kendisini uyaran set görevlisinin üzerine yürüdüğü yönündeki iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Akın Akınözü yaptığı paylaşımda sette karavanı dağıtan kişinin kendisi olmadığını da belirtti. İşte, ayrıntılar...

Haber 20-04-2021 01:54

Ebru Şahin Akın Akınözü'nü takipten çıkardı! Hercai setinde kavga!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai'nin final bölümü çekiminde kavga çıktığı iddia edildi. Mia Yapım imzalı olan Hercai dizisinin başrol oyuncularından olan Akın Akınözü'nün sete geç kalması büyük bir gerginliğe neden oldu. İddialara göre ünlü oyuncu uyarılara karşı sinirlenerek seti terk etti. İşte, ayrıntılar...

Haber 19-04-2021 20:09

Hercai dizisinden final kararı! Başrolünü Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Hercai ekranlara veda ediyor

Atv'nin sevilen dizisi Hercai dizisinin final kararı aldığı iddia ediliyor. Mia Yapım imzalı olan Hercai dizisinin başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü paylaşıyor. Çekimleri Mardin'de gerçekleşen dizinin ekranlara veda edeceği haberlerinin ardından izleyenler, Hercai dizisi neden final yapıyor? sorusuna yanıt aramaya başladı. Diziyi yakından takip edenler, Hercai final tarihi ne zaman? konusunu araştırıyor. İşte, ayrıntılar....

Magazin 06-04-2021 19:35

Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı izle| Reyyan Miran'a gerçeği söylüyor!

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai, her Pazar saat 20:00'da izleyicisiyle buluşuyor. Sevilen dizinin son bölümünde Dilşah, Reyyan'ın Miran'dan sakladığı gerçeği öğrenmişti. İşte Hercai yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 14-03-2021 14:23

Akın Akınözü set görevlisini kovdurdu mu?

Hercai'nin başrol oyuncusu Akın Akınözü hakkında iddialar bitmiyor. Akın Akınözü'nün set görevlisini kovdurduğu iddiaları sonrası gerçek ortaya çıktı.

Magazin 24-11-2020 17:26

Hercai dizisinde kavga! Akın Akınözü yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü

Ebru Şahin ile Hercai dizisinde başrolü paylaşan Akın Akınözü hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Sette sürekli problem çıkardığı iddia edilen Akınözü yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü.

Magazin 17-11-2020 09:06

Hercai setinde bölünme yaşandı! Akın Akınözü tatildeyken Ebru Şahin Mardin’e gitti!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai’nin başrollerinin farklı noktalarda olması kafaları karıştırdı. Başrol oyuncularından Ebru Şahin yaz tatiline son vererek Mardin’e gittiğini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Dizinin diğer başrol oyuncusu Akın Akınözü ise sevgilisi Sandra Pestememalciyan ile Bodrum tatiline devam etti.

Magazin 05-08-2020 16:54

Denizde aşka gelen Akın Akınözü sevgilisini öpmelere doyamadı

Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü, sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile Bodrum tatilinde aşka geldi. Birlikte denize giren çift, bir ara öpüşürken yakalandı.

Magazin 05-08-2020 13:54

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü: Tek bir spermin sonucuyuz

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü, İspanyol 'Telenovela' dergisinin temmuz sayısına konuk oldu. Akınözü, gelen sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

Magazin 14-07-2020 13:37

YouTube uçakta öpüşen Akın Akınözü ve sevgilisinin videosunu kaldırdı

YouTube, Hercai dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü ile sevgilisi Sandra Pestemalciyan'ın uçaktaki öpüşme görüntülerini cinsel içerikli bulduğu için platformundan kaldırdı.

Magazin 17-01-2020 15:40

Hercai 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Miran ve Elif çileden çıkıyor! Hercai 23. son bölüm izle

ATV'de cuma akşamları ekrana gelen Hercai dizisinin 24. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün başrolleri paylaştığı Hercai'nin yeni bölümünde, Elif'in Azat'a itirafı dikkat çekiyor. Elif'i Azat'la gören Miran ise çileden çıkıyor. Elif'in 'Hazar Şadoğlu' diye bağırması dikkat çekiyor. İşte Hercai 23. son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı.

Magazin 30-11-2019 03:07

Hercai 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Reyyan'dan sert sözler: 'Artık bitti' Reyyan Miran ayrıldı mı?

ATV'de cuma akşamları ekrana gelen Hercai dizisinin 22. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün başrolleri paylaştığı Hercai'nin yeni bölümünde, Hazar Şadoğlu'nun hastanelik olması iki aşık Reyyan ile Miran'ın arasını açıyor. Reyyan, Hazar için Miran'ı suçluyor. Miran ise masum olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Reyyan'ın ise Miran'a 'Sen bunu nasıl yaptı. Bitti' sözleri dikkat çekiyor. Peki Miran ve Reyyan ayrılıyor mu? İşte Hercai dizisi 22. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 16-11-2019 02:44