Amanda Kloots Haberleri

Böyle ticaret görülmedi! Düğün ve balayı masraflarını karşılamak için kullanılmış banyo suyunu satıyor... Unutulmaz olmasını istiyorum

Hayallerindeki düğün ve balayını finanse etmek için büyük bir çaba gösteren sosyal medya fenomeni Amanda Leon herkesi şaşkına çeviren bir yönteme başvurdu. Fenomen isim unutulmaz düğün ve balayı için banyo yaptığı suyunu kavanozlara koyarak satmaya başladı. Leon kavanoz başına 31 sterlin (yaklaşık 1.272 TL) para kazanıyor.

Trend 2024-03-15 11:02:58

Kıyafetleri yüzünden şikayet alıyordu! Amanda Holden'ın kızı yaşadığı şoke eden olayı anlattı

Amanda Holden'ın kızı annesinin bir ziyaretçi geldiğinde evin içinde çıplak dans ettiği o utanç verici anları anlattı. Holden son dönemde giyim tarzı yüzünden şikayetlere maruz kalıyordu.

Magazin 2024-03-10 13:52:18

Amanda Holden yeni yaşını hiçbir şey giymeyerek kutladı

Amanda Holden 53. yaşını kutlamak için kayaların üzerine çıplak şekilde çıkarak poz verdi. Ünlü jüri üyesi verdiği frikikleri bazen bilerek verdiğini açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Magazin 2024-02-16 11:19:41

Bavulundan 'tuhaf titreşim sesi' gelince uçağı terk etmesi istendi! Bavulundan çıkan utandırdı... Yüzüm kıpkırmızı kesildi

Sosyal medya fenomeni Amanda Diaz Rojas, uçağında kalkışı beklerken güvenlik tarafından el bagajının kontrol edilmesi ve uçağı terk etmesinin istenmesi üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Genç kadın bavulunu açtığında ise titreşim sesinin cinsel ilişki oyuncağından geldiğini fark etti. Derin bir utanç yaşadığını ifade eden Rojas uçağa geri dönülmesine izin verildiğini söyledi.

Trend 2024-02-09 11:29:34

Yıllara meydan okuyor! 52 yaşındaki Amanda Holden 'kusursuz' fiziğiyle büyüledi: Mavi renkli bikinili pozları gündem oldu!

Müzik yarışmasında jüri olan 52 yaşındaki Amanda Holden, cesur kıyafetleriyle sık sık gündem oluyor. Ünlü isim son paylaşımıyla olay oldu. Tonlu karın kaslarını sergileyen iki çocuk annesi, büyük boy gölgelikler ve plaj şapkasıyla eşleştirdiği desenli mavi bikiniyle büyüledi.

Magazin 05-01-24 15:35

Otizmli kayınbiraderine tecavüz edip hamile kaldı! Bebeğini doğuran kadın Asıl mağdur benim diyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşanan bir olay herkesi şaşkına çevirdi. 36 yaşındaki Amanda Rose Brooks isimli kadın otizmli kayınbiraderine 10 yıl boyunca tecavüz etmek ve onun bebeğini doğurmakla suçlandı. Brooks mahkemede mağdur olduğunu söyleyerek kendisini savundu.

Trend 24-12-23 08:48

Aynı masada hep beraber oturdular! Bir tek kendisi sağ kaldı... Eski kayınvalidesi ve sevgilisini zehirleyerek öldürdü

Brezilya'da bir fırından aldığı keklerin üzerine zehir sürdüğü iddia edilen Amanda Partata Martoza isimli bir kadın eski kayınvalidesi ve sevgilisini öldürmekle suçlanarak tutuklandı. Hep birlikte kahvaltı yaptıktan sonra eski kayınvalidesi ve sevgilisi birkaç saat sonra hayatını kaybederken Martoza'nın masada sağ kalan tek kişi olması şüphelerin onun üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu.

Trend 22-12-23 08:48

Amanda Holden kazağını kaldırıp göğsünü gösterdi! Sansürü dikkat çekti

Müzik yarışmasında jüri olan Amanda Holden, müstehcen kıyafetleriyle sık sık şikayet almasına rağmen geri adım atmayan bir isim. Holden son olarak kazağını kaldırıp göğsünü gösterdi ve bunu da kendince sansürledi.

