Altan Bozkurt Haberleri

Türkiye’nin ilk yerli ve milli lokomotifi ‘Bozkurt’ Sivas’ta sergileniyor

Türkiye’nin ilk milli ve yerli lokomotifi Bozkurt, Sivas TÜRESAŞ Bölge Müdürlüğünün bahçesinde tarihe ışık tutmaya devam ediyor.

Yurthaber 2024-04-16 11:36:42

Türkücü Ceylan'ın kızı Melodi Bozkurt Kanada'dan döndü! Anne-kız kavuşması duygusal anlar yaşattı

Türkücü Ceylan'ın 1991-1992 yıllarında evli kaldığı Erhan Bozkurt ile ilişkisinden dünyaya gelen ve Toronto’da yaşayan kızı Melodi Bozkurt, Türkiye’ye geldi. Anne-kızın kavuşması sosyal medyada duygusal anlara sahne oldu. Türkücü o anları "Kavuştum yavrularıma" notuyla paylaştı.

Magazin 2024-03-25 16:16:52

Pelin Akil buz ortasındaki göle girdi! 'İzlerken zatürre oldum'

Kızları Alin- Lina ve eşi Anıl Altan ile birlikte Finlandiya tatilinden paylaşımlarda bulunan oyuncu Pelin Akil, kendini buz gibi sulara bıraktı. Ünlü ismin soğuğa aldırış etmediği anları sosyal medyada gündem oldu. Pelin Akil'e yorum yağdı.

Magazin 2024-03-22 10:43:37

Öldürülen gazino sahibinin annesi mahkemede duyduklarına inanamadı: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz

Zonguldak'ta 2 yıl önce öldürülen gazino sahibi Tolga Korkmaz davasında ilk duruşma görüldü. Katil zanlısı Muhammet Bozkurt olayın başlangıç noktasının 8 kasa bira olduğunu söyledi. Korkmaz'ın annesi bu sözlere isyan ederek, "Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz" dedi. Korkmaz’ın yakınları ise duruşma çıkışında sanıklar cezaevi aracıyla götürülürken ‘katiller’ diye bağırarak tepki gösterdi.

Haber 2024-03-12 10:55:33

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 10-03-24 17:26

AK Parti YSK'ya itiraz etti! BBP'nin o ilçelerdeki adaylarının adaylığı düşürüldü

Denizli’nin Baklan ve Bozkurt ilçelerinde AK Parti'nin itirazları sonrasında Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) belediye başkan adayları Nasuh Altuntaş ve Hamdi Cin'in adaylıkları YSK tarafından düşürüldü. Altuntaş ve Cin'in AK Parti'nin temayül yoklamasına katıldıkları ancak aday gösterilmedikleri için parti değiştirerek BBP'den aday oldukları ortaya çıktı.

Haber 01-03-24 23:39

7.500 konut sahipleriyle buluştu! Sur Yapı’da teslimler 2024’te de hız kesmeyecek

4 yılda 7.500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “4 yılda 7.500 konutun üzerinde konut teslim ederek rekor bir teslim performansı gerçekleştirdik. İnşallah 3 ay içerisinde teslim edilecek olan 2.500 konut ile birlikte 10.000 konutu teslim etmiş olacağız” dedi.

Finans 29-02-24 16:53

Başkan adayından görülmemiş evlilik vaadi! 'Bekar kimse kalmayacak'

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Fahrettin Bozkurt, ilçe meydanında toplanan vatandaşlara hitap etti. Vaatlerini anlatan Bozkurt, belediye başkanı seçilmesi halinde ilçede bekar kimse kalmayacağını ifade etti. Bozkurt, "Burada bir bekar gençlik koyarsam beni burada parçalasınlar. Devletten alırsam alırım almazsam param var harcarım" dedi.

Haber 23-02-24 12:45

İlk kez ortaya çıkarıldı! Depremin en korkunç saniyesini paylaştılar: O bölgelerden uzak durmamız lazım

6 Şubat depremlerinde 50 binden fazla vatandaşımızı kaybetmiştik. ODTÜ'lü bilim insanları depremi saniye saniye inceledi ve 24. saniyede 'enerji patlaması' yaşandığını tespit etti. İlk kez elde edilen veriler sonucunda ortaya çıkarılan tespitler dünyanın en prestijli bilimsel dergisi Science'ta yayınlandı. Prof. Dr. Erdin Bozkurt, "Bu makale bize gösteriyor ki fay ve fay bölgesinden uzak durmalıyız." dedi.

