Alexina Graham Haberleri

Kıvrımlı model Ashley Graham defile izlemeye böyle gitti! 'Gece 1'den önce...' notu dikkat çekti

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Üç çocuk annesi olan ünlü model podyumların aranan isimleri arasında yer alıyor. Ashley Graham bu defa defile izlemeye gittiği anları paylaştı. Kıvrımlı modelin notu ise dikkat çekti.

Magazin 2024-02-23 12:21:21

Yargıtay’dan emsal karar: 'Alo' demek boşanma sebebi sayıldı! 'Graham Bell duysa...'

Yargıtay boşanma davalarında emsal olacak bir karara imza attı. Karara göre eşlerin birbirlerine “Alo” demesi boşanma sebebi sayılabilecek. Kararı değerlendiren Av. Fatih Karamercan, “Şaka amaçlı ‘Alo’ demenin boşanma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bunun bir süreklilik arz etmesi ve üçüncü şahısların da bunu duyup eşin buna karşı küçük düşürülmesi gerekiyor” dedi. Kararı şaşkınlıkla karşılayan bir vatandaş ise, “Graham Bell bunu duysa icattan vazgeçerdi” sözleriyle tepki verdi. İşte detaylar...

Haber 2024-02-22 09:59:17

Dünyanın en seksi kadını Ashley Graham kuş tüyünden elbisesiyle geceye damga vurdu! Kıvrımlarını böyle sergiledi

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarına devam ediyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Graham bu defa kuş tüyünden elbisesiyle geceye damga vurdu. Ünlü model kıvrımlarını böyle sergiledi.

Magazin 2024-02-10 15:58:19

Kıvrımlı model Ashley Graham küçük iç çamaşırıyla 'iş tavsiyesi' verdi! O anlara yorum yağdı

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündem oluyor. Siyah dantelli iç çamaşırı ile bir video çeken Ashley Graham takipçilerine 'iş tavsiyesi' verdi. Ünlü modelin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 2024-02-03 09:06:34

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham yatak pozuyla olay oldu

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa yatak pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 27-01-24 15:27

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham tüle sarınıp iç çamaşırıyla poz verdi

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni alan Ashley Graham bu defa tüle sarınıp poz verdi.

Magazin 18-01-24 10:54

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham 2023'e damga vuran pozlarını paylaştı

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medya hesabından 2023'e damga vuran pozlarını paylaştı. Ünlü model pozlarını 21 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 31-12-23 13:43

Iskra Lawrence kutudan çıkan iç çamaşırlarını tek tek giydi!

Kıvrımlı Model Ashley Graham ile birlikte bedensel pozitivizm akımının öncülerinden biri olarak kabul edilen Iskra Lawrence sosyal medyada farklı kombinlerini sergilemeyi son dönem çok seviyor. Model son olarak kutudan çıkan iç çamaşırlarını giyerek kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 26-12-23 13:38

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Büyük beden model Ashley Graham göğüslerini kapatmaya çalıştı

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham olay pozlara imza attı. Tül tarzında bir üst giyip göğüslerini elleriyle kapatmaya çalıştığı anları paylaşan model sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 15:18

Kıvrımlarıyla tanınan Ashley Graham 'Uluslararası Yılın Kadın Modeli' seçildi

Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden Ashley Graham, model olarak çalışmaya başladığı ilk günlerde beden ölçülerinden dolayı maruz kaldığı ayrımcılıktan her fırsatta bahsediyordu. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan model bu sefer 'Uluslararası Yılın Kadın Modeli' seçildi.

Magazin 27-11-23 10:03

Büyük beden model Ashley Graham kıvrımlarını sergiledi! Parlak tarzı dikkat çekti

Beden olumlama denen akımın dünya çapındaki sözcüsü haline gelen Ashley Graham katıldığı gecede yine parladı. Şeffaf elbisesinin altına beyaz iç çamaşırları tercih ederek kıvrımlarını sergileyen Graham pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 10-11-23 08:47

Podyumda olmanın mutluluğunu kalça dansıyla gösterdi! Ashley Graham kıvrımlarını sergiledi

Moda haftalarının aranan isimlerinden olan büyük beden model Ashley Graham süren moda etkinliklerinde podyumda boy gösterdi. Kıvrımlı kadınlara ilham olan Graham podyumda olmanın mutluluğunu ise iddialı elbisesiyle kalça dansı yaparak gösterdi.