Magazin 19-11-23 09:45

Amanda Holden: Eğer göğüslerimi konuşmak isterlerse...

Müzik yarışmasında jüri olan Amanda Holden, müstehcen kıyafetleriyle sık sık şikayet alıyor. Yeni sezon başlamadan önce açıklamalar yapan Holden göğüsleri hakkında konuşmak isteyenlere seslendi.

Magazin 11-09-23 08:40

Amanda Holden'ın mutlu evliliğin sırrı cinsel yaşamıymış... Tek tek anlattı

52 yaşındaki sunucu Amanda Holden plak yapımcısı kocası Chris Hughes'la yaşadığı macera dolu seks yaşamının, uzun ve mutlu evliliklerinin ardındaki sır olduğunu sık sık dile getiriyor. Holden'in cinsel hayatına dair sırrını paylaşması dünya basınından gündem oldu.

Magazin 23-08-23 14:47

Ailesi tarafından işkence edilerek kafese kapatılan 6 çocuk kurtarıldı! Nefes kesen operasyon saniye saniye kamerada

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas bölgesinde gelen ihbarlar üzerine polis ekipleri bir apartman dairesine baskın yaptı. 31 yaşındaki baba Travis Doss ve 33 yaşındaki anne Amanda Stamper’in işkencesine maruz kalan 6 çocuk kurtarıldı. Nefes kesen operasyon anlarında çocuklardan ikisinin köpek kafesine kilitlendiği ve diğerlerinin ise öldüresiye dövüldüğü ortaya çıktı.

Trend 26-07-23 13:46

52 yaşındaki ünlü sunucu Amanda Holden bikinili pozlarını paylaşınca olay oldu

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan Amanda Holden sezon boyunca cesur tarzı yüzünden sık sık şikayet edilmişti. Verdiği frikik ile de tanınan oyuncu ve sunucu bikinili pozlarını paylaşınca hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 21-07-23 13:56

Dekolteleri yüzünden defalarca kez şikayet edildi! Amanda Holden finalde bakın ne giydi

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan Amanda Holden verdiği frikikler sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başarmıştı. İngiltere’nin yetenek yarışmasının jüri üyesi frikikleri ve dekoltesi yüzünden defalarca kez şikayet aldıktan sonra bakın final akşamı ne giydi.

Magazin 05-06-23 14:16

Canlı yayında verdiği frikiklerle tanınan Amanda Holden şikayetlere inat iddialı seçimde bulundu

Britanya'nın Got Talent yarışmasında jüri olarak tanınan ünlü isim Amanda Holden çıplaklıktan ve bilerek frikik vermekten asla vazgeçmiyor. Son dönemde iddialı seçimleri yüzünden kanala şikayet yağmasının inadına Holden yarı finalde derin göğüs dekoltesi tercihiyle adından söz ettirdi.

Magazin 30-05-23 15:45

Frikikleriyle ünlenen Amanda Holden unvanının hakkını verdi! Süper mini elbisesiyle şov yaptı... “Umarım iç çamaşırı giymiştir”

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan 52 yaşındaki Amanda Holden verdiği frikikler sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başardı. İngiltere’nin yetenek yarışmasının jüri üyesi yine geleneğini bozmadı ve vücudunu tamamen saran kırmızı bir elbiseyle sevenlerinin karşısına çıktı. Süper mini elbisesiyle bacak bacak üzerine atan ünlü ismin hayranlarını gönderisini yorum yağmuruna tuttu.

Trend 13-05-23 09:37

Bu sefer frikik yok! Amanda Holden yıllara meydan okuyan fiziğini paylaştı

TV'de uzun süredir yer alan ünlü isim Amanda Holden, Los Angeles'ta güneşlenirken poz verdi. Yıllara meydan okuyan ünlü isim kırmızı bikinisiyle resmen gençlere taş çıkardı.

Magazin 12-04-23 09:24

Ünlü oyuncu çıplak şekilde sokaklarda dolaşırken bulundu! Amanda Bynes gözetim altına alındı

Amerikalı sinema oyuncusu Amanda Bynes, Los Angeles şehir merkezi yakınlarında çıplak bir şekilde yürürken görüldü. Bynes bir polis karakoluna götürüldü ve psikiyatrik gözetim altına alındı.