Haber 23-02-24 08:57

CHP'de 'Lütfü Savaş' hazırlığı! O gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken parti ve ittifakların çıkaracağı adaylar netleşmeye başladı. CHP'nin Hatay'da aday olarak gösterdiği mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'ın ismi tartışmalara yol açmıştı. Gazeteci Altan Sancar, Savaş ile ilgili gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Öte yandan Savaş'ın ismi bugün CHP'nin aday tanıtım toplantısında da anons edilmedi.

Haber 18-02-24 15:59

Nazlı Ilıcak ve Ahmet Hüsrev Altan hakkında karar verildi! O isim beraat etti

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin yeniden görülen davada karar verildi. Mahkeme, Nazlı Ilıcak 5 yıl 3 ay, Ahmet Hüsrev Altan 6 yıl 3 ay, Fevzi Yazıcı ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılırken Yakup Şimşek ise beraat etti.

Haber 14-02-24 17:28

Dillerinden düşürmediği vaatler yerine geliyor mu? Tevfik Göksu, Kemal Deniz Bozkurt... AK Parti ve CHP'li belediyelerde ilginç tablo

Son günlerde siyasetin gündeminden vaatler düşmüyor! Adaylığı açıklanıp oy istemek için meydanlara inen belediye başkan adaylarının yanı sıra mevcut belediye başkanları da seçim dönemleri boyunca çokça vaat sıraladı. Vaatlerin ne kadarının yerine getirildiği ise merak konusuydu. 4 farklı belediyedeki AK Partili ve CHP'li belediye başkanlarının tablosu ortaya çıktı.

Haber 07-02-24 14:08

Rölyef sanatçısı polis memuru bakır üzerine yaptığı işlemelerle Türk kültürünü anlatıyor

Uşak'ta görevli polis memuru Muhammet Sait Bozkurt, hobi olarak başladığı rölyef sanatında Türk kültürünü bakır levhalara işleyerek anlatıyor.

Yurthaber 01-02-24 12:30

Lahey’in hediye ettiği ’bozkurt’ heykeli Samsun’da sergileniyor

Lahey Sürekli Adalet Divanı bugünkü ismiyle Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından 7 Eylül 1927’de Mustafa Kemal Atatürk’e hediye edilen ’bozkurt’ heykeli Samsun Gazi Müzesi’nde sergileniyor.

Yurthaber 29-01-24 12:34

Hakaret dolu mesajları paylaştı, İbrahim Haskoloğlu'nu suçladı! Altan Sancar'ın iddiası sosyal medyada gündem oldu: 'Yoksa sana Doğu Eşrefoğlu mu demeliyim?'

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'na ait olduğunu iddia ettiği mesajları yayımlayan gazeteci Altan Sancar'ın paylaşımı gündem oldu. Sancar, ekran görüntülerini paylaşırken, söz konusu mesajlarda Haskoloğlu'nun kendisine hakaret ettiğini savundu. Haskoloğlu'nun yine başka bir isimle yan hesabı olduğunu da iddia eden Sancar, "Ama o kadar acemi ki yan hesabından bana mesaj atarak tepki gösterdi" ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-24 10:34

Cenazade dikkat çeken anlar! İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun yanına gitti: Ne konuştuklarını açıkladı

CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene CHP'nin önemli isimleri katıldı. Cenaze namazı öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ayaküstü kısa bir görüşme gerçekleştirdi. İmamoğlu görüşmenin detaylarını gazetecilere açıkladı.

Haber 25-01-24 15:23

Temel kazısı sırasında korkutan olay! Bina sakinleri durumu fark ederek dışarı çıktı: Girmeyin dedik, dinlemediler... Kıtır kıtır ayrılıyor

Sultangazi'de inşaatın temel kazısı sırasında yan taraftaki binanın temeli zarar gördü. Başka bir binayla bitişik bu binada çatlaklar oluştu. Zarar gören binayla diğer bina sakinleri tahliye edildi. İnşaat firması yetkilisiyle bina sakinleri arasında gerginlik yaşanırken, bina sakinlerinden Şaban Altan, "Bizim binanın altına girmişler. 'Girmeyin' dedik, bir şey yapar diye, dinlemediler" diye konuştu. Altan, "İki binada da kayma var, diğer taraftan daha iyi görünüyor, kıtır kıtır ayrılıyor" dedi.

Haber 14-01-24 10:01

Kan donduran cinayet: Bir ay önce evlendiği üçüncü kocasını bıçaklayarak öldürdü! Çocuğu şoka girince...