Magazin 25-09-23 14:15

Ashley Graham tül elbisesine hakim olamadı! Kapatmaya çalıştı ama...

Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden Ashley Graham şu sıralar moda haftalarının da aranan isimlerinden. Yoğun tempoda çalışan Graham bir parti çıkışı görüntülendi. Güzel model iddialı kıyafetinin kontrolünü kaybetti.

Magazin 19-09-23 11:34

Kıvrımlı model Ashley Graham: Kalçalarımın birbirine sürtündüğünün...

Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, daha küçücük bir genç kızken model olarak çalışmaya başladığında vücudundan nasıl utandırıldığını anlattı. Kıvrımlı model kadınlara ilham olduğundan ve olmaya devam edeceğinden söz ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Magazin 29-08-23 09:54

Ferhat Göçer'in oğlu Can dünyanın en iyi on üniversitesinden birini kazandı! Mezunları arasında Graham Bell ve Gandhi de var

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in oğlu Can, University College London'ı kazandı. Oğluyla Londra'ya giden ünlü isim, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Can Göçer'in kazandığı okulun mezunları arasında telefonun mucidi Alexander Graham Bell ile Mahatma Gandhi de var.

Magazin 17-08-23 15:30

Kıvrımlı model Ashley Graham üstsüz pozunu paylaştı! Dikkat çeken detay

2023 yılında 'Dünyanın en seksi kadını' seçilen model Ashley Graham, üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Kıvrımlı modelin paylaşımında sırtındaki detaylar gözlerden kaçmadı. Graham pek çok ünlü gibi sık sık hacamat yaptırıyor.

Magazin 17-08-23 14:57

Kıvrımlı model dergiye kapak oldu! Ashley Graham'ın pozlarına yorum yağdı

Moda dünyasında kalıpları yıkan isim olarak tanınan model Ashley Graham sosyal medyada olduğu kadar moda dünyasında da oldukça popüler. Son olarak "Dünyanın en seksi kadını" ilan edilen Graham dergi için verdiği pozlarla dikkat çekti.

Magazin 04-08-23 14:30

Kıvrımlı model Ashley Graham reklam için cesurdu! Paylaşımı gündem oldu

Büyük beden model Ashley Graham Instagram klibinde kendi kendine bronzlaşırken beyaz iç çamaşırlarıyla kıvrımlarını sergiledi. Graham'ın reklam için sütyenini de çıkarmaya başlayan model hayranlarından tepki de gördü.

Magazin 28-07-23 09:48

Ashley Graham son pozlarıyla dikkat çekti! Kadınlar Sen bir ilham kaynağısın dedi

Maxim tarafından 'dünyanın en seksi kadını' seçilen model Ashley Graham mayosunu giyip bir marka için pozlar verdi. Kıvrımlarıyla kendi gibi kadınlara özgüven aşılamasıyla adından söz ettiren modele kadın takipçilerinden "Sen bir ilham kaynağısın" yorumları yağdı.

Magazin 14-07-23 15:37

'Dünyanın en seksi kadını' Ashley Graham, havuz kenarında! Kıvrımlarını sergiledi

Maxim tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen model Ashley Graham'ın keyfi yerinde... Bir süredir tatilde olan kıvrımlı model sosyal medyada havuz kenarında verdiği pozları paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 23-06-23 13:28

‘Dünyanın en seksi kadını' seçilen Ashley Graham aşka geldi! Kocasını öperken çekilen pozunu paylaştı

Maxim dergisi tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadan yönetmen eşi Justin Ervin ile romantik anlarda çektiği bir pozunu paylaştı. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden eşini öptüğü anları paylaşan Graham’ın gönderisi gündem olmayı başardı.