Magazin 21-03-23 09:55

Siparişlerinde büyük hata! Kayınvalidesi kutuyu açınca cinsel ilişki oyuncağıyla karşılaştı

Çevrimiçi bir alışveriş sitesi üzerinden kocasının kendisine bir çalışma masası sipariş ettiğini dile getiren Amanda isimli bir kadın, kendisine teslim edilen ürün karşısında şaşkına döndü. Oğlunun okul maçına gittiği için evde olmadığı ifade eden Amanda, kargonun kayınvalidesine teslim edilmesini istedi. 85 yaşındaki kadın kutuyu açtığında ise cinsel ilişki oyuncağıyla karşılaşınca şaşırdı.

Trend 30-01-23 14:01

Bilerek frikik vermek onun işi! Amanda Holden bornozunu kapatmak isterken...

Katıldığı programlarda bilerek frikik vermek konusunda ustalaşan ve bunu da açıklamaktan çekinmeyen Amanda Holden evinin banyosunda bornozuyla poz verirken yıllara meydan okuyordu. Bornozunun önünü zor kapatan Amanda Holden bacak bacak üstüne atarken frikik verdi.

Magazin 17-01-23 15:36

3 metrelik piton köpeği canlı canlı yemek üzereyken sahibi tarafından kurtarıldı! “Aşağı baktım ve gözlerime inanamadım”

Avustralya'nın Queensland kentindeki Noosa Wood köpek plajında Ferrari adını verdiği iki yaşındaki köpeğiyle gezintiye çıkan Amanda Taylor isimli kadın dehşeti yaşadı. 3 metre uzunluğundaki piton bir anda köpeğine saldıran kadın yılanın ağzından evcil hayvanını kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Taylor’un soğukkanlığı ve hızlı düşünme yeteneği sayesinde Ferrari canlı canlı pitona yem olmaktan son anda kurtuldu.

Trend 04-01-23 13:15

Frikikleriyle ünlü isim Amanda Holden kovuldu mu? Orada olmadığımı hayal edemiyorum

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan 51 yaşındaki Amanda Holden bilerek verdiği frikiklerle ünlü. Uzun zamandır yarışmadaki cesur tarzı sebebiyle seyircilerin bir kısmında şikayetler alan yapım şirketinin Holden'ı jüriden çıkardığı iddia edildi. Holden ise yeni sezonda olup olmayacağına dair net bir açıklama yapmadı.

Magazin 18-12-22 12:24

Açılmaya devam edeceğini söylemişti! Amanda Holden'ın kıyafetine yorum yağdı

Frikikleriyle gündeme gelen 51 yaşındaki Amanda Holden gelen eleştirilere rağmen açılmaya devam edeceğini açıklamıştı. Bilerek frikik vermesiyle adından söz ettiren Holden son katıldığı programdaki tercihi yüzünden eleştirildi.

Magazin 04-12-22 10:56

Bilerek frikik vermesiyle tanınıyor! Amanda Holden şikayetler ve tepkiler sonrası geri adım atmadı

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan 51 yaşındaki Amanda Holden, ekranda sık sık göğsünü açan ve çıplaklık konusunda da hiçbir zaman geri adım atmayan bir isim. Yarışmada jüriyken bilerek frikik verdiğini itiraf eden Amanda Holden hakkında kanala gelen şikayetlerden sonra bakın ne dedi.

Magazin 01-12-22 14:15

Sonunda bu da oldu! Gönderilen spermlerden takı yapıyor... Görenler önce ne olduğunu anlamadı

TikTok’ta takı tasarımı yaparak dikkatleri üzerine çeken Amanda Booth, özel siparişler üzerine gönderilen spermlerden müşterilerine takılar tasarlıyor. TikTok’ta binlerce takipçisi bulunan Booth, erkek spermlerinden takı yapma sürecini anlattı. Yaratıcı fikri sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Trend 19-11-22 09:33

Sosyal medya fenomeni mezarlıkta tangasıyla twerk yaptı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Las Vegas' yaşayan bir Playboy modeli 27 yaşındaki Amanda Nicole Martin, Cadılar Bayramını kutlamak için vampir kılığına girerek mezarlığa gitti ve yarıçıplak kostümü içinde mezarlıkta twerk yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşınca eleştirilerin hedefi oldu.

