Alev Alev dizisi

Alev Alev dizisi

İlk bölümü 5 Kasım 2020’de Show TV kanalında yayımlanan Alev Alev, aksiyon, dram türünde bir TV dizisidir. Yönetmen koltuğunu Ahmet Katıksız, Ufuk Hakan Eren ve Özgür Sevimli’nin oaylaştığı dizisinin senaristleri Burcu Görgün Toptai ve Damla Serim’dir. Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanab Alev Alev, dizisinin başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü bulunmaktadır. Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu dizinin konusu ise şu şekilde: Farklı dünyalardan gelen üç kadının hayatları bir yangınla birbirine bağlanır. Kocasından şiddet gören Cemre (Demet Evgar) kızıyla birlikte kurtulmaya çalışırken, Rüya (Dilan Çiçek Deniz) hayatın gerçekleriyle tanışır. Çiçek (Hazar Ergüçlü) ise kendini bulmalı ve kendi için bir şeyler yapmalıdır.

Alev Alev Dizisi Haberleri

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki kombinini benimsemek isteyenlere alternatif öneriler

Çukur, Alev Alev ve Yarım Kalan Aşklar isimli popüler dizilerden tanıdığımız başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz; beğeni toplayan sosyal medya paylaşımlarıyla herkesin dilinde. Oyunculuğuyla olduğu kadar stiliyle de herkesi büyüleyen ünlü yıldızın Instagram paylaşımları, sanatçının stiline hayran kalan takipçiler tarafından oldukça dikkat çekiyor. Şort etek ve halter yakalı bluz kombinini paylaştığı gönderisi de bunlardan biri. Siz de ünlü oyuncunun stilini yakalamak ister misiniz?

Magazin 27-06-2022 15:42

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz mini elbisesiyle nefes kesti

Alev Alev, Çukur, Tatlı Küçük Yalancılar gibi projelerde başarılı işler çıkaran oyuncu Dilan Çiçek Deniz son zamanlarda özel hayatıyla magazin gündemine konu oluyor. 75. Cannes'da konuk olan Deniz, pembe elbisesiyle verdiği pozu sosyal medyada olay oldu.

Magazin 23-05-2022 23:19

Dilan Çiçek Deniz sette kaza geçirdi! Ünlü oyuncudan kötü haber! Kafasına dikiş atıldı

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in yeni projesi Kiracı için çalışmalara devam ettiği biliniyor. Ünlü oyuncu heyecanla hazırlıklarını sürdürürken set çalışmaları da başlamıştı. Sette çekimler için bulunan Dilan Çiçek Deniz'den talihsiz bir kaza haberi geldi. Ünlü oyuncunun kafasına dikiş atıldığı öğrenildi. İşte son durumu...

Magazin 04-04-2022 15:29

Cihangir Ceyhan paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Evli ve çocuklu çıktı

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan ilk kez özel hayatıyla ilgili paylaşım yapınca gündem oldu. Ceyhan bir fotoğraf paylaştı sosyal medya adeta yıkıldı. Yakışıklı oyuncu 1 yaşına basan oğlu İlhan Cihangir’in doğum gününü kutladı. Cihangir Ceyhan'in bu paylaşımla evli ve çocuklu olduğu ortaya çıktı.

Magazin 07-02-2022 11:13

Dilan Çiçek Deniz, derin yırtmaçlı elbisesiyle poz verdi! Instagram'da beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram hesabından derin yırtmaçlı elbisesiyle çekilen pozlarını paylaştı. Güzel oyuncunun paylaşımına hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin 04-10-2021 02:52

2014'te Elidor Miss Turkey ikincisi olmuştu! Dilan Çiçek Deniz'in eski hali ortaya çıktı!

5 Kasım 2020'de Show TV'de yayınlanmaya başlayan ve 27 Mayıs 2021'de final yapan dizi "Alev Alev"de "Rüya" karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz'in eski hali görenleri şaşırttı. Türk oyuncu ve manken olan Dilan Çiçek Deniz 2014'te Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve ikinci oldu. 2015'te ise Miami’de gerçekleşen Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. İşte Dilan Çiçek Deniz'in eski hali...

