Ali Sürmeli Haberleri Ve Son Dakika Ali Sürmeli Haberleri

Ali Sürmeli Haberleri Ve Son Dakika Ali Sürmeli Haberleri

Ali Sürmeli 1959 yılında Bingöl’de doğmuştur. Zaza asıllı oyun Türk tiyatro ve sinema oyuncusu 2020 yılının Eylül ayında büyük bir beyin kanaması yaşadığı için günün büyük bir kısmını istirahat ederek geçirmek zorunda kaldı. Aslen Muş Varto Omeriyan köyünden olan usta oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrolarında birçok başarılı işlere imza atmış ve sevenlerinin en beğendiği karakterlere hayat vermiştir. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile şöhreti gelişen Ali Sürmeli Zaza Dayı karakteri ile hafızalarda yer etmiştir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çarpışma dizilerindeki üstün başarısı sayesinde her defasında izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarmıştır.

Birçok dizi, film ve tiyatro eserlerinde rol alan başarılı aktör aldığı ödüllerle oyunculuktaki başarısını tescil etmiştir.

Ali Sürmeli Haberleri

Kürtaj, vergi kaçırma... Kurtlar Vadisi'nin 'Zaza Dayısı' Ali Sürmeli şoke eden paylaşımlar hakkında konuştu! 'Sevgilim tarafından dolandırıldım'

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınan Ali Sürmeli'nin Instagram hesabından geçtiğimiz hafta şoke eden paylaşımlar yapıldı. Telefonunu kaybettiği belirtilen usta oyuncu kürtaj, vergi kaçırma gibi iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 17-02-2024 08:18

Kurtlar Vadisi'nin 'Zaza Dayısı' Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hacklendi! 'Kürtaj ve vergi kaçırma' iddiaları şoke etti

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınan Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hacklendi. Telefonunu kaybettiği belirtilen usta oyuncunun ağzından çok konuşulacak iddialarda bulunuldu.

Magazin 10-02-2024 11:27

Ali Sürmeli Kenan Işık'a 'mafya rolleri'ni sormuş! Yıllar sonra gelen itiraf... Gözünü açıp da bizi seyretmiyor olabilirsin ama...

Uzun yıllardır Assos'da tek katlı 1+0 evde yaşayan ve eviyle gündeme gelen Ali Sürmeli Deniz Sarı'nın YouTube programına katıldı. Ali Sürmeli bu programda Deli Yürek'e nasıl dahil olduğunu ve Kenan Işık'ın kendisi için neden önemli olduğunu anlattı.

Magazin 26-07-2023 07:11

41 yıldır doğayla iç içe orada yaşıyor! Ali Sürmeli'nin evi gündem oldu! 13 dönüm arsayı bakın kaça almış

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Adım Farah gibi efsane dizilerde rol alan usta oyuncu Ali Sürmeli eğer bir dizide yer almıyorsa şehirden hemen gidiyor. Sürmeli'nin 41 yıldır yaşadığı bölgedeki evi gündem oldu. Ali Sürmeli 13 yıl önce arsasını kaça aldığını da açıkladı.

Magazin 21-07-2023 14:43

Ali Sürmeli

Ali Sürmeli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ali Sürmeli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adım Farah dizisinde bomba ayrılık! Ünlü isim diziye veda ediyor

Oyuncuları arasında Demet Özdemir, Engin Akyürek, Feyyaz Duman gibi isimlerin yer aldığı Adım Farah dizisi FOX TV’de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin kadrosunda yer alan ünlü bir oyuncunun diziye veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 26-06-2023 23:29

Ali Sürmeli intihar eden annesi hakkında ilk kez konuştu!

Oyuncu Ali Sürmeli, katıldığı programda eylül ayında intihar eden annesi hakkında konuştu. Annesinin kendi hayatında bir oyuncu olduğunu söyleyen Sürmeli, "Annem kendi oyunculuğundan bıkıp usanınca intihar etti" dedi.

Magazin 10-12-2022 14:29

Annesi intihar etmişti! Ali Sürmeli cenazede görüntülendi! Annem acıya dayanamadı

Usta oyuncu Ali Sürmeli annesinin ölüm haberiyle yıkıldı. Son dönemde kendisi de sağlık sorunları yaşayan Ali Sürmeli'nin 82 yaşındaki annesi bugün toprağa verildi. Kolon kanseri tedavisi gören Ali Sürmeli'nin annesinin yaşadığı acılara dayanamayarak yaşamına son verdiği iddia edildi.