Trend 31-10-22 13:01

''Ruh eşim!'' dedi! Yeni tanıştığı kişi için 14 yıllık eşini terk etti ama...

Avustralya'nın Sidney şehrinde yaşayan Amanda Trenfield isimli bir kadın, 14 yıldır birlikte olduğu kocasıyla yeniden bağlantı kurmak istiyordu ve bunun için onu kendisiyle birlikte Batı Avustralya'daki Margaret River'da gerçekleşen üç günlük iş seyahatine katılmaya davet etti. Ancak seyahatleri amacından saptı ve bambaşka bir hikayeyi beraberinde getirdi.

Trend 26-10-22 10:39

Ekranda bilerek göğsünü açtığını söylemişti... Amanda Holden bornozunu açarken frikik verdi!

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan Amanda Holden, bilerek verdiği frikiklerle ünlü. Ekranda sık sık göğsünü açan ve çıplaklık konusunda da hiçbir zaman geri adım atmayan Amanda Holden bu sefer reklam yaparken frikik verdi. Ünlü ismin paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 23-10-22 07:05

İki çocuğunu da alıp çırılçıplak yürüyüşe çıktı! Yakalanınca terör estirdi

ABD'de yaşayan 33 yaşındaki Amanda Purifoy, iki çocuğuyla birlikte halk arasında çıplak dolaşırken bulundu. Olayın ardından tutuklanan anne, kamusal alanda ahlaksızlık ve kuralların ihlali de dahil olmak üzere 10 suçlamayla karşı karşıya kaldı. Çocukların ise bakım evine sevk edildikleri bildirildi.

Trend 18-10-22 12:56

Köpeği, ağzına dışkısını yaptı! O anı fotoğraflamayı ihmal etmedi

Üç çocuk annesi Amanda Gommo, kızının hasta olan Chihuahua cinsi köpeğine bakmak için ona geldi. Gün içinde ağzı açık şekilde uyuyan kadın hayatının şokunu yaşadı. Şiddetli şekilde ishal olan köpek, talihsiz kadının ağzına dışkı yaptı. Şaşkınlıktan ne yapacağını şaşıran kadın o halinin fotoğrafını çekti. Köpeğin dışkısı yüzünden hastanelik olan kadın, günlerce yoğun bakım ünitesinde kaldı.

Haber 28-09-22 16:07

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Köpeği uyurken ağzına tuvaletini yapan kadın hastanelik oldu

İngiltere’nin Bristol şehrinde yaşayan 3 çocuk annesi Amanda Gommo isimli bir kadın köpeği yatağına çıkarak tuvaletini yaptığında ağzı açık bir şekilde uyuyordu. Köpeği Belle’in dışkısının yüzüne sıçraması ve ağzından içeri girmesi üzerine Gommo geçirdiği şiddetli bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastanelik oldu.

Trend 26-09-22 15:51

Sosyal medyada itirafı olay oldu! “Cinsel organını kesmem için 2 bin sterlin teklif etti”

Sosyal medyadan Amanda Fox kullanıcı ismiyle paylaşım yapan bir kadın hayranından gelen ilginç bir teklifi ifşa ederek herkesi şaşırtmayı başardı. TikTok’ta bir hayranın cinsel organını kesmesi için kendisine para teklif ettiğini dile getiren Fox, itirafıyla gündem oldu.

Trend 09-09-22 09:50

TikTok’ta adım hızla popüler oldu! Gönderilen spermlerden aksesuar yaparak servet kazanıyor

Sosyal medyada kullanıcılar arasında adeta her gün yeni bir trend popüler oluyor. TikTok’ta popüler olan son trende göre insanlar partnerlerinin spermlerinden oluşturulan aksesuarları takıyorlar. Trend hızla yayılırken akımın öncüleri arasında gösterilen heykeltıraş Amanda Booth kazancıyla dudak uçuklattı.