Magazin 16-08-2021 13:37

Yine çok iddialı! Dilan Çiçek Deniz'den ilginç açıklama: Daha azına razı değilim...

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, son dönemde bol bol röportaj vermeye ve dergi kapaklarına çıkmaya başladı. Son röportajındaki iddialı açıklamaları ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-07-2021 17:27

Kalp Yarası dizisinin Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Kalp yarası dizisinin ilgilileri "Kalp Yarası dizisinin Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir?" , "Kaç yaşında ve nereli?" sorularının yanıtını arama motorları üzerinden araştırmaya başladı. Toprak Can Adıgüzel İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünden mezun oldu. İşte ayrıntılar...

Magazin 28-06-2021 16:49

Dilan Çiçek Deniz tatil sezonunu açtı! Bikinili pozlarını paylaştı

Son olarak Alev Alev dizisinde başrol oynayan Dilan Çiçek Deniz, dizinin final yapmasının ardından tatil sezonunu açtı. Bozburun'da tatil yapan güzel oyuncu, bikinisiyle verdiği pozları Instagram'dan paylaştı.

Magazin 08-06-2021 22:58

Alev Alev dizisi mutlu sonla final yaptı! Demet Evgar ve Berkay Ateş'ten Alev Alev'e veda paylaşımları

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi 27 Mayıs Perşembe akşamı final yaparak ekrana veda etti. Alev Alev'in 28. ve final bölümünde Cemre ile Ozan evlenirken Rüya ile Ömer çifti ise bebek sevinci yaşadı. Çelebi ise akıl hastanesine kapatıldı. Dizinin Cemre'si Demet Evgar ile Ozan rolündeki Berkay Ateş'ten Alev Alev'e veda paylaşımları geldi.

Magazin 28-05-2021 01:10

Alev Alev'in yıldızından şaşırtan paylaşım! Dilan Çiçek Deniz yeni işini açıkladı

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Şimdi de, çok eğlendiği yeni işini ilan etti.

Magazin 27-05-2021 12:47

Alev Alev neden final yapıyor? İşte sevilen dizinin final bölümü!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev 28. bölümüyle birlikte final kararı aldı. Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisinin merakla beklenen final bölümü yayınlandı. İlk yayınlandığında reytinglerde üst sıraları zorlayan dizi, 28. bölümünün ardından final yapacak.

Magazin 26-05-2021 17:03

Alev Alev ne zaman final yapacak? Sevilen diziden üzen haber...

Ay Yapım imzası taşıyan Alev Alev dizisinde sevenlerini üzen haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda final yapacağını açıklayan dizide sona gelindi. 28. bölümüyle final yapması planlanan dizinin ne zaman final yapacağı izleyiciler tarafında araştırılmaya başlandı. Peki Alev Alev ne zaman final yapacak? İşte dizinin finaline dair merak edilen detaylar...

Magazin 26-05-2021 11:32

Tatil sezonunu açan Onur Ünlü sevgilisi Hazar Ergüçlü'yü öpücüklere boğdu!

Son zamanlarda Alev Alev adlı dizide Çiçek karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile tatil sezonunu açtı. Geçtiğimiz günlerde yeni projesi "Gönül" ile anılan Ergüçlü, tatilin tadını çıkarırken sevgilisi ile sarmaş dolaş objektiflere yansıdı.

Magazin 25-05-2021 10:56

Alev Alev dizisi ekrana böyle veda ediyor! Alev Alev 28. ve final bölümü fragmanı yayınlandı

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi final yaparak ekrana veda ediyor. Alev Alev'in 28. ve final bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Alev Alev dizisinin final bölümünde Cemre ile Ozan evlenirken Rüya ile Ömer çifti bebek sevinci yaşıyor. İşte Alev Alev final bölümünde yaşanacaklar.

Magazin 24-05-2021 23:34

Alev Alev'in Çiçek'i Hazar Ergüçlü bikinili pozlarıyla yürek hoplattı!

Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev adlı dizide üç başrol oyuncudan Çiçek karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Rol aldığı dizi Alev Alev final yapacağını açıklamasının ardından yeni projelere imza atan Ergüçlü, siyah bikinili pozlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-05-2021 15:53

Alev Alev dizisi bitiyor mu? Alev Alev final bölümü ne zaman?

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi final yaparak ekrana veda edecek. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve usta oyuncu Zuhal Olcay'ın başrollerde oynadığı Alev Alev dizisinin final tarihi de belli oldu.

Magazin 21-05-2021 02:36

Alev Alev'in Çiçeği Hazar Ergüçlü'ye Erkan Kolçak Köstendil eşlik edecek!

Son zamanların en çok konuşulan dizilerinden Alev Alev'de Çiçek karakterini canlandıran genç oyuncu Hazar Ergüçlü'nün yeni projesindeki rol arkadaşı belli oldu.

Magazin 20-05-2021 09:37

Alev Alev 27. bölüm ön izlemesi yayınlandı |Ömer Rüya'yı affedecek mi?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Alev Alev'in 27. yeni bölüm ön izlemesi yayınlandı. Rüya ve Ömer'in arasındaki soğukluk git gide artarken, Rüya kendisini affettirmek için elinden geleni yapar.

Magazin 19-05-2021 16:31

İşte 13 Mayıs Perşembe reyting sonuçları! Dizi ve programlar arasında kim birinci oldu?

13 Mayıs Perşembe gününün reyting sonuçları 14 Mayıs Cuma günü sabah saatleri itibarıyla açıklanıyor. Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında en çok izlenen yapım, reytinglerde birinci oluyor.

Trend 14-05-2021 09:24

Alev Alev 27. bölüm fragmanı yayınlandı! Ozan ölüyor mu? Alev Alev yeni bölüm ne zaman?

Alev Alev dizisinin 27. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ozan'ın hastanede yaşam mücadelesi verdiği fragman Çelebi'nin kaçması dikkat çekiyor. Çiçek ve Hanım'ın yaşadığı büyük şokun sebebi merak uyandırırken Ömer, Çelebi'yi öldürmek için harekete geçiyor. Hastanede yaşanan korku dolu anlar "Ozan ölecek mi?" sorusunu akıllara getirirken, Ömer'in eline silah alması gerilimi giderek artırıyor. Ekrana ara veren Alev Alev'in yeni bölümü 20 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak.

Magazin 13-05-2021 23:05

Alev Alev neden yok? Alev Alev yeni bölüm ne zaman?

Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Dilan Çiçek Deniz, Demet Evgar gibi oyuncuların yer aldığı Alev Alev dizisinin yeni bölümünün bugün 27.bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak dizi kanalın yayın akışında yer almadı. İzleyiciler Alev Alev neden yok, Alev Alev final mi olacak, yeni bölüm ne zaman gibi soruları merak etmeye başladı. Peki Alev Alev neden yok? Alev Alev yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı...

Magazin 13-05-2021 17:08

Alev Alev dizisi bu hafta neden yok, final mi yaptı? Alev Alev’in yeni bölümü ne zaman?

Final yapmasına son iki hafta kalan Alev Alev dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak. Dizinin yeni bölümü merakla beklenirken, son bölümde Çelebi, köşeye sıkışınca Ozan’ı vurması büyük heyecan uyandırmıştı…

Magazin 13-05-2021 17:04

Alev Alev yeni bölüm fragmanı izle | Çelebi Ozan'ı öldürüyor mu? Cemre korkunç manzarayla karşılaşıyor!

Show TV'de yayınlanan sevilen dizi Alev Alev, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Çelebi'nin intihar ederek öldüğü haberi Yedikule Mahallesi'ne bomba gibi düşmüştü. Peki Alev Alev yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Alev Alev yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 06-05-2021 17:45

Alev Alev 26. yeni bölüm 2. ön izleme sahnesi yayınlandı! Cemre yaşadıklarını çektiği videoyla açıklıyor

Alev Alev dizisinin 26. yeni bölümünden 2. ön izleme sahnesi yayınlandı. Cemre'nin yaşadığı durumun izleyicileri derinden etkilediği sahnede Çelebi'nin korkusuyla yeniden saklanmak zorunda kalan Cemre, Rüya'nın sözleri üzerine sesini duyurmak için bir adım atıyor. Rüya'nın çektiği videoda yaşadıklarını anlatan Cemre'nin bu hamlesi ile neler olacağı merakla bekleniyor. Peki Alev Alev yeni bölümde neler olacak? İşte Alev Alev 26. bölüm özeti.