Trend 17-06-23 16:17

Bir giydi bir çıkardı! Kıvrımlı model Iskra Lawrence iç çamaşırlarını sergiledi

Kıvrımlı Model Ashley Graham ile birlikte bedensel pozitivizm akımının öncülerinden biri olarak kabul edilen Iskra Lawrence sosyal medyada iç çamaşırlarını bir giydi bir çıkardı. Kıvrımlı modelin pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-06-23 07:15

'Dünyanın en seksi kadını' seçilmişti! Ashley Graham tülden elbisesiyle poz verdi

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen büyük beden model Ashley Graham bu defa tülden elbisesiyle dikkat çekti. Maxim tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen ünlü model derin göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerini adeta mest etti.

Magazin 29-05-23 13:22

Ashley Graham Cannes'a şeffaf kıyafetiyle gitti! Eskisinden çok daha zayıf eleştirileri

Maxim tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen model Ashley Graham Cannes Film Festivali'nde yine oldukça iddialıydı. Şeffaf tarzıyla dikkat çeken büyük beden model pozlarını paylaşınca hayranlarının bir kısmından ilginç bir eleştiri aldı.

Magazin 21-05-23 11:48

Büyük beden model Ashley Graham'dan Anneler Günü'nde çıplak poz

İki yaşında bir oğlu ve bir yaşında ikizleri olan ünlü model Ashley Graham, Maxim tarafından dünyanın en seksi kadını seçilmişti. Doğum kontrol yöntemi olarak eşi Justin Ervin'in vazektomi yaptırdığını açıklayan modelden çıplak pozlar geldi.

Magazin 15-05-23 11:56

'Dünyanın en seksi kadını' seçilmişti! Ashley Graham kıvrımlarıyla MET Gala'da ezber bozdu

Büyük beden modelliğin öncülerinden olan model Ashley Graham, Maxim dergisi tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' seçilmişti. Kıvrımlarıyla tanınan model sıfır bedenlerle dolu MET Gala'da resmen ezber bozdu.

Magazin 04-05-23 07:36

Dünyanın gözü önünde ortalık karışacak! Seçtikleri 2 renk ile Kral Charles'ın taç giyme töreni için hazırlanıyorlar: Çok gürültü çıkaracağız ve o günkü fırsatı kaçırmayacağız

Dünyanın canlı takip edeceği tören için hazırlanan "Republic" (Cumhuriyet) adlı grup protesto için kendileriyle özdeşleşen renklerle harekete geçti. Grup Kral Charles'ın taç giyme töreninin tek iyi yanının monarşi karşıtlarına seslerini duyurma fırsatı sunması olduğunu savunuyor. Grubun lideri Graham Smith "Çok gürültü çıkaracağız ve o günkü fırsatı kaçırmayacağız" diye konuştu.

Haber 25-04-23 16:21

Maxim 'dünyanın en seksi kadını' seçmişti! Kıvrımlı model Ashley Graham düğmeleri tek tek açıp...

Maxim tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' seçilen büyük beden model Ashley Graham dergiye iddialı pozlar vermişti. Büyük beden model Graham son olarak ise açıldıkça açıldı. Elbisesinin düğmelerini tek tek çözen model pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 24-04-23 14:34

Maxim 'Dünyanın en seksi kadını' seçti! Kıvrımlı model Ashley Graham çıplak şekilde yere uzandı

Büyük beden modelliğin öncülerinden olan Ashley Graham, Maxim dergisi için iddialı pozlar verdi. Kıvrımlı model çıplak halde yere uzanıp poz verirken ekip modelin üstünü şeffaf tülle kapadı. İşte o iddialı pozlar...

Magazin 21-04-23 10:05

'Dünyanın en seksi kadını' unvanını kaptırdı! Paige Spiranac üzgün değil

Geçen yıl, Maxim dergisinin seçtiği 'Dünyanın en seksi kadını' listesinde birinci sıraya oturan Paige Spiranac unvanını Ashley Graham'a kaptırdı. Graham kıvrımlarıyla liste başı olunca gözler Paige Spiranac'a çevrildi.