İzmir’in Bornova ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Şirin Bozkurt (47), tartıştığı eşi Fırat Bozkurt'u (43) kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Her ikisi de üçüncü evliliklerini yapan çiftin henüz geçen ay evlendiği öğrenildi. Şirin Bozkurt ve evde bulunan eski eşinden olma oğlu 18 yaşındaki oğlu Ç.G., polis ekiplerince gözaltına alındı. Şirin Bozkurt'un, olay anında evde olan ve şoka giren oğlunu komşuya gönderdiği belirlendi. İşte detaylar...

Haber 09-01-24 16:30

AK Parti'nin çok konuşulan adayı Nebi Hatipoğlu'nun verdiği poz gündem oldu! Bir elinde rabia, diğer elinde bozkurt...

Siyaset sahnesinin son günlerde en çok konuşulan ismi Nebi Hatipoğlu bu kez dikkat çeken bir kareyle gündeme geldi. İYİ Parti'den istifa edip geçtiği AK Parti'den belediye başkan adayı olması çokça tartışılan Hatipoğlu seçim hazırlıkları kapsamında sahaya inerken verdiği poz ses getirdi.

Haber 09-01-24 12:30

6 Şubat depremlerinde İsias Otel yıkılmıştı! Sahibinden bir akılalmaz açıklama daha: Bakın bu sefer ne dedi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Adıyaman'daki İsias Otel de yıkılmıştı. 72 kişiye mezar olan otelle ilgili davanın duruşmasında tutuklu otel sahibi bir akılalmaz açıklamaya daha imza attı. Tutuklu sanık Ahmet Bozkurt "Dolayısıyla bana ve evlatlarıma atılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Ben işimi düzgün yaptım. Eğer 7.2 şiddetinde deprem olmasaydı binam yıkılmayacaktı" dedi.

Haber 06-01-24 19:13

Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü! 'Ne utanmaz bir adamsın'

6 Şubat depremlerinde yıkılan yapılardan biri de Adıyaman'daki İsias oteldi. Otel 72 kişiye mezar olmuştu. İsias Otel Davası’nın ilk duruşması bugün başladı. Davanın ilk duruşmasında çapraz sorguya alınan Otel Sahibi Ahmet Bozkurt, "Üzerime atılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum" dedi. Sunucu Fatih Portakal da otel sahibinin sözlerine canlı yayında ateş püskürdü. İşte detaylar...

Haber 03-01-24 21:19

Evliliklerinde kriz yaşadıkları iddia edilen Pelin Akil Anıl Altan çiftinden fotoğraflı yanıt!

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşadılar. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiasıyla magazin gündemine düşen çiftten çıkan haberlere fotoğraflı yanıt geldi.

Magazin 23-12-23 09:33

Gece yarısı evine gidip domuz bağıyla bağlayıp vahşice öldürmüşlerdi! Aysel Bozkurt cinayetinde karar çıktı

İstanbul Beyoğlu'nda yalnız yaşayan Aysel Bozkurt'u darp edip parasını aldıktan sonra domuz bağı yöntemiyle katleden 3 erkeğin cezası belli oldu. Katil Mehmet Solmaz ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıl hapse, yaşı küçük olan K.K. ve E.K ise 30'ar yıl hapse mahkum edildi.

Haber 13-12-23 12:01

Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu: Hisselere 2,88 kat talep

Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzına büyük ilgi geldi. Yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO hisselerine 2,88 kat talep gelirken, 3,8 milyon yatırımcıya dağıtım yapıldı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, sürecin beklentilerini karşıladığını ve çok başarılı bir halka arz süreci geçirdiğini belirtti.

Finans 11-12-23 14:24

Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık: Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 30 yılı aşkın tecrübemizle sermaye piyasalarına adım atıyoruz dedi.

Finans 06-12-23 15:17

Ne Gemiler Yaktım hikayesi ne, gerçek mi, uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-12-23 20:10

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ seçildi

Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde birinci oldu. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, gayrimenkul sektöründe yapı kalitesinden standardizasyona, ehliyetli ve tecrübeli insan kaynağı oluşturmadan müşteri deneyimi ve memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaya kadar pek çok alanda öncü olmayı görev edindiklerini belirterek “Üstlendiğimiz bu misyonun, bugün bu ödülle karşılık bulduğunu görmek, bizler için motivasyon kaynağı” dedi.