Magazin 05-05-2021 23:33

Alev Alev 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çelebi Ozan'ı vuracak mı?

Alev Alev dizisinin 26. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Güneş'in büyük bir korkuyla babasını gördüğünü söylediği tanıtımda Cemre, Çelebi'nin hayatta olduğuna dair gazetecilere açıklama yapıyor. Çelebi'nin gizlenmek için girdiği kılık izleyenleri şaşırtırken, Ozan ile karşı karşıya geldiği anlarda nefesler tutuluyor. Çelebi, Ozan'a silahını doğrulturken, duyulan patlama sesi korku dolu anlara sahne oluyor. Cemre'nin gözyaşları ise akıllara "Ozan vuruldu mu?" sorusunu getiriyor.

Magazin 04-05-2021 21:52

Alev Alev 26. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Ozan ve Cemre'nin romantik anları

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 26. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Ozan ile Cemre'nin arasında duygu dolu anların yaşandığı sahnede Cemre, uğur parasını Ozan'a veriyor. Çelebi'nin ortaya çıkacağına emin olan Ozan, Cemre'den uzak kalacağı için efkarlanırken, bu belirsiz ve güç durum ikiliyi derinden etkiliyor.

Magazin 03-05-2021 21:33

Alev Alev yeni bölüm fragmanı izle | Ömer ile Rüya mutlu sona ulaşıyor mu?

Show TV'de yayınlanan sevilen dizi Alev Alev, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Çiçek, İskender'i Bülent cinayetinden kurtarmak için, hayatını alt üst edecek oldukça riskli bir karar vermişti. Peki Alev Alev yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Alev Alev yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 29-04-2021 15:14

Alev Alev dizisi 25. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Rüya ve Ömer evleniyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 25. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Rüya ile Ömer'in aşklarının en özel anını yaşadıkları tanıtımda sevilen çiftin düğünü büyük bir heyecanla bekleniyor. Ozan'ın tehlike altında olmasını istemeyen Cemre'nin yaşadığı korku ikili arasında gerilimin yükselmesine sebep olurken, Hülya'nın dikkat çeken sözleri akıllara "Çelebi yaşıyor mu?" sorusunu getiriyor. İşte Alev Alev yeni bölüm özeti ve fragmanı.

Magazin 28-04-2021 23:29

Alev Alev dizisi 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Alev Alev'de Cemre'ye büyük şok! Düş oğlumun yakasından

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Rüya ile Ömer'in evlenme kararını açıkladıkları Alev Alev'in yeni bölüm fragmanında ikiliyi yeniden bir arada gören Zeyno büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Çelebi'nin intihara teşebbüs etmesinin ardından haberi alan annesi büyük bir yıkım yaşarken, Seher Hanım bir kez daha Cemre ve Ozan'ın ilişkisine onay vermeyeceğini açık bir şekilde ifade ediyor.

Magazin 27-04-2021 02:26

Alev Alev yeni bölüm fragmanı izle | İskender hapse mi giriyor?

Show TV'de yayınlanan sevilen dizi Alev Alev, her Perşembe akşamı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Cemre, kızı Güneş'le mahalleye dönüp ev tutarken, Ozan'ın sürpriz teklifi ile karşılaşmıştı. Peki Alev Alev yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Alev Alev yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 22-04-2021 17:42

TV yayın akışı 22 Nisan 2021 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

22 Nisan 2021 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 22 Nisan 2021 Perşembe Alev Alev, Camdaki Kız, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Mucize Doktor, Akrep, Bir Zamanlar Çukurova ve Bir Zamanlar Kıbrıs ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 22 Nisan TV yayın akışı...

Trend 22-04-2021 12:13

Alev Alev dizisinde final tarihi netleşti!