Magazin 21-04-23 09:18

Büyük beden model Ashley Graham takla atmaya çalışırken pantolonu yırtıldı! İç çamaşırı ortaya çıktı

Büyük beden modellerin öncülerinden olan Ashley Graham, kanepede takla atarken zor anlar yaşadı. Kıvrımlı modelin deri pantolonu bu taklaya dayanamadı. Pantolonu yırtılan Graham o anları da paylaşmaktan çekinmedi.

Magazin 11-04-23 15:30

Chelsea'den herkesi şaşırtan imza! Frank Lampard geri döndü...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Graham Potter’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna eski kaptanı Lampard’ı getirdi. 44 yaşındaki teknik adam, efsanesi olduğu takımı 2019-2021 yılları arasında da çalıştırmıştı. Lampard, bu periyotta Chelsea’nin başında 84 maçta 44 galibiyet, 15 beraberlik ve 25 mağlubiyet yaşadı.

Spor 06-04-23 16:33

Büyük beden model Ashley Graham transparan giyip dekoltesiyle mest etti

Cinsel ilişki itirafları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen büyük beden model Ashley Graham transparan elbisesiyle kıvrımlarını sergiledi. Instagram sayfası üzerinden paylaştığı göğüs dekolteli pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 25-03-23 11:07

Cinsel ilişki itirafı gündem olmuştu! Ashley Graham kocasıyla ilgili o detayı açıkladı

İki yaşında bir oğlu ve bir yaşında ikizleri olan ünlü model Ashley Graham, zaman zaman cinsel ilişki itiraflarıyla adından söz ettiriyor. Büyük beden model son olarak doğum kontrol yöntemi olarak eşi Justin Ervin'in vazektomi yaptırdığını açıkladı.

Magazin 20-03-23 11:14

Çocuğun olamaz denmişti! Hamile olduğunu yatakta doğum yaparken anladı

Polikistik over sendromu kadınların çocuk sahibi olmalarını zorlaştıran hastalıklar arasında yer alıyor. Polikistik over sendromu olan bir kadına çocuk sahibi olma ihtimalini düşük olduğu söylenmişti. Emily Graham isimli genç kadın hamile olduğunu yatakta doğum yaparken anladığını açıkladı. Emily'nin yaşadıkları birçok kadını şok etti.

Kadin 08-03-23 10:10

Büyük beden model Ashley Graham 'cennetten gönderildi' notuyla paylaştı

Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham Dolce Gabbana için podyumda yürümüştü. Marka için davetten davete koşan model beyaz elbisesiyle dikkat çekti.

Magazin 28-02-23 13:30

Dünyaca ünlü teknik direktör korkunç olayı açıkladı ve isyan etti: Ailem ve ben, ölüm tehditleri alıyoruz!

İngiltere Premier Lig devi Chelsea'nin teknik direktörü Graham Potter, 8 Eylül 2022'de takımın başına geçmişti. İngiliz çalıştırıcı, Chelsea'de göreve geldiği günden bu yana gösterdiği performansla eleştirilerin hedefindeki isim olmuştu. Maviler'in genç teknik adamı, ailesi ile kendisinin ölüm tehditleri aldığını ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

Spor 25-02-23 12:16

'Seks yapmak psikolojimi bozdu' demişti! Sütyensiz pozlarını peş peşe paylaştı

3 çocuk annesi ABD'li model Ashley Graham, pudra tonlarında elbisesiyle poz verdi. Sütyensiz stiliyle dikkat çeken yıldız, her karede göğüs dekoltesini sergilemekten geri durmadı.

Magazin 02-02-23 11:45

Kocasıyla evlenene kadar sevişmediğini itiraf etmişti! Ashley Graham bikinili pozlarını paylaştı

Büyük beden model Ashley Graham, özel hayatına dair itiraflarla dikkat çeken bir isim. Güzel model kocasıyla evlenene kadar sevişmediğini itiraf etmişti! Graham son olarak kocasına bikinili pozlar verip daha sonra da onları paylaştı.