Finans 21-11-23 16:08

Beklediğimiz özlediğimiz yağışlar nihayet geldi! Şu müjdeyi de verebilirim diyerek sevindiren haberi açıkladı! Ardı arkası kesilmeyecek gibi de duruyor

Havalar günden güne soğurken yağışlar etkisini artırmaya başladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi İklim Bilimci Dr. Okan Bozyurt'a göre ise o beklediğimiz özlediğimiz yağışlar nihayet geldi. Bozyurt, "yağışlar devam edecek mi?" sorusuna da yanıt verdi. Bozkurt, "Şu anda hava modellerine baktığımız zaman artık bu yağışların ardı arkası kesilmeyecek gibi de duruyor" diyerek bir müjdeyi daha paylaştı. Öte yandan, İstanbul Valiliği'nden kuvvetli sağanak uyarısı geldi.

Haber 15-11-23 16:21

Çöp Adam'ın Peri'siydi... Elçin Sangu imaj tazeledi! Son hali olay oldu

Son olarak Engin Altan Düzyatan ile başrolünü paylaştığı Çöp Adam dizisinde hayat verdiği Peri karakteriyle büyük beğeni toplayan Elçin Sangu dizisinin final yapmasının ardından imaj tazeledi. Ünlü oyuncun son haline yorum yağdı.

Magazin 02-11-23 14:36

Gülcan Arslan yeni imajını paylaştı! Görenler tanıyamadı

En son 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde Engin Altan Düzyatan ile beraber rol alan Gülcan Arslan sosyal medya hesabından iddialı paylaşımlar yapıyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan Arslan imaj değiştirdi. Ünlü ismin son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 02-11-23 08:06

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar Medine'den paylaştı

Neslişah Alkoçlar ile oyuncu eşi Engin Altan Düzyatan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ünlü çift Medine'ye gitti ve buradan paylaşım yaparak beğeni topladı.

Magazin 23-10-23 09:07

1998'den beri husumetlilerdi! 25 yıllık küslük bugün sona erdi

Muş'un Korkut ilçesinde 1998'de meydana gelen bir olayda 2 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Kandemir ve Bozkurt aileleri bu olay nedeniyle 25 yıl birbirine husumet besledi. Bugün bir araya gelen 2 aile kanaat önderlerinin araya girmesiyle kucaklaştı. Barışma törenine Vali Çakır, belediye başkanı, il müftüsü ve il jandarma komutanı da katıldı.

Haber 22-10-23 18:03

ÇÖP ADAM FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! STAR TV Çöp Adam dizisi 30. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam final bölümünü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezon 30. bölümü ile final yapma kararı alan Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 30. yeni bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 11-10-23 19:54

Çöp Adam bu akşam final yapıyor! Engin Altan Düzyatan Tamer karakterine veda etti

Star TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu paylaştığı Çöp Adam dizisi bu akşam final yapıyor. Ünlü oyuncu dizide hayat verdiği Tamer karakterine sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla veda etti.

Magazin 11-10-23 13:07

'35-36 milyon lira değerinde! Bunu koruyoruz, bunun için burada bekliyoruz' Herkes terk etti! O 8 katlı binada tek başına yaşıyor, bir de...

Deprem felaketinden etkilenen Diyarbakır’da 95 yaşındaki Fuat Bozkurt, deprem sonrası bina sakinlerinin terk ettiği 8 katlı binada tek başına yaşıyor. Binada iş yeri olan esnaf Abdullah Ayan da sakinlerin korkudan binayı terk ettiğini, sadece esnafın ve Bozkurt'un durduğunu söyledi. Depoda 10 bin bidon peynir olduğunu belirten Ayan "Bize emanet olarak bırakılmış. Sezon sonu sahiplerine teslim edilmek üzere. Şu an 35-36 milyon TL değerinde. Biz bunu koruyoruz. Bunun için burada bekliyoruz" dedi.

Haber 11-10-23 09:50

Star TV o dizinin fişini çekti! Başrol diziye veda etti

Star TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu paylaştığı Çöp Adam dizisi 13 Eylül günü yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni sezona beklediği gibi bir başlangıç yapamayan dizi için final kararı alındı. Elçin Sangu dizide hayat verdiği Peri karakterine veda etti.

Magazin 10-10-23 16:32

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM İZLE! STAR TV Çöp Adam dizisi 29. bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam yeni bölümü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezonu ile kaldığı yerden devam eden Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 29. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 04-10-23 20:22

Star Tv'den beklenmedik final kararı! O dizinin fişi çekiliyor

Star TV'de geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi isimlerin yer aldığı Çöp Adam dizisi her hafta çarşamba akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final bölümüne ilişkin yeni bir karar alındı.