Show Tv’nin büyük umutlarla yayına verdiği ancak son zamanlarda önlenemez bir şekilde izleyici kaybeden dizisi Alev Alev’in final tarihi belli oldu.

Magazin 22-04-2021 10:20

Alev Alev dizisi 24. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Alev Alev'de Ömer ve Rüya yüzleşmesi!

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 24. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çiçek, İskender'in hapse girmesini engellemek için harekete geçerken, Atlas'ın dedikleri üzerine Çiçek'in yalan söylediğini anlayan Tomris, Çiçek'i evden göndererek şaşırtıcı bir tepki gösteriyor. Ömer, İstanbul'dan gitmeye karar veren Rüya'nın karşısına çıkarken, ikili arasında yaşanacaklar merakla bekleniyor. İşte Alev Alev yeni bölüm konusu ve fragmanı.

Magazin 20-04-2021 21:59

Alev Alev dizisi 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Alev Alev'de Cemre'yi şoke eden manzara!

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 24. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Cemre'nin sözleri üzerine Ömer'in, Rüya için harekete geçtiği tanıtımda Çiçek ile İskender'in birbirine sarıldığı anlar dikkat çekiyor. Çelebi'nin tehditkar sözleri yapacağı hamleler konusunda akıllarda soru işaretleri oluştururken, Adnan'ın Ozan'ı takip ettiği dakikalarda patlayan silah sesiyle gerilim giderek yükseliyor. Evde büyük bir şok yaşayan Cemre'nin gördüğü manzara ise merak konusu oluyor.

Magazin 19-04-2021 22:37

Alev Alev 23. yeni bölüm fragmanı yayında! Gömülü bir ceset bulunuyor!

SHOW TV'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Alev Alev 23. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Alev Alev dizisinin yeni bölümüne; İskender'in itirafıyla Çiçek'in yaşadığı büyük şaşkınlık damga vuracak.

Haber 15-04-2021 16:04

TV yayın akışı 15 Nisan 2021 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

15 Nisan 2021 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 15 Nisan 2021 Perşembe Alev Alev, Camdaki Kız, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüer, Mucize Doktor, Akrep, Bir Zamanlar Çukurova ve Bir Zamanlar Kıbrıs ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 15 Nisan TV yayın akışı...

Trend 15-04-2021 13:23

Alev Alev dizisi 23. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Alev Alev'de İskender ve Çiçek tutuklanıyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 23. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Ozan'ın sürpriz evlilik teklifinin Cemre'yi şoke ettiği tanıtımda Çiçek, Bülent'in ölümünden sonra büyük bir panik yaşıyor. Polislerin araştırması gerilimi giderek artırırken, İskender ve Çiçek'in tutuklanması herkesi şoke ediyor.

Magazin 13-04-2021 21:46

Alev Alev dizisi 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Alev Alev'de Çelebi'nin yeni planı!

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 23. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İskender'in itirafıyla Çiçek'in büyük bir şaşkınlık yaşadığı tanıtımda Ömer ile Zeyno arasında geçen konuşma dikkat çekiyor. Çelebi'nin, babasının katilinin cezasını bulması için Rüya'ya yardım edeceğini söylemesi, akıllara "Çelebi'nin yeni planı ne?" sorusunu getiriyor. Bülent'in ölümü yüzünden gergin olan Çiçek ise polislerin eve gelişiyle şoke oluyor.

Magazin 12-04-2021 21:56

Hazar Ergüçlü'nün sütyensiz paylaşımına beğeni yağdı

Alev Alev'in Çiçek'i Hazar Ergüçlü paylaşımlarıyla da beğeni topluyor. Hazar Ergüçlü sütyensiz bir halini paylaşınca hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 11-04-2021 10:00

TV yayın akışı 8 Nisan 2021 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

8 Nisan 2021 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 8 Nisan 2021 Perşembe Alev Alev, Camdaki Kız, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüller, Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova, Akrep ve Bir Zamanlar Kıbrıs ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 8 Nisan TV yayın akışı...

Trend 08-04-2021 13:20

Alev Alev dizisi yeni bölüm fragmanı izle | Cemre Güneş'in velayetini alıyor!