Trend 31-08-22 17:25

Arabasının arka koltuğunda yarı çıplak baygın halde yatan adamı görünce şoke oldu! “Gördüklerime anlam veremedim”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Easton eyaletinde yaşayan Amanda Kean isimli bir kadın her gün olduğu gibi arabasıyla işine gitmek için sabah erken saatlerde yola çıktı. Ancak bu sefer arabasında beklenmedik bir misafir ona eşlik ediyordu. Aracının arka koltuğuna baktığın yarı çıplak ve baygın haldeki adamı gören Kean hemen polise haber verdi.

Trend 26-08-22 13:55

Şeytana pabucunu ters giydirir! ''Ayrıldığın eski sevgilini nasıl delirtirsin?''

Eski bir sevgilinin yeni biriyle çıktığını görmek asla kolay değildir. Ancak TikTok kullanıcısı Amanda Hurd, eski sevgilisini ve onun yeni kız arkadaşını kaçınılmaz bir kavgaya sokmak için yaptığı planla, bu durumun nasıl farklı bir boyuta erişebileceğini gösterdi.

Trend 04-08-22 08:02

Ekranda bilerek frikik verdiğini söyleyen Amanda Holden bu sefer de tenis oynarken eteğini açtı

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan Amanda Holden arkadaşıyla tenis oynadığını anlardan paylaşım yaptı. Çıplak olma konusunda hiçbir zaman geri adım atmayacağını söyleyen Holden, daha önce canlı yayında bilerek frikik verdiğini açıklamıştı. Amanda Holden bu sefer de tenis oynarken eteğini açarak gündem oldu.

Magazin 28-06-22 17:25

Türkiye'de yaşadıklarını tek tek anlattı: Keşke zamanı geri alabilseydim

Dünya çapında sağlık turizminin en yoğun durağı olduğu ülkemize, son aylarda İngiltere’den dişlerini yaptırmak isteyenler sıklıkla geliyor. Amanda Turner adlı kadın, "Hollywood gülüşü" elde etmek için Türkiye'ye yaptığı seyahatte 2.809 sterlin (yaklaşık 60 bin TL) ödedi, ancak vücudu yeni dişlerini reddettikten sonra "fil adam" gibi göründüğünü iddia etti.

Kadin 24-06-22 07:16

VOA Eski Genel Müdürü ABD Küresel Medya Dairesi Başkanı Adayı

ABD Senatosu'ndaki bir komisyon, Başkan Joe Biden'ın Amerika'nın Sesi'nin de bağlı olduğu Amerikan Küresel Medya Dairesi'nin (USAGM) başkanlığına aday gösterdiği Amanda Bennett'in ifade verdiği bir oturum düzenledi

Haber 08-06-22 18:20

Bilerek verdiği frikiklerle ünlü Amanda Holden'dan banyo yaparken poz

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan Amanda Holden, canlı yayınlarda verdiği frikiklerle tanınıyor. Çıplak olma konusunda hiçbir zaman geri adım atmayacağını söyleyen Holden son olarak banyosundan pozlarını paylaştı.

Magazin 03-06-22 13:09

Katı toplumsal kurallara kafa tutuyorlar! Üçlü ilişkilerinin detaylarını anlattı: Tanrı’nın isteği gibi değil

Porto Rikolu 38 yaşındaki dövme sanatçısı Oscar Gonzalez, 2020 yılında Sammie Sewell ile ilişki yaşamaya başladı. Çift ilişkilerine 2 yıl sonrasında 22 yaşındaki Amanda Quiles'ı davet etti. Üçlü ilişkilerinin toplumsal kurallarını yerle bir ettiğini dile getiren Gonzalez, çevresindekilerden tepki aldıklarını söyledi.

Trend 23-04-22 11:06

Amanda Holden: Hayatımın ikinci yarısını böyle yaşayacağım

İngiltere'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasında jüri üyeliği yapan Amanda Holden 50. yaşını seksi kıyafetle kutladı. "Hayatımın ikinci yarısını böyle yaşayacağım" diyen ünlü isim kendisine hayran bıraktı.

