Almeda Abazi Haberleri

Ülkeyi terk ettiği iddia edilmişti! Tolgahan Sayışman ''Meselenin aslı...'' diyerek açıkladı

Bir dönemin efsane dizisi Lale Devri'nde hayat verdiği Çınar Ilgaz karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Tolgahan Sayışman rol aldığı yapımlar ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak ailesiyle birlikte ülkeyi terk ettiği söylenen Tolgahan Sayışman bu iddialar hakkında açıklama yaptı. Ünlü oyuncu gerçeği 'Meselenin aslını paylaşmak istedim' sözleriyle duyurdu.

Magazin 11-08-2023 17:21

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi ülkeyi terk etti! İşte sebebi...

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi deprem sonrası radikal bir karar aldı. 2 çocukları olan çift ailesiyle birlikte Arnavutluk'a taşındı. Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından İstanbul depremi için yapılan açıklamalardan korkan çiftin çocukları o ülkede eğitim görecek.

Magazin 06-08-2023 10:11

Almeda Abazi mayolu pozuyla mest etti! Beğeni butonu çöktü

2008'de Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda Abazi ile 2017 yılında kendisi gibi oyuncu Tolgahan Sayışman'la nikah masasına oturdu. 2 çocuk annesi Almeda Abazi ailesiyle çıktığı tatilden pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isim siyah mayosu ile ayna karşısına geçti. Abazi'nin bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 22-06-2023 08:39

Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi'nin harcamalarından rahatsız! Dolarla birlikte...

Tolgahan Sayışman- Almeda Abazi çifti evlerinin kapısını 2. Sayfa'ya açtı. 3. çocuk isteyen Tolgahan Sayışman karısının harcamalarından rahatsız olduğunu da laf arasında söyleyerek "Senin muhaseben kötü" dedi.

Magazin 17-10-2022 12:03

Almeda Abazi

Almeda Abazi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Almeda Abazi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.