Show TV'de yayınlanan sevilen dizi Alev Alev, her Perşembe izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Tomris için tünelin ucundaki ışık belirmiş ve çok şaşırtan bir isim serbest kalmasına yardımcı olmuştu. Peki Alev Alev dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Alev Alev dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 08-04-2021 12:39

Alev Alev dizisi 22. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cemre ile Çelebi boşanıyor

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 22. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çelebi'nin gözaltına alındığı tanıtımda annesine söylediği sözler yapacaklarına dair akıllarda soru işareti oluşturuyor. Cemre ile Ozan beraberken gizlice fotoğraflarının çekilmesi ise ikilinin gerilim dolu anlar yaşamasına sebep oluyor. Mahkemede Cemre ve Çelebi'nin boşanmasına karar verilirken, Güneş'in velayetiyle ilgili açıklanacak karar heyecanla bekleniyor.

Magazin 06-04-2021 22:23

Alev Alev dizisi 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Alev Alev'de İskender ve Çelebi savaşı büyüyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 22. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çiçek ile İskender'in korku dolu anlarının ekrana geldiği tanıtımda Bülent'in durumu ikisini derinden sarsıyor. Çiçek'in gergin halleri Rüya'nın şüphesini çekerken, İskender ve Çelebi arasındaki savaş giderek alevleniyor. Atlas'tan Bülent'in depodan çıkmadığını duyan Rüya'nın, depoya gittiğinde karşılaşacağı manzara büyük merak konusu oluyor.

Magazin 05-04-2021 21:55

Alev Alev ne zaman final yapacak? Alev Alev dizisinin final tarihi ile ilgili açıklama...

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı Alev Alev dizisinde oldukça üzücü bir ayrılık yaşanacak. Sevilen dizinin başrolü Ozan karakterini canlandıran Berkay Ateş ölerek diziye veda ediyor. İzleyiciler Alev Alev ne zaman final yapacak sorusunun yanıtını merak etmeye başladı. Peki Alev Alev ne zaman final yapacak? İşte Alev Alev dizisinin final tarihi ile ilgili açıklama...

Magazin 02-04-2021 14:54

Alev Alev yeni bölüm fragmanı! Bir adamın sevgiyi bahane ederek beni katletmesini istemiyorum

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 21. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Çelebi'nin öfkeli halinin korku dolu anlara neden olduğu tanıtımda Cemre'nin herkesin içinde yaptığı etkileyici konuşma oldukça dikkat çekiyor. Aşk hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Cemre'nin, Çelebi'nin ona yaptıklarını herkese göstermesi ise büyük şaşkınlık yaratıyor. Eve polislerin gelmesi heyecanı giderek artırırken, "Cemre, Çelebi'den kurtulabilecek mi?" sorusunun yanıtı herkes tarafından merakla bekleniyor.

Magazin 01-04-2021 12:50

TV yayın akışı 1 Nisan 2021 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

1 Nisan 2021 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Nisan 2021 Perşembe Bumblebee, Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Alev Alev, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Akrep ve Bir Zamanlar Kıbrıs ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 1 Nisan TV yayın akışı...

Trend 01-04-2021 12:24

Alev Alev 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cemre'den çarpıcı sözler: Bir adamın sevgiyi bahane ederek beni katletmesini istemiyorum

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 21. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çelebi'nin öfkeli halinin korku dolu anlara sahne olduğu tanıtımda Cemre'nin herkesin içinde yaptığı etkileyici konuşma dikkat çekiyor. Aşk hakkında çarpıcı sözler söyleyen Cemre'nin, Çelebi'nin ona yaptıklarını herkese göstermesi büyük şaşkınlık yaratıyor. Eve polislerin gelmesi heyecanı giderek artırırken, "Cemre, Çelebi'den kurtulabilecek mi?" sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Magazin 31-03-2021 00:09

TV yayın akışı 25 Mart 2021 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

25 Mart 2021 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Mart 2021 Perşembe Şarkılar Bizi Söyler, Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Alev Alev, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Canavar Kamyonlar ve Tövbeler Olsun ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 25 Mart TV yayın akışı...

Trend 25-03-2021 12:16