Magazin 27-01-23 14:54

Chelsea'nin başına 5 ay önce geçen Graham Potter'ın son halini görenler inanamadı!

Thomas Tuchel'in ardından İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Chelsea'nin yeni patronu olan Graham Potter'ın son hali görenleri şaşkına çevirirken, 47 yaşındaki menajer sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-01-23 13:15

Ashley Graham ikizlerini emzirirken paylaştı! Sosyal medyayı sallayan poz

Kıvrımlı vücut hatları ve iddialı pozlarıyla büyük beden manken arasında öne çıkan Ashley Graham ikizlerinin doğum gününü emzirme pozuyla kutladı. Graham'ın üstsüz pozu sosyal medyayı salladı

Magazin 08-01-23 13:58

''Çok seviştiğim için rehabilitasyona gidecektim'' demişti! Ashley Graham yine dekoltesini sergiledi

Çarpıcı itiraflarıyla sık sık adından söz ettiren ABD'li model Ashley Graham, yine sınırları zorladı. Yeşil tonlarında bir mini elbise tercih eden Graham, göğüs dekoltesini sergiledi.

Magazin 21-12-22 14:54

''New York'un yarısıyla yattım'' diyen Ashley Graham kalçasına inen dekoltesini sergiledi!

Bekar olduğu yıllarda New York'un yarısıyla yattığını itiraf eden büyük beden model Ashley Graham, sık sık iddialı paylaşımlarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. Ashley Graham, sırt dekolteli elbisesinin her detayını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 17-12-22 11:26

Büyük beden model Ashley Graham transparan elbisesiyle olay oldu! Cesaretine hayranım

İlk büyük beden model olarak ünlenen ve kadınlara rol model olduğu iddiasıyla öne çıkan Ashley Graham Time Yılın Kişisi partisinde transparan elbisesiyle göz doldurdu. Sosyal medyada cesur pozlarıyla dikkat çeken modelin tarzını görenler "Cesaretine hayranım" yorumları yaptı.

Magazin 11-12-22 08:57

Kocamla evlenene kadar sevişmedim demişti! Ashley Graham doğal bedeniyle İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu

Büyük beden model Ashley Graham pozları ve itiraflarıyla gündeme geliyor. Kıvrımlı model cinsel hayatına dair yaptığı açıklamalar kadar kıvrımlarıyla da dikkat çekiyor. Model Graham son olarak İngiliz Moda Ödülleri'nde giydiği kıyafet ile dikkat çekti.

Magazin 06-12-22 16:23

Kocamla evlenene kadar sevişmedim demişti! Ashley Graham kıvrımlarını bir parça çarşafla kapatmaya çalıştı

Büyük beden model Ashley Graham pozları ve itiraflarıyla gündeme geliyor. Kıvrımlı model cinsel hayatına dair yaptığı açıklamalar kadar kıvrımlarıyla da dikkat çekiyor. Model Graham son olarak çıplak bedeninin bir çarşafa sararak poz verdi.

Magazin 01-12-22 13:39

Ashley Graham göğüslerini salladığı anları paylaştı! 'En seksi yerim...'

Sık sık kilolarıyla barışık olduğunu söyleyen büyük beden model Ashley Graham, bu defa göğüslerini salladığı videoyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 11-11-22 18:20

Chelsea neye uğradığını şaşırdı! Graham Potter'a eski takımından kötü sürpriz...

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Brighton ile Chelsea karşı karşıya geldi. Brighton, müsabakadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Teknik Direktörü Graham Potter, Chelsea kariyerindeki ilk mağlubiyeti eski takımından almış oldu.

Spor 29-10-22 19:56

Cinsel ilişki itirafıyla gündem olan büyük beden model Ashley Graham süper minili pozlarını paylaştı

'Evlenmeden sevişmem' itirafıyla akıllara kazınan büyük beden model Ashley Graham, Instagram hesabından paylaştığı mini elbiseli pozlarıyla beğeni topladı. 3 çocuk annesi yıldızın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 28-10-22 12:37