Magazin 16-04-22 11:26

Amanda Holden'ın dekolteleri yüzünden şikayet yağıyor! Geri adım atmıyor

İngiltere'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasında jüri üyeliği yapan Amanda Holden, programın reytinglerinin artması için canlı yayında bilerek göğüs frikiği verdiğini itiraf etmişti. Holden programda aşırı kaçan dekolteleri yüzünden şikayet alıyor ama geri adım atmayacağını söylüyor.

Magazin 15-04-22 13:02

Arkadaşının şakası kötü bitti! Canlı yayında yere düşen sunucu fena frikik verdi

İngiliz televizyon yıldızı Amanda Holden sunuculuk yaptığı radyoda arkadaşı Ashley Roberts ile şakalaştığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Frikik vermekten kurtulamayan Holden’in elbisesinin altı açıldı ve iç çamaşırı gözüktü. Holden başına gelen bu komik anı takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 26-03-22 09:39

Kalça estetiği yaptıran sosyal medya fenomeni ilginç itirafıyla dikkatleri çekti! “Sesler geliyor...”

Las Vegas’ta yaşayan 27 yaşındaki sosyal medya fenomeni Amanda Nicole Martin, dünyanın her yerinden 8 milyon takipçiye ulaşmayı başardı. Estetik ameliyatlar için defalarca kez bıçak altına yatan fenomen isim son itirafıyla herkesi şaşırtmayı başardı. Kısa süre önce kalça kaldırma ameliyatı olduğunu belirten Martin, hareket ettiğinde tuhaf bir gıcırtı sesi duyduğunu ifade etti.

Trend 25-01-22 11:13

Amanda Holden, kocasıyla en müstehcen anları canlı yayında ortalıklara saçtı

Katıldığı Heart Breakfast isimli programda kocası Chris Hughes ile duşta cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden İngiliz televizyon yıldızı Amanda Holden, izleyicilerin ve program sunucusu Jamie Theakston'in ağzını açık bıraktı.

Magazin 27-11-21 22:53

VOA’in Eski Genel Müdürü Bennett USAGM Başkanı Adayı

Başkan Joe Biden, Amerika’nın Sesi’nin de (VOA) bağlı olduğu Amerikan Küresel Medya Dairesi’nin (USAGM) başına VOA’in eski genel müdürü, Pullitzer ödüllü gazeteci Amanda Bennett’i aday gösterdi

Haber 13-11-21 20:47

Amanda Lee küvetten paylaştı, hayranları beğeni yağdırdı

Amanda Lee, Instagram’ın en dikkat çeken isimlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Ünlü fitness modeli sportif paylaşımlarının yanı sıra verdiği cesur pozlarla da gündeme geliyor. Fitness modeli son olarak küvette verdiği iç çamaşırlı pozla Instagram'ı birbirine kattı.

Magazin 04-11-21 10:14

Newcastle United'ın Suudi Arabistan destekli konsorsiyuma satışı onay aşamasında

18 aydır devam eden satış süreci noktalanırsa, Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu (PIF) ile İngiliz iş insanı Amanda Staveley'in PCP Capital Partners şirketi ve David-Simon Reuben kardeşlerin de içinde olduğu bir konsorsiyum 300 milyon sterlin karşılığında kulübün yüzde 80'lik hissesine sahip olacak.

Haber 07-10-21 16:00

“Fala inanma falsız kalma” sözünün ispatı! Fal kurabiyesinden çıkan yazı hayatını değiştirdi

TikTok’ta “Someonefromthe80’s” adını kullanan Amanda ismindeki kadın hayatının bir gecede yaşadığı muhteşem değişimi paylaştığı videoda anlattı. 5 yıl öncesinde düzenli gelirini kaybettiğini ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemde olduğunu söyleyen Amanda, bir gecede milyoner olma hikayesini anlattı.

Trend 30-09-21 11:51

OnlyFans modeli Amanda Martin, estetiksiz halini paylaştı! Boşanınca intikam aldığını söyledi

26 yaşındaki OnlyFans modeli Amanda Martin, sosyal medyada daha popüler olmak için bir dizi estetik ameliyat olduğunu itiraf etti. Boşanma sürecinden sonra sosyal medya fenomeni olarak hayatını kazanmaya başlayan Martin, estetik ameliyatları için 23 bin sterlin (yaklaşık 271 bin TL) harcadı.

Trend 22-09-21 15:09