Magazin 09-09-2022 16:11

Ali Sürmeli kimdir, annesi neden öldü? Ali Sürmeli aslen nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Pek çok yapımda rol alan ve Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza Dayı karakterini canlandıran oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi hayatını kaybetti. Ünlü ismin annesinin ölüm sebebi ve ayrıntıları merak ediliyor. Peki Ali Sürmeli kimdir, annesi neden öldü? Ali Sürmeli aslen nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 08-09-2022 17:26

Son dakika! Oyuncu Ali Sürmeli'yi yıkan haber... Annesi kendini evinin bahçesine astı

Son dakika haberi... Deli Yürek, Mucize ve Kurtlar Vadisi gibi yapımlarda başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli evinin bahçesinde kendisini ağaca asarak, yaşamına son verdi. Annesi için sık sık Kocaeli'ne giden oyuncu aldığı haberle yıkıldı. Ali Sürmeli de son dönemde sağlık sorunları yaşıyordu. İşte yaşanan acı olayın detayları...

Magazin 08-09-2022 15:56

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. son bölümde 'Kimsesiz Doğan Baba' öldü! Ali Sürmeli EDHO'dan ayrıldı!

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde Behzat, Haşmet'in intikamını aldı ve Rıdvan'ı öldürdü. EDHO'da Rıdvan Karadağ rolünü canlandıran Ali İpin diziden ayrıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünden dizinin hayranlarını üzen bir ayrılık yaşandı. Dizinin sevilen karakteri Doğan Baba öldürüldü. Dizide kimsesiz Doğan olarak da anılan usta oyuncu Ali Sürmeli ise son bölümde EDHO'ya veda etti.

Magazin 09-06-2021 02:30

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 7 Nisan tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Nisan ayı içerisinde tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 7 Nisan’da tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 7 Nisan olayları...

Trend 07-04-2021 13:51

EDHO'nun Doğan Baba’sı Ali Sürmeli gözyaşlarını tutamadı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Doğan Baba’sı Ali Sürmeli ödül alınca gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 04-04-2021 14:58

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Doğan Baba ölüyor mu? Ali Sürmeli EDHO'dan ayrılıyor mu?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın merakla beklenen 188. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. EDHO yeni bölüm fragmanında Ceylan'ın öldürülmesinden sonra Hızır Çakırbeyli intikam saldırılarına başlıyor. Diğer yandan ise Demir, Haşmet Façalı tarafından öldürülüyor. Fragmanda Doğan Baba'nın otomobili ise bombayla havaya uçuruluyor. Peki Doğan Baba'yı canlandıran Ali Sürmeli EDHO'dan ayrılacak mı?

Magazin 29-03-2021 22:07

Beyin kanaması geçiren Ali Sürmeli, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dönüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başarılı oyuncusu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirmiş ve sevenlerini korkutmuştu. Sürmeli'nin dizinin yeni bölümünde ekranlara döneceği iddia edildi.

Magazin 15-01-2021 09:46

Ali Sürmeli'den haber var! Yoğun bakımdan çıktı

27 Eylül Pazar günü kusma ve hıçkırık şikayetiyle gelen ve yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle acil ameliyata alınan oyuncu Ali Sürmeli yoğun bakımdan çıktı. Sanatçının tedavisi serviste devam edecek.

Magazin 05-10-2020 11:16

Ali Sürmeli açıklaması! Son durumu nasıl?

Evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve daha sonra beyin kanaması tespiti konulan emektar oyuncu Ali Sürmeli'nin sağlık durumuyla ilgili olarak tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi.

Magazin 29-09-2020 11:39

Ali Sürmeli kimdir? Ali Sürmeli kaç yaşında ve nereli? Ali Sürmeli’nin son sağlık durumu nasıl? İşte Ali Sürmeli’nin hayatı!

ATV ekranın sevilen projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan usta oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Tansiyona bağlı beyin kanaması geçiren Ali Sürmeli ameliyata alındı. Ünlü sanatçıyı hastanede ailesi ve sanat camiasının ünlü isimleri yalnız bırakmadı. 5 saat süren ameliyatın ardından Ali Sürmeli’nin oğlu Eren Sürmeli babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 28-09-2020 10:37

Usta oyuncu Ali Sürmeli hastaneye kaldırıldı! Beyin kanaması geçiren Ali Sürmeli'nin sağlık durumu nasıl?

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan usta oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan Ali Sürmeli ameliyata alındı. Yaklaşık 5 saat süren ameliyatın ardından Ali Sürmeli'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama ise oğlu Eren Sürmeli'den geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki rol arkadaşı Oktay Kaynarca da usta oyuncunun 5 gündür rahatsızlığı nedeniyle sete gelemediğini söyledi.

Magazin 27-09-2020 23:02

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a flaş transfer! Ali Sürmeli EDHO'da hangi rolde oynayacak?