Magazin 29-09-23 11:28

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM İZLE! STAR TV Çöp Adam dizisi 27. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam yeni bölümü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezonu ile kaldığı yerden devam eden Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 27. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 20-09-23 19:26

SON DAKİKA | Jandarmanın bir evdeki uyuşturucu aramasında şüpheli ateş açtı! 1 astsubay şehit, 2 asker hafif yaralı

Son dakika haberi: Osmaniye'de jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda şüphelinin açtığı ateşte Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt şehit oldu, 1 teğmen ile 1 astsubay yaralandı. Şüpheli ise sağ yakalandı.

Haber 20-09-23 17:39

Kastamonu'da yola inen bozayılar görüntülendi

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde iki bölgede yola inen bozayılar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 20-09-23 10:06

4 çocuk annesini eşini pompalı tüfekle vurarak katletti! Şehir değiştirdi ama...

Diyarbakır'da 4 çocuk annesi Ayşe Altan (31), eşi A.A. (30) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. A.A. kaçtığı Mardin'de yakalanırken, çiftin çocukları ise polis korumasına alındı.

Haber 16-09-23 17:05

Kim Bu Aile konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kim Bu Aile filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Kim Bu Aile filmi konusu ve oyuncuları gibi merak edilen detaylar sorgulanmaya başladı. Filmin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Ferit Aktuğ, Onur Buldu gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu Kim Bu Aile filminin senaryosunu Ali Erkan Ersezer kaleme alıyor. Peki, Kim Bu Aile konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kim Bu Aile filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 12-09-23 19:40

Salih Bademci ile Hazal Subaşı reyting listesini alt üst etti! Dilek Taşı iddialı başladı

Salih Bademci ile Hazal Subaşı'nın başrolünde yer aldığı Dilek Taşı dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. 1980'li yılların İstanbul'unu konu edinen Dilek Taşı seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu senaryosunu ise Can Sinan'ın kaleme aldığı dizi ilk bölümüyle reyting listesini salladı.

Magazin 08-09-23 12:30

Esra Erol'da akılalmaz olay! Kendisinden 40 yaş büyük komşusundan hamile kaldı! Anlattıklarını kan dondurdu

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol'da da gündeme gelen Sümeyra Altan olayı tüm Türkiye'yi şoke etti. 57 yaşındaki komşusu Hüseyin Selen'den hamile kaldığını söyleyen 18 yaşındaki Sümeyra zihinsel engelli babası ve halasıyla Esra Erol'un canlı yayınına çıkarak yardım istedi.

Magazin 08-09-23 09:38

Pelin Akil'in eşi Anıl Altan kızlarıyla ilgili gelen yoruma çok sinirlendi! Verdiği cevapla gündem oldu

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşadılar. Eşi ve çocuklarıyla birlikte geçirdiği keyifli anlarını sık sık sosyal medya hesabından paylaşan çift son olarak kızlarıyla ilgili gelen 'İhmal' yorumuna çok sinirlendi. Anıl Altan'ın verdiği yanıt herkesi şaşırttı.

Magazin 06-09-23 14:08

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'lı Çöp Adam dizisine iki yeni oyuncu! O isimler kadroya dahil oldu

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın başrollerini paylaştığı Çöp Adam dizisinin yeni sezonu için hazırlıklar başladı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin kadrosuna iki yeni isim dahil oldu.

Magazin 04-09-23 15:43

Ceylan'ın kızı Melodi Bozkurt değişimiyle annesini solladı! Son haline yorum yağdı

Geçirdiği estetik ameliyatlar ve imaj değişiklikleri ile sık sık gündem olan Ceylan son olarak pembe saçlarıyla herkesi şaşırtmıştı. Ünlü şarkıcının gözlerden uzak büyüttüğü kızı Melodi'de değişimiyle ağızları açık bıraktı. Ceylan'ın, Erhan Bozkurt ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melodi'nin son haline yorum yağdı.

Magazin 01-09-23 16:59

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan'ın saray yavrusu evinin fiyatı dudak uçuklattı! Obadan saraya demek

Diriliş Ertuğrul ile çıkış yakalayan ve şimdilerde Çöp Adam dizisi ile gündemde olan yıldız isim Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar ile oturduğu ev gündem oldu. Saray yavrusunu andıran evin mimarisi ve sade dekorları dikkat çekti. Evi ve evin fiyatını görenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 30-08-23 16:11