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a flaş bir transfer yapıldı. Usta oyuncu Ali Sürmeli, dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 19-03-2020 21:42

Çarpışma'da Kadir'in babası Cansız ortaya çıktı! Ali Sürmeli kimdir? Çarpışma 13. yeni bölüm fragmanı izle

Show TV'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın 13. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çarpışma'ya 13. yeni bölümde Kadir Adalı'nın babası Cansız rolüyle usta bir oyuncu katılıyor. Ali Sürmeli'nin ilk defa görüldüğü yeni fragmanda, Kadir babası Cansız'a ulaşmaya çalışıyor. Peki Çarpışma'da Kadir'in babası Cansız rolünü oynayan Ali Sürmeli kimdir? Fragmandai Kadir’in Cansız’a olan nefretini ve öfkesini dile getirdiği anlar ise yeni bölümde gerilimin tırmanacağının ipucunu veriyor.

Magazin 05-03-2019 01:06

Çarpışma dizisine bomba transfer! Kadir'in babasını kim oynayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı 'Çarpışma' dizisinin kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı.

Magazin 25-02-2019 19:59

Bu da oldu! Aynı rolle başka diziye geçti

Usta oyuncu Ali Sürmeli, sezon başında tanıtım çekimlerinde çıkardığı kavga nedeniyle “Çukurdere” dizisinin kadrosundan ayrılmıştı.

Magazin 03-04-2018 13:54

Abdülhey'in dizisi son kez ekranda

atv'nin Ekim ayında yayınlamaya başladığı Beyaz Karanfil dizisi de reytinglere yenildi.

Magazin 26-11-2014 15:03

Beyaz Karanfil 6. Bölüm Fragmanı

Burhan mallarını çalanların peşine düşer. Emniyetteki muhbirini kullanarak Salih'e ulaşan Burhan'ın hamlesi ne olacak? Zülfü ile Salih malları ne yapacakları konusunda kararsızlardır. Zülfü malların bir kısmını kullanarak Burhan'a ağır bir darbe vurmanın peşindedir. Beyaz Karanfil yeni bölümüyle 27 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 26-11-2014 14:36

Beyaz Karanfil 6. Bölüm Galerisi

Burhan mallarını çalanların peşine düşer.

Magazin 26-11-2014 14:35

Abdülhey'in dizisi de reytinglere yenildi

atv'nin yeni sezona iddialı başlayan dizisi Beyaz Karanfil reytinglere yenildi.

Magazin 23-11-2014 12:57

Beyaz Karanfil 5. Bölüm Fragmanı

Zülfü oğlunun tedavisi için gerekli olan parayı sonunda bulur. Bu parayla hem oğlunu tedavi ettirmek hem de yeni bir hayata başlamak isteyen Zülfü, Nilüfer'in tepkisi ile yıkılır. Nilüfer bu parayı kullanmayı reddeder. Zülfü'ye bir darbede Burhan'dan gelir. Burhan Zülfü'yü evden kovar ve paraları gözlerinin önünde yakar. Beyaz Karanfil yeni bölümüyle 20 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de..

Magazin 19-11-2014 15:06

Beyaz Karanfil 5. Bölüm Galerisi

Zülfü oğlunun tedavisi için gerekli olan parayı sonunda bulur.

Magazin 19-11-2014 15:06

Beyaz Karanfil 4. Bölüm Fragmanı

Zülfü'nün esrar tarlasına tohum satın almak için gittiği eve polis baskın düzenler. Polisler karşılarında Zülfü'yü görünce çok şaşırırlar. Zülfü Komser Salih'i yaralamaktan gözaltına alınır. Aynı dakikalarda Burhan da uyuşturucu kaçakçılığından gözaltına alınmıştır. Zülfü ve Burhan nezarette karşılaşırlar. Beyaz Karanfil yeni bölümüyle 13 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 12-11-2014 14:09

Beyaz Karanfil 4. Bölüm Galerisi

Zülfü'nün esrar tarlasına tohum satın almak için gittiği eve polis baskın düzenler.

Magazin 12-11-2014 14:08

Beyaz Karanfil 4. Bölüm Galerisi

Zülfü'nün esrar tarlasına tohum satın almak için gittiği eve polis baskın düzenler.

Magazin 12-11-2014 14:08

Beyaz Karanfil 3. Bölüm Fragmanı

Salih'i vuranların peşine düşen emniyet Burhan ve Zülfü'yü yakalamak için harekete geçer. Zülfü bir yandan oğlunun tedavisi için para ararken, diğer yandan polisten ve Rasim'in çetesinden kaçmaktadır. Zülfü oğlunun tedavisi için istenilen parayı bulamazsa, oğlu ölüme bir adım daha yaklaşacaktır. Beyaz Karanfil yeni bölümüyle yeni gününde 06 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 05-11-2014 12:04

Beyaz Karanfil 3. Bölüm Galerisi

Salih'i vuranların peşine düşen emniyet Burhan ve Zülfü'yü yakalamak için harekete geçer.

Magazin 05-11-2014 12:04

Beyaz Karanfil 2. Bölüm Galerisi

Hasta oğlu Celal'in tedavisinde gerekli olan parayı bulmak için harekete geçen Zülfü, kayınbiraderinin yardım teklifini kabul etmez.

Magazin 30-10-2014 12:31

Ünlü oyuncu isyan etti

atv'de yeni başlayan 'Beyaz Karanfil' dizisinde Salih Yılmazsoy karakterine hayat veren Hakan Boyav reyting listesindeki sıralamayı görünce isyan etti.

Magazin 30-10-2014 09:28

Beyaz Karanfil 2. Bölüm Fragmanı

Hasta oğlu Celal'in tedavisinde gerekli olan parayı bulmak için harekete geçen Zülfü, kayınbiraderinin yardım teklifini kabul etmez. Para sıkıntısı içindeki Zülfü ile Burhan'ın oğlu Başar'ın yolları beklenmedik bir şekilde kesişir ve başları uyuşturucu satıcılarıyla belaya girer. Beyaz Karanfil yeni bölümüyle 31 Ekim Cuma akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 28-10-2014 09:13

Beyaz Karanfil 1. Bölüm 3. Fragmanı

Yıllarca hapis yattı, geçmişi elinden alındı. Şimdi vakit, intikam vakti!... Başrollerini Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin paylaştığı, yapımcılığını Bahadır Özdener, yönetmenliğini Baran Özçaylan, Senaristliğini Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül'ün yaptığı Beyaz Karanfil ilk bölümüyle 24 Ekim Cuma akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 23-10-2014 14:24

Beyaz Karanfil 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yıllarca hapis yattı, geçmişi elinden alındı. Şimdi vakit, intikam vakti!... Başrollerini Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin paylaştığı, yapımcılığını Bahadır Özdener, yönetmenliğini Baran Özçaylan, Senaristliğini Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül'ün yaptığı Beyaz Karanfil ilk bölümüyle 24 Ekim Cuma akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 23-10-2014 14:23

Merakla beklenen dizi başlıyor

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerden biri olan 'Beyaz Karanfil' 24 Ekim Cuma akşamı başlıyor.

Magazin 02-10-2014 09:49

Beyaz Karanfil 1. Bölüm Fragmanı

Yıllarca hapis yattı, geçmişi elinden alındı. Şimdi vakit, intikam vakti!... Başrollerini Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin paylaştığı, yapımcılığını Bahadır Özdener, yönetmenliğini Baran Özçaylan, Senaristliğini Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül'ün yaptığı Beyaz Karanfil ilk bölümüyle 24 Ekim Cuma akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 02-10-2014 09:41

Beyaz Karanfil 1. Bölüm Galerisi

Yıllarca hapis yattı, geçmişi elinden alındı. Şimdi vakit, intikam vakti!...

Magazin 16-09-2014 10:52

Merakla beklenen dizide flaş gelişme

Yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi olan Beyaz Karanfil'in yayın tarihi ertelendi.

Magazin 16-09-2014 09:52

Beyaz Karanfil Çok Yakında atv'de...

Yıllarca hapis yattı, geçmişi elinden alındı. Şimdi vakit, intikam vakti!... Başrollerini Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin paylaştığı, yapımcılığını Bahadır Özdener, yönetmenliğini Baran Özçaylan, Senaristliğini Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül'ün yaptığı Beyaz Karanfil çok yakında atv'de...

Magazin 16-09-2014 09:50

Beyaz Karanfil Çok Yakında atv'de...

Yıllarca hapis yattı, geçmişi elinden alındı. Şimdi vakit, intikam vakti!... Başrollerini Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin paylaştığı, yapımcılığını Bahadır Özdener, yönetmenliğini Baran Özçaylan, Senaristliğini Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül'ün yaptığı Beyaz Karanfil çok yakında atv'de...

Magazin 26-08-2014 11:31

Ünlü oyuncunun 3 bin TL'lik arabası

Yaklaşık 3 bin lira değerindeki Fiat Bis marka arabasıyla görüntülenen Ali Sürmeli, sinirlendi. Ünlü oyuncu hızını alamayarak arabasını gazetecilerin üzerine sürdü.

Magazin 07-04-2014 05:25

Sahnede öpüşen eski sevgiliye yumurta

NTV'de Gece-Gündüz programına katılan oyuncu Özge Özder, "Matmazel Juliet" adlı oyundaki rol arkadaşı Sultan Ertuğrul'un eski sevgilisi Ali Sürmeli'nin yumurtalı saldırısına uğradığını söyledi.

Haber 02-03-2013 03:59

Bu haber çok tartışılır

Ali Sürmeli'den itiraf! Rol modelim Fethullah Gülen!

Magazin 30-11-2010 16:06